12 parasta journalismikoulua

feature_newspaperstack.jpg

Voi olla vaikea löytää hyvää tietoa journalismin perustutkinto-ohjelmien vahvuudesta. Auta sinua etsimään yliopistohakua, olemme koonneet luettelon parhaista journalismikouluista aloitteleville kirjailijoille, toimittajille ja toimittajille.

Suosituimpien journalistikoulujen sijoituskriteerit

Korkeakoulujen sijoitusluettelot voivat olla todella hyödyllisiä, jos olet vasta aloittamassa yliopistohakua - ne ovat hienoja, jos haluat saada yleiskuvan siitä, mitä kouluja siellä on ja sopivatko ne sinun etuihisi ja kriteereihisi. Vaarana on niiden käyttö yleisenä, lopullisena tietolähteenä korkeakoulujen laadusta - Kaikki luokitusorganisaatiot käyttävät erilaisia ​​menetelmiä näiden luetteloiden laatimisessa, eivätkä ne ole aina prosessin suhteen avoimia.

Siitä huolimatta Tämä Sijoitusluetteloa tulisi myös käyttää vain hyppyskohtana, haluan olla paljon avoimempi prosessista, jota käytetään tämän parhaiden journalistikoulujen luettelon kokoamiseen. Ensinnäkin aloitin etsimällä korkeakouluja ja yliopistoja, joilla on omistettu journalismin pääaine opiskelijoille . Sen jälkeen otin nämä tärkeimmät kriteerit huomioon:

  • Koulun maine - Toimittaja on kasvanut yhä tieteidenvälisemmäksi, kun viestintä ja media ovat muuttuneet tekniikan kehityksen myötä. On tärkeää, että perustutkintoa suorittavilla opiskelijoilla on pääsy myös muihin vahviin osastoihin koulun sisällä, joten otin huomioon koulun yleisen maineen tätä luetteloa laatiessani.
  • Tutkijakoulun maine —Vaikka luetin koulut vain, jos niillä oli oma perustutkinto-ohjelma, koulut saivat pisteitä, jos heillä oli arvostettu journalismin tai viestinnän jatko-osasto. Journalismin opiskelevat opiskelijat hyötyvät usein tiedekunnasta ja jatko-ohjelman resursseista.
  • Uranvalmistelu —Journalismi on ala, jolla on erittäin tärkeää saada paljon käytännön kokemusta ennen uraan siirtymistä. Etsin kouluja, joissa opiskelijat saivat paljon valmistelevia töitä kentällä (esim. Harjoittelumahdollisuudet paikallisissa tai valtakunnallisissa sanomalehdissä tai uutistoimistoissa).
  • Luokan asetukset - Maine vahvan perustietämyksen tarjoamisesta on tärkeää, mutta mielenkiintoiset, ainutlaatuiset luokat ovat ehdottomasti plus. Journalistikurssit kapealla aihealueella voivat myös merkitä luovaa tiedekuntaa, jolla on enemmän varoja.
  • Alumnit —Kun osastoilla on paljon merkittäviä alumneja, se merkitsee vahvaa alumni-verkostoa ja vahvaa journalismiohjelmaa. Tämä lisää koulun mainetta ja voi auttaa sinua, kun aloitat työpaikkojen etsimistä.

Parhaat journalismikoulut

Edellä luetellut varoitusluettelot, joita listasin edellä oleviin listaluetteloihin, pätevät edelleen: vaikka tämä luettelo on laadittu avoimella (vaikkakin epätieteellisellä) tavalla, sinun tulisi käyttää sitä ensisijaisesti oman tutkimuksen lähtökohtana.

Kehotan teitä keskittymään vähemmän tiukkaan järjestysjärjestykseen (mikä on aluksi melko subjektiivista) ja enemmän kunkin koulun yksilöllisiin ominaisuuksiin.

Sanottuaan ... katsotaanpa:

# 1: Luoteis-yliopisto

Journalismi on yksi Luoteis-alueen suosituimmista päätoimialoista ja hyvästä syystä. On olemassa monia ohjelmia, joilla varmistetaan, että opiskelijat ovat hyvin valmistautuneet toimittajien uraan. Jotkut näistä ohjelmista sisältävät:

  • Journalismin residenssiohjelma —Opiskelijat viettävät aikaa toimittajina tai suhdetoiminnoina erikoistuneina tiedotusvälineissä eri puolilla maata (ja joskus jopa kansainvälisesti).
  • Media on the Hill -ohjelma —Opiskelijat toimivat liikkuvina toimittajina ja päivittävät nopeasti tietoja DC: n tapahtumista.
  • Medillin tutkiva laboratorio —Opiskelijat tutkivat mahdollisesti lainvastaisia ​​tuomioita ja tutkivat rikosoikeudellisia kysymyksiä.

Koulun kautta tarjottaviin erikoiskursseihin kuuluu mielenkiintoisia valinnaisia ​​valintoja, kuten 'Amerikan Googlization' ja 'Journalism in a Networked World'. Lopuksi, Northwestern isännöi yhtä maan parhaista jatko-opiskelijaohjelmista mahtavan luovan kirjoitusohjelman lisäksi.

mikä on uusi sat

# 2: Missourin yliopisto - Columbia (Mizzou)

Mizzou on suuri julkinen yliopisto, joka tunnetaan hyvin perustutkinto- ja jatko-journalismiohjelmistaan. Yliopistotutkinnon suorittaneiden journalismin opiskelijoiden käytettävissä on yli 30 erilaista kiinnostuksen aluetta (ts. Keskittymiä), mukaan lukien sellaiset kuin yrittäjäinen journalismi ja aikakauslehtien julkaiseminen ja hallinta. Jos mikään nykyisistä kiinnostuksen kohteista ei vastaa tarpeitasi, sinulla on mahdollisuus suunnitella oma.

Reaaliaikaisen median laboratorioiden käytännön mahdollisuudet ovat opiskelijoiden käytettävissä jokaisella kiinnostuksen alueella. Kampuksella on myös melko paljon asiaankuuluvia opiskelijaryhmiä, mukaan lukien urheilumedian naisten yhdistys ja uutissuunnittelun opiskelijaseura.

# 3: Bostonin yliopisto

TÄMÄ on hyvin luokiteltu koulu vilkkaassa yliopistokaupungissa - koulun ympärillä olevalla alueella (ei haittaa itse koulua) on paljon mahdollisuuksia. Itse koulu - joka on tuottanut 24 Pulitzer-palkinnon voittajaa - yhdistää taiteellisen taustan runsaasti alan ammattikoulutusta.

Undergraduilla on monia erilaisia ​​painopistealueita, kuten online-journalismi ja aikakauslehtijournalismi. Opiskelijat harjoittelevat usein arvostetuissa Bostonin alueen uutisjärjestöissä, kuten Boston Globe. Lopuksi, BU: lla on vahva journalismin maisteriohjelma, joka osoittaa pääsyn runsaasti mahtavia tiedekuntia ja muita resursseja.

helsinki-1.jpg Asuminen Bostonin kaltaisessa keskuksessa avaa paljon ammatillisia mahdollisuuksia.

# 4: Syrakusan yliopisto

Yksi parhaista yliopistoista New Yorkin osavaltiossa, Syrakusa tarjoaa kahdeksan erilaista journalismin ja viestinnän perustutkintoa, mukaan lukien Broadcast & Digital Journalism ja Newspaper & Online Journalism.

Koulu ylläpitää useita teollisuuden kumppanuudet suurten viestintäyritysten kanssa, mikä johtaa ammatillisiin / verkottumismahdollisuuksiin. Erityisohjelmiin kuuluu SULA-loma (Syracuse University Los Angeles), jossa opiskelijat viettävät kesän asuessaan ja työskennellessään LA: ssa.

# 5: UT Austin

Journalismi on suosittu pääaine UT Austin , mutta on myös monia hyödyllisiä tukiosastoja, mukaan lukien viestintä- ja mediaopinnot sekä digitaalinen viestintä.

mikä on oinas eniten yhteensopiva

UT Austinin journalismi - jossa on 18 Pulitzer-palkittua alumniä - korostaa digitaalisten taitojen koulutusta kaikille opiskelijoilleen. Koulut Erityisviestinnän urapalvelukeskus auttaa journalismin opiskelijoita löytämään harjoittelupaikkoja ja työpaikkoja.

Kampuksella on myös monia asiaankuuluvia opiskelijaryhmiä, mukaan lukien Texasin yliopiston latinalaisamerikkalaisten toimittajien yhdistys ja ORANGE-lehti (UT: n opiskelijalehti).

# 6: NYU

NYU on yleisesti korkeasti luokiteltu koulu (jolla on korkealuokkainen luovien kirjoitusohjelmien käynnistysohjelma). NYU: n journalismin opiskelijat valitsevat kahden perustutkintokokonaisuuden välillä: journalismi ja mediakriitika. Molemmat ohjelmat keskittyvät ammattietiikkaan, median kulttuuripolitiikkaan, toimittajan sosiaaliseen rooliin ja käsityön merkitykseen.

Opiskelijat ovat vaaditaan kaksinkertaisen pääaineen suorittamiseksi yhdellä lisäalalla . Tämä on hienoa, jos haluat vapaamman taiteen kehityksen koulutuksellesi, mutta ei niin hienoa, jos olet varma, että haluat keskittyä vain journalismiin.

New York City on loistava paikka opiskella journalismia - siellä on niin monia arvostettuja tiedotusvälineitä, joiden pääkonttori on - mutta jos sinulla on kansainvälisiä tavoitteita, saatat olla kiinnostunut NYU: n Study Away -ohjelma: opiskelijat opiskelevat ja työskentelevät Ghanassa, Tšekin tasavallassa, Kiinassa ja Englannissa.

# 7: Arizonan osavaltion yliopisto

ASU on valtava julkinen yliopisto suuressa kaupungissa, jossa on paljon mahdollisuuksia käytännön kokemuksiin. Walter Cronkite Journalismin ja joukkoviestinnän koulu tarjoaa neljä kandidaatin tutkintovaihtoehtoa: journalismi ja joukkoviestintä, joukkoviestintä, digitaalinen yleisö ja mediatutkimus sekä urheilutoiminta.

Opiskelijat saavat koulutusta suorissa uutishuoneissa ammattitoimittajien johdolla. ASU: n PBS-asemaa - joka tavoittaa 1,9 miljoonaa kotitaloutta - käytetään myös journalistikoulun opiskelijoiden opetusvälineenä.

Niin suuressa koulussa löydät varmasti saman laaja valikoima opiskelijaryhmiä . Joitakin asiaankuuluvia ryhmiä ovat Muotitoimittajaklubi, Kansallinen mustien toimittajien yhdistys ja Cronkite Cut.

body_desertcactus.jpg Phoenix on enemmän metropoli kuin saatat ymmärtää - ja alue sisältää joitain lisäetuja.

# 8: American University

American University sijaitsee DC: ssä, täydellinen paikka hakeville toimittajille saada työkokemusta (varsinkin jos olet kiinnostunut politiikasta). Normaalin kandidaatin tutkinto-ohjelman lisäksi American tarjoaa ainutlaatuisen yhteisen BA / MA-ohjelman.

Perustutkinto-opiskelijat pystyvät räätälöimään BA-tutkintonsa kiinnostuksen kohteisiinsa valitsemalla keskittymiä esimerkiksi tutkivaan journalismiin, sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja nousevaan mediaan.

Muita koulun tarjoamia ohjelmia ovat viestintäopinnot, elokuva- ja mediataide sekä julkinen viestintä - kaikki tieteenalat, jotka pelaavat hyvin journalismin kanssa.

# 9: Emerson College

Emerson sijaitsee Bostonissa, vain korttelin päässä valtion talosta. Ohjelma pyrkii todella aktiivisesti ottamaan huomioon alan teknisen kehityksen - se hyväksyi uuden multimediaopetussuunnitelman vuonna 2011. Journalismin lisäksi muita suosittuja suuryrityksiä Emersonissa ovat elokuva, markkinointi ja digitaalinen viestintä.

Yliopistossa on useita palkittuja kampuksen tiedotusvälineitä (mukaan lukien sanomalehdet ja radioasemat). On olemassa laaja valikoima mielenkiintoisia opiskelijaryhmiä, mukaan lukien Captured Emotion (omistettu dokumentti- ja tietokirjallisuudelle), spec (ryhmä käsikirjoituksen taiteelle) ja Wax on Felt (opiskelija-levy-yhtiö).

# 10: Ohion yliopisto

Ohion yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen yhdistelmän taiteet + ammatillinen tutkinto. Tehtävänsä mukaan koulu on sitoutunut tarjoamaan koulutusta ammattietiikasta, kriittisestä ajattelusta ja vastuusta. Mediaopetuksen merkitystä painotetaan voimakkaasti journalismia opiskeltaessa.

Opiskelijoiden mediaryhmät kampuksella ovat Posti (päivälehti) ja Taustaa (lifestyle-lehti).

Bonus-koulut

Nämä koulut eivät täyttäneet yllä olevan luettelon valintaperusteita, mutta ne tarjoavat silti hyvät vaihtoehdot opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita pääsemään kentälle.

body_bonus.png

Se, että he eivät tehneet virallista luetteloa, ei tarkoita, että nämä koulut eivät ole hyviä paikkoja pyrkiville toimittajille!

UCLA

UCLA ei tarjoa erillistä perustutkinnon suorittanutta journalistin tutkintoa - sen sijaan perustutkintoa suorittavat voivat suorittaa pääaineen 'Communication Studies' -opinnoissa, joka on paljon laajempi (mutta silti hyvin soveltuva). Opiskelijat voivat osallistua kursseille jopa 12 eri osastolle.

Viestintätutkimuksen opetussuunnitelma sisältää käytännön kenttäkursseja opiskelijoiden nuoremmille ja vanhemmille vuosille, mikä kuulostaa hyvältä tavalta saada asiaankuuluvaa kokemusta.

Columbia

Columbia ei myöskään ole undergrad journalismin pääaine, mutta voit käydä kursseja heidän parhaiten arvostetun jatko-ohjelman kautta. Koska se on New Yorkissa, sillä on samat NYU-sijainnin edut - puhumattakaan siitä, että se on huippuluokan Ivy League -koulu, jolla on loistava luova kirjoitusohjelma.

Kuinka valita oikea koulu

Kuten aiemmin mainitsin, itse sijoituksella on vähemmän merkitystä kuin tarjoako koulu kaiken, mitä etsit journalismiohjelmassa. Noudata näitä vinkkejä selvittääksesi, mikä parhaista yllä luetelluista journalismikouluista voisi olla sinulle parhaiten sopiva.

Tarkista opetussuunnitelma

Jos sinulla on erityisiä kiinnostuksen kohteita (tai vaikka sinulla ei ole), sinun kannattaa tarkistaa kunkin ohjelman ydinluokat ja käytettävissä olevat valinnaiset aineet. Eri koulut voivat myös tarjota erilaisia ​​keskittymiä tai kappaleita journalismin koulutusohjelmassaan - jos näin on, tutki näitä eri vaihtoehtoja.

Sinun ei tarvitse innostua jokaisesta kurssista (varsinkin kun on kyse perustavanlaatuisista tai vaadituista kursseista), mutta haluat etsiä koulua, jonka opetussuunnitelma on yhdenmukainen omien etujen kanssa.

Lisätietoja asiaankuuluvista opiskelijaryhmistä

Kun suoritat journalismin tutkintoa, on erittäin tärkeää saada ammattikokemusta opiskelijana —Tämä auttaa sinua valmistautumaan työnhakuun. Onko olemassa tietyntyyppistä mediaa, jonka parissa työskenteleminen on erittäin innostavaa luokkiesi ulkopuolella? Onko jotain tiettyä aihetta, jonka parissa työskentelet intohimoisesti? Opiskelijoiden ylläpitämä media on paikka tehdä tämä.

Joissakin näistä kouluista on rajoitetumpi opiskelijamediavaihtoehto kuin muilla. Tämä ei ehkä ole ongelma, jos ohjelmalla on jo ryhmä, josta olet kiinnostunut, mutta jos ei, kannattaa ehkä tarkistaa muita ohjelmia.

mikä merkki on marraskuun 21

Tee tutkimuksesi tiedekunnassa

Ihmiset, jotka todella opettavat sinua, tekevät valtavan eron siinä, kuinka paljon saat koulutuksestasi. Katso heidän tekemänsä työn tyyppi - monet journalismiohjelmien huippuammattilaiset ovat saavuttaneet vakavaa ammatillista menestystä.

Voit myös tarkistaa heidän luokituksensa osoitteessa ratemyprofessor.com, mutta muista, että opiskelijat eivät todennäköisesti jätä arvosteluja, jos he ovat yleensä tyytyväisiä ohjaajaan - saat jonkinlaisen vinon näkökulman sivustoon, kuten kaikkien muidenkin kanssa. luokitusalusta.

Ajattele lisää koulusta yleensä

Journalismiohjelma on (yleensä) vain osa mitä tahansa koulua, jossa käydään - yleinen kokemuksesi riippuu myös koulusta yleisemmin. Millainen opiskelijakunta on? Missä koulu sijaitsee? Mikä asumistilanne on?

Jos et ole tyytyväinen näihin koulun opiskelijaelämän (erittäin tärkeisiin) näkökohtiin, et todennäköisesti ole onnellinen journalismiohjelmassa. Jos haluat selvittää, mitä sinun pitäisi priorisoida, kun etsit korkeakoulua tai yliopistoa, tutustu oppaasemme, jossa valitset yliopistoon menemisen.

Lopuksi pidä mielessä se on mahdollista harjoittaa journalismia melkein missä tahansa koulussa riippumatta siitä, onko sillä virallista ohjelmaa . Tärkeintä on, että löydät mahdollisuuksia hankkia ammattikokemusta. Voit tehdä tämän työskentelemällä kampuksen tiedotusvälineissä (kuten sanomalehdissä, aikakauslehdissä tai verkkosivustoilla) tai etsimällä työtä kampuksen ulkopuolella opiskelijakirjoittajana.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset