12 parasta apurahaa DACA -opiskelijoille

tunnus-jos-protesti-merkkejä

Tuhannet DACA -vastaanottajat valmistuvat vuosittain Yhdysvaltain lukioista, mutta vain pieni osa näistä opiskelijoista jatkaa yliopistoon. Mutta monet näistä valmistuneista eivät mene yliopistoon, koska heillä ei ole siihen varaa.

Mutta tiesitkö, että DACA -tuensaajilla on oikeastaan ​​monia taloudellisia tukimahdollisuuksia, mukaan lukien lukuisia apurahoja? Taloudellinen tuki voi tehdä jopa kalleimmista oppilaitoksista edullisia !Olemme laatineet oppaan apurahoille DACA -opiskelijoille, joiden avulla voit etsiä ja navigoida DACA -tuensaajien rahoitusmahdollisuuksista . Tässä oppaassa selitämme, mikä on DACA, kuka on oikeutettu DACA -apurahoihin ja missä DACA -apurahat hyväksytään. Sen jälkeen tarjoamme luettelon 12 parhaasta DACA -apurahasta ja neljä vinkkiä DACA -apurahojen hakemiseen.

Ominaisuuden kuva: Rododendriitit /Wikimedia

Mikä on DACA?

DACA tarkoittaa lykättyjä toimia lapsuuden saapumisille. Lyhenne tulee sanasta a Hallituksen muistio 2012 jossa vahvistettiin soveltamiskriteerit myöhästyneille toimille laittomille maahanmuuttajille, jotka tulivat Yhdysvaltoihin toisesta maasta.

DACA on saatavilla asiakirjoittomille henkilöille, jotka olivat lapsia tai nuoria aikuisia, kun he muuttivat Yhdysvaltoihin. DACA-vastaanottajat saavat karkotuksesta kahden vuoden, uusittavan lykkäyksen. DACA -vastaanottajat, joita kutsutaan yleisesti DREAMereiksi, voivat saada työlupaa Yhdysvalloissa lykätyn toimintakauden aikana.

Miten voit saada DACA: n?

kriteerit DACA -kelpoisuuden saamiseksi on aika spesifinen. Sinun täytyy:

 • Ole dokumentoimaton
 • Ole alle 31 -vuotias 15.6.2012 alkaen
 • Tulivat Yhdysvaltoihin alle 16 -vuotiaana
 • Asunut jatkuvasti Yhdysvalloissa 15. kesäkuuta 2007 - tähän päivään
 • Asut Yhdysvalloissa, kun pyydät DACA -tilaa
 • Ilmoittautua lukioon, valmistua lukiosta, saada GED tai olla kunniallisesti erotettu Yhdysvaltain armeijasta
 • Ei ole tuomittu rikoksesta, vakavasta rikoksesta tai kolmesta rikoksesta
 • Ei muodosta uhkaa kansalliselle tai yleiselle turvallisuudelle

Jos täytät nämä ehdot, voit hakea DACA- ja lykkäystoimia käyttämällä DACA -lomaketta .

Voivatko DACA -vastaanottajat osallistua Yhdysvaltain yliopistoon?

Jos sinulle myönnetään DACA, olet oikeutettu saamaan työluvan Yhdysvalloissa ja voit myös hakea Yhdysvaltojen korkeakouluihin ja yliopistoihin.

Toisin päin, jos saat DACA: n, voit osallistua Yhdysvaltain yliopistoon.

Koska DACA perustettiin maahanmuuttopolitiikana Yhdysvalloissa, monet organisaatiot ovat alkaneet tarjota apurahoja erityisesti DACA -vastaanottajille. Näiden apurahojen tarkoituksena on auttaa DREAMereita rahoittamaan korkeakouluopetustaan, koska muut liittovaltion taloudelliset tukivaihtoehdot eivät ole heidän saatavillaan.

michiganin osavaltion yliopiston gpa -vaatimukset

runko-kysymysmerkki-puut

Kuka saa DACA -apurahat (ja miten)?

Voidakseen saada DACA -apurahoja, joita kutsutaan joskus DREAMer -apurahoiksi, sinun on ensin haettava ja saatava DACA . Et voi saada DACA -apurahaa ilman tätä dokumentaatiota! Tämän määräyksen vuoksi, Niiden, joilla on siihen keinot, tulee hakea DACA: ta ennen kuin he hakevat pääsyä Yhdysvaltain korkeakouluihin ja yliopistoihin .

DACA -vastaanoton lisäksi , sinun on myös hyväksyttävä tai oltava nykyinen opiskelija Yhdysvaltain korkeakoulussa tai yliopistossa voidaksesi saada DACA -apurahan. On monia apurahoja, joita voit hakea ja saada ennen kuin pääset yliopistoon - sinun on vain osoitettava hyväksyntäsi ja sitten todella ilmoittaututtava ja osallistuttava saadaksesi apurahat.

Toinen asia, joka pitää mielessä, on se monia yleisiä apurahoja jotka ovat avoimia DACA -vastaanottajille, vaikka apuraha ei nimenomaisesti mainitse sitä hakemuksessa . Etsi hakemuksesta palkintoja, jotka eivät vaadi maahanmuuttoa tai kansalaisuutta. On myös hyvä ottaa yhteyttä apurahatyöryhmään, jos olet epävarma siitä, oletko oikeutettu palkintoon.

Missä DACA -apurahat hyväksytään

Yhdysvalloissa ei ole liittovaltion lakia, joka estää DACA -vastaanottajia tai asiakirjoittomia henkilöitä osallistumasta yliopistoon. Julkiset korkeakoulut ja yliopistot ovat kuitenkin epäjohdonmukaisia ​​siinä, miten he kohtelevat pääsyä hakevia DACA -vastaanottajia. Siitä asti kun joillakin osavaltioilla (kuten Alabama ja Etelä -Carolina) on voimassa lainsäädäntö, joka kieltää pääsyn yliopistoon DACA -vastaanottajille , näiden maiden julkiset yliopistot eivät myöskään hyväksy DACA- tai DREAMers -apurahoja.

Hyvä uutinen on, että useat toteavat sen tehdä tarjoavat korkeakouluun pääsyn DREAMersille tarjoavat myös kotimaisia ​​DACA-vastaanottajia valtion opetusta. Osavaltion opetuksessa on paljon alhaisempi hintalappu kuin valtion ulkopuolisessa opetuksessa tai kansainvälisille opiskelijoille (molemmat ovat ainoa vaihtoehto DREAMersille tietyissä osavaltioissa).

19 osavaltiota, joissa on julkisia yliopistoja, jotka tarjoavat valtion opetusta DACA -vastaanottajille ovat:

Arkansas Maryland Oregon*
Kalifornia * Minnesota* Rhode Island
Colorado * Nebraska Texas*
Connecticut New Jersey Utah
Florida Uusi Meksiko* Washington*
Illinois New York
Kansas Oklahoma

Olet varmaan huomannut, että joissakin osavaltioissa on tähti. Tämä johtuu siitä, että näissä osavaltioissa DACA -vastaanottajat myös saada valtion taloudellista tukea! Mahdollisuus saada valtion rahoitusapua on suuri asia, koska nämä mahdollisuudet ovat usein tarpeisiin perustuvia ja se voi puolustaa liittovaltion rahoitusmahdollisuuksia, jotka eivät ole laillisesti saatavilla DACA: n vastaanottajille.

Monet yksityiset yliopistot tarjoavat pääsy- ja tukipaketteja DACA -vastaanottajille valtion DACA -politiikasta riippumatta. Se johtuu yksityiset laitokset voivat päättää omasta rahoitusapupolitiikastaan . Vaikka valtion opetukset näyttävät halvemmilta paperilla, yksityiset oppilaitokset, jotka tarjoavat anteliaita tukipaketteja, voivat todella tarjota DACA-vastaanottajille edullisemman koulutuksen!

Muista, että tämä on yleistä tietoa ja kaikki yliopistot-vaikka ne olisivat osavaltioissa, joissa on DACA-ystävällinen politiikka-ottavat vastaan ​​DACA-opiskelijoita ja/tai hyväksyvät DACA-apurahoja. Jos haluat tietää, mitä koulutus- ja rahoitusapumahdollisuuksia DACA -vastaanottajille on tarjolla, lue asiakirjoittomia opiskelijoita koskevat valtion lait ja ole tietoinen siitä, että näihin lakeihin voi tulla usein muutoksia.

Yksittäisten koulujen pääsyvaatimusten tutkiminen on paras tapa varmistaa, että DACA -vastaanottajat ja apurahat hyväksytään siellä.

vartalo-numero-kaksitoista-12

Muista, että DACA -apurahoja on enemmän kuin täällä luetellut, joten jos et löydä luettelostamme sinulle sopivaa apurahaa, jatka etsimistä!

12 parasta DACA -apurahaa

Olemme tutkineet DACA -apurahoja, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla tukikelpoisille hakijoille ja koota aakkosjärjestyksessä luettelo 12 parhaasta apurahasta DACA-opiskelijoille! Nämä apurahat tarjoavat DACA -opiskelijoille rahoitusta auttaakseen heitä pääsemään unelmiensa yliopistoon.

Jos sinulla ei ole asiakirjoja, mutta sinulla ei ole DACA -ohjelmaa, älä huoli: sisällytimme luetteloomme myös useita apurahoja, jotka ovat saatavilla asiakirjoittomille opiskelijoille sekä DACA -vastaanottajille. Luettelossamme olevat apurahat, joihin myös asiakirjoittomat opiskelijat ovat oikeutettuja, on merkitty tähdellä.

Ja muista: on tärkeää tarkistaa DACA- ja DREAMers-apurahojen kriteerit ja määräajat uudelleen, koska nämä tiedot voivat muuttua hieman vuodesta toiseen. Seuraa vain tämän vuoden tietoja seuraamalla stipendilinkkejä.

# 1: Anhelo Project Dream -apuraha *

 • Yleinen määräaika: Tammikuun loppu
 • Palkinnon määrä/palkintojen määrä: Vaihtelee

Anhelo Project Dream -apuraha on tarkoitettu asiakirjoittomille opiskelijoille ja DACA-vastaanottajille, jotka suorittavat toisen asteen koulutuksen (mukaan lukien ammatillinen koulutus) Illinoisin osavaltiossa. Huipputason ehdokkaat osoittavat johtajuutta, akateemista huippuosaamista, yhteisön osallistumista ja taloudellista tarvetta. Anhelo Project Dream -apurahan saajien on vietettävä 20 tuntia vapaaehtoistyötä Anhelo -projektin kanssa sen lukuvuoden aikana, jona he saavat stipendin.

# 2: Ascend Educational Fund -apuraha *

 • Yleinen määräaika: Helmikuun alussa
 • Palkinnon määrä/palkintojen lukumäärä: Vaihtelee 2 500 dollarista 20 000 dollariin

Ascend Educational Fund myöntää apurahoja maahanmuuttajaopiskelijoille ja maahanmuuttajien lapsille, jotka valmistuvat lukiosta New Yorkin kaupunginosissa. Palkinto auttaa opiskelijoita maksamaan julkisista tai yksityisistä korkeakouluista ja yliopistoista. Apurahan saajat valitaan maahanmuuttajayhteisön perinteisesti arvostamien ja osoittamien ominaisuuksien perusteella. Hakemuksen tekemiseksi opiskelijoiden on toimitettava lukion transkriptio, SAT/ACT -pisteraportti, kaksi suosituskirjettä ja kaksi esseetä.

# 3: CUNY Becas Mexican Studies -apurahasto *

 • Yleinen määräaika: tammikuun loppu
 • Palkinnon määrä/palkintojen määrä: Jopa 7 000 dollaria nykyisille ja tuleville CUNY -opiskelijoille

CUNY Becas Mexican Studies Scholarship Fund on avoin valmistuville lukiolaisille, jotka aikovat ilmoittautua johonkin CUNY -kampukset ja osoittavat akateemisia saavutuksia, taloudellista tarvetta ja sitoutumista palvelemaan maahanmuuttaja- ja/tai meksikolaisyhteisössä New Yorkissa. Tämä apuraha ei ota huomioon maahanmuuttoasemaa.

# 4: Davis-Putter -apurahasto

 • Yleinen määräaika: maaliskuun loppu
 • Palkinnon määrä/palkintojen määrä: Suurin palkintosumma on 15 000 dollaria enintään neljäksi vuodeksi

Davis-Putter-apuraha on pitkäaikainen, tarpeisiin perustuva apuraha, joka on saatavana opiskelijoille, jotka pyrkivät aktiivisesti sosiaalisiin muutoksiin. Opiskelijat, jotka ovat ilmoittautuneet korkeakouluun tai yliopistoon tai ammattiin tai tekniseen ohjelmaan, ovat oikeutettuja tähän apurahaan.

body-esperanza-koulutus-rahasto

Esperanza -koulutusrahasto on auttanut asiakirjoittomia opiskelijoita maksamaan yliopistosta vuodesta 2009.

# 5: Esperanza -koulutusrahasto

 • Yleinen määräaika: Huhtikuun alussa
 • Palkinnon määrä/palkintojen lukumäärä: 5 000–20 000 dollaria taloudellisista tarpeista riippuen

Esperanza -koulutusrahaston hakijoiden on oltava valmistuneet lukion vanhemmat tai GED -tutkinnon suorittaneet, jotka asuvat District of Columbiassa, Marylandissa tai Virginiassa. Lisäksi hakukelpoisten hakijoiden perheen tulot ovat alle 100 000 dollaria hakuvuoden aikana. Apurahaohjeiden mukaan vastaanottajat valitaan maahanmuuttajayhteisön perinteisesti arvostamien ja osoittamien ominaisuuksien perusteella.

# 6: Kultaisen oven tutkijat *

 • Yleinen määräaika: Yleensä syyskuussa
 • Palkinnon määrä/palkintojen määrä: Vaihtelee

Golden Door -apurahoja myönnetään korkeasti menestyville, akateemisesti menestyneille lukio -eläkeläisille, äskettäin valmistuneille lukiolaisille tai tällä hetkellä opiskelijoille. Golden Door -apurahojen saajia kannustetaan osallistumaan Kultaisen oven kumppanikoulut (joista monet ovat yksityisiä kouluja!), vaikka tämä ei ole pakollista. Vastaanottajien parissa on myös ammatillistamis- ja urakehitysvalmentaja, joka auttaa heitä valmistautumaan tulevaan uraansa.

# 7: Espanjalainen apurahasto

 • Yleinen määräaika: helmikuun puoliväli
 • Palkinnon määrä/palkintojen määrä: Vaihtelee 500 dollarista 5 000 dollariin

Hispanic Scholarship Foundation (HSF) on suunniteltu auttamaan latinalaisamerikkalaisen perinnön opiskelijoita opiskelemaan korkeakoulussa tai tutkijakoulussa. HSF myönnetään sekä ansioiden että suhteellisen tarpeen perusteella, ja stipendikomitea korostaa STEM -pääaineita.

#8: COFEM Meksikolais-amerikkalainen unelma -apuraha *

 • Yleinen määräaika: elokuun loppu
 • Palkinnon määrä/palkintojen määrä: 500 dollaria Community College -opiskelijoille ja 1 000 USD nelivuotisiin korkeakouluihin tai yliopistoihin osallistuville perustutkinto-opiskelijoille

COFEM kutsuu DACA-opiskelijoita ja opiskelijoita, jotka ovat COFEM-järjestöön kuuluvan liiton tai klubin jäseniä ja osallistuvat tällä hetkellä kaksivuotiseen yhteisöopistoon tai nelivuotiseen korkeakouluun, hakemaan Meksikon-Amerikan unelma -apurahaa. Hakijoiden on osallistuttava kouluun Los Angelesissa tai Orange Countyssa, Kaliforniassa, osoitettava yhteisön osallistuminen ja/tai työkokemus ja oltava valmiita vapaaehtoistyöhön 20-40 tuntia vuodessa.

elin-kansallinen-apuraha

# 9: Kansallinen apuraha lukion ja yhteisön korkeakoulututkinnon suorittaneille

 • Yleinen määräaika: helmikuun loppu
 • Palkinnon määrä/palkintojen lukumäärä: Kattaa lukukausimaksut ja maksut korkeintaan 14 500 dollariin liitännäistutkinnosta ja 29 000 dollaria kandidaatin tutkinnosta yhdessä Kumppanikorkeakoulut

Kansallinen apuraha on kuvattu Pell-apurahaksi erittäin motivoituneille DREAMers-käyttäjille, joilla on huomattava, tyydyttämätön taloudellinen tarve, ja se on tarkoitettu akateemisesti erinomaisille opiskelijoille, jotka osoittavat sitoutumistaan ​​yhteisöpalveluun ja kykyä voittaa DREAMersin päivittäisessä elämässä kohtaamat vaikeudet. Opiskelijat, jotka tulivat Yhdysvaltoihin ennen 1. marraskuuta 2014 ja aikovat hakea kumppanikorkeakouluun, voivat hakea tätä apurahaa.

# 10: Mahdollisuusapuraha lukittuille haaveilijoille

 • Yleinen määräaika: tammikuun loppu
 • Palkinnon määrä/palkintojen määrä: Jopa 20 000 dollaria vuodessa tai jopa 80 000 dollaria kandidaatin tutkinnosta Partner College

Tämä apuraha on vuosittain uusittava apuraha DREAMersille, jotka asuvat valtioissa, jotka kieltävät DACA-vastaanottajilta pääsyn yliopistoon, joka tunnetaan myös lukittuina osavaltioina. Opportunity Scholarship for Locked Out Dreamers kattaa lukukausimaksut, maksut ja huone- ja majoitusmaksut Partner Collegessa jopa 80 000 dollaria tai neljä vuotta. Tämän apurahan saajat yhdistetään Scholar -neuvonantajan kanssa opastukseen ja tukeen koko opiskelijan ajan stipendin saajana.

#yksitoista: Let It Rain Café -apuraha *

 • Yleinen määräaika: maaliskuun alussa
 • Palkinnon määrä/palkintojen määrä: Useita 500 dollarin palkintoja

Que Llueva Café -apuraha myönnetään Chicano Organizing and Research in Education (CORE) -oppilaitokselle valmistuville lukiolaisille, jotka osoittavat merkittäviä taloudellisia tarpeita ja/tai henkilökohtaisia ​​haasteita, koulun ulkopuolista osallistumista ja akateemista lupausta. Opiskelijoiden on toimitettava hakemuslomake, suosituskirje, lukion transkriptio ja 1000 sanan essee.

# 12: USC Topping Scholar

 • Yleinen määräaika: maaliskuun alussa fuksi hakijoille; kesäkuun alussa siirto -opiskelijoille ja jatko -opiskelijoille
 • Palkinnon määrä/palkintojen määrä: Enintään 5 500 dollaria lukuvuodessa perustutkinto -opiskelijoille; korkeintaan 10 000 dollaria lukuvuodessa jatko -opiskelijoille

USC Topping Scholar -palkinto on tarkoitettu auttamaan Etelä-Kalifornian yliopiston opiskelijoita, joilla on korkea taloudellinen tarve ja yhteisön tietoisuus. Hakijat, jotka ovat ensimmäisen sukupolven korkeakouluopiskelijoita ja paikallisia asukkaita, otetaan ensisijaisesti huomioon palkinnon valintaprosessissa. Hakuprosessi koostuu online -hakulomakkeesta, kahdesta suosituskirjeestä ja kirjallisesta omaelämäkerrasta.

runko-punainen-numero neljä

4 vinkkiä DACA -apurahan voittamiseen

Nyt kun tiedät hieman DACA -vastaanottajien lupaavimmista apurahamahdollisuuksista, olemme koonneet neljä vinkkiä yhden voittamiseen!

Noudata asiantuntijamme neuvoja, niin saat paremmat mahdollisuudet voittaa DACA -apuraha, joka auttaa sinua maksamaan yliopistosta.

Vinkki 1: Keskity tutkijoihin

DACA -apurahat myönnetään tyypillisesti opiskelijoille, joilla on todistettu akateeminen huippuosaaminen tai joilla on akateemista potentiaalia . Tätä tarkoitusta varten useimmat apurahahakemukset pyytävät lukion GPA: ta ja transkriptioita akateemisen saavutuksesi arvioimiseksi.

Jos osoitat, että pystyt ylläpitämään hyviä arvosanoja ja/tai olet valmis tekemään parhaasi haastavissa tai edistyneissä kursseissa, se voi osoittaa DACA -apurahatyöryhmille, että olet valmis menestymään yliopistossa.

Vinkki 2: Hanki hyviä suosituskirjeitä

Monet apurahat DACA -opiskelijoille pyytävät vähintään yhden suosituskirjeen . Jotkut pyytävät kahta tai jopa kolmea suosituskirjettä! Vahvien suhteiden luominen lukiosi opettajiin, valmentajiin tai neuvonantajiin tai ohjaajiin voi olla hyvä tapa varmistaa, että vastaanottaa hehkuvia suosituskirjeitä keneltä tahansa, jota pyydät kirjoittamaan yhden puolestasi. Suuret suosituskirjeet ovat avainasemassa, jotta sovelluksesi erottuvat joukosta.

keho-vapaaehtoinen-paita-opiskelija

Vinkki 3: Osallistu yhteisöön

Toinen yleinen kelpoisuuskriteeri DACA- tai DREAMers -apurahahakemuksissa on yhteisön osallistuminen. Stipendikomiteat haluavat tietää, että palkinnon saajat ovat valmiita käyttämään aikansa maailman parantamiseen. Vapaaehtoistyö paikallisen organisaation kanssa, joka puhuu sinulle, osoittaa stipendikomiteoille, että aiot olla läsnä yhteisössäsi - ja että osallistumistanne tukee aito huoli myös kyseisen yhteisön jäsenistä.

Jos et ole varma, mistä löytää vapaaehtoistyömahdollisuuksia, tarkista tämä luettelo parhaista palvelumahdollisuuksista lukion opiskelijoille .

Vinkki 4: Tunne tarinasi - ja ole valmis kertomaan sen

DACA -opiskelijoiden apurahahakemusten viimeinen osa on essee. Monet näistä essee -kehotuksista pyytävät hakijaa kirjoittamaan henkilökohtaisen kertomuksen, omaelämäkerran tai kertomaan jonkinlaisen tarinan hakijan elämästä. Joissakin näistä essee -kehotteista jopa täsmennetään, että hakijan tulee kuvata heidän kohtaamansa haasteet, kokemukset maahanmuuttajana tai toiveensa ja unelmansa tulevaisuudestaan ​​yliopistossa ja sen jälkeen. Erikoisia raskaita aiheita apurahaesseelle!

Esseen aiheesta riippumatta , on tärkeää, että käytät paljon aikaa vastauksesi kirjoittamiseen. Aloita aivoriihi mahdollisista aiheista, valitse sitten kaksi tai kolme ja hahmota ne. Lue ääriviivat, valitse sitten se, joka parhaiten vastaa kehotteeseen, ja aloita esseen kirjoittaminen. Kun esseesi on valmis, tarkista se huolellisesti. Voit jopa pyytää opettajiasi, vanhempiasi ja ystäviäsi antamaan sinulle palautetta.

Tietysti hyvän stipendiesseen kirjoittamisessa on paljon enemmän kuin tämä. Muista tutustua asiantuntija -esseen kirjoittamisoppaaseemme saadaksesi lisätietoja.

runko-mitä-seuraava-nyt-mitä

Mitä seuraavaksi?

Kuten aiemmin mainitsimme, on monia ei-DACA-erityisiä apurahoja, joita asiakirjoittomat opiskelijat voivat saada . Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää apurahojen etsimisestä itse.

Korkeakouluhakemusten jättäminen maksaa rahaa, joten on tärkeää, että käytät vakavasti aikaa siihen, mihin haluat hakea, jotta et riko pankkia. H Tämä on hyödyllinen opas, jonka avulla voit rakentaa luettelon mahdollisista korkeakouluista.

Monet korkeakoulut pyytävät sinua ilmoittamaan mahdollisesta pääaineesta osana sovelluspakettiasi. Mutta mikä on yliopiston pääaine, joka tapauksessa ? Lue lisää pääaineesta -ja kuinka valita yksi.

mikä on ensisijainen määräaikaOnko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.