14 helpompaa päällikön kandidaatin tutkintoa

charles-deloye-660433-unsplash

Ennen kuin siirrymme tähän helpimpien korkeakoulututkintojen luetteloon, selvennetään yksi asia: helppoa kandidaatin tutkintoa ei ole olemassa. Minkä tutkinnon valitsetkin, sinun on työskenneltävä todella kovasti sen suorittamiseksi.

Kun tämä varoitus on poissa tieltä, tässä artikkelissa hahmotellaan helpoimmat suuret yritykset, miksi ne ovat helppoja ja miltä urasi näkymät näyttävät, jos valitset jonkin näistä korkeakoulututkinnoista.muriatic acid kotona

Kuinka määritimme helpoimman kandidaatin tutkinnon

Ei ole vakiintunutta tapaa määrittää yleisesti, kuinka helppoa kandidaatin tutkinto on, sillä jokaisella pääaineella ja jokaisella koulussa on oma tiukkuustasonsa. Siitä huolimatta käytimme GPA: n käytettävissä olevia tilastoja määritellessämme helpommin kandidaatin tutkinnot.

Mukaan a Cornellin yliopiston tutkimus , useimmilla tieteen pääaineilla on yleensä keskimääräistä alhaisemmat GPA-arvot, kun taas tämän luettelon valitsemillamme korkeakoulujen pääaineilla on keskimääräistä korkeampi GPA. Tämä tarkoittaa, että monille opiskelijoille korkeamman GPA-arvon saavuttaminen näillä pääaineilla ei ole yhtä vaikeaa kuin muilla pääaineilla.

Katsotaanpa luettelo helpoimmista päämiehistä.

14 helpompaa pääaineita opiskelemaan korkeakoulussa

Nämä ovat helpoimmat pääaineet, jotka olemme tunnistaneet korkeimman keskimääräisen GPA-arvon perusteella.

# 1: Psykologia

Psykologian pääaineet tutkivat ihmisen psyyken sisäistä toimintaa. Opit, miten yksilöt käyttäytyvät tietyissä tilanteissa, ja selvität, kuinka ymmärtää ihmisten motivaatiot ja toiveet. Psykologian pääaineena opit useita hyödyllisiä taitoja, kuten analyysi ja viestintä.

Psykologiaa opiskelevana perustutkintona käydään joitain lähtötason kursseja tilastoista ja analyyseistä. Vaikeempi kurssityö tulee myöhemmin, jos päätät jatkaa syventävää tutkintoa.

Psykologian pääaineet ansaitsevat mediaanipalkkaa 57 000 dollaria, mikä on vankka uravalinta, jos haluat ansaita enemmän rahaa.

# 2: Rikosoikeus

Rikosoikeuden tutkinto on hyvä tutkinto, jos haluat työskennellä turvallisesti. Rikosoikeuden päätoimialojen keskipalkka on 49 000 dollaria vuodessa. Rikosoikeuden tutkijasta voi tulla poliisi, koeaja, yksityisetsivä tai jokin muu.

Rikosoikeudelliset tutkinnot eivät yleensä kirjoita tai kirjoita intensiivisesti, mikä tekee niistä helpompaa kuin muut pääaineet.

# 3: Englanti

Jos rakastat lukea ja analysoida tekstejä, englanninkielinen pääaine saattaa olla sinulle sopiva. Englantilaisten suurten yhtiöiden käytettävissä on laaja valikoima urapolkuja - mikä on sekä hyvää että huonoa asiaa. Vaikka sinulla on taitoja, joita voidaan soveltaa moniin uriin, voi olla vaikeaa rajata mitä haluat tehdä.

Englannin pääaineena sinun ei tarvitse tehdä paljon (jos sellaista on) työtä matematiikan tai luonnontieteiden aloilla. Ohjelmastasi riippuen voit käyttää enemmän aikaa lyhyempiin, analyysitöihin, suurempien tutkimustöiden sijaan.

Englantilaiset suuryritykset ansaitsevat keskimäärin 55 000 dollaria vuodessa.

# 4: Koulutus

Koulutuksen pääaineen suorittaminen auttaa sinua tulemaan opettajaksi. Koulutuksen pääaineena saatat erikoistua erityisopetukseen, peruskoulutukseen tai keskiasteen koulutukseen. Opit teorian tehokkaaksi opettajaksi, valitset erikoisuuden ja saat paljon harjoittelua.

Koulutusalan pääaineet ovat muita helpompia, koska ne keskittyvät opetusteoriaan ja käytännön käytäntöön monimutkaisempien matematiikan tai luonnontieteiden sijaan. Vaikka saatat joutua opettamaan maksutta palkkiona vuoden ajan yliopiston jälkeen, koulutuksen päätoimialat ansaitsevat keskimäärin 55,00 dollaria vuodessa.

# 5: Sosiaalityö

Sosiaalityön pääaine auttaa sinua muuttamaan maailmaa. Sosiaalityössä opit tarjoamaan palveluja, jotka auttavat joitain yhteiskunnan haavoittuvimpia ihmisiä.

Sosiaalityön päätoimialat eivät yleensä vaadi matematiikan tai luonnontieteiden ylemmän tason kursseja, mikä helpottaa korkean GPA-arvon saavuttamista. Ansaitset keskimääräinen palkka 49 000 dollaria sosiaalityön pääaineena.

element5-digital-352046-unsplash-1

# 6: Sosiologia

Sosiologian pääaineet tutkivat ihmisten käyttäytymistä keräämällä ja havainnoimalla tietoja. Opit ihmisten välisistä yhteyksistä, jotka voivat valmistaa sinut työskentelemään henkilöstöresursseissa, markkinatutkimuksessa ja muussa.

Suurin osa sosiologiakursseista ei vaadi tonnia raskasta lukemista tai pitkiä kirjoitustehtäviä, mikä tekee tämän pääaineen hieman helpommaksi kuin muut. Sosiologian pääaineet ansaitsevat keskimäärin 56000 dollaria.

# 7: Viestintä

Jos olet pääaineena viestinnässä, opit journalismista, suhdetoiminnasta, markkinoinnista ja muusta. Opit paljon laaja-alaisia ​​taitoja viestintätutkinnolla, joka voi auttaa sinua saamaan työpaikan useilla aloilla. Viestinnän pääaine on helpompaa, koska et ole suorittanut edistyneitä luonnontieteitä, matematiikkaa tai kirjoittavia kursseja.

Viestinnän päätoimialat ansaitsevat keskimäärin 60 000 dollaria.

# 8: Historia

Historialliset suuryritykset tutkivat maailman tapahtumia, jotka ovat tapahtuneet tallennetun ajan alusta nykypäivään. Historian pääaineena opit analysoimaan ja ymmärtämään menneisyyden tapahtumia.

Historiallisia pääaineita voidaan pitää helpommin kuin muita pääaineita, koska laboratoriotyötä ja teknistä kirjoittamista ei vaadita. Vietät paljon aikaa historian pääaineena analysoimalla vanhempia tekstejä ja kirjoittaessasi ajatuksiasi.

Historiaopiskelijoilla on käytettävissä useita urapolkuja lakimiehestä opettajaan. Historialliset päätoimialat ansaitsevat keskimäärin 62 000 dollaria vuodessa.

# 9: Terveys

Terveysalan pääaineena voit jatkaa tutkintoa terveystieteessä tai terveyshallinnossa. Terveystutkinnot ovat usein hyvä tapa valmistautua edistyneempään tutkintoon terveydenhuollon alalla, kuten fyysinen tai toimintaterapia.

Terveystutkinnot ovat helpompia kuin elämän tai fysiikan tutkinnot. Terveysalan pääaineena opit enemmän tieteen taustalla olevasta teoriasta sen sijaan, että keskityisit tilastoihin, laboratoriotyöhön ja analyyseihin. Enemmän perustutkintoa terveystutkinnossa tekee tästä tärkeämmän helpommaksi kuin muut terveydenhuollon tiet.

Terveysalan suurten yritysten keskipalkka on 60 000 dollaria vuodessa.

# 10: Luova kirjoittaminen

Luova kirjoittamistutkinto auttaa luomaan hyödyllisiä viestintätaitoja analysoimaan olemassa olevaa kirjoitusta, tekemään oman uuden työn sekä antamaan ja vastaanottamaan palautetta ikäisiltäsi.

Luova kirjoittaminen pääaine voi olla aikaa vievää (Ajattele kaikkia kirjoittajan kanssa vietettyjä tunteja), mutta sinun ei tarvitse huolehtia viettää aikaa laboratoriossa tai tehdä matematiikkaa. Luovan kirjoittamisen päätoimialat ansaitsevat keskimäärin 50000 dollaria.

# 11: Antropologia

Antropologia on kulttuurihistorian ja sosiaalisten suhteiden kehityksen tutkimus. Antropologia kattaa usein myös arkeologian, joten antropologian pääaineet saattavat viettää aikaa kentällä kaivauksissa.

Antropologian pääaineena osallistut antropologian, historian ja sosiologian luokkiin. Luet ja kirjoitat paljon, mutta sinun ei tarvitse tehdä edistyneitä tilastoja tai muuta matematiikkaa.

Antropologian pääaineet ansaitsevat keskimäärin 55 000 dollaria valmistuessaan.

# 12: Musiikki

Musiikin pääaineilla on useita erilaisia ​​uravaihtoehtoja: he saattavat yrittää olla esiintyjiä, musiikinopettajia tai insinöörejä. Musiikkimies voi olla henkisesti vaikeaa - joudut harjoittelemaan paljon ja käsittelemään lukukauden loppusuorituksia.

Musiikkialan ei kuitenkaan tarvitse käydä mitään vaikeita matematiikan tai luonnontieteiden kursseja Ei myöskään tarvitse tehdä lukemista tai kirjoittamista, mikä tekee tästä pääaineesta helpompaa kuin muut. Vietät paljon aikaa harjoitushuoneessa, joten varmista, että olet sitoutunut soittamaan musiikkia ennen aloittamista.

mikä merkki on parhaiten yhteensopiva vesimiehen kanssa

Voit odottaa ansaitsevasi keskimäärin 54 000 dollaria musiikkimestarina.

# 13: Humanistiset tieteet

Humanistiset pääaineet käsittelevät useita eri aiheita, kuten historia, filosofia ja uskonto. Humanistinen pääaine on hieno, jos pidät kaikista näistä aiheista etkä pysty päättämään, minkä valitset. Humanistisen pääaineesi kautta opit kirjoittamisen, lukemisen, kriittisen ajattelun ja viestinnän taidot.

Kuten englannin tai taiteiden pääaineella, myös humanistisella pääaineella on paljon uravaihtoehtoja ja keskimääräinen palkka 59 000 dollaria.

# 14: Uskonnonopinnot

Uskonnonopinnot tutkivat tärkeimpiä uskonnollisia liikkeitä ja filosofioita koko historian ajan. Uskontotieteiden pääaineena luet, kirjoitat ja analysoit paljon, mutta sinun ei tarvitse tehdä matematiikkaa tai luonnontieteitä.

Uskonnonopintojen pääaine ansaitsee keskimäärin 53 000 dollaria.

Helpoin korkeakoulututkinto: Bottom Line

Mikä on helpoin korkeakoulututkinto? Se riippuu siitä, missä olet hyvä ja missä opiskelet. Tästä huolimatta tässä artikkelissa luetelluilla suurilla yrityksillä on korkeammat keskimääräiset GPA-arvot kuin muilla suurilla yrityksillä, mikä tarkoittaa, että ne ovat helpommin käytettävissä kuin muut.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.