110 osoitettua kiinnostusta tarjoavaa korkeakoulua: täydellinen luettelo

kehon tarkistuslista-1

Oletko kuullut kiinnostuneista korkeakouluista ja oppinut, että korkeakoulut rakastavat ottaa vastaan ​​opiskelijoita, jotka todella haluavat käydä koulua? Osoitettu kiinnostus voi olla tärkeä osa hakemusten arviointiprosessia, mutta vain tietyissä kouluissa. Mitkä korkeakoulut välittävät vierailuista, ja mitkä korkeakoulut seuraavat kiinnostusta?

Tässä artikkelissa luetellaan kaikki korkeakoulut, jotka pitävät osoitettua kiinnostusta. Osoittako USC-raita kiinnostusta? Osoitko Harvardin radalla kiinnostusta? Saat vastauksia näihin kysymyksiin tässä oppaassa ja opit myös, mikä mielenkiinto on osoittanut, miksi sillä on merkitystä kouluille ja kuinka voit käyttää sitä parhaaksi hyödyksi.

Mikä on osoitettu kiinnostus?

Osoitettu kiinnostus onkun näytät tietylle korkeakoululle, että olet innokas käymään heidän koulussaan.Voit osoittaa osoitettua kiinnostusta monella tavalla: vierailulla kampuksella , seuraa koulun sosiaalisen median kanavia, liity potentiaalisten opiskelijoiden postituslistalle, osallistu alueesi vastaanottotapahtumiin, haastattelun aikatauluttaminen (jos koulu tarjoaa niitä) ja hakeminen Varhainen päätös (vain jos olet varma, että se on ylin koulu, johon haluat osallistua).

Miksi korkeakoulut huolehtivat osoitetusta kiinnostuksesta? Korkeakoulut haluavat aidosti innostuneiden opiskelijoiden olevan koulussa. Opiskelijat, jotka välittävät korkeakoulustaan, saavat todennäköisemmin korkeat arvosanat, eivät keskeytä tai siirry, valmistuvat ajoissa, ovat mukana opiskelijatoiminnoissa ja antavat takaisin koululle valmistumisen jälkeen. Koulu täynnä opiskelijoita, jotka ovat onnellisia ollakseen siellä, on paljon rikastuttavampi ja motivoituneempi paikka kuin koulu, joka on täynnä apaattisia opiskelijoita. Joten, jos haluat todella käydä tietyssä koulussa, se saa heidät usein harkitsemaan hakemustasi tarkemmin.

On tärkeää ymmärtää, että vaikka todella haluaisitkin käydä tietyssä koulussa, se, että olet erittäin intohimoinen siitä, ei riitä saamaan sinut hyväksytyksi, jos arvosanasi / testisi tulokset / jne. ovat huomattavasti muita hakijoita pienemmät. Osoitettu kiinnostus on vain yksi monista tekijöistä, joita koulut ottavat huomioon hakemuksia tarkastellessaan , eikä se ole edes tärkein tekijä. Se on hyödyllisintä opiskelijoille, jotka ovat pääsyyn tai ei. Kiinnostuksen osoittaminen kouluun voi olla ylimääräinen lisäys, joka työntää sinut hyväksyttyyn luokkaan.

Mitä korkeakoulut ovat osoittaneet kiinnostusta?

Alla ovat korkeakoulut, jotka pitävät osoitettua kiinnostusta joko tärkeänä tai erittäin tärkeänä ottaessaan huomioon pääsyä. 'Erittäin tärkeä' vs. 'tärkeä' ei ole selkeä ero ja heijastaa usein vain sitä kieltä, jota tietyt koulut päättävät käyttää. Jos koulu on jommassakummassa taulukossa, on sinun eduksi osoittaa osoitettua kiinnostusta.

Saatat huomata, että monet näistä kiinnostuneista korkeakouluista ovat pienempiä yksityiskouluja. Julkiset koulut eivät seuraa kiinnostusta niin usein kahdesta syystä. Ensinnäkin nämä koulut ovat usein suuria, ja niissä on kymmeniä tuhansia opiskelijoita, ja kaikkien hakijoiden osoittaman kiinnostuksen seuraaminen joka vuosi olisi huomattava määrä työtä. Toiseksi suuret julkiset yliopistot ovat usein ylin tai oletusvalinta monille osavaltioiden opiskelijoille. Nämä koulut odottavat ja saavat paljon kiinnostusta kautta linjan.

Saatat myös huomata sen tässä luettelossa ei ole Ivy-liigaa tai erittäin kilpailukykyisiä kouluja, kuten Harvard, Stanford tai Yale. Nämä koulut tietävät jo olevansa kiinnostuneita paljon ja ovat usein hakijoiden paras valinta. Siksi ei olisi järkevää käyttää resursseja osoittamaan kiinnostusta.

Tämä jättää vähemmän tunnetut yksityiset koulut tärkeimmiksi osoittautuneiksi korkeakouluiksi. Nämä koulut käyttävät osoitettua kiinnostusta yrittää selvittää, mitkä hakijat todella haluavat käydä koulua, verrattuna vähemmän innostuneisiin.

Korkeakoulut, joissa osoitettu kiinnostus on erittäin tärkeää

Koulun nimi Osavaltio
American University DC
Antioch College VAI NIIN
Bellarminen yliopisto Tämä
Cooper Union UUSI
Dickinson College PA
Emory & Henry College GOES
Franklin W. Olin College of Engineering MA
Georgia College GA
Hampshire College MA
Hillsdale College MINÄ
Hiram College VAI NIIN
Ithaca College UUSI
Manhattanville College UUSI
Marymount Manhattan College UUSI
Mercerin yliopisto GA
Morehouse College GA
Notre Dame de Namurin yliopisto ETTÄ
Tyynenmeren yliopisto TAI
Quinnipiacin yliopisto CT
Pyhän sydämen yliopisto CT
Seton Hallin yliopisto NJ
SUNY - Ympäristötieteet ja metsätalous UUSI
Syrakusan yliopisto UUSI
Thomas Aquinas -opisto ETTÄ
Yhdysvaltain ilmavoimien akatemia MITÄ
Yhdysvaltain meriakatemia MD
Texasin yliopisto - Tyler TX
Etelä-Kalifornian Vanguard-yliopisto ETTÄ
Wabash College SISÄÄN
Washington College MD
Washingtonin yliopisto St.Louisissa MO
Webb-instituutti UUSI
Westmont College ETTÄKorkeakoulut, joissa osoitettu kiinnostus on tärkeää

Koulun nimi

Osavaltio

Allegheny College

PA

12 horoskooppimerkkiä järjestyksessä

Appalakkien valtionyliopisto

NC

Assumption College

MA

Auburnin yliopisto

LISÄÄ

Augustana College

THE

Austin College

TX

Bates College

Minä

Bentleyn yliopisto

MA

Bostonin yliopisto

MA

Butlerin yliopisto

SISÄÄN

Kalifornian baptistiyliopisto

ETTÄ

Case Western Reserve University

VAI NIIN

Cedarvillen yliopisto

VAI NIIN

Champlain College

VT

Christopher Newportin yliopisto

GOES

Ozarksin korkeakoulu

MO

Woosterin korkeakoulu

VAI NIIN

DePaulin yliopisto

THE

Denisonin yliopisto

VAI NIIN

Eckerd College

FL

Elmira College

UUSI

Emmanuel College - MA

MA

Evergreen State College

WA

milloin kolumbiapäätökset tulevat

Fairfieldin yliopisto

CT

Flagler College

FL

Floridan teknillinen instituutti

FL

Florida Southern College

FL

Gordon College

MA

Guilford College

NC

Havaijin Tyynenmeren yliopisto

HEI

High Pointin yliopisto

NC

Iona College

UUSI

Kansasin osavaltion yliopisto

KS

Kenyon College

VAI NIIN

Lehigh-yliopisto

PA

Louisianan teknillinen yliopisto

THE

Loyolan yliopisto Chicagossa

THE

Marlboro College

VT

Merrimack College

MA

Mount St. Mary's University

MD

Nazareth College

UUSI

Floridan uusi korkeakoulu

FL

Oglethorpen yliopisto

GA

Pratt-instituutti

katsovatko oppilaitokset painotettuja vai painottamattomia?

UUSI

Reed College

TAI

Rensselaer-ammattikorkeakoulu

UUSI

Roanoke College

GOES

Roger Williamsin yliopisto

RI

lauantaina 2018-19

Rutgers University - Camden

NJ

Saint John's College

MD

Saint John's College

NM

Samfordin yliopisto

LISÄÄ

Seattlen yliopisto

WA

Skidmore College

UUSI

Soka University of America

ETTÄ

St.John's College

MD

St.John's College

NM

John Fisher College

UUSI

Susquehannan yliopisto

PA

Trinity College

CT

Union College

UUSI

Yhdysvaltain kauppias meriakatemia

UUSI

Yhdysvaltain sotilasakatemia

UUSI

Arizonan yliopisto

THE

Daytonin yliopisto

VAI NIIN

Evansvillen yliopisto

SISÄÄN

Massachusettsin yliopisto - Amherst

MA

Pohjois-Carolinan yliopisto Ashevillessä

NC

Texasin yliopisto - Rio Grande Valley

TX

Tulsa-yliopisto

OK

Washingtonin yliopisto - Bothell

WA

Wisconsinin yliopisto - La Crosse

WI

Mary Hardin Baylorin yliopisto

Utica College

UUSI

Länsi-Carolinan yliopisto

NC

Länsi-Washingtonin yliopisto

WA

Wheaton College

MA

Wingaten yliopisto

NCKuinka voit selvittää, mitkä korkeakoulut huolehtivat vierailuista ja osoitetusta kiinnostuksesta?

Korkeakoulut voivat olla tunnetusti varovaisia ​​niiden erityisten prosessien suhteen, joita he käyttävät päättääkseen, kuka hyväksytään ja kuka ei. He ovat yleensä avoimempia siitä, pitävätkö / miten he osoittavat kiinnostusta, mutta voi silti olla vaikeaa selvittää, mitkä ovat kiinnostuneita korkeakouluja ja jos tietyt kouluradat osoittavat kiinnostusta.

Helpoin tapa oppia on Google, '[koulun nimi] osoitti kiinnostusta'. Jos se on yksi korkeakouluista, jotka seuraavat kiinnostusta, se usein avaa verkkosivun, jossa selitetään, kuinka osoitettu kiinnostus otetaan huomioon. Jos et löydä mitään Internet-haun kautta, suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan vastaanottotoimistoon. Tämä voidaan tehdä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Tuleville opiskelijoille on usein yhteystietoja. Käytä näitä tietoja ja kysy vain: 'Pitääkö [koulun nimi] osoitettua kiinnostusta valintaprosessin aikana?' Jos koulu tekee, voit seurata kohtaa 'Kuinka tärkeä se on?' ja / tai 'Mitkä ovat parhaat keinot osoittaa osoitettua kiinnostusta?' Se on niin helppoa, ja sitten sinulle taataan tarkat tiedot.

Kun tiedät koulun, josta olet kiinnostunut kappaleista, on osoittanut mielenkiintoa, sinun tulee tehdä mitä voit osoittaa kouluun kuinka innoissaan olet käymässä (menemättä yli laidan).

Kiinnostuksen osoittamiseksi pääse heidän postituslistalleen ja avaa lähettämänsä sähköpostit (korkeakoulut seuraavat usein näitä tietoja). Seuraa heitä sosiaalisessa mediassa.Jos voit käydä kampuksella, tee se ja ajoita kiertue.Jos et pysty, yritä osallistua lähelläsi olevaan yliopistotapahtumaan ja puhua jonkun koulun kanssa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suoraan hakutoimistoon. Jos haluat kirjoittaa ' Miksi tämä Schoo Essee, vietän siihen paljon aikaa. Yritä ennen kaikkea tehdä hakemuksestasi vahva kaikkialla, jotta koulut innostuisivat ottamaan vastaan ​​niin menestyvän, innostuneen opiskelijan.

feature_orange_notebook_pencil_college_essay_topics

Yhteenveto: Korkeakoulut, jotka seuraavat kiinnostusta

Mitkä korkeakoulut huolehtivat vierailuista tai muusta tavasta osoittaa kiinnostusta? Osoitetut kiinnostuksen kohteena olevat korkeakoulut vaikuttavat opiskelijoiden innostukseen hakuprosessissa. Osoitetut kiinnostuksen kohteena olevat oppilaitokset ovat yleensä vähemmän tunnettuja yksityiskouluja, koska näillä kouluilla on usein vaikeinta määrittää, ovatko hakijat todella innostuneita osallistumaan kouluunsa vai käyttävätkö koulua vain varavaihtoehtona vai turvallisuuskouluna.

Kun tiedät korkeakoulut, joissa osoitettu kiinnostus on tärkeää, voit aloittaa sen näyttämisen! Älä mene yli laidan, mutta kampuksen vierailu, heidän seuraaminen sosiaalisessa mediassa ja yhteydenotto valintahenkilöön, jos sinulla on kysyttävää, ovat kaikki hyviä tapoja osoittaa kiinnostusta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA