Kanadan 12 parasta yliopistoa

feature_canada_flag_2

Ajatteletko osallistua yliopistoon ystävällisessä naapurissamme pohjoisessa? Olitpa sitten yhdysvaltalainen tai muu kansainvälinen opiskelija, jos haluat suunnata Kanadaan jatkaaksesi opintojasi, haluat varmasti tietää, mitkä ovat Kanadan parhaat yliopistot .

Selitämme suurimmat edut käymällä kanadalaisessa koulussa ennen esittelyä valintamme 12 parhaasta yliopistosta Kanadassa . Käymme sitten läpi, kuinka nämä huippukoulut eroavat Yhdysvaltojen huippukouluista, ja selitämme kuusi tekijää, jotka sinun on otettava huomioon ennen hakemista Kanadan yliopistoon.College Kanadassa: 5 potentiaalista hyötyä yhdysvaltalaisille opiskelijoille

Jos olet Yhdysvalloista tai muusta maasta Kanadan lisäksi, saatat miettiä, mikä on houkuttelevuus osallistua kanadalaiseen oppilaitokseen. Eikö jokaisella maalla ole omat osuutensa hyvistä yliopistoista?

Tässä on joitain suurimpia syitä, miksi - USA: na tai muuna kansainvälisenä opiskelijana - saatat päättää mennä Kanadan yliopistoon amerikkalaisen yliopiston ohella.

# 1: Voit säästää rahaa

Vaikka et olisikaan amerikkalainen, olet todennäköisesti kuullut siitä, kuinka kalliita yliopistot Yhdysvalloissa voivat olla.

Mukaan US News , keskimääräiset lukukustannukset lukuvuodelle 2020-21 yksityisissä Yhdysvaltain korkeakouluissa olivat 35 087 dollaria . Osavaltioiden julkisten yliopistojen kustannukset olivat paljon pienemmät: 9 687 dollaria .

Kanadassa opetukset voivat vaihdella valtavasti maakunnasta tai alueesta riippuen. Kanadan tilastojen mukaan Kanadan ulkomaalaisten opiskelijoiden keskimääräiset lukukustannukset lukuvuodelle 2020-21 olivat 32 041 CA $ (~ 23910 dollaria) . Tämä keskiarvo on edelleen paljon halvempi kuin yksityisten korkeakoulujen keskimääräinen vuotuinen lukukausimäärä Yhdysvalloissa - yli 10 000 dollaria vähemmän , itse asiassa!

(Huomaa, että useimmat Kanadan yliopistot veloittavat kansainvälisiltä opiskelijoilta korkeampia lukukausimaksuja. Kanadalaiset opiskelijat voivat odottaa maksavansa noin 6 610 dollaria (~ 4 930 dollaria) opetusta Kanadan tilastojen mukaan.)

Joten mitä tämä kaikki tarkoittaa sinulle? Jos olet yhdysvaltalainen opiskelija, säästät eniten rahaa vain käymällä valtion sisäisessä yliopistossa.

Kuitenkin, jos joudut valitsemaan yksityisen yhdysvaltalaisen yliopiston tai kanadalaisen yliopiston välillä, säästät rahaa valitsemalla jälkimmäisen .

Huomaa, että nämä kustannukset koskevat vain lukukausimaksuja. Kuinka paljon yhteensä kulutat korkeakouluun⁠ mukaan lukien asumiskulut, ateriaohjelmat ja kuljetukset vaihtelevat omien tapojesi mukaan, saitko taloudellista tukea ja erityisestä alueesta .

# 2: Saat elää eri maassa

Jos sinulla on aina ollut sydämesi asetettu muuttamaan ulkomaille tai olet todella kiinnostunut mahdollisuudesta asua toisessa maassa, Kanadan huippuyliopistoon osallistuminen olisi loistava valinta sinulle.

Saat kokea toisen kulttuurin (huolimatta siitä, kuinka samanlainen Kanada ja Yhdysvallat saattavat näyttää, he ovat silti kaksi erillistä maata!), Ystävät ystäviä eri alojen ja taustojen opiskelijoiden kanssa ja onnistuvat silti saamaan maailmanluokan koulutuksen.

Tunnetaan erilaisista yhteisöistään ja yleisestä kutsuvasta käytöksestään, Kanada on tällä hetkellä elämänlaadun ykkönen . Joten jos olet kyllästynyt Yhdysvaltojen hälinästä, Kanada voi olla jännittävä (vaikkakin melko kylmä!) Harkittavissa oleva paikka.

Maa on myös kasvaa yhä suositumpi kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa . Vuosina 2016--2017 Toronton yliopisto koki Kanadan ulkopuolella asuvien opiskelijoiden hakemusten määrä kasvaa 20% , kun taas McMaster University kasvoi vielä vaikuttavammin 33%.

body_mcmaster_university University Hall McMaster Universityssä( Ali Eminov / Flickr)

# 3: Pääsy on vähemmän kilpailukykyinen⁠ ja yksinkertaisempi

Toisin kuin Yhdysvaltain korkeakoulut, jotka ovat ylpeitä matalasta pääsykurssistaan, Kanadan yliopistot eivät yleensä ilmoita hyväksymisastetta , koska ne eivät todellakaan osoita mitään. Tarkoitan tällä sitä, että koulun valikoivuus Kanadassa ei todellakaan paljasta paljoa, jos mitään, tärkeää.

Suurimmalla osalla Kanadan yliopistojen hyväksymisaste on paljon korkeampi kuin Yhdysvaltain instituutioissa , joten koulun valintaprosentin tunteminen ei anna sinulle mitään merkittävää tietoa siitä.

Tähän liittyy se tosiasia, että Kanadan yliopistoissa on tyypillisesti paljon enemmän opiskelijoita kuin Yhdysvaltain yliopistoissa , usein yli 30000 huippukouluissa ja yli 72000 Toronton yliopistossa, Kanadan suurimmassa oppilaitoksessa. Kun ilmoittautuminen on niin suurta, on järkevää, että hyväksymisaste Kanadan yliopistoissa ei olisi erityisen alhainen.

Lisäbonuksena sinun ei tarvitse lähettää standardoituja testipisteitä pääsyä varten Kanadan yliopistoihin kuten tarvitset Yhdysvaltain yliopistoille. Tämä johtuu siitä, että Kanadan koulut keskittyvät ensisijaisesti yleiseen GPA: si .

Joten sano hyvästi SAT / ACT! (Voit myös hakea koe-valinnaisissa Yhdysvaltain kouluissa, jos todella vihat standardoituja testejä.)

# 4: Asuntoloissa ja kreikkalaisessa elämässä on vähemmän painotuksia

Vaikka Yhdysvaltain yliopistot pitävät usein paljon tärkeänä asumista muiden opiskelijoiden kanssa asuntoloissa ja osallistumista järjestöihin ja veljeihin, Kanadan yliopistot eivät todellakaan keskity näihin näkökohtiin.

Useimmissa Kanadan yliopistoissa opiskelijoiden on muutettava kampukselta ensimmäisen vuoden jälkeen ja löytää omat huoneistot tai talot, joissa asua. Tämä tilanne eroaa monien Yhdysvaltain koulujen tilanteesta, jotka yleensä vaativat tai suosittelevat oppilaita jatkamaan asumista kampuksella jopa ensimmäisen vuoden jälkeen.

Tässä mielessä, Kanadassa painotetaan enemmän itsenäistä elämää kuin Yhdysvallat.

Samoin, Kreikan elämä ei ole yhtä yleistä Kanadassa kuin Yhdysvalloissa . Vaikka seurakunnat ja veljeydet tehdä on olemassa Kanadassa, niitä ei ole läheskään yhtä paljon kuin osavaltioissa, eivätkä ne yleensä ole niin suuria.

Joten mikä on take-away täällä? Jos haluat enemmän itsenäisyyttä asuinpaikkasi suhteen ja et ole suuri kreikkalaisen elämän fani, Kanadan yliopisto saattaa sopia sinulle paremmin.

# 5: Kanadalla voi olla unelmiesi ohjelma

Niin korkealta kuin tämä luultavasti kuulostaa, se on totta⁠ - unelmiesi ohjelma voi hyvinkin olla vain tarjotaan kanadalaisessa laitoksessa. Ja jos näin on, mitä odotat? Käytä!

näyte yliopiston suosituskirjeestä

Kanadan parhaat yliopistot: Ranking Methodology

Kanadan yliopistojen rankinglistan luomiseksi tarkastelimme seuraavia tekijöitä ja annoimme pistearvot sen perusteella, kuinka hyvin jokainen koulu täyttää kriteerit (joten mitä paremmin koulu täyttää tietyn kriteerin, sitä enemmän pisteitä se ansaitsee):

Koska monet teistä, jotka luet tätä artikkelia, ovat todennäköisesti Yhdysvalloissa asuvia opiskelijoita, olemme myös varma sisällyttämään jokaisen koulun kuvauksen vähän tietoa ulkomaisten opiskelijoiden määrästä .

Kanadan 12 parasta yliopistoa, sijoitus

Nyt kun olemme käyneet läpi luokittelumenetelmän, jota käytimme Kanadan yliopistojen rankinglistalle, katsotaanpa, mitä havaitsimme Kanadan 12 parhaaksi yliopistoksi.

body_university_of_toronto_victoria_college Victoria College Toronton yliopistossa

# 1: Toronton yliopisto Toronto— Toronto, ON

Sijalla 1 US News , Times Higher Education , ja CWUR, Toronton yliopisto on maailmankuulu julkinen tutkimusyliopisto ja asuu 72 000 opiskelijaa, mukaan lukien valtavasti 68 000 opiskelijaa.

Opiskelijat voivat valita joukosta yli 700 perustutkinto-ohjelmaa samoin kuin yli 200 jatko-ohjelmaa, joiden akateemiset jaot vaihtelevat tekniikasta ja lakista tietoon, kansanterveyteen sekä taiteeseen ja tieteeseen. Ohjelmat on jaettu T: n kolmelle kampukselle, jotka kaikki sijaitsevat Suur-Toronton alueella.

Nykyisessä, noin 13000 kansainvälistä opiskelijaa täällä opiskelee yli 160 maasta ja alueelta. U of T tarjoaa jopa erikoistarjouksia kansainväliset apurahat Intian ja Yhdysvaltojen opiskelijoille .

# 2: McGill University Mont— Montreal, QC

Molempien sijoitus # 3 US News ja KURSSI , McGill University on johtava julkinen koulu, jolla on korkea opiskelijoiden tyytyväisyys ja vaikuttava 85%: n valmistumisaste . Tällä hetkellä oppilaitoksessa on 31 000 perustutkintoa, joista noin neljäsosa on ulkomaalaisia ​​opiskelijoita yli 150 maasta.

Vaikka McGill sijaitsee Kanadan ranskankielisessä maakunnassa, se käyttää englantia ensisijaisena opetuskielenä. Noin 300 akateemista ohjelmaa on saatavana 10 koulussa ja tiedekunnassa, ja niiden opintoalat sisältävät biologian, arkkitehtuurin, historian, hammaslääketieteen ja englanninkielisen kirjallisuuden.

McGill tunnetaan kotinaan Kanadan vanhin lääketieteellinen koulu ja hänellä on yhteyksiä useisiin opetussairaaloihin.

# 3: Brittiläisen Kolumbian yliopisto - Vancouver, BC

Perustettu vuonna 1908 ja yli 50 000 opiskelijan koti, British Columbian yliopisto sijoittuu jatkuvasti Kanadan kolmen parhaan yliopiston joukkoon . Koulu luokiteltiin myös äskettäin Pohjois-Amerikan kansainvälisin yliopisto .

UBC: n pääkampus on Vancouverissa ja sisältää noin 85% kaikista opiskelijoistaan. On yli kaksi tusinaa akateemista jakoa ja koulua saatavilla tällä kampuksella, mukaan lukien journalismi, koulutus, kinesiologia, musiikki ja liike-elämä.

Kansainvälisten opiskelijoiden osalta noin 23% pääkampuksen opiskelijoista on kansainvälisiä. UBC on tuottanut monia merkittäviä alumneja, mukaan lukien kahdeksan Nobel-palkinnon voittajaa ja kolme Kanadan pääministeriä.

# 4 (Tie): McMaster University - Hamilton, ON

Vuonna 1887 perustettu McMaster University on tunnettu julkinen tutkimusyliopisto Westdalessa , Hamiltonin esikaupunkialue, joka ei ole liian kaukana Kanadan ja Yhdysvaltojen rajasta. Sen muut kampukset ovat Hamiltonin, Burlingtonin, Kitchener-Waterloon ja Niagaran keskustassa.

McMasteriin menee yli 24 000 opiskelijaa, mukaan lukien noin 4000 kansainvälistä opiskelijaa.

McMaster on kuusi akateemista tieteenalaa: tekniikka, humanistiset tieteet, terveystieteet, yhteiskuntatieteet, tiede ja liike-elämä. Sen Taide ja tiede -ohjelma tarjoaa opiskelijoille erittäin monitieteisen koulutuksen ja ylläpitää tarkoituksellisesti pienen kohortin, jossa on vain 60 ensimmäisen vuoden opiskelijaa.

body_university_of_alberta_arts_building Vanhan taiteen rakennus Alberta-yliopistossa( Yajjyb / Wikimedia Commons)

# 4 (Tie): Alberta-yliopisto - Edmonton, AB

Alberta-yliopisto on huipputason julkinen laitos asuu yli 40 000 opiskelijaa ja käsittää viisi kampusta , joista neljä sijaitsee Alberta-pääkaupungissa Edmontonissa. Sen pääkampus, North Campus, ulottuu noin 50 kortteliin.

UAlberta on yli 200 perustutkinto-ohjelmaa ja 500 jatko-ohjelmaa . Viidesosa opiskelijakunnasta on kansainvälinen, ja sellaisenaan on ohjelmia, jotka auttavat opiskelijoita, joiden äidinkieli ei ole englanti, mukaan lukien englannin kielikoulu ja Bridging-ohjelma.

Laitoksella on tutkimus- ja opetusyhteyksiä yli 400 arvostettuun kouluun ja organisaatioon ympäri maailmaa.

# 4 (Tie): Montrealin yliopisto - Montreal, QC

Montrealin yliopistosta tai ranskalaisesta Université de Montréalista tuli itsenäinen yliopisto vuonna 1919 ja siitä lähtien nousi johtavaksi instituutioksi Kanadassa ja koko maailmassa . Se on sidoksissa kahteen kouluun - Polytechnique Montréal ja HEC Montréal -, jotka perustuvat myös Montrealiin.

Noin 600 akateemista ohjelmaa on saatavana UdeM: ssä, ja koulussa on yli 37 000 opiskelijaa, joista noin 8500 tulee ulkomailta. Vaikka ensisijainen opetuskieli on ranska , UdeM tarjoaa monia tohtoriohjelmia englanninkielisille opiskelijoille.

# 7 (Tie): Calgaryn yliopisto - Calgary, AB

Yksi Kanadan parhaista tutkimusintensiivisistä laitoksista , Calgaryn yliopistossa on tällä hetkellä yhteensä yli 27000 opiskelijaa, mukaan lukien 5000 kansainvälistä opiskelijaa. Calgaryssa on neljä kampusta ja yksi ulkomailla Qatarissa.

UCalgary ylpeilee 95% perustutkintojen säilyttämisaste ja korkea 91,1%: n tutkinnon suorittaneiden työllisyysaste. Opiskelijat voivat valita yli 250 ohjelmasta, kuten taiteen historia, kirjanpito, energianhallinta, ranska, filosofia ja eläintiede.

Yliopisto tunnetaan myös johtavasta tutkimuksestaan ​​sellaisilla aloilla kuin energiainnovaatiot, mielenterveys sekä infektiot ja krooniset sairaudet.

# 7 (Tie): Ottawan yliopisto - Ottawa, ON

Sijaitsee smack Kanadan pääkaupunki , Ottawan yliopisto on maailman suurin kaksikielinen (englanti ja ranska) korkeakoulu .

Siellä asuu yhteensä 35 000 opiskelijaa ja 10 tiedekuntaa, mukaan lukien yhteiskuntatieteet, lääketiede, koulutus, taide ja Kanadan suurin lakikoulu. Täällä on yli 450 akateemista ohjelmaa.

Toimintatestin päivämäärät 2015 2016

UOttawalla on valmistuneiden työllisyysaste 97%, mikä osoittaa, että valtaosa opiskelijoista löytää työpaikan yliopistosta lähtiessään. Se taloa Kanadan ensimmäinen ja suurin Ranskan upotusohjelma .

body_university_of_waterloo_arts_library Dana Porterin taidekirjasto Waterloon yliopistossa( Sassan Sanei / Wikimedia Commons)

# 7 (Tie): Waterloon yliopisto - Waterloo, PÄÄLLÄ

Vuonna 1957 perustettu Waterloon yliopisto on tunnetaan ensisijaisesti innovaatioistaan . Koulu sijaitsee Waterloon lähellä Kanadan ja Yhdysvaltojen rajaa, ja siellä asuu tällä hetkellä 32 000 opiskelijaa, joista lähes 6000 ulkomaalaista opiskelijaa.

Sillä on kuusi akateemista jakoa (taide, tekniikka, ympäristö, tiede, matematiikka ja soveltavat terveystieteet) ja kolme satelliittikampusta läheisillä alueilla Cambridgessa, Kichenerissä ja Stratfordissa.

Mielenkiintoinen Waterloossa on sen osuuskuntaohjelma , jonka avulla opiskelijat voivat käyttää vaihtoehtoisia termejä opiskeluun ja työskentelyyn. Tätä vaihtoehtoa tarjoaa tällä hetkellä yli 120 perustutkinto-ohjelmaa.

# 7 (Tie): Länsi-yliopisto - Lontoo, ON

Lähes 25000 perustutkintoa (mukaan lukien 5000 kansainvälistä opiskelijaa) ja yli 5000 jatko-opiskelijaa osallistuu Länsi-yliopistoon, Kanadan huippulaitos se on ollut olemassa vuodesta 1878 lähtien.

Täällä on saatavilla yksitoista akateemista jakoa, joista suosituimpia ovat yhteiskuntatiede (6500 ala-ikäistä) ja tiede (5100 ala-ikäistä).

Westernillä on useita käynnissä olevia aloitteita , mukaan lukien äänellinen sitoutuminen kestävään kehitykseen ja maine yhtenä turvallisimmista kampuksista Kanadassa. Valmistumisaste on melko korkea, 86,6%.

#yksitoista: Queen's University - Kingston, ON

Queen Victoria perusti vuonna 1841 Queen's University on yksi Kanadan vanhimmista yliopistoista ja huippututkimuksen johtaja esimerkiksi globalisaatiotutkimusten ja mielenterveyden aloilla.

Queen'siin osallistuu yli 24 000 opiskelijaa, ja noin 10% on kansainvälisiä opiskelijoita yli 100 maasta. Yliopistossa asuu kahdeksan erilaista tiedekuntaa ja koulua, jotka ovat erikoistuneet taiteeseen ja luonnontieteisiin, koulutukseen, terveystieteisiin, tekniikkaan ja lakiin.

Kuten McGill, Queen's tunnetaan korkeasta opiskelijoiden tyytyväisyydestään. Lisäksi koulu ylpeilee korkein valmistumisaste Kanadan parhaiden yliopistojen joukossa, huikea 89,5% .

# 12: Lavalin yliopisto - Quebec City, QC

Samoin kuin Montrealin yliopisto, Laval University tai Université Laval on huipputason koulu, jossa opetetaan ranskaksi. Itse asiassa se oli Pohjois-Amerikan ensimmäinen ranskankielinen korkeakoulu.

Ilmoittautuminen on vajaat 30 000 opiskelijaa, mukaan lukien lähes 4000 kansainvälistä opiskelijaa. Lavalilla on noin 500 akateemista ohjelmaa yli 60 osastolla ja koulussa.

Quebecin pääkaupungissa sijaitseva yliopisto on vahva yhteisön siteet sekä ympäröivään kaupunkiin että maailmaan laajemmin; se on sitoutunut myös kestävään kehitykseen ja teknologiaan.

body_canada_us_flags Joey rozier / Flickr

Parhaat yliopistot Kanadassa vs. Yhdysvalloissa

Nyt kun olet nähnyt Kanadan yliopistoluettelomme yllä, saatat olla utelias siitä, miten nämä sijoitukset vertautuvat Yhdysvaltojen huipputason instituutioihin maailmanlaajuisesti .

Seuraava kaavio esittelee Kanadan kymmenen parhaan yliopiston ja Yhdysvaltain kymmenen parhaan yliopiston maailmanlaajuista sijoitusta. Kaikki sijoitukset tulevat 2020-21 KURSSI .

Kotimainen sijoitus Globaali sijoitus
Yhdysvallat
Harvardin yliopisto 1 1
KANSSA 2 2
Stanfordin yliopisto 3 3
Columbian yliopisto 4 6
Princetonin yliopisto 5 7
Pennsylvanian yliopisto 6 8
Chicagon yliopisto 7 9
Yalen yliopisto 8 10
Caltech 9 yksitoista
Kalifornian yliopisto, Berkeley 10 12
Kanada
Toronton yliopisto 1 24
McGill University 2 27
Brittiläisen Kolumbian yliopisto 3 48
Alberta-yliopisto 4 101
Montrealin yliopisto 5 113
McMaster University 6 160
Länsi-yliopisto 7 185
Calgaryn yliopisto 8 188
Waterloon yliopisto 9 199
Ottawan yliopisto 10 203

Otetaan hetki hajottaa tämä kaavio.

Olet ehkä huomannut sen Yhdysvaltojen kymmenellä parhaalla yliopistolla on paljon korkeampi globaali sijoitus kuin Kanadan 10 parhaalla yliopistolla . Nämä yhdysvaltalaiset huippukoulut sijoittuivat maailman 12 parhaan joukkoon, mikä tarkoittaa, että he eivät ole vain Yhdysvaltojen parhaita, vaan myös koko maailman parhaita!

Sen sijaan Kanadan 10 parasta yliopistoa vaihteli maailman 24. sijasta (kunnia Toronton yliopistolle) 203. sijalle maailmassa.

Tämän seurauksena voimme sanoa, että - yksinomaan tämän maailmanlaajuisen rankinglistan perusteella - Yhdysvaltojen parhaat yliopistot ovat yleensä parempia kuin Kanadan parhaat yliopistot .

Älä kuitenkaan ota tätä johtopäätöstä sydämeen. Muista, että korkeakoulujen sijoitukset voivat vaihdella dramaattisesti käytetystä menetelmästä riippuen ja ovat aina mielivaltaisia ​​tietyssä määrin. Joten jos olet huolissasi siitä, että koulusi ei ole niin korkealla, älä ole!

Sijoituksista tärkeämpää on, onko valitsemasi koulu sinulle oikea , joka perustuu tekijöihin, kuten mitä haluat opiskella, ja millaista koulutuskokemusta haluat saada.

Onko sinulle Kanadan yliopisto? 6 huomioon otettavaa tekijää

Jos aiot osallistua kanadalaiseen yliopistoon ja olet Yhdysvalloista tai muusta maasta ei Kanada, on tärkeää, että ajattelet ennen näiden päätösten tekemistä .

body_ubc_aerial_view_campus Ilmakuva UBC-kampukselta( justiceatlast / Wikimedia Commons)

# 1: Sijainti ja kampuksen ympäristö

Pidätkö kampuksesta? Ympäröivä alue? Entä koulun ihmiset ja ympäröivän yhteisön kulttuuri?

Ihmiset yleensä aliarvioivat, kuinka tärkeä ilmapiiri tulee olemaan siitä, ovatko he tyytyväisiä yliopistokokemukseensa. Älä ole yksi heistä - mieti syvällisesti, millaisella alueella haluat elää ja mikä akateeminen ympäristö sopisi parhaiten sinulle ja persoonallisuudellesi.

Esimerkiksi, jos vihaat kylmää säätä ja et voi kuvitella itsesi asuvan paikassa, jossa on paljon lunta, Kanadan yliopisto ei ehkä ole sinulle.

Tai sano, että rakastat kaupunkikeskuksia ja vihaat ajatusta asua lähiöissä. Tällöin koulu, kuten Toronton yliopisto, joka sijaitsee vilkkaassa Ontarion pääkaupungissa, saattaa olla parempi vaihtoehto sinulle enemmän asuntokunnassa kuin McMaster University.

Ylivoimaisesti paras tapa määrittää, haluatko tietyn koulun, on todella käydä alueella ja kampuksella . Katso, voitko suunnitella kampuskierroksen ollessasi siellä, jotta saat paremman tunnelman koko koulusta.

# 2: Kustannukset ja taloudellinen tuki

Kuten tiedätte, Kanadan yliopistot ovat usein huomattavasti halvempia kuin yksityiset yhdysvaltalaiset yliopistot ja Yhdysvaltain ulkopuoliset koulut. Siitä huolimatta yhdysvaltalaisten opiskelijoiden on silti yleensä halvempaa mennä Yhdysvaltain valtion valtionyliopistoihin kuin Kanadan yliopistoon.

Jos raha on valtava tekijä sinulle, on todennäköisesti taloudellisesti parasta osallistua valtion sisäiseen korkeakouluun tai aloittaa paikallisessa yhteisöopistossa ennen kuin lopulta siirrytään nelivuotiseen oppilaitokseen.

connecticutin yliopisto pisteet

Vaihtoehtoisesti voit rajoittaa korkeakouluhakuusi Yhdysvaltain korkeakouluihin, jotka takaavat opiskelijoille riittävän taloudellisen tuen, tai voit hakea apurahoja.

Se on syytä huomata monet kanadalaiset yliopistot tehdä tarjota stipendejä, jotka on tarkoitettu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille , joten jos löydät ketään, johon olet oikeutettu, hae ehdottomasti heitä!

# 3: koulun koko

Toinen huomioitava tekijä on kuinka suuri yliopisto on. Kanadassa lähes kaikki huippukoulut ovat valtavia , joiden ilmoittautumisnumerot voivat kääpiöillä jopa Yhdysvaltojen suurimmista julkisista kouluista.

Luonnollisesti suurilla kouluilla on hyviä ja huonoja puolia.

Toisaalta voit tavata monipuolisen joukon opiskelijoita ympäri maailmaa. Klikkeille ei myöskään tule niin paljon tilaa, ja näet todennäköisesti uusia ihmisiä jokaisessa käyttämässäsi luokassa.

Toisaalta iso yliopisto, olipa se sitten Yhdysvalloissa tai Kanadassa, ei voi tarjota sinulle pienen koulun läheisyyttä opiskelijoiden ja tiedekunnan kannalta.

Ota aikaa ajatellaksesi todella koulukokoa, jonka haluat oppilaana neljän vuoden ajan.

# 4: Tarjotut akateemiset ohjelmat / pääaineet

Kanadan yliopistoon meneminen yhdysvaltalaisena tai muuna kansainvälisenä opiskelijana ei ole sinun aikasi arvoinen, jos et opiskele mitä haluat opiskella! Joten varmista, että kaikki harkitsemasi kanadalaiset yliopistot tarjoavat todella akateemisen ohjelman, johon haluat pääaineen.

Oletetaan esimerkiksi, että haluat opiskella korealaista - ja mahdollisesti myös pääaineenaan tai jopa vastaavaa tutkintoa kuten Itä-Aasian kielet. Tässä tapauksessa et todennäköisesti halua hakea Ottawan yliopistoon, joka tarjoaa vain Aasian opinnot sivuaineena painottaen japania ja kiinaa .

Pikemminkin UBC: n kaltainen yliopisto sopisi sinulle paremmin , kuten sen Aasian kieli ja kulttuuri -ohjelma on runsaasti mahdollisuuksia opiskella koreaa (puhumattakaan muista kielistä, kuten sanskritin ja kantonin).

Tutki akateemisia ohjelmia ja käytä sitten löytämiäsi tietoja supistamaan sinua kiinnostavia Kanadan yliopistoja.

# 5: Saatavilla on joukko opetussuunnitelmia

Olitpa urheilullinen tyyppi tai haluatko vain mahdollisuuden liittyä moniin klubeihin ja pitää hauskoja tapoja seurustella muiden opiskelijoiden kanssa, yliopisto, jolla on vahva joukko opetussuunnitelmia, on sinulle ihanteellinen.

Koska Kanadan yliopistot ovat niin suuria ilmoittautumisen suhteen, voit odottaa, että useimmilla heistä on laaja valikoima klubeja ja urheilulajeja, joihin voit liittyä .

Katso sinua kiinnostavien Kanadan yliopistojen viralliset verkkosivustot ja katso, millaiset aktiviteetit ovat suosituimpia saadaksesi tuntuman siitä, mitä kyseinen oppilaitos arvostaa ja miten sinäkin pystyt sopimaan opiskelijaksi siellä.

body_professional_opportunities

# 6: Ammatti- / tutkimusmahdollisuudet

Viimeinen tekijä, jonka haluat ottaa huomioon ennen hakemista Kanadan yliopistoon, on se, millaisia ​​ammatillisia ja / tai tutkimusmahdollisuuksia se tarjoaa opiskelijoille.

Ne voivat vaihdella harjoittelupaikat ja yhteisöpalveluprojektit erityisiin työohjelmiin , kuten Waterloon yliopistossa tarjottu osuusoptio jossa voit vuorotellen ottaa luokat ja työskennellä tosielämässä.

Jos haluat tehdä tutkimusta, harkitse keskittymistä pääasiassa Kanadan yliopistoihin, jotka tunnetaan olevan 'tutkimusintensiivinen'. Tämä tarkoittaa, että koulussa on todennäköisesti paljon resursseja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimuksesta tai osallistumisesta uusiin tai käynnissä oleviin projekteihin.

Tärkeimmät takeaways: Kanadan parhaat yliopistot

Mitkä ovat Kanadan parhaat korkeakoulut kansainvälisille opiskelijoille? Kanadan yliopistoon osallistuminen voi olla upea valinta monille yhdysvaltalaisille ja muille kansainvälisille opiskelijoille.

Suurimpia mahdollisia etuja ovat mahdollisuus asua toisessa maassa, kyky elää säästää rahaa opintoihin, ja paremman kuvan hyväksymisestä korkeampien sisäänpääsymäärien ja vähemmän monimutkaisen hakuprosessin vuoksi.

Edellä esitetyn Kanadan yliopistojen rankinglistan laatimiseksi tarkastelimme muutamia kriittisiä tekijöitä, kotimaisista ja maailmanlaajuisista rankingista opiskelijoiden tyytyväisyyteen ja valmistumisasteisiin, jotka kaikki voivat olla indikaattoreita siitä, kuinka hyvä tietty oppilaitos on.

Tässä on jälleen kerran Kanadan 12 parasta yliopistoa luokituksemme mukaan:

 • 1. Toronton yliopisto
 • 2. McGill University
 • 3. Brittiläisen Kolumbian yliopisto
 • 4. (tie) McMaster University
 • 4. (tie) Alberta-yliopisto
 • 4. (tie) Montrealin yliopisto
 • 7. (tie) Calgaryn yliopisto
 • 7. (tie) Ottawan yliopisto
 • 7. (tie) Waterloon yliopisto
 • 7. (tie) Länsi-yliopisto
 • yksitoista. Queen's University
 • 12. Lavalin yliopisto

Nämä ovat Kanadan parhaita yliopistoja. Kuitenkin, jos katsomme Yhdysvaltojen parhaita yliopistoja ja verrataan niiden globaaleja sijoituksia (CWUR: sta), havaitsemme, että Yhdysvaltojen kymmenen parhaan yliopiston sijoitus on huomattavasti korkeampi kuin Kanadan kymmenen parhaan yliopiston .

Viime kädessä luokituksen ei kuitenkaan pitäisi olla ainoa (tai tärkein) tekijä siinä, missä päätät hakea korkeakouluun, olipa kyse Kanadassa tai Yhdysvalloissa (tai molemmissa!).

Löydät parhaan kanadalaisen yliopiston sinulle, muista ottaa huomioon seuraavat tekijät:

 • Sijainti ja kampusympäristö
 • Kustannukset ja taloudellinen tuki
 • Koulun koko
 • Tarjotut akateemisten ohjelmien / pääaineiden tyypit
 • Saatavilla on joukko vapaaehtoisia
 • Mahdollisuus ammatillisiin / tutkimusmahdollisuuksiin

Onnea sovelluksissasi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.