11 helppoa vaihetta koiran piirtämiseen

ominaisuus_koira

Koirat on söpöjä! WHO ei ole kesti hetken doodle heidän suosikki pooch paperin puolelle ennen? Mutta kuten monet eläimet, koiria voi olla vaikea piirtää hyvin etenkin muistin perusteella.

Jos yrität kehittää piirustustaitoasi, tämä opas koiran piirtämiseen on sinua varten! Käsittelemme kaikki eläinten ja koirien piirtämisen oppimisen perusasiat ja opastamme sinua piirtämään koiran vaihe vaiheelta.4 yleistä vinkkiä koirien ja eläinten piirtämiseen

Eläinten piirtäminen voi olla todella haastavaa! Eläviä olentoja on usein vaikeampi piirtää kuin staattisia esineitä, koska haluat, että eläinpiirustuksesi ovat täynnä elämää. Tässä muutamia vinkkejä alkuun pääsemiseksi!

Käytä viitteitä

Viittauksen käyttäminen saattaa tuntua huijaamiselta, mutta se on OK. Ammattitaiteilijat käyttävät viittauksia koko ajan auttaakseen taidettaan realistisemmalta. Viitekuvan avulla näet, miltä koira näyttää, yrittämättä saada oikeaa koiraa istumaan paikallaan koko työskentelyn ajan.

Koiria on niin monenlaisia, että on käytännössä mahdotonta muistaa kuinka piirtää ne kaikki. Vaikka niillä on samankaltaiset luurakenteet (mikä ei aina pidä paikkaansa), niiden turkin rakenne, silmien muoto ja koko voivat vaihdella melko laajasti. Voit ottaa omia viitekuviasi tai käyttää niitä, joita löydät kirjoista tai verkossa, jotta saat oikeat tiedot.

Opiskele anatomiaa

Sinun ei tarvitse mennä eläinlääketieteelliseen kouluun, mutta viettää aikaa katsomalla eläinten anatomiaa auttaa sinua ymmärtämään paremmin, kuinka eläin istuu, seisoo ja liikkuu.

Kiinnitä erityistä huomiota selkärangan sijaintiin, koska se auttaa sinua selvittämään, kuinka eläin on muotoiltu. Kun tiedät sen, sinun on helpompi sijoittaa pää, jalat ja hännät oikein.

Voit myös hallita paremmin niiden lihasrakennetta, mikä on erityisen hyödyllistä, kun piirrät eläimiä, joilla on lyhyt turkki ja voimakkaat lihakset. Vaikka sinun ei tarvitse toistaa piirustuksesi kaikkia yksityiskohtia, ymmärrät, miten eläimen keho toimii, piirustuksesi voivat tuntua elävämmiltä, ​​jopa sarjakuvamaisessa tyylissä.

Aloita yksinkertaisilla muodoilla

Jopa monimutkaiset piirustukset perustuvat yksinkertaisiin muotoihin. Kevyt alipiirustus, joka koostuu pääasiassa ensisijaisista muodoista, on loistava perusta yksityiskohtaisemmille piirustuksille; Voit rakentaa perusmuotoja, jotta piirustuksesi tuntuu aidolta.

Katsokaa eläimen anatomiaa ja kuvittele se useiksi toisiinsa liittyviksi muodoiksi. Saatat nähdä suuren ovaalin rintakehälle ja pyöristetyn suorakulmion päähän tai melkein munuaispavun kaltaisen muodon eläimen jalalle.

Nämä ovat vain ohjeita - ne tarvitsevat tarkennusta, jotta ne todella toimivat piirustuksessa, mutta näiden muotojen käyttäminen työn ohjaamiseen auttaa sinua pysymään radalla piirtäessäsi.

Piirrä kevyesti

Hyvän piirtäminen vaatii aikaa ja vaivaa. Aloita piirtämällä vaalealla lyijykynällä, älä pelkää pyyhkiä ja yritä uudelleen.

Kun etenet piirustusprosessissa, voit poistaa ohjeet ja piirtää raskaamman lyijykynän. Tämä auttaa sinua pysymään tavoitteessa ja eroon tarpeettomista linjoista.

Kun olet valmis, voit palata piirustuksen päälle musteella tai tussilla ja poistaa kynän merkit kokonaan . Tämä varmistaa, että vain haluamasi viivat näkyvät!

Tämä toimii myös digitaalisessa kuvauksessa. Käyttämällä tasoja kuvaohjelmissa voit saada alipiirustuksia ja yhä yksityiskohtaisempia kerroksia, jotka voidaan poistaa käytöstä, kun et enää tarvitse niitä.

body_simple12

Harjoittelemalla pääset pian toimeen tapa parempi kuin tämä.

Kuinka piirtää koira: Yksinkertainen menetelmä

Jopa silloin, kun piirrät yksinkertaista koiraa, on fiksua ymmärtää peruskoiran anatomia. Se saattaa kuulostaa typerältä tai tarpeettomalta, mutta jopa sarjakuvapiirustusten on perustuttava todellisuuteen näyttääkseen oikealta. Kuten edellä mainittiin, vie aikaa tutkia koiran anatomiaa ja oppia perusmuodot, jotka tekevät koiran auttamaan sinua saamaan jopa yksinkertaisen koiran näyttämään hyvältä!

Koska koiria on niin monenlaisia, emme voi tarjota opetusohjelmaa niiden kaikkien piirtämiseen. Sen sijaan tässä on yksinkertainen opas istuvan koiran piirtämiseen, jota voidaan säätää sen mukaan, millaista koiraa piirrät.

body_simple1 Vaatimaton alku.

Piirrä kuono

Aluksi tarvitset vain soikean. Älä jää kiinni siitä, että se näyttää täydelliseltä - voit tehdä siihen muutoksia myöhemmin.

Älä myöskään välitä yksityiskohdista. Ota vain ympyrä alas ja lisäämme siihen myöhemmin, kun olemme saaneet kehon valmiiksi.

body_simple2 Ei näytä vielä paljoa ...

Piirrä pää

Piirrä pään muoto kuonoa varten piirtämäsi soikean muodon ympärille. Jälleen sen ei tarvitse olla täydellinen, koska voit muuttaa sitä milloin tahansa.

Voit muuttaa muotoa riippuen siitä, miltä koirasi näyttää. Joillakin koirilla on hyvin pyöreät päät, kun taas toiset ovat kulmikkaampia, mutta kun soikea pää on paikallaan, saat rakenteen, jolla voit kiertää.

body_simple3 Nyt näyttää vähän enemmän koiralta.

Lisää nenä

Koiran nenät ovat epätavallisen muotoisia. Ne näyttävät itse asiassa vähän kuin sieniviipaleilta, ja alareunassa on liioiteltu leimahdus.

Voit aloittaa piirtämällä eräänlaisen pyöristetyn kolmion ja lisäämällä sieraimet sen muotoiluun . Yksinkertainen tai yksityiskohtainen nenä voi olla yhtä tehokas riippuen piirustuksen yksityiskohtaisuudesta.

body_simple4 Edistyy...

Lisää korvat

Koiran korvat voivat olla loistava ilmaisun lähde! Riippuen siitä, millaista koiraa piirrät, korvat voivat olla levykkeitä, pystyssä tai jopa leikattuja.

john hopkinsin yliopiston pääsyvaatimukset

Aloita perusmuodosta ja säädä sitä sieltä.

body_simple5 Silmät tekevät suuren eron.

Lisää silmät

Pidetään se yksinkertaisena - silmät ovat hankala piirtää hyvin! Kaksi pientä soikeaa tekee toistaiseksi työn, joten jos teemme yksinkertaisen sarjakuvapiirustuksen, meidän ei tarvitse olla kovin yksityiskohtaisia.

Voit lisätä kulmakarvojasi, jotta koirasi saa enemmän ilmettä. Koirilla ei ole kulmakarvoja aivan kuten meillä, mutta joillakin on kulmakarvojen kaltaisia ​​merkintöjä aivan silmiensä yläpuolella. Käytä vapaasti mielikuvitustasi!

body_simple6

Okei, se on ehdottomasti koira nyt.

Lisää suu

Koirilla on kaksi pyöristettyä muotoa nenänsä alla, jotka kääntyvät usein ylöspäin, jolloin ne näyttävät hymyileviltä. Voit piirtää nämä muodot pyöristetyiksi soikeiksi, jotta koira näyttää onnellisemmalta, tai tehdä niistä kulmikkaampia ja osoittaa alaspäin, jotta koirasi näyttää vakavammalta.

Yhdessä korvien kanssa koiran suu on paras tapa välittää tunteita.

tom clancy on jako 2

body_simple7 Munanmuotoinen runko tuntuu hieman askeleelta taaksepäin.

Lisää runko

Keho näyttää vähän munalta, yläosa piilossa koiran pään takana. Piirrä se jälleen kevyesti ja mene sen yli myöhemmin lisätäksesi yksityiskohtia.

body_simple8

Nämä jalat jättävät toivomisen varaa.

Lisää etujalat

Piirrä kaksi suoraa viivaa ja lisää käpälän päähän pieni soikea. Voit koristella niitä täplillä tai turkilla, mutta perusmuoto on vain kaksi kahden viivan sarjaa, joiden lopussa on pieni soikea.

body_simple9

Halusin husky-kaltaisen hännän, vaikka se näyttää nyt vähän banaanilta.

Lisää häntä

Millainen häntä koiralla on, riippuu rodusta. Voit piirtää kapean, pörröisen hännän tai ilman häntää ollenkaan sen mukaan, millaista koiraa piirrät.

body_simple10 Nämä jalat ovat hieman abstraktilla puolella.

Lisää takajalat

Takajalat ovat hieman vaikeampia visualisoida, mutta ajattele koiran anatomiaa. Koiran reisi on eräänlainen kuin kallistettu soikea, ja jalka ja sääri ovat kuin pitkänomainen, puristettu soikea.

Kaikki nämä ovat vain luonnoslinjoja, joten jos ne näyttävät nyt hieman toimivilta, se ei haittaa - Voit korjata ne yksityiskohtaisesti myöhemmin.

body_simple13

Yksityiskohdat ja muste varmasti auttavat koiran ulkonäköä.

Lisää tiedot ja viimeistele

Nyt kun sinulla on koirasi perusrakenne, voit käsitellä asioita yksityiskohtaisesti, poistaa kaikki luonnosviivat ja ääriviivat musteella.

Jotkut lisättävät asiat, jotta koirasi näyttäisi elävämmältä ja suloisemmalta, ovat väri, turkin rakenne ja viikset. Katso todellisia koiria ja näe ominaisuudet, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia, ja tee sitten omia muutoksia, jotta se näyttää myös erikoiselta!

Kuinka piirtää koira: yksityiskohtainen menetelmä

Yksityiskohtaisen koiran piirtäminen muistuttaa paljon yksinkertaisen koiran piirtämistä, vaikka se vie todennäköisesti enemmän aikaa ja vaivaa. Ymmärrä jälleen yksinkertaiset muodot, jotka muodostavat koiran. Tarkkaile luuston rakennetta ja lihasryhmiä, joiden avulla voit ymmärtää, miltä ne näyttävät kaiken turkin alla, sillä näillä ominaisuuksilla aloitat ennen kuin lisäät yksityiskohtia.

Ensinnäkin: aloita yksinkertaisesti. On helpompaa piirtää tuttu keltainen laboratorio kuin piirtää jotain monimutkaisempaa, kuten puli. Tämä koskee myös muotoja. Alipainotus on tasaista lisää tärkeä yksityiskohtaisia ​​koiria piirrettäessä kuin yksinkertaisilla koirilla, vaikka sinusta tuntuu siltä, ​​että poistat suurimman osan työstä.

Ja pyyhkiminen on suuri osa yksityiskohtaisten koirien piirtämistä. Luultavasti et saa sitä täydelliseksi ensimmäisellä kerralla, mutta se on hyvä! Yllä oleva koira oli ensimmäinen yritykseni, ja jos jatkaisin harjoittelua, paranisin. Poista ja yritä uudelleen ja uudelleen. Et ehkä huomaa taitosi paranevan, mutta jokainen tekemäsi piirustus tuo sinut lähemmäksi taiteilijaa, josta haluat olla.

body_reference Tästä kauniista koirasta tulee referenssikuvamme.

Aloita viitteellä

Voit käyttää omaa tai verkossa löytämääsi valokuvaa, mutta lisää omia koristeitasi ja parannuksiasi tehdäksesi siitä todella oman. Sinun ei tarvitse jäljittää, vaikka voit, jos olet vasta aloittamassa ja haluat saada paremman käsityksen siitä, miltä koirat näyttävät. Ei ole väärin oppia jäljittämällä, mutta on hyvä idea käyttää näitä piirustuksia käytännössä, ellet ottanut kuvaa itse.

Monet taiteilijat ottavat omia referenssikuviaan. Jos et voi, voit käyttää netistä löytämääsi kuvaa, mutta pyri tekemään piirustuksestasi merkittävästi erilainen kuin viite, jos aiot käyttää kuvaa muuhun kuin harjoitteluun.

Kun aloitat viitekuvalla, voit käsitellä olemassa olevaa kuvaa, mikä voi auttaa piirustustasi olemaan tarkempi. Käytä mitä tiedät luuston rakenteesta, niin voit piirtää paremmin koiran muodot.

body_detailed1 Ei kovin vaikuttava.

Ääriviivan muodot

Luonnollisesti koirat koostuvat monista monimutkaisista osista. Mutta kun aloitat piirustuksen, keskity vain perusasioihin - muotoihin, jotka muodostavat koiran perusmuodon. Jos vain kuvittelisi koiran siluettia, saatat nähdä pyöristetyn suorakulmion päähän, suuren soikean rinnan ja toisen soikean takaraajaan.

Aloita viivalla pitääksesi kehon osat linjassa. Viiva voi olla suora tai hieman kaareva sen mukaan, mihin kohtaan vedät koiran. Piirrä sitten perusmuodot sopiviin paikkoihin keskittämällä ne viivalle.

body_detailed2 Uudelleen piirtämisen jälkeen meillä on valokuvan perusmuoto.

Ääriviivat suuremmille ominaisuuksille

Nyt kun olet saanut koiran perusmuodon alas, voit lisätä vain hieman enemmän yksityiskohtia. Keskity koiran suurempien piirteiden piirtämiseen - kuono, jalat ja jalat. Piirrä jälleen muotoja yksityiskohtaisten ominaisuuksien sijasta, koska lisäät kaikki pienet asiat myöhemmin.

Täytä paikat, joissa nämä ominaisuudet kohtaavat rungon, ja yhdistä suuret kehon osat yhteen. Teet tämän kaiken myöhemmin; toistaiseksi haluat vain sen näyttävän koiran perus -siluetilta , ei mikään heti tunnistettavissa oleva koirarotu, jonka yrität piirtää.

body_detailed3 Tämä koira on enemmän lihaksikas kuin karvainen, joten keskityin lihaksiin.

Lisää vartalon ääriviivat

Nyt on aika alkaa perehtyä yksityiskohtiin, lähinnä kehossa. Lisää vartaloon karkeaa rakennetta, kuten lyhyenkarvaisten koirien lihasten määrittely tai pitkäkarvaisten koirien turkin ääriviivat. Katso, missä rotu on paksumpi tai ohuempi, ja korosta niitä kehon alueita.

Katso, missä turkis kerää kuvia piirtämästäsi koiratyypistä ja missä lihakset näkyvät paremmin. Näitä alueita on tässä korostettava, mutta kuten aina, älä vielä liikaa investoi yksityiskohtiin.

Ota myös hetki aikaa piirtää jalat yksityiskohtaisemmin. Lisää varpaita ja turkista tarvittaessa, jotta sinulla on selkeämpi kuva lopullisesta koirasta.

body_detailed4 Hei, se on koira!

Poista tarpeettomat rivit

Päästä eroon käyttämistäsi ohjeista, koska tästä lähtien pääosin tarkennat yksityiskohtia ja varjostat. Olet käyttänyt tarpeeksi aikaa perusmuodon lisäämiseen, lisäämällä turkista ja yksityiskohtia, joten et enää tarvitse alkuperäisiä muotoja ja ohjeita.

Nyt on aika lisätä peruslinjoja koiran korville, silmille, nenälle ja kuonolle. Valitse niiden sijoittelu ja muoto oikein ja varmista, että ne näyttävät samanlaisilta kuin viitekuvasi.

Tämä kestää todennäköisesti jonkin aikaa. Älä turhaudu, jos sinun on piirrettävä ja piirrettävä nämä ominaisuudet useita kertoja - Nämä ovat yksityiskohtia, jotka ovat tärkeitä saadakseen oikein, mutta joiden toteuttaminen voi olla melko hankalaa. Saatat joutua harjoittelemaan paljon, mutta se on sen arvoista lopulta!

Lisää turkista

Nyt voit lisätä turkista ja nukkaa viimeiseen vaiheeseen lisäämiisi yksityiskohtiin. Lisää hieman turkista korviin tai pieniä tuppeja jalkoihin.

Jos et piirrä erityisen takkuista koiraa, lisää lihasten määritelmää. Käytä varjostusta korostaaksesi, missä koiran lihakset näkyvät, ja luonnosta alueet, joissa koira on lihaksikkaampi, jotta se näyttäisi realistisemmalta.

Aivan kuten olet tehnyt koko piirustuksen, aloita yleisistä yksityiskohdista ennen kuin siirryt pienempiin. Valitse yleinen turkin muoto ja lisää sumeampia laastareita. Tee yleinen kehon muoto ja lihasrakenne ja lisää sitten lihakset, jotka ovat käytössä viitekuvasi poseerauksen perusteella.

body_detailed5

Se ei ole täydellinen, mutta se tarkoittaa vain sitä, että on aika harjoitella!

Viimeistelyt

Olet melkein valmis! Ota hetki aikaa lisätä yksityiskohtia esimerkiksi koiran nenään ja silmiin ja lisää hampaita tai kieltä sen mukaan, onko koiran suu auki.

Voit myös lisätä pilkkuja tai muita värikuvioita, jos koirallasi on niitä. Vain varjostus tekee tämän, tai voit käyttää täydellisiä värejä antaaksesi kuvallesi vielä enemmän poppia.

On kuitenkin mahdollista saada liian yksityiskohtainen. Jotkut taiteilijat piirtävät erittäin yksityiskohtaisia ​​kuvia, kun taas toiset ovat hieman säästäväisempiä. Molemmat ovat hienoja taidetyylejä, joten älä tunne, että tonnien yksityiskohtien lisääminen on ainoa tapa saada taiteesi näyttämään realistisilta ja mielenkiintoisilta!

body_puppy

Lisävinkkejä koirien piirtämiseen

Kun olet saanut perusasiat selville, koiran piirtäminen on harjoitusta. Yritä parantaa edelleen, vaikka tuntuu siltä, ​​että taitosi eivät parane.

Mutta jos tarvitset lisäapua tiettyjen osien tai tiettyjen koirien piirtämisessä, harkitse näitä vinkkejä!

Kuinka piirtää koiran kasvot

Koiran kasvojen piirtäminen voi olla erityisen hankalaa - haluamme piirustuksemme kasvojen olevan yhtä ilmeikkäitä ja söpöjä kuin todellisten koirien. Koiran kallon ymmärtäminen on hyvä ensimmäinen askel, sillä näet, mitkä osat liikkuvat, mitkä eivät ja missä tärkeät piirteet, kuten korvat ja silmät.

Kuvaa perusmuoto ennen ominaisuuksien lisäämistä. Voit estää heidät käyttämällä viivoja varmistaaksesi, että ne on kohdistettu oikein.

Kuten muidenkin koirien kohdalla, aloita laajemmista tiedoista ja täytä sitten ne. Aloita esimerkiksi silmien muodosta ja tarkenna niitä, kunnes ne näyttävät oikeilta. Lisää sitten iiris ja pupillit sekä ympäröivä turkki. Voit aina tehdä muutoksia, mutta on helpompaa aloittaa suuremmista tiedoista ja täyttää ne kuin poistaa kaikki, koska et saa muotoa näyttämään heti yksityiskohtien piirtämisen jälkeen.

Kuinka piirtää pentu

Pennut ovat paljon muutakin kuin pienoiskoiria - niillä on erilaisia ​​ominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että on otettava huomioon erityisiä näkökohtia piirrettäessä niitä toisin kuin aikuisia koiria.

Yhdelle, pennuilla on usein suhteellisen suuret tassut kuin aikuisilla koirilla. Tassujen vetäminen hieman suuremmiksi on hyvä tapa saada ihmiset ymmärtämään, että piirrät pentua!

Pennut ovat myös yleensä hieman paksumpia, pyöreämpiä. Vaikka jotkut saattavat olla hieman lihaksikkaita, pennut ovat suurimmaksi osaksi pyöreämpiä - yhdistettynä muihin pentuominaisuuksiin, kuten suurempiin tassuihin, pyöristetty runko voi saada koiran näyttämään nuoremmalta.

texas a & m dallas

Joillakin roduilla on myös gangly -jalat, varsinkin kun ne alkavat kasvaa nuoriksi. Jotkut aikuiset rodut, kuten borzois ja vinttikoirat, voivat näyttää aikuisilta jänikseltä, mutta monet koirat saavat saman ilmeen kasvaessaan. On ok saada pennun piirustukset näyttämään hieman hankalalta - se on totta elämässä!

Toinen hyvä yksityiskohta pennuille on, että heidän silmänsä näyttävät usein suhteellisesti suuremmilta kuin aikuisten koirien. Tämä on vauvaeläinten yhteinen piirre, ja se on osa syytä, miksi ihmiset rakastavat niitä niin paljon. Suuri pää, pyöreät silmät ja pienempi nenä ja suu muistuttavat meitä paljon ihmisen vauvat, joten käytä näitä ominaisuuksia saadaksesi pentusi piirustukset näyttämään entistä söpömiltä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA