13 parasta kampuksen työpaikkaa opiskelijoille

feature_jobprocess.jpg

Työn saamisesta yliopiston opiskelijana on paljon etuja (tietysti vain ylimääräisen käteisen lisäksi). Jotkut mukavimmista työpaikoista sijaitsevat aivan kampuksella.

Tässä artikkelissa tarkastelen syvällisesti korkeakoulutyön etuja, ennen kuin puhun siitä, mitä sinun pitäisi etsiä hyvien työpaikkojen löytämiseksi opiskelijoille. Sitten pääsen hyviin asioihin: luettelo parhaista työpaikoista ja kuinka saada itsellesi . Lue lisätietoja!Miksi sinun pitäisi silti olla opiskelijatyötä?

Joten ehkä olet vielä aidalla, kun on kyse siitä, sopiiko opiskelijan työ sinulle. Päätöstä ei oteta kevyesti - työn saaminen kokopäiväisen opiskelijan aikana ei ole kaikille - mutta työskentelystä yliopistossa ollessasi on ehdottomasti paljon etuja.

Tässä on sivukeikan löytämisen tärkeimmät edut .

Ansaitse tuo käteinen

Ehkä ilmeisin etu, joka opiskelijan työhön liittyy, on hyvin, palkka. Tämä raha voi auttaa kattamaan henkilökohtaiset kustannuksesi, maksamaan oppikirjoista ja kuljetuksista tai edes mennä opetukseen, huoneeseen ja ruokaan . Tämä voi helpottaa yliopistoon osallistumisen taloudellista taakkaa ja vähentää pitkällä aikavälillä lainojen velkaa.

Ansaitsemasi summa vaihtelee muutamien tärkeiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien:

 • Tuntisi hinta . Jotkut työpaikat voivat alkaa minimipalkasta, mutta muut erikoistuneempaa työtä vaativat työpaikat (ajatuslaboratoriotyöt, tuutorointi jne.) Voivat maksaa paljon enemmän.
 • Työtuntien määrä . Et halua, että koulutyöt ja opetussuunnitelmat kärsivät, mutta haluat todennäköisesti maksimoida työskentelyäsi mahdollisuuksien mukaan. Se vie jonkin verran kokeiluja ja virheitä selvittääksesi kuinka usein haluat työskennellä. Keskimäärin työskentelevä opiskelija antaa noin 19 tuntia viikossa , mutta sinun ei tarvitse välttämättä työskennellä niin monta tuntia saadaksesi hyötyä työstä.

Riippumatta tuntipalkastasi tai keskimääräisestä tuntitunnistasi viikossa, saat silti lisää rahaa (mikä on paljon parempi kuin ei rahaa). Sinun on selvitettävä koulun ja työn välinen tasapaino . Voit lukea lisää tästä tasapainosta tutustumalla viestiimme, jossa päätetään opiskelijan työpaikan saamisesta.

ap kirjallisuus kirja luettelo college hallitus

Tavata uusia ihmisiä

Tämä on erityisen merkityksellinen etu ensimmäistä kertaa opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia ystäviä. Jos saat työpaikan kampuksella, tapaat todennäköisesti kaikenlaisia ​​ihmisiä, joiden kanssa olet jo käynyt koulussa.Työskentelystäsi riippuen saatat jopa tavata yliopiston tiedekunnan, henkilökunnan tai tutkinnon suorittaneita opiskelijoita. Tämä voi olla loistava mahdollisuus ammattimaiselle verkostoitumiselle .

Minulla oli melko mahtava kahvila työpaikka yliopistossa, jossa tapasin paljon uusia ystäviä. Olen myös ollut säännöllisesti yhteydessä professoreihin, teknillisiin korkeakouluihin ja jatko-opiskelijoihin. On epätodennäköistä, että olisin voinut tavata näitä ihmisiä missään muussa ympäristössä.

Rakenna ansioluettelosi

Korkeakoulu on aika, jolloin useimmat ihmiset alkavat miettiä ammattikokemuksen rakentamista. Hyvät työpaikat opiskelijoille auttavat sinua kehittämään taitoja ja luomaan ammatillisen maineen.

Voit aloittaa etsimällä työpaikkoja, jotka vastaavat ammatillisia tavoitteitasi ja / tai etujasi - esimerkiksi työskentely laboratoriossa akateemisella osastollasi. Jos tämä ei ole hyvä vaihtoehto, älä huoli! Voit silti rakentaa ansioituvia taitojasi melkein mihin tahansa työhön. Erityisesti kaikki johtajuus-, johtamis- tai tekniset taidokokemukset voivat auttaa sinua saamaan työpaikkoja tulevaisuudessa.

Tee paremmin koulussa

Tämä vaikuttaa epäluuloiselta - kuinka osa-aikatyö voisi auttaa sinua paremmin koulussa? Osoittautuu niin opiskelijat, jotka työskentelevät noin 12-15 tuntia viikossa pärjää yhtä hyvin tai jopa paremmin koulussa kuin niillä, joilla ei ole työtä .

Voi olla, että opiskelijatyötä tekevät opiskelijat ovat aluksi kunnianhimoisempia tai järjestäytyneempiä, mikä voisi selittää, miksi heillä on yleensä paremmat arvosanat.Päinvastoin, työn saaminen voi pakottaa sinut ajastamaan aikaasi hieman viisaammin. On vanha sanonta - jos haluat jotain tehtyä, pyydä kiireistä henkilöä tekemään se - tämä saattaa päteä tässä tapauksessa.

Pidä hauskaa

Kaikki opiskelijoiden hyvät työpaikat eivät välttämättä ole räjähdys, mutta jos työskentelet joukon ikäisesi kanssa, sinulla on todennäköisesti aika hyvä aika työskennellessäsi. Opiskelijan työ voi olla loistava tilaisuus seurustella ja jopa päästä eroon koulutyöstä hetkeksi .

Takaisin yliopistotyöhön - minulla oli hauskaa työskennellä ystävien kanssa, mutta meillä oli myös juhlia ja muita tapaamisia työtovereiden kanssa sen jälkeen, kun olimme sulkeneet myymälän. Kampuksen työpaikat voivat olla melko rentoja työympäristöjä, joten on usein tarkoituksenmukaista (tietysti asetuksesta riippuen) hyödyntää sitä pienen hauskanpitoa varten.

Kampuksen parhaat opiskelijatyöt

Nyt kun olemme puhuneet syistä saada työpaikka, voimme päästä luetteloon, jota olet odottanut: parhaat työpaikat, jotka löydät kampuksella. Vaikka tämä luettelo sisältää koulujen yleisimmät työpaikat, se ei ole tyhjentävä - jos löydät haluamasi työpaikan, jota ei ole lueteltu tässä, se ei tarkoita, että se ei ole hyvä mahdollisuus!

Jos olet kiinnostunut opiskelijatyön saamisesta, tutustu näihin upeisiin tehtäviin.

Johdon assistentti

Opiskelijalla on niin paljon erilaisia ​​paikkoja työskennellä järjestelmänvalvojan avustajana kampuksella. Löydät nämä työpaikat paikoista, kuten kirjastot, akateemiset osastot ja vastaanottotoimistot. Jotkut kiireiset professorit saattavat myös etsiä henkilökohtaisia ​​järjestelmänvalvojan avustajia.

Nämä työpaikat eivät todennäköisesti ole kovin palkkatasoisia, mutta ne ovat yleensä vähän stressiä aiheuttavia ja melko rentoja. Jostyöskentelet kiinnostuneessa akateemisessa osastossa, sinulla on mahdollisuus kehittää arvokkaita ammatillisia yhteyksiä.

Barista

Tiedän, että tämä on stereotyyppinen opiskelijatyö, mutta kuulkaa minut! Minä Jos olet kahvin ystävä (tai vaikka et olekaan), baristana työskenteleminen yliopiston kahvilassa voi olla hauska, palkitseva ja sosiaalinen työ .

Baristana työskentely on hyvä koulutus, jos haluat täydentävän osa-aikatyön valmistumisen jälkeen. Saatat jopa saada ilmaista kahvia töissä - se ei tule paljon paremmaksi.

body_flowerlatte.jpg

Kuka ei halua oppia tekemään tällaista latettia?

Fitness ohjaaja

Monissa korkeakouluissa ja yliopistoissa on kampuksen kuntokeskuksia, jotka tarjoavat erityyppisiä luokkia, kuten jooga, pilates, Zumba, spin ja paljon muuta. Jos sinulla on sertifikaatti opettaa jotakin näistä luokista ja nautit alusta liikunnasta, sinun kannattaa tarkistaa tämä.

Kunto-ohjaajan työpaikat yleensä maksaa paljon tunnissa , vaikka sinulla ei ehkä ole mahdollisuutta työskennellä useita tunteja viikossa. Valtava hyöty tällaisesta työstä? Voit tappaa kaksi lintua yhdellä kivellä: saada liikunta sisään kun työskentelet !

IT-avustaja

Koulut tarvitsevat aina IT-apua opiskelijoille ja opettajille. Tarvitset jo olemassa olevia taitoja saadaksesi tällaisen työn, mutta jos sinulla on hyvä tietokoneiden kanssa tai olet edes tehnyt tietotekniikkaa aiemmin, tämä sopii hyvin. Katso lisätietoja koulusi IT-keskuksesta.

Kirjastoavustaja

Työskentely kirjastossa ei ehkä ole kovin jännittävää, mutta se on yleensä hiljaista ja vähäistä stressiä. Seisokit ovat yleisiä, mikä tarkoittaa, että voit tehdä läksyjä ja lukea.

On myös mahdollisuuksia olla vuorovaikutuksessa uusien ja mielenkiintoisten ihmisten kanssa, varsinkin jos keskustelet tutkimuksen parissa työskentelevien opiskelijoiden ja professoreiden kanssa. Olen työskennellyt kirjastossa yliopistossa ja ystävystynyt vanhemman kirjastonhoitajan kanssa, joka halusi opettaa minulle japaninkielisiä sanoja! Niin tylsä ​​kuin kirjasto saattaa olla, et koskaan tiedä, kenen tapaat ja mitä opit.

Hengenpelastaja

Jos sinulla on sertifikaatti hengenpelastajaksi, ei ole mitään syytä tarkastaa hengenpelastajien työpaikkoja. Tämä ehdotus pätee tietysti vain, jos koulussa on uima-altaita kampuksella. Koska hengenpelastus on melko erikoistunut taito, voit odottaa näiden työpaikkojen maksavan hieman enemmän kuin keskimääräinen opiskelijatyösi.

Mail Room Assistant

Postihuoneet sijaitsevat yleensä hyvin lähellä opiskelija-asuntoloita, mikä myös tekee niistä kätevästi jos sinun täytyy juosta töihin, kun olet nukkunut hälytyksen aikana. Mutta postihuoneessa työskentelyllä on muita etuja - se on että loistava tapa tavata muita ihmisiä kampuksella yksi. Sinulla voi olla myös aikaa työskennellä muiden asioiden parissa, kuten lukemisen kiinni ottaminen luokille.

Museoavustaja

Monilla korkeakouluilla ja yliopistoilla on kampuksia museoita, aina pienistä erikoiskokoelmista valtaviin, tunnettuihin gallerioihin. Jos olet kiinnostunut jostakin koulusi museosta - onko se sitten taidemuseo, semitistinen tutkimus, luonnonhistoria, egyptologia tai vertaileva eläintiede (luetteloa voidaan jatkaa ja jatkuu) - suosittelen pysähtymään katsomaan, onko siellä olemassa käytettävissä olevat kannat. En voi ajatella viileämpää työpaikkaa!

Tutkimusapulainen

Tutkimusavustajan työpaikat ovat hienoja, jos haluat kehittää suhteita laitoksesi professoreihin ja / tai tutkinto-opiskelijoihin . Ne ovat myös hyvä tapa tutkia kiinnostusta tutkimukseen ja korkeakouluihin .

Tutkimusavustajan työ voi olla hyvin sosiaalista (ts. Jos suoritat tutkimusta yhteiskuntatieteistä) tai melko yksinäistä (ts. Jos työskentelet itsenäisessä projektissa kemialaboratoriossa). Sinulla voi olla myös mahdollisuuksia kehittää hyvin erikoistuneita taitoja, kuten tiettyjen ohjelmistojen käyttö tai erityisten data-analyysien suorittaminen. Nämä voivat palvella sinua hyvin, kun haet tulevaisuudessa töitä, vaikka ne olisivatkin vain mielenkiintoisia asioita, jotka erottavat sinut muista hakijoista.

Asuinneuvoja

Asuinneuvojan asema on hyvä vaihtoehto opiskelijoille, jotka tuntevat olonsa mukavaksi olla vuorovaikutuksessa uusien ihmisten kanssa, ratkaista sosiaalisia ongelmia ja toimia osana ikäisensä tukiverkostoa.

Etuudet ja edut vaihtelevat koulusta toiseen. Et ehkä saa rahaa käteisellä, mutta asumisneuvojat saavat tavallisesti ilmaisen asunnon. Yleensä asumisneuvojana työskenteleminen ei ole valtava sitoutuminen aikaan.

Opettaja-avustaja (TA)

Tietyt osastot (useimmiten matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen osastot) palkkaavat joskus kokeneita ylemmän luokan opiskelijoita työskentelemään opettajina. Tämä on tietysti suuri opetuskokemus ja on hyvä vaihtoehto opiskelijoille, jotka etsivät sosiaalista, vastuullista työtä aiheesta, josta he pitävät. Se on myös loistava tapa luoda ammattialan yhteyksiä omalla alallasi.

Teknillisten oppilaitosten vastuut vaihtelevat suuresti kokemuksensa sekä osaston ja koulun politiikan mukaan - jotkut saattavat vain arvostella papereita, kun taas toiset saattavat pitää työaikoja tai johtaa pieniä luokkia.

miten saat pähkinänruskeat silmät

body_teacherchalkboard.jpg

Opettaminen on suuri vastuu, mutta se voi myös olla hauskaa.

Matkaopas

Tämä on hyvin sosiaalista työtä ja on hyvä niille, jotka haluavat kehittää ihmissuhde- ja julkisen puhumisen taitoja . Jos työskentelet hakutoimistossa, pääset olemaan vuorovaikutuksessa satojen opiskelijasi ja vanhempiesi kanssa, jotka ovat kiinnostuneita koulustasi.

Usein tarjolla on kesätöitä, mikä on hienoa, jos haluat osallistua luokkiin kesän aikana. Se maksaa yleensä melko hyvin, ja monet matkaoppaat saavat pitää vinkkejä!

Tutor

Riippuen siitä, millaisessa organisaatiossa työskentelet, tämä työ voi olla yksi tuottoisimmista vaihtoehdoista tässä luettelossa. Ainoa huomautukseni? Fuksilla ei ole tapana olla paljon tutorointimahdollisuuksia (koska he ovat akateemisen toteemipylvään pohjassa), mutta kun opiskelijat vanhenevat ja ottavat enemmän luokkia, heillä on enemmän asiantuntemusta tietyillä pääaineilla.

Mitä enemmän kokemusta sinulla on, sitä enemmän kysyntää olet, sitä enemmän rahaa voit ansaita. Tästä johtuen tuutorointi maksaa paljon enemmän, jos pidät siitä kiinni yliopiston kautta (ja jopa valmistumisen jälkeen).

Kuinka löydät kampustyöpaikkoja?

Innostutko aloittamaan työskentelyn vielä? Kuten aiemmin mainitsin, kampuksen työpaikat ovat yleensä hieman rennompia kuin keskimääräinen gradin jälkeinen keikka. Tästä huolimatta on paljon asioita, jotka sinun pitäisi tietää prosessista, jos etsit tosissasi työtä.

Tässä, Käyn läpi tärkeimmät asiat, jotka sinun tulisi tietää työpaikkojen etsimisestä kampuksellasi . Nämä vinkit auttavat sinua aloittamaan oikealla tiellä.

body_magnifyingglass-1.png

Älä huoli, haku ei tule olemaan kovaa.

Käytä henkilökohtaisia ​​yhteyksiäsi

Ystäväsi, luokkatoverisi ja ikäisesi ovat kaikki resursseja. He voivat tarjota tietoa siitä, mitkä työpaikat kannattaa tarkistaa (ja mitkä työpaikat pidetään poissa).

Jos pidät luokkaa haluamasi professorin kanssa, älä pelkää ottaa yhteyttä laboratorioon tai hallinnollisiin aukkoihin. Jos heillä ei ole mitään käytettävissä, he voivat ohjata sinut muihin professoreihin, jotka saattavat tarvita apua.

Tutustu kampusresursseihin

Mahdollisuudet ovat, että koulullasi on jonkinlainen työpaikkojen tietokanta saatavilla. Näissä tietokannoissa on yleensä luettelo sekä kampuksella että kampuksen ulkopuolella olevista työpaikoista, jotka sopivat opiskelijoille. Jos et ole varma, miten pääset tähän, kysy ystäviltä tai luokkatovereilta, jos he tietävät, mistä se löytyy. Jos et saa niistä hyvää tietoa, ota yhteyttä koulusi urakeskus lisätietoja.

Tarkista tämä tietokanta säännöllisesti - kampuksen työpaikat täyttyvät nopeasti, joten jos näet sinua kiinnostavan työpaikkailmoituksen, pudota sitä!

Aloita prosessi ajoissa

Kampuksen työpaikat ovat yleensä palkattavissa melko lukukauden alussa, joten alkaa etsiä aukkoja muutama viikko ennen lukukauden alkua . Jos etsit jotain erikoistuneempaa - esimerkiksi tutkimusassistentin asema -, älä pelkää ottaa yhteyttä professoreihin ja / tai laboratorion johtajiin sähköpostitse neljästä kuuteen viikkoon ennen lukukauden alkua.

Tunne työtutkimuksen tila

Monet kampuksen työpaikat suosivat tai edellyttävät opiskelijoilta liittovaltion työpalkintoja. Voit tarkistaa taloudellisen avun pakettisi nähdäksesi, onko sinulla työopintopalkinto ja jos on, kuinka paljon sinulla on käytettävissä.

Jos et tiedä, miten voit saada taloudellisen avun palkintosi, soita tai lähetä sähköpostia rahoitusapuvastaavallesi. Lisätietoja liittovaltion työtutkimuksesta on ohjelman täydellisessä oppaassa.

Lukitse haluamasi työ

Joten olet tutustunut joihinkin töihin ja löytänyt sinulle sopivan ilmoituksen. Seuraava askel on oikeastaan saada työ, eikö? Seuraavat vinkit auttavat sinua saamaan haluamasi työpaikan, jos sinulle tarjotaan haastattelu kampuksella.

fahrenheit -celsius -muuntokaavio
 • Oletuksen tulisi olla a ammatillinen käytös ja liike rento puku .Saatat pystyä pukeutumaan hieman riippuen siitä, missä / kenen kanssa haastattelet - esimerkiksi, jos haastattelet rennossa kahvilassa opiskelijajohtajan kanssa.
 • Ota vihjeesi haastattelijaltasi. Jos hän on miellyttävämpi ja rennompi, voit antaa vartijasi hieman alas. Jos hän ylläpitää erittäin ammattimaista etäisyyttä, sinun tulee tehdä sama.
 • Valmistaudu tavallisiin haastattelukysymyksiin sekä kaikkiin erityiskysymyksiin, jotka koskevat kyseistä työtä . Esimerkkejä ovat:
  • Miksi olet kiinnostunut tästä työstä?
  • Miksi luulet sopivan tähän tehtävään?
  • Mitkä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi?
 • Ole valmis myös outoihin haastattelukysymyksiin . Satunnaiset haastattelijat kysyvät joskus odottamattomampia kysymyksiä keinona mitata persoonallisuuttasi ja sopivuuttasi. Kun haastattelin kampuksen kahvilassa yliopistossa, minulta kysyttiin hauskoja kysymyksiä, kuten Jos olisit leivonnainen, kumpi olisit ja miksi? Jos joku kysyy luovaa kysymystä, ole hyvä ja anna luovuutesi vastauksiisi.
 • Älä paljasta haastattelussa liian henkilökohtaista tietoa riippumatta siitä, kuinka ystävällinen tai rento asetus on . Aiheet, joista sinun on vältettävä, ovat merkittävät muut, valitukset menneistä työkokemuksista ja perheongelmat. Kääntäen, älä kysy haastattelijalta henkilökohtaisia ​​tietoja - tämä voi olla erittäin haitallista.

Mitä enemmän harjoittelua voit tehdä ennen haastattelua - harjoitteletpa sitten ystävien tai kämppien kanssa tai puhut itsellesi peilissä - sitä parempi.

Ja jos et saa unelmiesi työpaikkaa ensimmäisen haastattelun jälkeen? Älä anna sen pettää sinua. Lähes jokainen on kokenut ainakin yhden ammatillisen hylkäämisen - joskus tietyissä tehtävissä on liian monta pätevää hakijaa. Ajattele jokaista tekemääsi haastattelua hyvänä käytäntönä seuraavaan aikatauluasi !

body_businesscasual.jpg

Haastattelut, alias tekosyy, jonka joudut vaihtamaan kollegiaalisista housuistasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset