11 ruusunväristä merkitystä, jotka auttavat sinua valitsemaan täydellisen kimpussa

ruusuryhmä7.jpg

Punainen ruusu on yleinen rakkauden ja intohimon symboli. Itse asiassa niin yleismaailmallista, että punaisten ruusujen hinta voi nousta 200% ystävänpäivän tietyillä alueilla! Kaikilla ruusujen väreillä on kuitenkin oma ainutlaatuinen symbolinen merkityksensä - ei vain punaisilla ruusuilla. Muiden ruusuvärien symboliset merkitykset eivät ole aivan yhtä tunnettuja.

Tässä artikkelissa käymme lyhyesti läpi ruusun värisymbolismin käsitteen. Sitten me hajottaa eri ruusuvärien merkitykset (mukaan lukien suosikit, kuten keltaiset, vaaleanpunaiset ja valkoiset ruusut) ja tarjoa sopivat tilaisuudet kullekin värille. Keskustelemme myös eri ruusumäärien symboliikasta ja annamme tietoa ruusun hinnasta. Kaikki tämä auttaa sinua valitsemaan sopivimmat ruusut tilanteeseen!Ruusun värin merkitykset: lyhyt yleiskatsaus

Vaikka käsite symbolisen merkityksen antamisesta kukille on ollut olemassa muinaisista ajoista lähtien, kukkien kielen kautta kommunikoinnin suosio saavutti huippunsa länsimaissa viktoriaanisen aikakauden aikana. Sekä miehet että naiset keskustelivat kukkasanakirjoista valitakseen ja tulkitakseen sopivat kukat lähetettäväksi, käytettäväksi ja näytettäväksi.

Kukille annettiin merkitys sekä niiden lajin että värin perusteella. Joten vaikka ruusu yleensä on rakkauden symboli, eri ruusun värit tarjosivat erilaisia ​​merkityksiä (tai jopa joissakin tapauksissa täysin erilainen merkitys) tähän ruusun perusrakenteeseen = rakkaus.

Kukka -sanakirjojen mania on saattanut olla ohi, mutta lumous kukka -symboliikasta - etenkin ruusuista, yksi suosituimmista kukista - on jatkunut. Jos haluat antaa erityisen harkittuja ja merkityksellisiä ruusukimpun, harkitse valitsemiesi värien symboliikkaa. Lue kattava opas siitä, mitä eri väriset ruusut tarkoittavat ja mihin tilanteisiin ne sopivat parhaiten.

Ruusuvärien merkitys: 4 suosituinta väriä

Vaikka keskustelemme kaikista ruusun värin merkityksistä tässä artikkelissa, aloitamme suosituimpien ruusuväreiden symboliikalla: punainen, valkoinen, keltainen ja vaaleanpunainen.

Punaisen ruusun merkitys

redrose.jpg

Punainen on yksi yleisimmistä ja suosituimmista ruusun väreistä. Punainen ruusu on kauneuden, intohimon, halun ja romanttisen rakkauden symboli. Punainen ruusu liitettiin alun perin Aphroditen, kreikkalaisen rakkauden jumalattaren kanssa. Myytti väittää, että kun hänen rakastajansa Adonis haavoittui, hän pisteli jalkansa valkoisen ruusun orjantappuihin kiiruhtaessaan juoksemaan hänen luokseen. Hänen verensä värjäsi ruusut punaisiksi ja muutti punaisen ruusun uskomattoman intohimon ja romanttisen omistautumisen symboliksi. Legendan mukaan Kleopatra vietteli Mark Antonyn huoneessa, joka oli täysin peitetty punaisilla ruusun terälehdillä.

Kymmenkunta punaista ruusua julistaa rohkeasti, rakastan sinua, kun taas yksi punainen ruusu välittää omistautumista ja uskollisuutta.

Intohimoisemman konnotaation lisäksi punaisia ​​ruusuja käytetään usein romanttisten yhteyksien ulkopuolella onnittelujen tai kiitollisuuden välittämiseen.

Punaiset ruusut

Punaiset ruusut ovat erittäin suosittuja ystävänpäivän kukkia. Kysynnän lisääntymisen vuoksi kuitenkin nousun hinnat nousevat dramaattisesti tähän aikaan, ja saatat saada huonolaatuisia ruusuja . Lisäksi ne ovat jonkin verran ystävänpäivän klisee, joka voi tuntua melko epäoriginaaliselta. Joten jos et tiedä, että vastaanottajan sydän on punaisissa ruusuissa, harkitse toista kukkaa tälle lomalle ja säästä punaiset ruusut toiseen (romanttiseen) aikaan. Esimerkiksi merkkipäivät tai syntymäpäivät merkittävän muun kanssa.

Punaisia ​​ruusuja esiintyy usein myös morsiamen kimpuissa, koska ne merkitsevät ikuista ja intohimoista rakkautta.

Lopuksi voit antaa punaisia ​​ruusuja ei-romanttisista syistä. Ne ovat suosittuja kukkia, joita annetaan jollekin esityksen jälkeen; näet usein kimppuja punaisia ​​ruusuja tai yksittäisiä kukkia heitetään lavalle baletin tai oopperan esitysten jälkeen. Joten voit antaa punaisia ​​ruusuja henkilölle, joka on juuri tehnyt jonkinlaisen lavaesityksen tai suorittanut suuren saavutuksen, kuten valmistumisen tai suuren työprojektin. Punaisia ​​ruusuja voidaan myös käyttää kiittämään jotakuta, joka on tehnyt jotain merkityksellistä sinulle.

Konteksti on kaikki kaikessa - Ajattele, kuinka punaisten ruusujen eleesi tulkitaan olosuhteissa!

Valkoisen ruusun merkitys

WHITE_ROSE.jpg

Valkoisilla ruusuilla on erilaisia ​​symbolisia yhdistelmiä. Kreikkalaisessa myytissä Afrodite syntyi meren vaahdosta. Kreikkalainen runoilija Anacreon kirjoitti, että meren vaahto, joka tippui hänen ruumiistaan, kun hän nousi merestä, muuttui valkoisiksi ruusuiksi. Kristillisessä perinteessä valkoinen ruusu liittyy Neitsyt Mariaan.

Ehkä siksi, että valkoisten ruusujen symboliikka liittyy näihin kahteen melko erilaiseen hahmoon, se on hieman laaja. Mahdollisesti koska se on yhteydessä Neitsyt Mariaan, sillä on merkitys viattomuus, siveys ja puhtaus. Se liittyy myös hengellisyyttä, kunnioitusta ja uusia alkuja.

Viktoriaanisessa perinteessä syvempi ruusun väri, sitä syvempi intohimo - joten valkoinen ruusu sopi parhaiten nuorelle tytölle tai naiselle, joka ei ole vielä tuntenut syvää ja intohimoista rakkautta. Hieman ristiriitaisesti, valkoinen ruusu symboloi myös sielun syvää rakkautta ja voi edustaa avioliittoa.

Valkoiset ruusut

Puhtauden, henkisyyden ja uusien alkuyhteyksien vuoksi valkoinen ruusu on sopiva hautajaisten kukka.

Se on kuitenkin myös yleinen häät kukka koska se liittyy avioliittoon ja syvään rakkauteen. Kerma ruusuja pidetään erityisen morsiamen.

Valkoiset ruusut sopivat myös uskonnollisiin tilaisuuksiin kuten kasteet ja konfirmaatiot.

kuinka moni saa täydelliset sat -pisteet

Keltaisen ruusun merkitys

keltainenruusu.jpg

Keltaisen ruusun merkitys on muuttunut merkittävästi ajan myötä. Victorian aikakaudella keltainen ruusu merkitsi mustasukkaisuutta ja syytti vastaanottajaa uskottomuudesta. Ei kovin iloinen viesti!

Nykyään kuitenkin keltainen ruusu tarkoittaa yleisimmin ystävyyttä ja erityisesti platonista ystävyyttä. Keltaisten ruusujen lähettäminen jollekin, joka saattaa olla romanttisesti kiinnostunut, ei ehkä ole paras liike, koska se voi osoittaa, että olet kiinnostunut vain ystävyydestä kyseisen henkilön kanssa.

Jos olet ystävä, keltainen ruusu lähettää viestin iloa, huolenpitoa ja platonista kiintymystä.

Keltaisia ​​ruusuja

Keltainen ruusu on erinomainen onnitteluruusu onnellisesta tilaisuudesta. Uusi vauva tai kihlaus ovat hyviä syitä lähettää keltaisia ​​ruusuja. Voit myös lähettää heidät kiittämään ystävääsi tuesta tai avusta.

Lopuksi keltaisia ​​ruusuja hyvä valinta henkilölle, joka tarvitsee noutopalvelun - ehkä pian parane -kimpussa.

Vaaleanpunainen ruusu

PINKROSE.jpg

Vaaleanpunaisilla ruusuilla on melko laaja valikoima symbolisia yhdistelmiä. Yleensä vaaleanpunaiset ruusut symboloivat ihailua, lempeyttä, arvokkuutta, eleganssia, viattomuutta ja onnea.

Erilaiset vaaleanpunaiset sävyt voivat välittää erilaisia ​​merkityksen sävyjä. Vaaleanpunaiset ruusut merkitsevät armoa ja makeutta. Syvemmät vaaleanpunaiset ruusut välittävät kiitollisuus.

Vaaleanpunaiset ruusut

Vaaleanpunaiset ruusut ovat erittäin monipuolisia. Ne voivat välittää joko romanttisen tai platonisen viestin. Vaaleanpunaiset ruusut ovat hyvä valinta romantiikan alkuun, kun punaiset ruusut voivat irrota hieman voimakkaasti. Voit myös lähettää vaaleanpunaisia ​​ruusuja ystävällesi onnittelemaan tai kannustamaan heitä.

Syvemmät vaaleanpunaiset ruusut sopivat erityisen hyvin kiitoslahjaksi. Vaaleanpunaiset ruusut sopivat myös tytölle tai nuorelle naiselle, erityisesti onnittelujen välittämiseksi tai virstanpylvään muistoksi.

ruusuryhmä2.jpg

Ruusun väri Merkitys: 7 muuta epätavallista väriä

Tässä seuraavassa osassa käymme läpi joidenkin epätavallisimpien ruusuvärien ruusunväristen merkitysten.

Oranssi ruusu Merkitys

orangerose.jpg

Tuliset oranssit ruusut lähettävät vahvan viestin kiehtovuus, intohimo, innostus, vetovoima ja halu. Erityisesti koralliruusut merkitsevät halua.

Oransseja ruusuja

Oransseilla ruusuilla on ensisijaisesti romanttinen merkitys. Siksi ne sopivat parhaiten romanttisiin tilaisuuksiin. Ne voivat olla hieman epätavallinen, mutta sopiva valinta ystävänpäivälle ja vuosipäiville. He voivat myös tehdä silmiinpistävän hääkukan oikeassa värimaailmassa!

Peach Rose merkitys

peachrose.jpg

Persikka ruusut kommunikoivat vilpittömyys ja kiitollisuus. Ne voivat myös merkitä sopimuksen tai sopimuksen päättymistä. Niillä on vaihtoehtoinen merkitys myötätuntoa. Vaaleat persikan ruusut tarkoittavat vaatimattomuus.

Persikan ruusut

Persikka ruusut ovat erittäin sopiva lahja.

Lisäksi ne ovat hyvä valinta a sympatian kimppu jollekin, joka on juuri menettänyt rakkaansa.

miten tehdä vaaleanpunainen ilman valkoista

Vaaleat persikka -ruusut voivat vaatimattomuutensa ansiosta muodostaa myös erittäin kauniin osan ihastuttavaa kimppua - ehkä persikka- ja vaaleanpunaisia ​​ruusuja. Tämä tekisi myös erittäin kauniin hääkukkayhdistelmän ja värivalikoiman.

Viininpunainen ruusu Merkitys

burgundyrose.jpg

Burgundin ruusuilla on hyvin erityinen merkitys tajuton kauneus. Victorian aikakaudella syvemmät ruusun värit merkitsivät syvempää intohimoa. Tämän mallin mukaan viininpunaiset ruusut merkitsevät erittäin syvä intohimo, jopa punaisten ruusujen yli.

Viininpunaiset ruusut

Burgundin ruusut ovat erittäin romanttisia. He voivat tehdä hämmästyttävä valinta ystävänpäivään tai muihin romanttisiin tilaisuuksiin ja lisää syvyyttä kimppuun punaisilla ja/tai vaaleanpunaisilla ruusuilla. He tekisivät myös rehevän ja kauniin hääkukan.

Violetti ruusu Merkitys

violetti.jpg

Violetit ruusut ovat hyvin erikoisia ja kiehtovia, ja niillä on syvä symbolinen merkitys. Violetit ruusut symboloivat lumo ja mystinen. Vaalean violetit tai laventelinväriset ruusut lähettävät viestin rakkautta ensisilmäyksellä. Syvemmät violetit ruusut välittävät majesteettisuus ja kuninkaallisuus, ihailu ja kiehtovuus.

Violetit ruusut

Violetit ruusut ovat myös erittäin romanttisia ja parhaita romanttisia tilaisuuksia. Violetit ruusut ovat erityisen hyvä valinta henkilölle, jolla on hengellinen tai mystinen puoli. Ne näyttävät myös kauniilta yhdessä punaisten, vaaleanpunaisten tai viininpunaisten ruusujen kanssa.

Vihreä ruusu

Green_Rose_Uetersen_2012_02.jpg

Vihreät ruusut symboloivat rauhaa, hengellistä nuorentumista, rauhallisuutta ja hedelmällisyyttä. Se on rauhoittava väri, joka osoittaa läheiset siteet luonnon maailmaan. Vaaleanvihreä ruusu esiintyy luonnossa, vaikka kukkakaupasta ostamasi vihreät ruusut voivat olla värjättyjä (varsinkin jos ne ovat kirkkaan Pyhän Patrickin päivän vihreitä!)

Vihreät ruusut

Vihreät ruusut ovat sopivat mihin tahansa hengelliseen tilaisuuteen, kuin kaste tai konfirmaatio.

Rauhan symbolina he tekevät myös sopivan hautajaiskukan.

Koska ne ovat hedelmällisyyden symboli, ne olisivat myös hyvä valinta uusille vanhemmille. Vaaleanvihreät ja valkoiset ruusut yhdessä tekisivät erityisen silmiinpistävän ja sopivan yhdistelmän tällaiseen tapahtumaan.

Sinisen ruusun merkitys

bluerose.jpg

mitkä ovat tekijät 45

Todellisia sinisiä ruusuja ei luonnosta löydy. Luonnolliset ruusut, joita pidetään sinisinä, ovat itse asiassa sinisen sävyisiä violetteja. Sinisiä ruusuja voidaan kuitenkin saada myös kuolee valkoisia ruusuja. Koska niitä ei voi saada luonnosta, siniset ruusut symboloivat saavuttamaton ja salaperäinen.

Siniset ruusut

Sinisiä ruusuja ei liitetä moniin tilaisuuksiin, todennäköisesti siksi, että niitä ei löydy luonnosta ja niiden on oltava keinotekoisia värejä. Mysteerisen viestinsä ansiosta he voivat kuitenkin tottua lähettää viestin salaiselta ihailijalta.

Mustan ruusun merkitys

BLACK_ROSE.jpg

Mustat ruusut ovat toinen väri, jota ei löydy luonnosta. Luonnolliset ruusut, joita kutsutaan mustiksi, ovat itse asiassa hyvin tummanpunaisia ​​tai violetteja. Aitoja mustia ruusuja voi saada vain värjäämällä. Mustat ruusut symboloivat kuolema, uudestisyntyminen ja hyvästit.

Mustien ruusujen merkitys

Mustat ruusut voivat olla sopiva hautajaiskukka. Ne voivat kuitenkin kohdata hyvin goottilaisia ​​ja sairaalloisia ne voivat olla hieman riskialttiita vaihtoehtoja ellet ollut kuolleen lähellä ja olet varma, että he (ja heidän elossa olevat perheenjäsenensä) arvostavat mustia ruusuja.

Ruusujen määrä - merkitys

Lahjoitetuilla ruusuilla voi olla myös symbolinen merkitys. Viesti on kuitenkin melkein aina jokin muunnelma rakastan sinua. Tässä on kaavio, jossa on erittely:

Ruusujen määrä

Merkitys

Yksi

Uskollisuus, rakkaus ensi silmäyksellä

Kaksi

Keskinäinen rakkaus

Kolme

Minä rakastan sinua

Kuusi

Haluan olla sinun, ihastus

Yhdeksän

Ikuinen rakkaus

Tämä

Sinä olet täydellinen

Kaksitoista (yksi tusina)

Ole minun

Kolmetoista

Salainen ihailija tai ikuinen ystävyys

Viisitoista

Olen pahoillani, anna anteeksi

Kaksikymmentä

kuinka löytää teon tunnus

Vilpittömyys

Kaksikymmentäyksi

Olen sitoutunut sinuun

Kaksikymmentäneljä (kaksi tusinaa)

Olen sinun, ajattelen sinua joka päivä

Kaksikymmentäviisi

Onnittelut

Kolmekymmentäkuusi (kolme tusinaa)

Muistellaan romanttisia hetkiä

Neljäkymmentä

Aito rakkaus

Viisikymmentä

Ehdoton rakkaus

100

keskimääräinen psat -pisteet 10. luokalla

Täydellinen omistautuminen

108

Menetkö naimisiin kanssani?

365

Rakastan sinua joka päivä (vuoden)

999

Ikuinen ja ääretön rakkaus (ja loputon pankkitili, luultavasti!)Lähes kaikki ruusut tarkoittavat siis jotakin versiota rakastan sinua, olen omistautunut sinulle jne. Luku on siis kaiken kaikkiaan vähemmän merkittävä kuin väri.

ruusuryhmä3.jpg

Ruusun väri ja hinta

Vaikka väri voi (ja vaikuttaa) ruusujen hintaan, se on kaukana tärkeimmästä tekijästä. Myös ruusun hintaan vaikuttaa ruusun laatu, vuodenaika ja kukkakimppujen tekemiseen liittyvä työ. Vasta sen jälkeen, kun kaikki tämä on otettu huomioon, väri tulee todella mukaan.

Ruusun laatu

On sanomattakin selvää että Mitä korkeampi ruusu on laadultaan, sitä kalliimpi se on varrelta. Pitkävartiset ruusut, joissa on runsas, täysi kukinta, maksavat enemmän kuin lyhyemmät, vähemmän rehevät kollegansa. Ruusun tyyppi on toinen tekijä tässä. Esimerkiksi puutarharuusut, jotka ovat varsin suosittuja häissä, ovat yleensä kalliimpia kuin tyypillisemmät ruusulajikkeet, joita löydät ruokakaupasta.

Aika vuodesta

Vuodenaika vaikuttaa ruusujen kysyntään, mikä vaikuttaa hintaan. Ruusut ovat kalleimpia ystävänpäivänä, äitienpäivänä ja kesäkuussa kysynnän kasvun vuoksi. Kesäkuu on suuren kysynnän aika, koska monet häät pidetään kesäkuussa, ja ruusut ovat suosittu hääkukka. Valmistumiset voivat myös lisätä kysyntää tällä hetkellä.

Tehdä työtä

Ruusujen ylläpitoon ja järjestelyyn kuluva työmäärä näkyy myös hinnassa. Bulk -vähittäiskauppiaat, jotka eivät voi tarjota sinulle paljon personointia eivätkä välttämättä huolehdi kukkiensa kuljetuksesta ja säilyttämisestä, eivät veloita yhtä paljon tusinaa ruusua! Sitä vastoin, erikoiskukkakauppias, joka huolellisesti mukauttaa järjestelyjä, veloittaa sinulta enemmän.

Ruusun väri

Väri tulee peliin lähinnä siksi on vaikeampaa löytää halpoja ruusuja epätavallisissa väreissä. Punaisia, valkoisia ja vaaleanpunaisia ​​ruusuja on lähes aina helppo löytää irtotavarakauppiailta, kuten Costco, tai jopa ruokakaupoista melko halvalla. Mutta koska purppuranpunaisille tai persikka -ruusuille on vähemmän kysyntää, joudut todennäköisesti käymään kukkakaupan kautta, mikä tarkoittaa, että sinun on melkein varmasti maksettava enemmän.

Kaikki keinotekoisesti värjätyt ruusut (eli kirkkaan sininen tai vihreä) maksavat myös enemmän ruusujen värjäämiseen liittyvän työn vuoksi.

ruusuryhmä6.jpg

Ruusun symboliikka: lopulliset takeaways

Tässä on joitain tärkeimpiä poimintoja jokaiselle ruusun värille:

  • Netto: Intohimo, rakkaus, halu. Romanttisiin tilaisuuksiin.
  • Valkoinen: Viattomuus, puhtaus, hengellisyys, uusi alku. Paras hengellisiin tapahtumiin, häihin ja hautajaisiin.
  • Keltainen: Platoninen ystävyys. Ilahduttaa tai onnitella läheistä ystävää.
  • Vaaleanpunainen: Vaaleanpunaiset ruusut tarkoittavat ensisijaisesti ihailua, tyylikkyyttä, viattomuutta ja kiitollisuutta. Erittäin monipuolinen; voidaan käyttää melkein mihin tahansa tilaisuuteen, jossa kukat sopivat.
  • Oranssi: Halu, kiehtovuus, intohimo. Romanttisiin tilaisuuksiin.
  • Persikka: Vilpittömyys, kiitollisuus, myötätunto. Lähetä kiitoksena tai surulliselle henkilölle.
  • Burgundi: Tajuton kauneus. Romanttisiin tilaisuuksiin.
  • Violetti: lumous, rakkaus ensisilmäyksellä (liila), rojalti ja ihailu (syvempi violetti). Romanttisiin tilaisuuksiin.
  • Sininen (ei löydy luonnosta): saavuttamaton ja salaperäinen. Ehkä salaiselle ihailijalle.
  • Musta (ei löydy luonnosta): Kuolema ja uudestisyntyminen. Ehkä hautajaisiin.

Lähes jokainen ruusunumero lähettää rakkauden ja antaumuksen sanoman, joten ruusun värisymboliassa on paljon enemmän vaihtelua ja merkitystä.

Ruusukustannuksiin vaikuttavat ensisijaisesti ruusujen laatu, vuodenaika ja järjestelyyn liittyvä työ. Sinulla on kuitenkin vaikeampi löytää halvempia järjestelyjä harvinaisempiin ruusun väreihin, kuten violetti, oranssi ja vihreä. Lisäksi keinotekoisesti värjätyt ruusut maksavat sinulle enemmän.

ruusuryhmä1.jpg

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.