12 helppoa minuuttia voittaa pelejä lapsille

body-watch-time-timex

Jos sinusta tuntuu, että sinulla on jatkuvasti loppumassa tapoja pitää perheesi viihdytettynä, mutta sinulla ei ole aikaa suunnitella monimutkaisia ​​aktiviteetteja niiden järjestämiseksi, Minute To Win It -pelit ovat helppo ja edullinen ratkaisu.

Minute to Win It -pelien suunnittelu lapsille on nopeaa ja kivutonta ja pelit ovat myös hauskoja kaikille! Tämä lyhyt opas auttaa sinua valitsemaan ja toteuttamaan omat helpot Minute To Win It -pelisi.Tässä on 12 helppoa minuutin voittaa -peliä, joita koko perhe voi pelata, tarvitsemasi materiaalit ja ohjeet kunkin pelaamiseen.

Minute to Win It -pelit ovat pelejä, joiden pelaaminen kestää noin minuutin ... kuten kupin pinoaminen!

Mikä on minuutti voittaa peli?

Minute to Win It -pelit ovat mutkattomia ja halpoja pelejä, joiden pelaaminen kestää noin minuutin. Kuten nimestä voi päätellä, jokaisessa pelissä kilpailijat kilpailevat kelloa vastaan ​​suorittaakseen tehtävän tai suorittaakseen taitoa. On hämmästyttävää, kuinka hauskaa voi olla niin yksinkertainen asia kuin kuppien pinoaminen, kun kilpailet ajastinta vastaan.

Kuten olet todennäköisesti arvannut, tämäntyyppinen peli on yleensä kilpailukykyinen - lapsesi voivat kilpailla kelloa, toisiaan tai molempia vastaan. Voit myös helposti muokata Minute to Win It -pelien sääntöjä, tarvittavia materiaaleja ja aikataulua lapsille, jotta he pysyvät kiinnostuneina ja maksimoivat näiden aktiviteettien ajan.

Jos ajattelet, minulla ei ole aikaa luoda lapsilleni Pinterest-arvoista toimintaa, on hyviä uutisia: Minute to Win It -pelit lapsille eivät vaadi paljon suunnittelua tai hienoja materiaaleja . Suurimmaksi osaksi voit koota Minute to Win It -pelejä käyttämällä esineitä, jotka sinulla on jo talon ympärillä!

Itä -Carolinan yliopiston gpa -vaatimukset

Jos tunnet olosi venytetyksi laihaksi, mutta haluat lapsillesi jonkinlaista jäsenneltyä aktiviteettiaikaa joka päivä, nämä 12 helppoa minuutin voittaa -pelit ovat sinua varten. Katso ne alla!

runko-12-kaksitoista-numero

12 Helppo minuutti voittaa pelejä

Älä etsi pidemmältä kuin luettelomme 12 helposta minuutti voittaa -pelistä, jotka auttavat saamaan lapsesi kuluttamaan loputtoman energiansa (ja pitämään hauskaa sen aikana!) . Jokaiseen alla olevaan pelikuvaukseen olemme sisällyttäneet myös lyhyen luettelon tarvitsemistasi materiaaleista ja yksinkertaiset, vaiheittaiset ohjeet pelaamiseen.

Muista myös se nämä pelit ovat muokattavissa. Voit muuttaa materiaaleja ja sääntöjä perheesi tarpeiden mukaan. Älä pelkää olla luova!

#1: Speed ​​Stacker -kupit

Nopeuspinoajat sallivat lapsesi kilpailevat kellon kanssa tai toisiaan pyramidipelissä muovisia juomakuppeja käyttäen . Olet todennäköisesti nähnyt nämä uskomattomat pinoamiskilpailut YouTubessa ! Kun sinä todennäköisesti et voi pinota kuppeja niin nopeasti kuin videossa olevat ihmiset, sinulla on varmasti hauskaa tehdä se.

Tarvitset seuraavaa:

 • 15 muovista juomakuppia per lapsi (esimerkiksi kertakäyttöiset juhlakupit toimivat hyvin)


Ennen kuin kello alkaa, pyydä jokaista lasta pinoamaan 15 kuppiaan pyramidiin, jossa on viiden kupin pohja (kuppien tulee olla ylösalaisin). Kun minuutin kello alkaa, jokaisen lapsen on murtettava kuppipyramidinsa niin, että kupit ovat yhdessä nipussa. Kun he ovat hajottaneet ensimmäisen pyramidin, he purkavat kupit niin nopeasti kuin pystyvät rakentaakseen pyramidin uudelleen!

Tavoitteena on purkaa kupit ja asentaa ne uudelleen mahdollisimman nopeasti. Voit kilpailla kelloa vastaan ​​yrittääksesi henkilökohtaisia ​​parhaita pisteitä tai voit pelata head-to-head-kilpailussa!

Lapsesi iästä riippuen saatat huomata, että yksi pyramidi on liian helppo. Voit lisätä vaihtelua Speed ​​Stacker -kuppeihin muuttamalla pyramidien kokoa, niiden rakennettavien pyramidien lukumäärää tai antamalla lastesi työskennellä yhdessä rakentaakseen ja murtaakseen jättimäisen kuppipyramidin kilpailussa kelloa vastaan.

#2: Kid Pong

Jos haluat käyttää materiaaleja uudelleen, hanki Super Stackers -kupit ja aloita Kid Pong -peli. Tämä peli testaa käden ja silmän koordinointitaitoja, kärsivällisyyttä ja jopa strategiaa!

Tarvitset seuraavaa:

 • 6 pingispalloa per lapsi
 • 6 muovista juomakuppia per lapsi
 • Nauha tai vesi


Jos haluat pelata Kid Pongia, aseta 6 kuppia haluamaasi kokoonpanoon (esim. Suora viiva, pyramidi tai kaksi kolmesta rivistä) lattialle tai pöydälle muutaman metrin päässä lähtölinjasta. Pelin helpottamiseksi voit teipata kuppien pohjan maahan tai pöytään tai punnita ne vedellä, jos et välitä sotkusta.

Kun kello alkaa, lapsillasi on minuutti aikaa saada kaikki 6 pingispallopalloa kuuteen kuppiin!

Aivan kuten kupin pinoaminen, voit säätää tämän pelin vaikeammaksi tai helpommaksi perheesi taitotasosta riippuen. Lisää vaihtelua tähän toimintaan muuttamalla kuppien lukumäärää tai asetusta, kuppien korkeutta ja sitä, kuinka kaukana lapsesi on seisottava kupeista heittämisen aikana.

#3: Peili Yhdistä pisteet

Mirror Connect the Dots on loistava harrastus nuorempien lasten kanssa, jotka työskentelevät edelleen hienoja motorisia taitoja ja laskemista.

Tarvitset seuraavaa:

 • Käsipeilit tai suurempi, lattiaan ulottuva peili, jota voit liikuttaa
 • Kuivapyyhkeet kahdessa eri värissä

Mirror Connect the Dots toimii seuraavasti: piirrä kuviopisteitä peiliin kuivalla pyyhkimismerkillä (on parasta, jos pystyt asettamaan peilin tasaiselle alustalle tai pöydälle). Määritä jokaiselle pisteelle numero (alkaen 1: stä, sitten 2: sta, sitten 3: sta jne.) Niin, että kun ne yhdistetään viivoilla, muodostuu satunnainen muoto tai malli. Jos lapsesi on tarpeeksi nuori ja tarvitsee esittelyn, osoita pisteet numerojärjestyksessä ja näytä heille, missä järjestyksessä heidät yhdistetään.

Kun olet piirtänyt ja numeroinut pisteet, anna lapsellesi erivärinen kuiva pyyhintämerkki ja käynnistä kello. Tavoitteena on yhdistää kaikki pisteet oikeassa järjestyksessä minuutissa tai alle tai niin nopeasti kuin mahdollista. Kun lapsi oppii pelaamaan, voit poistaa ja piirtää uusia pisteitä ja numeroita, jotta he voivat arvailla.

kehon lelu-varjon jäljitys

Shadow Tracing -palvelussa sinun tarvitsee vain asettaa lelu jalkakäytävälle niin, että se heittää varjon, ja jäljittää varjo mahdollisimman nopeasti!

#4: Varjojen seuranta

Jos haluat lastesi leikkivän ulkona jonkin aikaa, Shadow Tracing on pakko kokeilla. T hänen toiminta innostaa luovuuteen ja auttaa nuorempia lapsia työskentelemään käsi-silmä-koordinaatiossaan.

Tässä on tarvitsemasi materiaalit:

 • Lelut, jotka nousevat pystyyn, kuten dinosaurukset, nuket, autot, junat jne.
 • Jalkakäytävän liitu TAI paperi ja lyijykynä

Voit määrittää varjonseurannan seuraavasti. Jos sinulla on jalkakäytävän liitu käsilläsi ja haluat pitää asennuksen erittäin yksinkertaisena, auta lapsiasi asettamaan lelu niin, että aurinko heittää lelun varjon jalkakäytävälle. Vaihtoehtoisesti teippaa paperi maahan ja aseta lelu niin, että varjo heitetään paperille.

Kun olet saanut lelut valmiiksi, pyydä lapsiasi yrittämään jäljittää lelun varjo jalkakäytävälle tai paperille minuutissa tai vähemmän liidulla tai tussilla/värikynillä/väriliiduilla. Voit tehdä tästä niin helppoa tai vaikeaa kuin haluat riippuen käyttämäsi lelujen muodosta, koosta ja monimutkaisuudesta.

Shadow Tracingia voidaan myös pidentää pidempään peliin. Jos esimerkiksi lapset ovat jäljittäneet useita muotoja tai eläimiä ja ovat levottomia, pyydä heitä värjäämään siluetteihin, joita he jäljittivät liidullaan tai värikynillä/värikynillä/tussilla hauskana taidetehtävänä.

#5: 4 Kulmat

Four Corners on monipuolinen peli, joka sisältää muotoja, muistia ja kuuntelutaitoja. Myös aikuiset voivat pitää tätä peliä hauskaa pelata!

katsovatko korkeakoulut ap -tuloksia

Tarvitset seuraavaa:

 • Näkyvä teippi (kuten maalarin tai maalarinteippi)
 • Laite kaikkien kuultavan musiikin toistamiseen

Voit määrittää 4 kulmaa seuraavasti: luo nauhalla muotoja huoneen, takapihan tai ajotien eri osiin. Kun olet määrittänyt kulmasi nauhalla, toista musiikkia tarpeeksi kovaa, jotta lapset voivat kuulla sen. Kun musiikki soi, pyydä heitä kävelemään/juoksemaan ympäri, tanssimaan, hyppimään yhdellä jalalla tai mitä tahansa toimintaa, jonka kutsut . Kun lopetat musiikin, lasten on juoksettava siihen muotoon, jonka kutsut. Jos sinulla on suurempi perhe, tee siitä kilpailu, jotta viimeinen oikeaan kulmaan pääsevä henkilö pääsee seuraavalle kierrokselle.

Vaihtoehtoisesti voit muokata tätä toimintaa ja käyttää sitä auttamaan myös lapsiasi opiskelemaan. Jos lapsesi tarvitsevat tietokilpailuja koulutehtävissä - kuten monivalintakilpailuissa tai testeissä - teippaa kirjaimet (esim. A, B, C, D) tai numerot aivan kuten sinä. Lue kysymys oppaasta, soita sitten monivalintatehtävät ja pyydä niitä suorittamaan oikea vastaus kirjaimella tai numerolla.

#6 Oviaukon hämähäkinverkko

Oviaukon hämähäkinverkko on aktiviteetti, jonka lapset voivat tehdä kaiken itsenäisesti, kun olet määrittänyt sen. Tarvitset seuraavaa:

 • Naamiointi tai maalarinteippi
 • Oviaukko tai kävelytie
 • Paperi, jota ei haittaa rypistyä


Määritä tämä toiminto nauhoittamalla avoimen oviaukon tai käytävän yli niin, että teippi muistuttaa hämähäkinverkkoa (varmista, että nauhan tahmea puoli osoittaa kaikki yhteen suuntaan). Seuraavaksi pyydä lapsiasi murskaamaan paperinpalat baseball-kokoisiksi tai suuremmiksi ryppyiksi. Kun sinulla on verkko ja rypistynyt paperi (jota sinun pitäisi kutsua täysin virheiksi), anna lapsellesi hetki saada mahdollisimman monta vikaa kiinni hämähäkinverkkoon heittämällä ne teipatulle oviaukolle. Henkilö, jolla on eniten vikoja jumissa verkossa, voittaa!

kehon puuvillapallot

Useimmilla ihmisillä on puuvillapalloja ympäri taloa ... ja niitä on erittäin helppo käyttää Minute to Win It -pelien varusteina.

#7: Cotton Ball Shuffle

Nuoremmat ja vanhemmat lapset voivat tehdä Cotton Ball Shufflen, ja se on minuutti voittoon -peli, johon on helppo sisällyttää oppimisosa. Vielä parempi: se on peli, joka on nopea asentaa ja johon ei liity lainkaan puhdistusta.

Tarvitset seuraavaa:

 • Pussi jumbo-kokoisia puuvillapalloja
 • Yksi lusikka per lapsi
 • Teippi tai isot astiat, kuten muoviset astiat tai sekoituskulhot

Jos haluat pelata Cotton Ball Shufflea, nauhoita kaksi ruutua lattiaan tai aseta astiat useiden jalkojen päähän toisistaan. (Tavoitteena on antaa lapsille paljon liikkumavaraa.) Anna jokaiselle lapselle lusikka ja kaada puuvillapallopussi yhteen teipatuista neliöistä tai astioista.

Kun kello alkaa, Tavoitteena on siirtää lusikalla mahdollisimman monta puuvillapalloa neliöstä/astiasta toiseen. Jos lapset liikkuvat liian nopeasti ja puuvillapallo lentää pois, heidän on palattava puuvillapallovarastoon ja aloitettava uudelleen.

Jos lapsesi kyllästyvät nopeasti, harkitse tämän toiminnan muuttamista seuraavasti:

 • Kilpailkaa lastenne kanssa tai kilpailkaa keskenänne
 • Värillisten käsityökalujen käyttäminen kuuntelun sisällyttämiseen: pyydä heitä kuljettamaan kutsumiasi värejä tai kokoja
 • Puhutaan erilaisia ​​tapoja kuljettaa puuvillapalloja (esim. Hyppimällä yhdellä jalalla, kävellessä taaksepäin, kävellessään polvillaan, käyttämällä molempia käsiä ja kahta lusikkaa jne.)
 • Käytä 4 Corners -pelin muotoja, kirjaimia tai numeroita (lueteltu aiemmin) ja pyydä heitä kuljettamaan puuvillapallot haluamaasi muotoon, kirjaimeen tai numeroon.

#8: Kohtaa eväste

Jos et ole sokerin saannin tarkkailija, pyydä lapsiasi pelaamaan Face the Cookie. (Tämä on myös loistava peli, jos haluat palkita hyvän käytöksen herkulla!)

Tarvitset seuraavaa:

 • Paketti/erä evästeitä (kaikenlaiset kelpaavat)

Pelaat näin: pyydä lapsiasi makaamaan selällään ja aseta sitten eväste heidän kasvoilleen, kuten otsaansa. Tavoitteena on saada eväste suuhunsa käyttämättä käsiään mahdollisimman nopeasti.

Tämä toiminta sisältää luonnollisesti paljon heilumista, taivuttamista ja sekoittamista, joten käytä avointa tilaa kaukana rikkoutuvista tai huonekaluista. Lisäksi, jotta Face the Cookie olisi haastavampi, anna lapsille jonkin verran aikaa ohjata evästettä suuhunsa tai pakottaa heidät kilpailemaan keskenään.

#9: Lentävä sulka

Lentävä sulka voi todellakin lentää kaikella, mikä kelluu ilmassa , joten sinulla on paljon vaihtoehtoja laitteiden suhteen.

Suosittelemme käyttämään tätä toimintaa seuraavasti:

 • Jotain kelluvaa, kuten höyhen, ilmapallo tai pehmopaperi
 • Suuri ämpäri tai säiliö

Jos haluat pelata Flying Featheria, aseta lähtöviiva -alue ja pyydä lapsiasi pitämään sulka ilmassa ylittäessään huone mahdollisimman nopeasti. Aseta ämpäri tai astia huoneen toiseen päähän ja pyydä lapsiasi yrittämään laskea höyhen astiaan! Saalis on, että heidän tulee pitää kätensä selän takana koko ajan ja käyttää vain hengitystään höyhenen pitämiseen pinnalla!

Sinun on ehkä muutettava tätä toimintaa lapsesi iän ja käyttämäsi materiaalin mukaan. Esimerkiksi pikkulasten voi olla helpompi poimia sulka ylös ja heittää sitä kauhaa kohti kuin puhaltaa sitä suullaan. Lisäksi jos käytät suurta ilmapalloa, saatat saada lapsesi koputtamaan sen ilmaan käsillään.

vartalon syömäpuikot

parhaat koulut esilääkärille

Minute to Win it -pelit voivat olla loistava tapa opettaa lapsille myös taitoja. Chopsticks Challenge on loistava tapa auttaa lapsia oppimaan syömäpuikkojen käyttöä ja kehittämään käden ja silmän koordinaatiota.

#10: Chopsticks Challenge

Ota pois kertakäyttöiset syömäpuikot, joita olet kerännyt noutoruokailustasi, ja käytä niitä hyväksi . Tämä peli auttaa lapsia kehittämään koordinaatiotaan, ja riippuen siitä, kuinka pelaat sitä, se voi myös auttaa heitä kehittämään tiimityöskentelyä ja viestintätaitoja.

Tarvitset seuraavaa:

 • Syömäpuikot
 • Vilja suurilla, yhtenäisillä paloilla (kuten Kix tai Cheerios)
 • Muoviset kulhot tai astiat

Tämä peli toimii parhaiten, jos asetat sen pöydälle, johon osallistujat istuvat. Aseta kaksi kulhoa jokaisen istuimen eteen. Täytä toinen viljalla ja jätä toinen kulho tyhjäksi. Kun ajastin käynnistyy, lasten on siirrettävä viljapalat kulhosta toiseen mahdollisimman nopeasti. Eniten viljapaloja liikuttava lapsi voittaa!

Jos lapsesi kuumenevat, kun asiat ovat kilpailukykyisiä, pyydä heitä työskentelemään yhdessä nähdäkseen, kuinka monta viljapalaa he voivat siirtää yhdessä toiseen kulhoon minuutissa. Jotta tämä olisi opettavaisempaa toimintaa, voit saada heidät laskemaan viljapalat yksitellen kunkin kierroksen lopussa nähdäksesi, kuka voitti.

#11: 52 Nouto

On olemassa useita helppoja Minute to Win It -pelejä lapsille ei vaadi muuta kuin korttipakan. Tämä peli on yksi niistä!

Tarvitset seuraavaa:

 • Yksi korttipakka (suosittelemme käyttämään vanhempaa pakkaa, jos kortit vahingoittuvat)

Jos haluat pelata 52 Pick Up -peliä, pyydä lapsiasi heittämään korttipakka maahan. Heillä on minuutti aikaa poimia ja lajitella mahdollisimman monta korttia oikeisiin luokkiin antamiesi ohjeiden perusteella, esimerkiksi asettamalla ne numerojärjestykseen puvun mukaan tai lajittelemalla ne värin mukaan.

Jos todella haluat heidän harjoittelevan, pyydä heitä heittämään kortit keskelle huonetta ja käytä sitten 4 Corners -pelin nauhoitettuja numeroita tai kirjaimia jokaisen puvun paikkoina. Kun kello alkaa, tavoitteena on asettaa kaikki kortit jokaisesta puvusta oikeaan kulmaan.

Voit myös mukauttaa tämän pelin pienille lapsille! Pyydä heitä noutamaan mahdollisimman monta korttia ja tuomaan ne sinulle, ja pyydä heitä sitten nimeämään kortin väri, kortin numero ennen kuin he luovuttavat sen sinulle.

#12: Maali ja pomot

Paint and Poms vaatii kevyttä valmistelua, mutta se on hauskaa ja opettavaista nuoremmille lapsille.

Tarvitset seuraavaa:

 • Paperin palasia
 • Lapsille turvallinen maali, väriliidut tai tussit
 • Värilliset käsityöpommit

Jos haluat pelata Paintia ja Pomsia, sinun tai lastesi tulisi käyttää maalia tai merkkejä värittääksesi ympyrät ympäri paperia. Kun ympyrät on piirretty, anna lapsillesi säiliö värillisistä käsityöpommista. Kun kello alkaa, heillä on minuutti aikaa asettaa värilliset käsityöpommit pomien väriä vastaavien ympyröiden päälle. Joten esimerkiksi keltaiset pommit menevät keltaisille ympyröille, siniset pomit sinisille ympyröille jne. Tavoitteena on peittää jokainen maalattu ympyrä oikein värillisellä pomolla. Voittaja on henkilö, joka pystyy yhdistämään eniten pommeja oikeisiin ympyröihin minuutissa!

Voit lisätä tähän toimintaan vaihtelua maalaamalla ympyröitä useille paperiarkille ja vaihtamalla ne pois, kun lapsesi tuntee ensimmäisen paperin kuviot. Ja jos sinulla ei ole pomia, voit käyttää sen sijaan moniväristä viljaa, legoja tai rakennuspalikoita.

body-word-balloon-exclamation-mark-tip

3 vinkkiä minuuttivoittoon

Nyt kun sinulla on hienoja ideoita Minute to Win It -peleihin, tässä on muutamia nopeita vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti peliajastasi.

Vinkki 1: Ota huomioon lasten taitotasot

Jotkut yllä luetellut pelit, kuten Chopsticks Challenge tai Cotton Ball Shuffle, vaativat hieman koordinaatiota toimiakseen. Nämä pelit voivat lopulta olla turhauttavampia kuin hauskoja pienille lapsille!

Joten ennen kuin valitset pelin, Mieti hetki, mitä lapsesi voivat tehdä ja mitä eivät . Vaikka on hyvä idea valita haastavia aktiviteetteja lasten huomion kiinnittämiseksi, haluat myös heidän viihtyvän.

mikä hyvä gpa yliopistolle

Vinkki 2: Tunne tavoitteesi

Lasten viihdyttäminen voi tuntua kokopäivätyöltä. Minute to Win It -pelien idea on helpottaa prosessia, ja se alkaa tietämällä, mitä yrität saavuttaa.

Jos esimerkiksi yrität vain pitää lapset kiireisinä ja aktiivisina, voit valita eri Minute to Win It -pelit kuin jos yrität auttaa lapsia harjoittelemaan sitä, mitä he oppivat koulussa. Vaikka haluat tehdä leikin ajan opettavaiseksi, lapset arvostavat satunnaista taukoa juosta ja pitää hauskaa.

Ajattele oppimispelien vaihtamista aktiivisiin peleihin tai istumapelejä (kuten Chopstick Challenge) aktiivisempien pelien kanssa (kuten 4 Corners). Monipuolisuuden sisällyttäminen tavoitteisiisi mielessä auttaa perheesi saamaan kaiken irti Minute to Win It -peleistä.

Vinkki 3: Pidä kilpailu ystävällisenä

Pieni terve kilpailu on hauskaa, mutta et halua, että se muuttuu taisteluksi tai loukkaa tunteita. Jos lapsesi ovat herkkiä häviämään, voit harkita Minuutin sääntöjen mukauttamista voittaaksesi pelejä .

Esimerkiksi sen sijaan, että kilpailisit sisaruksia tai vanhempia vastaan, pyydä lapsiasi asettamaan henkilökohtainen paras ennätys kelloa vastaan. Voit myös saada lapset työskentelemään yhdessä tiiminä voittamaan äidin, isän tai vanhemmat veljet ja sisaret!

next_steps_roadsign

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.