13 parasta muotikoulua Yhdysvalloissa

muotinäytös-1746590_1920Ajatteletko tulla muotiteollisuuteen? Sinulla on hauska, haastava urapolku. Jos haluat olla hyvin valmistautunut astumaan mihin tahansa muodin alueeseen - eetteri on suunnittelupuoli tai bisnespuoli -, hyvämaineisen koulun koulutus on ehdottomasti hyödyllistä.

Ennen kuin pääsen parhaiden muotikoulujen luetteloon, puhun vähän siitä, miksi haluat ehkä käydä muotikoulussa ja kuinka kootin nämä sijoitukset.Mikä on muotikoulu?

Muotikoulu tarjoaa tutkintoja, jotka ovat erikoistuneet opiskelijoille, jotka aikovat jatkaa uraa muotiteollisuudessa. Ne tarjoavat usein useita eri pääaineita tai erikoisaloja.Suosituin asia muodin tutkinnolle on muotoilu, mutta on monia muita uroja, joita voit jatkaa tutkinnolla tällä alalla, mukaan lukien:

 • Muotikauppaa ja muodin ostamista
 • Muotimarkkinointi ja PR
 • Muotituotanto ja johtaminen
 • Muotijournalismi ja kustantaminen
 • Mainonta
 • Muototekniikka

Suuri muotiohjelma tarjoaa käytännön kokemusta luokkahuoneessa ja kentällä sekä runsaasti mahdollisuuksia harjoitteluun ja työpaikkoihin sekä opiskelijoille että valmistuneille.

Ranking-järjestelmä

Sijoitusluettelot voivat olla todella hienoja, jos haluat saada yleiskuvan siitä, mitä kouluja siellä on ja sopivatko ne mielenkiintoihisi ja kriteereihisi. Monien luetteloiden ongelmana on, että standardoitua ranking-prosessia tai kriteerejä ei ole, eivätkä ne ole aina avoimia ranking-prosessissa.

Vaikka tätä tiettyä sijoitusluetteloa tulisi myös käyttää vain lähtökohtana omalle yliopistotutkimuksellesi, haluan olla paljon selvempi prosessista, jota käytin parhaiden muotikoulujen määrittämisessä. Ensinnäkin aloitin etsimällä korkeakouluja ja yliopistoja, joilla on oma muodin pääaine opiskelijoille. Sen jälkeen otin nämä tärkeimmät kriteerit huomioon:

 • Yleiskoulun maine - Muotiteollisuus on uskomattoman kilpailukykyinen murtautumiseen (tutustu The Devil Wears Pradaan saadaksesi erittäin pienen, hyvin dramaattisen maun siitä, mitä tarkoitan). On tärkeää, että perustutkinto-opiskelijoilla on pääsy resursseihin, jotka tulevat teollisuuden hyvin arvostamasta koulusta. Kuten huomaat, kun käydään läpi ranking-luettelo, monet muotikuvakkeet ovat käyneet tai jopa luennoineet näissä kouluissa oppitunneille ja seminaareille - tämä on merkki siitä, että muodikkaat suhtautuvat näihin kouluihin vakavasti.
 • Liittyvien jatko-ohjelmien vahvuus Vaikka listasin täällä vain koulut, joissa on erityisiä muodin perustutkinto-ohjelmia, koulut saivat pisteitä, jos heillä on arvostettuja muoti- tai muiden muotoilualojen jatko-ohjelmia. Muotia opiskelevat perustutkinto-opiskelijat hyötyvät yleensä näiden jatko-osastojen tiedekunnasta ja resursseista.
 • Alumnit - Kun koulussa on monia merkittäviä alumneja, tämä merkitsee pari tärkeää asiaa: itse ohjelma tuottaa vahvoja tutkinnon suorittaneita ja koulun alumniverkosto on vahva ja hyvin yhteydessä. Menestyneet alumnit lisäävät koulun mainetta ja helpottavat työn löytämistä myöhemmin.
 • Sijainti- Parhaat työ- ja työmahdollisuudet (sekä galleriat ja designstudiot) tulevat olemaan suurissa muotipääkaupungeissa: esimerkiksi NYC: ssä, Pariisissa, Milanossa, Lontoossa ja Hong Kongissa. Monet alla luetelluista kouluista sijaitsevat näissä kaupungeissa tai niissä on satelliittikampuksia tai ohjelmia. Koulut saivat bonuspisteitä, jos ne antavat opiskelijoille mahdollisuuden opiskella eri paikoissa.


Parhaat muotikoulut, sijoitus

Vaikka olin selvä tämän luettelon laatimisessa käytetyistä kriteereistä, sinun tulisi käyttää sitä ensisijaisesti lähtökohtana omaan tutkimukseesi - ei lopullinen opas koulun ohjelman laadulle.

Kehotan teitä keskittymään vähemmän tiukkaan järjestysjärjestykseen (mikä on aluksi melko subjektiivista) ja enemmän kunkin koulun yksilöllisiin ominaisuuksiin.

Mennään hyviin asioihin - parhaiden muotikoulujen luetteloon.

# 1 Muotiinstituutti (FIT ), New York, NY

FIT on ehkä tunnetuin koulu niille, jotka haluavat tulla muodin maailmaan. Sen ohjelmat keskittyvät valmistamaan opiskelijoita suunnittelun ja liiketoiminnan huippuosaamiseen. FIT tarjoaa uskomattoman laajan valikoiman perustutkinto-ohjelmia, mukaan lukien lisävarusteiden suunnittelu, kankaan muotoilu, muotiliiketoiminta ja korujen suunnittelu. Yhteensä koulu tarjoaa 48 muodin ja muiden luovien ja liike-elämän ammattien koulutusohjelmaa, ja se on luokiteltu yhtenä parhaista muotikouluista.

Koulu hyödyntää ilmeisesti NYC-sijaintinsa täysimääräisesti ja vie opiskelijat usein opintomatkoille yrityksen pääkonttoriin, suunnittelustudioihin, gallerioihin ja museoihin. Lopuksi monet alumni ovat erityisen menestyviä muodin liiketoiminnan puolella ja toimivat varapuheenjohtajana, presidenttinä ja toimitusjohtajana.

 • Tarjotut muodin tutkinnot: BFA, BS

manhattan-407703_1920

Minkä tahansa NY-muotikoulun osallistumisella on joitain tärkeitä etuja, mukaan lukien helppo pääsy muotiteollisuuteen.

# 2 Parsons Uusi koulu, New York, NY

Uusi koulu lähestyy muotia kohdennetummin ja tarjoaa vain BFA: n muotisuunnittelussa muotihenkisille opiskelijoille. Koulu tarjoaa kuitenkin monia muita vahvoja ohjelmia. Uusi koulu on arvostettu koulu kaikilla muotoilualoilla, mukaan lukien kuvataide ja sisustus, ja Parsons on luokiteltu kansainvälisesti yhdeksi parhaista muotisuunnittelukouluista.

Muotisuunnitteluohjelma sijaitsee Parson'sissa Muotikoulu , jolla on vahvoja muodin maisteriohjelmia. Opiskelijat suorittavat a vanhempi opinnäytetyö opintojensa kulmakivenä, mikä on hienoa salkun kehittämiselle.

Opiskelijat voivat hyödyntää NYC: n tarjoamia monia ammatillisia mahdollisuuksia, erityisesti koulun luettelon kanssa merkittäviä alumneja (mukaan lukien Isaac Mizrahi ja Donna Karan).

on 1070 hyvä sat pisteet
 • Tarjotut muodin tutkinnot: BFA


# 3 Pratt-instituutti , New York, NY

Ei ole yllätys, että tämän luettelon kolme parasta koulua sijaitsevat NYC: ssä. Muotisuunnittelun opiskelijat Pratt-instituutilla on pääsy suuriin resursseihin, osittain koulun sijainnin vuoksi - vieraiden luennoitsijoiden edustajat kaikilta toimialoilta pitävät usein puheita ja seminaareja. Täällä olevat opiskelijat tekevät myös hienoja harjoittelupaikkoja (esimerkiksi yrityksissä, kuten Rag & Bone).

Koululla on myös vahvoja suunnitteluohjelmia muilla aloilla, mukaan lukien teollisuus ja sisustus. Kaikki opiskelijat näyttävät hyötyvän Prattin vahvasta uratukesta Ura- ja ammatillisen kehityksen keskus , joka esitti viime vuonna yli 80 ohjelmaa muun muassa uravalmisteluista ja innovaatioista.

 • Tarjotut muodin tutkinnot: BFA

# 4 Savannah College of Art and Design (SCAD), Savannah, GA

SCAD, joka tarjoaa a BFA muotisuunnittelussa (MA: n ja MFA: n lisäksi) on erittäin maineikas, korkealuokkainen suunnittelukoulu, jossa on monia muita vahvoja suunnitteluohjelmia.

Koulu on ylpeä pysymällä huippunsa päällä uusin suunnittelutekniikka, minkä vuoksi se on niin onnistunut houkuttelemaan muodin huippunimiä vierailuluentoihin, paneelikeskusteluihin ja opiskelijoiden arvosteluihin. Jotkut näistä menneistä muotiasiantuntijoista ovat Karl Lagerfeld, Tom Ford, Diane von Furstenberg ja Vera Wang. Ei ole mikään yllätys, että SCAD isännöi yhtä alkuun opiskelijoiden muotinäytökset maassa esitellä opiskelijoiden työtä.

Et ehkä ajattele Savannahia muotipääkaupungina, mutta sinun ei tarvitse. Muotisuunnittelun opiskelijat Opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella Atlantassa ja Hongkongissa.

 • Tarjotut muodin tutkinnot: BFA

# 5 Kentin osavaltion yliopisto , Kent, OH

Kent State on muutama vaihtoehto opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita muotiteollisuuden liiketoimintapuolista - voit valita muotisuunnittelun BA: n tai BFA: n tai muotituotteiden BS: n. Yksi ainutlaatuinen vaihtoehto on a yhdistetty BS / MBA ohjelmaa muotimarkkinoinnissa.

Koululla on oma satelliittikampus NYC: ssä, mikä on ehdottomasti tärkeää, kun otetaan huomioon, että Kent, OH, ei ole aivan muodin pääkaupunki. Noin 45 opiskelijaa vuodessa lähtee Firenzeen, Italiaan opiskelemaan koulun Palazzon kampuksella. Kent State on myös yhteistyössä Pariisin akatemian kanssa Pariisissa, Ranskassa - opiskelijoilla näyttää olevan paljon vaihtoehtoja kampuksen ulkopuolisista kokemuksista.

Lopuksi koulu väittää, että heidän sijoittumisaste muotiteollisuudessa muotikoulun valmistuneille on yli 90%.

 • Tarjotut muodin tutkinnot: BA, BFA, BS / MBA

vaatteet-3987460_1920

# 6 Drexelin yliopisto , Philadelphia, PA

Drexel, joka tarjoaa a kandidaatti muotisuunnittelussa , valmistaa opiskelijoita suunnittelun, muotoilun, mainonnan sekä tietokoneavusteisen ja teknisen suunnittelun uralle. Koulu kannustaa käytännön kokemuksiin alalla vaaditaan opiskelijoita lähettämään malleja kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin.

Drexelillä on pari mielenkiintoista ohjelmaa muotihenkisille opiskelijoille. Ensinnäkin on ainutlaatuinen kuuden kuukauden yhteistyöohjelma - eräänlainen jatkettu harjoittelu - jossa opiskelijat työskentelevät eri yrityksissä ympäri maata kehittääkseen taitojaan. Toiseksi Lontoon yliopistossa on ulkomailla suoritettava opiskeluohjelma.

On olemassa monia täydentäviä perustutkinto-ohjelmia, kuten Design & Merchandising ja Entertainment & Art.

 • Tarjotut muodin tutkinnot: BFA

# 7 Thomas Jeffersonin yliopisto , Philadelphia, PA

Thomas Jeffersonin yliopisto, joka sulautui äskettäin Philadelphian yliopistoon, tarjoaa BS-tutkintoja vuonna Muotisuunnittelu ja Muotikauppa ja johtaminen . Suunnittelututkinto on Suunnittelu- ja insinööritieteiden korkeakoulussa, kun taas kaupan ja johtamisen tutkinto on kauppakorkeakoulussa, joten saat täysin erilaisia ​​kokemuksia kahdesta eri tutkinnosta. Molemmat ovat kattavia ohjelmia, ja muotoilututkinto on nouseva tähti parhaiden muotisuunnittelukoulujen rankingissa.

Molemmat ohjelmat tarjoavat opiskella ulkomailla vaihtoehtoja Roomassa, Lontoossa, Pariisissa ja muissa. Ne tarjoavat käytännön koulutusta ja ovat yhteydessä joihinkin maailman suurimpiin muotialan yrityksiin, kuten Tommy Hilfiger, Urban Outfitters ja muihin. Jefferson isännöi myös vuotuinen muotinäytös ja tuottaa muotilehden, joka on yksi monista opetussuunnitelmista, joihin opiskelijat voivat osallistua.

Opiskelijoita opettavat alan ammattilaiset ja valmistuneet, ja ohjelma on ylpeä ryhmäkeskeisestä ohjelmasta.

Tarjotut muodin tutkinnot: BS

# 8 Marist College , Poughkeepsie, NY

muotiohjelma Marist tarjoaa kaksi kappaletta, BFA muotisuunnittelussa tai BS muotituotteissa. Muotiohjelma on hyvin pyöristetty, ja sen tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita muotiteollisuuden kaikkiin osa-alueisiin. Seniorina muotisuunnittelun päätoimialana suunnitella ja toteuttaa vaatekokoelma koulun Silver Needle -näyttelyyn ammattimaisen suunnittelijan valvonnassa. Kauppaopiskelijat suorittavat vanhemman vuoden projektin yhteistyössä muotiyrityksen kanssa. He voivat myös työskennellä Kruunu , yrittäjyysputiikki, jota hoitavat Marist-muotia opiskelijat.

Marist sijaitsee Poughkeepsiessä, noin kaksi tuntia New Yorkista pohjoiseen. Kaupunkiin pääsee junalla , mikä tekee siitä hyvän valinnan opiskelijoille, jotka haluavat harjoittelua kaupungissa ja hyötyvät Maristin kilpailukykyisestä muotiohjelmasta. Opiskelijoita kannustetaan suorittamaan vähintään kaksi harjoittelua.

Maristilla on lisävaatimuksia, jotka hyväksytään muotiohjelmaan. Ne tarjoavat myös a Ennen korkeakoulua kesäistunto , joka voidaan ottaa luotoksi.

Tarjotut muodin tutkinnot: BFA, BS

# 9 Otisin taideteollinen korkeakoulu , Los Angeles, Kalifornia

Otis on mielenkiintoinen vaihtoehto muotihenkisille opiskelijoille muutamista syistä. Ensimmäinen, muotisuunnittelu opiskelijoilla on mahdollisuus valita pääaineensa pukusuunnittelun painopiste - ainutlaatuinen opinto-ohjelma, jota en ole nähnyt missään näistä kouluista.

Opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä tiimeissä nuorempien ja vanhempien vuosien ajan ainutlaatuisten mallien luomiseksi, mikä on hieno kokemus, kun siirryt työskentelemään varsinaisella alalla. Koulu on sitoutunut myös kestävään muotiin —Opiskelijat voivat valita kestävän kehityksen alaikäisen, jos he ovat erityisen kiinnostuneita siitä.

Nykyiset suunnittelijat toimivat mentoreina muodin opiskelijoille ja viime aikoina ylemmän luokan ohjaajat sisältää paikkoja, kuten Anthropologie, Nike, BCBG, Roxy ja paljon muuta.

Koululla on paljon menestyvät alumni asuminen ja työskentely NYC: ssä. Vaikka LA ei ole aivan NY: n muotipääkaupunki, kaupungissa on edelleen melko paljon suunnittelijoita, jotka tunnetaan trendikkäästä ja ainutlaatuisesta työstään.

 • Tarjotut muodin tutkinnot: BFA

body_rodeodrive.jpg

LA tarjoaa upean yhdistelmän 'huippumuotia' ja rennompaa, trendikkäämpää muotoilua.

# 10 Rhode Islandin muotoilukoulu (RISD) , Providence, RI

RISD on hyvin tunnettu ja arvostettu taide- ja muotoilulaitos sekä perustutkinto- että jatko-opiskelijoille. Alaikäisillä on mahdollisuus saada BFA sisään 'Vaatteiden suunnittelu.'

Vaatesuunnitteluohjelma korostaa (ehkä hieman enemmän kuin muut huippuohjelmat) kehittyneiden teknisten taitojen kehittäminen, kuten ylivoimainen piirustus, kuvion leikkaus ja 3D-verhoilu Koulu vaatii opiskelijoita osallistumaan harjoittelu- ja kilpailumahdollisuuksiin, mikä työntää sinut muotiteollisuuteen melko aikaisin. Ohjelman vanhempi opinnäytetyö kuvataan `` yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, joka ilmaisee henkilökohtaisen suunnittelun herkkyyden ja esittelee ammattitason käsitteellisiä ja teknisiä taitoja ''.

Opiskelijat vierailevat säännöllisesti NYC: n muotialueella, joka on melko lähellä. Providence itsessään ei ehkä tunnu muodin pääkaupungiksi, mutta sillä on erittäin suuri määrä taiteilijoita asukasta kohden. Se on pieni, mutta keskittynyt!

 • Tarjotut muodin tutkinnot: BFA

# 12 Columbuksen taideteollinen korkeakoulu, Columbus, Ohio

Opiskelijat täällä, jotka päättävät jatkaa BFA: ta vuonna Muotisuunnittelu tehdä mitä tahansa muotiteollisuudessa, mukaan lukien työskentelevät ennustajina ja pukusuunnittelijoina. Koulu tarjoaa myös MFA: n muotisuunnittelussa.

Columbuksella on kuusi isoa studiota, jotka ovat avoinna opiskelijoille muiden laboratorioiden lisäksi (esimerkiksi värilaboratorio ja kuvio / verhoilulaboratorio). Merkittäviä alumneja ovat muun muassa Bruno Grizzo (joka työskenteli Calvin Kleinille ja Lanvinille) ja Genoveva Christoff (jolla on oma menestyvä yritys).

 • Tarjotut muodin tutkinnot: BFA

# 13 Iowan osavaltion yliopisto , Ames, IA

Täällä olevat muotiopiskelijat saavat tutkinnon Vaatteet, markkinointi ja suunnittelu , joka on vähän laajempi kuin jotkut vaihtoehdot muissa huippumuotikouluissa. Laaja tutkinto tarkoittaa laajoja uramahdollisuuksia, mukaan lukien esimerkiksi suhdetoimintajohtaja tai muotijournalismi.

Koulu tarjoaa vaikuttavia korkean teknologian laitteita, kuten 3D-keheskannerin ja teollisen digitaalisen tulostimen. Erikoistunnit auttaa opiskelijoita löytämään ja tutkimaan harjoittelupaikkoja kentällä.

 • Tarjotut muodin tutkinnot: BS


Kuinka valita oikea muotikoulu sinulle

Vaikka muotiohjelmavalintoja on vähemmän kuin sanoa, liberaaleja BA-ohjelmavalintoja, sinun on silti seulottava paljon tietoa valitaksesi sinulle sopivan koulun. Toivottavasti tämä koulujen luettelo on antanut sinulle hyvän paikan aloittaa - mutta on muitakin asioita, jotka on pidettävä mielessä ennen sitoutumista tiettyyn kouluun.

mallinukke-2566559_1920


Päätä taidekeskeisen koulun ja perinteisemmän korkeakoulun välillä

Suurin osa tässä luetelluista kouluista on omistettu yksinomaan muodille tai muodin, muotoilun ja taiteen yhdistelmälle. Tämä voi olla hyvä sinulle, jos et ole kiinnostunut taiteellisesta koulutuksesta tai yleisten koulutusvaatimusten täyttämisestä. Jos etsit `` perinteisempää '' korkeakoulukokemusta, saatat kuitenkin haluta tutkia taiteiden korkeakouluja, jotka eivät välttämättä ole 100% omistautuneita muodista ja jotka eivät ole laatineet tätä luetteloa parhaista muotikouluista, mutta tarjoavat silti hienoa muotiohjelmat ala-ikäisille.

Valitse koulu, joka tarjoaa haluamasi tutkinnon

Monet edellä luetelluista kouluista keskittyvät muotisuunnitteluun, vaikka useammat koulut sisällyttävät kauppatavaran ja muotiliiketoiminnan tutkintovaihtoehtoihinsa. Jos olet varma, että olet kiinnostunut muodin suunnittelupuolesta, tällainen ohjelma sopii hyvin.

On kuitenkin niin paljon muita vaihtoehtoja, varsinkin voimalaitoksissa, kuten FIT. Muotiteollisuudessa on paljon enemmän kuin muotoilu, joten muista tarkistaa muut ohjelmat ja suuret yritykset ennen päätöksen tekemistä.

Mieti, haluatko joustavan vai kohdennetun ohjelman

Jotkut yllä olevista ohjelmista tarjoavat runsaasti tilaa opiskelijoille tutkia taiteellisia ja muotoilun etujaan, ja niissä on kymmeniä tutkintovaihtoehtoja ja erikoistumisia. Toiset ovat keskittyneempiä ja kapeita, ja ne saattavat sopia opiskelijoille, jotka jo tietävät kiinnostuksen kohteet, joita he haluavat harjoittaa. Vietä aikaa tutustumalla ohjelmien verkkosivustoihin saadaksesi paremman tunnelman vaihtoehdoistasi.

Etsi ohjelma, joka sisältää salkun vaatimukset ja jonka pystyt täyttämään

Sinun on lähetettävä salkku osana edellä lueteltujen koulujen hakuprosessia. Jotkut näistä salkun vaatimuksista saattavat vaikuttaa kohtuullisilta, kun taas toiset saattavat olla vaikeasti täytettäviä. Tutustu kunkin ohjelman salkun vaatimuksiin hyvissä ajoin ennen hakemusten määräaikoja.

Ajattele koulua yleisemmin

Myönnetään, että monet tämän luettelon kouluista ovat suunnittelu- tai taidekeskeisiä, mutta yliopistokokemuksesi riippuu muusta kuin vain siitä, mitä koet ohjelman kautta. Muut käytännöllisemmät opiskelijaelämän huolenaiheet vaikuttavat varmasti kuinka onnellinen voit olla tietyssä koulussa . Mitä mieltä olet opiskelijoiden asumisvaihtoehdoista? Ruokasuunnitelmat? Opiskelijaryhmät kampuksella? Yleinen sijainti?

Kun olet ottanut huomioon kaikki nämä tekijät, pystyt paremmin valitsemaan sinulle sopivan muotiohjelman. Mitä parempi istuvuus, sitä menestyvämpi olet todennäköisesti koulussa ja urallasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

10 vaihetta Yhdysvaltain opiskelijaviisumin saamiseksi: Täydellinen hakemusopas

Etkö ole varma, kuinka saada opiskelijaviisumi Yhdysvaltoihin? Opastamme sinut läpi Yhdysvaltain opiskelijaviisumin hakuprosessin ja tarjoamme vinkkejä siitä, miten saat hyväksynnän.

Pohjois-Arizonan yliopiston pääsyvaatimukset

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Helix High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Helix High Schoolista kohteessa La Mesa, CA.

Culver City High School | 2016-17 Rankings | (Culver City,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Culver City High Schoolista Culver Cityssä, Kaliforniassa.

6 parasta korkeakoulua päättämättömille päämiehille

Etkö ole varma, mitä haluat opiskella yliopistossa? Lue oppaamme hyvistä kouluista päättämättömille päämiehille oppiaksesi, mitä etsiä korkeakoulujen ulkopuolella, joissa on paljon pääaineita.

Kuinka rekisteröityä SAT: ksi kotikoululaiseksi opiskelijaksi

Miten kotiopiskelijat rekisteröityvät SAT: ään ja mikä on SAT -kotikoulun koodi? Ota selvää tästä.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Barnard Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas fraktioihin ja suhteisiin ACT Mathissa

Ovatko ACT -matematiikan murtoluvut ja suhteet hämmentäviä? Lue vinkkimme ja käytä niitä todellisissa ACT -matemaattisissa tehtävissä saadaksesi paremmat pisteet.

Washingtonin yliopiston Tacoman pääsyvaatimukset

Tärkeimmät teemat Great Gatsbyssä, analysoitu

Onko sinulla kysyttävää Great Gatsby -teemoista? Selitämme, mitä ne ovat, mitä ne tarkoittavat ja kuinka kirjoittaa niistä essee.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Macalester College SAT -pisteet ja GPA

Oinas Kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla Oinas -kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Oinas -kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Powayn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Poway High Schoolista Poway, CA.

Kuinka päästä sisään: JMU SAT -tulokset ja GPA

Thiel College SAT -pisteet ja GPA

Kuinka monta vapaaehtoistyötä tarvitset yliopistoon?

Keskusteletko vapaaehtoistyöstä yhteisössäsi? Lue, kuinka monta yhdyskuntatyötä tarvitset yliopistolle ja mitä vastaanottovirkailijat etsivät.

1490 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA