11 romanttista espanjalaista rakkauslainausta (englanninkielisellä käännöksellä)

ominaisuus-rakkaus-scrabble-laatat-1

Ah, rakkaus. Kuka ei heikkene polvissaan lukiessaan suuria rakkauslainauksia? Ja siitä lähtien Espanja on romantiikan kieli , on järkevää, että jotkut parhaista lainauksista rakkaudesta ovat espanjaksi!

Mutta mikä tärkeintä, lainausten lukeminen ja ymmärtäminen on loistava tapa valmistautua espanjalaiseen IB: hen ja Espanjan AP -tentit . Tämä johtuu siitä, että he luottavat usein kuviollinen kieli , mikä tarkoittaa, että kirjaimellinen käännös on eri kuin lauseen todellinen merkitys. Tutkimalla tällaisia ​​lainauksia saat paremman käsityksen espanjan puhumisesta, lukemisesta ja ymmärtämisestä edistyneemmällä tasolla.Tässä viestissä autamme sinua valmistautumaan tentteihisi antamalla sinulle luettelon 11 parhaasta espanjalaisesta rakkauslainauksesta, joissa on käännös englanniksi. Jokaisesta lainauksesta:

korkeakoulut, jotka eivät vaadi sat -pisteitä
  • Anna rakkauslainaus espanjaksi
  • Anna englanninkielinen käännös
  • Keskustelkaa lainauksen merkityksestä

Valmis? Aloitetaan!

body-pari-ratsastus-pyörä-2

Espanjan rakkauslainaus #1: Lainaus ikuisuudesta

Mieluummin minuutti kanssasi kuin ikuisuus ilman sinua.

Tämä lause tarkoittaa kirjaimellisesti, että pidän mieluummin minuutin kanssasi kuin ikuisuuden ilman sinua. Toisin sanoen, tunnet mieluummin (ja rakastat!) Ihmistä lyhyen ajan kuin elät täysipainoista elämää tuntematta häntä ollenkaan. Se on uskomattoman romanttista ... siksi valitsimme sen aloittaaksemme listamme!

Tämä rivi opettaa sinulle myös vertailun asettamisen espanjaksi. Voit käyttää tämän lauseen perusmuotoa näyttääksesi, kuinka yksi asia on parempi kuin toinen, mikä tulee olemaan tärkeä taito espanjankokeiden kirjalliselle osalle. Tällaisen lainauksen tallentaminen muistiin on kuin pieni kielioppipikakuvake, jonka voit poistaa milloin tahansa.

keho-pari-taistelut-3

Espanjan rakkauslainaus #2: Lainaus taistelusta

Rakastajat riitelevät usein hyvityksen vuoksi.

Kirjaimellisesti tämä lainaus tarkoittaa, että rakastajat riitelevät usein rauhan tekemisestä. Kuitenkin on myös kuvitteellisempi tapa ajatella tätä linjaa.

Pohjimmiltaan tämä lainaus koskee intohimoa. Intohimoisissa ihmissuhteissa riidan ja vetovoiman välillä on usein ohut raja. Siksi on niin tavallista nähdä tämä tapahtuvan romanttisissa elokuvissa. Yksi suosikkikohtauksistamme on tämä Muistikirja:

Tämä kohtaus osoittaa meille, että lainaus saattaa olla oikea: sovittelu on paras osa rakastajan riitaa!

kehon väriliitu-sydän-4

Espanjan rakkauslainaus #3: Lainaus jonkun muuttamisesta

Rakastaa jotakuta tekemään hänestä erilainen tarkoittaa murhata hänet.

Tämän lainauksen sanasta sanaan käännös on hieman kauhea. Kirjaimellisesti se tarkoittaa, Se, että rakastaa jotakuta erilaiseksi, tarkoittaa murhaa. Mutta tarkemmin sanottuna tämä lainaus sanoo että rakastaminen jonkun kanssa yrittää muuttaa itseään on katastrofin resepti. Tämä johtuu siitä, ettet todellakaan ole rakastunut henkilöön, jonka toinen on - olet rakastunut tähän ihanteelliseen ihmiseen toive niistä voisi tulla!

Lopulta tämä lainaus varoittaa meitä siitä, että yrittäminen muuttaa rakastamaasi ihmistä - sen sijaan että rakastat häntä sellaisena kuin hän on - johtaa onnettomuuteen kaikille.

runko-puiset-sydämet-5

Espanjan rakkauslainaus #4: Lainaus pelosta

Suurin este rakkaudelle on salainen pelko olla rakastamaton.

Tämä linja tarkoittaa, Suurin este rakkaudelle on piilotettu pelko olla rakastamattoman arvoinen.

Monille ihmisille rakkaus voi olla vaikeaa ... mutta joskus se voi pahentua siitä, miten tunnemme itsemme. Itse asiassa, Tutkimukset viittaavat siihen, että hyvä itsetunto on tärkeä terveiden suhteiden kannalta. Tässä tapauksessa tämä lainaus muistuttaa meitä siitä, että on yhtä tärkeää rakastaa itseämme kuin rakastaa toista.

body-kids-holding-hands-6

Espanjan rakkauslainaus #5: Lainaus nuoresta rakkaudesta

Lapsen rakkaus, vesi korissa.

Okei, tämä on yksi niistä lainauksista, joissa sinun täytyy vain muistaa kuvaannollinen merkitys. Kirjaimellisesti tämä lainaus tarkoittaa, että lapsen rakkaus, vesi korissa. Mikä on rehellisesti sanottuna, ei ole paljon järkeä!

Todellisuudessa, Tämä lainaus sanoo, että nuori rakkaus on epävakaa. Joo, me tiedämme: se on yksi niistä asioista, jotka sinun täytyy vain muistaa ymmärtääksesi. (Englanti on täynnä näitä sanontoja joissa ei ole mitään järkeä, kuten viileä kuin kurkku, joka on hyvä paineen alla.) Mutta tämänkaltaisten idiomaattisten lauseiden tunteminen - ja niiden oikea käyttö! - voi olla melko vaikuttavaa, kun kirjoitat tenttiesseitä.

keho-sydänsärky-7

rhode islandin suunnitteluvaatimusten koulu

Espanjan rakkauslainaus #6: Lainaus Heartbreakista

Valittavana on paljon enemmän.

Mitä teet, kun sinä-tai ystäväsi-joudut todella huonoon eroon? Tiedätkö, tyyppi, jossa olit ylimielisesti rakastunut, mutta jostain syystä toinen ei tuntenut samaa?

Siellä tämä lainaus voi olla hyödyllinen. Se tarkoittaa, että valittavana on paljon enemmän. Mutta se on lähempänä englantilaista sanontaa, että meressä on paljon kalaa.

Sydänsärky on tuskallista, ja joskus tuntuu siltä, ​​että menetit sen sinulle. Mutta tämä lainaus on hyvä muistutus siitä, että maailma on suuri paikka! Vaikka erot ovat vaikeita, ne ovat myös väliaikaisia. Jos olet tarpeeksi rohkea - ja noudata yllä olevan lainauksen #4 neuvoja! - voit löytää rakkauden uudelleen.

runko-pari-ruoho-8

Espanjan rakkauslainaus #7: Lainaus kumppanuudesta

Rakastaminen ei katso toisiaan, se katsoo yhteen samaan suuntaan.

tapaus läntinen varausyliopisto msw

Tällä lauseella on sama kirjaimellinen ja kuviollinen merkitys. Se tarkoittaa, että rakkautta ei ole katsoa toisiinsa, vaan katsoa yhdessä samaan suuntaan.

Riittääkö rakastaminen johonkin pitkään, onnelliseen suhteeseen? Tämän lainauksen mukaan siinä voi olla muutakin kuin vain kiintymys. Ja itse asiassa tiede näyttää tukevan tätä. Tämä artikkeli Psykologia tänään selittää, että yleiset syyt suhteiden epäonnistumiseen ovat erilaiset odotukset tai prioriteetit elämässä kuin kumppanisi.

Tämä lainaus opettaa meille, että rakastat muutakin kuin vain ajatella toista ihmistä houkuttelevaksi tai jopa välittää syvästi kumppanistasi. Pitkäkestoisiin, rakastaviin ihmissuhteisiin kuuluu työskennellä kumppanisi kanssa elämäsi menemiseksi, jotta voit varmistaa, että olet menossa samaan suuntaan.

kehon suutelukengät-9

Espanjan rakkauslainaus #8: Lainaus motivaatiosta

Rakkaus voittaa kaiken.

T Hänen lauseensa tarkoittaa, että rakkaus voi tehdä kaiken. Toisin sanoen, rakkaus on voimakas motivaattori.

Tämä on suosituin aihe hyvänolon uutisissa, kuten tämä isästä, joka juoksee triathloneja vammaisen poikansa kanssa tai tästä tarinasta tämä mies, joka lahjoitti munuaisensa parhaalle ystävälleen. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka rakkaus voi motivoida meitä tekemään asioita muiden ihmisten hyväksi, mitä emme ole koskaan uskoneet mahdolliseksi. Ja vaikka se saattaa aluksi tuntua anekdootilta, tiede todella tukee tätä ajatusta. Olipa kyseessä rakkaus kumppania, perheenjäsentä, ystävää tai jopa lemmikkiä kohtaan, rakkaus voi saada meidät tekemään uskomattomia asioita!

runko-punainen-sydän-puu-10

Espanjalainen rakkauslainaus #9: Lainaus kivusta

Missä on rakkautta, siellä on kipua.

Mutta kuten me kaikki tiedämme, rakkaus voi myös olla tuskallista. Siksi olemme lisänneet tämän lainauksen luetteloomme, joka tarkoittaa Missä on rakkautta, siellä on kipua.

Usein ajattelemme heti huonoa eroa tai avioeroa esimerkkinä rakkaudesta, joka aiheuttaa kipua. Mutta on myös erilaisia ​​rakkaustyyppejä! Oletetaan esimerkiksi, että rakastat koulua, mutta vanhempasi saavat uusia työpaikkoja ja sinun on muutettava uuteen kaupunkiin. Olisit varmaan aika järkyttynyt siitä, eikö? Tämä kipu on seurausta rakkaudesta, jota tunnet opettajiasi ja ystäviäsi kohtaan. Ja et ole yksin tunteessasi rakkautta/kipua: tiedemiehet uskovat nyt, että rakkaus ja kipu liittyvät neurologisesti toisiinsa!

Kaiken tämän vuoksi on houkuttelevaa ajatella, että tämä lainaus varoittaa meitä rakkaudelta, mutta näin ei ole. Pikemminkin tämä sanonta muistuttaa, että kipu on rakkauden hinta, mutta se ei tarkoita, että rakastaminen ei lopulta ole sen arvoista.

runko-pari-vihainen-sänky

Espanjalainen rakkauslainaus #10: Lainaus inhoamisesta

Välillämme ei ole menetetty rakkautta.

Tämä lainaus, joka tarkoittaa, että rakkautta ei ole kadonnut välillämme, tulee kuuluisalta espanjalaiselta kirjailijalta Miguel de Cervantes . Cervantes on ehkä kaikkien aikojen kuuluisin espanjalainen kirjailija, ja hän tunnetaan parhaiten kirjoittamisesta Don Quijote .

1/2 tl - rkl

Ennen kuin hänestä tuli kirjailija, Cervantes palveli Espanjan armeijassa ja osallistui meritaisteluihin osana Espanjan merivoimia. Tämä tarkoitti sitä, että hän näki ihmisten välisen vihamielisyyden omakohtaisesti, joten hän varmasti tiesi mistä puhui kirjoittaessaan tämän rivin.

Sanoa, ettei rakkautta ole kadonnut sinun ja jonkun muun välillä, on kohtelias tapa sanoa, että et pidä toisesta ihmisestä tai asiasta. Itse asiassa se tarkoittaa, että et pidä niistä ollenkaan! (Esimerkiksi mitä tulee meihin, rakkaus ei ole kadonnut välillämme Croc -kengät , tilli -suolakurkkua ja roskaavia ihmisiä). Tämä on vain yksi esimerkki tavoista, joilla rakkaus ja muut tunteet voidaan yhdistää toisiinsa.

keho-mies-nainen-ruoanlaitto-12

Espanjan rakkauslainaus #11: Kun haluat olla rehellinen (mutta hauska)

Rakkaus tulee keittiön läpi.

Viimeinen espanjalainen rakkauslainauksemme on toinen, jolla on kirjaimellinen ja kuviollinen käännös . Kirjaimellisesti tämä lause tarkoittaa, että rakkaus tulee keittiön läpi. Mutta mitä se todella sanoo, on se, että nopein tie ihmisen sydämeen on vatsan kautta.

Ja jos se ei ole totta, emme tiedä mikä on!

kehon-muistikirja-paperi-13

20 sanaa ja ilmausta, jotka sinun on tiedettävä kirjoittaaksesi romanttisia espanjalaisia ​​lainauksia

Kuten aiemmin mainitsimme, yllä olevat lainaukset voivat auttaa sinua ymmärtämään espanjaa hieman paremmin. Mutta paras tapa parantaa espanjaa espanjalaisessa AP -tentissä on harjoitus ... ja mikä olisi parempi tapa tehdä se kuin kirjoittaa omia espanjalaisia ​​rakkauslainauksiasi?

Pääset alkuun, olemme koonneet luettelon kaksikymmentä romanttisinta espanjalaista sanaa ja ilmausta. Katso ne alla!

Espanjan sana/lause Englanninkielinen käännös
Halata halata
Suudelma suudella
poikaystävä tyttöystävä poikaystävä tyttöystävä
Rakkaus rakkaus
rakastua rakastua
Olet söpö / Olet söpö Olet söpö
Hymy hymy
kaipaamaan Kaipaamaan (kuten, kaipaamaan jotakuta erityistä)
tarvitsen sinua tarvitsen sinua
Minä rakastan sinua Minä rakastan sinua
minäkin rakastan sinua Minäkin rakastan sinua
amar Rakastaa
Rakas Rakas
olen rakastunut Olen rakastunut
sulhanen morsian
Avioliitto avioliitto
iso Suudella
sydän sydän
intohimo intohimo
rakas Rakastettu

body_checklist_green_pencil

Mitä seuraavaksi?

Etsitkö lisää espanjalaisia ​​lainauksia?Tutustu luetteloon yhdeksästä inspiroivimmasta espanjalaisesta lainauksesta elämästä.

Jatketaan sanastotyötä! Tässä on luettelo 71 kehon osasta, joista sinun pitäisi osata puhua espanjaksi - ja kaksi tärkeintä tuontisääntöä, jotka on muistettava, kun puhutaan ruumiinosista espanjaksi.

Espanjan oppimisessa on kuitenkin muutakin kuin vain sanastojen muistaminen. Sinun on myös opittava liittämään verbejä. (Itse asiassa konjugaatio voi olla vaikein osa!) Verbi olla on hyvä paikka aloittaa, koska se on erittäin yleinen ja todella monipuolinen. Tämä opas ei ainoastaan ​​anna sinulle kaikkia taivutuksia olla sinun täytyy tietää ... mutta se opettaa sinua käyttämään olla myös lauseessa!

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.