15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

feature_LastMinuteTips.png

Sinulla on vain pari päivää ennen SAT -aikaa (tai ehkä alle päivä!), Ja olet päättänyt ässää tämän testin! Etsitpä sitten viime hetken opintovinkkejä, neuvoja testipäivän valmisteluun tai testin ottamisstrategioita pisteidesi maksimoimiseksi, olen valmis.

Tässä on joukko käteviä viime hetken SAT -vinkkejä, joiden avulla voit pysyä keskittyneenä ja nostaa pisteitäsi.



Yleisiä viime hetken opiskeluvinkkejä

Ihannetapauksessa sinun kannattaa aloittaa opiskelu SAT: ssä kauan ennen koepäivääsi valmistautuaksesi tenttiin. Viime hetken opiskelu voi kuitenkin olla hyödyllistä myös lopullisten tietojen oppimisessa ja valmistautumisessa. Jos opiskelet juuri ennen SAT: a, sinun tulee käyttää jäljellä oleva aika viisaasti. Noudata näitä vinkkejä varmistaaksesi, että ylimääräinen vaiva tuottaa tulosta!

Vinkki 1: Keskity heikkoihin paikkoihisi

On houkuttelevaa opiskella vain tekemällä joukko käytännön testejä, mutta se voi vain auttaa pisteitäsi niin paljon. Nyt on aika perehtyä virheisiisi ja analysoida syitä, miksi teit ne.

Varmista, että ymmärrät reitin oikeaan vastaukseen ja miksi vastausvalintasi oli väärä. Vaikka teet tämän vain yhden osan, sinun pitäisi alkaa nähdä merkittäviä parannuksia pisteisiin.

Vinkki 2: Ole tietoinen ajasta

Et halua tulla yllätykseksi, kun kuulet ajan kuluvan SAT: lla, etkä ole saanut vastausta kaikkiin kysymyksiin. Älä tee koko harjoitustestiä, mutta tee muutama kysymys ja kokeile arvioida, kuinka paljon aikaa käytät kullekin. Tämä auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, kuinka kauan 30 sekuntia tai minuutti tuntuu, joten tiedät, milloin sinun täytyy ohittaa kysymykset todellisessa testissä.

Sinun ei pitäisi viettää yli minuuttia SAT-lukukysymyksiin tai yli 30-45 sekuntia SAT-kirjoittamiseen liittyviin kysymyksiin. Matematiikka -osiossa suosittelen myös aluksi kuluttamaan enintään minuutin kullekin kysymykselle molemmissa osissa. Sinulla on teknisesti enemmän aikaa kysymystä kohti laskinosassa kuin ei -laskin -osassa, mutta on parempi olla turvassa kuin pahoillani. Jos viipyt liikaa, sinulla ei ole mahdollisuutta vastata helpompiin kysymyksiin myöhemmin osiossa!

Testin päivä

Noudata näitä vinkkejä SAT -aamuna varmistaaksesi, että aloitat testin valmistautuneena ja oikealla jalalla.

Vinkki 3: Nuku strategisesti

Mene aikaisin nukkumaan ja yritä nukkua vähintään seitsemän tuntia testiä edeltävänä yönä. Suunnittele heräämistä tuntia aikaisemmin kuin sinun on pakko; jos vain nouset sängystä, saatat silti olla uninen, kun testi alkaa. Sinun pitäisi olla täysin valpas, kun tulet testikeskukseen.

Vinkki 4: Älä ota testiä nälkäisenä

Ellet ole yksi niistä ihmisistä, jotka pahoinvoivat, jos syöt aamiaista, sinun pitäisi yritä syödä ennen testiä. Älä syö liikaa (et halua nukahtaa uudelleen), mutta syö välipalaa johonkin pieneen ja proteiinipitoiseen, jotta aivoillasi on jotain tekemistä, ja viskit vohveleista eivät ala tanssia päässäsi testata. Myös, tuo pari täyttävää välipalaa että voit syödä taukojen aikana, jos lopulta tulee nälkä (pähkinät ja granolapatukat ovat hyviä).

Mitä sinun pitäisi juoda kahvia ... se riippuu henkilöstä. Jos olet jo kahvista riippuvainen, olet luultavasti hyvä juoda kupin tai kaksi ennen SAT: a. Älä juo sitä, jos et ole tottunut siihen, koska kofeiini saattaa tehdä sinut ahdistuneeksi ja keskittyä vähemmän testiin.

Vinkki 5: pukeudu menestyäksesi

Sinä haluat pukeudu mahdollisimman mukavasti. Tuo kerroksia, jotta et häiritse liikaa kuumaa tai liian kylmää. Sinun tulisi myös pakata kaikki tarvittava testiä edellisenä iltana, jotta et unohda mitään. Tässä on luettelo siitä, mitä sinun pitäisi tuoda SAT: lle, jos et tiedä:

  • Pääsylippu
  • Valokuvallinen henkilöllisyystodistus
  • Kaksi #2 lyijykynää (ei-mekaaninen) ja pyyhekumi
  • Laskin
  • Katso (kello tulee, mutta se on helpompaa, jos voit tarkistaa kellon ajan ranteestasi)
  • Vettä ja välipaloja

body_comfyclothes.jpg

Käytä mitä tahansa sinulle parhaiten sopivaa. Testihuone on arvosteluton alue. Mutta saatat haluta irrottaa maskotin pään, jotta sinulla on tarpeeksi perifeeristä näkemystä nähdäksesi vastausarkin.

Testin aikana

Haluat olla A -pelissäsi koko SAT: n ajan. Noudata näitä vinkkejä parhaan testikokemuksen saamiseksi.

Vinkki 6: Älä hätäile

Se on paljon helpommin sanottu kuin tehty - joskus mitä enemmän yritän päästä irti omasta päästä, sitä vähemmän menestyn. Mutta yritä todella sulkea pois ahdistavat ajatukset, jotka syntyvät testin aikana. Tee pieni mindfulness -istunto, jossa keskityt hengitykseesi etkä muuhun muutamaan sekuntiin. Tämä alentaa sinun verenpaine ja selventää ajatuksiasi.

Muista, että tuottavin asia, jonka voit tehdä juuri nyt, on jatkaa, vaikka jotkin kysymykset pelottavat sinua. Älä anna itsesi noidankehän uhriksi ahdistuneisuus -> keskittymiskyvyn menettäminen -> vähemmän tehokas testien ottaminen -> ei voi suorittaa osioita loppuun -> LISÄÄ HÄIRIÖTÄ.

Vinkki 7: Ohita se

Jos kohtaat vaikean kysymyksen, älä käytä siihen paljon aikaa. Katsoitko jo minuutin matematiikkaa tai lukukysymystä etkä tiedä miten vastata siihen? Jätä se väliin. Käytitkö yli 30 sekuntia katsomalla kirjoituskysymystä ilman menestystä? Jätä se väliin.

Sinä pystyt ympyröi ohitettavat kysymykset ja palaa niihin lopussa jos sinulla on ylimääräistä aikaa. Jos annat itsesi jäädä jumiin, et ehkä siirry tuleviin helpompiin kysymyksiin, jotka voivat ansaita sinulle enemmän pisteitä.

Vinkki 8: Arvaa aina

Vääristä vastauksista ei ole rangaistusta, joten muista laittaa jotain alas jokaiseen kysymykseen. Vaikka arvaus olisi täysin satunnainen, on mahdollista, että saat sen oikein ja ansaitset pisteen.

Vinkki 9: Pidä taukoja

Vaikka et halua, käytä taukoja. Ne voivat auttaa vähentämään stressiäsi ja muistuttaa sinua, että testihuoneen ulkopuolella on aivan uusi maailma. Syö välipala, käytä kylpyhuonetta - tunnet olosi paljon virkistyneemmäksi ja valmiimmaksi suorittamaan loput testistä.

Vinkki 10: Tarkista vastauksesi!

Onko jakson lopussa muutama minuutti? Tiedän, että olet väsynyt, mutta mene takaisin ja tarkista vastauksesi. Tyhmät virheet ovat turhauttavia, ja yleensä ne voidaan korjata, jos tarkastelet kysymyksiä uudelleen. Voit käyttää tämän ajan myös varmista, että olet täyttänyt vastauslomakkeen oikein eikä ohittanut vahingossa kysymystä ja kuplinut vääriä vastauksia.

Vinkki 11: Käytä todisteita esseessäsi

Jos aiot ottaa uuden SAT: n (nyt valinnaisen) essee -osan, sinun on luettava kohta ja analysoitava tekijän argumentti. Varmista, että käytät kohdan suoria todisteita varmuuskopioidaksesi näkemyksesi ja osoittaaksesi analyysisi paikkansapitävyyden. Alleviivaa lukiessasi katkelmaa alle kaikki lauseet tai lauseet, joita luulet voivasi käyttää esseessäsi selittääksesi, miten kirjoittaja rakentaa väitteen.

Vinkki 12: Käytä kaikkea, mitä SAT antaa sinulle, ja valitse pikakuvakkeita

Tämä koskee kaikkia SAT -osioita. Jos luulet, ettet pysty ymmärtämään vastausta kysymykseen, varmista, että olet käyttää kaikki käytettävissäsi olevat resurssit ennen arvaamista (vaikka kuten sanoin, voit ohittaa sen ensimmäisellä kerralla osion läpi!). Muista, että tämä ei ole kuin normaali testi. Ketään ei kiinnosta, jos näytät työsi tai käytät oikeaa tapaa ratkaista ongelma, joten valitse pikavalinnat ratkaisuihin, jos löydät ne.

Tässä on joitain osia, jotka kannattaa pitää mielessä kustakin osiosta:

Lukeminen

Lukemisen yhteydessä, älä pelkää tuntematonta sanaa. Erityisesti SAT: n uudessa versiossa voit melkein aina käyttää kontekstivihjeitä sen määritelmän lähentämiseen. Säästä aikaa selaamalla kanavia lukuosassa, kun pääset niihin ensimmäisen kerran. Tarvittaessa voit lukea tietyt kohdat tarkemmin myöhemmin vastaamaan tiettyihin kysymyksiin.

Ota lukukohdat nimellisarvoon. Jos vastaus ei tue suoraan lukemaasi, älä valitse sitä.

Kirjoittaminen

Varo vastauksia ilman muutosta. Jos huomaat, että saat niitä paljon (yli neljännes vastauksistasi kysymyksiin, joissa ei ole muutosta), tarkista nämä kysymykset uudelleen varmistaaksesi, ettet unohtanut jotain. Tutki SAT: n kielioppisääntöjä, noudata niitä äläkä ajattele sitä liikaa.

Matematiikka

Joskus matemaattiset tehtävät antavat sinulle kaavion muodosta, ja sinun on löydettävä alue, kulman mittaus tai muu ulottuvuus. Yleensä loogisin vastaus näkemäsi perusteella on oikea. Jos esimerkiksi yrität löytää pienen näköisen terävän kulman mittauksen, voit sulkea pois 80 asteen vastauksen.

Käytä matematiikkaosion laskinosassa laskimen laskentatehoa täysimääräisesti. Jos kohtaat kysymyksiä yhtälökaavioista, käytä piirtotoimintoa. Älä käytä liikaa laskinta siihen pisteeseen, että se maksaa sinulle enemmän aikaa. Ole fiksu silloin, kun tarvitset sitä ja milloin on nopeampaa tehdä asiat vain vanhanaikaisesti. Ja jos et ole jo tehnyt sitä, tarkista tämä luettelo kaavoista, jotka sinun pitäisi tietää SAT: lle.

Jos alat tehdä jotain hullua ja monimutkaista matematiikkaongelmaan, olet todennäköisesti menossa väärälle tielle! SAT testaa yksinkertaisia ​​käsitteitä, jotka esitetään joskus outoissa muodoissa.

Muista ennen kaikkea, että monivalinta on lahja; vastaus on edessäsi, vaikka et näe sitä heti.


body_gift.jpg

Voi poika, toivon, että se on monivalinta ™!

Testin jälkeen

SAT: n päätyttyä on vielä muutamia tärkeitä vinkkejä, jotka on pidettävä mielessä.

Vinkki 13: Ole tietoinen: voit peruuttaa pisteesi

Jos olet huolissasi pisteistäsi, koska tiedät, että testissä meni jotain pahasti pieleen, voit peruuttaa ne. Sinun täytyy Lähetä kirjallinen peruutuspyyntö College Boardille viimeistään testin jälkeisenä keskiviikkona. Tässä artikkelissa on neuvoja siitä, pitäisikö sinun peruuttaa pisteet ja miten se tehdään.

Vinkki 14: Otatko testin uudelleen? Harkitse kysymys-vastaus -palvelua tai opiskelijoiden vastauspalvelua

Jos tiedät, että aiot käyttää SAT -ohjelmaa uudelleen, sinun kannattaa harkita jonkin College Boardin tarjoaman palvelun tilaamista, jotta voit tarkastella pisteitäsi tarkemmin. Nämä voivat olla erittäin hyödyllisiä opiskelutyökaluja koska ne näyttävät sinulle heikot kohdat todellisessa testiympäristössä. Jos haluat lisätietoja näistä palveluista, lue tämä artikkeli.

Kalifornian parhaat osavaltion koulut

Vinkki 15: Älä stressaa liikaa

On tärkeää antaa itsellesi aikaa purkaa ja rentoutua testin jälkeen! Yritä olla stressaamatta liikaa siitä, mikä on saattanut mennä pieleen. Se on nyt käsistäsi ja aikaasi ja energiaasi käytetään paljon paremmin tekemällä muita asioita, joista pidät loppuviikon ajan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset