12 maailman parasta taidekoulua

feature_thebestartschoolsintheworld.jpg

Jos sinulla on intohimo taiteeseen, siellä on hienoja college -vaihtoehtoja sinulle! Taidekoulut voivat tarjota sinulle työkaluja, joita tarvitset taitojesi kehittämiseen ja uran tekemiseen siitä, mitä rakastat.

Tässä artikkelissa, Annan sinulle luettelon maailman parhaista taidekouluista, kertoa, millainen heidän ohjelmansa on, ja antaa vinkkejä oikean ohjelman valitsemiseksi.Mikä tekee suuren taidekoulun?

Parhaat taidekoulut ovat oppilaitokset, jotka opettavat opiskelijoita ajattelemaan luovasti eri tieteenaloilla ja antavat heille ohjeita ja resursseja, joiden avulla he voivat toteuttaa taiteellisen potentiaalinsa. Kaikki tämän luettelon koulut ovat ennakoivia, arvostettuja korkeakouluja, joiden opetussuunnitelmat kehittyvät jatkuvasti ja pysyvät aina taidemaailman muutosten mukana. Heillä on kansainvälinen nimi ja vahva maine alumniensa menestyksen seurauksena.

Nämä yliopistot tarjoavat erilaisia ​​pääaineita taiteellisilla aloilla, jotka johtavat täyttävään uraan. He myös on huippuluokan tilat joiden avulla opiskelijat voivat tehdä visioistaan ​​totta, olipa kyse sitten jättiläisen metalliveistoksen hitsaamisesta tai elävän 3D-animaation luomisesta. Digitaalisen taiteen ohjelmat ovat huomattava osa useimpia näistä korkeakouluista koska suunnitteluohjelmien ja muiden taideteollisuusohjelmistojen tuntemus on ratkaisevan tärkeää nykyisessä taiteellisessa ympäristössä opiskelijoille, jotka haluavat kehittää käytäntöään uraksi.

Kuinka nämä koulut vaikuttavat elämääsi jälkeen yliopisto on myös tärkeä. Tämän luettelon koulut tarjoavat erinomaisia ​​uraohjauspalveluja jotta siirtyminen opiskelijasta ammattilaiseksi olisi mahdollisimman sujuvaa opiskelijoille. Monet tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä harjoittelussa tai muussa ammatillisessa kehityksessä jo kouluaikana, jotta he voivat rakentaa kokemuksiaan ja olla valmiita ottamaan vastaan ​​työelämän.

Suuressa taidekoulussa saat jatkuvasti inspiraatiota vuorovaikutuksesta joidenkin mielenkiintoisimpien ja luovimpien ihmisten kanssa. Jos rakastat taidetta, nämä koulut auttavat sinua kehittämään intohimosi ja vievät sen paikkoihin, joita et edes ajatellut mahdollisiksi!

body_makeyourdreamscometrue.jpg Tee unelmistasi (sur) todellisuus.

Maailman parhaat taidekoulut

Ilman muuta, tässä on luettelo maailman kahdentoista parhaasta taidekoulusta maineen ja laadun mukaan!

#1: Rhode Islandin suunnittelukoulu - Providence, Rhode Island (Yhdysvallat)

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 2,009
Hyväksymisaste: 20%

Tietoja koulusta:

RISD monet pitävät sitä parhaana taide- ja muotoilukouluna. Erinomaiset tiedekunnan jäsenet, laajat resurssit opiskelijoille ja vahva urapalveluosasto, RISD tarjoaa melkein mitä tahansa taide- ja muotoilukoulutusta. RISD: llä on myös museo, jonka kokoelmassa on tuhansia teoksia, jotka kattavat eri ajanjaksot, kulttuurit ja tiedotusvälineet.

body_risd-1.jpg Rhode Islandin suunnittelukoulu

#2: Chicagon taideinstituutin koulu - Chicago, Illinois (Yhdysvallat)

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 2893
Hyväksymisaste: 58%

Tietoja koulusta:

Chicagon taideinstituutin koulu on vahva maailmanlaajuinen maine; sen alumnit ovat Georgia O'Keeffe, David Sedaris ja Edward Gorey (joka on yksi suosikkitaiteilijoistani!). SAIC: lla on monitieteinen opetussuunnitelma, mikä tarkoittaa sitä Opiskelijoita kannustetaan kokeilemaan laajasti eri taiteellisilla aloilla ennen kuin he valitsevat parhaan välineen ideoilleen. SAIC: n koulutus on erittäin muokattavissa, ja se kannustaa opiskelijoita olemaan luovia yhdistämään erilaisia ​​taidetyyppejä.

Kampuksen ulkopuolinen opiskelu vaaditaan myös SAIC: ssa. Opiskelijat voivat täyttää tämän vaatimuksen harjoitteluohjelman, opintomatkan tai ulkomailla opiskelemalla. Tämä tarjoaa sillan korkeakoulun ulkopuoliseen taidemaailmaan ja auttaa opiskelijoita valmistautumaan taiteeseen.

body_SAIC-1.jpg Chicagon taideinstituutin koulu

#3: Kalifornian taideinstituutti - Valencia, Kalifornia (Yhdysvallat)

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 997
Hyväksymisaste: 23%

Tietoja koulusta:

CalArts on kansainvälisesti tunnustettu taidekoulu, joka kannustaa opiskelijoita menemään perinteisen median rajojen yli. Se keskittyy vahvasti yksilölliseen huomiointiin jokaiselle opiskelijalle. Opiskelijoille annetaan myös luova vapaus ja itsenäisyys opiskelussaan - taiteellinen lupaus on pääsykoe numero yksi.

CalArts osallistuu myös yhteisön taidekumppanuuteen, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden opettaa taidetta nuorille Los Angelesissa samalla kun he saavat kokemusta ja ansaitsevat tuloja. Instituutti tarjoaa opiskelijoille resursseja, kuten harjoittelupaikkoja ja mentorointiohjelmia, joiden avulla he voivat kääntää taiteelliset taitonsa uraksi yliopiston jälkeen.

body_californiainstituteofthearts-1.jpg Kalifornian taideinstituutti

#4: Central Saint Martinsin taide- ja muotoiluopisto -Lontoo, Englanti

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: noin 3000
Hyväksymisaste: Ei ilmoitettu

Tietoja koulusta:

Saint Martinsin keskusta On Lontoon taideyliopiston perustava korkeakoulu. Sitä pidetään yhtenä maailman johtavista taide- ja muotoilukoulutuksen oppilaitoksista. Korkeakoulu tarjoaa opiskelijoille yhdeksän eri opintoaluetta, mukaan lukien graafinen viestintäsuunnittelu, taide ja korut ja tekstiilit.

Opiskelijoita kannustetaan kehittämään ideoitaan kunkin taiteellisen kurinalaisuuden hyväksyttyjen rajojen ulkopuolelle ja olemaan aina avoimia uusille lähestymistavoille ja ideoille. Palveluihin kuuluvat digitaalisen valmistuksen studiot, kohopaino -studiot, digitaalisen medialaboratorio, animaatiolaboratorio ja paljon muuta.

body_centralstmartins.jpg CSM Taide- ja muotoiluopisto

#5: Parsonsin muotoilukoulu uudessa koulussa - New York, New York (Yhdysvallat)

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: noin 6600
Hyväksymisaste: 35%

Tietoja koulusta:

Uusi koulu korostaa suunnitteluajattelun lähestymistapa ongelmien ratkaisemiseen maailmanlaajuisesti. Parsons on omistautunut pysymään taidekasvatuksen kärjessä; se pyrkii jatkuvasti omaksumaan uusia suuntauksia ja monitieteisiä lähestymistapoja taiteisiin. Sillä on myös yhteisöpalvelun ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden painopiste , kannustamalla suunnitteluhankkeita, joilla on konkreettisia tuloksia maailmassa. Parsons tarjoaa henkilökohtaista uraneuvontaa opiskelijoille sekä yhteyksiä työpaikkoihin ja harjoittelupaikkoihin opiskelijoiden menestyskeskuksen kautta.

body_parsons-1.jpg Parsons

muriatic acid kotona

# 6: Berliinin taideyliopisto -Berliini, Saksa

Ilmoittautuminen: 3541
Hyväksymisaste: 20%

Tietoja koulusta:

Berliinin taideyliopisto On suurin taidekoulu Euroopassa. Sen tiedekuntaan kuuluu joitakin maailman arvostetuimmista nykytaiteilijoista, mukaan lukien kiinalainen taiteilija ja yhteiskunnallinen aktivisti Ai Weiwei (katso dokumentti Ai Weiwei: Älä koskaan pahoillani hänen työstään - se on erittäin mielenkiintoista). Yliopistojärjestelmässä on neljä korkeakoulua, jotka ovat erikoistuneet kuvataiteeseen, musiikkiin, muotoiluun ja esittävään taiteeseen.

Berliinin taideyliopistolla on yli 170 kansainvälistä kumppanuutta muiden yliopistojen kanssa. Yliopisto isännöi vuosittain yli 500 tapahtumaa ja on kaupungin keskeinen kulttuuripaikka. Opiskelijat esittelevät työnsä yleisölle näyttelyissä, konserteissa, dramaattisissa esityksissä, lauluiltoina, lukemina ja luentoina.

body_berlinarts.jpg Berliinin taideyliopisto

# 7: Pratt -instituutti - New York, New York (Yhdysvallat)

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 3435
Hyväksymisaste: 51%

Tietoja koulusta:

Pratt on New Yorkin taidekentän keskellä ja on jatkuvasti maailman parhaiden taide- ja muotoiluopistojen joukossa. Arvostettu tiedekunta, joka koostuu taiteellisten alojen johtajista, tarkoittaa sitä, että opiskelijat muodostavat merkityksellisiä yhteyksiä taidemaailmaan Prattin aikana. Uraneuvontapalvelut ovat erinomaisia ​​ja niillä on korkea työllistymisaste valmistumisen jälkeen. Pratt istuu myös kauniilla suljetulla kampuksella, joka antaa opiskelijoille pyhäkön kiireisen kaupunkielämän lisäksi.

body_prattinstitute-1.jpg Pratt -instituutti

# 8: Aalto Univerity —Espoo, Finland

Ilmoittautuminen: 12 113
Hyväksymisaste: Ei ilmoitettu

Tietoja koulusta:

Aalto University on suhteellisen uusi julkinen yliopisto: se perustettiin vuonna 2010 kolmen yliopiston (Helsingin teknillinen yliopisto, Helsingin kauppakorkeakoulu ja Taideteollinen korkeakoulu) yhdistyessä. Tavoitteena oli luoda yliopisto, joka edistää innovointia useilla tieteenaloilla , mukaan lukien suunnittelu ja liiketoiminta!

Vaikka koulu on uudempi, sillä on 90 eri tutkinto -ohjelmaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla. Opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua tekniikan, tieteen ja taiteen risteykseen monitieteisten ohjelmien, kuten Ihmiskeskeiset elinympäristöt ja Terveys ja hyvinvointi , joka yhdistää neurotieteen ja muotoilun!

Aalto -yliopisto tarjoaa ohjelmia myös kolmella kielellä: suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

640px-Aalto_University_metro_station_ (tammikuu_2019)

Aalto University
(Markus Säynevirta / Wikimedia )

# 9: Glasgow'n taidekoulu - Glasgow, Skotlanti

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 1620
Hyväksymisaste: alle 20%

Tietoja koulusta:

Glasgow'n taidekoulu on Skotlannin ainoa julkinen taidekoulu. Se on jaettu kahteen kampukseen: Kuvataiteen koulu ja Muotoilukoulu. GSA on luovien alojen tutkimuksen kärjessä tutkimuskeskukset, mukaan lukien Digital Design Studio, Design Innovation Institute, Mackintoshin Environmental Architectural Research Institute ja Glasgow Urban Lab.

Glasgow School of Artissa on myös laaja opiskelija- ja henkilöstövaihto -ohjelma, jossa on noin 75 maailman johtavaa taide-, muotoilu- ja arkkitehtuurikoulua. Lukuisat alumnit ovat voittaneet Turner Prize -palkinnon, joka on brittiläisen taidekentän arvostetuin palkinto, joka myönnetään yhdelle alle 50 -vuotiaalle taiteilijalle vuosittain.

body_glasgowschoolofart.jpg Glasgow'n taidekoulu

# 10: Kiinan Kuvataideakatemia - Peking, Kiina

Ilmoittautuminen: 4700
Hyväksymisaste: Ei ilmoitettu

Tietoja koulusta:

Kiinan Kuvataideakatemia on yksi Kiinan valikoivimmista kouluista ja sitä pidetään Kiinan arvostetuimpana taideakatemiana. Se koostuu kuusi erikoiskoulua: taidekoulu, kiinalaisen maalauksen koulu, muotoilukoulu, arkkitehtikoulu, humanistinen korkeakoulu ja kaupunkisuunnittelukoulu.

Design School on ollut vahvasti mukana kansallisissa kiinalaisissa suunnitteluprojekteissa, mukaan lukien vuoden 2008 Pekingin olympialaisten suunnittelussa. Akatemiassa on myös valtava museo, joka sisältää yli 2000 kiinalaista vieritysmaalausta, jotka ovat peräisin Ming -dynastiasta.

#yksitoista: Kansallinen kuvataidekoulu -Pariisi, Ranska

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: Ei ilmoitettu
Hyväksymisaste: Ei ilmoitettu

Tietoja koulusta:

Kansallinen kuvataidekoulu omistaa kokoelmissaan 450 000 esinettä kirjojen ja taideteosten muodossa; tämä on yksi Ranskan suurimmista julkisista kokoelmista. Tiedekunta ja alumnit sisältävät monia kansainvälisesti tunnustettuja taiteilijoita. Viiden vuoden opetussuunnitelma koostuu kahdesta peräkkäisestä syklistä, ensimmäinen kestää kolme vuotta ja toinen kaksi vuotta, jolloin opiskelijat oppivat taiteellisen luomisen käytännön ja teoreettiset perusosat.

body_parisarts.jpg Kansallinen kuvataidekoulu - Pariisi

# 12: Tokion taideyliopisto -Tokio, Japani

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: noin 3300
Hyväksymisaste: 20%-30%

Tietoja koulusta:

Japanin ainoana kansallisena taideyliopistona Tokion taideyliopisto pyrkii kehittämään japanilaista taidetta ja kulttuuria ja korostamaan taiteellisen vapauden ja luovuuden henkeä. Yhteistyössä muiden yliopistojen ja instituutioiden kanssa TUA pyrkii luomaan uusia taiteellisen ilmaisun muotoja ja osoittamaan taiteen voiman vaikuttaa maailmanlaajuisiin suuntauksiin. TUA suorittaa myös vaihto -ohjelmaa Chicagon taideinstituutin kanssa.

Tokion taideyliopisto

Mikä taidekoulu on oikea valinta sinulle?

On vaikea päättää oikeasta taidekoulusta, kun siellä on niin paljon hienoja vaihtoehtoja. Ensimmäinen asia, jota sinun pitäisi ajatella, on sijainti. Haluaisitko mennä toiseen valtioon tai maahan opiskelemaan? Vai pysytkö mieluummin lähempänä kotia? Sieltä voit päättää, mitkä valitsemasi alueen koulut kiinnostavat sinua eniten. Etsitkö kaupungin, esikaupungin tai maaseudun tunnelmaa?

Yksi tekijä, joka erottaa monet näistä korkeakouluista, on erikoistumisaste koko opetussuunnitelmassa. Esimerkiksi Rhode Island School of Design vaatii peruskurssin kaikille fuksille ennen kuin he jakautuvat erillisille taiteellisille aloilleen toisen vuoden aikana. Mutta kaikki ohjelmat eivät ole tällaisia: jotkut taidekoulut edellyttävät, että valitset painopisteen ja aloitat oppimisprosessin heti! Varmista, että kiinnität huomiota tutkintosi rakenteeseen varmistaaksesi, että se sopii tavoitteisiisi.

Se on myös erittäin tärkeää harkitse, tarjoaako jokainen koulu haluamiasi mahdollisuuksia ja tiloja . Jos olet enemmän suunnittelu- kuin kuvataidekeskeinen, voit harkita Parsonin kaltaista korkeakoulua. Tässä koulussa on ohjelmia, jotka keskittyvät suunnittelun ajattelun käytännön soveltamiseen ongelmien ratkaisemiseksi todellisessa maailmassa. Jos haluat viettää jonkin aikaa ulkomailla opiskelemalla korkeakoulussa, saatat ajatella Chicagon taideinstituutin koulua, joka vaatii opiskelijoita suorittamaan kampuksen ulkopuolisen opinto-ohjelman.

Suuri otos on tämä: tutustu täysin kunkin koulun tarjontaan ennen kuin teet päätöksen ensivaikutelman perusteella. Mitä haluat saada taideopetuksestasi? Mieti mahdollisia yhteyksiä, jotka muodostat tiedekunnan ja ympäröivän taiteellisen yhteisön kanssa. Tällainen verkostoituminen voi olla valtava apu tiellä. New Yorkin kouluilla, kuten Prattilla ja Parsonsilla, on tässä suhteessa etu, koska ne sijaitsevat yhdessä taidemaailman keskeisistä keskuksista.

Kaikilla tämän luettelon kouluilla on hienoja asioita tarjottavana, mutta jos valitset sellaisen, joka vetoaa voimakkaasti kiinnostuksen kohteisiisi ja tarjoaa tietyntyyppisiä ohjelmia, joita olet etsimässä, saat uskomattoman college -kokemuksen.

miten celsius muutetaan fahrenheitiksi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset