15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

feature_bestmusicschoolsUSUS

Monet opiskelijat oppivat jonkinlaisen soittimen peruskoulussa. Jotkut jatkavat lukion kautta, ja jotkut jopa aikovat jatkaa jonkinlaista musiikillista toimintaa yliopistossa.

Pienelle murto -osalle opiskelijoista musiikki ei kuitenkaan ole vain asia, jonka he haluavat jatkaa opintojaan, vaan se on ainoa asia, jonka he haluavat keskittyä opiskelemaan korkeakoulussa.Jos olet yksi näistä opiskelijoista, jotka haluavat mennä musiikkikouluun, tämä artikkeli on sinua varten. Käymme läpi, millaista kokemusta voit odottaa parhaista musiikkikouluista ja mitä sinun pitäisi etsiä huippumusiikkikoulusta. Esittelemme sinulle myös Yhdysvaltojen parhaiden musiikkikoulujen sijoituksemme (opiskelijoille).

Mikä on musiikkikoulu?

Korkeakoulussa tai yliopistotasolla musiikkikouluja on parissa eri muodossa. Erikoisimpia näistä on musiikkitalo. Luettelomme parhaista musiikkikouluista koostuu enimmäkseen a) konservatorioista, jotka ovat osa suurempia instituutioita, ja b) erillisistä konservatorioista.

Konservatorion opiskelijana osallistut melkein yksinomaan musiikkitunneille. Sinulla voi olla myös joitain pakollisia vapaiden taiteiden ydinluokkia, mutta konservatoriossa odotetaan, että valtaosa (vähintään 95%) ajastasi käytetään musiikkitunneille, studiotunneille, esiintymiselle, harjoittelulle ja säveltämiselle (pääaineen mukaan).

Musiikkikonservatorioiden opiskelijat valmistuvat yleensä a Bachelor of Music (BM) tutkinto, vaikka jotkut konservatoriat voivat tarjota musiikin taiteen kandidaatin tai musiikin taiteen kandidaatin tutkinnon. Lisäksi, jos konservatorio on sidoksissa suurempiin yliopistoihin tai korkeakouluihin, saatat saada sen sijaan taiteen kandidaatin tai musiikin kandidaatin.

Konservatorioissa, jotka ovat osa suurempaa yliopistoa, on myös mahdollista saada kaksoistutkintoja musiikissa ja muulla kuin musiikkikentällä. Joissakin näistä kouluista sinun on haettava sekä konservatorioon että valitsemasi musiikin ulkopuoliseen perustutkinto-ohjelmaan ja hyväksyttävä molemmat ottamaan oppitunteja molemmissa; muissa kouluissa voit hakea aluksi tavalliseen korkeakouluun ja suorittaa kursseja konservatoriossa tai päinvastoin.

Kaksoistutkinto -ohjelmat yleensä valmistuvat musiikin kandidaatin tutkinnon ja kandidaatin tutkinnon (joko musiikissa tai muulla asiaan liittymättömällä alalla), vaikka muita pareja on olemassa (esim. BM/Bachelor of Science tai BA/Master of Music). Joskus voit saada tämän kaksoistutkinnon saman neljän vuoden aikana, jonka ottaisit yhdestä tutkinnosta, mutta useammin kaksoistutkinto -ohjelmat kestävät viisi tai enemmän vuotta.

Monissa konservatorioissa on myös mahdollista saada perustutkinto tai taiteilijan tutkinto kandidaatin tutkinnon sijasta. Perustutkinto -ohjelmia tarjotaan yleensä vain suorituskyvyn suurille yrityksille (vaikka joskus saatat törmätä sävellyksen perustutkintoon) ja olet usein rajoitettu opiskelijoihin, joilla on jo kandidaatin tutkinto toisesta aiheesta, mutta jotka ovat päättäneet palata kouluun opiskelemaan musiikkia. Näillä ohjelmilla ei ole samoja vapaiden taiteiden vaatimuksia tai akateemista painopistettä kuin muilla musiikin perustutkintoilla.

Musiikkikonservatorioon osallistuminen on hyvä valinta opiskelijoille, jotka harkitsevat vakavasti musiikkiuran aloittamista ja haluavat yliopistokokemuksensa keskittyvän ensisijaisesti musiikkiin.

Toinen musiikkikoulun tyyppi on korkeakoulu tai yliopisto, jolla on hyvä musiikkiohjelma, mutta joka ei tarjoa erikoistunutta perustutkintoa (BM). Tämän tyyppisten musiikkikoulujen opiskelijat valmistuvat taiteiden kandidaatiksi tai musiikin kandidaatiksi musiikin kandidaatin sijaan. Sen sijaan, että käyttäisit yli 95% ajastasi musiikkiin, käytät yleensä enintään 50% ajastasi musiikkiin ja 50% muihin akateemisiin aiheisiin.

yksi ero mitoosin ja meioosin välillä on

Useimmat huippuluokan vapaiden taiteiden korkeakoulut (ja jopa jotkut huippuluokan yliopistot) kuuluvat tähän toiseen musiikkikoulun luokkaan. Jos olet opiskelija, joka rakastaa musiikkia, mutta haluaa myös hyvän muun kuin musiikkikoulutuksen, koulu, jossa on hyvät musiikkiohjelmat (konservatorioiden sijaan), on oikea tapa edetä.

Tämä kuvaus sopi minulle t -paitaksi, kun olin lukiossa. Halusin osallistua kouluun, jolla oli erinomaisia ​​tutkijoita, mukaan lukien hyvä musiikkiohjelma, eikä kouluun, jolla oli erinomainen musiikkiohjelma ja joitain hyviä ei-musiikkikursseja. Tämän vuoksi menin taiteiden korkeakouluun ja suoritin vain konservatorion maisteriksi.

Musiikkikoulujen kompromissi on se, että useimmilla ei-konservatorioilla, joilla on hyvät musiikkiohjelmat, ei ole samanlaatuisia musiikkiohjelmia kuin maan parhailla konservatorioilla . Siksi kaikista tämän luettelon kouluista Yale on ainoa luetteloitu koulu, jolla ei ole konservatorio -ohjelmaa.

body_musicmusicmusic

Menetelmämme Yhdysvaltojen parhaiden musiikkikoulujen valitsemiseksi

Koska jokaisessa musiikkikoulussa on niin paljon erilaisia ​​ohjelmia, on vaikea antaa lopullista sijoitusta niiden vertailuun toisiinsa.

Katso tämä luettelo erilaisista ohjelmista, joita saatat odottaa löytäväni musiikkikoulusta:

 • yleinen musiikki (teoria, musiikkitiede, korvaharjoittelu jne.)
 • esitys (instrumentit, johtaminen, vanhempi musiikki, jazz/nykymusiikki)
 • sävellys (mukaan lukien elokuvamusiikki)
 • musiikkitekniikka/äänitekniikka
 • musiikin koulutus
 • musiikkiteollisuus
 • musiikkiteatteri (yleensä yhdessä teatteriopintojen/draamaohjelman kanssa)

Monet näistä opintojaksoista voidaan jakaa edelleen eri aliohjelmiin. Esimerkiksi ”suorituskyky” -varjon alla kouluilla on erilaisia ​​ohjelmia eri soitinperheille (messinki, puupuhallin, jouset), ja jokaisella on eri kappaleet eri soittimille.

Vaikka on hienoa, että musiikkikouluilla on niin laaja ohjelmavaihtoehto, se tarkoittaa myös sitä, että eri ohjelmien laatu voi vaihdella suuresti saman koulun sisällä. Vaikka olettaisitkin, että koulu on yhtä taitava esimerkiksi jokaisessa esityksen pääaineessa, on epätodennäköistä, että se on yhtä vahva suorituskykysuunnitelmissaan kuin musiikkiteollisuusohjelmassaan.

Ei ole mitään takeita siitä, että musiikkioppilaitokset ovat jopa samalla laatutasolla-esimerkiksi on erittäin todennäköistä, että koulussa voisi olla korkean tason musiikkiteollisuusohjelma, mutta keskimääräistä alhaisempi musiikkiopetusohjelma.

Kun tämä kaikki otetaan huomioon, luetteloomme Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista olemme valinneet koulut, jotka tarjoavat opiskelijoille parhaan yleisen musiikkikoulutuksen opiskelijoille. Tämä arviointi perustuu osittain luokituksiin opiskelijoiden tyytyväisyys ja tulot ja osittain koulun maineesta musiikkikouluna.

Musiikkikoulujen sijoituksissamme olemme ryhmitelleet koulut kolmeen eri luokkaan. Osallistuminen johonkin tämän luettelon kouluista valmistaa sinua tuleviin musiikkiopintoihin ja antaa sinulle perustan tulevan musiikkiuran rakentamiseksi.

Ensin katsomme suurimpien koulujen parhaat musiikkiohjelmat . Useimmat näistä ovat konservatorioita suuremmassa yliopisto- tai korkeakouluympäristössä.

Seuraavaksi harkitsemme parhaat musiikkiopistot . Nämä koulut ovat kaikki konservatorioita, jotka eivät liity suurempiin laitoksiin, vaikka ristirekisteröinti voi olla mahdollista muiden alueen muiden kuin konservatorioiden kanssa.

Lopuksi käymme läpi joitain kunnianosoitus musiikkikouluille . Nämä ovat musiikkikouluja, jotka eivät ole aivan muiden kahden luokan 15 koulun tasolla, mutta ovat silti merkittäviä eri syistä, kuten kohtuuhintaisuudesta, musiikkiopiston sidoslaitoksen yleisestä maineesta tai monitieteisen tutkimuksen edistämisestä.

body_musictheory Kuvassa yllä: monitieteinen musiikkiteorian tutkimus ja miksi kuulokkeet eivät jää korviini.

Parhaat yliopistomusiikkiohjelmat Yhdysvalloissa

Tämän luokan koulut ovat suurelta osin suurempien yliopistojen konservatorioita. Monet tämän luettelon koulut tarjoavat kaksoistutkintoja tai ainakin ristirekisteröinnin musiikkikoulun ja muiden peruskoulutusohjelmien välillä, jotka ovat osa samaa yleistä yliopistoa.

Olemme laatineet karkean kokonaisjärjestyksen näille kouluille maineen, opiskelijoiden tyytyväisyyden, kohtuuhintaisuuden, tarjonnan leveyden ja valikoivuuden perusteella.

On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että todellinen opetuslaadun ero kaikissa kouluissa on melko vähäinen ja on enemmän riippuvainen kuin kouluista riippuvainen, joten Jacobsin pitäminen parempana kuin esimerkiksi Eastman on enemmän kysymys siitä, mitä opiskele ja millaisessa ympäristössä haluat olla kuin mikään muu.

Nimi Yliopisto Tutkinto (t)
1 Jacobsin musiikkikoulu Indianan yliopisto - Bloomington BM, BME, BS, Assoc. Sei.
2 Peabody -instituutti Johns Hopkinsin yliopisto BM, UD
3 Musiikin, teatterin ja tanssin koulu Michiganin yliopisto - Ann Arbor BFA, BM, BMA, BS
4 - Yalen yliopisto BA
5 Eastman School of Music Rochesterin yliopisto BM
6 Thorntonin musiikkikoulu Etelä-Kalifornian yliopisto BA, BM, BS
7 Oberlinin musiikkikonservatorio Oberlin College BM
8 Frost School of Music Miamin yliopisto BA, BM, UD, BS

BM = Bachelor of Music; BME = Bachelor of Music Education; BS = kandidaatti; Assoc. Sci = Tieteen tohtori; UD = jonkinlainen ei-tutkinto-ohjelma, joka on avoin opiskelijoille (erityinen terminologia vaihtelee koulusta toiseen); BMA = Bachelor of Musical Arts; BFA = kuvataiteen kandidaatti; BA = Bachelor of Arts.

Alla on lyhyt katsaus kustakin yllä olevan luettelon koulusta. Meillä on myös tarkempia tietoja hyväksymisasteesta ja opiskelijakunnan koosta (jos saatavilla) ja siitä, mistä voit saada tutkinnon.

#1: Jacobs School of Music (Indiana University - Bloomington)

Jacobsin musiikkikoulu on osa Indianan yliopistoa - Bloomington, julkinen yliopisto Indiana -yliopiston järjestelmässä. Vaikka IU Bloomington on suhteellisen suuri koulu, jossa on noin 33 000 opiskelijaa, Jacobs School of Musicissa on vain noin 500 alakoulua; se on edelleen konservatorion suuremmalla puolella (sillä on myös suunnilleen sama määrä jatko -opiskelijoita), mutta sillä on huomattavasti intiimimpi tunne kuin odotit saavan keskimääräisestä valtionyliopiston lippulaivakoulusta.

Ylioppilashakijana sinun on sekä haettava Indiana -yliopistoon että täytettävä ylimääräinen Jacobs School of Music -hakemus.

Koska Jacobs on osa suurempaa yliopistoa, voit hyötyä siitä, että voit rekisteröityä eri IU-kouluihin ja jopa saada kaksoistutkinto musiikista ja muusta kuin musiikkikentästä (BM/BA tai BM/BS).

Lisäksi Jacobs itse tarjoaa opiskelijoille paljon laajemman valikoiman opintoalueita kuin useimmat muut musiikkikoulut, mukaan lukien kaikki tavallisista soittimien ja sävellyksen pääaineista kielten soittotekniikan apulaistutkinto . Ja tietyissä ohjelmissa Jacobs antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kaksoismusiikkitutkintoja, jotta saatat esimerkiksi saada sävellyksen BM: n ja äänitekniikan ja äänituotannon liittoutuman.

Tässä on täydellinen luettelo kaikista erilaisista perustutkinto -ohjelmia Jacobsin musiikkikoulussa :

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Sävellys - BM
Historiallinen musiikkiesitys Instrumentaalinen painotus BM
Historiallinen musiikkiesitys Laulun painotus BM
Jazz -opinnot Basso, kitara, lyömäsoittimet, piano, saksofoni, trumpetti, pasuuna tai ääni BM
Esitys Kitara BM
Esitys Harppu BM
Esitys Orkesteri -instrumentti (huilu, oboe, klarinetti, fagotti, saksofoni, torvi, trumpetti, pasuuna, eufonium, tuuba, lyömäsoittimet, viulu, alttoviulu, viulunsoitto, kontrabasso) BM
Esitys Urut BM
Esitys Suunnitelma BM
Esitys Ääni BM
Esitys Puupuhallinsoittimet (useita) BM
Musiikkiopetus Kuoroopetus Musiikkikasvatuksen kandidaatti
Musiikkiopetus Yleinen musiikinopetus Musiikkikasvatuksen kandidaatti
Musiikkiopetus Instrumentaali - bändi Musiikkikasvatuksen kandidaatti
Musiikkiopetus Instrumentaali - Jouset Musiikkikasvatuksen kandidaatti
Äänitekniikka ja äänituotanto Elokuva ja median tuotanto BS
Äänitekniikka ja äänituotanto Pelin suunnittelu BS
Äänitekniikka ja äänituotanto Business Informatics and Computing BS
Äänitekniikka ja äänituotanto Taidehallinto BS
Äänitekniikka ja äänituotanto Musiikki (yleinen) BS
Musiikki ja ulkopuolinen kenttä - BS
Musiikki ja ulkopuolinen kenttä Koostumus Korostus BS
Musiikki ja ulkopuolinen kenttä Jazz -opintojen painotus BS
Äänitekniikka - Tieteen tohtori
Jousisoittimetekniikka - Tieteen tohtori

BM = Bachelor of Music; BS = kandidaatti.

#2: Peabody Institute (Johns Hopkinsin yliopisto)

 • Sijainti : Baltimore, MD
 • Hyväksymisaste : vaihtelee ohjelman mukaan; matala
 • Opiskelijan kehon koko : Noin 270 opiskelijaa
 • Opetus : 53 630 dollaria

Peabody -instituutti kuuluu akateemisen sateenvarjon alle Johns Hopkinsin yliopistoon, joka on erittäin valikoiva yksityinen yliopisto Baltimoressa ja jolla on noin 6000 perustutkinto -opiskelijaa kaikissa ohjelmissaan.

Noin 270 ala- ja 310 jatko -opiskelijaa osallistuu Peabody -konservatorioon, mikä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus paitsi tehdä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa, myös muiden opiskelijoiden kanssa, jotka ovat edistyneempiä opinnoissaan (ja saada vilauksen siitä, millaista elämä voisi olla, jos mene musiikkikouluun). Peabody tarjoaa sekä musiikin kandidaatin tutkintoja että suoritustodistuksia (ei-akateeminen perustutkinto) perustutkinto-opiskelijoille.

Jos haluat osallistua Peabodyyn perustutkintoa varten, sinun on haettava vain Peabody -instituuttiin (eikä myöskään Johns Hopkinsiin), ellet aio hankkia kaksoistutkintoa, jolloin sinun on haettava ja hyväksyttävä molemmat Peabody ja Johns Hopkins. Tyypillisesti vähintään viisi vuotta, kaksoistutkinto -ohjelmat Krieger School of Arts and Sciencesin tai Whiting School of Engineeringin kanssa ovat jopa intensiivisempiä kuin tavallinen konservatorion tutkinto.

Onneksi voit tehdä vain, jos haluat vain ottaa joitain muita kuin Peabody-tunteja samalla kun saat konservatorion koulutuksen ristirekisteri muiden Hopkinsin perustutkinto-ohjelmien kanssa ilman, että sinun on suoritettava täysi kaksoistutkinto. Itse asiassa sellaisten luokkien ottaminen, joita ei ole tarjolla Peabody'ssa, on pakollista tietyille suurille yrityksille, kuten äänitystaiteelle ja tieteille.

Peabodyn perusopiskelijana voit valita pääaineen mistä tahansa seuraavilla alueilla :

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Messinki -soittimet Trumpetti, ranskalainen sarvi, pasuuna, tuuba, eufonium BM, PC
Sävellys - BM
Tietokone musiikki - BM
Kitara - BM, PC
Harppu - BM, PC
Historiallinen esitys Barokkihuilu, barokkiluutti ja -teorbo, barokkityylinen oboe, barokkiviulu ja alttoviulu, luuttu, levysoitin, alttoviulu da gamba ja barokki sello, cembalo BM, PC
Jazz Basso, klarinetti, huilu, kitara, lyömäsoittimet, piano, saksofoni, pasuuna, trumpetti, viulu, ääni BM, PC
Musiikki Ed Sävellys BM
Musiikki Ed Kitara BM
Musiikki Ed Instrumentaalinen sertifiointi BM
Musiikki Ed Jazz BM
Musiikki Ed Orkesteri -instrumentit BM
Musiikki Ed Suunnitelma BM
Musiikki Ed Ääni BM
Musiikkia uudelle medialle - BM
Urut - BM, PC
Lyömäsoittimet - BM, PC
Suunnitelma - BM, PC
Taiteiden ja tieteiden tallennus - BM
Taiteiden ja tieteiden tallennus Tietokone musiikki BM
Taiteiden ja tieteiden tallennus Musiikkia uudelle medialle BM
Jouset Viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso BM, PC
Voice & Opera - BM, PC
Puupuhaltimet Huilu, pikolo, klarinetti, saksofoni, oboe, fagotti BM, PC

BM = Bachelor of Music; PC = suoritustodistus (perustutkinto -ohjelma).

#3: Musiikki-, teatteri- ja tanssikoulu (Michiganin yliopisto - Ann Arbor)

 • Sijainti : Ann Arbor, MI
 • Hyväksymisaste : noin 7-16% (vaihtelee pääaineen mukaan)
 • Opiskelijan kehon koko : noin 825 opiskelijaa (74% musiikin painopisteellä)
 • Opetus
  • Opetus (Michiganin asukas) : 14 586 dollaria aloittelijoille/toisen vuoden opiskelijoille; 17 806 dollaria junioreille/eläkeläisille
  • Opetus (Michiganissa asuva) : 51 552 dollaria ensikertalaisille/toisen vuoden opiskelijoille; 55 140 dollaria junioreille/eläkeläisille

Musiikin, teatterin ja tanssin koulu on yksi monista eri kouluista Michiganin yliopistossa - Ann Arbor, erittäin valikoiva julkinen yliopisto Michiganin yliopiston järjestelmässä. Vaikka UMichin Ann Arborilla on noin 32 000 opiskelijaa kokonaisuudessaan, SMTD: llä on paljon enemmän konservatorioita, ja alle 200 musiikkiopiskelijaa vuosittain.

Voit hakea SMTD: hen Common App- tai Coalition App -sovelluksen kautta, ja sinun on myös lähetettävä taiteellinen profiili myös osana hakemustasi.

Vaihtoehtona täyden kaksoistutkinnon suorittamiselle SMTD: n opiskelijat voivat myös valita musiikin taiteen kandidaatin, jossa yhdistyvät musiikkiesitys (jazz tai klassinen) ja muu kuin musiikkikurssi. (Muissa Frostin kaltaisissa kouluissa vastaava tutkinto voi olla musiikin taiteen kandidaatti musiikin kandidaatin tutkinnon sijasta).

SMTD: llä on perustutkinto -ohjelmat seuraavilla alueilla:

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Sävellys - BM
Musiikkiopetus Kuoromusiikin koulutus BM
Musiikkiopetus Instrumentaalisen musiikin koulutus BM
Musiikkiteoria Huomaa: voit hakea tähän ohjelmaan vasta, kun olet jo hyväksytty SMTD: hen BM
Musiikkitiede - BM
Esittävän taiteen tekniikka Musiikki ja tekniikka BM
Esitys Useita puhallinsoittimia, urut ja pyhä musiikki, piano, jouset, ääni, puhaltimet ja lyömäsoittimet BM
Esitys Klassinen esitys ja ei-musiikillinen kurssityö Musiikkitaiteen kandidaatti
Esitys Jazz-esitys ja ei-musiikillinen kurssitehtävä Musiikkitaiteen kandidaatti
Monitieteiset opinnot Tuulet ja lyömäsoittimet , itse suunniteltu Musiikkitaiteen kandidaatti
Interarts Performance BFA
Jazz ja nykyaikainen improvisointi Jazz -opinnot BFA, BM
Jazz ja nykyaikainen improvisointi Jazz- ja mietiskelyopintoja BFA
Jazz ja nykyaikainen improvisointi Jazzia ja nykyaikaista improvisointia BFA
Musiikkiteatteri - BFA
Esittävän taiteen tekniikka - BFA
Esittävän taiteen tekniikka Musiikki ja tekniikka BM
Esittävän taiteen tekniikka Äänitekniikka BS

BM = Bachelor of Music; BFA = kuvataiteen kandidaatti; BS = kandidaatti.

#4: Yalen yliopisto

 • Sijainti : New Haven, CT
 • Hyväksymisaste : Yhteensä 6%
 • Opiskelijan kehon koko : noin 6000 alakoulua
 • Lukukausimaksu ja maksut : Noin 55 500 dollaria vuodessa

Osa Ivy Leaguea, Yalen yliopisto on erittäin valikoiva yksityinen koulu New Havenissa.

Yale on ainutlaatuinen tässä musiikkikoulujen luettelossa, koska vaikka sillä on erillinen musiikkikoulu (Yalen musiikkikoulu), tämä musiikkikoulu myöntää vain tutkinnon jatko -opiskelijoille . Jos siis haluat opiskella musiikkia Yalessa, opiskelet vain musiikkia (musiikin laitoksen kautta) ja saat musiikin kandidaatin tutkinnon, aivan kuten akateemisessa aineessa, kuten sosiologiassa tai taloustieteessä.

Huolimatta siitä, ettei Yalella ole erillistä tutkinto -ohjelmaa perustutkintoa suorittaville, Yale on kuitenkin edelleen yksi Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista (osittain siksi, että sillä on erillinen musiikkikoulu). Kun pääset Yalessa, voit halutessasi hankkia suoritussertifikaatin tai taiteilijan tutkinnon BA -tutkinnon lisäksi; se ei ole aivan sama kuin BM: n saaminen, mutta se osoittaa korkeakouluille, että olit tarpeeksi omistettu musiikille viettääksesi aikaa saadaksesi lisää tutkintotodistusta BA -tutkinnon päälle.

Yalessa on myös uusi 5 vuoden BA/MM (tai BS/MM) ohjelma Yalen musiikkikoulun kautta vain instrumentaalimuusikoille; siitä ei ole vielä paljon tietoa, joten päivitämme sitä mukaa kun saamme lisätietoja.

body_bassoonist

#5: Eastman School of Music (Rochesterin yliopisto)

 • Sijainti : Rochester, NY
 • Hyväksymisaste : noin 13%
 • Opiskelijan kehon koko : 500 perustutkintoa (400 grad opiskelijaa)
 • Opetus : 57420 dollaria vuodessa (Eastmanin varoitus siitä, että lähes 100% opiskelijoista saa jonkinlaisen ansion)

Eastman School of Music on osa Rochesterin yliopistoa, valikoivaa yksityistä yliopistoa Rochesterissa, NY. Rochesterin yliopisto on kokonaisuutena keskikokoinen, yhteensä noin 6500 opiskelijaa, mutta yhteensä noin 500 opiskelijaa, Eastman tuntuu paljon pienemmältä.

Jos aiot vain hankkia musiikin kandidaatin tutkinnon, sinun tarvitsee vain hakea Eastmaniin; jos haluat saada a kaksoistutkinto (BA/BM tai BS/BM), sinun on kuitenkin haettava sekä Eastmania että Rochesterin yliopistoa (30%: n hyväksymisaste).

Sen lisäksi, että oppilaat voivat tehdä kaksoisalan muulla kuin musiikkiaiheella tai ristirekisteröinti muilla kuin musiikkiluokilla , Eastman mahdollistaa myös opiskelijoiden kaksois-pääaineen Eastmanissa. Tämän ansiosta opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita harjoittamaan useita musiikkialoja (esimerkiksi piano ja sävellys), voivat harjoittaa molempia etuja tasa -arvoisesti.

Alla on kaavio, jossa on eri musiikin tutkintoja tarjous yrityksessä Eastman:

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Soveltava musiikki (esitys) Kontrabasso BM
Soveltava musiikki (esitys) Kitara BM
Soveltava musiikki (esitys) Harppu BM
Soveltava musiikki (esitys) Suunnitelma BM
Soveltava musiikki (esitys) Urut BM
Soveltava musiikki (esitys) Jouset (viulu, alttoviulu, sello) BM
Soveltava musiikki (esitys) Ääni BM
Soveltava musiikki (esitys) Puupuhaltimet, messinki ja lyömäsoittimet (fagotti, klarinetti, huilu, oboe, saksofoni, eufonium, sarvi, pasuuna, trumpetti, tuuba, lyömäsoittimet) BM
Sävellys - BM
Jazz -opinnot ja nykyaikainen media Suorituskyky (trumpetti, saksofoni, pasuuna, piano, kitara, kontrabasso, rumpusetti) BM
Jazz -opinnot ja nykyaikainen media Kirjoitustaidot BM
Musical Arts - BM
Musiikki Ed - kenraali Piano Ensisijainen keskittyminen BM
Musiikki Ed - kenraali Instrumentaalinen/äänen ensisijainen keskittyminen BM
Musiikki Ed - laulu Ensisijainen ääni BM
Musiikki Ed - laulu Ensisijainen suunnitelma BM
Musiikki Ed - Instrumentaali - BM
Musiikkiteoria - BM

BM = Bachelor of Music.

#6: Thornton School of Music (USC)

 • Sijainti : Los Angeles, Kalifornia
 • Hyväksymisaste : 20% (vaihtelee ohjelman ja vuoden mukaan)
 • Opiskelijan kehon koko : 450-500 alakoulua
 • Opetus : 57 256 dollaria

Thorntonin musiikkikoulu on osa Etelä -Kalifornian yliopistoa (USC), joka on erittäin valikoiva yksityinen yliopisto Los Angelesissa. Thornton -hakemusprosessi on hieman erilainen kuin muissa musiikkikouluissa, jotka ovat osa suurempia yliopistoja - sen sijaan, että haettaisiin Thorntoniin erikseen, sinun on haettava USC: hen ja valittava sovelluksesta musiikin pääaine (sekä sisällytettävä kaikki vaaditut portfolion materiaalit).

Vaikka sinun on haettava USC: tä (yhteensä noin 19 000 alakoulua), Thornton sen kanssa<1000 students (grad and undergrad) still has that conservatory vibe.

Kuten SMTD UMichissa, Thornton sallii alakoululaisten seurata kahta eri kappaletta: BM-kappaletta, joka on pohjimmiltaan konservatorion tutkinto, tai musiikin kappaleen BA-tutkintoa, jonka avulla opiskelijat voivat olla vapaamuotoisempia tutkintoja (joka sisältää silti hyvän musiikkikurssien määrä).

mikä on tuhkan laakso

Thorntonin pääaineet musiikkiteollisuudessa ja musiikin tuotannossa ovat suhteellisen ainutlaatuisia konservatorioiden keskuudessa (jotka ovat yleensä enemmän suorituskykyä ja teoriakeskeisiä), ja se, että Thornton sijaitsee LA: ssa, tarkoittaa, että kyseisten pääaineiden opiskelijat voivat saada käytännön kokemusta luokkahuone.

Opiskelijat voivat opiskella seuraavilla alueilla Thorntonissa:

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Kuoromusiikki - BA
Musiikki Klassinen kitara BA
Esitys Klassinen kitara BM
Musiikki Urututkimukset BA
Esitys Urututkimukset BM
Musiikki Suunnitelma BA
Esitys Suunnitelma BM
Musiikki Jazz -opinnot (instrumentti tai ääni) BA
Esitys Jazz -opinnot (vain instrumentti) BM
Musiikki Laulutaide BA
Esitys Laulutaide BM
Musiikki Jouset BA
Esitys Kontrabasso BM
Esitys Harppu BM
Esitys Viulu, alttoviulu ja sello BM
Musiikki Tuulet ja lyömäsoittimet (huilu, oboe, klarinetti, fagotti, saksofoni, ranskalainen torvi, trumpetti, pasuuna, tuuba, lyömäsoittimet) BA
Esitys Tuulet ja lyömäsoittimet (huilu, oboe, klarinetti, fagotti, saksofoni, ranskalainen torvi, trumpetti, pasuuna, tuuba, lyömäsoittimet) BM
Esitys Populaari musiikki BM
Sävellys - BM
Musiikkitekniikka Musiikin tuotanto BM
Musiikkiteollisuus - BS

BA = Bachelor of Arts; BM = Bachelor of Music; BS = kandidaatti.

#7: Oberlinin musiikkikonservatorio (Oberlin College)

 • Sijainti : Oberlin, OH
 • Hyväksymisaste : 25%
 • Opiskelijan kehon koko : 580 konservatorion opiskelijaa (enimmäkseen alakoululaisia) ja 180 kaksoistutkinto -opiskelijaa
 • Opetus : 55 976 dollaria

Oberlinin musiikkikonservatorio on osa Oberlin Collegea, yksityistä taiteiden korkeakoulua ja ainoa ei-yliopisto tässä musiikkikoulujen luokassa. Koska Oberlin on sitoutunut tarjoamaan kaikille opiskelijoilleen vankan taiteen perustan, BM-opiskelijoiden on suoritettava 6-8 ei-konservatiivista kurssia osana tutkintoaan.

Oberlinin kaksoistutkinto -ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa BA/BM viisi vuotta tai vähemmän. Toisin kuin jotkut kaksoistutkinto -ohjelmat, Oberlinilla ei ole vaatimusta siitä, että nämä kaksi tutkintoa olisi yhdistettävä millään tavalla. Voit yhdistää pariksi pääaineita, jotka liittyvät vanhan musiikin esitykseen ja historiaan tai ovat yhtä erilaisia ​​kuin musiikkitiede ja biokemia. Opiskelijoiden on haettava sekä taideopistoa että konservatoriaa, jotta heidät hyväksytään kaksoistutkintoon.

Oberlin Conservatory of Music tarjoaa seuraavia perustutkintoa:

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Esitys Suunnitelma BM
Esitys Urut BM
Esitys Jouset (viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso, kitara, harppu) BM
Esitys Puupuhaltimet (huilu, oboe, klarinetti, fagotti) BM
Esitys Messinki (trumpetti, torvi, pasuuna, tuuba) BM
Esitys Lyömäsoittimet BM
Esitys Varhaiset instrumentit (cembalo, levysoitin, barokkihuilu, barokkiboe, barokkiviulu, barokkisello ja alttoviulu) BM
Sävellys - BM
Jazz -opinnot Sävellys BM
Jazz -opinnot Esitys BM
Musiikkitiede - BM
Pianon esitys ja laulu Kaksoissuuri pianonsoitossa ja laulussa BM
Tekniikka musiikissa ja siihen liittyvissä taiteissa - BM

BM = Bachelor of Music.

#8: Frost School of Music (Miamin yliopisto)

 • Sijainti : Miami, FL
 • Hyväksymisaste
  • Pakkanen : 40%
  • Miamin yliopisto : 32%
 • Opiskelijan kehon koko : 450 alakoulua (300 astetta opiskelijaa)
 • Opetus : 50 400 dollaria

Frost School of Music on osa Miamin yliopistoa, yksityistä yliopistoa, joka sijaitsee Miamissa, FL. Vaikka Miamin yliopistossa on kokonaisuudessaan noin 10 800 alakoulua, Frostilla on vain noin 450 opiskelijaa (eli noin 112 opiskelijaa vuodessa), joten se tuntuu paljon pienemmältä. Frostissa on myös noin 300 grad -opiskelijaa.

Toisin kuin useimmat tämän luokan koulut, sinun on itse asiassa haettava Frost School of Music ja Miamin yliopisto, jotta voit osallistua Frostiin. Koska olet jo päässyt Miamin yliopistoon, kun aloitat Frostin, tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että Frostin ulkopuolisille luokille on melko helppo rekisteröityä ristiin.

Kun puhuin Frostin maahanpääsytoimiston kanssa kaksoisaineista/kaksoistutkintoista, minulle kerrottiin, että vaikka se on mahdollista kaksois-pääaineena musiikissa ja muussa kuin musiikkikurssissa, sitä ei suositella musiikkitutkintoa koskevien vaatimusten vuoksi. Sen sijaan opiskelijat saavat paljon yleisempää musiikin kandidaatin tutkintoa ja muuta kuin musiikkia.

Tässä on taulukko eri alueet, joihin pääset opiskelemaan Frostin opiskelijana :

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Sävellys Teoria ja kokoonpano BM
Instrumentaalinen esitys huilu, oboe, klarinetti, saksofoni, fagotti, sarvi, trumpetti, pasuuna, eufonium, tuuba, lyömäsoittimet, viulu, alttoviulu, viulunsoitto, kontrabasso, kitara, harppu BM, PC
Näppäimistön suorituskyky - BM, PC
Laulava esitys - BM, PC
Studiomusiikki ja jazz Instrumentaalinen BM, PC
Studiomusiikki ja jazz Laulu BM, PC
Median kirjoittaminen ja tuotanto - BM
Musiikki- ja viihdeteollisuus - BM
Musiikkiopetus - BM
Musiikkiterapia - BM
Musiikillisuus, taiteellisuuden kehittäminen ja yrittäjyys - BM
Ammatilliset opinnot - BM
Musiikkitekniikka - BS
Musiikki On valittava myös muu kuin musiikki-alaikäinen BA

BM = Bachelor of Music; PC = suoritustodistus (perustutkinto -ohjelma); BS = kandidaatti; BA = Bachelor of Arts.

Parhaat itsenäiset musiikkikoulut Yhdysvalloissa

Kaikki tämän luettelon koulut ovat konservatorioita. Joissakin kouluissa on myös muita kuin musiikkiohjelmia (tanssi, teatteri jne.), Mutta musiikkikoulujen sijoitustarkoituksiin olemme ottaneet huomioon vain kunkin koulun musiikkiohjelmien laadun.

Nimi Sijainti Tutkinto (t)
1 Juilliard-koulu New York, NY BM, UD
2 Curtisin musiikkiopisto Philadelphia, PA BM, UD
3 Berklee School of Music/Boston Conservatory at Berklee Boston, MA BM, UD/BM
4 New England Conservatory Boston, MA BM
5 San Franciscon musiikkikonservatorio San Francisco, Kalifornia BM
6 Manhattanin musiikkikoulu New York, NY BM, UD
7 Clevelandin musiikkiopisto Cleveland, Ohio BM, UD

BM = Bachelor of Music; UD = jonkinlainen ei-tutkinto-ohjelma, joka on avoin opiskelijoille (erityinen terminologia vaihtelee koulusta toiseen).

Seuraavaksi tarkastelemme hieman tarkemmin kunkin luettelon konservatorioita.

#1: Juilliard -koulu

 • Sijainti : New York, NY
 • Hyväksymisaste : 4%
 • Opiskelijan kehon koko : 400-500 alakoulua
 • Opetus : 47 370 dollaria

Kun ajatellaan, mitkä ovat maailman parhaat musiikkikoulut (puhumattakaan Yhdysvalloista), yksi nimistä, joka tulee varmasti kaikkien mieleen, on Juilliard. Sijaitsee Manhattanin Upper West Side, t hän Juilliardin koulu on maailmankuulu konservatorio, jossa on perustutkinto-ohjelmia tanssista, teatterista ja musiikista.

Yksi maailman johtavista instrumentalistien ja laulajien kouluista, Juilliard alums on aloittanut uransa soolo- ja kamarimuusikoina ja liittynyt kansallisten ja kansainvälisten huippuorkesterien (mukaan lukien New Yorkin filharmonikot) jäseniksi. Juilliard on yksi vaikeimmista musiikkikouluista Yhdysvalloissa, ja se on Harvardin tai Stanfordin konservatorio -vastaava - erittäin valikoiva, kuuluisa tiedekunta, nimibrändin tunnistus ja alumeista, jotka jatkavat alansa johtajia.

Juilliardin perustutkinto-opiskelijana voit valita joko perustutkinnon (lähes kokonaan suorituskykyyn keskittyvän) tai musiikin kandidaatin (sisältää enemmän luentoja ja hieman vähemmän keskittymistä ensisijaiseen instrumenttiin). Voit myös hakea yhdeksi 10-12 opiskelijasta joka vuosi, jotka voivat rekisteröityä Barnard Collegessa tai Columbian yliopistossa.

Juilliard tarjoaa myös yhteisen viiden vuoden kandidaatin/MM-tutkinnon yhdessä Barnardin ja Columbian kanssa; Kuitenkin voidaksesi osallistua tähän ohjelmaan sinun on oltava opiskelija Barnardissa tai Columbiassa, joka on ristirekisteröity Juilliardiin vähintään kaksi vuotta ennen hakemista. Tämä ohjelma toimii parhaiten opiskelijoille, jotka ovat yhtä vahvoja akateemisesti kuin he ovat musiikillisesti ja joilla on omistautumista ja ajanhallintataitoja hallita olennaisesti perustutkintoa ja maisterin tutkintoa samanaikaisesti.

Juilliard tarjoaa opiskelijoilleen seuraavat pääaineet:

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Messinki Torvi, trumpetti, tenoris pasuuna, basso pasuuna, tuuba BM, UD
Klassinen kitara - BM, UD
Harppu - BM, UD
Urut - BM, UD
Lyömäsoittimet - BM, UD
Suunnitelma - BM, UD
Jouset Viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso BM, UD
Puupuhaltimet Huilu, oboe, klarinetti, fagotti BM, UD
Laulutaide - BM, UD
Jazz -opinnot - BM, UD
Sävellys - BM, UD

BM = Bachelor of Music; UD = perustutkinto.

#2: Curtis Institute of Music

 • Sijainti : Philadelphia, PA
 • Hyväksymisaste : noin 5%ohjelmasta riippuen
 • Opiskelijan kehon koko : noin 170 alakoulua
 • Opetus : 0 dollaria

Curtisin musiikkiopisto on yksityinen konservatorio, joka keskittyy suorituskykyyn (vaikka sillä on myös sävellysohjelma). Curtisiin on erittäin vaikea päästä, mutta kun puhuin sisäänpääsyn kanssa, minulle kerrottiin, että voit aina hakea uudelleen, jos sinut hylätään, ja että todellakin Curtisissa on monia opiskelijoita, jotka eivät päässeet ensimmäistä kertaa.

Tärkein syy Curtisin yksinoikeuteen on sen ilmainen lukupolitiikka. Kaikille Curtisiin hyväksytyille opiskelijoille annetaan apuraha lukukausikustannusten kattamiseksi, jotta voidaan varmistaa, että lahjakkaita opiskelijoita ei estetä osallistumasta Curtisiin pääsymaksun vuoksi. Tämä käytäntö on tehnyt Curtisista yhtä vaikean tai vaikeamman päästä sisään kuin Juilliard, ja hyväksyttyjen opiskelijoiden laatu on erittäin korkea.

Curtis on lähes yksinomaan peruskoulu ; Poikkeus on jatko-lauluopinto-ohjelma, jossa on yleensä 12-15 opiskelijaa vuodessa. Se, että Curtis on niin alakoulutuskeskeinen, tarkoittaa, että kaikki luokat opettavat professorit (sen sijaan, että jotkut opettajat opettaisivat), mikä antaa sille hyvin erilaisen tunteen kuin koulu, joka on tasaisemmin jaettu ala- ja jatko-opiskelijoiden kesken (tai on suurempi grad -ohjelma kuin undergrad).

Curtisiin hyväksytyt opiskelijat sijoitetaan automaattisesti perustutkinto -ohjelmaan; tulla hyväksytyksi BM -ohjelma , sinun on sitten annettava lisätietoja, kuten lukion transkriptio. Curtiksessa BM-opiskelijana sinulla on myös mahdollisuus ristirekisteröidä osoitteessa Pennsylvanian yliopisto , huipputason kansallinen yliopisto, joka sijaitsee myös Philadelphiassa.

Tässä on nopea katsaus erilaisiin tärkeimmät ohjelmat Curtisissa :

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Messinki Torvi, trumpetti, pasuuna/basso pasuuna, tuuba BM, D
Sävellys - BM, D
Klassinen kitara - BM, D
Harppu - BM, D
Urut - BM, D
Suunnitelma - BM, D
Jouset Viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso BM, D
Timpani ja lyömäsoittimet - BM, D
Lauluopinnot - BM, D
Puupuhaltimet Huilu, oboe, klarinetti, fagotti BM, D

BM = Bachelor of Music; D = Diploma (perustutkinto -ohjelma).

#3: Berklee College of Music/Bostonin konservatorio

 • Sijainti : Boston, MA
 • Hyväksymisaste : Yhteensä 39%
 • Opiskelijan kehon koko
  • Berklee : 6400 alakoulua
  • Bostonin konservatorio Berklee : 190 musiikkikoulua
 • Opetus : 44 360 dollaria BM: lle; 38 220 dollaria ammattitutkintoon

Berklee-musiikkikorkeakoulu on yksityinen viherhuone, joka sijaitsee Bostonissa, MA. Berklee on jo pitkään tunnettu yhtenä maailman parhaista nykymusiikkikouluista, erityisesti jazzin osalta, mutta sillä on myös menestyviä klassisia ja ei-performanssiohjelmia. Se on myös luettelomme suurin perustutkinto -konservatorio -ohjelma, jossa on vuosittain yli 1500 opiskelijaa.

Vuonna 2016 Berklee yhdisti voimansa Bostonin konservatorio ja sinusta tulee musiikkikoulun ainoa helmi ... eräänlainen. Itse asiassa voit silti hakea erikseen Berkleen Bostonin konservatorioon, jos olet enemmän kiinnostunut BoCo -opetussuunnitelmasta kuin Berklee. Ja voit aina rekisteröityä ristiin rekisteröinnin kautta Pro Arts -konsortio luokille Boston Architectural College, Emerson College, Massachusetts College of Art and Design, New England Conservatory tai School of the Fine Arts at Tufts.

Berklee tarjoaa myös ainutlaatuisen haastavan kaksoistutkinto -ohjelman Harvardin kanssa, jonka avulla voit saada taiteen kandidaatin tutkinnon Harvardista ja musiikin maisterin tutkinnon Berkleestä vain viidessä vuodessa. Jotta sinut hyväksytään tähän ohjelmaan, sinun on haettava ja päästä sekä Harvardiin että Berkleeen; Jos olet yksi niistä, jotka voivat käsitellä sekä Harvardin akateemikoita että Berklee -musiikin voimakasta musiikkia, niin tervehdin sinua.

Tässä on luettelo korkeakoulututkinnon pääaineena voit opiskella Berklee College of Musicissa :

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Sävellys - BM, PD
Nykyaikainen kirjoittaminen ja tuotanto - BM, PD
Elektroninen tuotanto ja suunnittelu - BM, PD
Elokuvan pisteytys - BM, PD
Jazz -sävellys - BM, PD
Musiikkiliiketoiminta/hallinta - BM, PD
Musiikkiopetus - BM
Musiikin tuotanto ja suunnittelu - BM, PD
Musiikkiterapia - BM
Esitys Basso (akustinen basso, sähköbasso) BM, PD
Esitys Messinki (baritonitorvi, ranskalainen sarvi, pasuuna, pasuuna (basso), trumpetti, tuuba) BM, PD
Esitys Kitara (akustinen kitara, sähkökitara) BM, PD
Esitys Lyömäsoittimet (rumpusetti, marimba, lyömäsoittimet, lyömäsoittimet (käsi), teräslevy, vibrafoni) BM, PD
Esitys Piano (akustinen) BM, PD
Esitys Jousisoitin (banjo, sello, harppu, mandoliini, alttoviulu, viulu) BM, PD
Esitys Ääni BM, PD
Esitys Puupuhaltimet (bassoklarinetti, fagotti, klarinetti, huilu, oboe, saksofoni (alto), saksofoni (baritoni), saksofoni (sopraano), saksofoni (tenori)) BM, PD
Ammattitaitoista musiikkia - BM
Laulun kirjoittaminen - BM

BM = Bachelor of Music; PD = Professional Diploma (perustutkinto -ohjelma).

missä on tuhkan laakso

Pienemmällä Bostonin konservatoriossa Berklee -perustutkinto -ohjelmissa on hieman erilaiset opetussuunnitelmat ja rakenne, ja niillä on enemmän selkeä klassinen konservatorion painopiste. Tässä on katsaus perustutkintoa BoCo Berklee :

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Sävellys - BM
Esitys Messinki (trumpetti, torvi, pasuuna, basso pasuuna, eufonium, tuuba) BM
Esitys Harppu BM
Esitys Lyömäsoittimet BM
Esitys Suunnitelma BM
Esitys Jousisoitin (viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso) BM
Esitys Ääni BM
Esitys Puupuhaltimet (huilu, oboe, klarinetti, fagotti, saksofoni) BM

BM = Bachelor of Music.

body_hepcat

#4: New England Conservatory of Music

 • Sijainti : Boston, MA
 • Hyväksymisaste : 33%
 • Opiskelijan kehon koko : noin 400 alakoulua
 • Opetus : 47 900 dollaria

New England Conservatory of Music , tai NEC, sijaitsee kohteessa Boston, MA. NEC: n kätevä sijainti aivan Symphony Hallin (Bostonin sinfoniaorkesterin kotipaikka) nurkan takana helpottaa sekä NEC -opiskelijoiden alennettujen lippujen saamista orkesterille että NEC: n tiedekuntaa liikkumaan edestakaisin NEC -opetuksen välillä ja pelaaminen BSO: ssa (kuten monet heistä tekevät).

Vaikka NEC: llä on sekä jazz- että klassisia perustutkintoa, kokonaisuutena se kuuluu selvästi enemmän spektrin klassiselle puolelle (toisin kuin lähellä oleva Berklee, joka pyrkii enemmän jazz/nykymusiikin vakuuttamiseen).

Huippuluokan konservatorio-ohjelman lisäksi NEC tarjoaa myös vaikuttavan valikoiman ristirekisteröintivaihtoehtoja opiskelijoille, jotka haluavat haastaa itsensä myös muiden kuin musiikin tutkijoiden kanssa.

Kuten Berklee/BoCo, NEC on osa Pro-Arts-konsortio , ja niin NEC -opiskelijat voivat ottaa oppitunteja Boston Architectural Collegessa, Emerson Collegessa, Massachusetts College of Art and Designissa tai Tuftsin taidemuseon koulussa. Lisäksi NEC-opiskelijat voivat ristirekisteröidä luokkiin läheiselle Koillis-yliopistolle tai Tufts-yliopistolle.

NEC tarjoaa myös pari kaksoistutkinto -ohjelmaa läheisten koulujen kanssa. Opiskelijat, jotka eivät ole tyytyväisiä pelkästään tufts-luokkien ottamiseen, voivat halutessaan tehdä yhteisen Tufts BA: n (muulla kuin musiikkikentällä) tai BS- ja NEC BM-tutkinnon. Opiskelijoille, jotka ovat vielä edistyneempiä musiikillisessa opinnossaan, NEC tarjoaa yhteisen AB/MM -tutkinnon Harvardin kanssa. Kuten Berklee/Harvard AB/MM, NEC/Harvard -kaksoistutkinto on jopa valikoivampi kuin muu NEC, ja ehkä yksi tai kaksi opiskelijaa vuodessa päätti jatkaa.

NEC -perustutkinto -opiskelijana voit saada musiikin kandidaatin tutkinnon seuraavilla alueilla :

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Messinki Torvi, trumpetti, pasuuna, tuuba BM
Sävellys - BM
Nykyaikainen improvisointi - BM
Jazz -sävellys - BM
Jazz -esitys - BM
Lyömäsoittimet - BM
Suunnitelma - BM
Jouset Viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso, harppu, kitara BM
Puupuhaltimet Huilu, oboe, klarinetti, fagotti, saksofoni BM
Laulava esitys - BM

BM = Bachelor of Music.

#5: San Franciscon musiikkikonservatorio

 • Sijainti : San Francisco, CA
 • Hyväksymisaste : 42%
 • Opiskelijan kehon koko : 205 opiskelijaa
 • Opetus : 46 650 dollaria

San Franciscon musiikkikonservatorio on nimensä mukaisesti yksityinen viherhuone San Franciscossa. Noin tasan jaettuna grad- ja undergrad -opiskelijoiden kesken, SFCM on vähemmän valikoiva kuin jotkut tämän luettelon koulut perusopiskelijoille, vaikka se vaihtelee tutkinnon mukaan.

Toisin kuin useimmat muut tässä artikkelissa mainitut konservatoriat, SFCM: llä ei ole minkäänlaista ristirekisteröintiä (tai jos näin on, nämä tiedot ovat hyvin piilotettuja), joten SFCM-alikurssina teet sen vain voi osallistua luokkiin SFCM: ssä. Vaikka SFCM: llä on yleiset ed -luokat että sinun on otettava osa perusopetussuunnitelmaasi, se, että kaksoistutkintoa tai kumppanuutta läheisen yliopiston kanssa ei ole, on selvä haittapuoli, jos olet kiinnostunut suorittamaan muita kuin konservatorio-opintoja yliopistossa.

Pari SFCM: n erikoisohjelmaa ovat Roots-, Jazz- ja American Music -duuri sekä Technology and Applied Composition. Juuret, jazz ja amerikkalainen musiikki edellyttää, että oppilaat ottavat oppitunteja tekniikan ja soveltavan säveltämisen ja säveltämisen osastoilla ja tarjoavat jazz -koulutuksen, joka ylittää suorituskyvyn ja jazz -teorian. Tekniikka ja sovellettu sävellys erottuu sävellysohjelmana, joka on erityisesti suunnattu videopelien, elokuvien ja muun median säveltämiseen.

SFCM: llä voit saada musiikin kandidaatin mistä tahansa seuraavilla alueilla :

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Sävellys - BM
Messinki Torvi, pasuuna, trumpetti, tuuba BM
Kitara - BM
Näppäimistö Cembalo, urut, piano BM
Lyömäsoittimet - BM
Juuret, jazz ja amerikkalainen musiikki - BM
Jouset Viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso, harppu BM
Tekniikka ja sovellettu koostumus - BM
Ääni - BM
Puupuhaltimet Fagotti, klarinetti, huilu, oboe BM

BM = Bachelor of Music.

#6: Manhattanin musiikkikoulu

 • Sijainti : New York, NY
 • Hyväksymisaste : noin 45% (vaihtelee pääaineen ja vuoden mukaan)
 • Opiskelijan kehon koko : 490 alakoulua
 • Opetus : 48 280 dollaria

Manhattanin musiikkikoulu on yksityinen musiikkitalo, joka sijaitsee Manhattanin Morningside Heightsissa. Kuten Curtis, MSM: llä on paljon enemmän alakoululaisia ​​kuin jatko -opiskelijoita, joten ilmapiiri on samanlainen kuin vapaiden taiteiden korkeakoulussa (vaikkakin supistettu alle 100 opiskelijaan vuodessa).

Kuten monet konservatoriat, jotka eivät liity suurempiin instituutioihin, MSM on ensisijaisesti suorituskykypainotteinen; Kuitenkin tässä suorituskyvyn painopisteessä on pari ohjelmaa, jotka erottuvat. Ensimmäinen (jonka huomasin tutkiessani kouluja) on, että voit opiskella jazz -huuliharppua MSM: ssä. Tämä on ainoa laatuaan, jonka olen nähnyt peruskouluissa missä tahansa, joten jos olet huuliharppuvirtuoosi, MSM: n pitäisi olla hakuluettelosi kärjessä.

Toinen epätavallinen opintojakso MSM: ssä on sen Musiikin kandidaatti musiikkiteatterissa . Useimmilla konservatorioilla, jos niillä on teatteriohjelmia, on vain yleinen teatteritutkinto perustutkintoa suorittaville (yleensä BFA), ei musiikkiteatterikeskeisiä ohjelmia. Tämän artikkelin ainoa koulu, jolla on erillinen musiikkiteatterin tutkinto, on UMichin SMTD, jonka avulla perusopiskelijat voivat saada musiikkiteatterin BFA: n.

MSM -opetussuunnitelman osana tarjottavien humanististen ydinluokkien lisäksi MSM-opiskelijoilla on mahdollisuus ristirekisteröidä Barnardin luokkiin (vaikka he eivät voi saada kaksoistutkintoa). Kummallista kyllä, vaikka MSM-opiskelijat voivat ristirekisteröidä Barnardissa, heillä ei ole samoja etuoikeuksia Columbiassa (toisin kuin Juilliard, jolla on ristirekisteröintiohjelmat molempien koulujen kanssa).

MSM mahdollistaa opiskelijoiden pääaineen aiheita alla olevassa kaaviossa. (Huomautus: Jokainen instrumentti on lueteltu erikseen, koska MSM: n opiskelijat opiskelevat tiettyjä instrumentteja eikä suorituskykyä, jossa on keskittyminen tiettyyn instrumenttiin).

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Klassinen Basso Pasuuna BM
Klassinen Fagotti BM
Klassinen Sello BM
Klassinen Klarinetti BM
Klassinen Sävellys BM
Klassinen Kontrabasso BM
Klassinen Huilu BM
Klassinen Kitara BM
Klassinen Harppu BM
Klassinen Sarvi BM
Klassinen Oboe BM
Klassinen Lyömäsoittimet BM
Klassinen Suunnitelma BM
Klassinen Saksofoni BM
Klassinen Tenorin pasuuna BM
Klassinen Trumpetti BM
Klassinen Huone BM
Klassinen Viola BM
Klassinen Viulu BM
Klassinen Ääni (klassinen) BM
Klassinen Ääni (oopperateatteri) BM
Jazz Arts Basso (kontrabasso/akustinen) BM
Jazz Arts Basso (sähkö) BM
Jazz Arts Sello BM
Jazz Arts Klarinetti BM
Jazz Arts Rumpusetti BM
Jazz Arts Huilu BM
Jazz Arts Kitara BM
Jazz Arts Huuliharppu BM
Jazz Arts Suunnitelma BM
Jazz Arts Saksofoni (alto, baritoni, tenori) BM
Jazz Arts Pasuuna BM
Jazz Arts Trumpetti BM
Jazz Arts Vibrafoni BM
Jazz Arts Viulu BM
Jazz Arts Viola BM
Musiikkiteatteri - BM

BM = Bachelor of Music.

#7: Cleveland Institute of Music

 • Sijainti : Cleveland, OH
 • Hyväksymisaste : 43%
 • Opiskelijan kehon koko : 180 alakoulua
 • Opetus : 40 000 dollaria

Clevelandin musiikkiopisto on yksityinen viherhuone, joka sijaitsee Clevelandissa, OH. CIM: n perustutkinto -opiskelijat voivat joko valita taiteilijan todistuksen (jos he haluavat keskittyä vain suorituskykyyn) tai musiikin kandidaatin.

Ainoat korkeakoulututkinnon pääaineet, joita voit suoraan hakea CIM: ssä, ovat koostumus tai suorituskyky (tietyllä instrumentilla). Kuitenkin, kun osallistut CIM -ohjelmaan, voit myös lisätä musiikin teorian kaksinkertaisen pääaineen tai Eurythmics (menetelmä rytmin ja musiikin opettamiseksi fyysisen liikkeen avulla). Jälkimmäinen ohjelma on ainoa tällainen ohjelma, jota tarjotaan opiskelijoille missä tahansa tässä artikkelissa luetelluista kouluista, mikä tekee CIM: stä parhaan valinnan kaikille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää Eurythmicsistä.

CIM-opiskelijoilla on ristirekisteröintioikeudet lähistöllä Case Western Reserve University , jossa heidän on suoritettava pakolliset ei-musiikkivalinnat ja musiikkihistoriatunnit.

CIM -opiskelijana voit myös osallistua Case Western/CIM -kaksoistutkinto -ohjelma , jonka avulla voit valmistua BM: llä ja kandidaatin tutkinnolla Case Westernista muusta kuin musiikin aiheesta. Tämä viisivuotinen kaksoistutkinto-ohjelma on ainutlaatuinen muun muassa tässä artikkelissa käsitellyistä aiheista, koska sinun ei tarvitse hakea sekä Case Westernia että CIM: ää pätevöitymistä varten; sen sijaan sinun on haettava vain CIM: ää.

CIM -tutkinnot voivat suorittaa pääaineita missä tahansa alla luetellut alueet :

Pääosasto Keskittyminen Tutkinto
Esitys Fagotti BM, AC
Esitys Sello BM, AC
Esitys Klarinetti BM, AC
Esitys Kontrabasso BM, AC
Esitys Huilu BM, AC
Esitys Klassinen kitara BM, AC
Esitys Harppu BM, AC
Esitys Cembalo BM, AC
Esitys Sarvi BM, AC
Esitys Oboe BM, AC
Esitys Urut BM, AC
Esitys Suunnitelma BM, AC
Esitys Timpani ja lyömäsoittimet BM, AC
Esitys Pasuuna/basso Pasuuna BM, AC
Esitys Trumpetti BM, AC
Esitys Huone BM, AC
Esitys Viola BM, AC
Esitys Viulu BM, AC
Esitys Ääni BM, AC
Sävellys - BM

BM = Bachelor of Music; AC = taiteilijan todistus (perustutkinto -ohjelma).

body_musicfestivalviulu

12 kunnioitettavaa Yhdysvaltain musiikkikoulua

Edellisissä kahdessa osassa luetellut koulut ovat mielestämme Yhdysvaltojen 15 parhaan musiikkikoulun joukossa, mutta on joitain muita hienoja musiikkikouluja, jotka, vaikka he eivät tehneet tätä luetteloa, ansaitsevat silti lyhyen maininnan.

Jotkut näistä kouluista ovat tunnettuja monitieteisistä mahdollisuuksistaan ​​tai siitä, että niillä on pääaineita, joihin sinulla on pääsy normaalisti vain grad-opiskelijana, kun taas toiset ovat tunnettuja siitä, että ne ovat sidoksissa erittäin valikoiviin kansallisiin yliopistoihin tai halvempiin valtion kouluihin.

Ensimmäinen kunnioitettava koulu, jota tarkastelemme, on koulu, jolla on useita musiikkiohjelmia eri korkeakouluissa: New Yorkin yliopisto.

NYU - Steinhardt ja pöytä

 • Sijainti : New York, NY
 • Hyväksymisprosentit : tuntematon Steinhardtille ja Tischille erikseen, mutta todennäköisesti alhainen; 30% NYU: lle kokonaisuudessaan
 • Opiskelijan kehon koko
  • Steinhardt : Yhteensä 2600 alakoulua
  • Taulukko (musiikkiohjelmat) : 60 opiskelijaa Clive Davis Institute of Recorded Music -ohjelmassa, 50 Performance Studies -ohjelmassa
 • Opetus
  • Steinhardt : 51 828 dollaria (olettaen keskimääräisen kuormituksen)
  • pöytä : 56 924 dollaria (olettaen keskimääräisen kuormituksen)

New Yorkin yliopistossa (NYU), joka on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista yksityisistä yliopistoista, on kaksi korkeakoulua, joiden avulla opiskelijat voivat opiskella musiikkia.

Steinhardtin kulttuuri-, koulutus- ja inhimillisen kehityksen koulu saattaa tuntua epätodennäköiseltä paikalta löytää musiikin tutkinto, mutta siellä NYU: n päämusiikkiosasto sijaitsee. Steinhardtissa voit saada musiikin kandidaatin tutkinnon aivan kuten konservatoriossa, mutta saat myös vahvan taiteellisen koulutuksen osana pääaineesi.

Sen lisäksi, että Steinhardtin opiskelijat ovat ristirekisteröityneet muihin NYU-opiskelijoihin, heillä on mahdollisuus tehdä yhdistetty BM/musiikinopetuksen maisteri tai musiikkitekniikan musiikin maisteri/musiikin maisteri.

Tässä on luettelo eri pääaineista, joita NYU tarjoaa Steinhardtin kautta:

Suuri Keskittyminen Tutkinto
Instrumentaalinen esitys Jousitieteet BM
Instrumentaalinen esitys Puupuhaltimien opinnot BM
Musiikkiesitys Messinkitutkimukset BM
Musiikkiesitys Jazz -opinnot BM
Musiikkiesitys Lyömäsoitinopinnot BM
Pianon esitys - BM
Laulava esitys Klassinen ääni BM
Laulava esitys Musiikkiteatteri BM
Jazz -opinnot - BM
Musiikkiliiketoiminta - BM
Musiikkiteoria ja sävellys - BM
Musiikkiteoria ja sävellys Nykyaikainen tuotanto ja laulujen kirjoittaminen BM
Musiikkiopetus - BM
Musiikkitekniikka - BM
Pisteet elokuville ja multimedialle - BM

BM = Bachelor of Music.

Steinhardtin lisäksi toinen NYU: n koulu, joka tarjoaa perustutkintoa musiikin tutkinnon, on Tischin taidekoulu .

Vaikka Tisch on maailmankuulu teatterin konservatorio, sillä on pari perustutkinto-ohjelmaa, jotka ovat joko musiikkiin keskittyvää tai voivat sisältää musiikkia.

Läpi Clive Davisin tallennetun musiikin instituutti , Tisch -opiskelijat voivat saada BFA: n tallennetusta musiikista keskittyen opintoihinsa nauhoitetun musiikkiteollisuuden eri osa -alueita . Vaihtoehtoisesti opiskelijoiden, jotka haluavat opiskella musiikin ja muiden alojen leikkauspistettä, kannattaa harkita Tischin BA -tutkintoa Suorituskykytutkimukset , tutkinto, joka on ainutlaatuinen perustutkintoa suorittaneiden joukossa sen lähestymistavan ja laadun monipuolisuuden vuoksi.

Varoitus: NYU kokonaisuudessaan on erittäin valikoiva koulu (21%: n hyväksymisaste), mutta erityisesti Tischiin on erittäin vaikea päästä (lähempänä Juilliardia ja SMTD: tä valikoivuudessa kuin muualla NYU: ssa).

Mannes School of Music (Uusi koulu)

 • Sijainti : New York, NY
 • Hyväksymisaste : 35-60% (vaihtelee ohjelmasta toiseen)
 • Opiskelijan kehon koko : tuntematon; yhteensä noin 4000 uuden koulun alakoulua.
 • Opetus : 48 760 dollaria

Mannesin musiikkikoulu on osa The New Schoolia, joka sijaitsee lähellä Union Squarea Manhattanilla. Pienempi ja vähemmän kilpailukykyinen kuin Manhattan School of Music, Mannes on kuitenkin loistava vaihtoehto, jos haluat opiskella musiikkia New Yorkin konservatoriossa.

Koska Mannes on osa uutta koulua, opiskelijat voivat myös rekisteröityä muissa The New School -kouluissa. (Admissionin kanssa käymäni keskustelun perusteella tämä tarkoittaa yleensä Eugene Langin vapaataiteen korkeakoulua tai Parsons School of Designia.)

Suurin osa Mannesin perustutkinto-ohjelmista on keskittynyt suorituskykyyn, mutta on yksi pääaine, joka erottuu epätavalliseksi perustutkinnon tasolla: johtaminen ja teoria . Useimmat musiikkikoulut eivät salli perustutkintoa johtaville, joten jos tämä on ensisijainen musiikillinen kiinnostuksen kohteesi, Mannes on hyvä valinta.

Tässä lyhyt katsaus perustutkinto -musiikin pääaineet saatavilla Mannesissa :

Ohjelmoida Tutkinto
Sävellys BM
Orkesterin johtaminen BM
Klassinen kitara BM
Cembalo BM
Teoria BM
Orkesteri -instrumentit (messinki, puupuhaltimet, lyömäsoittimet, jouset) BM
Suunnitelma BM
Ääni BM

BM = Bachelor of Music.

Kalifornian taideinstituutti

 • Sijainti : Santa Clarita, Kalifornia
 • Hyväksymisaste : tuntematon; noin 30% CalArts undergradille kokonaisuudessaan
 • Opiskelijan kehon koko : 220 alaikäistä
 • Opetus : 50 850 dollaria

Herb Alpertin musiikkikoulu on yksi Kalifornian taideinstituutin (CalArts) useista ohjelmista. Tämä eroaa läheisestä Herb Alpert School of Musicista UCLA: ssa, joten älä sekoita kahta koulua.

fahrenheit -celsius -kaava helppoa

CalArtsin musiikkiohjelma on merkittävä, koska sen sijaan, että hankit musiikin kandidaatin tutkinnon tai musiikin taiteen kandidaatin, valmistut musiikin taiteen kandidaatiksi. Tämä ero heijastaa sitä tosiasiaa, että CalArtsissa saama musiikkikoulutus on vähemmän kuin perinteisen musiikin konservatoriossa ja enemmän monitieteinen kokemus.

CalArts ja NYU: n monitieteiset ohjelmat ovat vertailukelpoisia, mutta kouluissa on hyvin erilainen akateeminen ympäristö ja kulttuuri. NYU sijaitsee koillisessa Yhdysvaltojen väkirikkaimman kaupungin sydämessä, kun taas CalArts on esikaupunkialueella Etelä -Kaliforniassa. Nämä kulttuuriset ja maantieteelliset erot merkitsevät myös sitä, että jopa nimellisesti samankaltaiset ohjelmat molemmissa kouluissa (esim. Elokuvien pisteytys) on rakennettu eri tavalla, ja niillä on erilaisia ​​opetuksen ulkopuolisia mahdollisuuksia.

Tässä on luettelo perustutkintoa CalArtsin Herb Alpert School of Musicissa :

Ohjelmoida Tutkinto
Säveltäminen ja kokeelliset äänikäytännöt BFA
InstrumentalArts (puhaltimet, messinki, lyömäsoittimet, kitara, harppu, piano, jouset) BFA
Jazz BFA
Musiikkitekniikka BFA
Esittäjä-säveltäjä BFA
VoiceArts BFA
Maailman musiikkiesitys BFA
Musiikkitaide/kokeellinen pop BFA

BFA = Kuvataiteen kandidaatti.

Colburnin musiikkikonservatorio

 • Sijainti : Los Angeles, Kalifornia
 • Hyväksymisaste : alhainen, vaihtelee ohjelman mukaan; saatavilla pyynnöstä sisäänpääsyistä
 • Opiskelijan kehon koko : 110 alakoulua
 • Lukukausimaksu ja maksut : 13 000 dollaria

Colburn School sijaitsee LA: n keskustassa, ja se on musiikkikoulu, joka tarjoaa kaikkea esikoulun musiikkitunneista jatko-opintoihin.

Kaikki Colburnin koulutusohjelmat tarjotaan suhteellisen uuden kautta Colburnin musiikkikonservatorio . Vaikka perusopetuksen opetussuunnitelma sisältää joitain vaadittuja humanistisia kursseja, suurin osa ajastasi käytetään suorituskyvyn tutkimukseen.

Toisin kuin useimmat muut tämän artikkelin viherhuoneet, Colburn tarjoaa vain suorituskykyä . Lisäksi koska Colburn on niin pieni, voitko hakea lainkaan tiettynä vuonna vai ei, riippuu siitä, onko soittimesi opettajilla tilaa studiossa uusille opiskelijoille.

Vaikka Colburnin konservatorio -ohjelma on alle 20 vuotta vanha ja sillä on vain suorituskykyä, olemme lisänneet sen tähän luetteloon, koska sillä on yksi erittäin merkittävä (ja kiitettävä ominaisuus): ilmainen opetus kaikille hyväksytyille opiskelijoille ja apurahat, jotka kattavat kampuksen asumisen ja ateriasuunnitelman kustannukset . Tämä asettaa Colburnin sinne Curtisin kanssa yhdeksi edullisimmista musiikkikouluista Yhdysvalloissa.

Alla on taulukko, jossa on uusin luettelo astetta aukkojen kanssa Colburnissa:

Ohjelmoida Tutkinto
Fagotti BM, PD
Klarinetti BM, PD
Kontrabasso BM, PD
Huilu BM, PD
Harppu BM, PD
Sarvi BM, PD
Oboe BM, PD
Lyömäsoittimet BM, PD
Suunnitelma BM, PD
Pasuuna BM, PD
Trumpetti BM, PD
Viola BM, PD
Viulu BM, PD
Sello BM, PD

BM = Bachelor of Music; PD = Performance Diploma (perustutkinto -ohjelma).

body_celloconcordallstar Yllä olevassa kuvassa: kapellimestari, tärkein sellisti, kolmas tuolisellisti, kolmannen tuolin sellistin salainen Concord All Star -verhoiltu jalka.

mitä leo tarkoittaa

4 hyvää musiikkikoulua julkisissa yliopistoissa

Vaikka parhaissa musiikkikoulujen sijoituksissamme (IU ja UMich) on pari julkista koulua, suurin osa maan parhaista musiikkikouluista on joko erillisiä konservatorioita tai yksityisiä yliopistoja. Julkisissa yliopistoissa on kuitenkin muutamia musiikkikouluja, jotka ansaitsevat kunniamaininnan.

Alla olevat neljä koulua ovat merkittäviä musiikkiohjelmia julkisissa yliopistoissa, jotka tarjoavat opiskelijoille vankan perustan tulevalle musiikin jatko -opiskelulle. Ne ovat erityisen hyviä valintoja opiskelijoille, jotka asuvat osavaltiossa alhaisen hintalappun vuoksi (varsinkin verrattuna joihinkin alemmilla viherhuoneisiin, jotka maksoivat opiskelijoille silti melko penniäkään).

Musiikkikorkeakoulu (Pohjois -Teksasin yliopisto)

 • Sijainti : Denton, Teksas
 • Hyväksymisaste : tuntematon
 • Opiskelijan kehon koko : 4000 alakoulua
 • Opetus
  • Texasin asukkaat : 11 544 dollaria
  • Teksasin ei-asukkaat : 20 504 dollaria
 • Tutkinto : BM tai BA musiikissa; kaksoissuuri ei-musiikillisen pääaineen kanssa on mahdollista, mutta erittäin vaikeaa musiikin tutkinnon ankaruuden vuoksi.

College-musiikkikonservatorio (Cincinnatin yliopisto)

 • Sijainti : Cincinnati, OH
 • Hyväksymisaste : 12-15%
 • Opiskelijan kehon koko : 746 opiskelijaa
 • Opetus
  • Ohion asukas : 12 266 dollaria
  • Ohion asukas : 27 600 dollaria
 • Tutkinto : BM tai BFA musiikissa.

Musiikkikoulu (Illinoisin yliopisto-Urbana-Champaign)

 • Sijainti : Urbana, IL
 • Hyväksymisaste : tuntematon
 • Opiskelijan kehon koko : tuntematon
 • Opetus
 • Tutkinto : BM, musiikin taiteen kandidaatti, musiikkikasvatuksen kandidaatti, musiikin kandidaatti tai musiikin kandidaatti.

Musiikin ja tanssin konservatorio (Missourin yliopisto Kansas City)

 • Sijainti : Kansas City, MO
 • Hyväksymisaste : noin 60%, mutta vaihtelee vuoden ja ohjelman mukaan.
 • Opiskelijan kehon koko : 330 opiskelijaa
 • Opetus (olettaen 15 luotto tuntia)
  • Missourin asukas : 9 884,86 dollaria
  • Kansasin asukas : 9 975,46 dollaria
  • Arkansas, Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Michigan, Minnesota, Nebraska, Pohjois -Dakota, Ohio, Oklahoma, Etelä -Dakota, Tennessee, Texas tai Wisconsin : 14 232,46 dollaria
  • Kaikki muut opiskelijat : 25 011,46 dollaria
 • Tutkinto : BM, BA musiikissa, BA musiikkiterapiassa, Bachelor of Music Education, yleinen ed tutkinto suorituskykyä ; kaksoistutkinto on mahdollista, mutta kestää yleensä yli neljä vuotta.

body_malletpercussion

4 huippuyliopistoa hyvällä musiikkiohjelmalla

Yalen, Peabodyn (Johns Hopkinsissa), USC: n ja NYU: n lisäksi useimmat tämän artikkelin koulut ovat loistavia musiikille, mutta eivät välttämättä korkeakoulututkijoille.

Tässä osassa halusimme kuitenkin lyhyesti mainita neljä koulua, jotka ovat tunnettuja tiedemiehistään ja joilla on vahvat perustutkinto -musiikkiohjelmat. Nämä musiikkikoulut eivät ole samalla tasolla kuin 15 luokiteltua koulua, mutta ne ovat loistavia vaihtoehtoja opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa muita kuin musiikin ja musiikin pääaineita korkealla tasolla.

Luoteis- Mehiläisten musiikkikoulu

 • Sijainti : Evanston, IL
 • Hyväksymisaste : noin 10% (mutta esiseulontaprosessi on olemassa, eli 10% esiseulontaprosessin suorittaneista opiskelijoista)
 • Opiskelijan kehon koko : noin 400 perustutkinto -opiskelijaa
 • Opetus : 54 120 dollaria
 • Tutkinto : BM, BA musiikissa tai BS musiikissa; voi suorittaa kaksoistutkinnon toisen perustutkinto -ohjelman kanssa Northwesternissa.

Vanderbilt - Blairin musiikkikoulu

 • Sijainti : Nashville, TN
 • Hyväksymisaste : noin 20% (riippuen pääaineesta)
 • Opiskelijan kehon koko : 200 opiskelijaa
 • Opetus : 50 800 dollaria
 • Tutkinto : BM, musiikin taiteen kandidaatti, 5 vuoden BM/kasvatustieteen kaksoistutkinto tai 3 + 2 musiikin taiteen kandidaatti + MBA-kaksoistutkinto; voi rekisteröityä muille kuin Music Vanderbilt -kursseille.

Riisi- Shepherd School of Music

 • Sijainti : Houston, Teksas
 • Hyväksymisaste : noin 10%
 • Opiskelijan kehon koko : 100-120 opiskelijaa
 • Lukukausimaksu ja maksut : 49 112 dollaria
 • Tutkinto : BM; voi ristirekisteröidä muille kuin musiikki-riisiluokille.

Carnegie Mellon - Musiikkikoulu

 • Sijainti : Pittsburgh, PA
 • Hyväksymisaste : tuntematon; 22% kaikista Carnegie Mellon -luokista
 • Opiskelijan kehon koko : tuntematon; Yhteensä 16 700 Carnegie Mellonin alaluokkaa
 • Opetus : 55 816 dollaria
 • Tutkinto : BFA, BS, Music Ed -sertifikaatti; voi rekisteröityä muille kuin musiikki-Carnegie Mellon -kursseille.

body_johannstraussvienna Johann Straussin patsas, Wien.

4 vinkkiä Yhdysvaltojen parhaisiin musiikkikouluihin hakemiseen

Tämän musiikkikoulujen ranking -kokoelman viimeistelynä olemme koonneet neljä tärkeintä asiaa, jotka on otettava huomioon, kun halutaan valita, mihin musiikkikouluihin haluat hakea ja osallistua.

Vinkki 1: Tutki ohjelmia koulussa

Halusitpa sitten opiskella tiettyä instrumenttia tai oppia tekemään äänisuunnittelua ja äänittämistä, sinun täytyy varmista, että koulu, johon haet, todella tarjoaa kiinnostuksen kohteisiisi erikoistuneita luokkia ja opettajia .

Jos otat studiotunteja osana musiikkitutkintoa, etsi myös opettajat ja katso, mitä voit oppia heidän opetustyyleistään ja filosofioistaan. Tämä voi olla mistä tahansa etsivät esityksiään netistä oikeastaan ottaa heihin yhteyttä ja kysyä, voitko keskustella .

Opettajien tunteminen on hyödyllistä kaikille kouluille, mutta se on erityisen tärkeää konservatoriossa, jossa teet vain musiikkia. Jos et pidä opettajastasi tai koulun opetusfilosofiasta ja -ympäristöstä, olet sekä onneton että tuhlaat rahaa ja aikaa.

Tämä tutkimus koskee myös sitä, että tiedät, mitkä määräajat ja esiseulontamenettelyt ovat kiinnostuneille kouluille. Useimmilla musiikkikouluilla on joulukuun alussa säännöllisten päätösten määräajat, ja jotkut koulut vaativat esiseulonta-aineistoa jo syys- tai lokakuussa. Jos aiot hakea musiikkikouluun, varmista, että olet tutkinut koe- ja esiseulontavaatimukset kesän alkuun mennessä ennen lukuvuotta, jotta et jää kiinni syyskuussa.

Vinkki 2: Hae vain konservatorioihin, jos haluat vain opiskella musiikkia

Toinen vinkkimme on ei koske konservatorioita, ellet ole varma, että ainoa asia, jonka haluat opiskella, on musiikki (tai jos sinulla on muita aiheita, joihin haluat osallistua, jos et halua käyttää enemmän kuin 5-10% ajastasi).

Useimmille lukiolaisille musiikki on valinnainen. Suurin osa kouluaikataulustasi keskittyy akateemisiin aiheisiin, kuten matematiikkaan, historiaan, tieteeseen ja kirjallisuuteen/kielitaiteeseen.

Heittäytyminen ympäristöön, jossa yhtäkkiä kaikki mitä teet luokalla on musiikkia ja suurin osa oppimisestasi tulee itseopiskelusta, voi olla hämmentävää, vaikka rakastat musiikkia ja tiedät, että se on kaikki mitä haluat tehdä. Ja opiskelijoille, joilla on akateemisia etuja musiikin ulkopuolella, konservatoriossa käyminen voi tuntua niin rajoittavalta, että se lopulta saa heidät siirtymään tai jopa ajamaan heidät pois musiikista jonkin aikaa.

Anekdoottisena esimerkkinä vaaroista mennä konservatorioon peruskoulutettuna, ajattelen aina lukion ystävääni, joka lauloi, soitti kitaraa ja pianoa ja oli erittäin intohimoinen laulujen kirjoittamisesta ja esiintymisestä. Hän sai kitara -apurahan Berklee College of Musicille ja päätti mennä sinne - vain löytääkseen siellä ensimmäisen vuoden, että hän halusi tehdä musiikin lisäksi muita asioita. Ensimmäisen vuoden jälkeen hän siirtyi pieneen taiteiden korkeakouluun, jossa hän voisi jatkaa sekä musiikkia että ympäristöopintoja. Tällä hetkellä hän on laulaja/lauluntekijä, joka esittää säännöllisesti omaa musiikkiaan live -esityksissä.

Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että vain siksi, ettet mene konservatorioon (tai pysy yhdessä), ei tarkoita, ettet voisi myöhemmin jatkaa uraa muusikkona.

body_celliststatue Vaihtoehtoisesti on aina mahdollisuus tulla taiteilijan malliksi muusikon patsasta varten.

Vinkki 3: Ota sijainti huomioon hakiessasi

Kolmas vinkki, joka meillä on pyrkiville musiikkikoulun hakijoille, on miettiä, minne haluat mennä koulun maantieteellisesti.

On selvää, että sijainti on asia, jonka haluat ottaa huomioon kaikissa korkeakouluissa, joihin haet. Musiikkikouluille kuitenkin sijainnin huomioon ottaminen on erityisen tärkeää, koska se voi vaikuttaa siihen, millaisia ​​musiikillisia kokemuksia saat opiskeluaikana .

Jos menet Oberliniin, olet maaseudulla, jossa ei ole niin paljon mahdollisuuksia saada esiintymiskeikkoja tai käydä kokeilemassa muita kuin Oberlinin musiikkiesityksiä kuin kaupungissa (tai jopa esikaupunkikoulussa). Kuitenkin, jos etsit eristettyä koulua, jossa et häiritse harjoittelua tai musiikin kirjoittamista, ehkä tämä olisi ihanteellinen sinulle.

Toisaalta, jos menet kouluun jonnekin New Yorkiin, San Franciscoon tai Bostoniin, sinulla on runsaasti pääsyä musiikkikulttuuriin koulusi ulkopuolella ja monia muita keikkamahdollisuuksia (ilman autoa sinne pääsemiseksi!) .

Vaikka elinkustannukset näissä kaupungeissa (erityisesti Manhattanilla, missä kaikki tämän artikkelin NYC -musiikkikoulut sijaitsevat) ovat paljon korkeammat kuin useimmissa muissa paikoissa maassa, opiskelijoille on yleensä tarjolla alennusohjelmia kulttuurin kokemiseen .

Tietenkin saatat myös kilpailla keikoista kaupungeissa, ja löytää harjoittelumahdollisuus, joka on käytettävissä silloin, kun olet, voi olla painajaismaisen vaikeaa, joten kaupunkialueet eivät ole yksiselitteisesti parempi valinta musiikkikoulujen sijainneille. Paras neuvomme: mieti tarkkaan, mitä haluat saada musiikkiopetuksestasi, ja harkitse sitten koulujen sijainteja tämän linssin kautta.

Vinkki 4: Vertaa musiikkikoulun kustannuksia

Viimeinen vinkkimme, kun haemme musiikkikouluihin, on ottaa kustannukset huomioon päätettäessä, mihin hakea.

Juokseva kulttuurinen vitsi on, että siellä on tonnia opiskelijoita, joilla on kalliita vapaiden taiteiden koulutusta ja jotka käyttävät tutkintonsa paikkamattoina tai työpaikoina, joissa korkeakoulututkintoa ei vaadita. Avattu Avenue Q -kappaleessa 'What Do I Do with BA in English?' Yleinen ajatus on, että et opi mitään käytännön taitoja yliopistossa, jotka todella auttavat sinua saamaan työpaikan valmistumisen jälkeen, ja sinulle jää koko velka, jota et voi mitenkään maksaa takaisin.

Musiikkikouluun meneminen on hieman erilaista, koska opit teoreettisesti asioita, joita voidaan soveltaa koulusi jälkeiseen elämään, olipa kyse siitä, miten opetetaan yleistä musiikkia musiikinopettajana tai miten olla parempi esiintyjä ja verkostoitua, jotta saat keikat ja koe.

Silti tosiasia on, että musiikkioppilaitoksesta valmistuneen opiskelijan todennäköinen aloituspalkka on useimmissa tapauksissa pienempi kuin yhden vuoden opetuskustannukset, puhumattakaan koko neljästä kouluvuodesta.

Kun tarkastelet musiikkikouluja, ole itsellesi hyvin selvä siitä, mitkä ovat lukukausikustannukset verrattuna siihen, mitä hyötyä odotat kouluun osallistumisesta.

Monille luettelossa oleville kouluille koulun nimi tunnetaan jonkin verran, mikä voi lisätä mahdollisuuksiasi saada töitä ollenkaan. Se ei kuitenkaan välttämättä lisää palkkaa.

Koulutuksen kustannukset/todennäköinen tuleva palkka-suhde on syy siihen, miksi Curtisin kaltaiset koulut ovat niin uskomattoman kilpailukykyisiä päästäkseen-paitsi opetuksen maine ja kaliiperi ovat korkeat siellä, mutta myös maksuton opetus tarkoittaa, että lahjakkaat mutta muuten eivät heillä on varaa käydä musiikkikoulua ja hakevat opintojen jälkeistä uraa pienellä velkaantumisella tai ilman lainkaan.

kehon_todellisuuden harjoittamisen todellisuudet Mitä minä kuulen? Kuulostaako siltä, ​​että musiikkiopiskelija ei aloita ylioppilastutkinnon jälkeistä elämäänsä murskaamalla velkaa?

Tärkeimmät takeat USA: n parhaille musiikkikouluille

Ammattimuusikkona ryhtyminen vaatii omistautumista, koulutusta ja kovaa työtä . Jos olet varma, että ainoa asia, jonka haluat tehdä loppuelämäsi kanssa, on olla muusikko, sinun tulee hakea musiikkikouluun.

Musiikkityyppi, jota haluat opiskella, mitä musiikin osaa haluat opiskella ja kuinka intensiivisesti haluat opiskella sitä, kaikki vaikuttavat siihen, mihin kouluun sinun tulee hakea.

Tämän artikkelin koulut ovat hyvä alku, jos etsit kansallisesti (ja joissakin tapauksissa kansainvälisesti) tunnettuja kouluja, mutta saatat huomata, että on olemassa muita vähemmän tunnettuja musiikkikouluja, jotka sopivat paremmin tulevaisuudensuunnitelmillesi tai joilla on opettajia, joiden kanssa todella haluat opiskella.

Meneminen yhteen maan parhaista musiikkikouluista antaa sinulle hieman nimen tunnistamisen ja verkostoitumisen edun, mutta lopulta kova työsi ja lahjakkuutesi (tässä järjestyksessä) tekevät sinusta menestyvän muusikon , riippumatta siitä, mihin päädyt kouluun.

body_iheartmusic Musiikki! Se on aika hienoa. (Epävirallinen iskulause jokaiselle musiikkikoululle)

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.