Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

feature_united_kingdom_map

Mitkä ovat Ison -Britannian parhaat yliopistot? Jos olet yhdysvaltalainen tai muu kansainvälinen opiskelija, joka ajattelee opiskelevansa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, se auttaa sinua valtavasti etsinnässä saadaksesi käsityksen mitkä ovat Ison -Britannian parhaat yliopistot perustuu maineeseen, valikoivuuteen ja opiskelijoiden tyytyväisyyteen.

Käymme läpi kuusi suurinta mahdollista hyötyä Yhdistyneessä kuningaskunnassa opiskeleville yhdysvaltalaisille opiskelijoille ja tarjoamme sitten sinulle luettelo Ison -Britannian 13 parhaasta yliopistosta . Tämän jälkeen tarkastelemme nopeaa vertailua Ison -Britannian parhaista korkeakouluista ja parhaista Yhdysvaltain kouluista, ennen kuin annamme sinulle kriittisiä vinkkejä parhaan Yhdistyneen kuningaskunnan oppilaitoksen löytämiseksi.6 Mahdollisia etuja yhdysvaltalaisille opiskelijoille Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Jos olet yhdysvaltalainen tai muu kansainvälinen opiskelija, joka aikoo osallistua Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoon, saatat ihmetellä, onko siitä hyötyä. Tässä mennään kuusi suurinta mahdollista hyötyä koulunkäynnistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa .

#1: Voit säästää rahaa

Useimmat meistä - olitpa kotoisin Yhdysvalloista tai et - ovat tietoisia siitä, kuinka kalliita korkeakoulut Yhdysvalloissa voivat olla.

Yhdysvaltain uutiset kertoi, että Yhdysvaltojen yksityisten yliopistojen keskimääräiset lukukausikustannukset lukuvuonna 2020–21 olivat 35 087 dollaria . Tämä hinta oli huomattavasti alhaisempi valtion julkisissa yliopistoissa: 9687 dollaria.

Joten kuinka paljon maksaa opiskelu Isossa -Britanniassa, jos olet kansainvälinen opiskelija?

Mukaan Reddin -kysely (kautta Huippuyliopistot ), Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen kansainväliset perustutkinto -opiskelijat voivat odottaa maksavansa 10 000 puntaa (~ 12 000 dollaria) - 38 000 puntaa (~ 46 000 dollaria) vuodessa . (Ison -Britannian ja EU: n opiskelijoiden kustannukset ovat tyypillisesti paljon halvempia. Esimerkiksi Englannin kouluissa on korkein lukukausimaksu on 9 250 puntaa (~ US $ 11 000) vuodessa Yhdistyneen kuningaskunnan/EU: n kotiopiskelijoille.)

Tämä tarkoittaa sitä jos olet yhdysvaltalainen opiskelija, säästät todennäköisesti eniten rahaa yksinkertaisesti osallistumalla valtion julkiseen yliopistoon .

Tästä huolimatta, jos olet todella valmis menemään Iso -Britanniaan kouluun, valitsemastasi oppilaitoksesta ja ohjelmasta riippuen, saatat maksaa paljon vähemmän kuin tutkinnon suorittamisesta Yhdysvaltain yksityisessä yliopistossa .

Yleensä humanististen ja yhteiskuntatieteellisten ohjelmien Yhdistyneessä kuningaskunnassa yleensä maksaa vähemmän kuin ne, joissa on kliinisiä tai laboratoriokomponentteja.

Lisäksi Yhdistyneen kuningaskunnan perustutkinto -ohjelmat kestää yleensä vain kolme vuotta neljän sijasta, kuten Yhdysvalloissa (katso alla oleva numero 2 saadaksesi lisätietoja tästä). Tämä tarkoittaa, että voit säästää koko vuoden opetus- ja elinkustannuksia menemällä kouluun Isossa-Britanniassa, mikä voi tehdä siitä jopa halvempaa kuin käydä julkisessa osavaltion koulussa neljä vuotta!

Muista, että riippumatta siitä, kuinka paljon sinun on maksettava opetuksesta, tulee myös muita kuluja ajateltavaksi , kuten asuminen, ruoka ja kuljetus. Jos etsit yliopistoja suurissa, kalliissa kaupungeissa, kuten Lontoossa, sinun kannattaa ehdottomasti harkita, kuinka paljon siellä asuminen maksaa!

#2: Vietä vähemmän aikaa koulussa

Kuten mainittiin, toinen mahdollinen etu yhdysvaltalaisille ja kansainvälisille opiskelijoille Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoissa on, että olet todennäköisesti olla koulussa paljon lyhyempi aika kuin olisit käynyt koulua Yhdysvalloissa.

Yliopisto -ohjelmat Yhdysvalloissa kestävät yleensä neljä vuotta, mutta Isossa -Britanniassa he ovat vain kolme vuotta (paitsi Skotlanti, jossa on nelivuotiset ohjelmat). Mitä tulee maisteriohjelmiin, nämä ovat yleensä noin kaksi vuotta Yhdysvalloissa, mutta vain yksi vuosi Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Lyhyempi kouluaika säästää koko vuoden lukukausimaksuja, aterioita, asumista, kuljetuksia, matkoja ja niin edelleen.

alkemian symbolit ja niiden käyttö

Ainoa haittapuoli on se, että et ehkä pidä koko vuoden opiskelukokemuksesta, mutta tämä riippuu todella mieltymyksistäsi. Tämä on yksi syy, miksi monet Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelijat ottavat välivuoden heti yliopiston valmistumisen jälkeen!

#3: Voit kokea erilaisia ​​kulttuureja

Sen lisäksi, että saat asua uudessa maassa, joka eroaa merkittävästi Yhdysvalloista (se todella on, vaikka molemmat paikat puhuvat samaa kieltä!), Saat myös mahdollisuuden tavata paljon opiskelijoita ja henkilökuntaa eri taustoista ja alueilta .

Ison -Britannian huippuyliopistot tunnetaan globaalista ajamisestaan ​​erityisesti opiskelijoiden monimuotoisuuden suhteen. Studying-in-UK.org-sivuston mukaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa opiskeli yli 480 000 kansainvälistä opiskelijaa lukuvuonna 2018-19.

Lisäksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa oleminen tarkoittaa sitä maantieteellisesti lähempänä tonnille maille. Jos tämäntyyppinen ympäristö kuulostaa houkuttelevalta, Ison -Britannian yliopisto voi sopia sinulle hyvin.

body_europe_map_pins_strings

#4: Voit opiskella mitä haluat heti

Toisin kuin Yhdysvaltain yliopistot, jotka yleensä vaativat alakoululaisia ​​ottamaan laajan valikoiman yleissivistäviä oppitunteja, ennen kuin he voivat todella alkaa nollata valitsemiaan pääaineita, Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistot edellyttävät, että kaikki opiskelijat valitsevat ja sitoutuvat pääaineeseen hakuprosessin aikana .

Toisin sanoen, kun haet Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoon, olet todella hakee tiettyä pääainetta tai ohjelmaa , eikä koko yliopistoa (kuten teemme Yhdysvalloissa). Tämän avulla voit kaventaa akateemista keskittymistäsi ja valitsemasi kurssit jo ensimmäisenä opiskeluvuotena.

Jos tiedät tarkalleen, mitä haluat opiskella heti ja et halua käsitellä ärsyttäviä yleisiä koulutusvaatimuksia, Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto toimisi sinulle hyvin.

Jos olet kuitenkin vielä epävarma siitä, mitä haluat opiskella tai haluat mahdollisuuden tutustua kursseihin pääaineesi ulkopuolella, harkitse uudelleen, onko Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto viisas valinta.

#5: Arviointijärjestelmä on erilainen

Jos vihaat vain amerikkalaistyyppistä GPA-järjestelmää ja sitä, kuinka monta testiä ja väliaikaa sinun on suoritettava, saatat mieluummin käyttää Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen käyttämää luokitusjärjestelmää.

Tarkastellaan ensin arvosanoja. Isossa -Britanniassa yliopistot eivät yleensä käytä GPA: ta ja sen sijaan antaa merkkejä tai prosentteja , seuraavilla merkityksillä:

Pisteet

UK -luokitus

Merkitys

Pass vai Fail?

70-100%

Ensimmäisen luokan kunnianosoitukset

Erinomainen

KULKEA

60-69%

Ylemmän ja toisen luokan arvosanat

Oikein hyvä

50-59%

Alemman toisen luokan arvosanat

Hyvä/tyydyttävä

40-49%

Kolmannen luokan kunnianosoitukset

Riittävä

Alle 39%

Luokittelematon

Epätyydyttävä

FAIL

Lähteet: Fulbrightin komissio ja Studying-in-UK.org

Vaikka yhdysvaltalainen opiskelija saattaa nähdä 65% tehtävästä ja olettaa epäonnistuneensa täysin, tämä olisi itse asiassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa läpäisevä merkki - eikä mikään mikä tahansa, vaan myös 'erittäin hyvä'!

Jotkut oppilaat saattavat haluta tämän luokitusjärjestelmän ja huomaavat sen painaa niitä vähemmän kuin yrittää ylläpitää tiettyä GPA: ta Yhdysvalloissa. Siitä huolimatta on edelleen niitä arvosanoja, joihin pyrkiä, jotka eivät eroa GPA -tasoista, kun todella ajattelet sitä.

kuinka nopeasti muuntaa c f: ksi

Toinen suuri ero Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan luokitusjärjestelmien välillä (josta voi olla hyötyä sinulle tai ei) on se Ison -Britannian yliopistot normaalisti antaa vähemmän tenttejä ja tehtäviä kuin Yhdysvaltain yliopistoissa . Joten sen sijaan, että sinua arvioitiin tonnien pienillä tehtävillä, testeillä ja tietokilpailuilla, sinut arvioidaan vain muutamien tehtävien ja todennäköisesti yhden testin, paperin tai projektin perusteella.

Jos et pidä ajatuksesta tehdä paljon kiireistä työtä ja saada arvosanoja kaikesta tekemästäsi, Ison -Britannian yliopisto voi toimia paremmin sinulle pitkällä aikavälillä.

#6: Yhdistyneellä kuningaskunnalla voisi olla unelmiesi ohjelma

Tämä viimeinen etu on juusto, tiedän, mutta ajattele sitä: jos todella haluamasi akateeminen ohjelma on saatavilla vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa (tai paras on Yhdistyneessä kuningaskunnassa), hae ehdottomasti sitä!

body_british_gold_medal

Ison -Britannian parhaat yliopistot: Ranking Methodology

Alla olevan Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen ranking -listan luomiseksi tarkastelimme ensisijaisesti muita maineikkaita Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen ranking -luetteloita ja tärkeitä tekijöitä, kuten opiskelijoiden tyytyväisyyttä, joilla voi olla suuri vaikutus koko oppilaitoksen laatuun.

Tämän jälkeen annoimme kullekin kriteerille pistearvot. Mitä enemmän pisteitä brittiläinen yliopisto ansaitsi, sitä korkeammalle se sijoittui luettelossamme.

Tässä ovat tarkat kriteerit, joita käytimme:

kuinka aloittaa yliopistohakemus

Lopuksi, koska monet teistä lukijoista ovat todennäköisesti yhdysvaltalaisia ​​opiskelijoita, olemme lisänneet jokaisen yliopiston kuvauksen vähän tietoa kansainvälisten opiskelijoiden määrästä .

Top 13 yliopistoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sijoitus

Nyt kun meillä on ollut mahdollisuus käydä läpi sijoitusmenetelmämme Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen ranking -listallemme, katsotaanpa, mitä päätimme olla Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa .

body_university_cambridge_newnham Newnham College naisille Cambridgen yliopistossa

#1: Cambridgen yliopisto - Cambridge, Englanti

Englannin toiseksi vanhin yliopisto ja CWUR: n kärkisijoilla oleva Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto, Huoltaja ja täydellinen yliopisto -opas, Cambridgen yliopisto on maailmankuulu julkinen laitos siellä asuu lähes 19 000 opiskelijaa.

Cambridgessa on kuusi koulua (taide- ja humanistiset tieteet, biologiset tieteet, kliininen lääketiede, tekniikka, humanistiset ja yhteiskuntatieteet ja fysiikka), yli 100 kirjastoa ja 31 asuntokoulua, joista kolme on tarkoitettu vain naisille.

Koulu on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan valikoivimmista yliopistoista , jonka nykyinen hyväksymisaste on vain 34%. Myös opiskelijoiden tyytyväisyys on erityisen tärkeää korkea täällä 90% , per Kansallinen opiskelijakysely vuonna 2016 (Cambridge ei ole osallistunut kyselyyn sen jälkeen).

Noin 20% opiskelijakunnasta on kansainvälisiä opiskelijoita EU: n ulkopuolelta.

#2: Oxfordin yliopisto - Oxford, Englanti

Listallamme numero 2 on maailmankuulu Oxfordin yliopisto, joka on maailman vanhin englanninkielinen yliopisto ja on tällä hetkellä molempien sijalla Yhdistyneessä kuningaskunnassa Yhdysvaltain uutiset ja Times Higher Education . Oxford tunnetaan korkeasta opiskelijoiden tyytyväisyydestään ja alhaisimmasta hyväksymisasteesta Yhdistyneen kuningaskunnan parhaiden koulujen joukossa alle 20% .

Noin 24 000 opiskelijaa osallistuu Oxfordiin, mukaan lukien yli 10 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 150 maasta ja alueelta. Laitoksella on neljä akateemista osastoa (yhteiskuntatieteet; humanistiset tieteet; matemaattinen, fyysinen ja biotieteet; ja lääketieteet), yli 350 jatko -ohjelmaa ja 38 korkeakoulua.

Oxford oli sijoittui äskettäin suurin kansainvälinen yliopisto Isossa -Britanniassa ; se on myös koti Oxford University Pressille, joka on maailman suurin yliopiston lehdistö.

#3: Lontoon Imperial College - Lontoo, Englanti

Ainoa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto, joka keskittyy yksinomaan tieteeseen, lääketieteeseen, tekniikkaan ja liiketoimintaan , ja yksi Lontoon parhaista yliopistoista, Imperial College London on sijalla 3 ja #4 Yhdysvaltain uutiset , Times Higher Education ja CWUR.

Laitoksella on monia kampuksia ympäri Lontoota ja neljä akateemista osastoa: tekniikka, lääketiede, liike -elämä ja luonnontieteet. Yli 16 000 opiskelijaa osallistua Imperial College Londoniin, mukaan lukien noin 9 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 125 maasta.

Imperial College London on tunnettu korkealaatuisesta tutkimuksestaan ​​ja innovoinnistaan. Itse asiassa sillä on suurin pitoisuus vaikuttava tutkimus mistä tahansa Ison -Britannian suuresta yliopistosta. Se tunnetaan myös siitä, että se auttaa edistämään naisten akateemista uraa STEM: ssä ja lääketieteessä.

#4: UCL (University College London) - Lontoo, Englanti

Virallisesti UCL -niminen University College London on erityisen suuri yliopisto Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa on yli 31 000 opiskelijaa mukaan lukien lähes 16 000 kansainvälistä opiskelijaa 150 maasta.

UCL: ssä on 11 akateemista osastoa, mukaan lukien taiteet ja humanistiset tieteet, koulutus, lääketieteet, tekniikka sekä yhteiskunta- ja historiatieteet. Koulun tärkeimmät monitieteiset tutkimusalueet ovat henkilökohtainen lääketiede, väestö ja elinikäinen terveys, neurotiede ja ympäristö.

UCL on sidoksissa moniin terveyskeskuksiin ja sairaaloihin, kuten Lontoon Royal National Throat, Nose and Ear Hospital. Se tunnetaan pääasiassa siitä lääketieteen ja tieteen läpimurtotutkimusta . Esimerkiksi, UCL -tutkijat työskentelivät Event Horizon Telescope -yhteistyössä julkaisee maailman ensimmäisen mustan aukon kuvan.

body_university_st_andrews_wardlaw_wing Wardlaw Wing of University Hall, St.Andrewsin yliopisto( Jim Bain /Wikimedia Commons)

#5: Andrewsin yliopisto - St.Andrews, Skotlanti

Andrewsin yliopisto ei ole vain Skotlannin vanhin laitos vaan myös kolmanneksi vanhin yliopisto englanninkielisessä maailmassa. Andrews tarjoaa erittäin intiimin, globaalisti ajattelevan ilmapiirin , joiden kokonaisopiskelijamäärä on vain 9000 (mukaan lukien 4000 opiskelijaa ulkomailta).

Koulu on korkein opiskelijoiden tyytyväisyys kaikista Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoista 94% opiskelijoista ilmoitti olevansa tyytyväinen kokemuksiinsa täällä.

Andrewsin opiskelijat voivat valita yli 190 ylimääräisestä opetuksesta ja kymmenistä ohjelmista - muinaisesta historiasta kestävään kehitykseen - neljästä tiedekunnasta. Koulu kannustaa myös opiskelijoita osallistumaan useisiin ainutlaatuisia perinteitä , kuten May Dip ja vuotuinen Raisin Monday vaahtotaistelu.

#6 (Tasapeli): Durhamin yliopisto - Durham, Englanti

Yli 16 000 opiskelijan kotona - mukaan lukien 4000 kansainvälistä opiskelijaa - Durhamin yliopisto on huippu julkinen tutkimusyliopisto, joka on myös Russell -ryhmä brittiläisiä tutkimusyliopistoja .

Laitos tarjoaa yli 200 perustutkintoa ja 100 jatko -opintojaksoa 17 korkeakoulussa ja neljässä tiedekunnassa: Business, Arts and Humanities, Science ja Social Science and Health.

Opiskelijoiden tyytyväisyys on korkea, 85% , ja Durham tunnetaan nimellä huippuyliopisto työllistettävyyden kannalta .

#6 (Tasapeli): King's College Lontoossa - Lontoo, Englanti

Sijoitettu kymmenen brittiläisen yliopiston joukkoon Yhdysvaltain uutiset , Times Higher Education , ja CWUR, King's College London on johtava tutkimusvetoinen julkinen yliopisto joka sijaitsee Lontoossa ja Englannin neljänneksi vanhin yliopisto.

Koulussa asuu yli 31 000 oppilasta, joista noin 10 000 tulee ulkomailta ja edustaa yli 150 maata. On yhdeksän tiedekuntaa taiteen ja humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden ja julkisen politiikan, hoitotyön, hammaslääketieteen ja oikeuden aloilla.

King's on kuuluisa huippututkimuksestaan ja hänellä on hyvä maine oikeuden, kansainvälisten asioiden ja lääketieteen aloilla. Se on myös yksi perustajajäsenistä Francis Crick -instituutissa, joka keskittyy biolääketieteellisiin löytöihin.

#6 (Tasapeli): Lontoon kauppakorkeakoulu ja valtiotiede - Lontoo, Englanti

Lontoon kauppakorkeakoulu ja valtiotiede on erittäin valikoiva koulu, jonka pääsyaste on vain 22,5% ja yhteensä 12 000 opiskelijaa, joista suurin osa on peräisin yli 148 maasta.

LSE: ssä on 23 akateemista osastoa, 16 tutkimuslehteä ja yli 200 opiskelijayhteisöä ja -klubi.

Yliopistolla on todistetusti menestyksekästä valmistelua opiskelijoita uraan pankki- ja rahoitusalalla, konsultoinnissa, tutkimuksessa ja koulutuksessa sekä politiikassa/hallituksessa. LSE: n mukaan 91% sen valmistuneista on töissä tai koulussa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta .

body_university_edinburgh_new_college Uusi yliopisto Edinburghin yliopistossa( Ozzy Delaney /Flickr)

#6 (Tasapeli): Edinburghin yliopisto - Edinburgh, Skotlanti

Sijaitsee Skotlannin historiallinen pääkaupunki Edinburghin yliopisto koostuu kolmesta erillisestä korkeakoulusta: Arts, Humanities and Social Sciences; Lääketiede ja eläinlääketiede; ja tiede ja tekniikka. Tällä hetkellä, 21 koulua sijaitsevat näissä kolmessa korkeakoulussa, joiden erikoisalat ovat esimerkiksi historia, laki, fysiikka, kirjallisuus ja matematiikka.

Yli 40000 opiskelijaa on ilmoittautunut Edinburghiin, joista suurin osa opiskelee College of Arts, Humanities and Social Sciences. Muiden kuin brittiläisten ja EU: n ulkopuolisten opiskelijoiden osuus on arviolta 34% opiskelijaväestöstä.

Yliopisto on mukana monissa paikallisissa festivaaleissa Edinburghissa ja sillä on jopa oma festivaalitoimisto. Toinen koulun ainutlaatuinen piirre on sen tarjonta Gaelin kielen luokat opiskelijoille, mukaan lukien ilmainen kuuden viikon 'maistaja' -kurssi.

# 10: Manchesterin yliopisto - Manchester, Englanti

Suuri julkinen tutkimusyliopisto ja Ison-Britannian suurin yksittäinen laitos , Manchesterin yliopistossa on yhteensä 40 000 opiskelijaa, 11 000 kansainvälistä opiskelijaa, ja se on tunnettu siitä rönsyilevä 270 hehtaarin kampus .

Koululla on yli 1000 koulutusohjelmaa kolmessa tiedekunnassa: Humanistiset tieteet; Biologia, lääketiede ja terveys; ja tiede ja tekniikka. Sillä on myös yli 400 opiskelijaseuraa ja klubia.

Opiskelijoiden tyytyväisyys on vankka 83%, ja 94% opiskelijoista löytää työtä tai jatkaa opintojaan pian lähdön jälkeen. Kuuluisia alumneja ovat näyttelijät Benedict Cumberbatch ja Parineeti Chopra.

#11 (Tasapeli): Lancasterin yliopisto - Lancaster, Englanti

Lancasterissa sijaitseva Lancaster University on tällä hetkellä sijalla 7 parhaiden Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen mukaan Huoltaja ja täydellinen yliopisto -opas .

helmikuuta 2015 säädöstestin päivämäärä

Täällä on ilmoittautunut noin 12 000 opiskelijaa, mukaan lukien 4560 opiskelijaa yli 140 maasta. Lancaster koostuu neljä tiedekuntaa : Taiteet ja yhteiskuntatieteet, Tiede ja tekniikka, Terveys ja lääketiede sekä johtaminen.

Opiskelijoiden tyytyväisyys on korkea, 88% johtuu todennäköisesti osittain yliopistosta painotetaan paljon opiskelijakokemusta ja työllistettävyyttä .

Lancasterilla on tutkimuskumppanuuksia yli 60 maan kanssa ympäri maailmaa, ja se on tunnettu siitä ainutlaatuinen kollegiaalinen järjestelmä ja jatkuva sitoutuminen tieteidenväliseen tutkimukseen.

#11 (Tasapeli): Loughborough'n yliopisto - Loughborough, Englanti

Nimetty vuonna 2019 Vuoden yliopisto molemmilta Ajat ja The Sunday Times University Guide, Loughborough University on johtava laitos, jossa asuu tällä hetkellä noin 18 000 opiskelijaa, mukaan lukien yli 3000 kansainvälistä opiskelijaa.

Yliopisto on korkealla 88% opiskelijoiden tyytyväisyysaste sekä 22 koulua ja osastoa, jotka keskittyvät suunnittelusta ja englannista fysiikkaan ja maantieteeseen. Vuonna 2017 91% vastavalmistuneista oli työssä tai jatkoi opintojaan.

Loughboroughin osallistumisen etuja ovat pääsy suurelle, kauniille kampukselle; mahdollisuus tehdä sijoitusvuosi ja saat käytännön työkokemusta; ja vaihtoehto ilmoittautua kielikursseille koulun kielikeskuksen kautta.

body_bristol_university_wills_memorial_library Willsin muistokirjasto Bristolin yliopistossa( millakon /Flickr)

# 13: Bristolin yliopisto - Bristol, Englanti

Lounais -Englannissa sijaitsevassa Bristolin yliopistossa on 20 000 opiskelijaa, joista noin 5 000 tulee ulkomailta. Koulu sijoittui Britannian kymmenen parhaan yliopiston joukkoon käyttäjältä Yhdysvaltain uutiset , Times Higher Education ja CWUR.

Täällä on kuusi tiedekuntaa: taide, tekniikka, terveystieteet, tiede, biotieteet sekä yhteiskuntatieteet ja laki. Jokainen tiedekunta koostuu eri kouluista ja tutkimuskeskuksista, kuten Bristolin hammaskoulu terveystieteiden tiedekunnassa ja nykyaikaisten kielten koulu taiteiden tiedekunnassa.

Bristol on ylpeä siitä sitoutumista kestävyyteen ja se tunnetaan huippututkimuksestaan ​​nanoteknologian ja ihmisoikeuksien kaltaisilla aloilla.

Parhaat yliopistot Britanniassa vs parhaat yliopistot Yhdysvalloissa

Olemme nähneet, mitkä ovat Yhdistyneen kuningaskunnan parhaat yliopistot - mutta miten nämä huippukoulut verrataan Yhdysvaltojen parhaisiin yliopistoihin?

Seuraava kaavio antaa kymmenen Ison-Britannian yliopistoa ja kymmenen Yhdysvaltain yliopistoa vuoden 2020-21 maailmanlaajuisten sijoitusten mukaan CWUR .

Kotimainen ranking Maailmanlaajuinen ranking
Yhdysvallat
Harvardin yliopisto 1 1
KANSSA 2 2
Stanfordin yliopisto 3 3
Columbian yliopisto 4 6
Princetonin yliopisto 5 7
Pennsylvanian yliopisto 6 8
Chicagon yliopisto 7 9
Yalen yliopisto 8 10
Caltech 9 yksitoista
Kalifornian yliopisto, Berkeley 10 12
Yhdistynyt kuningaskunta
Cambridgen yliopisto 1 4
Oxfordin yliopisto 2 5
University College London 3 19
Lontoon Imperial College 4 30
Edinburghin yliopisto 5 44
King's College Lontoossa 6 Neljä viisi
Manchesterin yliopisto 7 57
Birminghamin yliopisto 8 78
Bristolin yliopisto 9 90
Leedsin yliopisto 10 100

Mitä tämä kaavio tarkoittaa? Otetaan hetki katkaista se.

Olet ehkä huomannut heti näissä uni -rankingissa, että Yhdysvaltain kymmenen parhaan yliopiston joukossa oli paljon korkeampi maailmanlaajuisesti kuin Britannian kymmenen parhaan yliopiston joukossa . Erityisesti Yhdysvaltojen parhaat yliopistot sijoittuivat maailman 12 parhaan paikan joukkoon, kun taas Ison -Britannian 10 parasta yliopistoa sijoittui 100 parhaan paikan joukkoon maailmanlaajuisesti.

Ainoat Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistot, jotka ovat Yhdysvaltojen huippukoulujen tasalla, ovat Cambridge ja Oxford , joka sijoittui maailmanlaajuisesti 4. ja 5. sijalle. Tämä tarkoittaa, että yleensä (ja perustuen vain tähän erityiseen ranking -luetteloon) Yhdysvaltojen parhaat yliopistot ovat parempia kuin Ison -Britannian parhaat yliopistot.

Tietenkin tämä johtopäätös perustuu puhtaasti yhteen ranking -luetteloon, joten älä ota sitä sydämeesi . Kaikki koulujen ranking -listat eroavat jonkin verran - eikä mikään luettelo voi koskaan kertoa sinulle, mikä korkeakoulu lopulta sopii sinulle parhaiten!

Joten jos Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto, jota rakastat ehdottomasti, ei ole niin korkealla, joko luettelossamme tai muussa luettelossa, yritä olla antamatta sen vaikuttaa yliopisto -päätökseesi liikaa. Tärkeintä on oletko onnellinen valitsemassasi koulussa ja saat haluamasi koulutuksen ja kokemuksen.

body_us_uk_flag_splice

Pitäisikö sinun osallistua Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoon? 6 harkittavaa kysymystä

Jos olet yhdysvaltalainen tai muu kansainvälinen opiskelija, joka harkitsee voimakkaasti osallistumista johonkin Ison -Britannian parhaista yliopistoista (tai mistä tahansa muusta Yhdistyneen kuningaskunnan oppilaitoksesta), muista Mieti kuusi seuraavaa kysymystä ennen kuin teet ylioppilaspäätöksen .

#1: Millaisen ympäristön haluat?

Älä aliarvioi, kuinka tärkeä sijainti (ja kampuksen ympäristö) tulee olemaan korkeakoulusi päätöksentekoprosessissa-riippumatta siitä, aiotko mennä kouluun Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa tai muussa maassa.

Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

 • Haluaisinko koulun mieluummin kaupunki-, esikaupunki- vai maaseutualueelle?
 • Haluanko suuremman, rönsyilevämmän kampuksen? Tai pienempi, intiimimpi kampus?
 • Kuinka kallista on asua alueella, jolla haluan mennä kouluun? (katso numero 2 alla)

Jos et esimerkiksi ole suuri kaupunkiasumisen fani, niin Lontoossa toimiva UCL: n kaltainen yliopisto ei todennäköisesti sopisi sinulle ihanteellisesti.

Viime kädessä paras tapa selvittää, pidätkö tietystä kampuksesta tai alueesta, on nähdä se henkilökohtaisesti.

Kuten me kaikki tiedämme, kouluissa vierailu Isossa -Britanniassa voi tietysti tulla kalliiksi, jos lennät koko matkan Yhdysvalloista. Jos sinulla ei ole varaa lentää, tee niin paljon tutkimus niin kuin voit kampuksella ja koulun ympäristössä nähdäksesi, voitko kuvitella onnistuvasi siellä.

#2: Kuinka paljon ohjelma maksaa?

Toinen suuri tekijä useimmille opiskelijoille, jotka haluavat opiskella Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on hinta.

Vaikka Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen opetus ei ole yleensä yhtä halpaa kuin muissa Euroopan maissa (katson sinua, Saksa, ilmainen opetuksesi !), se on edelleen yleensä halvempaa kuin opetus Yhdysvaltojen yksityisille yliopistoille .

Jos haluat säästää mahdollisimman paljon rahaa, paras vaihtoehto on joko osallistua valtion julkiseen yliopistoon, tai hae (ja voita!) apurahoja Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistosta.

Monet Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistot myöntävät apurahoja kansainvälisille opiskelijoille , joten muista käyttää aikaa yliopistosi virallisten verkkosivustojen selaamiseen saadaksesi tietoa siitä, millaista apua saatat saada.

gpa on 3.0 hyvä

#3: Kuinka suuri tai pieni koulu on?

Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistot voivat vaihdella kooltaan paljon opiskelijoiden ilmoittautumisen suhteen Joissakin kouluissa on yli 30 000 oppilasta ja toisissa paljon vähemmän, vain noin 10 000 oppilasta.

Esimerkiksi Manchesterin yliopisto on yksi Ison -Britannian suurimmista huippuyliopistoista, joissa on yli 40 000 opiskelijaa, kun taas London School of Economicsissa on vain 12 000 opiskelijaa. Jotkut pitävät pienten koulujen läheisyydestä, mutta toiset odottavat suurten yliopistojen hälinää.

Muista miettiä syvästi, mitä kokoa haluaisit paremmin kolmen vuoden ajan!

#4: Onko sillä haluamasi pääaine?

Toinen ratkaiseva tekijä on, tarjoavatko Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistot, joihin aiot osallistua, tarjoavat pääaineen tai ohjelman, jonka haluat tehdä.

Sinun pitäisi selvittää tämä aikaisin - hyvissä ajoin ennen hakemusta - koska olet hakemaan pääsyä tiettyyn akateemiseen ohjelmaan eikä koko yliopistoon . (Muista, että tämä on suuri ero Ison -Britannian ja Yhdysvaltojen yliopistojen välillä!)

Tee tutkimuksesi etsimistäsi kouluista vahvistaaksesi, että niillä on itse asiassa tietty ohjelma, johon haluat ilmoittautua.

body_student_chemistry_major_microscope Haluatko opiskella kemiaa? Varmista sitten, että harkitsemassasi Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistossa on kemian pääaine!

#5: Millaisia ​​ylimääräisiä oppitunteja sillä on?

Olitpa sosiaalinen, urheilullinen tai aktivistityyppi, haluat todennäköisesti yliopiston, joka tarjoaa kunnollisen valikoiman ylimääräisiä aktiviteetteja, mukaan lukien opiskelijoiden ylläpitämät seurat ja urheilutiimit. Yliopiston erilaisten ylimääräisten oppituntien näkeminen voi auttaa sinua kuvittelemaan, kuinka saatat sopia sinne.

Yleensä suuret brittiläiset yliopistot tarjoavat enemmän ylimääräisiä oppitunteja , koska heidän on täytettävä isompien oppilaskuntiensa erilaiset tarpeet. Joten jos ylimääräiset opinnot ovat sinulle tärkeitä, saatat haluta kiinnittää hieman enemmän huomiota Ison -Britannian yliopistoihin kuin pieniin.

Pienemmilläkin yliopistoilla voi kuitenkin olla ainutlaatuisia perinteitä ja klubeja, joten ehdottomasti Älä laske mitään pois vain heidän vähemmän vaikuttavan ilmoittautumisnumeronsa vuoksi !

#6: Tarjoaako se ammatillisia/tutkimusmahdollisuuksia?

Lopuksi haluat tarkastella, tarjoavatko harkitsemasi Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistot mahdollisuuksia saada työtä tai tutkimuskokemusta. Nämä ammatilliset mahdollisuudet voivat tulevat harjoittelupaikkoina, tutkimushankkeina, yhteisöpalveluna/vapaaehtoisvaihtoehtona jne .

Jos tutkimus on erityisen tärkeää sinulle ja pääaineellesi, etsi erityisesti 'tutkimusintensiivisiä' yliopistoja. Monet Iso-Britannian tutkimusintensiiviset koulut ovat osa Russell Group , joten tämä voi olla hyvä paikka aloittaa yliopistohaku.

Johtopäätös: Ison -Britannian parhaat yliopistot

Opiskelu Isossa -Britanniassa voi olla loistava valinta monille yhdysvaltalaisille ja muille kansainvälisille opiskelijoille.

Niille, jotka haluavat opiskella Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on tonnia potentiaalisia etuja, mukaan lukien halvempi opetus, lyhyempi aikataulu, erilainen arviointijärjestelmä ja mahdollisuus kokea monia ainutlaatuisia kulttuureja kerralla.

Mutta mitkä ovat Yhdistyneen kuningaskunnan parhaat yliopistot? Englannin parhaat yliopistot?

Näihin kysymyksiin vastaamiseksi tarkastelimme Iso -Britannian yliopistojen ranking -listoja, hyväksymisasteita ja opiskelijoiden tyytyväisyysasteita. Sitten keksimme tämän luettelon 13 parasta yliopistoa Isossa -Britanniassa :

 • 1. Cambridgen yliopisto
 • 2. Oxfordin yliopisto
 • 3. Lontoon Imperial College
 • Neljä. UCL (University College London)
 • 5. Andrewsin yliopisto
 • 6. (tasapeli) Durhamin yliopisto
 • 6. (tasapeli) King's College Lontoossa
 • 6. (tasapeli) Lontoon kauppakorkeakoulu ja valtiotiede
 • 6. (tasapeli) Edinburghin yliopisto
 • 10. Manchesterin yliopisto
 • 11. (tasapeli) Lancasterin yliopisto
 • 11. (tasapeli) Loughborough'n yliopisto
 • 13. Bristolin yliopisto

Jos vertaamme Yhdistyneen kuningaskunnan parhaiden yliopistojen maailmanlaajuisia sijoituksia Yhdysvaltojen parhaiden yliopistojen sijoituksiin, huomaamme, että Yhdysvaltain yliopistot ovat yleensä parempia kuin Yhdistyneen kuningaskunnan vastaavat yliopistot (Oxford ja Cambridge ovat ainoat poikkeukset).

Tärkeintä ei kuitenkaan ole yliopiston sijoitus, vaan onko se oikea yliopisto sinä henkilökohtaisesti .

Selvittääksesi, sopiiko Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto sinulle hyvin, kysy itseltäsi nämä kysymykset:

 • Millaisen ympäristön haluat?
 • Kuinka paljon ohjelma maksaa?
 • Kuinka suuri tai pieni koulu on?
 • Onko sillä haluamasi pääaine?
 • Millaisia ​​ylimääräisiä oppitunteja sillä on?
 • Tarjoaako se ammatillisia/tutkimusmahdollisuuksia?

Jos päätät hakea yliopistoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, toivotan sinulle onnea!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.