Yhdysvaltojen 13 parasta esittävän taiteen korkeakoulua

body_intodance.jpg

Esittävä taideopistoon osallistuminen on suuri päätös - olet sitoutunut keskittymään yksinomaan taiteeseesi neljän vuoden ajan. Kun olet tehnyt tämän valinnan, sinun on löydettävä koulu, jonka avulla voit saavuttaa uratavoitteesi.

Auttaaksemme sinua löytämään oikean koulun, Olen koonnut luettelon Yhdysvaltojen parhaista esittävän taiteen korkeakouluista. Jatka lukemista nähdäksesi mitä nämä ovat!

Miten 'Performing Arts College' määritellään tälle listalle?

Tämä luettelo sisältää koulut, jotka tarjoavat yksinomaan draaman ja tanssin tutkintoja. Koska musiikkikoulut eroavat dramaattisesti (olen niin pirteä) draama- ja tanssikouluista, olen jättänyt ne pois tästä artikkelista; Jos haluat lukea lisää Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista, täältä löydät tämän tiedon.

Lisäksi, Olen keskittynyt kouluihin, joissa draama ja/tai tanssi ovat etusijalla. Nämä koulut tarjoavat vain esittävän taiteen tutkintoja tai niillä on erikoistuneita esittävän taiteen kouluja suuremmassa yliopistossa.

Esittävien taiteiden korkeakouluun menemisellä on monia etuja opiskelijoille. Sinua ympäröivät samanhenkiset taiteilijat, jotka inspiroivat sinua, auttaa sinua luovissa harrastuksissasi ja olet todennäköisesti myös työtovereidesi valmistuessasi. Lisäksi olet koulussa, joka ei näe taidettasi pelkkänä koulun ulkopuolisena aktiviteettina.

Siitä huolimatta on mahdollista saada esittävän taiteen tutkintoja muista korkeakouluista, Tämä luettelo parhaista esittävistä taidekouluista on keskittynyt opiskelijoihin, jotka tietävät 100% haluavat yksinomaan opiskella näyttelemistä tai tanssia ja etsivät ympäristöä, joka tukee heitä täysin heidän tavoitteissaan.

Miten päädyin näihin huippusuorituskykyisiin korkeakouluihin?

Älä koskaan pidä parhaiden esittävän taiteen korkeakoulujen sijoituksia absoluuttisena tosiasiana - älä edes niitä, jotka ovat peräisin Backstage tai The Hollywood Reporter . Sen sijaan, sinun pitäisi käyttää näitä artikkeleita oman tutkimuksen lähtökohtana. Aina kun katsot luetteloa parhaista esittävän taiteen korkeakouluista, yritä nähdä, miten sijoitukset määritettiin.

Tässä selitän, miten keksin tämän tieteettömän luettelon kouluista. Aloitin rajoittamalla haun koulut, jotka asettavat tanssin ja draaman etusijalle tarjoamalla vain esittävän taiteen tutkintoja tai järjestämällä erikoisohjelman suuremmassa yliopistossa.

Otin sitten huomioon seuraavat kolme kriteeriä:

  • Sijoitus: Käytin erilaisia ​​ranking -listoja arvostetuilta alan lähteiltä, ​​kuten Backstage ja The Hollywood Reporter lähtökohtana tutkimukselleni.
  • Kampuksella ja sen ulkopuolella olevat koulun ulkopuoliset mahdollisuudet: Esiintyjänä on tärkeää saada mahdollisuus todella esiintyä. Tarjoaako koulu mahdollisuuksia? Onko sinulla mahdollisuus harjoitteluun kampuksen ulkopuolella paikallisen teatterin tai tanssiryhmän kanssa? Voitko opiskella ulkomailla johtavissa ohjelmissa? Pääsetkö esiintymään alan näyttelyssä?
  • Huomattavat alumnit: Kuinka monta alumnia on noussut alansa huipulle? Jos merkittäviä alumneja on paljon, heidän osallistumansa ohjelma vaikutti todennäköisesti heidän menestykseensä joko tarjoamalla heille ylivoimaisia ​​taitoja tai ylivoimaisia ​​resursseja (kuten harjoittelupaikkoja, toimialayhteyksiä jne.).

Jaoin tämän listan tasoiksi sijoitusten sijaan koska sijoitukset eivät yleensä ole niin merkityksellisiä. Tier 1 -koulut ovat huippulaatuisia esittävän taiteen oppilaitoksia; ne tarjoavat opiskelijoille eniten opetuksen ulkopuolisia mahdollisuuksia ja heillä on pisin luettelo merkittävistä alumneista. Tier 2 -koulut ovat edelleen erinomaisia, mutta niillä ei ole samoja mahdollisuuksia tai yhtä paljon merkittäviä alumneja kuin Tier 1 -kouluilla.

Ota huomioon, että kaikki nämä koulut eivät ole erinomaisia ​​sekä tanssille että draamalle. Itse asiassa jotkut näistä kouluista tarjoavat vain tanssi- tai draamaohjelmaa. Jokaisessa koulukuvauksessa olen huomannut, onko se huippukoulu tanssille, draamalle vai molemmille.

body_danceonstage.jpg

Tier 1 -kouluissa voit esiintyä ensiluokkaisissa tuotannoissa.

Paras esittävän taiteen korkeakoulu: Taso 1

Aloitamme luettelomme Tier 1 -kouluilla tai maan parhailla esittävän taiteen korkeakouluilla.

Juilliard-koulu - Draamaa ja tanssia

Näkyy aina lähellä draama- ja tanssiluokkien kärkeä, Juilliard tarjoaa uskomattoman pitkän luettelon merkittävistä alumneista, jotka ovat voittaneet yli 105 Grammy -palkintoa, 62 Tony -palkintoa, 47 Emmy -palkintoa, 26 Bessie -palkintoa, 24 Oscar -palkintoa, 16 Pulitzer -palkintoa ja 12 kansallista taidemitalia. Se on melkoinen sukutaulu!

Koulu on erittäin ainutlaatuinen, valitsemalla vain 8-10 opiskelijaa BFA Acting -ohjelmaan, 8-10 opiskelijaa MFA Acting -ohjelmaan ja noin 24 opiskelijaa BFA -tanssiohjelmaan .

Luokkahuoneen ulkopuolella tanssiohjelmassa on 15 julkista esitystä vuosittain, ja draamaohjelmassa esitetään monia näytelmiä ja vanhempia esityksiä sekä New Yorkissa että Los Angelesissa alan ammattilaisille, kuten valujohtajille, agentteille ja johtajille. Jos etsit ohjelmaa, joka voi viedä sinut nopealle uralle uskomattomalle uralle, Julliard on erinomainen valinta.

uci -lääketieteellisen koulun hyväksymisaste

NYU Tischin taidekoulu - Draamaa ja tanssia

Kuten Juilliard, NYU Tisch on myös aina lähellä draaman ja tanssin ranking -kärkeä. Ja hyvästä syystä: koulussa on pitkä luettelo merkittävistä alumneista, joista monet ovat esiintyneet Broadwaylla, Radio City Music Hallissa sekä elokuvissa ja televisiossa. Vaikka luettelo merkittävistä alumeista on pitkä, joitakin tunnettuja nimiä ovat Lady Gaga, Elizabeth Olsen, James Franco, Spike Lee ja Kristen Bell.

Tisch tarjoaa monia eri tutkintoja eri taiteellisilla aloilla, mukaan lukien draama, esitystutkimukset, elokuva ja televisio, dramaattinen kirjoittaminen ja elokuvateatteri. Koulu haarautuu myös erilaisiin esitysmedioihin, kuten musiikin tuotantoon ja videopelien tuotantoon/suunnitteluun. Myös koulu hyödyntää NYC -ympäristöään tekemällä draamaopiskelijoiden kanssa yhteistyötä ammattinäyttelijöiden kanssa, missä he voivat esiintyä monenlaisissa tuotannoissa, joita johtavat maailmankuulut teatteritaiteilijat ja tiedekunta .

Carnegie Mellonin yliopisto -Draama

Carnegie Mellon sillä on pitkä historia huippuluokan draamaopetuksesta: se oli itse asiassa ensimmäinen tutkinnon myöntävä draamalaitos Yhdysvalloissa. Vielä tärkeämpää on, että Carnegie Mellon on draamavoimala, jossa on tiedekunnan työskenteleviä teatterialan ammattilaisia ​​ja tunnettuja alumneja, Mukaan lukien Holly Hunter, Billy Porter, Judith Light, Ted Danson ja Zachary Quinto. Tämä koulu tarjoaa myös erilliset näyttelijä- ja musiikkiteatteritutkinnot, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua erityyppisiin esityksiin.

Draamaosasto tarjoaa ainutlaatuisen, käytännön koulutuksen, joka tarjoaa opiskelijoille runsaasti mahdollisuuksia lavalla. osasto järjestää 20 esitystä vuodessa, mahdollistaa monia suorituskykymahdollisuuksia. Lisäksi koulu peruuttaa oppitunnit viikoksi vuosittain, jotta oppilaat voivat osallistua kaikenlaisiin esityksiin (kuten alkuperäisteoksiin tai elokuvien sovituksiin). Seniorit pääsevät esiintymään New Yorkin, Los Angelesin ja Pittsburghin näyttelyissä alan ammattilaisten edessä.

Lisäksi Carnegie Mellon tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua monitieteisiin opintoihin The Studio for Creative Inquiry ja The Center for Arts in Society. Jos olet kiinnostunut näkemään, kuinka draama voi vaikuttaa maailmaan sekä lavalla että sen ulkopuolella, Carnegie Mellon sopisi sinulle hyvin.

body_medieval-1.jpg Teatterikoulussa on hauskoja pukuja!

Bostonin konservatorio -Tanssi

Yksi suosituimmista tanssiohjelmista Yhdysvalloissa, Bostonin konservatorio ylpeilee tiedekunta maailmanluokan taiteilijoita, jotka ovat työskennelleet merkittävien koreografien kanssa kuten Antony Tudor, Robert Joffrey, José Limón, Martha Graham, Alvin Ailey ja Agnes de Mille, ja tanssiryhmien kanssa, kuten Boston Ballet, New Yorkin Joffrey Ballet ja Limón Dance Company.

Suoritusmahdollisuuksia on monia ympäri vuoden, arvostetuin on kyky esiintyä Bostonin konservatorion tanssiteatterin jäsenenä. Alumnit esiintyvät tanssiryhmien kanssa ympäri maailmaa sekä Broadwaylla. Muista kuitenkin, että Bostonin konservatorio on erikoistunut nykytanssiin ... joten jos etsit klassista koulutusta, sinun kannattaa harkita

suurempi ja pienempi kuin merkki

Yalen yliopisto - Draama (MFA)

Yksikään parhaiden esittävän taiteen korkeakoulujen luettelo ei olisi täydellinen ilman Yalen draamakoulu . Tämä koulu on maailmankuulu MFA Acting -ohjelmasta; Suosittelen kuitenkin olemaan tekemättä yleisempiä BA -ohjelmia, joka ei anna sinulle pääsyä samoihin tiedekuntiin tai suoritusmahdollisuuksiin.

MFA-ohjelma tarjoaa ohjelmia kaikilla suorituskyvyn osa-alueilla lavalta näyttelemisestä aina tekniseen suunnitteluun ja lavanhallintaan. Draamakoulussa on myös pitkä lista kuuluisia alumneja, kuten Meryl Streep, Angela Bassett, Sigourney Weaver, Paul Giamatti ja Lupita Nyong'o. Koulu panostaa myös voimakkaasti opiskelijoiden verkostoitumismahdollisuuksiin; viimeisen vuoden opiskelijat toimivat näyttelyissä sekä New Yorkissa että Los Angelesissa alan ammattilaisten edessä.

Viimeisten 10 vuoden aikana 100% valmistuneista on saanut agentteja tai esimiehet ensimmäisen kuukauden aikana koulusta. Joten jos olet tosissasi uran esittävässä taiteessa, sinun kannattaa ehdottomasti harkita Yalen MFA -ohjelmaa.

Luoteis-yliopisto -Draama

Luoteis On yksi harvoista draamakouluista, joka ei vaadi koe -esiintymistä pääsyä varten. Hyväksyminen on kuitenkin vaikeaa, koska draaman opiskelijat ovat korkeiden akateemisten standardien mukaisia, ja nykyinen yliopistojen hyväksymisaste on noin 8% . Ei ole yllättävää, että monet ohjelman alumnit jatkavat loistavaa uraa. Jotkut koulun merkittävimmistä alumeista ovat David Schwimmer, Stephen Colbert, Anna Gunn, Julia Louis-Dreyfus ja Zach Braff.

Luoteis-opiskelijoilla on monia mahdollisuuksia esiintyä sekä koulun sponsoroimissa että opiskelijoiden järjestämissä esityksissä. Wirtzin esittävän taiteen keskuksessa järjestetään jopa 40 esitystä vuodessa, ja kampuksella järjestetään vielä 40 opiskelijoiden johtamaa esitystä. Lisäksi, eläkeläisiä kutsutaan osallistumaan näyttelyihin New Yorkissa ja Chicagossa alan ammattilaisten edessä.

body_dancenative.jpg Ilmaise itseäsi.

Paras esittävän taiteen korkeakoulu: Taso 2

Tässä osiossa tarkastellaan muita upeita esittävän taiteen oppilaitoksia, jotka olemme luokitelleet tasolle 2. Nämä koulut ovat edelleen erinomaisia, mutta ne eivät ole aivan niin arvostettuja kuin tasossa 1 luetellut. Sanottuaan: olet edelleen valmis uraan, jos ansaitset tutkinnon missä tahansa näistä yliopistoista!

UNC School of the Arts - Draamaa ja tanssia

UNCSA on ainutlaatuisten draama- ja tanssiohjelmien koti. Tanssiohjelman alumnit ovat esiintyneet American Ballet Theatre, New York City Ballet, Pacific Northwest Ballet, Joffrey Ballet, Paul Taylor Dance Company, Alvin Ailey American Dance Theatre ja Martha Graham Ensemble. Toiset ovat tanssineet esiintyjien kanssa, kuten Lady Gaga, Janet Jackson ja Beyoncé. UNCSA: n merkittäviä alumnit ovat Mary-Louise Parker, Lucas Hedges, Anthony Mackie ja tanskalainen DeHaan.

UNCSA: n draama- ja tanssiopiskelijoilla on monia suorituskykymahdollisuuksia, kuten alan ammattilaisten esittely New Yorkissa. Draamaopiskelijat esittävät esityksensä myös Los Angelesissa.

Kalifornian taideinstituutti (CalArts) - Draamaa ja tanssia

CalArts pidetään paras tanssikoulu länsirannikolla ja yksi maan parhaista draamakouluista. Tanssikoululla on erinomaiset tiedekunnat ja vierailevia taiteilijoita, jotka antavat opiskelijoille teollisuuden ja asiantuntijan näkökulman. Joitakin viimeaikaisia ​​vierailevia taiteilijoita ovat Gerard & Kelly (sekatekniikan esiintyjät) ja Benjamin Millepied (entinen päätanssija New Yorkin baletissa ja Natalie Portmanin aviomies).

Koulu tarjoaa myös useita esiintymismahdollisuuksia, kuten American College Dance Festivals; sillä on myös kansainvälinen vaihto -ohjelma Lontoon nykytanssikeskuksen kanssa, jonka avulla opiskelijat voivat saada kansainvälistä tanssikokemusta.

CalArtsissa on myös huippuluokan draamaohjelma. Draamakoulu on loistava valinta näyttelijöille, jotka tietävät haluavansa jatkaa elokuva- tai televisiotoimintaa koska viimeisen vuoden aikana opiskelijat ilmoittautuvat Kameran näyttelijästudioon. Tämä kurssi erityisesti kouluttaa opiskelijoita näyttelemiseen ja koe -ohjelmiin elokuville ja TV: lle. Lisäksi viimeisen lukukauden lopussa opiskelijat pääsevät esiintymään alan näyttelyssä Los Angelesissa. Draamakoulussa on joukko kuuluisia alumneja, kuten Don Cheadle, Ed Harris ja Alison Brie.

body_boyballet.jpg

Ota harppaus ja hae esittävän taiteen kouluun!

Rutgersin yliopisto - Draamaa ja tanssia

Rutgersin Mason Gross School of the Arts on maailmanluokan draama- ja tanssiohjelmia. Koska tanssiohjelma on lähellä New Yorkia, se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia mestarikursseihin ja työpajoihin maailman tanssimuodoissa kansainvälisten taiteilijoiden kanssa. Sillä on myös kaksi valtavaa ohjelmaa ulkomailla, DanceJer Jerusalem Israelissa ja Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance Lontoossa.

Rutgersin draamaohjelma on ainutlaatuinen ja monipuolinen. Luokat toimivat Shakespearesta moderniin televisioon. Opiskelijat viettävät kolmannen vuoden Rutgersin konservatoriossa Shakespearen Globe -Lontoossa, joka huipentuu esitykseen Globe -näyttämöllä. Viimeinen lukukausi keskittyy tehokkaaseen siirtymiseen ammattimaiseen näyttelijämaailmaan. Draamaohjelmassa on joitain kuuluisia alumneja, kuten Kristen Davis ja Calista Flockhart.

Fordhamin yliopisto -Tanssi

Fordham sijaitsee Bronxissa, mikä tarkoittaa, että opiskelijat ovat täynnä tanssikulttuuria ja historiaa siitä hetkestä lähtien, kun he astuvat kampukselle. Tunnettu pääasiassa siitä yhteistyössä Alvin Ailey American Dance Theatren kanssa, Fordham tarjoaa opiskelijoille vapaiden taiteiden koulutusta ja yhteistyötä maailmankuulun modernin tanssiryhmän kanssa. Lisäksi ohjelma ja yritys kutsuvat Lincoln Centerin kotiin, mikä on aika ihmeellistä!

Monet alumnit esiintyvät edelleen Alvin Ailey American Dance Theatren kanssa valmistumisensa jälkeen, kun taas toiset ovat tanssineet arvostetuille yrityksille ja Broadwaylle. Jotkut Fordhamin uskomattomista tanssialumnista ovat Ephraim Sykes (joka esiintyi vuonna Hamilton Broadwaylla), Anne Souder (Martha Graham) ja Victoria Guajardo (Momix).

Syrakusan yliopisto -Draama

Syrakusa tarjoaa erillisiä tutkintoja näytteleminen tai musiikkiteatteri, jolloin opiskelijat voivat erikoistua tietyllä alalla. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus opiskella ulkomailla New Yorkissa, Los Angelesissa ja Lontoossa, jotka ovat joitakin maailman parhaista dramaattisen taiteen kaupungeista. Ohjelma on kehittänyt useita kuuluisia kykyjä, kuten Taye Diggs, Jerry Stiller ja Vera Farmiga.

Opiskelijat voivat myös esiintyä Syrakusan lava , erinomainen Equity -teatteriryhmä ja ansaita pääomapisteitä jo koulussa. Osakepisteet ovat yksi tapa, jolla esiintyjät voivat ansaita jäsenyyden Actors 'Equity Associationissa, joka on ammattimaisten näyttelijöiden ja johtajien liitto. Toisin sanoen, suorittamalla draaman tutkinnon Syrakusasta saat jalkasi teatterimaailmaan.

Etelä -Kalifornian yliopisto - draama

Etelä-Kalifornian yliopisto on tunnettu elokuvaohjelmastaan, mutta sillä on myös fantastinen draamaohjelma. Se ei luultavasti ole suuri yllätys, kun otetaan huomioon, että koulu sijaitsee Los Angelesissa, elokuvateollisuuden sydämessä . Tämän vuoksi koulu kutsuu monia vierailevia taiteilijoita työskentelemään oppilaiden kanssa käsityönsä kehittämiseksi. Entisiä vierailevia taiteilijoita ovat Lisa Kudrow, Bryan Cranston ja Tony Shalhoub.

Ohjelma on ylpeä ohjelmien räätälöinnistä kunkin opiskelijan yksilöllisten tarpeiden mukaan ja tavoitteita. Vaikka kaikki opiskelijat saavat vankan perustan dramaattisiin taiteisiin, he saavat myös osallistua erittäin erikoistuneisiin luokkiin, kuten Stand Up Comedy ja lääketieteellinen pelleily . Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä opintoihinsa tulevan uransa mukaan. USC Dramatic Arts Schoolin kuuluisia alumneja ovat Forest Whitaker, Troian Bellisario, Deborah Ann Woll ja Beck Bennett.

Oklahoma City University -Tanssi

Oklahoma City University on tunnettu taidekouluna, mutta sen tanssiohjelma erottuu joukosta, koska keskittyy amerikkalaisiin tanssimuotoihin. Koulu opettaa tap-, jazz- ja musiikkiteatteritanssia korkeimmalla tasolla. Opiskelijat voivat myös opiskella taiteen hallintaa, ainutlaatuinen tutkinto, joka opettaa opiskelijoille ammattimaisia ​​johtajia, jotka auttavat ohjaamaan esiintyjien uraa. Broadwaylla esiintyviä kuuluisia tuttuja ovat Sara Edwards (tanssikapteeni, Lehdet ) ja Marie Danvers (Christine sisään Oopperan kummitus). Jos olet erikoistunut amerikkalaiseen tanssiin, Oklahoma Cityn yliopisto sopisi sinulle erinomaisesti.

mikä on hyvä gpa

body_directions.jpg

Niin monta koulua, mutta mihin sinun pitäisi hakea?

Mikä parhaista esittävän taiteen korkeakouluista sopii sinulle parhaiten?

Se, että Juilliard on uskomaton koulu, ei tarkoita, että sinun pitäisi haluta mennä sinne. Se on pieni koulu, jossa on erittäin intensiivinen ohjelma, joka ei ehkä sovi parhaiten kaikille oppilaille. Tässä on muutamia kysymyksiä, joita voit kysyä itseltäsi, kun yrität valita yhden näistä parhaista esittävän taiteen oppilaitoksista.

Mihin haluat erikoistua?

Jos olet kiinnostunut tanssista, haluatko tehdä balettia vai nykyaikaa? Jos olet kiinnostunut näyttelemisestä, haluatko esiintyä näytelmissä, musikaaleissa, televisiossa tai elokuvissa?

Tutustu ohjelmiin ja katso mitä kursseja tarjotaan. Yritä välttää balettiin erikoistuneen koulun valitsemista, jos haluat harrastaa nykytanssia. Vältä vastaavasti musiikkiteatteriohjelman valitsemista, jos haluat esiintyä televisiossa (ja päinvastoin).

body_dancehiphop.jpg

Hip-hop on mahtavaa.

Mitä mahdollisuuksia on luokkahuoneen ulkopuolella?

Olen koskenut tätä yllä, mutta varmista mene esittävän taiteen kouluun, jossa mahdollisuudet vastaavat kiinnostuksen kohteitasi . Jos esimerkiksi haluat tehdä Shakespearen, Rutgers - joka tarjoaa vuoden ulkomailla Lontoossa työskentelemässä Globe Theatressa - saattaa sopia sinulle paremmin kuin CalArts tai Northwestern.

Oppituntien ulkopuolelta saat kokemuksesi, joten varmista, että saat kokemusta valitsemastasi erikoisalasta.

Millainen koulu on?

Onko se iso koulu vai pieni koulu? Onko se konservatorio vai isompi yliopisto? Jos vihaat suuria kouluja, älä vain valitse yhtä. Et halua pelätä, että sinua ympäröi tonnia opiskelijoita tai pakotetaan kannustamaan koripallojoukkuetta.

Jos intensiivisyys rasittaa sinua, konservatorio (kuten Juilliard tai Bostonin konservatorio) ei välttämättä ole hyvä valinta sinulle, koska molemmat ovat pieniä ohjelmia, joissa kilpailu on kovaa. Toisaalta Syrakusan kaltaisessa koulussa voit pitää taukoja teatteriyhteisöstäsi hengaillen muiden opiskelijoiden kanssa, jotka ovat pääaineena journalismia, tekniikkaa, esilääkettä jne.

Lyhyesti, Valitse koulu, jossa viihdyt parhaiten, jotta voit menestyä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.