11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

feature_nurse_rubber_ducky

Jos haluat tulla lisensoiduksi sairaanhoitajaksi, sinun on läpäistävä NCLEX -tentti. Yksi parhaista tavoista valmistautua tähän on harjoitella NCLEX-mallikysymysten ja täyspitkien testien avulla. Nämä kysymykset auttavat sinua tuntemaan paremmin, mitä voit odottaa tenttipäivänä ja mitkä ovat suurimmat heikkoutesi. Mutta mistä löydät laadukkaita NCLEX-harjoituskysymyksiä ja virallisen NCLEX-harjoitustestin?

Tässä esittelemme valintamme 11 parhaasta resurssista, joita voit käyttää NCLEX -kysymyksiin ja käytännön testeihin , virallisista materiaaleista esikirjoihin ja ilmaisiin NCLEX -kysymyksiin. Annamme sinulle myös kourallisen tärkeitä vinkkejä näiden resurssien järkevään käyttöön.

Mikä on NCLEX? Yleiskatsaus

Kansallisen neuvoston lisenssitarkastus tai NCLEX, kuten se tunnetaan, on standardoitu testi, jota käytetään määrittämään, onko ehdokas valmis tulemaan lisensoiduksi lähtötason sairaanhoitajaksi. Sen käyttää jokainen osavaltion sairaanhoitoneuvosto Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

NCLEXista on kaksi versiota:

 • NCLEX-PN: Käytännön sairaanhoitajille (LPN) tai ammatillisille sairaanhoitajille (LVN)
 • NCLEX-RN: Rekisteröityille sairaanhoitajille (RN), jotka hakevat lisäkoulutusta

NCLEX on tietokoneeseen mukautuva . Tämä tarkoittaa, että testi antaa sinulle erilaisia ​​vaikeuksia koskevia kysymyksiä sen mukaan, kuinka hyvin pärjäät. Jos esimerkiksi unohdat yhden kysymyksen, seuraava on helpompi. Samoin, jos saat oikean kysymyksen, seuraava on haastavampi.

Tentin molempien versioiden pääaiheet ovat seuraavat:

 • Turvallinen ja tehokas hoitoympäristö
  • Hoidon hallinta
  • Turvallisuus ja infektioiden hallinta
 • Terveyden edistäminen ja ylläpito
 • Psykososiaalinen eheys
 • Fysiologinen eheys
  • Perushoito ja mukavuus
  • Farmakologiset ja parenteraaliset hoidot
  • Riskipotentiaalin vähentäminen
  • Fysiologinen sopeutuminen

Vaikka useimmat NCLEX -kysymykset ovat monivalintakysymyksiä, saat myös joitain Täytä tyhjät, monivastaiset ja vedä ja pudota -kysymykset .

Tentin pituus vaihtelee sen mukaan, kuinka nopeasti tietokone voi määrittää osaamistasosi (vain jälkeen olet täyttänyt vähimmäismäärän kysymyksiä). Molemmissa NCLEX -versioissa on läpäisevä standardi 'Ehdokkaiden on täytettävä.

Toisin sanoen, testiä jatketaan niin kauan kuin on tarpeen (enimmäisajassa), kunnes se voi määrittää osaamisesi .

Tässä on mahdollinen vähimmäis- ja enimmäismäärä kysymyksiä sekä aikarajat kullekin NCLEX -versiolle:

Min # kysymyksiä Enimmäismäärä kysymyksiä Määräaika Tauot
NCLEX-PN 85 205 5 tuntia 2 (valinnainen)
NCLEX-RN 75 265 6 tuntia 2 (valinnainen)

Virallinen vuoden 2019 ehdokkaiden tiedotteet suosittelevat menoja noin yksi tai kaksi minuuttia per tentti kysymys (Huomaa, ettet voi siirtyä seuraavaan kysymykseen vastaamatta siihen, johon osallistut).

Tässä seuraavassa osassa esittelemme sinulle luettelo hyödyllisistä resursseista sekä virallisiin NCLEX -käytännön kysymyksiin että epävirallisiin NCLEX -kysymyksiin .

11 parasta resurssia NCLEX -käytännön kysymyksiin ja testeihin

Täyspitkä NCLEX-harjoitustesti voi nostaa sinut koepäivänä, koska se auttaa sinua tottumaan kokeen muotoon, testattavaan sisältöön ja aikarajaan. Mutta mistä löydät laadukkaita NCLEX-kysymyksiä, joiden kanssa voit harjoitella ?

Kuten käy ilmi, voit käyttää monia online -resursseja, sekä virallisia että epävirallisia. Katsotaanpa, mitkä näistä pääsivät luetteloomme, alkaen virallisista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä.

länsi -virginian yliopiston keskimääräinen gpa

body_ncsbn_logo

Viralliset NCLEX -kysymykset ja -testit

Sekä NCLEX-PN että NCLEX-RN on suunniteltu ja hallinnoitu Kansallinen sairaanhoitoneuvosto (NCSBN) ; siksi kaikki NCSBN: n luomat NCLEX -kysymykset ovat virallisia.

Viralliset kysymykset ovat kultastandardi kun on kyse NCLEX -valmistautumisesta, koska nämä vastaavat eniten varsinaisen kokeen kysymyksiä. Nykyisessä, on olemassa kaksi täydellistä NCLEX -käytännön testiä saatavilla NCLEXin virallisilla verkkosivuilla . Nämä tietokonetestit näyttävät hyvin samanlaisilta kuin mitä näet testipäivänä.

Suurin ammattilainen on, että nämä NCLEX -kysymykset kaikki tulevat todellisista menneistä kokeista . Valitettavasti NCSBN tarjoaa ei ilmaisia ​​NCLEX -käytännön kysymyksiä tai testejä - kaikki tulee (jyrkkään) hintaan.

NCLEX-PN-harjoitussarja

Kustannus: 150 dollaria

Voit ostaa pakkauksen kaksi täyspitkää NCLEX-PN-harjoitustestiä NCSBN: n kautta.

Tässä mitä setti sisältää:

 • Kaksi tietokoneen NCLEX -harjoitustestiä, joista jokaisessa on 125 kysymystä
 • Viiden tunnin aikaraja NCLEX-harjoitustestiä kohden
 • Opetusohjelma, joka opettaa sinulle erilaisia ​​kysymystyyppejä
 • Pisteraportti, joka näyttää oikeiden kysymysten prosenttiosuuden

Jokainen tentti on hyvä vain kerran ja se on käytettävä 45 päivän kuluessa ostosta. Sinun on suoritettava ja suoritettava koe määrätyssä määräajassa - et voi tehdä osaa siitä ja palata siihen myöhemmin määräajan umpeuduttua.

Kun sinä tehdä saat pisteraportin, joka näyttää oikeiden kysymysten prosenttiosuuden, et näe mitä kysymyksiä olet tehnyt väärin .

NCLEX-RN-harjoitussarja

Kustannus: 150 dollaria

Voit ostaa sarjan kaksi täyspitkää NCLEX-RN-harjoitustestiä NCSBN: ltä. Tämä paketti on sama hinta kuin yllä olevalla NCLEX-PN-sarjalla.

Tässä mitä setti sisältää:

 • Kaksi tietokoneen NCLEX -harjoitustestiä, joista jokaisessa on 125 kysymystä
 • Kuuden tunnin aikaraja NCLEX-harjoitustestiä kohden
 • Opetusohjelma, joka opettaa sinulle erilaisia ​​kysymystyyppejä
 • Pisteraportti, joka näyttää oikeiden kysymysten prosenttiosuuden

Jokainen NCLEX -harjoituskoe voidaan suorittaa vain kerran, ja se on käytettävä 45 päivän kuluessa ostosta. Kuten NCLEX-PN-testit, sinun on suoritettava jokainen NCLEX-RN-harjoituskoe määräajassa-et voi tehdä osaa siitä ja palata siihen myöhemmin.

Saat tulosraportin, joka näyttää prosenttiosuuden kysymyksistä, joihin vastasit oikein, mutta et näe mitä kysymyksiä olet tehnyt väärin .

Ranskalaisille kanadalaisille on myös ranskalainen versio NCLEX-RN-harjoitustestisarjasta saatavilla.

body_money_wad_dollars Sinun ei tarvitse säästää säästöjäsi näissä NCLEX -kysymyksissä.

Ilmaiset NCLEX -kysymykset ja -testit

Tämä seuraava osa sisältää parhaat ilmaiset NCLEX -kysymykset ja käytännön testiresurssit .

esimerkki argumentoivasta esseestä

Valitsimme ne sen perusteella, kuinka tarkasti heidän kysymyksensä heijastavat NCLEX -kokeen kysymyksiä, kuinka monta kysymystä ja harjoitustestiä he tarjoavat ja kuinka läheisesti niiden käyttöliittymä vastaa sitä, mitä näet tietokoneella testipäivänä.

Vaikka mikään näistä resursseista ei ole virallista , ne ovat korkealaatuisia ja ehdottomasti tutustumisen arvoisia, varsinkin jos sinulla ei ole varaa yllä oleviin virallisiin NCLEX -harjoitustesteihin.

Sairaanhoitaja plus -akatemia

Tämä sivusto on yksi parhaista siellä sen tarjoamien NCLEX -käytännön kysymysten lukumäärällä. Tässä, sinulla on rajoittamaton pääsy 500 ilmaiseen NCLEX -kysymykseen , jotka kattavat kaikki NCLEX-RN-kokeessa testatut pääluokat.

suolahappo vs suolahappo

Voit myös tehdä lyhyitä 20 kysymyksen tietokilpailuja. Kysymykset satunnaistetaan joka kerta, kun otat tietokilpailun (se muistuttaa muistikorttien käyttöä). Lisäksi sinun ei tarvitse luoda tiliä päästäksesi NCLEX -kysymyksiin tai tietokilpailuihin täällä.

Sairaanhoitaja Plus Academy NCLEX -kysymysten laatu on erityisen korkea: kysymykset ovat samanlaisia ​​kuin tentissä olevat, ja osa tulee Khan-akatemia , huippukoulutussivusto, joka tarjoaa monia erilaisia ​​testin valmisteluresursseja ja käytännön kysymyksiä.

Suurin haittapuoli on, että niitä on ei NCLEX-PN: lle ominaisia ​​resursseja mutta koska näissä kahdessa kokeessa on paljon päällekkäisyyksiä, sinun on hyvä käyttää näitä kysymyksiä valmistelussa.

Ilmaiset NCLEX -kysymykset

Tämä osuvasti nimetty sivusto tarjoaa molemmat kolme 75 kysymyksen harjoitustestiä ja nippu ilmaisia ​​NCLEX-kysymyksiä koekategorioiden mukaan järjestettynä . Verkkosivuston mukaan voit käyttää näitä kysymyksiä opiskellaksesi joko NCLEX-RN- tai NCLEX-PN-laitetta. Kaikki kysymykset kirjoittaa kokenut ohjaaja.

Jokaisessa NCLEX -harjoitustestissä sinulle näytetään yksi kysymys kerrallaan, koska olet virallisessa testissä; sinulle kuitenkin näytetään myös oikea vastaus heti, kun merkitset vastauksen, mikä vaikeuttaa keskittymistä ja hioa ajanhallintataitojasi.

RegisteredNursing.org

RegisteredNursing.org, Kaliforniassa toimiva organisaatio, jota johtaa joukko todellisia rekisteröityjä sairaanhoitajia, tarjoaa 200+ ilmaista NCLEX-kysymystä NCLEX-RN-tenttiin verkkosivuillaan . Kaikki nämä kysymykset kattavat yksityiskohtaisesti kahdeksan aihealuetta. Voit vastata kaikkiin kysymyksiin kerralla ja käsitellä sitä NCLEX -harjoitustestinä (tai kahdena testinä).

Vaikka NCLEX-kysymysten laatu ja laajuus ovat täällä melko hyvät, muotoilu tekee hiukan oudon testikokemuksen: kaikki NCLEX-kysymykset on lueteltu verkkosivulla ja ei voi valita vastausta napsauttamalla (sinun täytyy kirjoittaa se paperille).

Tästä huolimatta vastausten selitykset ovat vakaita, ja tarjolla on suuri joukko NCLEX -käytännön kysymyksiä. Täällä ei ole nimenomaan NCLEX-PN-harjoitustestiä, mutta sinun pitäisi pystyä käyttämään kaikkia NCLEX-RN-kysymyksiä valmistellessasi ilman ongelmia.

Union Test Prep

Union Test Prepin verkkosivustolla voit saada yksi täysi NCLEX -harjoitustesti ilmaiseksi . Tämä resurssi on suunnattu NCLEX-RN: lle, ja se sisältää kahdeksan käytännön kysymyskokonaisuutta, yksi kutakin testattua pääaihetta varten. Tämän seurauksena, kun otat nämä sarjat kerralla, voit simuloida harjoitustestiä (voit myös ottaa kysymyksiä ja osioita yksitellen tarkempaa valmistelua varten).

Kaiken kaikkiaan saat 160 ilmaista NCLEX -kysymystä (jokaisessa tietokilpailussa on 20 kysymystä) . Nämä kysymykset näytetään yksi kerrallaan, ja voit jopa saada vihjeen, jos sinulla on ongelmia. Vastaus selitykset ovat myös melko yksityiskohtaisia, mikä on hyödyllistä, jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää tiettyjä käsitteitä.

Yksi hieno ominaisuus on, että jos saat kysymyksen väärin, sinulla on mahdollisuus joko arvata uudelleen tai paljastaa oikea vastaus. Valitettavasti, koska vastaukset näytetään aina heti, kun olet vastannut kysymykseen, sinä ei todellakaan voi hioa ajanhallintaosaamistasi tämän NCLEX -harjoitustestin avulla.

Kaplan Free NCLEX -kysymykset ja arvostelu

Suuri nimi testin valmistelussa, Kaplan tarjoaa ilmaisia ​​NCLEX -kysymyksiä sekä NCLEX -päivän kysymys -ominaisuuden.

Jokaisesta NCLEXin aihealueesta on saatavilla lyhyt tietokilpailu, joka sisältää neljä - viisi kysymystä. Vaikka kyselyt eivät olekaan kovin pitkiä, ne esitetään muodossa, joka on hyvin samanlainen kuin todellinen tentti. Ne ovat myös melko laadukkaita sisällön ja vaikeuden kannalta. Saat vastauksen selityksiä, kun olet lopettanut tietokilpailun, mutta jotkut näistä voivat olla yksityiskohtaisempia.

Yksi pieni haittapuoli on, että sinun on annettava nimesi ja sähköpostiosoitteesi päästäksesi tietokilpailuihin, mutta tämä on pieni hinta laadukysymyksistä.

body_wallet_credit_card_computer

Maksetut NCLEX -kysymykset ja -testit

Virallisten NCLEX-harjoitustestiresurssien lisäksi voit harkita maksullisten NCLEX-harjoittelukysymysten käyttämistä, jotka ovat luoneet arvostettujen testivalmistusyritysten ja hoitoryhmien luomia.

Vaikka epävirallisten NCLEX -kysymysten laatu ei ole läheskään yhtä hyvä kuin virallisten kysymysten, ne voivat silti olla hyvä resurssi tentin valmistelussa, varsinkin jos olet jo käyttänyt kaikki viralliset NCLEX -harjoitustestit tai sinulla ei ole varaa osta ne.

Seuraavat resurssit NCLEX -käytännön kysymyksiin valittiin niiden yleisen laadun, valmistusyrityksen maineen ja asiakasarvioiden perusteella.

Saundersin kattava arvostelu NCLEX Books

Kustannus: Noin 50 dollaria Amazonissa

Nämä arvostetut kirjat ovat parhaita resursseja NCLEX -käytännön kysymyksiin ja yleiseen sisällön tarkasteluun. Kaksi viimeisintä versiota ovat seuraavat:

Jokainen kirja sisältää yli 4500 NCLEX -harjoituskysymystä (monia saatavilla verkossa) ja yksi täyspitkä NCLEX-harjoitustesti edistymisen arvioimiseksi. Vastaus selitykset ovat yksityiskohtaisia, ja saat perusteellisen sisällön tarkastelun koko testistä.

Näiden kirjojen ainoa haittapuoli on niiden hinnat ovat melko korkeat . Muuten nämä ovat erinomaisia ​​materiaaleja NCLEX -kysymyksiin, testeihin ja yleiskatsauksiin.

Kaplan NCLEX-RN Prep Plus 2019

Kustannus: Noin 30 dollaria Amazonissa

Kaplanin NCLEX-RN-valmistelukirja tarjoaa sinulle kaksi täyspitkää NCLEX-harjoitustestiä (yksi kirjassa, yksi verkossa) sekä hyödyllisiä testinottostrategioita, satoja käytännön kysymyksiä ja perusteelliset vastaukset. Kaikki kirjan NCLEX -kysymykset ovat korkealaatuisia ja samanlaisia ​​kuin tentissä olevat, joten voit olla varma, että saat hyvän käytännön tämän resurssin avulla.

Prep Plus on paljon halvempaa kuin Kaplanin online -NCLEX -kurssit, joten tämä kirja on vankka valinta NCLEX -harjoitteluun, varsinkin jos haluat säästää rahaa.

NCLEX -mestaruus

Kustannus: 19,99 dollaria kuukaudessa (NCLEX-PN), 29,99 dollaria kuukaudessa (NCLEX-RN)

NCLEX Mastery -tarjoukset kaksi mobiilisovellusta voit valmistautua NCLEX -testiin:

Jos olet enemmän opiskelu-on-the-go-tyyppi tai sinulla on vaikeuksia löytää aikaa ja tilaa opiskeluun, tämä sovellus on loistava valinta. Molemmilla sovelluksen versioilla saat yli 1600 NCLEX -harjoituskysymystä , kaikki asiantuntijoiden suunnittelemat ja perustuvat todellisiin testikysymyksiin; voit käyttää näitä NCLEX -kysymyksiä älypuhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneellasi.

Muita ominaisuuksia ovat kyky seurata edistymistäsi, tietokilpailut, luettelo keskeisistä termeistä, muistelmat, joiden avulla voit muistaa tärkeät käsitteet, ja yksityiskohtaiset vastaus selitykset.

mikä väri sekoitettuna saa ruskean

Kaksi sovellusta ovat erittäin arvostettu sekä Google Playssa että Apple App Storessa, ja ainoa merkittävä valitus on hieman jyrkkä hinta.

NRSNG -akatemia

Kustannus: 39 dollaria kuukaudessa

NRSNG Academy -tilin avulla saat online -käyttöoikeuden moniin hyödyllisiin NCLEX -harjoitusmateriaaleihin ja -resursseihin, mukaan lukien lukuisat opetusvälineet, oppitunnit, sovellukset ja yli 6500 NCLEX-kysymystä, jotka ovat kirjoittaneet NCSBN-koulutetut kirjailijat .

Vaikka on olemassa ei täyspitkää NCLEX-harjoitustestiä , voit tehdä oman yksinkertaisesti sekoittamalla tämän suuren NCLEX -kysymysten arkiston.

Yksi tämän sivuston hieno etu on sen 200%: n takuu: jos et läpäise NCLEX -testiä valmisteluohjelman käytön jälkeen, saat rahasi takaisin ja sama summa käteisenä. Jos et ole varma rahan käyttämisestä, voit aloita kolmen päivän 1 dollarin kokeilulla saada maistaa kysymyksiä ja ohjelmaa kokonaisuudessaan.

body_woman_studying_computer

Kuinka saada kaikki irti NCLEX -kysymyksistä: 4 vinkkiä

NCLEX -resurssien saaminen on hienoa, mutta mitä teet niiden kanssa varmistaaksesi, että läpäiset NCLEX -kokeen? Tässä on neljä tärkeää vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti NCLEX -kysymyksistäsi ja NCLEX -käytännön testeistäsi.

#1: Priorisoi aina viralliset NCLEX -kysymykset

Jos sinulla on pääsy mihin tahansa viralliseen NCLEX -harjoituskysymykseen tai viralliseen NCLEX -harjoitustestiin, sinun kannattaa priorisoida ne kaikkiin epävirallisiin. Miksi? Koska miten pärjäät virallisissa NCLEX -kysymyksissä, antaa sinulle tarkimman osoittimen siitä, miten pärjäät testipäivänä .

Jos sinulla ei ole virallisia kysymyksiä valmisteltavaksi, yritä asettaa etusijalle laadukkaat kysymykset, jotka sinulla on hyvämaineisilta testivalmistusyrityksiltä ja/tai hoitoryhmiltä huonolaatuisempiin.

#2: Tee harjoitustesti löytääksesi lähtötilanteesi

On tärkeää suorittaa NCLEX -harjoitustesti ennen aloitat perusteellisen valmistautumisen tenttiin. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka hyvin olet jo tekemässä ja mitä sinun on työskenneltävä pisteidesi nostamiseksi. Mitä tahansa NCLEX -harjoitustestiä voidaan kuitenkin käyttää Suosittelen käyttämään virallista testiä, jos mahdollista .

New Mexico State Universityn hyväksymisaste

Suorita NCLEX-harjoitustesti tietokoneella (saadaksesi realistisemman testikokemuksen) ja muista noudattaa virallisia määräaikoja (jälleen kerran, se on viisi tuntia NCLEX-PN: lle ja kuusi tuntia NCLEX-RN: lle). Lisäksi suorita koko testi yhdellä istunnolla äläkä tarkista vastauksiasi.

Kun olet valmis, kirjaa pisteet ja käy vastaukset läpi. Ihannetapauksessa testissäsi on yksityiskohtaiset vastaus selitykset, joiden avulla voit ymmärtää, miksi tietyt vastaukset ovat oikeita, ja selvittää, missä olet väärässä.

Jos sait hyväksytyt pisteet, sinun on keskityttävä lähinnä vain testaustottumusten parantamiseen ja pienien aukkojen täyttämiseen sisällön yleisessä tietämyksessäsi. Jos et kuitenkaan läpäissyt, sinun on tehtävä kattavampi tarkastelu kaikista tärkeimmistä aihealueista.

#3: Etsi kuvioita virheistäsi - ja kohdista ne valmistelussa

Kun opiskelet NCLEXille, muista etsiä aktiivisesti malleja väärässä kysymyksessäsi. Sotketko esimerkiksi jatkuvasti kysymyksiä perushuollosta ja mukavuudesta? Oletko erehtynyt monissa kysymyksissä terveyden edistämisestä? Huomaatko, että arvaat usein satunnaisesti?

Kun olet tunnistanut mallin, Aloita valmistelun räätälöiminen niin, että käytät enemmän aikaa taitojen hiontaan ja sisällön alueiden tarkasteluun, jotka tuottavat sinulle eniten ongelmia .

#4: Tarkista edistymisesi

Jos sinulla on useampi kuin yksi NCLEX -harjoitustesti, käytä toista tarkista edistymisesi opintoaikataulun puolivälissä . Tämän jälkeen voit verrata tämän harjoitustestin tuloksia perustason pisteisiisi, jotta voit selvittää, missä olet parantunut ja onko vielä ongelmia tai kysymyksiä, joiden kanssa kamppailet.

Lopulta, Näiden tietojen avulla voit muokata NCLEX -valmisteluasi jotta kiinnität enemmän huomiota heikkouksiisi ja kaikkiin aihealueisiin, jotka sinun on tarkasteltava enemmän kuin muut.

Johtopäätös: NCLEX -käytännön kysymysten ja testien arvo

NCLEX-RN- ja NCLEX-PN-kokeet on suunniteltu testaamaan taidot ja tiedot, jotka sinulla on oltava, jotta voit tulla lisensoituksi, harjoittelevaksi sairaanhoitajaksi Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Koska NCLEX on tärkeä tentti, on tärkeää, että varaat aikaa siihen valmistautumiseen.

NCLEX -käytännön kysymysten ja testien käyttäminen on yksi parhaista tavoista opiskella tenttiin ja auttaa sinua tuntemaan olosi varmemmaksi testipäivänä.

Tässä on valitsemme parhaat resurssit NCLEX -kysymyksiin ja käytännön testeihin:

 • Viralliset NCLEX-RN- ja NCLEX-PN-harjoitussarjat
 • Sairaanhoitaja plus -akatemia
 • Ilmaiset NCLEX -kysymykset
 • RegisteredNursing.org
 • Union Test Prep
 • Kaplan Free NCLEX -kysymykset ja arvostelu
 • Saundersin kattava katsaus NCLEX -kirjoihin
 • Kaplan NCLEX-RN Prep Plus 2019
 • NCLEX -mestaruus
 • NRSNG -akatemia
Nämä neljä olennaista vinkkiä auttaa sinua saamaan kaiken irti NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joten muista ne mielessäsi valmistellessasi:
 • Aseta etusijalle aina viralliset NCLEX -kysymykset epävirallisten sijaan
 • Tee harjoitustesti löytääksesi lähtötilanteesi
 • Etsi virheidesi malleja - ja kohdista ne valmistelussa
 • Tarkista edistymisesi toisella harjoitustestillä

Onnea NCLEXille!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.