13 vaikeinta korkeakoulua, jotka haastavat itsesi

feature_girl_studying_stressed

Mitkä ovat vaikeimmat yliopistot? Voisit olettaa, että kyse on kaikista monimutkaisista STEM -pääaineista - etkä välttämättä ole väärässä.

Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia ​​tekijöitä, joita tavallisesti käytetään määrittämään, onko pääaine vaikea ennen kuin menee yli 13 vaikeinta oppiainetta sen perusteella, kuinka monta tuntia opiskelijat tyypillisesti viettävät viikossa luokkiin valmistautumiseen . Annamme sinulle myös muutamia vinkkejä oikean yliopistokoulutuksen löytämiseksi.Mikä tekee korkeakoulun päällikön vaikeaksi?

Ennen kuin esittelemme vaikeimpia korkeakouluopintoja, selvennetään tarkalleen, mikä voi tehdä suuren vaikeuden.

Tämän käsitteen ongelma on se Emme voi käyttää yhtä objektiivista kriteeriä . Se mikä on vaikeaa yhdelle oppilaalle, voi tulla täysin luonnollisesti seuraavalle henkilölle.

Tuloksena, mitä pidetään vaikeimpina korkeakouluopintoina, voi vaihdella paljon opiskelijasta riippuen - nimenomaan siitä, missä luontaiset vahvuutesi ja intohimosi ovat. Jos et ole erityisen hyvä aiheessa ja/tai sinulla ei ole syvää intohimoa tai kiinnostusta siihen, kyseinen pääaine on todennäköisesti vaikeampi sinulle.

Sitä vastoin, jos olet erittäin taitava aiheessa ja olet sitoutunut opiskelemaan sitä, huomaat todennäköisesti, että pääaine on helpompi kuin muilla aloilla, joista sinulla on vähemmän kokemusta ja/tai olet vähemmän kiinnostunut harjoittamaan.

Yritän tässä lähinnä sanoa sen mikä tahansa korkeakoulun pääaine voi olla vaikea sen perusteella, miten määrittelet käsitteen 'kova'.

Onko niitä nyt tavoite tekijöitä, jotka voivat tehdä korkeakoulusta vaikean opiskelijoille?

Useimmissa tutkimuksissa tarkastellaan yhtä kriittistä tekijää: kokonaisaikaa, jonka opiskelijat käyttävät valmistautuessaan pääaineidensa luokkiin. Mitä pidempään opiskelijat viettävät kotitehtäviä pääluokilleen ja opiskelevat tenttejä varten, sitä vaikeampaa kyseistä pääainea pidetään objektiivisesti ottaen.

Tämä on ensisijainen kriteeri, jota useimmat verkkosivustot ja kyselyt käyttävät, mukaan lukien National Survey of Student Engagement (NSSE) , joka julkaisi vuonna 2016 tietoja, joissa kerrottiin, kuinka monta tuntia viikossa opiskelijat tyypillisesti viettivät luokkaan valmistautumista.

Kyselyn mukaan 'luokkaan valmistautuminen' käsittää kaiken kotitehtävien tekemisestä ja tentteihin lukemisesta ja kirjoittamisesta .

Jotkut verkkosivustot ja organisaatiot pitävät pääaineita vaikeina lisätekijöiden perusteella, kuten kuinka monta yötä opiskelijaa vetää tai kuinka korkea tai matala on tietyn pääaineen keskimääräinen GPA (toisin sanoen, mitä alhaisempi GPA, sitä vaikeampaa ajatellaan. olla). Toinen potentiaalinen tekijä, joka on otettava huomioon koulutasolla, on se, kuinka monta opiskelijaa valmistuu tietystä pääaineesta neljän vuoden aikana; Vaikka voi olla muitakin tekijöitä, suuret yritykset, joilla on taipumus kestää opiskelijoilla keskimääräisen kandidaatin tutkintoajan päättyminen, voivat olla vaikeampia (tai ainakin enemmän aikaa vieviä).

Esittelyssä 13 vaikeinta korkeakoulua

Vaikka pääaineet ovat vaikeita sinä riippuu siitä, mitä pidät henkilökohtaisesti mielenkiintoisena ja helpompi tehdä, jotkut korkeakouluopiskelijat vaativat usein enemmän opintoaikaa ja enemmän kotitehtäviä, tehdä niistä objektiivisesti vaikeampia kuin muut suuret yritykset .

Alla on 13 vaikeinta suuryritystä, jotka perustuvat Vuoden 2016 NSSE -tiedot jaettu Välilehti .

body_chemist_experiment

#13: Kemia

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 18.06

Kemian pääaineet käyttävät noin kaksi ja puoli tuntia päivässä valmistautumalla luokkaan joka viikko.

Nämä opiskelijat tutkivat aineen toimintaa, koostumusta ja käyttäytymistä sekä eri aineen muotojen välisiä reaktioita. He katsovat myös energiaa. Tavallisia kursseja, joita tarvitaan pääaineeseen, ovat yleinen kemia, fysiikka, biologia, orgaaninen kemia, laskenta ja tilastot.

#12: Neurotiede

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 18.08

Neurotieteen suuret yritykset käyttävät 18 tuntia viikossa valmistautumalla luokkaan tai vain hieman enemmän kuin mitä kemian suuret yritykset käyttävät.

Tämä akateeminen kenttä koskee ihmisen hermostoa, mukaan lukien sen kehitys, rakenne ja rooli, keskittyen aivoihin ja sen kognitiivisiin ominaisuuksiin. Neurotieteen pääaineena voit odottaa psykologian, biologian, laskennan, kemian ja fysiikan kursseja.

#11: Koneenrakennus

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 18.11

Tulossa numero 11 on konetekniikka, jonka oppilaat käyttävät joka viikko 18,11 tuntia luokkaan valmistautumiseen.

Akateemisena kurinalaisuutena konetekniikka sisältää mekaanisten järjestelmien suunnittelun, luomisen, valmistuksen ja analyysin-tai laajemmin mitä tahansa liikkeessä. Tämän pääaineen kurssiteemoja ovat yleensä fysiikka, laskenta, kemia, dynamiikka ja säätimet, lämpötieteet sekä suunnittelu ja valmistus.

#10: Öljytekniikka

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 18.41

Öljytekniikan pääaineet käyttävät noin 18 tuntia ja 24 minuuttia viikossa opiskeluun ja läksyjen tekemiseen.

Tällä tekniikan pääaineella opiskelijat oppivat kaiken öljyn ja maakaasun louhinnasta ja tuotannosta. Öljytekniikan ohjelmaan vaadittavat luokat voivat sisältää öljynesteiden ominaisuuksia, energiaa ja ympäristöä, säiliön geomekaaniaa, lasketta, geologiaa, kemiaa, fysiikkaa ja petrofysiikkaa.

#9: Biotekniikka

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 18.43

Luettelossamme numero 9 on biotekniikka. Tähän pääaineeseen osallistuvat opiskelijat valmistautuvat kursseihin vajaat 18 ja puoli tuntia viikossa.

Biotekniikka, jota kutsutaan myös biologiseksi tekniikaksi, yhdistää biologiset ja tekniset periaatteet luodakseen käyttökelpoisia tuotteita, kuten lääkinnällisiä laitteita ja diagnostiikkalaitteita. Biotekniikan pääaineille tarvittavat luokat voivat vaihdella valitsemasi kappaleen mukaan, mutta sisältävät tyypillisesti tilastoja, kemiaa, biologiaa, tietokoneohjelmointia, biokemiaa ja materiaalitiedettä.

#8: Biokemia tai biofysiikka

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 18.49

Biokemian tai biofysiikan pääaineet ovat 8. sijalla vaikeimmasta pääaineesta, ja keskimäärin 18 ja puoli tuntia kuluu valmistautumiseen luokkaan joka viikko.

Biokemian tai biologisen kemian pääaineet opiskelevat tarkasti elävien organismien kemiallisia prosesseja ja aineita. Biofysiikka on samanlaista : siihen kuuluu fysiikan pääperiaatteiden käyttäminen organismien ja biologisten ilmiöiden tutkimiseen. Pohjimmiltaan nämä kaksi alaa ovat hyvin samankaltaisia ​​ja eroavat toisistaan ​​vain lähestymistavoissaan.

Biokemian/biofysiikan pääaineena sinun on todennäköisesti suoritettava biologian, kemian, fysiikan ja matematiikan luokat sekä erikoistuneet luokat, jotka kattavat muun muassa genetiikan, solubiologian, fysiologian, neurobiologian, evoluutiobiologian ja laskennan.

body_andromeda_galaxy

#7: Tähtitiede

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 18.59

ainutlaatuiset sukunimet pojille

Vietän hieman yli 18 ja puoli tuntia viikossa luokkaan valmistautumiseen tähtitieteen pääaineita, jotka ovat tällä hetkellä sijalla 7 vaikeimpien korkeakoulujen pääaineiden joukossa.

Tähtitiede sisältää taivaankappaleiden (kuten planeettojen, asteroidien ja tähtien) ja niihin liittyvien ilmiöiden, kuten supernovien ja mustien aukkojen, tutkimuksen. Tämän pääaineen opiskelijoiden on tyypillisesti otettava fysiikan, laskennan, tietojenkäsittelytieteen, astrofysiikan, kosmologian ja planeettageologian luokat.

#6: Fysiikka

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 18.62

Kuten tähtitieteen pääaineet, fysiikan pääaineet käyttävät hieman yli 18 tuntia ja 30 minuuttia viikossa kursseihin valmistautumiseen.

Fysiikan pääaineessa opiskelijat oppivat aineen liikkeestä ja ominaisuuksista ajan ja avaruuden kautta sekä voiman ja energian käsitteistä. Yleisiä oppitunneilla käsiteltyjä aiheita ovat kvanttifysiikka, sähkö, magnetismi, värähtelyt ja aallot, termodynamiikka ja painovoima.

#5: Solu- ja molekyylibiologia

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 18.67

Olemme nyt pääsemässä viiden vaikeimman pääaineen joukkoon! Solu- ja molekyylibiologian pääaineet käyttävät luokan valmisteluun noin 18 tuntia ja 40 minuuttia viikossa.

Tieteidenvälinen kenttä, solu- ja molekyylibiologia yhdistää kemian ja biologian, minkä avulla voimme analysoida soluprosesseja ja ymmärtää elämänmuotojen toimintaa ja rakennetta. Pakollisia kursseja ovat yleensä kemia, biologia, matematiikka, biokemia, ekologia, meren molekyyliökologia ja immunologia.

#4: Biolääketieteen tekniikka

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 18.82

Biolääketieteen tekniikan pääaineopiskelijat käyttävät tyypillisesti hieman alle 19 tuntia viikossa valmistautuessaan luokkiin.

Biolääketieteen osa -alue (katso #9 edellä) biolääketieteelliseen tekniikkaan kuuluu tekniikan ja biologian periaatteiden käyttäminen laadukkaiden tuotteiden luomiseen erityisesti lääketieteessä ja terveydenhuollossa. Biolääketieteen tekniikan pääaineet ottavat kursseja kemiasta, laskennasta, fysiikasta, suunnittelusta, sähköpiireistä, termodynamiikasta ja tilastoista.

#3: Ilmailu ja astronautinen tekniikka

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 19.24

Vaikeimpien korkeakouluopintojen listalla sijalla 3 on ilmailu ja astronautinen tekniikka. Tämän pääaineen opiskelijat käyttävät yleensä noin 19 tuntia ja 15 minuuttia viikossa valmistautuessaan luokkaan.

Aero- ja astronautitekniikka käsittää kaksi ilmailu- ja avaruustekniikan tyyppiä : kun taas ilmailutekniikka sisältää ilma -alusten kehittämisen käytettäväksi sisällä Maan ilmakehä, astronautinen tekniikka edellyttää kehitettävien avaruusalusten käyttöä ulkopuolella ilmakehä.

Näiden pääaineiden opiskelijat osallistuvat yleensä aerodynamiikan, kaasudynamiikan, lentokoneiden/avaruusalusten rakenteiden, lentokoneiden/avaruusalusten käyttövoiman ja avaruusjärjestelmien suunnitteluun.

#2: Kemiantekniikka

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 19.66

Kahden parhaan joukkoon! Toiseksi vaikein korkeakoulun pääaine ja vaikein tekniikan pääaine on kemian tekniikka; tämän alan opiskelijat käyttävät keskimäärin 19 tuntia ja 40 minuuttia viikossa valmistautuessaan luokkaan.

Kemiantekniikka on laaja tekniikan alaryhmä, johon kuuluu kemikaalien suunnittelu, tuotanto, käyttö ja kuljetus. Siihen kuuluu myös kemiantehtaiden toiminta. Kemian tekniikan pääaineopiskelijat suorittavat laskenta-, kemian-, fysiikan-, biologian-, tekniikan-, materiaalitieteen, kinetiikan ja kuljetusprosessien kursseja.

body_architecture_blueprint

#1: Arkkitehtuuri

Keskimääräiset tunnit valmistautuessaan luokkaan joka viikko: 22.20

Tämän vaikeimpien korkeakouluopintojen luettelon kärjessä ovat arkkitehtisuunnittelijat, jotka käyttävät huikeita 22,2 tuntia viikossa keskimäärin valmistautuessaan luokkiin - se on yli kaksi tuntia lisää joka viikko kuin mitä kemian tekniikan opiskelijat käyttävät !

Arkkitehtuurin pääaineet oppivat suunnittelemaan ja rakentamaan rakenteita arkkitehtuurin historian ja teorian tutkimuksen lisäksi. Tähän pääaineeseen tarvittavia kursseja ovat laskenta, fysiikka, suunnitteluprosessit, suunnitteluteoria, arkkitehtuurin historia, kaupunkisuunnittelu ja taidehistoria.

Oikean pääaineen löytäminen sinulle: 3 keskeistä tekijää

Nämä ovat vaikeimpia korkeakoulujen pääaineita niiden valmistusmäärän perusteella, joita he yleensä vaativat. Todellinen kysymys on nyt tämä: minkä pääaineen pitäisi sinä valita?

Tämä on tärkeä kysymys, jota kannattaa miettiä sekä ennen yliopistoa että sen aikana. Joten miten voit varmistaa, että valitset itsellesi sopivan pääaineen?

Ihan aluksi, älä houkuttele valitsemaan pääainetta pelkästään sen vaikeuden vuoksi . Vaikka saattaa kuulostaa vaikuttavalta valita yksi vaikeimmista korkeakouluista, jos et ole intohimoinen alalle tai et halua uraa sillä, se ei todennäköisesti ole pääaineena.

Samaan aikaan, Älä vältä yhtä vaikeimmista pääaineista puhtaasti siksi, että se tunnetaan yhtenä vaikeimmista . Jos olet sitoutunut tekemään uraa esimerkiksi arkkitehtuurissa, jatka ja opiskele arkkitehtuuria - älä valitse muuta, koska pelkäät kuinka vaikeaa se voi olla! Todennäköisesti toinen pääaine ei yksinkertaisesti tee sinua onnelliseksi, etkä tunne olosi läheskään yhtä täytetyksi, jos olisit juuri valinnut alun perin halutun pääaineen.

Viime kädessä on kolme keskeistä tekijää, jotka haluat miettiä ennen pääaineen valintaa:

  • Kiinnostuksesi ja intohimosi: Jos et ole aidosti kiinnostunut valitsemastasi pääaineesta, sinulla ei todennäköisesti ole motivaatiota pysyä opintojesi mukana. Valitse jotain, joka innostaa sinua syvemmällä tasolla.

  • Kykysi: Kyvyllä on merkitystä, koska jos et voi tehdä mitään tai tehdä sitä tarpeeksi hyvin menestyäksesi siinä, pääaine ei todennäköisesti ole sinulle. Esimerkiksi ei ehkä ole sinun eduksesi jatkaa pääaineena piirtämistä, jos sinulla ei ole kokemusta piirtämisestä etkä ole erityisen taitava siinä.

  • Urasi tavoitteet ja kiinnostuksen kohteet: Vaikka pääaineesi ei tarvitse suoraan heijastaa uratavoitteitasi, sen pitäisi liittyä ainakin jonkin verran tulevaisuuden toiveisiisi. Älä opiskele biologiaa, jos olet paljon kiinnostuneempi esimerkiksi ammattimaiseksi viulistiksi.

Nämä ovat tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon, ennen kuin sitoudut pääaineeseen korkeakoulussa.

Huomaa, että on OK, jos olet päättämättä pääaineestasi, kun aloitat yliopiston-kaikki koulut eivät kuitenkaan vaadi sinua ilmoittamaan pääaineesi hakemuksessasi. Edelleen, kannattaa ehdottomasti käyttää jonkin aikaa vaihtoehtojen tutkimiseen auttaa sinua selvittämään, mikä olisi paras opintojaksosi.

body_boy_reading_library_college

Yhteenveto: Mikä on kollegion vaikein pääaine?

Mitä tulee vaikeimpiin pääaineisiin, se, mitä yksi opiskelija voi pitää vaikeana, voi vaihdella paljon siitä, mitä toinen opiskelija voi pitää vaikeana. Tämä johtuu siitä, että college -pääaineen vaikeus riippuu viime kädessä jokaisen henkilökohtaisista intresseistä ja kyvyistä .

Silti tämä ei ole estänyt ihmisiä yrittämästä laatia luetteloita vaikeimmista korkeakouluyrityksistä.

Vuoden 2016 NSSE -nimisessä tutkimuksessa tutkittiin Yhdysvaltain yliopisto -opiskelijoita ja kysyttiin, kuinka monta tuntia he yleensä käyttävät valmistautumiseen luokkiin viikossa. Tutkimus jakoi nämä vastaukset pääaineittain antaakseen karkean käsityksen siitä, mitkä pääaineet yleensä vaativat enemmän valmistautumisaikaa kuin muut.

Olemme käyttäneet tämän tutkimuksen tuloksia kootaksemme luettelo 13 vaikeimmasta korkeakoulusta perustuu keskimääräiseen tuntimäärään, jonka opiskelijat viettivät luokkaan:

College Major Aikaa käytettiin valmistautumiseen luokkaan viikossa
1. Arkkitehtuuri Klo 22.20
2. Kemiantekniikka Klo 19.66
3. Ilmailu- ja astronautitekniikka Klo 19.24
4. Biolääketieteen tekniikka Klo 18.82
5. Solu- ja molekyylibiologia Klo 18.67
6. Fysiikka Klo 18.62
7. Tähtitiede 18.59 tuntia
8. Biokemia tai biofysiikka Klo 18.49
9. Biotekniikka Klo 18.43
10. Öljytekniikka Klo 18.41
11. Koneenrakennus 18.11
12. Neurotiede Klo 18.08
13. Kemia Klo 18.06

Kun on kyse sopivan pääaineen löytämisestä, älä valitse (tai vältä!) pääaineita yksinkertaisesti heidän havaitun vaikeutensa perusteella . Yritä sen sijaan ottaa huomioon intohimosi ja kiinnostuksesi, kykysi ja uratavoitteesi. Nämä auttavat sinua löytämään ihanteellisen pääaineesi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.