14 viime hetken ACT-vinkkejä, joita sinun tulisi käyttää

feature_ACTtips.jpg

Mietitkö, mitä voit tehdä parantaaksesi suorituskykyäsi ACT: ssä, vain muutama päivä valmistautua?

Tässä on muutamia viime hetken ACT-vinkkejä, jotka auttavat nostamaan pisteitäsi ja pitämään sinut parhaimmillaan testin aikana.



Yleiset viime hetken opintovinkit

Ihannetapauksessa sinun on aloitettava ACT-opiskelu kauan ennen tenttipäivääsi ollaksesi täysin valmistautunut testiin. Viime hetken opiskelu voi kuitenkin auttaa myös oppimaan joitain viimeisiä tietoja ja valmistautumaan täysin tenttipäivään. Jos opiskelet juuri ennen ACT-tapahtumaa, sinun tulisi viettää jäljellä oleva aika viisaasti. Noudata näitä vinkkejä varmistaaksesi, että ylimääräinen vaivanne kannattaa!

Vinkki 1: Keskity virheiden korjaamiseen

On helppo ottaa joukko harjoittelutestejä eikä vaivautua analysoimaan vääriä vastauksiasi, mutta et paranna paljoakaan tällä tavalla. Nyt on aika keskittyä aiheisiin, jotka ovat erityisen ongelmallisia sinulle.

Voit halutessasi kohdistaa vain yhteen osaan testiä ja Tarkastele syitä, miksi sinulla on vaikeuksia tietyntyyppisissä kysymyksissä. Varmista jokaisessa kysymyksessä, että ymmärrät, miksi vastauksesi oli väärä, ja reitin, jonka sinun olisi pitänyt kulkea oikean valinnan löytämiseksi.

Vinkki 2: Tarkista ajoitus

Sinun ei tarvitse käydä läpi koko harjoituskokeen, mutta sinulla pitäisi olla yleinen käsitys siitä, miten olet kävellyt itsesi, jotta todellinen testi ei yllättäisi sinua. Kuinka kauan 30 sekuntia ja minuutti tuntuu sinulle? Tämä auttaa sinua olemaan parempi tuomari siitä, milloin sinun on edettävä todellisessa testiympäristössä. Koska ACT: ssä on niin paljon aikapaineita, tällä voi olla suuri ero pisteissäsi.

Testin päivä

Seuraa näitä vinkkejä ACT: n aamuna varmistaaksesi, että aloitat testin valmistautuneena ja oikealla jalalla.

Vinkki 3: Nuku hyvin, herää aikaisin

Mene nukkumaan aikaisin yötä ennen testiä hallita mahdollisia ongelmia, joita sinulla saattaa olla nukahtamisesta hermojen takia. Suunnitella nukkua seitsemästä yhdeksään tuntiin , ja herää vähintään tunti ennen kuin sinun täytyy lähteä testiin. Tällä tavalla aivosi ampuvat kaikkia sylintereitä, kun saavut sinne!

Washingtonin yliopiston bothellin hyväksymisaste

Vinkki 4: Syö aamiainen

Syö jotain proteiinipitoista, joka antaa sinulle kestävää energiaa, mutta ei tee sinusta hidasta. Jos et yleensä pidä aamiaisen syömisestä, kokeile granola-baaria tai kourallista pähkinöitä.

Juo kahvia, jos yleensä juo sitä hereillä - nyt ei todennäköisesti ole oikea aika kofeiiniriippuvuuteen. Älä juo kahvia, jos et ole tottunut siihen, koska se voi todella saada sinut ahdistumaan ja keskittymään vähemmän testiin.

Vinkki 5: Pukeudu menestykseen

Tämä tarkoittaa päinvastaista kuin mitä se yleensä tarkoittaa, koska sinun tulee pukeutua mahdollisimman mukavasti. Tuo kerrokset joten et saa häiritä olemalla liian kuuma tai liian kylmä.

Pakkaa myös kaikki tarvitsemasi testi testi edellisenä iltana, jotta et unohda mitään (varsinkin jos et ole aamuhenkilö!).

body_crayons.jpg ACT: ssä ei ole sallittuja väriliidut. Voit nyt itkeä lapsuutesi.

st louisin yliopiston lakikoulun sijoitus

Testin aikana

Tämä on todellinen kauppa. Pidä nämä vinkit mielessä, kun otat ACT: tä auttaaksesi sinua kokeen aikana.

Vinkki 6: Pidä rauhallinen ja testi päällä

Ota se yksi kysymys kerrallaan, ja älä lannistu, kun et pysty selvittämään vastausta. Ohita vain kysymys ja siirry eteenpäin. Työskentely vie vain keskittymisesi ja vahingoittaa pisteitäsi.

Vinkki 7: Ohita vaikeita kysymyksiä

Jos huomaat kamppailevasi kysymyksessä, ohita se ja palaa siihen osan lopussa.

ACT: ään kohdistuu paljon aikapaineita. Jos huomaat, että olet viettänyt yli minuutin kysymykseen Matematiikka, Lukeminen tai Tiede -osiossa, siirry eteenpäin ja palaa siihen myöhemmin. Älä käytä enempää kuin 30 sekuntia englanninkielisessä osiossa minkään kysymyksen selvittämistä, ennen kuin jatkat eteenpäin.

Älä vaaranna ajan loppumista ennen kuin pääset jokaiseen kysymykseen - voit kaipaamaan helpompia pisteitä tiellä.

amerikkalainen unelma suuressa gatsbyssä

Vinkki 8: Tarkista vastauksesi

Jos sinulla on aikaa osan lopussa, älä tuhlaa sitä. Palaa takaisin ja tarkista vastauksesi varmista, että et puutu helposti korjattavissa olevista höyryistä, joita voi tapahtua, jos kiirehdit kysymysten läpi.

Myös varmista, että kaikki vastaussivun kuplat on täytetty. Muista, että ACT: n virheellisistä vastauksista ei ole seuraamuksia, joten sinulla ei ole mitään menetettävää arvaamalla.

Vinkki 9: Ota taukoja

Saat kaksi taukoa ACT: ssä olettaen, että otat sen kirjoitusosan kanssa. Ensimmäinen on matematiikan ja lukemisen välillä ja toinen tieteen ja esseen välillä.

Käytä taukoja mielesi puhdistamiseen, kylpyhuoneen käyttämiseen tai välipalojen nauttimiseen. Tunnet olevasi paremmin valmistautunut lopputestiin.

Vinkki 10: Jos ryhdyt toimimaan kirjoittamisen kanssa, tee esseesi selkeäksi ja ytimekkääksi

Essiesi tulee olla melko kaavainen: johdanto, kolme kappaletta, johtopäätös. Anna konkreettisia esimerkkejä ja varmista, että opinnäytetyösi on selkeästi esitetty johdannossa.

Yritä ja tee essee noin kahden sivun pituiseksi (tai ainakin enemmän kuin sivu), koska esseen pituuden ja pistemäärän välillä on positiivinen korrelaatio.

Vinkki 11: Käy sissisodassa tällä testillä

Ajattele sitä tällä tavalla: ACT on hyvin järjestetty, rykmentin armeija, ja olet räikeä joukko väärinkäyttäjiä, jotka käyttävät mitä tahansa taktiikkaa.

Tässä on hyödyllisiä tietoja kustakin osiosta, jotka auttavat sinua:

Englanti

Jos olet epävarma, mene lyhyempään vastaukseen. Noudata kielioppisääntöjä äläkä ajattele asioita liikaa.

Matematiikka

Käytä laskinta resurssina ja käytä kaavioita. Jos yrität selvittää muodon kulman tai alueen ja olet kokenut, valitse kuvan perusteella vastaus, joka näyttää loogisimmalta.

Jos löydät itsesi monimutkaisesta matematiikasta, tarkista itsesi ennen kuin jatkat. Testattavat käsitteet ovat melko yksinkertaisia, eikä niiden tarvitse vaatia tarkkoja laskelmia. Tutustu näihin kaavoihin ja varmista, että osaat käyttää niitä ennen testiä!

Kehon_matka-802.jpg Tämä on esimerkki siitä, mitä et tee ACT Mathilla.

Lukeminen

Skimaa ensin ja lue sitten kysymykset. Voit lukea tarkemmin myöhemmin, kun kysymykset viittaavat tiettyihin kohtiin. Yritä olla analysoimatta liikaa asioita: jos vastausta koskevat todisteet eivät ole oikeassa kohdassa, se ei ole oikea vastaus. Älä hämää melkein oikeilla vastauksilla.

Tiede

ACT Tiede on lähinnä loogista päättelyä, ei tieteellisten tosiseikkojen tuntemusta (vaikka jotkut tieteen perustiedot ovat hyödyllisiä). Älä hukkua joukolla numeroita ja termejä, joita et ymmärrä. Tämä on suunniteltu estämään sinut siirtymästä suhteellisen yksinkertaisiin käsitteisiin näytekokeiden ytimessä.

vaatimukset päästä Harvardiin

Muista, että se on paljon helpompaa kuin aluksi näyttää!

Testin jälkeen

Silloinkin, kun olet suorittanut kokeen, on vielä joitain vinkkejä, jotka on pidettävä mielessä varmistaaksesi, että lähetät parhaat ACT-pisteet kouluille.

Vinkki 12: Ole tietoinen: Voit peruuttaa pisteet

Jos olet todella huolissasi pisteistäsi, koska tiedät, että jotain meni kamalasti pieleen testissä, voit peruuttaa ne. Tässä artikkelissa on neuvoja siitä, pitäisikö sinun peruuttaa pisteet ja miten tehdä niin.

Vinkki 13: Testin tekeminen uudelleen? Harkitse testitietojen julkaisua

Jos tiedät, että otat ACT: n uudelleen, sinun kannattaa miettiä tilaamista Testitiedot , palvelun, jonka ACT tarjoaa sinulle, jotta voit tarkastella pisteitäsi tarkemmin. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen opiskelutyökalu koska se näyttää heikkoutesi todellisessa testiympäristössä. Lisätietoja TIR: stälue tämä artikkeli.

Vinkki 14: Chill Out

On tärkeää antaa itsellesi aikaa purkaa ja rentoutua testin jälkeen! Älä korosta liikaa siitä, mikä on saattanut mennä pieleen. Se on nyt käsistäsi , ja aikaa ja energiaa käytetään paljon paremmin tekemällä muita asioita, joista pidät loppuviikon aikana.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.