11 parasta perustutkintoa suorittavaa kauppakorkeakoulua

aikuisten kaavio-lähikuva-1043514

Liiketoiminta on hieno yliopiston pääaine, erityisesti niille, jotka ovat luovia, innovatiivisia ja pitävät itseään johtajina. Liiketoiminnan pääaine on molempien maailmojen parhaat puolet, koska opiskelija jättää koulun tutkinnon ollessa sekä laaja että käytännöllinen. Kuten mikä tahansa muu pääaine, myös koulu, jossa käydään, antaa sinulle edun, kun aloitat urasi yhtenä päivänä.

Osallistuminen kouluun, jolla on vahva liiketoiminnan perustutkinto-ohjelma, antaa sinulle jalan kokemus, mahdolliset työtarjoukset ja jopa alkupalkka, joten on tärkeää valita viisaasti. Tulevaisuutesi on maraton, ei sprintti, joten vie aikaa tutkimusta ja käy kouluissa, jos olet aloittanut liiketalouden pääaineen ja osallistut yhteen johtavista kauppakorkeakouluista.

Mikä on yritystutkinto?

Kun ihmiset sanovat olevansa pääaineenaan liikeyritys, sen oletetaan yleensä tarkoittavan 'liike-elämän hallintoa'. On kuitenkin olemassa useita suuria yrityksiä, jotka kuuluvat liiketoiminnan sateenvarjon alle. A liiketalouden tutkinto on yleensä laajin ja tarjoaa laajemman näkemyksen liike-elämästä, mutta kaikki tutkinnot avaavat ovia monille teollisuudenaloille. Korkeakoulujen, joissa on suuria yrityksiä, löytäminen on helppoa, mutta meneminen yhteen johtavista kauppakorkeakouluista voi auttaa sinua saamaan työpaikan ja hyvän koulutuksen.Joitakin yritystutkintojen yleisimpiä pääaineita ovat liiketalous, rahoitus, markkinointi, kansainvälinen liiketoiminta, johtaminen ja yrittäjyys . Vaikka useimmilla kouluilla on nämä pääaineet tai vastaavat, pääaineiden nimet ja painopisteet voivat vaihdella. Joillakin tämän luettelon kouluilla on yksi liiketoiminnan päävaihtoehto, ja opiskelijat valitsevat keskittymän siinä.

Pääaineen valitseminen kauppakorkeakouluun riippuu alasta, jolla haluat työskennellä. Onneksi kaikki liiketalouden tutkinnot tarjoavat monipuolisen koulutuksen, joka on sekä tietopohjaista että luovaa, joten et aio lukita itseäsi yhteen työmahdollisuuteen .

e: n ja ln: n suhde

Parhaat kauppakorkeakouluopiskelijat Yhdysvalloissa

Hyvällä kauppakorkeakoululla on oltava yhteydet ja tarjottava sinulle koulutus ja kokemus, joka auttaa sinua löytämään haluamasi työpaikan. Joissakin huippututkinnon suorittaneista kauppakorkeakouluista on valmistuneita, joita yritykset ovat erittäin haluttomia, koska yritykset tietävät, että nämä opiskelijat ovat saaneet korkealaatuisen koulutuksen.

Tämä luettelo Yhdysvaltojen parhaista perustutkintokouluista sisältää huippuluokan ohjelmia, jotka tarjoavat tiukan akateemisen ohjelman, joka valmistaa sinut tulevaa työtäsi varten. Heidän tulisi myös menestyä opiskelijoiden sijoittamisessa työpaikoille.

aikuiset-aivoriihi-liike-1595385

Pennsylvanian yliopisto

Pennsylvanian yliopisto Whartonin kauppakorkeakoulu on erittäin kilpailukykyinen ohjelma, jolla on vain 6,3% hyväksymisaste ja johtaa säännöllisesti parhaiden perustutkintoa suorittavien kauppakorkeakoulujen luetteloita. Wharton on Forbesin mukaan '' täynnä mahdollisuuksia '', ja pelkkä arvostus saa jotkut maan johtavista yrityksistä tarjoamaan sinulle työpaikkaa jälkiasteen jälkeen.

mahdollisuudet päästä penn -tilaan

Virginian yliopisto

Virginian yliopisto McIntire-kauppakorkeakoulu tarjoaa opiskelijoille kattavan ohjelman, joka sisältää kahden vuoden taiteellisen koulutuksen ja kaksi vuotta keskittymisesi omistamiseen. Kauppakorkeakoulu antaa sinulle mahdollisuuden valitse pitoisuus rahoituksessa, markkinoinnissa, kirjanpidossa, johtamisessa tai tietotekniikassa. Koululla on myös paljon mahdollisuuksia opiskella ulkomailla, ja se kannustaa kaikkia opiskelijoita suunnittelemaan ulkomailla opiskeluaikaa. Voit opiskella ulkomailla mistä tahansa viikosta kokonaisen lukukauden.

Michiganin yliopisto, Ann Arbor

Michiganin yliopisto Ross kauppakorkeakoulu ylpeilee siitä, että 98% opiskelijoista sai tarjouksen kolmen kuukauden kuluessa valmistumisestaan. Rossilla on myös opiskelijoita työskentelemässä a opetussuunnitelma, joka on samanlainen kuin MBA-ohjelma , mikä tarkoittaa, että saat käytännön kokemuksia käytännön kursseista. Koulu antaa sinun keskittyä myös muihin opintoihin, jos olet kiinnostunut tietystä alasta. Voit esimerkiksi toimia pääaineena liike-elämässä, mutta keskittyä terveydenhuollon hallintoon, joten sinulla on kyky tulla asiantuntijaksi tällä alalla.

Washingtonin yliopisto

Washingtonin yliopiston opiskelijat Kauppakorkeakoulu vain yksi päävaihtoehto, liiketalous. Opiskelijat voivat kuitenkin valitse erikoistuminen kirjanpito, yrittäjyys, talous, henkilöstöhallinto, tietojärjestelmät, markkinointi tai toiminta ja toimitusketjun hallinta. UW: llä on keskimääräistä korkeampi lähtöpalkka valmistuneille, joiden keskimääräinen alkupalkka on 58 000 dollaria. Pelkästään kauppakorkeakoulussa on 28 yritystoimintaan liittyvää organisaatiota, joihin opiskelijat voivat liittyä.

on hyvä koulu

Notre Damen yliopisto

Notre Damessa Mendozan kauppakorkeakoulu , opiskelijat voivat toimia pääaineena kirjanpito, liiketoiminta-analytiikka, yritysteknologia, talous, liikkeenjohdon neuvonta ja markkinointi. Opiskelijoilla on pääsy Notre Damen kattavaan neuvontaohjelmaan, joka ohjaa opiskelijoita yleisen koulutuksen vaatimuksiinsa kahden ensimmäisen vuoden aikana ja auttaa sitten hioa taitojaan ja jatkamaan korkeakoulun nuorempia ja vanhempia vuosia. Opiskelijat voivat myös osallistua 40 erilaista opiskelu ulkomailla 20 eri maassa.

New Yorkin yliopisto

NYU Stern on tunnettu MBA-ohjelma, ja sen perustutkinto-liiketoimintaohjelma on yhtä perusteellinen ja arvostettu. Liiketoiminnan kandidaatin lisäksi Stern-opiskelijat voivat myös hankkia kandidaatin tutkinnon liike-elämän ja poliittisen talouden alalta tai kaksoisopinnot liike-elämästä ja elokuvista. Opiskelijat voivat myös suorittaa BS in Business / MS in Accounting -ohjelman neljässä vuodessa plus yksi kesäistunto. NYU Stern sijaitsee New Yorkissa, maailman yrityspääoma , mikä tarkoittaa paljon mahdollisuuksia opiskelijoille tutustua kiinnostuksen kohteisiinsa ja vaikuttaa.

kaupunki-1150026_1280

New Yorkin 6. avenueella asuu monia kansainvälisiä yrityksiä.

Kalifornian yliopisto, Berkeley

Haasin kauppakorkeakoulu Berkeley on paitsi Yhdysvaltojen toiseksi vanhin kauppakorkeakoulu, myös yksi huippuluokan. Haas on ylpeä yhdistämällä vanha viisaus ja kokemus uusiin ideoihin ja antaa opiskelijoille vapauden innovoida ja tutkia. Opiskelijat voivat opiskella liiketalouden, johtamisen, yrittäjyyden ja teknologian, globaalin johtamisen tai biologian ja liiketoiminnan aloilla. Haasin valmistuneiden keskimääräinen alkupalkka oli 77000 dollaria vuonna 2018, ja 86% hyväksyi työtarjouksen 3 kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Pohjois-Carolinan yliopisto, Chapel Hill

Kenan-Flaglerin kauppakorkeakoulu nojaa yritystutkinnon joustavuuteen tarjoamalla opiskelijoille haastava ohjelma, joka kattaa kaikki liiketoiminta-alueet, sekä käytännön kädet kursseilla. Chapel Hillillä on myös a urapalvelutiimi erityisesti kauppakorkeakoulua varten se on hyvin yhteydessä ja erittäin kokenut opiskelijoiden palkkaamiseen. Vuoden 2019 luokassa ylpeilee 98% tähän mennessä työskentelevistä työnhakijoista ja alkupalkka on 68115 dollaria.

mikä on hapen elektronegatiivisuus

Massachusettsin Teknologian Instituutti

MIT Sloan on keskittynyt erityisesti opettamaan opiskelijoita soveltamaan liiketoimintaperiaatteita heidän teknologisiin, matemaattisiin tai tieteellisiin taitoihinsa. Kurssityö keskittyy myös pääasiassa johtamiseen. Sloanin perustutkintoyhteisö on pieni ja koulu painottaa paljon koulun yhteisöllisyyttä . Tietysti MIT: llä on runsaasti yhteyksiä suuryrityksiin ja riskipääomarahastoihin, jotka voivat auttaa heidän tieteen ajattelevia opiskelijoita perustamaan oman yrityksen.

Texasin yliopisto, Austin

UT Austinilla on korkeatasoiset kaupan ja markkinoinnin jatko-ohjelmat, ja se soveltaa samoja standardeja perustutkinto-ohjelmiinsa ja McCombsin kauppakorkeakoulu . UT Austin väittää olevansa 'ihmislähtöinen' ja pyrkii valmistelemaan opiskelijoita liiketoimintaympäristöön, jossa he voivat olla valmiita mihin tahansa. McCombilla on myös modernin liike-elämän päätoimialat tavallisten liiketoiminta-alueiden, kuten liike-elämä, hallitus ja yhteiskunta, sekä tiedotuksen, riskien ja toiminnan hallinnan lisäksi.

Carnegie Mellonin yliopisto

Tepper kauppakorkeakoulu Carnegie Mellonilla on liiketalouden, matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen ydintunnit, ja sitten opiskelijat voivat valita yhden yksitoista keskittymisestä. Carnegie Mellon toimii suoraan rekrytoijien ja yrityskumppaneiden kanssa parittaa opiskelijat mentoreiden kanssa, auttaa heitä saamaan todellista kokemusta ja lopulta sijoittumaan työhön valmistumisen jälkeen. Carnegie Mellon tunnetaan teollisuushenkisyydestään ja innovatiivisesta suhtautumistaan ​​tieteeseen, tekniikkaan ja muuhun. Carnegie Mellon soveltaa näitä periaatteita myös liiketalouden opiskelijoihin ja auttaa heitä katsomaan liiketoiminnan, tekniikan ja sen tulevaisuutta.

Entä MBA?

MBA on kauppatieteiden maisteri, jatko-tutkinto, jota voit harkita perustutkintosi suorittamisen jälkeen. MBA-tutkimuksen tavoitteena on ottaa teoriaopiskelijat oppimaan kauppakorkeakoulusta ja soveltaa sitä käytännön asetuksiin ja antaa opiskelijoiden haastaa itsensä analysoimalla ja ratkaisemalla reaalimaailman liiketoimintaongelmia.

pienempi tai suurempi kuin

Riippuen siitä, mitä haluat tehdä valmistumisen jälkeen, saatat harkita MBA-tutkintoa. Opiskelijat lopettavat usein undergradin ja työskennellä muutaman vuoden ajan ennen MBA-ohjelmaan siirtymistä , ajatuksena on, että kun he ovat saaneet kokemusta, he ovat valmiita tulemaan oman alansa asiantuntijaksi ja johtajaksi tai johtajaksi yrityksessään.

MBA-tutkinnoilla on korkeampi analyyttinen ajattelu ja syvempi ymmärrys liiketoimintastrategioista ja niiden toiminnasta, ja monilla MBA-opiskelijoilla on jo usean vuoden kokemus alaltaan. Lisäksi henkilöiden, joilla on MBA, tiedetään olevan erittäin päteviä ja kokeneita alallaan, ja heillä on syvällinen käsitys liiketoiminnan toiminnasta. MBA on tarkoitettu valmistelemaan ja pätevöittämään sinut korkeamman tason liikkeenjohdon rooleihin . Siksi MBA voi odottaa ansaitsevansa huomattavasti enemmän rahaa.

Kokopäiväiset MBA-ohjelmat kestävät yleensä kaksi vuotta, mutta on myös paljon osa-aikaisia ​​ja online-MBA-ohjelmia. Jotkut yritykset osallistuvat myös MBA-ohjelman kustannuksiin työntekijöilleen.

Osallistuminen Top Undergrad -kauppakorkeakouluun: Seuraavat vaiheet

Yliopiston valinta ei ole helppo tehtävä, mutta se on vasta alkua. Vaikka käynti huippukoulussa tarjoaa uskomattomia mahdollisuuksia ja maailmanluokan koulutuksen, tärkeintä on valita oikea koulu itsellesi ja tavoitteillesi. Kiertoajelut ja vierailu kouluissa on hieno ensimmäinen askel, samoin kuin puhuminen nykyisten opiskelijoiden kanssa varmistaaksesi, että näet itsesi siellä. Jos olet valmis omistamaan korkeakouluurasi opiskelulle ja menestymiselle liiketaloudessa, on hyvä paikka aloittaa, kun etsit yhdelle Yhdysvaltain parhaista perustutkintoon perustuvista kauppakorkeakouluista ja tutkit korkeakoulujen kanssa suurten yritysten kanssa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.