14 epätavallista korkeakoulualaa: onko yksi oikea sinulle?

feature_unique-cc0

Mukaan Kansallinen koulutustilastokeskus , viisi suosituinta korkeakouluopintoa ovat liiketoiminta, terveysalan ammatit, historia tai yhteiskuntatieteet, psykologia ja biologia. Mutta entä jos mikään näistä ei kiinnosta sinua? Mitä jos haluat opiskella jotain epätavallisempaa polkua tai jopa vain saada laajemman käsityksen siitä, mitä vaihtoehtoja sinulla on mahdollisille korkeakouluille? Olemme täällä auttamassa!Olemme koonneet luettelon 14 epätavallisesta, mutta siististä korkeakoulusta,aina säkkipillistä nukketeatteriin. Kun olet tutustunut luetteloon epätavallisimmista korkeakoulujen pääaineista, opit myös, mitkä oppilaitokset mahdollistavat oman pääaineesi suunnittelun ja mitkä ovat epätavallisen pääaineen saamisen hyvät ja huonot puolet.

14 Outoa korkeakoulua, joita sinun tulisi harkita

Alla on kuvaus 14 epätavallisimmasta korkeakoulusta. Jokaiseen pääaineeseen sisällytetään ansaitsemasi tutkinto sekä koulut, jotka tarjoavat pääaineen. Määrittelemme 'outoja korkeakouluja' tai 'viileitä korkeakouluja' harvinaisiksi, mutta niillä on mahdollisuus kiinnostaa laajaa joukkoa ihmisiä, vaikka vain selaamaan pääaineen kurssivaatimuksia.

#1: Säkkipilli

Haluatko olla jokaisen paraatin tähti ja jokaisen festivaalin päätapahtuma, jopa koskien tangentiaalisesti Brittiläisiä saaria? Ryhdy ammattilaiseksi säkkipilliksi, ja voit saavuttaa tämän tavoitteen! Carnegie Mellonin yliopistossa on maan ainoa säkkipilli. Koulun musiikkiohjelma on yksi maan parhaista, ja se soittaa säännöllisesti huippuluokan muusikoita. Säkkipilli on yksi harvinaisimmista soittimista, joihin opiskelijat haluavat keskittyä, mutta jos teet niin, odota tiukkaa musiikillista koulutusta. Koulu on tarjonnut säkkipillin pääaineen vuodesta 1990 lähtien, ja mahdollisilla hakijoilla odotetaan olevan jo vankka säkkipilli. Voit kuitenkin ottaa säkkipilliä myös valinnaisena luokana ja jos olet tarpeeksi hyvä, liittyä CMU: n putkibändiin, Great Scots.

#2: Seppä

Jos olet aina haaveillut kaupungin sepänä, SIU: lla on pääaine sinulle. Metalliteollisuuden pääaineopiskelijat oppivat kaiken jalometallien ja raudan käytöstä. Jos valitset tämän pääaineen, opit käyttämään erilaisia ​​metallintyöstötyökaluja, kuten porapuristimia, hydraulipuristimia, voimavalssaamoita ja leikkureita. Siellä on myös vaihto -ohjelma Ruotsin Göteborgin yliopiston kanssa.

mikä on kohdekoulu

#3: Kanadan opinnot

  • Tarjottu tutkinto: Kandidaatin tutkinto kanadalaisissa opinnoissa
  • Koulut, jotka tarjoavat sitä: Washingtonin yliopisto

Jos luulet, että suuri, kylmä naapurimme pohjoisessa ei saa tarpeeksi huomiota, harkitse suurta kanadalaista tutkimusta. Washingtonin yliopiston koulutusohjelma opettaa opiskelijoille Kanadan historia, Kanadan ja Yhdysvaltojen välinen suhde sekä Kanadan kansan alkuperä ja kehitys, sekä lukuisia monialaisia ​​kursseja. Otat myös ranskan tunteja vähintään keskitason kautta, koska ranska on yksi Kanadan virallisista kielistä. Ja jos haluat keskittyä opintoihisi vielä kylmempään ja pohjoisempaan paikkaan, UW: llä on myös pieni arktisissa tutkimuksissa.

#4: Sitrushedelmät

  • Tarjottu tutkinto: Kandidaatin tutkinto sitrushedelmissä ja puutarhatieteissä
  • Koulut, jotka tarjoavat sitä: Floridan eteläkollegi Ja

Rakastatko greippiä? Onko limonadi suosikki kesäjuomasi? Sitten ehkä tutkinto sitrushedelmätiedosta sopii sinulle! Tutkinto tarjotaan (ilmeisesti) Floridan korkeakoulussa, maan sitrushedelmien pääkaupungissa. Sitrusteollisuus tuottaa miljardeja dollareita vuodessa Floridassa, ja tietäen sen sisustuksesta voit aloittaa vankan uran. Tämän pääaineen opiskelijat osallistuvat kemian, genetiikan ja kasvibiologian luokkiin sekä kohdennetumpiin aiheisiin, kuten sitrushedelmien tuholaistorjuntaan, sitrushedelmien tuotantoon ja liiketoimintatapoihin sekä sitruslehtojen hoitoon. Opiskelijat voivat valita yhden neljästä pitoisuudesta: sitrushedelmät, jatko-opinnot, biotekniikka tai liiketoiminta.

body_citrus-cc0

#5: Komedia

Kuka sanoi, että yliopistotunnit eivät ole hauskoja? Komedian pääaineet viettävät paljon aikaa nauraen ja (toivottavasti) nauramaan. Opiskelija hioa sekä kirjoitus- että esitystaitojaan jotta he voivat luoda hauskoja käsikirjoituksia ja pitää itsensä improvisointiryhmässä tai avoimen mikrofonin iltana.

#6: Käymistieteet

Käymistieteiden majorointi on täydellinen pääaine henkilölle, joka ei halua tuntea syyllisyyttä joidenkin aikuisten juomien imeytymisestä. Mutta vain siksi, että tämä pääaine keskittyy joihinkin maailman suosituimpiin juomiin, ei tarkoita, että se on löysille. Fermentointitieteiden suuret yritykset oppivat kaiken fermentoitujen ruokien ja juomien valmistusprosesseista, mukaan lukien mikrobiologian, tuotannon kehittämisen, laadunvarmistuksen ja valvonnan, ravitsemuksen ja tuotteiden jakelun luokat. Valmistuneet ovat hyvin valmistautuneita uraan oluen valmistuksessa, elintarviketieteessä, elintarvikkeiden terveystarkastuksissa, elintarvikemikrobiologeissa ja muussa.

#7: Huonekalusuunnittelu

Me kaikki käytämme huonekaluja, ja jonkun on tehtävä kaikki nuo tuolit/sohvat/pöydät. Sinä voit olla se henkilö! Useat taidekoulut tarjoavat pääaineen huonekalusuunnittelussa, missäopit ajatteluprosesseista, jotka liittyvät houkuttelevien ja toimivien huonekalujen suunnitteluun, sekä teknisistä taidoista,kuten puuntyöstö ja hitsaus, tarvitaan huonekalujen luomiseen. Jos haluat jotain erikoisempaa, Pohjois -New Mexico College tarjoaa apulaistutkinnon espanjalaisten siirtomaahuonekalujen valmistuksessa.

#8: Inhimillinen pääoma ja yhteiskunta

  • Tarjottu tutkinto: Kandidaatin tutkinto inhimillisessä pääomassa ja yhteiskunnassa
  • Koulut, jotka tarjoavat sitä: Michigan State University

Epätavallisesta nimestään huolimatta tämä tutkinto on jonkin verran samanlainen kuin henkilöresurssit, mutta keskittyy laajemmin ihmisten ja työn välinen yhteys ja miten parantaa työpaikkapolitiikkaa ja -käytäntöjä. Opiskelijat ottavat luokkia muun muassa työsuhteista, äänestä ja demokratiasta työssä, tuloerosta ja kulttuuriantropologiasta, ja monet jatkavat uraansa konsultteina, markkinointineuvojina sekä hallituksen ja liike -elämän neuvonantajina.

#9: Merikuljetukset

Jonkun on tiedettävä, kuinka saada veneet paikasta toiseen, ja tämä henkilö voi olla sinä! Merikuljetusten tutkinto opettaa sinulle teknistä tietämystä, jota tarvitaan navigoimaan ja ohjaamaan erikokoisia aluksia. Opit suunnittelusta, navigoinnista, turvallisuudesta ja muista meriteollisuuden osa -alueista. Valmistuneet menevät usein uralle rannikkovartioston, kaupallisen merenkulkualan, kaupallisten kalastajien, satamapäälliköiden ja paljon muuta. Moniin ohjelmiin sisältyy myös kenttätyövaatimus, jossa otat avomerelle ja käytännön oppimiseen.

body_ship-cc0

#10: Alankomaiden opinnot

  • Tarjottu tutkinto: Bachelor of Arts in Alankomaiden opinnot/Hollannin opinnot
  • Koulut, jotka tarjoavat sitä: Calvin College , UC Berkeley

Jos rakastat tulppaaneja, puukenkiä ja tuulimyllyjä, harkitse pääaineenaan Hollannin opintoja (tai hollantilaisia ​​opintoja, jos haluat vähemmän suutelua). Hollannin kielen tuntien lisäksi opit Hollannin historiasta, kulttuurista, kirjallisuudesta, taiteesta ja maan paikasta nykymaailmassa. Opiskelijat jatkavat usein uraa kansainvälisissä suhteissa, taide- ja museotutkimuksissa, käännöksissä ja tutkijoissa.

#11: Ulkojohtajuus

Ulkojohtajuus on täydellinen pääaine, jos rakastit kesäleiriä ja haluat tehdä siitä uran. Useat koulut tarjoavat sen pääaineena, tyypillisesti maan ulkona olevissa osissa. Tällä pääaineella opit johtamistaitoja, opetustaitoja, ulkoilulajeja ja erämaalääketiedettä. Tämä pääaine sisältää myös paljon kenttäkokemuksia, joten voit saada ystäväsi kateellisiksi, kun lähdet poluille tai laskettelurinteille luokalle. Valmistuttuaan opiskelijat löytävät usein töitä ulkokouluista, kansallispuistoista, leireiltä, ​​ulkoiluvälineillä ja erämaa -teknikkona.

#12: Pakkaus

Alma mater, MSU, on koti, jota pidetään yleisesti kansakunnan #1 -pakkausohjelmana. Tapasin paljon pakkausyrityksiä opiskeluvuosieni aikana, ja he saivat usein kylkiluita epätavallisesta opiskelustaan. He nauroivat kuitenkin viimeisen kerran. Pakkausyritykset ansaitsevat usein paljon rahaa, ja he oppivat paljon enemmän kuin vain paras tapa sovittaa paljon golfpalloja pieneen astiaan (mikä on aina kuvitellut heidän lopullisen projektinsa). Monet asiat tulevat pakkauksissa, ja pakkausyritykset tutkivat tapoja luoda paketteja, jotka pitävät tuotteet tuoreina, käyttävät mahdollisimman vähän materiaalia, matkustavat hyvin, osoittavat väärentämisen ja ovat käyttäjäystävällisiä. Heidän kursseihinsa kuuluvat fysiikan, kemian, elintarviketurvallisuuden ja liiketoiminnan luokat, ja he jatkavat uraa eri yrityksissä.

#13: Nukketeatteri

Jos tykkäät saada lapset hymyilemään, voit harkita nukketeatterin pääaineita. Kaksi yliopistoa tarjoaa tämän pääaineen, jossa opit lasten teatterista, näytelmien kehittämisestä ja esittämisestä sekä siitä, miten voit käyttää sekä suuria että pieniä nukkeja.

#14: Hiihtokeskuksen hallinta

Rakastatko lyödä rinteitä? Voisit päästä urallesi! Tämä pääaine, joka tarjotaan sopivasti Vermontin vuorilla, asettaa sinut ottamaan hiihtokeskuksen ohjat. Opit polkujen ja maaston ylläpidosta, cateringin, tapahtumien ja viihteen hallinnasta sekä suuren lomakeskuksen hallintaan tarvittavista liiketoimintaosaamisista. Olemme myös varmoja, että kukaan ei valita, jos otat istuimen hiihtohississä ylimääräistä 'opiskelua' varten.

oinas nainen ja kalat mies

body_ski-cc0

Koulut, joissa voit luoda oman päällikön

Mutta entä jos sinulla on mielessä erityisen ainutlaatuinen pääaine, etkä löydä sitä tarjoavaa koulua? Voit ehkä suunnitella sen itse! Alla on kaavio korkeakouluista, joissa voit luoda oman pääaineesi tai keskittyä pääaineeseen . Oman pääaineesi suunnitteleminen ei kuitenkaan yleensä tarkoita sitä, että saat täydellisen ilmaisen hallinnan oppitunneillesi; monilla kouluilla on tiettyjä vaatimuksia, jotka sinun on vielä täytettävä, vaikka suunnittelet omaa pääaineesi.

Huomaa myös, että pääaineesi suunnittelu vaatii paljon työtä . Sinun on kehitettävä oma nelivuotinen luokkasuunnitelmasi ja otettava selitys siitä, miksi harjoitat tätä alaa ja miksi valitsit tekemäsi luokat. Se vaatii paljon enemmän aikaa kuin vain se, että neuvonantajasi tutkii tutkintovaatimuksesi ja kertoo sinulle, mitkä luokat ottaa seuraavan lukukauden. Jos kuitenkin olet todella sitoutunut tiettyyn, ainutlaatuiseen pääaineeseen, tämä voi olla loistava tapa räätälöidä kurssit niin, että opit juuri sitä, mitä haluat.

Huomaa, että muut koulut voivat tarjota 'suunnitella itse' suuria ohjelmia, mutta eivät mainosta sitä verkkosivuillaan. Jos olet utelias, ota yhteyttä koulun hakutoimistoon nähdäksesi, tarjoavatko he opiskelijoille mahdollisuuden luoda oma pääaine.

Koulun nimi Suunnittele oma pääaine tai keskittyminen?
Alma College Keskittyminen
Antioch College Suuri
Berklee-musiikkikorkeakoulu Keskittyminen
Binghamton University (vain tietyt oppilaitokset) Suuri
California College of the Arts Suuri
Carthagen yliopisto Suuri
Champlain College Suuri
Clarkin yliopisto Suuri
Atlantin yliopisto Keskittyminen
Pyhän Ristin korkeakoulu Molemmat
College of William ja Mary Suuri
Cornellin yliopisto (College of Arts & Sciences) Suuri
Drexelin yliopisto (Honors College) Suuri
Duke University Suuri
Duquesne-yliopisto Molemmat
Emerson College Suuri
Evergreen State College Suuri
Georgian osavaltion yliopisto Keskittyminen
Gettysburgin yliopisto Suuri
Hannoverin yliopisto Suuri
Indianan yliopisto-Bloomington Suuri
James Madison -yliopisto Suuri
Lesleyn yliopisto Suuri
McDaniel College Suuri
Meredith College Suuri
Mount Holyoke College Molemmat
NYU (Gallatin School) Suuri
Oberlin College Suuri
Sarah Lawrence College Keskittyminen
Siena College Keskittyminen
Sterling College Suuri
Stetsonin yliopisto (Honors College) Suuri
Mary's College of Maryland Suuri
Olaf College Suuri
Swarthmore College Suuri
Transilvanian yliopisto Suuri
UC Berkeley Keskittyminen
UC San Diego (Revelle College) Suuri
Cincinnatin yliopisto Suuri
Connecticutin yliopisto (Vain tietyt oppilaitokset) Suuri
Havaijin yliopisto Manoassa Molemmat
La Vernen yliopisto Suuri
Mainen yliopisto-Farmington Suuri
Marylandin yliopisto Suuri
Michiganin yliopisto (kunnianosoituksissa tai asuinoppilaitoksessa) Suuri
Minnesotan yliopisto Suuri
Etelä -Carolinan yliopisto (Honors College) Keskittyminen
Utahin yliopisto Suuri
Washingtonin yliopisto Suuri
Warren Wilson College Suuri
Wayne State College Molemmat
Westminster College SuuriCool College Majorsin hyvät ja huonot puolet

Nyt tiedät vaihtoehtosi oudolle korkeakouluopiskelijalle, mutta tarkoittaako se sitä, että sinun pitäisi valita yksi oppilaitoksen pääaineeksi? On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun päätetään epätavallisimpien korkeakoulujen välillä. Alla on kolme hyötyä ja kaksi haittaa epätavallisen pääaineen saamisesta. Jokaisen haitan osalta keskustelemme myös tavoista lieventää harvinaisen pääaineen kielteisiä vaikutuksia, joista harvat tietävät.

Pro 1: Voit opiskella jotain, josta olet intohimoinen

Syy, miksi useimmat ihmiset valitsevat outoja tai viileitä korkeakouluja, on siksi, että he keskittyvät aiheeseen, josta he ovat oikeutetusti intohimoisia. Joillekin opiskelijoille tavalliset pääaineet, kuten kirjanpito, biologia tai historia, eivät vain innostaa heitä, ja jos et ole erityisen kiinnostunut oppimasta, on paljon vaikeampaa pärjätä näillä luokilla. Valitsemalla kapean pääaineen nämä opiskelijat voivat oppia siitä, mitä he rakastavat.

Pro 2: Voit hankkia erikoistuneita taitoja

Joka vuosi monet opiskelijat valmistuvat suosituista pääaineista, kuten tekniikasta, liike -elämästä jne. Ja näille suurille yrityksille on paljon kysyntää. Harvinaisen pääaineen saaminen voi kuitenkin myös auttaa sinua menestymään urallasi. Jos harjoitat jotain harvinaisempaa, saat erikoistuneita taitoja, joita monilla muilla ei ole. Jos olet äskettäin laskettu kirjanpitäjä, kilpailet työpaikoista monien muiden kirjanpitoalan yritysten kanssa, mutta jos olet erikoistunut esimerkiksi vuoristokeskuksen hallintaan ja vuoristokeskus tarvitsee yhtäkkiä uuden johtajan, on paljon vähemmän ihmisiä, joilla on yhtä tärkeä tutkinto kuin sinulla. Se voi todella siirtää sinut pakkauksen eteen!

Pro 3: Näyttää, ettet seuraa väkijoukkoa

Korkeakoulut ja työnantajat ilmoittavat usein etsivänsä johtajia, ihmisiä, jotka eivät tee sitä, mitä kaikki muut tekevät. Epätavallisen pääaineen saaminen on loistava tapa näyttää tämä! Joka kerta, kun joku katsoo ansioluetteloasi he näkevät, että vietit opiskeluvuotesi tekemällä jotain, mitä monet muut eivät tehneet. Saadaksesi epätavallisen pääaineesi, olet saattanut joutua työskentelemään paljon akateemisen neuvonantajasi kanssa tai jopa suunnitella oman koulutusohjelmasi. Tämä kaikki osoittaa aloitteellisuutta ja johtamistaitoja, ja sinun tulee ehdottomasti korostaa näitä pääaineesi näkökohtia aina kun voit.

Con 1: Se ei välttämättä anna sinulle työllistäviä taitoja

Jotkut näistä ainutlaatuisista korkeakoulujen pääaineista saattavat kuulostaa todella houkuttelevilta, mutta se ei tarkoita, että he käyttävät aikaa ja rahaa. Saatat pitää esimerkiksi ajatuksesta opiskella vuoristolomakeskuksen hallintaa, mutta jos haluat vain asua Keskilännessä tai jos olet kuullut alan ihmisiltä, ​​että on todella vaikea murtautua alalle, vaikka sinulla on asianmukainen tutkinto, se ei ehkä ole hyvä valinta sinulle.

Ennen kuin päätät mennä johonkin epätavallisempaan tai outoon korkeakouluun, on tärkeää pohtia, mitä tämä pääaine tekee sinulle pitkällä aikavälillä.Varmista, että päätät mihin tahansa, olet valmis uraan, jolla on hyvät työmahdollisuudet ja joka johtaa sinut työhön, josta todella nautit. Keskustele akateemisten neuvonantajien, alan ihmisten jne. Kanssa saadaksesi paremman käsityksen. Työn varjostus on myös hyvä vaihtoehto ja voi opettaa sinulle paljon tietystä urasta lyhyessä ajassa. Jos tietty pääaine ei vaikuta johtavan uraan, joka tekisi sinut onnelliseksi, vaikka se kuulostaakin todella siistiltä, ​​sinun on parempi ottaa vain muutama oppitunti aiheesta tai mahdollisesti opiskella sitä sen sijaan, että tekisit siitä pääaineesi.

Con 2: Työnantajat eivät ehkä ymmärrä pääasi

Melkein kaikilla on ainakin perusidea siitä, mitä englantilainen pääaine tai kirjanpidon pääaine opiskeli yliopistossa. Kuitenkin, jos olet erikoistunut johonkin etnomuusologiaan, ympäristöön ja ihmisten terveyteen tai nukketeatteriin, työnantajat eivät ehkä tiedä, mitä se todella tarkoittaa tai mitä tärkeitä taitoja se sinulle antoi. Tämä voi saada heidät luulemaan, että olet pätevä, vaikka näin ei olisi.

Tämän epäkohdan vaikutusten lieventäminen vaatii sinulta hieman ylimääräistä työtä selittääksesi, mitä opit pääaineellasi. Sisällytä ansioluetteloosi, johon pääaineesi luetellaan, lause tai kaksi, jossa selitetään mihin se keskittyi ja mitä opittuja aiheita. Esimerkiksi:

Kandidaatin tutkinto kanadalaisissa opinnoissa

  • Kurssityö keskittyi Kanadan sosiaalisiin, poliittisiin ja taloudellisiin järjestelmiin ja siihen, miten ne liittyvät koko maailmaan. Sisältää myös laajoja kursseja liiketoiminnassa ja ranskan kielellä. Erityiskursseilla keskityttiin Kanadan oikeusjärjestelmiin, makro- ja mikrotalouteen, kansainvälisiin suhteisiin, Kanadan alkuperäiskansoihin ja Kanadan ja muiden länsimaiden ajankohtaisiin kysymyksiin.

Aina kun kirjoitat saatekirjeen, muista myös mainita nimenomaisesti, miten pääaineesi valmisti sinut haettavaan työhön (vaikka tämä on hyvä sääntö, jota kaikkien on noudatettava riippumatta siitä, kuinka yleinen pääaine on.) valmis keskustelemaan siitä, miten pääaineesi soveltuu tehtävään ennen jokaista työhaastattelua. Jos olet luottavainen ja pystyt luomaan vahvat yhteydet, useimmat työnantajat eivät ole huolissaan palkatakseen jonkun, jolla on epätavallinen pääaine.

body_canadaflag-cc0

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA