Pariisin 13 parasta vierailukohtaa

Tarvitset vain vilkaisun, jotta tiedät mitä ne ovat: Eiffel-tornin kaikkein ääriviivat tai muutama Notre Damen lentävä tukiportti riittää yleensä tunnetuimpien Pariisin nähtävyyksien tunnistamiseen. Yhdessä maailman tunnetuimmista ja suosituimmista kaupungeista Pariisin suosituimmat kohteet ovat itse asiassa niin suosittuja ja niin paljon käyneitä, että kaupungin kiertäminen voi joskus tuntua työntävän turisteja meren läpi, kun kamppailet täydentääkseen sama nähtävyyksien tarkistuslista.

Sen ei pitäisi tuntua tällä tavalla! Pariisi on valtava kaupunki, joka on täynnä erilaisia ​​nähtävyyksiä, joista jotkut tunnetaan paremmin kuin toiset. Ei ole vaikeaa astua pois turistireitiltä ja löytää itsesi aitoon Pariisiin, jossa ympäröivät pariisilaiset ja vierailevat paikoissa, joissa kuvia ei ole rapattu jokaiselle ruokaliinapyyhkeelle ja tuhkakupille. Halu nähdä ainutlaatuisempi ja realistisempi näkymä Pariisista ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun pitäisi ohittaa tärkeimmät nähtävyydet. Se olisi outo (ja todennäköisesti pettymys) reitti, joka ei sisällä Eiffel-tornia tai Louvrea.

Tärkeintä on löytää tasapaino suosittujen nähtävyyksien välillä, jotka määrittelevät Pariisin kuvan, ja vähemmän tunnettujen nähtävyyksien välillä, joiden avulla voit nähdä toisen kaupungin puolen ja saada paremman käsityksen siitä, millainen Pariisi on paikallisille.Se mielessä, Olen koonnut luettelon 13 parhaasta Pariisin nähtävyyksistä ja jaotellut ne neljään luokkaan: arkkitehtuuri, museot, kirkot ja puistot. Yhdessä nämä luokat muodostavat suuren osan suositusta näkemyksestämme Pariisista. Jokaiselle luokalle tunnetuin nähtävyys (tai nähtävyydet) luetellaan ensin, ja sen jälkeen kaksi vähemmän tunnettua, mutta yhtä nautittavaa vaihtoehtoa. Oppaan lopussa olen sisällyttänyt kolmen päivän reittisuunnitelman, jota voit seurata Pariisin-vierailullasi, sekä tapoja mukauttaa se omiin etuihisi. Tämä reitti tutustuttaa sinut tutkan ulkopuolisiin paikkoihin, joissa turistit harva vierailevat, sekä antaa sisäpiirivihjeitä ja ohjeita vierailulle Pariisin suosituimpiin nähtävyyksiin.

Suosituimmat 13 käyntikohetta Pariisissa

Arkkitehtuuri

 • Eiffel torni
 • Riemukaari
 • Palatsin koriste

Museot

 • Louvre
 • Orsayn museo
 • Rodin-museo
 • Quai Branly -museo

Kirkot

 • Notre Damen katedraali
 • Pyhän sydämen basilika
 • Pyhän Denisin basilika

Puistot

 • Luxemburgin puutarhat
 • Pere Lachaisen hautausmaa
 • Buttes-Chaumont-puisto

body_parismap

Tässä on kartta 12: sta 13 sijainnista (St.Denis on pohjoisessa). Voit tarkastella karttaa myös verkossa.

Arkkitehtuuri

Tunnetuin: Eiffel-torni

body_eiffeltower

Pariisin maailmanlaajuinen symboli, Eiffel-torni, on suunnilleen yhtä must-see kuin nähtävyys voi saada. Se ei kuitenkaan ole aina ollut niin suosittu. On legenda, jonka mukaan kuuluisa ranskalainen kirjailija Guy de Maupassant vihasi Eiffel-tornia niin voimakkaasti, että söi joka päivä lounaan sen alla, koska se oli ainoa paikka kaupungissa, jossa hän ei voinut nähdä sitä.

Nykyään on melko helppoa vaeltaa monissa Pariisin osissa saamatta vilausta Eiffel-tornista, joten sinun tulisi yrittää tehdä siitä ensisilmäyksesi mieleenpainuva. Yksi upeimmista näkymistä on Trocadéron metroasemalla. Vaikka on olemassa pysäkkejä, jotka ovat lähempänä tornia, kukaan ei voi vastata Eiffel-tornin näkymään, joka yhtäkkiä nousee olemassaoloon ja täyttää suurimman osan siluetista, kun astut ulos asemalta. Paras aika katsella Eiffel-tornia on varhain aamulla, ennen kuin suurin osa turisteista ja myyjistä on noussut, ja yöllä, kun torni syttyy tunnin välein. Viiden minuutin ajan Eiffel-torni muuttuu kuohuviiniksi, joka näyttää melkein kuin se olisi peitetty hienolla palalla kimaltelevaa pitsiä.

On myös mahdollista nousta Eiffel-tornille. Eiffel-tornin liput ovat erittäin suosittuja, joten jos päätät tehdä tämän, muista varata liput vähintään useita päiviä etukäteen (etenkin kesällä), jotta vältät pitkät jonot. Voit pysähtyä kolmella eri tasolla, ja useimmat ihmiset löytävät keskitason tarjoamaan parhaat valokuvamahdollisuudet. Eiffel-tornissa on myös kaksi ravintolaa, Le 58 Tour Eiffel ja Le Jules Verne -ravintola. Jos olet kiinnostunut syömään yhdessä niistä, varaa useita viikkoja etukäteen varmistaaksesi, että saat paikan.

Riemukaari

body_arcdetriomphe

Toinen kaupungin symboli, Riemukaari, sijaitsee Pariisin kuuluisimman kadun, Champs-Elysin länsipäässä.Senes. Riemukaari on rakennettu Ranskan vallankumouksellisissa ja Napoleonin sodissa taistelleiden kunniaksi, ja se sisältää myös Ensimmäisen maailmansodan tuntemattoman sotilaan haudan ja ikuisen liekin molemmissa maailmansodissa kuolleiden muistoksi.

Vaikka useimmat ihmiset ovat tyytyväisiä yksinkertaisesti ottamaan kuvan Riemukaaresta ja jatkamaan ostoksiaan (tai ikkunaostoksia) Champs-Elys-kadullaSense on, tämä sivusto on itse asiassa valitsemani Pariisin paras nähtävyys nousta huipulle. Paljon suositumpi on matkustaa Eiffel-tornia pitkin, mutta Riemukaaren huipulle meneminen on halvempaa, paljon vähemmän täynnä (ei tarvitse ennakkolippuja), ja ennen kaikkea se antaa sinulle paremman kuvan Pariisista. Tämä johtuu siitä, että näkymäsi Riemukaaren huipulta sisältää Eiffel-tornin, joka ankkuroi Pariisin horisontin, jota, kuten Monsieur Maupassant tiesi, Eiffel-tornista ei.

Palatsin koriste

kehon_palaisgarnier

Sijaitsee lähellä kahta Pariisin suurta tavarataloa, Palais Garnier on historiallinen oopperatalo ja yksi Pariisin kauneimmista rakennuksista. Se on myös yksi kuuluisimmista oopperataloista maailmassa, ja se oli romaanin ja musikaalin ympäristö Oopperan kummitus.

Paras tapa vierailla on yhden sen aikana iltaesityksiä (täällä on todellakin enemmän balettiesityksiä kuin oopperaa näinä päivinä), kun voit seurustella Pariisin hoi polloin kanssa. Jopa ihmiset, jotka eivät ole kiinnostuneita näyttelyyn osallistumisesta, nauttivat kuitenkin rakennuksen ylellisestä sisätilasta, joka on käytännössä tippuvaa kattokruunuista ja kultalehdistä. Kohokohtia ovat suuri portaikko, Grand Foyer, Salon de la Lune ja Auditorium, jonka vilkkaalla katomaalauksella on Marc Chagall.

Tämä arkkitehtoninen näkymä on hieno kontrasti joillekin Pariisin tunnetuimmista rakennuksista, kuten Eiffel-torni ja Notre Dame, koska se sisällä on pääpiirustus. Palais Garnierissa voi käydä päivittäin itseopastetuilla kierroksilla, jotka mahdollistavat pääsyn kaikkiin edellä mainittuihin nähtävyyksiin sekä pieneen museoon.

Museot

Tunnetuin nro 1: Louvre

body_monalisa

Paitsi maailman suosituin museo, Louvre on myös suurin, sillä esillä on yli 35 000 esinettä, ajatus, joka innostaa toisia, mutta saa toiset kauhistumaan ajatuksesta sekoittaa öljykuvia maalausten ohitse. Temppu Louvreen on käyttää sen kokoa eduksi; kokoelma on niin laaja, että täällä on todella jotain, joka kiinnostaa kaikkia. Löydä ensin suosituimmat nähtävyydet: Mona Lisa, Samothraken siivekäs voitto ja Venus de Milo ovat kolme suosituinta kappaletta. Taistele sitten väkijoukoista vapaana ja mene mihin tahansa galleriaan.

On hyödyllistä tarkistaa a museon kartta etukäteen ja saapua Louvren museoon pelisuunnitelman kanssa. Maalauksia on niin monta kuin haluat koskaan nähdä. Ja jos olet kiinnostunut jostakin muusta, on myös gallerioita, jotka on omistettu islamilaiselle taiteelle, Napoleonin huoneistojen virkistyksiä, veistospuutarhoja ja paljon muuta.

on 3,9 gpa hyvä

Löydät Louvren hiljaisemmaksi, jos vierailet heti sen avautuessa tai iltapäivisin (varsinkin keskiviikkona, kun se on avoinna klo 22.00 saakka), mutta useimmiten on linja Louvre-lippujen ostamiseen ja tungosta tärkeimpien nähtävyyksien ympärillä. Erityisesti Mona Lisa , on parasta vain antaa periksi ja hyväksyä selfie-tikut ja sitten paeta museon hiljaisempaan osaan.

Tunnetuin nro 2: Orsay-museo

body_museedorsay

Musée d'Orsay on Louvren vähemmän tunnettua sävyä suosituin museo molemmille vierailijoille. Tärkein syy tähän on se, että Musée d'Orsay nähdään usein vähemmän ylivoimaisena kuin Louvre: sen linjat ovat tyypillisesti paljon lyhyempiä, galleriat vähemmän täynnä, ja siinä on esillä noin 4000 teosta verrattuna Louvren 35 000 teokseen. Molemmissa museoissa on huippuluokan rakennuksia, mutta nykyaikaista arkkitehtuuria suosivat ihmiset saattavat olla kiinnostuneempia Musée d'Orsayn vanhasta rautatieasemasta. Vaikka Musée d'Orsaylla ei ole yhtä kuuluisia kappaleita kuin Mona Lisa, siinä on maailman suurin impressionististen ja jälki-impressionististen teosten kokoelma, mukaan lukien Monet Siniset vesililjat , Renoir's Montmartre ja Van Goghin Kirkko Auversissa.

Impressionistiset teokset ovat usein erittäin suosittuja kävijöiden keskuudessa kirkkaiden värien ja avoimen sommittelunsa vuoksi, ja jos olet kiinnostunut tästä taidetyylistä, kannattaa harkita vierailua Musée d'Orsayssa Louvren sijasta tai sen lisäksi .

Rodin-museo

body_Museerodin

Kuvalähde: Vincius Pinheiro / Flickr

Rodin-museo on museo ihmisille, jotka vihaavat museoita tai ovat palaneet museoista. Siinä on Auguste Rodinin kappaleita, yksi maailman tunnetuimmista veistoksista, joka tunnetaan teosten realismista ja tunteista.

Suurin osa teoksista on esillä viehättävässä kartanossa, jossa Rodin asui ja työskenteli, mutta kohokohta on viereinen veistospuutarha. Täällä kävijät voivat vaeltaa hoidettujen puutarhojen läpi joidenkin Rodinin tunnetuimpien kappaleiden kanssa Ajattelija ja Helvetin portit , vuoraa polut ja työntyy nurmikkoisiin alkoveihin. Vierailijat voivat myös levätä tai lukea sanomalehteä yhdessä tuolista, joka sijaitsee lammen vieressä puutarhan reunalla.

Vaeltaminen museopuutarhojen läpi aurinkoisena päivänä on yksi miellyttävimmistä tavoista, joilla tiedän annoksen taidetta ja kulttuuria. On mahdollista käydä vain puutarhoissa, ja 4 euron hinta on myös yksi Pariisin parhaista tarjouksista.

Quai Branly -museo

kehon_nimi

Kuvalähde: Julien texier / Flickr

Musée du quai Branly on paikka vierailla ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisestä taiteesta, tai niille, jotka eivät kykene käsittelemään yhtä renessanssin aikakauden maalausta. Eiffel-tornin lähellä sijaitseva ensimmäinen asia, jonka huomaat tässä museossa, on rehevä pystysuora puutarha, joka peittää sen ulkoseinät. He ovat ensimmäinen merkki siitä, että tämä museo ylpeilee yksilöllisyydestään. Sisällä on taide- ja kulttuuriesineitä Afrikasta, Aasiasta, Oseaniasta ja Amerikasta.

Tämä on yksi Pariisin uusimmista museoista, joka avattiin vuonna 2006, ja siinä hyödynnetään tekniikan kehitystä ja interaktiivisia esityksiä. Museon keskiosan halkaisija on mutkitteleva veistosjoki interaktiivisilla paneeleilla, jonka tarkoituksena on yhdistää eri näyttelyesineet ja ohjata kävijöitä museon läpi.

Jopa ihmiset, jotka eivät yleensä ole kiinnostuneita sellaisista esineistä, joita Musée du quai Branly näyttää, voivat nauttia vierailusta, jos he tarvitsevat rauhallisen suojan Eiffel-tornilta. Yksittäisiä huoneita ei ole ja lukuja on vähän, joten museo näyttää ilmavammalta ja vähemmän pelottavalta kuin useimmat. Musée du quai Branly on myös auki myöhemmin kuin melkein kaikki muut Pariisin museot (joko klo 19 tai 21 asti joka ilta), joten se on myös hyvä vaihtoehto, jos mietit mitä tehdä Pariisissa yöllä.

Kirkot

Tunnetuin: Notre Damen katedraali

body_notredame

Notre Damen katedraalin vierailu sen lentävien tukipintojen ja ruusu-lasimaalausten kanssa on yksi tärkeimmistä asioista Pariisissa, ja käytännössä kaikki kaupungissa vierailevat pääsevät tähän goottilaiseen mestariteokseen. Oveista virittyy melkein aina viiva, mutta koska sisäänpääsy on ilmaista ja ohitettavaa tarkastuspistettä ei ole, se liikkuu melko nopeasti, joten älä pelkää. Jos haluat silti välttää väkijoukkoja, yritä saapua aikaisin aamulla, ennen klo 10.00.

Voit myös käydä kellotornissa (maksua vastaan), mutta odotus on usein useita tunteja johtuen rajoitetusta ihmismäärästä kerralla. Jos haluat tehdä tämän, yritä päästä jonoon ennen kuin ovet avautuvat klo 10.00, jotta odotusaika lyhenee.

Notre Dame sijaitsee pienellä saarella Île de la Cité, keskellä Seine-jokea ja Pariisin historiallisessa keskustassa. Notre Damen lisäksi saarella on kaksi muuta keskiaikaista rakennusta, joihin voit tutustua: Sainte-Chapellen kirkko ja Conciergerien vankila, jossa Marie Antoinette pidettiin ennen teloitustaan ​​vuonna 1793.

Pyhän sydämen basilika

kehon_sacrecoeur

Suhteellisesta nuoruudestaan ​​huolimatta (se valmistui vasta vuonna 1914) Sacré-Coeur on suosittu pariisilainen nähtävyys, vaikka se ei ole yhtä suosittu kuin Notre Dame. Sen viehättävät sipulikupolit näyttävät suoraan Bysantista, mutta on olemassa muutamia vihjeitä, jotka osoittavat Sacre-Coeurin todellisen iän. Kun olet sisälle, katso, pystytkö havaitsemaan anakronistisen näköisen maalauksen liikemiehistä, jotka on piilotettu kaikkien uskonnollisten henkilöiden keskelle kattoon. Ne lisättiin tunnustuksena joillekin basilikan tärkeimmille lahjoittajille.

Sacre-Coeur rakennettiin kaupungin korkeimmalle kohdalle, ja huipulle pääseminen (joko köysiradalla tai kiipeämällä muutama sata askelta) tarjoaa upeat näkymät Pariisiin.

Sacre-Coeurin ympäröimä on Montmartre, yksi Pariisin mielenkiintoisimmista ja suosituimmista alueista. Täällä on turisteja, mutta siellä on myös taidestudioita, bistroja ja mukulakivikatuja, jotka johtavat perinteisiin aidattuihin puutarhoihin. Se on loistava paikka tuntea menneen Pariisin boheemimainen tunnelma.

St. Denisin basilika

body_stdenis

Tämä on kirkko, jossa vierailee ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita historiasta (tai kuninkaallisista tai ylimmistä haudoista). St. Denis Basilica sijaitsee aivan kaupungin rajojen ulkopuolella, pohjoisessa esikaupunkialueella, ja sieltä on helppo 20 minuutin matka linjalla 13 kaupungin keskustasta.

Vaikka turistit tuskin huomaavat sitä, täällä on haudattu 43 Ranskan kuningasta ja 32 kuningattarta, mukaan lukien Marie Antoinette. Paikkaa on käytetty hautauspaikkana Rooman ajoista lähtien, ja melkein jokainen Ranskan kuningas 10.-18. Vuosisadan välillä lepäsi täällä. Itse rakennus on myös tärkeä. Valmistui vuonna 1144, sitä pidetään usein maailman ensimmäisenä goottilaiskirkkona.

Puistot

Tunnetuin: Luxemburgin puutarhat

kehon_luxembourggarden

Luxemburgin puutarhoissa on hieno asia ne ovat erittäin houkuttelevia matkailijoille, mutta eivät lainkaan turistinähtävyyksiä. Nämä puutarhat ovat rakastettuja ja suosittuja Pariisin kansalaisten keskuudessa, ja monet pariisilaiset viettivät lapsuuden iltapäivän laukaisemalla lelupurjeveneitä lammikoihin tai pelaamalla pelejä nurmikolla. Riippumatta siitä, milloin vierailet, jopa heinä- ja elokuun turistikauden huipulla, voit olla varma, että kohtuullinen prosenttiosuus muista Luxemburgin puutarhoista nauttivista ihmisistä on syntyperäisiä pariisilaisia, mikä ei päde moniin Pariisin muihin suosituimpiin nähtävyyksiin .

Kun olet kiirehtinyt nähtävyyksistä toiseen, tule näihin puutarhoihin katsomaan, kuinka Pariisi rentoutuu, ja liity mukaan toimintaan. Kävele puutarhassa, pelaa tennistä, ihaile suihkulähteitä tai vain vedä tuolia (siellä on aina vapaita) ja anna iltapäivän ajelehtia.

Père-Lachaisen hautausmaa

body_perelachaise

Père-Lachaise on itse asiassa hautausmaa eikä vain puisto, mutta se sisältää monia kävelyreittejä sekä oleskelualueita sen rajoissa. Ja tämä ei ole mikään hautausmaa; Père-Lachaise on paikka haudattavaksi Pariisiin. Se on kaupungin suurin hautausmaa, jonne haudattiin arviolta miljoona ihmistä. Sadat tunnetut nimet, sekä pariisilaiset että ulkomaalaiset, ovat tehneet tästä viimeisen lepopaikkansa, Tilan kysyntä on niin suuri, että tontteja ostetaan usein vain 10, 30 tai 50 vuodeksi, jotka kaivetaan pois, kun vuokrasopimus on voimassa ja siirretään toiselle alueelle.

Tunnetuimpia Père-Lachaiseen hautautuvia ihmisiä ovat kirjailija Oscar Wilde, laulaja Edith Piaf, säveltäjä Frédéric Chopin ja eniten vierailtu amerikkalainen rokkari Jim Morrison. Morrisonin hauta on itse asiassa niin suosittu, että se on aidattu ja vartija lähelle lähettyville estämään faneja tekemästä laitonta toimintaa haudan lähellä (ja päällä). Père-Lachaise voi usein tuntua sokkelolta, jossa hautakivet istutetaan joka suuntaan, ja tietyn haudan löytäminen voi olla haastavaa. Se auttaa ostamaan kartan mistä tahansa hautausmaan reunustamasta kaupasta, ennen kuin syöksyt sisään. Lisäksi hautausmaa on jaettu eri numeroituihin osioihin, jotka auttavat sinua löytämään tien, ja pääsisäänkäyntien kohdalla on kylttejä, joissa luetellaan eniten kuuluisia hautoja löytyy.

Katakombit ovat tyypillisesti nähtävyys, jota turistit vierailevat, kun he haluavat kohdata kasvotusten kuoleman Pariisissa, mutta mielestäni ne ovat usein kiireisiä ja liian turisteja. Vaihtoehtona suosittelen Père-Lachaise. Ei ole näkyviä luita, joille voi mennä, mutta se on ilmainen vierailulle, voit vaeltaa omassa tahdissasi, ja saat todennäköisesti paremman käsityksen Pariisin historiasta, kaupungin muutoksista ja tämän tekevistä valaisimista sijoita heidän kotinsa.

Buttes-Chaumont-puisto

body_butteschaumont

Kuvalähde: Ard Hesselink / Flickr

Niille, jotka pitävät puistoistaan ​​hieman villimpiä (ja paljon vähemmän asuttuja), Buttes-Chaumont on paikka sinulle. Tämä puisto sijaitsee 19. kaupunginosassa, ja siinä on tavalliset kukkapenkit, kävelyreitit ja leikkialueet. Kaiken tämän lisäksi Buttes-Chaumontissa on myös kokoelma vesiputouksia, kallioita ja luolia. Tämä paikka oli aiemmin louhos, joka selittää jyrkät korkeuden muutokset koko puistossa.

Jos haluat vähän harjoittelua, seuraa riippusiltoja keinotekoisen järven yli keskellä sijaitsevalle kallioiselle saarelle. Täällä voit matkustaa jyrkistä portaista saaren korkeimpaan kohtaan, jossa miniatyyri Temppeli Sybiliin (kopio kuuluisasta roomalaisesta temppelistä) on piilotettu puiden keskelle. Pariisin vilske voi olla yhtä kaukana maailmasta.

kenen kanssa härkä tulee toimeen

Paras 3 päivän reittisuunnitelma Pariisin nähtävyyksille

Kolme päivää on hieno aika maistaa valon kaupunkia. Tämän reitin seuraaminen varmistaa, että pääset kaikkiin tärkeimpiin Pariisin nähtävyyksiin polttamatta: osut kaikkiin pakollisiin paikkoihin, mutta reittiä voi mukauttaa tarpeidesi ja energiatasosi mukaan runsaasti.

Päivä 1

Aloita matkasi Pariisin kuuluisimmalla kadulla, Champs-Elyséesillä. Lopussa seisoo Riemukaari. Osta lippu kiivetä muutama sata portaita huipulle, jossa voit tutkia kaupunkia, jota olet tutkimassa.

Kun olet saanut vilkaisun Eiffel torni kaukaa, on aika käydä siellä lähellä. Aja metrolla Trocadéron pysäkille, jossa voit mennä tornin huipulle tai yksinkertaisesti ihailla sitä maasta.

Vieraillessasi Eiffel-tornissa, käy Mus Sen ja Quai Branly tai Mus Sen ja Rodin. Kun aurinko laskee, voit katsella Eiffel-tornin kimaltavia valoja helposti kummastakin museosta. Musée de Rodin tarjoaa puutarhasta upeat näkymät Eiffel-tornille, kun taas torni on vain lyhyen kävelymatkan päässä Musée du Quai Branlysta.

Päivä 2

2. päivänä saapu Louvre noin 30 minuuttia ennen ovien avaamista klo 9 aamulla väkijoukkojen ja pitkien jonojen mahdollisuuksien vähentämiseksi. Sisällä voit viettää niin paljon aikaa kuin haluat tutkia sen laajaa kokoelmaa.

Iltapäivällä saat raitista ilmaa vaeltamalla Ile de la Cité ja Our Lady . Ile de la Cité ja Seine-joen vasemmalla rannalla oleva naapurimaiden Latinalaiskortteli ovat joitain Pariisin houkuttelevimmista ja historiallisimmista osista, joten viettää aikaa nauttien kohteista.

Jälkeenpäin Luxemburgin puutarhat ovat lähellä Latinalaiskorttelia piknikillalliselle ja rentoutumiseen, tai voit pysähtyä museoon, johon et päässyt käymään ensimmäisenä päivänä.

Päivä 3

Käy kolmantena aamuna joko Orsayn museo , tai jos haluat pienemmän ja nopeamman vetovoiman (tai et vain ole kiinnostunut muista museoista), käy itseopastettu kierros Palatsin koriste. Molemmat ovat upeita esimerkkejä pariisilaisen arkkitehtuurin kauneudesta.

Vietä iltapäivä Pariisin Montmartren alueella ja vieraile Pyhä sydän. Tämä on loistava alue lounaaksi ja liota taiteellisessa, boheemimaisessa tunnelmassa yhdessä monista kaduilla reunustavista pienistä kahviloista.

Sinulla on sitten pari valintaa mitä tehdä seuraavaksi. Jos haluat pitää kirkon teeman käynnissä, ota juna St. Denisin basilika ja tutustu sen goottilaiseen arkkitehtuuriin ja historiallisiin hautoihin. Tai jos haluat, että vierailemasi haudat ovat hieman uudempia, kävele läpi Père-Lachaisen hautausmaa. Lopuksi, jos haluat vain rentoutua, siirry Pysäköidä Buttes Chaumont ja nauti luonnollisesta ympäristöstä.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.