14 College -haastattelukysymystä, joihin sinun on valmistauduttava

ominaisuus_kysymykset-1.jpg

Korkeakoulun haastatteluprosessi voi olla hermoja raastava. Tämä haastattelu antaa hakijalle uuden mahdollisuuden arvioida sinua ja auttaa sinua päättämään, tarjoatko sinulle pääsyn. Kuitenkin korkeakouluhaastattelusi eivät ole läheskään yhtä pelottavia, jos tiedät mitä odottaa.

Tässä artikkelissa, Annan teille 14 college -haastattelukysymystä, joihin ehdottomasti on valmistauduttava. Selitän, miksi sinulta kysytään näitä kysymyksiä ja miten annat hyviä vastauksia. Lisäksi annan neuvoja siitä, miten valmistaudut haastatteluihin niin, että kun aika tulee, olet valmis ässättämään ne.Lyhyt johdanto College -haastatteluihin

College -haastattelu tarjoaa korkeakoululle mahdollisuuden antaa sinulle lisätietoja koulusta ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Lisäksi, haastattelu antaa korkeakoululle mahdollisuuden oppia lisää sinusta, kiinnostuksen kohteistasi ja siitä, miten voit osallistua kouluun.

Hyvin harvat korkeakoulut vaativat haastatteluja, vaikka suuri osa tarjoaa valinnaisia ​​tai suositeltavia. Nämä ovat tyypillisesti erittäin valikoivia tai pieniä yksityisiä oppilaitoksia, kuten Columbia , Läntinen ja Bates . Useimmat suuret julkiset yliopistot eivät edes tarjoa haastatteluja koska hakijoita on yksinkertaisesti liikaa.

Tarkista oppilaitoksen verkkosivustolta tai ota yhteyttä sen ottotoimistoon selvittääksesi, tarjotaanko haastatteluja ja miten ne voidaan ajoittaa. Haastattelut voivat olla kampuksella, yleensä sisäänpääsyedustajan kanssa, tai kampuksen ulkopuolella lähellä asuinpaikkaa, yleensä yliopiston alumnin kanssa.

Jos sinulla on mahdollisuus tulla haastateltavaksi, tee se. Hyödyt haastattelumahdollisuuden hyödyntämisestä, koska se osoittaa kouluun, että olet aidosti kiinnostunut osallistumaan. Ja kiinnostuksen osoittaminen voi suuresti parantaa pääsymahdollisuuksiasi. Lopuksi haastattelu antaa koululle uuden mahdollisuuden tutustua sinuun hakemuksesi ulkopuolella.

Yritä kuitenkin olla stressaamatta liikaa haastattelusta. Niin kauan kuin olet kohtelias, tarkkaavainen ja valmistautunut, sen pitäisi vain auttaa mahdollisuuksiasi tulla hyväksytyksi. Haastattelu antaa sinulle myös mahdollisuuden oppia lisää koulusta, ja auttaa sinua päättämään, sopisiko se sinulle vai ei.

Kanadan matkamuistoja /Flickr

mistä tietää syntymämerkkisi

body_interview_sign.jpg

14 yleisintä College -haastattelukysymystä

Luettelemani ja selitettävät kysymykset olivat joko viitattuja useita pääsyverkkosivustoja ja haastatteluoppaita, tai ovat riittävän yleisiä, jotta pystyt vastaamaan lukuisiin vastaaviin kysymyksiin valmistautumalla niihin.

Alla annan sinulle jokaisen kysymyksen. Selitän sitten, miksi oppilaitokset kysyvät sitä, mitä he etsivät vastaukseksi ja miten voit valmistautua kysymykseen etukäteen.

Kysymys 1: Kerro itsestäsi

Tämä ei ole oikeastaan ​​edes kysymys, mutta se on jotain, mitä sinulta saatetaan pyytää haastattelussa. Koska se on niin yleistä, sinulla saattaa olla vaikeuksia selvittää mistä aloittaa.

Miksi he kysyvät tätä: Korkeakoulut pyytävät sinua tekemään tämän, koska he todella tehdä haluat tietää enemmän sinusta. Se on yksi haastattelun päätavoitteista!

Mitä he etsivät: Sinun on maalattava ainutlaatuinen muotokuva siitä, kuka olet erottaaksesi itsesi muista hakijoista. Vältä kliseitä tai kuvauksia, jotka olisivat liian yleisiä. Älä esimerkiksi sano vain olevasi ahkera - selitä, mikä on saanut sinut olemaan yhtä ahkera kuin olet ja miksi pidät sitä tärkeänä.

Kuinka valmistautua: Harjoittele vastausta tähän kysymykseen. Yritä puhua intohimostasi, harrastuksistasi ja kiinnostuksistasi. Voit keskustella siitä, mikä inspiroi sinua tai mitä ystäväsi pitävät sinusta. Ole tarkka. Uudelleen, haluat tehdä itsestäsi ikimuistoisen .

Kysymys 2: Miksi olet kiinnostunut tästä yliopistosta?

Miksi he kysyvät tätä: Tämä on tärkeä kysymys ja sinun pitäisi ehdottomasti valmistautua, koska oppilaitokset haluavat nähdä, että otat hakuprosessin vakavasti ja sinulla on oikeutettu etu osallistua kouluun.

Mitä he etsivät: Keskustele kiinnostuksestasi suurta tai akateemista ohjelmaa kohtaan, koulun kulttuuriarvoista tai koulun ulkopuolisista aktiviteeteista, jotka vetivät sinut yliopistoon. Olkaa jälleen perusteellinen ja tarkka. Älä puhu arvovallasta tai sijoituksista äläkä sano, että haluat vain mennä sinne, koska se on lähellä kotia; mikään näistä ei osoita aitoa kiinnostusta Tämä tietty korkeakoulu!

Kuinka valmistautua: Jotta voit vastata tähän kysymykseen hyvin, sinun on suorittaa laajaa korkeakoulututkimusta ennen haastattelua. Sinun pitäisi pystyä mainitsemaan yksityiskohtia, kun vastaat tähän kysymykseen. Noudata samoja neuvoja kuin kirjoittaessasi vastausta tähän kysymykseen hakemuksesi esseessä.

texasin yliopisto keskim

body_why.jpg

Bart Everson /Flickr

Kysymys 3: Miksi haluat opiskella _____?

Jos olet ilmoittanut haluavasi opiskella tiettyä aihetta, sinulta saatetaan kysyä miksi olet kiinnostunut kyseisestä alasta.

Miksi he kysyvät tätä: Korkeakoulut ovat kiinnostuneita akateemisista tavoitteistasi ja haluavat nähdä, että olet akateeminen.

Mitä he etsivät: Keskustele siitä, miksi tietty aihe inspiroi sinua tai miksi olet intohimoinen siitä. Älä sano, että harjoittelet tiettyä pääainetta ansaitaksesi paljon rahaa tai saadaksesi työturvallisuuden. Tämä ei osoita aitoa akateemista kiinnostusta; se saa sinut näyttämään vain pinnalliselta.

Kuinka valmistautua: Ajattele syvästi miksi haluat jatkaa tiettyä pääainetta. Miksi se on mielestäsi kiehtovaa? Millaiset kokemukset herättivät kiinnostuksesi aiheeseen? Miten pääaine voi auttaa sinua saavuttamaan tulevaisuuden ammatilliset tavoitteesi?

Kysymys 4: Mitkä ovat akateemiset vahvuutesi?

Miksi he kysyvät tätä: Yrittäessään oppia tuntemaan sinut opiskelijana korkeakoulut ovat kiinnostuneita saamaan näkemyksesi siitä, missä olet erinomainen akateemisesti.

Mitä he etsivät: Älä tee tästä vastauksesta liian lyhyttä. Älä vain sano: 'Olen hyvä tieteessä.' Kun keskustelet akateemisista vahvuuksistasi, selittää Miten olet hyödyntänyt vahvuuksiasi. Jos olet esimerkiksi erinomainen kirjoittaja, miten olet käyttänyt kirjoitustaitojasi menestyäksesi koulussa? Miten aiot käyttää vahvuuksiasi edelleen?

Kuinka valmistautua: Varmista, että tiedät akateemiset vahvuutesi. Sinun pitäisi pystyä selittämään, miten tunnistit vahvuutesi, miten käytät niitä parhaillaan ja miten aiot käyttää niitä tulevaisuudessa.

Kysymys 5: Mitkä ovat akateemiset heikkoutesi? Kuinka olet kohdannut heidät?

Miksi he kysyvät tätä: Korkeakoulut haluavat ottaa vastaan ​​hyviä opiskelijoita, mutta he ovat tietoisia siitä, että kaikilla on vahvuuksia ja heikkouksia. Korkeakoulut haluavat nähdä, että sinulla on sitkeyttä ja työmoraalia menestymään haasteistasi huolimatta.

Mitä he etsivät: Koulut haluavat oppilaita, jotka pystyvät osoittamaan kykynsä kohdata ja voittaa haasteet. Kokeile paljastaa strategioita tai erityisiä lähestymistapoja, joilla olet parantanut akateemisia heikkouksiasi. Voit myös kertoa tietyn tarinan siitä, miten onnistuit menestymään aiheessa, joka oli erityisen vaikea sinulle.

Kuinka valmistautua: Ole tietoinen akateemisista heikkouksistasi ja siitä, miten olet puutunut niihin. Ei ole hyvä sanoa, ettei sinulla ole heikkouksia. Se ei ole kovin uskottavaa, ja tulet olemaan ylimielinen.

body_weak.jpg

Kysymys 6: Mitä aiot osallistua tähän kouluun?

Miksi he kysyvät tätä: Korkeakoulut haluavat ottaa vastaan ​​opiskelijoita, jotka antavat positiivisen panoksen kampukselle ja akateemiseen elämään. Pohjimmiltaan he etsivät opiskelijoita, jotka tekevät koulusta paremman.

Mitä he etsivät: Lyhyesti, yksityiskohtia. Älä rajoita vastaustasi epämääräisiin positiivisiin piirteisiin. Älä vain sano, että tuet hyvää työmoraalia ja kunnioitusta muita kohtaan. Onko erityistä tutkimusta, jota haluat jatkaa? Haluatko olla johtotehtävissä koulun ulkopuolisessa toiminnassa? Haluatko tehdä tiettyjä yhteisöpalveluprojekteja? Miten läsnäolosi kampuksella ja luokkahuoneessa vaikuttaa?

Kuinka valmistautua: Tiedä erityiset lahjoitukset, jotka haluat tehdä kouluun. Tunnista yliopistosi tavoitteet sekä toiminnot, joita haluat jatkaa opiskellessasi.

Kysymys 7: Mitä odotat tekeväsi 10 vuoden kuluttua?

Miksi he kysyvät tätä: Vain ennätyksen asettamiseksi sinun ei tarvitse miettiä koko tulevaisuuttasi. Korkeakoulut ymmärtävät, että sinulla ei todennäköisesti ole kaikkea päätettyä ja suunnitelmasi todennäköisesti muuttuvat. Mitä he tehdä haluavat opiskelijat suunta.

Mitä he etsivät: Korkeakoulut haluavat opiskelijoita, jotka ovat motivoituneita saavuttamaan tavoitteensa. Huono, yleinen vastaus on vain sanoa, että odotat täyttävän uran ja vaikutuksen myönteisesti maailmaan. Mitä erityisiä toimintoja haluaisit tehdä? Miten aiot vaikuttaa maailmaan? Sinun ei tarvitse rajoittaa suunnitelmiasi ammatillisiin tavoitteisiin. Haluatko viedä äitisi lomalle? Tai järjestetäänkö viikoittaisia ​​kokoontumisia lukion parhaiden ystävien kanssa?

mitkä merkit ovat gemini -yhteensopivia

Kuinka valmistautua: Voit kirjoittaa yksityiskohtaisia ​​muistiinpanoja, jotka vastaavat tähän kysymykseen. Maalaa kuva elämästä, jonka haluat elää 10 vuoden kuluttua. Kuvan pitäisi paljastaa ainutlaatuisuutesi.

Kysymys 8: Mitä muuttaisit lukiossa?

Miksi he kysyvät tätä: Tällä kysymyksellä oppilaitokset etsivät kykyäsi tunnistaa ongelmat ja saada paremman käsityksen siitä, mitä etsit koulussa. Kun he oppivat, mitä muutat, he saavat mahdollisuuden oppia lisää tärkeistä asioista sinä .

Mitä he etsivät: Korkeakoulut haluavat harkittua vastausta. Ole tarkka ja kunnioittava. Älä sano: 'Haluaisin parempia opettajia'. Oletetaan, että käytät enemmän resursseja musiikkiosastolle, jotta useammilla opiskelijoilla on mahdollisuus oppia soittamaan uusia soittimia. Keskustelkaa siitä, kuinka instrumentin oppiminen auttoi teitä, ja kuvaile musiikkiosaston nykytilaa. Yritä tehdä selväksi, että haluat Paranna koulusi hyötyä henkilökohtaisesta ja akateemisesta kasvusta kaikki sen opiskelijoista.

Kuinka valmistautua: Mieti lukion vahvuuksia ja heikkouksia. Mitä erityisiä ongelmia sillä on? Mitkä ovat näiden ongelmien seuraukset? Mitä toimenpiteitä ottaisit tehdäksesi parannuksia?

body_student_orchestra

Eikö muilla lapsilla pitäisi olla mahdollisuus harrastaa näin?( Joe Lewis /Flickr)

Kysymys 9: Ketä ihailet eniten?

Miksi he kysyvät tätä: Tästä kysymyksestä oppilaitokset voivat saada käsityksen arvoistasi. Jos eniten ihailtava henkilö on esimerkiksi Justin Bieber, oppilaitokset saattavat ihmetellä prioriteettejasi.

Mitä he etsivät: Älä rajoita vastaustasi vain henkilön nimeämiseen. Miksi ihailet kyseistä henkilöä? Esimerkiksi monet ihmiset sanovat, että henkilö, jota he eniten ihailevat, on vanhempi. Mutta mitä erityisesti onko tuo vanhempi tehnyt sinua niin paljon? Lyhyesti sanottuna, älä unohda yksityiskohtia.

Kuinka valmistautua: Mieti tarkasti vastaustasi tähän kysymykseen. Jos ihailtava henkilö on joku, jonka tunnet, harjoittele antamalla vastauksesi kyseiselle henkilölle. Tiedät, että olet vastannut kysymykseen hyvin, jos sinut palkitaan halauksella tai jopa muutamalla kyyneleellä yleisöltäsi.

Kysymys 10: Mikä on suosikkikirjasi?

Miksi he kysyvät tätä: Tämän kysymyksen tarkoituksena on auttaa kouluja oppimaan lisää kiinnostuksen kohteistasi. Korkeakoulut haluavat todennäköisesti myös varmistaa, että todella luet kirjoja.

Mitä he etsivät: Älä rajoita vastaustasi kirjan nimeen; mieti miksi pidät kirjasta niin paljon. Miten se inspiroi sinua? Resonoiko tietty hahmo sinuun? Opitko tästä kirjasta jotain, joka vaikutti mielipiteisiisi tai käyttäytymiseesi? Auttaisiko tämä kirja muokkaamaan näkemyksiäsi tai arvojasi?

Kuinka valmistautua: Ajattele todella lukemiasi kirjoja, joihin olet yhteydessä ja miksi. Olen myös nähnyt vastaavia kysymyksiä, jotka koskevat äskettäin lukemaasi uutista, joten yritä pysyä ajan tasalla myös uutisista!

Kysymys 11: Miksi haluat mennä yliopistoon?

Miksi he kysyvät tätä: Tässä kysymyksessä koulut yrittävät ymmärtää, miksi olet motivoitunut jatkamaan korkeakoulutusta.

Mitä he etsivät: Korkeakoulut haluavat nähdä, että sinulla on selkeitä tavoitteita, joita yrität saavuttaa osallistumalla yliopistoon. Ilmeisesti he eivät halua kuulla, että haluat mennä yliopistoon, koska vanhempasi tekevät sinusta tai voit osallistua villiin juhliin. Vastauksessasi korosta, kuinka korkeakoulu antaa sinun jatkaa intohimojasi, auttaa henkilökohtaisessa kehityksessäsi ja auttaa sinua saavuttamaan tulevaisuuden tavoitteesi. Ole tarkka. Mitkä ovat intohimosi ja tavoitteesi? Miten yliopisto antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa näitä intohimoja? Mitkä korkeakouluaktiviteetit lisäävät tietoisuuttasi ja helpottavat henkistä ja emotionaalista kasvua?

Kuinka valmistautua: Jos haluat ideoita, tutustu artikkelin ammattilaisiin siitä, pitäisikö sinun mennä yliopistoon.

body_college_grads.jpg

Steven Depolo /Flickr

lagunan taide- ja muotoiluopisto

Kysymys 12: Mitä haluat tehdä huviksesi?

Miksi he kysyvät tätä: Tämä kysymys on suunniteltu ymmärtämään paremmin yleisiä etujasi ja persoonallisuuttasi.

Mitä he etsivät: Vastauksesi ei tarvitse sisältää vain akateemista toimintaa. Loppujen lopuksi sinua ei luultavasti uskoisi, jos sanoisit, että teet vain huviksesi lukemalla luonnontieteellisiä oppikirjoja ja tekemällä matemaattisia tehtäviä. Jos jotkut mitä teet huviksesi On älyllinen, mutta selitä miksi pidät näitä toimintoja hauskoina. Lopuksi, yritä välttää yleisiä vastauksia, kuten 'hengailla ystävien kanssa'.

Kuinka valmistautua: Sinun ei tarvitse valmistautua paljon tähän kysymykseen, koska oletan, että tiedät jo, mitä haluat tehdä huviksesi. Käytä kuitenkin aikaa miettimiseen miksi nautit näistä aktiviteeteista.

Kysymys 13: Mikä on este, jonka olet kohdannut ja miten selvisit siitä?

Miksi he kysyvät tätä: Korkeakoulut haluavat tietää, oletko kohdannut (ja voittanut) merkittäviä haasteita elämässäsi. He haluavat myös nähdä, että olet sitkeä ja valmis työskentelemään kovasti näiden esteiden voittamiseksi.

Mitä he etsivät: On hienoa, jos elämässäsi ei ole ollut kauheita, uskomattoman vaikeita esteitä. Ajattele hetkeä, jolloin kohtasi sinua haastavan ongelman ja ponnistelit paljon sen ratkaisemiseksi. Esteesi voi liittyä kotielämääsi, kouluusi tai koulun ulkopuoliseen toimintaan. Selitä vastauksessasi, kuinka este haastoi sinut, ja korosta mitä tarkalleen teit voittaaksesi sen.

Kuinka valmistautua: Ajattele merkittävää haastetta, joka sinulla on ollut elämässäsi, ja miten selviydyit siitä. Mitä opit ongelmasta? Miten ratkaisit sen? Onko se muuttanut tai vaikuttanut tapaan käsitellä vastaavia ongelmia?

Kysymys 14: Mikä tekee sinusta ainutlaatuisen?

Miksi he kysyvät tätä: Tämä kysymys on olennaisesti se, mitä kaikki muut yllä olevat kysymykset on tarkoitettu määrittämään. Tämä on toinen yleinen kysymys, johon on usein vaikea vastata. Olemme kaikki ainutlaatuisia, mutta voi olla vaikea pukea sanoiksi sitä, mikä erottaa sinut muista ihmisistä.

Mitä he etsivät: Koulut esittävät tämän kysymyksen, koska he haluavat tutustua sinuun paremmin. Voit keskustella ominaisuudesta tai useista ominaisuuksista, joita sinulla on. Anna esimerkkejä ja tarinoita, jotka osoittavat nämä ominaisuudet. Onko sinulla epätavallisia etuja tai tavoitteita? Onko taustasi hyvin ainutlaatuinen?

Kuinka valmistautua: Suosittelen tekemään vakavia aivoriihiä tämän kysymyksen ratkaisemiseksi. Kirjoita erityisiä ominaisuuksia ja anekdootteja, joita voit jakaa, jotka osoittavat ainutlaatuisuutesi. Milloin tunnet olosi mukavaksi? Mikä tekee sinusta ylpeimmän?

body_special.png

Mikä tekee sinusta erityisen?

Kuinka valmistautua yliopiston haastattelukysymyksiin

Jokaisen näistä kysymyksistä Suosittelen muistiinpanojen kirjoittamista muistiin, jotta voit muistaa tärkeimmät kohdat tai yksityiskohdat. Älä yritä kirjoittaa vastauksiasi kokonaan ja muistaa niitä. Tapa, jolla puhut haastattelussa, on tarkoitus näyttää keskustelulliselta eikä harjoiteltavalta. Lisäksi jos yrität muistaa vastauksesi ja unohtaa käsikirjoituksesi haastattelun aikana, saatat näyttää hämmentyneeltä ja epävarmalta itsestäsi.

Harjoittele vastauksiasi antamalla jonkun kysyä sinulta nämä kysymykset ja vastaamalla niihin ikään kuin olisit itse haastattelussa. Muista, että haluat olla mahdollisimman tarkka ja yksityiskohtainen. Opi erottumaan muista haastatelluista hakijoista.

lukion kirjoja luettavaksi

Joihinkin näistä kysymyksistä on apua tarkista henkilökohtainen lausuntosi. Henkilökohtaisessa lausunnossasi on todennäköisesti joitain yksityiskohtia tai tarinoita, jotka voit sisällyttää joihinkin vastauksiisi.

Miten vastaat kysymyksiin, joihin et ole valmistautunut?

Epäilemättä yllä olevat kysymykset eivät ole ainoat mahdolliset haastattelukysymykset. R Riippumatta siitä, kuinka paljon valmistat, sinulta melkein varmasti kysytään kysymys, jota et odottanut. Ei kuitenkaan tarvitse olla liian hermostunut. Yritä vain antaa rehellisiä, yksityiskohtaisia ​​vastauksia. Niin kauan kuin olet harkittu ja ammattitaitoinen, sinun ei pitäisi huolehtia liikaa yllätyskysymyksistä.

Lisäksi saatat pystyä sisällyttää joitakin yksityiskohtia muista kysymyksistä valmistauduit vastauksissasi. Esimerkiksi kaikkiin tiedemiehiin liittyviin kysymyksiin voit luultavasti sisällyttää yksityiskohtia vastauksestasi kysymykseen 'Mitkä ovat akateemiset vahvuutesi?'

Jos haluat tuntea olosi mukavaksi haastatteluprosessissa, pyydä ystävää tai vanhempaa esittämään kysymyksiä itsestäsi, ja vastaa kuin olisit haastattelussa. Tämä on erinomainen tapa valmistautua todelliseen kauppaan ja antaa sinulle enemmän itseluottamusta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA