119 parasta hauskaa vitsejä lapsille

feature_boylaughing

Tarvitsetko jotain keventääksesi mielialaa tai pitääksesi lapset kiireisenä ja nauraen? Olemme saaneet sinut suojaan! Olemme koonneet tähän oppaaseen 119 hauskaa vitsejä lapsille. Valitsimme vain suosikkivitsimme lapsille, mukaan lukien knock-knock-vitsit, sananlaskut ja kaiken kaikkiaan hyvät vitsit lapsille. Lyön vetoa, ettet pääse läpi luettelosta nauramatta!

Merirosvo -vitsejä

Tunnetaanko merirosvot hauskoina? Koska heillä on joitain parhaita vitsejä lapsille!Kuinka paljon merirosvo maksaa maissista? Pesuri! Mitä merirosvo sanoi, kun hän täytti 80 vuotta? Voi kaveri! Mikä on merirosvojen suosikkikirje? ARRRRR! Miksi merirosvous on niin koukuttava? Koska kun menetät ensimmäisen kätesi, jää koukkuun!

Hauskoja vitsejä lapsille

Nämä ovat parhaita lasten vitsejämme, joista kaiken ikäiset ihmiset voivat nauttia. Kuinka saada astronautivauva nukahtamaan?
Heilut sitä! Mitä tapahtui, kun 19 ja 20 riitelivät? 21! Mitä saat hemmoteltuun lehmään? Pilaantunut maito! Mitä tammenterho sanoi isona? Geometria! Miten puhelin ehdotti tyttöystävälleen? Hän antoi hänelle sormuksen! Miksi sammakot ovat niin onnellisia? He syövät mitä tahansa vikoja! Kuinka kissat leipovat evästeitä? Tyhjästä! Mikä oli kissanpennun lempiväri? Purrr-ple! Mitä iso ämpäri sanoi pienemmälle? Näytät pieneltä astialta! Mitä hai sanoi, kun se söi pellekalaa?
Tämä maistuu hassulta! Mikä istuu meren pohjassa ja nykäisee? Hermostunut hylky! Missä kaupungin rakennuksessa on eniten tarinoita? Kirjasto! Millaisia ​​kenkiä laiska käyttää? Mokkasiinit! Miksi pääsiäispupu oli järkyttynyt? Koska hänellä oli huono jänispäivä! Mikä on pahempaa kuin maton löytäminen omenasta? Puolimaton löytäminen! Miksi koripalloilijat ovat sotkuisia syöjiä? Ne valuvat koko ajan! Miksi koalat eivät todellakaan ole karhuja? He eivät täytä koalafications! Miten estät norsun lataamisen? Ota pois hänen luottokorttinsa! Miksi poliisi pidätti kalkkunan? Koska he epäilivät häntä kananleikistä! Kuinka kurkusta tulee suolakurkkua? Se käy läpi järkyttävän kokemuksen! Milloin siirryt punaiselle ja pysähdyt vihreälle? Kun syöt vesimelonia! Miksi kalat elävät suolaisessa vedessä? Koska pippurivesi saa heidät aivastamaan! Mikä eläin on älykkäämpi kuin puhuva papukaija? Oikeinkirjoituksen mehiläinen! Missä kalat pitävät rahansa? Joen rannalla! Mitä ajattelit uudesta ravintolasta kuussa? Ruoka oli hyvää, mutta ilmapiiri puuttui! Miksi golfari käytti kahta housuparia? Jos hänellä olisi reikä yhdessä! Mikä soitin löytyy kylpyhuoneesta? Tuuba -hammastahna! Mitä yksi hattu sanoi toiselle? Pysy tässä. Jatkan eteenpäin. Jos huhtikuun suihkut tuovat toukokuun kukkia, mitä toukokuun kukat tuovat? Pyhiinvaeltajat! Oletko kuullut kahdesta kaverista, jotka varastivat kalenterin? Kumpikin sai kuusi kuukautta! Mikä on tontun lempimusiikki? Kierrä musiikkia! Mihin aikaan ankat nousevat aamulla? Aamun kourissa! Mitä asianajajat käyttävät oikeudessa? Oikeudenkäynnit! Miksi mehiläisillä on tahmeat hiukset? Koska he käyttävät hunajakampaa! Mikä on lehmän suosikki luettavaa? Karja-loki! Kuinka kuu leikkaa hiuksensa? Piilota se! Millaisia ​​kenkiä ninjat käyttävät? Lenkkarit! Mitä kutsut droidiksi, joka kestää pitkän matkan? R2 kiertotie! Miksi Tuhkimo on huono jalkapallossa? Koska hän aina pakenee palloa! Miten kutsut lehmää, joka ei anna maitoa? Maidonpoika! Mitä tapahtuu, kun sataa kissoja ja koiria? Sinun täytyy varoa villakoiria! Oletko kuullut klaustrofobisesta astronautista? Hän tarvitsi vähän tilaa! Mikä on värikästä ja kuulostaa porkkanalta? Papukaija! Miksi poni ei voinut laulaa laulua? Hän oli vähän käheä! Millä on paljon korvia, mutta et silti kuule? Viljapelto! Miksi pitäisi säästää penniäkään? Siitä saa hyviä senttejä! Mitä kutsut hipin vaimoksi? Mississippi! Miksi jalkapallovalmentaja meni pankkiin?
Saadakseen pelinrakentajansa! Kuinka etanat taistelevat? He vetävät sen pois! Miksi eväste meni sairaanhoitajalle? Koska hänestä tuntui pahalta! Mitä kutsut mehiläiseksi, jolla on huonot hiukset? Frisbee! Miksi katkarapu ei jakanut lelujaan? Koska hän oli pieni äyriäinen! Mitä toinen valtameri sanoi toiselle valtamerelle? Ei mitään, se vain heilutti! Miksi joulukuusi on niin huono ompelussa? Koska ne pudottavat aina neulansa! Mitä puhveli sanoi, kun hänen pieni poikansa lähti kotoa? Biisoni! Mitä 0 sanoi 8: lle? Hieno vyö! Mitä kutsut pohjoisnavalla asuvaksi pennuksi? Kylmä koira! Miksi nalle ei syönyt jälkiruokaa? Hän oli jo täytetty! Mitä saat, kun ylität lehmän ja trampoliinin? Pirtelö! Kuinka hipster poltti suunsa? Hän joi kahvia ennen kuin se oli viileää! Kuinka mustekala menee taisteluun? Hyvin aseistettu! Miksi Peter Pan lentää aina? Koska hän Neverlands! Mikä on puun suosikki sooda? Juuri olut! Kuinka jääkarhu rakentaa talonsa? Igloos se yhdessä!

Knock-Knock-vitsejä

Ah klassinen knock-knock vitsi. Vaikka et ole fani, uskomme, että pidät joistakin löytämistämme. Koputa, koputa! Kuka siellä? Isabelle. Isabelle kuka? Onko Isabelle töissä vai pitääkö koputtaa? Koputa, koputa! Kuka siellä? Käteinen raha. Cash kuka? Ei kiitos, pidän enemmän maapähkinöistä! Koputa, koputa! Kuka siellä? Kuviot Viikunat kuka? Viikunat ovikello, se on rikki! Koputus koputus! Kuka siellä? Vaellus. Vaeltaa kuka? En tiennyt, että pidät japanilaisesta runoudesta! Koputus koputus! Kuka siellä? Candice Candice kuka? Candice -ovi auki, vai olenko jumissa täällä? Koputa, koputa! Kuka siellä? Ben. Ben kuka? Ben koputtaa 20 minuuttia, päästä minut sisään!

Korneja vitsejä lapsille

Silmien pyörityksestä sivunhalkaisuun vetoamme, että rakastat näitä lasten vitsejä. Mitä kutsut nukkuvaksi Tyrannosaurus rexiksi?
Dino-kuorsaus! Kuinka järjestät avaruusjuhlat? Sinä planeetta! Millainen avain avaa banaanin? Apina! Miksi meloneilla on häät? Koska he eivät voi kaljua! Miksi banaani meni lääkäriin? Koska hän ei kuorinut hyvin! Miksi luuta myöhästyi luokasta? Se pyyhkäisi yli! Mitä kutsut sikaksi, joka tuntee karaten? Porsaankyljys! Millaisia ​​vitsejä maanviljelijä kertoi? Korneita! Mitä kutsut junaksi, joka kuljettaa purukumia? Pureskeltava juna! Jos sinulla on seitsemän appelsiinia toisessa kädessä ja kuusi toisessa kädessäsi, mitä sinulla on? Isot kädet! Miksi Supermanin puvut ovat niin tiukat? Kaikki ovat kokoa S! Mitä kutsut lehmäksi, joka syö ruohoa? Ruohonleikkuri! Miten kutsut juustoa, joka ei ole sinun? Nacho -juustoa! Kuinka saada orava pitämään sinusta? Toimi kuin pähkinä! Miksi köyhä nainen myi hiivaa? Hänen täytyi nostaa taikinaa! Minne lampaat menevät leikkaamaan hiukset? Baa-baa-kauppa! Miksi lohikäärmeet nukkuvat päivällä? Koska he taistelevat ritareita vastaan! Miksi sieni piti juhlista? Koska hän oli hauska kaveri! Mitä yksi matematiikan kirja sanoi toiselle? 'Minulla on paljon ongelmia!' Miksi pieni mansikka itki? Hänen äitinsä oli jumissa! Mitä pesuallas sanoi wc: lle? Vau, näytät punastuneelta! Miksi M&M meni kouluun? Siitä halusi tulla Smartie! Miksi sammakko lähti bussilla töihin? Hänen autonsa rupesi pois! Mikä on jalka pitkä ja liukas? Tossu! Mikä on neljä pyörää ja kärpäsiä? Roska -auto! Mitä kutsut hampaattomaksi Grizzlyksi? Kumma karhu! Miksi Oreo meni hammaslääkäriin? Koska hän menetti täytteensä! Mitä iso kukka sanoi pienelle kukalle? Hei kaveri! Miksi oppilas söi läksyt? Koska opettaja sanoi hänelle, että se oli kakku! Mitä pienillä rannoilla huuhtelee? Mikroaaltouunit! Millainen lintu toimii rakennustyömailla? Nosturi! Miksi tyttö ylitti leikkikentän? Päästäksesi toiseen diaan! Miksi sikaan ei saisi koskaan uskoa salaisuutta? Koska se varmasti huutaa!

Spooky vitsejä

Noidat, luurangot, haamut ... nämä ovat parhaita pelottavia vitsejä! Mitä saat, kun ylität lumiukon vampyyrin kanssa? Pakkaset! Mitä kutsut noitaksi, joka asuu autiomaassa? Voileipä! Kuinka korjata säröillä oleva jack-o-lyhty? Kurpitsalaastarin kanssa! Miksi äidit eivät ota vapaapäiviä? He pelkäävät rentoutua! Miksi zombie ei mennyt kouluun? Koska hän tunsi itsensä mätäksi! Miksi luuranot eivät katso pelottavia elokuvia? Heillä ei ole rohkeutta! Mitä kutsut noidan autotalliksi? Luudan kaappi! Miksi aaveet ovat huonoja valehtelijoita? Koska näet niiden läpi! Mikä on luurangon suosikki soitin? Pasuuna! Mikä on noidan suosikki oppiaine koulussa? Oikeinkirjoitus! Kuka hirviö pelaa aina temppuja? Kepponen!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA