12 parasta kirjanpitokoulua Yhdysvalloissa

ominaisuus-laskin-kirjanpito

Jos opiskelet pääaineenaan yritystoimintaa, saatat löytää itsesi tutkimaan kirjanpito-ohjelmia. Laskentatoimi on loistava valinta: kirjanpitoasteet ovat paitsi kysynnän lisäksi myös kirjanpitoala, jolla on taipumus pysyä vakaana myös taloudellisen taantuman aikana. Yritysten on silti varmistettava, että he hoitavat palkkatietoja, tarkastavat talouttaan ja maksavat veronsa ajoissa.

Jos ajattelet kirjanpidon pääaineen hankkimista, yhdellä maan johtavista kirjanpito-ohjelmista on paljon etuja. Paitsi että saat huipputason koulutuksen, sinulla on myös pääsy ylätason tiedekuntaan, verkostoitumistapahtumiin ja harjoittelupaikkoihin (muiden etujen lisäksi).Tässä artikkelissa annamme sinulle sisäpiirin Yhdysvaltojen 12 parhaasta kirjanpitooppilaitoksesta. Jaamme myös tärkeimmät vinkkimme kilpailukykyisiin kirjanpito-ohjelmiin pääsemiseksi.

body-money-good-better-best-plant-stack

Parhaisiin kirjanpitooppilaitoksiin osallistumisen edut

Ylimmän tason kirjanpito-ohjelma ei pääse luettelon kärkeen vahingossa. Se vaatii suurta johtajuutta, paljon ennakointia, tiukat tutkijat ja tähtien maine . Kaiken lisäksi parhailla kirjanpitokouluilla on oltava selkeä kartta opiskelijoille alusta loppuun, antamalla heille paljon neuvonta-, harjoittelu- ja verkostoitumismahdollisuuksia jotta he valmistuessaan olisivat tiukasti menestyspolulla.

Toinen tekijä, joka erottaa parhaat kirjanpitokoulut, on se, että heillä on näkyvä, monipuolinen ja kokenut tiedekunta . Paitsi että tiedekunnan jäsenillä olisi todellista kokemusta, heidän tulisi myös olla huippututkijoita ja tutkijoita. Parhaat kirjanpito-ohjelmat odottavat samaa opiskelijoiltaan. Siksi parhaat kirjanpito-ohjelmat varmistavat heidän opiskelijansa osallistuvat humanististen ja taiteiden opiskeluun sekä liike-elämä. Ne tarjoavat myös runsaasti valinnaisia ​​ja opetuksen ulkopuolisia aktiviteetteja niin että heidän opiskelijoillakin on upea kollegiaalinen kokemus.

kehon vuokaavio-käsi

Kuinka määritimme parhaat kirjanpidon korkeakoulut

Kuinka päätät, mikä lasketaan parhaaksi kirjanpidoksi? Panostimme paljon aikaa ja ajattelimme luettelomme laatimiseen. Näin teimme päätöksemme.

Päätimme noudattaa kokonaisvaltaista lähestymistapaa tätä luetteloa tehtäessä. Vaikka kansalliset sijoitukset ovat erittäin tärkeitä, kiinnitimme siihen erityistä huomiota valikoivuus, lukukustannukset, luokkakoot, vuokrattujen tiedekuntien määrä sekä kurssi- ja ohjelmatarjonnan vankkuus. Huomaat todennäköisesti, että monet luettelossamme olevat korkeakoulut tarjoavat opiskelijoilleen ainutlaatuisia mahdollisuuksia, joita et löydä mistään muualta.

Annoimme myös valmistumisen jälkeen työharjoitteluprosentit ja palkat paljon harkintaa. Loppujen lopuksi tutkinnon suorittamisen tavoite on auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi ura. (Lisäksi: mitä hyötyä on tutkinnosta, jos olet edelleen jumissa ramenin syömisessä?)

Viimeinen huomautus: jokainen tämän luettelon koulu ei tarjoa uskollisia kirjanpitäjän kandidaatin tutkintoja. Mutta jokaisessa koulussa on kirjanpitokeskittymä tai painopiste, joka valmistaa sinut unelmiesi uralle!

Nyt, ilman lisäsoittoja: katsotaanpa luettelo parhaista kirjanpitokouluista.

body-yliopisto-of-pennsylvania-upenn

# 1: Pennsylvanian yliopisto

Benjamin Franklin perusti vuonna 1741, Pennsylvanian yliopisto on yksi vanhimmista korkeakouluista Yhdysvalloissa ja yksi parhaista kirjanpitoopistoista. Ja tietysti yliopisto itse on yksi kahdeksan Ivy League -oppilaitosta . Tähtien maineensa mukaisesti UPennillä on erittäin tiukat hyväksymisstandardit: he hyväksyvät vain noin 8,4% hakemuksista.

UPennin kirjanpitäjän kandidaatin tutkinto on osa legendaarista Wharton School of Business -yritystä, jonka Forbes on sijoittanut ykköseksi ja joka on tuottanut eniten miljardöörejä Yhdysvalloissa (kuten Warren Buffet ja Elon Musk). Joten jos haluat liiketoiminnan suuruutta, olet täällä hyvässä seurassa.

Vaikka suuremmissa kirjanpitokursseissa voi olla yli 100 opiskelijaa, yksikään UPennin luokista ei ole opettajien avustajia, ja ylemmän tason ja seminaarikurssit ovat rajoitettuja 20 tai vähemmän opiskelijaan. Ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden myös harjoittaa tiukkoja tutkimusmahdollisuuksia sekä kirjanpidossa että vakuutusmatemaattisessa tieteessä, mikä on erityisen hyödyllistä, jos aiot jatkaa MBA: ta tai tohtoria valmistumisen jälkeen. Puhuminen valmistumisesta .. . Whartonin kauppakorkeakoulusta kirjanpitäjän kanssa valmistuneet voivat odottaa a kokopäiväinen työharjoitteluprosentti 90,9% ja mediaanipalkka 80354 dollaria .

# 2: Texasin yliopisto Austinissa

Texasin yliopisto Austinissa perustettiin vuonna 1833 ja se sijaitsee Austinissa, Texasissa, joka on nimetty ykköseksi asuinpaikka US News & World Reportin mukaan.

UT Austinia pidetään julkisena Ivy, ja undergrad kirjanpito-ohjelma McCombsin kauppakorkeakoulu pidetään yhtenä parhaista kansakunnassa. UT Austinin yleinen hyväksymisaste ei ole yhtä kilpailukykyinen kuin jotkut muut tämän luettelon yliopistot, McCombs School on erittäin valikoiva ja sen hyväksymisaste on vain 12,8% .

Yksi suurimmista etuista osallistua McCombs Schooliin on taloudellinen apu: 45% hakijoista saa taloudellista tukea, jota on saatavilla Pell Grants -apurahojen, opintolainojen ja stipendien kautta. Joten McCombs-koulu ei ole vain yksi maan parhaimmista kirjanpidosta, se voi olla myös yksi edullisimmista.

Luokan koot ovat McComb'silla yleensä pienet, ja luentoja on noin 30 opiskelijaa, mikä on hienoa saada henkilökohtaista opetusta Yhdysvaltojen parhaista kirjanpitäjäprofessoreista. Yksi tämän kirjan kandidaatin tutkinnon ainutlaatuisimmista piirteistä on, että se on muokattavissa: opiskelijat voivat ansaita todistuksia seitsemässä eri erikoisuudessa. Nämä todistukset auttavat opiskelijoita paremmin valmistautumaan tulevaan uraansa ja tekevät heistä ihanteelliset työnhakijat valmistumisen jälkeen.

# 3: Virginian yliopisto

Charlottesvillessä sijaitseva Virginian yliopisto on Yhdysvaltain uutis- ja maailmanraportin mukaan sijalla 25 kansallisissa yliopistoissa. McIntire-kauppakorkeakoulu , joka on yliopiston kauppakorkeakoulu, sijoittuu myös kansakunnan viiden parhaan joukkoon. Opiskelijat, jotka suorittavat kirjanpitoa Virginian yliopisto osallistua integroituun opetussuunnitelmaan, joka on suunniteltu altistamaan opiskelijat reaalimaailman liike-elämän ongelmille useilla toimialoilla.

Tämän tavoitteen mukaisesti McIntire-koulu tarjoaa monia erilaisia opiskella ulkomailla mahdollisuuksia kirjanpito-opiskelijoille maissa, kuten Espanjassa, Kiinassa, Tanskassa ja Uudessa-Seelannissa. Voit osallistua myös useampaan kuin yhteen ulkomailla opiskeluun - mikä on hienoa, jos olet kiinnostunut työskentelemään monikansallisessa organisaatiossa.

Virginian yliopiston kirjanpito-ohjelman globaali näkökulma tekee tutkinnonsaajista kaikkein halutuimpia Yhdysvalloissa . Itse asiassa koulussa on 98% valmistumisen jälkeinen sijoitusaste!


body-washington-university-saint-louis

# 4: Washingtonin yliopisto, St.Louis

Olin-kauppakorkeakoulu Washingtonin yliopistossa St. Louisissa, Missouri, on yksi maan parhaista kirjanpitokouluista, ja sitä pidetään usein keskilännen parhaana kirjanpitokouluna. Ei siis ole mikään yllätys, että kirjanpito-ohjelma on myös yksi kilpailukykyisimmistä: kauppakorkeakoulu hyväksyy vain noin 10% hakijoista, mikä tekee siitä kilpailukykyisemmän kuin Harvardin MBA-ohjelma!

Kirjanpito-opiskelijat Washingtonin yliopisto sinulla on mahdollisuus käydä useita erilaisia ​​kirjanpitokursseja, kuten vakuutusmatemaattinen kirjanpito ja kustannusanalyysi ja -valvonta, jotka valmistavat heitä monille erilaisille kirjanpito-urille valmistumisen jälkeen. Itse asiassa, kirjanpidon tutkinnon suorittaneilla on a 90 päivän valmistumisen jälkeinen työharjoitteluprosentti 97 %, mikä tarkoittaa, että useimmilla tutkinnon suorittaneilla on työ rivissä ennen kuin he koskaan kävelevät lavan yli saadakseen tutkintotodistuksensa.

# 5: Michiganin yliopisto

Michiganin yliopisto kirjanpito-ohjelma, joka sijoittuu Yhdysvaltain uutisten ja World Reportin viiden parhaan joukkoon ja tarjoaa uskomattoman ainutlaatuisen lähestymistavan kandidaatin tutkinnon suorittamiseen. Opiskelijat voivat ansaita kirjanpitotutkinnon kahdella tavalla: joko kirjallisuus-, tiede- ja taideakatemian kautta vakuutusmatemaattisena matematiikan ala-aineena tai liiketalouden kandidaateina keskittyen kirjanpitoon Rossin kauppakorkeakoulusta. Molemmilla ohjelmilla on erilaiset ydin- ja kurssivaatimukset, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita heille sopiva ohjelma!

Mutta Michiganin yliopiston tutkinto-ohjelmien joustavuus ei lopu tähän. Jos hankit kandidaatin tutkinnon liiketaloudessa, sinulla on mahdollisuus ansaita kaksoistutkinto kymmenissä eri aiheissa, joita tarjotaan Michiganin yliopiston kampuksella. Opiskelijoilla on myös pääsy useisiin instituutit ja aloitteet jotka keskittyvät kaikkeen monimuotoisuudesta globalisaatioon. Osana Kirjallisuus-, tiede- ja taidekorkeakoulua vakuutusmatemaattisilla matematiikan pääaineilla on mahdollisuus harjoittaa tutkimusmahdollisuuksia, julkaista Michigan Mathematical Journal ja osallistua tiedotusohjelmiin.

# 6: Notre Damen yliopisto

Notre Damen yliopisto on yksi Yhdysvaltojen parhaista yksityisistä yliopistoista, ja sekä Forbes että Bloomberg Businessweek mainitsevat Mendoza College of Business -yliopistonsa Yhdysvaltojen parhaiden perustutkintokoulujen joukkoon. Sen kirjanpito-ohjelma on huippuluokkaa ja se keskittyy opettamaan opiskelijoille kriittistä ajattelua ja päätöksentekotaitoja, jotka auttavat heitä saavuttamaan unelmatyönsä valmistumisen jälkeen.

Notre Damen kirjanpito-ohjelma on yksi maan neljästä parhaasta. Se sopii myös erinomaisesti opiskelijoille, joilla on palvelukeskeinen ajattelutapa . Esimerkiksi kirjanpitoyritykset voivat osallistua ohjelmaan Veroapuohjelma , jonka avulla opiskelijat saavat käytännön kokemusta auttamalla pienituloisia perheitä valmistelemaan verojaan. Ja kuten muutkin luettelossamme olevat koulut, kirjanpito-osaston valmistuneilla on erinomainen sijoitusaste 93% kolmen kuukauden kuluessa valmistumisesta.

body-new-york-university-nyu

(Benjamin Kraft / Flickr )

on 22 hyvä teko

# 7: New Yorkin yliopisto

Leonard N.Sternin kauppakorkeakoulu New Yorkin yliopistossa Bloomberg Businessweek on luokiteltu yhdeksänneksi parhaaksi undergrad-kauppakorkeakouluksi maassa, ja sillä on yksi Yhdysvaltain uutisten ja World Reportin mukaan parhaista kirjanpito-ohjelmista. Tällaisilla valtakirjoilla ei ole ihme, että se on tällä 12 parhaan kirjanpitooppilaitoksen luettelossa. Ja vain 8%: lla, Sternillä on alin hyväksymisaste tässä luettelossa (jopa pienempi kuin Wharton, 8,4% ).

Kun osallistut New Yorkin yliopisto , iso omena on kampuksesi! Opiskelijat nauttivat tiukasta akateemisesta kokemuksesta kaupungin elämästä, joka ei koskaan nuku. Se tarkoittaa myös sitä, että kirjanpito-opiskelijoilla on pääsy joihinkin maan suurimpiin yrityksiin ja tietysti Wall Streetiin. Ja mikä vielä tärkeämpää, Stern-koulussa on joitain maailman parhaita tiedekuntia - minä Itse asiassa neljä sen tiedekunnan jäsentä on Nobelin palkittuja !

# 8: Etelä-Kalifornian yliopisto

Etelä-Kalifornian yliopisto sijaitsee aurinkoisessa ja kauniissa Los Angelesissa, Kaliforniassa ... joka on vain yksi etuuksista osallistumiseen Leventhalin kirjanpitokoulu ! Tämän ohjelman kirjanpito-opiskelijat saavat mukaansatempaava koulutus, joka johtuu koulun läheisistä siteistä maan neljään suurimpaan tilitoimistoon: Ernst & Young, Deloitte, KPMG ja PriceWaterhouseCoopers.

Laskentatoimen kandidaatin tutkinnon saaneilla opiskelijoilla on myös pääsy kaikkiin USC: n Marshall School of Businessin etuihin, joihin sisältyy vankkoja käytännön kokemuksia. Itse asiassa, yli 90 prosentilla kauppakorkeakouluopiskelijoista on vähintään yksi harjoittelupaikka ennen valmistumistaan , ja 85% opiskelijoista osallistuu kansainväliseen ohjelmaan. Jos tämä kuulostaa täydelliseltä ohjelmalta sinulle, varmista, että aloitat valmistelun aikaisin koska USC: llä on 11% hyväksymisaste !

# 9: Georgetownin yliopisto

Georgetown on keskikokoinen katolinen yliopisto, joka sijaitsee maamme vilkkaassa pääkaupungissa. Sen kauppakorkeakoulu McDonoughin kauppakorkeakoulu , on Bloombergin ja U.S. News and World Reportin kaltaisten julkaisujen perusteella jatkuvasti luokiteltu maan parhaaksi. Ja koska Georgetown sijaitsee maan pääkaupungin sydämessä, se sopii erinomaisesti kirjanpito-opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään Yhdysvaltain hallituksessa!

McDonough School of Businessilla on myös globaaleja ohjelmia, jotka on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita globaaliin talouteen. Laskentatoimen kandidaatin tutkinnon saavat opiskelijat voivat osallistua ulkomailla suoritettaviin opintoihin Barcelonassa, Oxfordissa ja Hong Kongissa. Koulu tarjoaa myös kansainvälisiä harjoittelupaikkoja, jotka sopivat erinomaisesti opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä ulkomailla!

body-brigham-young-university-BYU

# 10: Brigham Youngin yliopisto

Brigham Youngin yliopisto sijaitsee Provossa, UT, joka on a teknologian ja tutkimuksen kasvualusta . Sen lisäksi, että se on yksi Yhdysvaltojen parhaista perustutkintoa suorittavista kauppakorkeakouluista, kirjanpito-ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen opiskelijoille Junior Core -ohjelman kautta.

Yliopistovuotensa aikana kirjanpitoyritykset jaetaan viiteen ryhmään. Jokainen ryhmä käy läpi saman opetussuunnitelman, mutta kunkin ryhmän luokat opettavat eri professorit. Professorit tekevät yhteistyötä keskenään rakentaakseen i Tiiviit, kattavat, tulevaisuuteen suuntautuvat luokat ja opiskelijat muodostavat läheiset suhteet professoreihinsa . Tämä suhde on korvaamaton opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan valmistuttuaan keskiasteen jälkeisessä ohjelmassa.

# 11: Fordhamin yliopisto

Fordhamin yliopisto sijaitsee New Yorkissa, ja kirjanpito-opiskelijat osallistuvat siihen Gabellin kauppakorkeakoulu . Kun opiskelet kirjanpitoa Fordhamissa, voit valita yhden neljästä painopistealueesta: Julkinen kirjanpito, julkinen kirjanpito, sovellettu kirjanpito ja rahoitus sekä kirjanpidon tietojärjestelmät. Sekä julkinen kirjanpito että julkinen kirjanpito-ohjelma päättyvät tutkinnon suorittaneiden hankkimaan CPA-lisenssin. Se on ehdottomasti hyvä asia, koska yli viidesosa Fordhamin tutkinnon suorittaneista jatkaa työtä maailman neljän parhaan tilitoimiston parissa!

Yksi Fordhamin yliopiston ainutlaatuisista piirteistä on se, että se koostuu useista kampuksista, jotka sijaitsevat New Yorkin eteläosassa (Rose Hill Bronxissa, Lincoln Center Upper West Side Manhattanilla, Westchester West Harrisonissa, New York) Lontoossa ja kenttätoimistot Espanjassa ja Etelä-Afrikassa. Tämä antaa kirjanpito-opiskelijoille pääsyn kaikkeen New Yorkin tarjontaan sekä mahdollisuudet opiskella ulkomailla.

# 12 Arkansasin yliopisto, Fayetteville

Sijaitsee Fayetteville, AR, Arkansasin yliopisto saattaa tuntua epätodennäköiseltä sisällyttämisestä luetteloomme, mutta Sam M.Waltonin kauppakorkeakoulu on yksi maan parhaista julkisista kauppakorkeakouluista. Tämä johtuu suurelta osin sen läheiset siteet kolmeen Fortune 500 -yritykseen - Walmart, Tyson Foods ja JB Hunt -, joiden pääkonttori on alle 20 minuutin päässä kampukselta.

Waltonin kauppakorkeakoulu tarjoaa kirjanpitoa sekä henkilökohtaisena että online-tutkintona, mikä antaa opiskelijoille joustavuuden opiskella heille parhaiten soveltuvalla tavalla. Lisäksi opiskelijat voivat valita 5-vuotisen integroidun MACC-ohjelman. Tällä radalla opiskelijat suorittavat sekä kandidaatin tutkinnon liiketaloudessa että maisterin tutkinnon kirjanpidossa. Huolimatta uskomattoman korkeasta työharjoitteluasteesta (87%), Sam Waltonin kauppakorkeakoulu on myös tämän listan halvin koulu ... mikä tekee siitä loistavan ohjelman ja vieläkin paremman arvon.

body-pink-tarkistuslista

Vinkkejä kilpailukykyiseen kirjanpito-ohjelmaan pääsemiseen

Nyt kun tiedät, mitkä ovat kirjanpidon parhaat korkeakoulut, mietit todennäköisesti mitä toimia voit tehdä varmistaaksesi, että olet oikeutettu erittäin kilpailukykyiseen ohjelmaan, kuten Wharton School of Business tai Stern School of Business.

Tässä ovat tärkeimmät vinkit päästäksesi unelmiesi kirjanpito-ohjelmaan.

Ota kirjanpito lukiossa

Ennen kuin aloitat kandidaatin tutkinnon kirjanpidossa, varmista, että opiskelet kaikkia lukion tarjoamia kirjanpitoluokkia. Jos koulusi tarjoaa korkeakoulu- tai AP-tason kirjanpitotunteja, sinun on ehdottomasti otettava ne. Jos et ole varma, mitä luokkia AP-tasolla tarjotaan, muista tarkistaa tämä luettelo.

Ei riitä, että pelkästään osallistut näihin luokkiin: sinun on myös suoritettava hyvin niissä. Varmista, että pyydät opettajiltasi apua heti, kun et ymmärrä käsitettä. Se myös auttaa kehittämään vahvoja opiskelutaitoja myös mahdollisimman pian. Ne auttavat sinua ässäsi kaikissa luokissasi, sekä lukiossa että yliopistossa!

Ryhdy hyvin pyöreäksi hakijaksi

Toiseksi: Suurin osa näistä kouluista valitsee kokonaisvaltaisen lähestymistavan pääsyyn, mikä tarkoittaa, että he tarkastelevat kaikkea, ei vain arvosanojasi. Parhaat kirjanpitokoulut haluavat parhaat opiskelijat. He haluavat nähdä, että sinulla on koulun ulkopuoliset aktiviteetit sovelluksessasi , varsinkin jos nämä aktiviteetit esittelevät johtamistaitojasi tai liittyvät opiskelualueellesi. Key Club tai opiskelijaneuvosto on hyvä esittelemään johtamistaitojasi, mutta tarkista, onko myös koulussasi kirjanpitoklubi. Jos näin tapahtuu, sinun on ehdottomasti osallistuttava!

Hanki hyvät standardoidut testitulokset

Riippumatta siitä, mihin koulutusohjelmaan haet, on tärkeää, että saat parhaan mahdollisen testituloksen. Kaikki tämän luettelon ohjelmat hyväksyvät joko TOIMIA tai SAT , vaikka onkin tärkeää tarkistaa jokaisesta koulusta, mitkä he haluavat.

Hyvän testiluokan saavuttamiseksi sinun on aloitettava opiskelu aikaisin ja usein. (FYI: meillä on oppaita a täydellinen pisteet SAT: lla ja TOIMIA ... joten sinun tulee ehdottomasti lukea myös ne.) Jos kamppailet, muista saada lisäapua ennemmin kuin myöhemmin. Lisäksi, jos sinulla on oppimisvaikeuksia tai epäilet, että sinulla on sellainen, on tärkeää testaa ja asu majoitussi, jotta saat ansaitsemasi testitulokset.

Kirjoita Stellar Admissions Essay

Vaikka yrität päästä kandidaatin kirjanpito-ohjelmaan, pääsyvirkamiehet aikovat silti tarkastella tarkasti pääsy-essesi. Varmista, että tutkit muutakin kuin vain kuinka kirjoittaa essee —Sinun täytyy myös sukeltaa syvälle yliopistoon ja kirjanpito-ohjelmaan, johon haet. Tiettyjen klubien, professoreiden, luokkien ja mahdollisuuksien mainitseminen auttaa esseesi erottumaan joukosta!

Meillä on myös oppaita useiden tämän luettelon yliopistojen pääsyväkirjoihin vastaamiseksi. Muista mennä PrepScholar-blogi nähdäksesi onko koulusi katettu. (Tässä ovat Our Lady ja Etelä-Kalifornian yliopiston esseitä jotta pääset alkuun.)

body-red-question-merkki

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA