11 parasta Med-koulua, jotka auttavat sinua tulemaan lääkäriksi

feature_premed.jpg

Peruskoulun valitseminen on ensimmäinen suuri askel, jonka jokainen opiskelija tekee matkalla lääkäriksi. Jos olet pyrkivä lääketieteen opiskelija, haluat antaa itsellesi parhaat mahdollisuudet ja tukiverkot yliopistossa ja sen ulkopuolella. Hakeminen (ja menestyminen) lääketieteelliseen kouluun on uuvuttava prosessi, joten sinun on valmistauduttava.

Tässä puhun siitä, mikä todella tekee koulusta hyvän esilääkkeille ennen kuin pääsee hyviin juttuihin: luettelo parhaista esilääkärikouluista.Mikä tekee koulusta hyvän esilääkkeille? 6 keskeistä tekijää

Pre-med opiskelijat tarvitsevat paljon erikoistuneita resursseja ja mahdollisuuksia opiskelijoina parantaakseen lääketieteellisten koulujen sovelluksiaan. On tärkeää, että pyrkivät lääkärit käyvät kouluja, jotka eivät ole vain korkealla, mutta tarjoavat myös ainutlaatuista tukea esilääkkeille.

Luodessani tätä luetteloa parhaista esilääkärikouluista otin huomioon seuraavat kuusi tekijää (kuten sinun pitäisi myös, kun valitset koulun!).

Kerroin 1: Lääketieteellisten koulujen pääsyhistoria

Tämä on ehkä ilmeisin ja tärkein tekijä, joka on otettava huomioon ennen yliopistoon hakeutumista. Eri erikoisresurssit esilääkkeille ovat hienoja, mutta mikä todella merkitsee (ja mikä avain siihen, ovatko nämä resurssit tehokkaita vai ei) on niiden yliopistoa edeltäneiden opiskelijoiden prosenttiosuus, jotka todella päätyvät lääketieteelliseen kouluun. Mitä suurempi luku, sitä paremmat kertoimet ovat, kun aloitat hakemuksen myös lääketieteelliseen kouluun.

Ongelmana on, että kaikki perustutkinto -oppilaitokset eivät tee näitä tietoja helposti saataville, ja jos numerot voivat olla keinotekoisesti lisättyjä. He eivät esimerkiksi voi laskea opiskelijoita, jotka aloittavat esilääkityksen, mutta eivät täytä kaikkia vaatimuksia. Tai he saattavat yrittää 'karsia' heikompia oppilaita pre-med-radalta vaikeilla luokilla.

Niin sanottua, Seuraavassa on joitain vaiheita, joiden avulla voit saada yleisen käsityksen koulun lääketieteellisen koulun pääsyhistoriasta:

  • Aloita online -tutkimus nähdäksesi, onko kiinnostuneille oppilaitoksille saatavilla tilastoja. Kokeile hakea Googlesta '[Koulun nimi] esilääkärivalinnat ”.

  • Katso luokkaprofiileja kiinnostuneista lääketieteellisistä kouluista. Esimerkiksi Tulanen lääketieteen koulun uusin luokkaprofiili luettelee tärkeimmät korkeakoulut ja yliopistot, joista sen opiskelijat tulevat; Näitä ovat Tulane, UCLA, Emory, UNC-Chapel Hill ja UC San Diego. Tämä ei kuitenkaan ole normi, koska monet lääketieteen oppilaitosten luokkaprofiilit eivät sisällä tietoja perustutkinto -oppilaitoksista.

  • Katso muut tilastot joka voi kertoa sinulle ohjelman laadusta, kuten opiskelijoiden/tiedekuntien suhteet, harjoittelumahdollisuudet, pääsyasteet ja kansalliset sijoitukset.

Auttaaksemme sinua olemme koonneet saataville med -koulun sisäänpääsytilastot alla olevissa kuvauksissa. Jos löysin tilastoja vain epäluotettavista lähteistä, en lisännyt niitä luetteloon.

Tekijä 2: Pre-Med neuvoa

On paljon vaatimuksia ja aktiviteetteja, joita on seurattava, kun valmistaudutaan lääketieteellisiin oppilaitosten hakemuksiin - tätä asiaa ajattelet heti, kun aloitat ensimmäisen vuoden (tai ehkä jopa aikaisemmin). Erityiset lääketieteelliset neuvontaohjelmat ovat todella hyödyllisiä varmistettaessa, että olet oikealla tiellä. Tämä johtuu siitä, että pre-med-neuvontaohjelmat ovat erikoistuneet auttamaan oppilaita pääsemään lääketieteelliseen kouluun, mikä tarkoittaa, että heillä on sisäinen kauha, kun on kyse pitämään sinut oikealla tiellä.

Asiantuntevien lääkäreiden neuvonantajien ja mentorien pitäisi pystyä valmistautumaan kaikkiin hakuprosessin osa-alueisiin, mukaan lukien kurssi ja suuri valinta, sovellusten kehittäminen ja haastatteluvalmistelu. Mitä intensiivisemmät neuvontaresurssit ovat, sitä paremmin olet valmistautunut lääketieteellisiin koulusovelluksiin. Muista käydä lääkärinneuvonantajien luona aikaisin ja usein varmistaaksesi, että olet valmis menestymään.

Kerroin 3: Tutkimus- ja julkaisumahdollisuudet

Tarvitset tutkimuskokemusta jonkinlaisessa STEM -laboratoriossa lääketieteellisiin sovelluksiin. Mitä aikaisemmin aloitat tutkimuksesi ja mitä enemmän teet tutkimusta, sitä vaikuttavammin näytät lääketieteellisille kouluille.

Hyvin rahoitetuilla tutkimuslaitoksilla on usein monia mahdollisuuksia alakoululaisille osallistua laboratorioihin yksinkertaisesti siksi, että tutkimusta tehdään enemmän. Ja lisää tutkimusta merkitsee enemmän mahdollisuuksia saada nimesi paperille tai kahdelle paperille, mikä on suuri plus CV: lle.

Huomaat, että suurin osa tämän luettelon kouluista on erittäin korkeatasoisia tutkimusvoimalaitoksia, joilla on erinomaiset lääketieteelliset koulut - tämä ei ole sattumaa. Samat tutkimusrahoitukset, tilat ja tiedekunta, jotka tekevät lääkärikoulusta suuren, auttavat myös tekemään koulusta erinomaisen esilääkkeille.

Tekijä 4: Kliinisen kokemuksen mahdollisuudet

Et tarvitse vain tutkimuskokemusta lääketieteellisiin koulusovelluksiisi - tarvitset myös työtä kliinisissä olosuhteissa. Usein sinun on saatava tämä kokemus vapaaehtoistyön avulla, kuten klinikalla tai hoitokodissa.

parhaat ottelut kaurisnaiselle

Jos olet alueella, jolla on rajallinen kliininen ympäristö, tarvittavan kokemuksen saaminen on vaikeaa, varsinkin jos joudut kilpailemaan muiden lääkäreiden kanssa. Jos olet tällä alueella, varmista, että etsit mahdollisuuksia kollegiaalisen urasi alussa. Pidä silmällä myös harjoittelupaikkoja muissa kaupungeissa ja osavaltioissa, jotka voivat auttaa sinua lisäämään kliinistä kokemusta ansioluetteloosi.

body_bandaids.jpg

Lääkärikoulut haluavat nähdä, että olet viettänyt aikaa kentällä - varmista, että valitsemasi koulu tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada tämä kokemus.

Tekijä 5: Opetussuunnitelman tiukkuus

Et ehkä ole innoissasi mahdollisuudesta etsiä kovia kursseja tarkoituksella, mutta tiukka opetussuunnitelma varmistaa, että olet valmis sekä MCAT: lle ja lääketieteellinen koulu. Koulut, jotka ovat vaikeita esilääkkeillään, tuottavat lopulta vahvempia lääketieteen hakijoita, mikä on hyvä asia ottaen huomioon vähemmän kuin puolet kaikista lääketieteen hakijoista päätyy lääketieteelliseen kouluun!

Tekijä 6: Pre-Med Major vs Pre-Med School

Joillakin korkeakouluilla ja yliopistoilla ei itse asiassa ole omaa lääketieteellistä pääainetta. Jos näin on, valitset sen sijaan STEM-pohjaisen pääaineen. Sinun tehtäväsi on tutustua lääketieteen koulun vaatimuksiin ja seurata niitä itse.

Tämän jälkeen monet näistä kouluista tarjoavat pre-med-radan tai painotuksen, jonka tarkoituksena on auttaa pyrkiviä lääkäreitä saavuttamaan tavoitteensa. Varmista, että teet tutkimustasi nähdäksesi, minkälaisia ​​pre-med-ohjelmia on saatavilla koulussa.

Kuten saatat odottaa, joillakin parhaista pre-meds-kouluista ei ole erityistä pre-med-pääainetta. Näin ollen he tehdä joilla on vahvat biologisten ja fysiikan laitokset. (Itse asiassa monet opiskelijat valitsevat nämä pääaineet, koska pre-med-vaatimukset ovat paljon päällekkäisiä.) Muista tarkistaa yliopistoltasi ja neuvonantajistasi, mikä pääaine sopii sinulle parhaiten.

body_best-1

Parhaat Pre-Med-koulut, sijoitus

Korkeakoulujen sijoitukset ovat hyödyllisiä, kun aloitat korkeakouluhaun, mutta mikään listalista ei ole täydellinen, koska ei ole mitään keinoa keksiä virallisesti objektiivista järjestelmää, joka koskee kaikki opiskelijoille.

Yrittäessään olla mahdollisimman läpinäkyvä, Olen koonnut tämän luettelon parhaista pre-med-kouluista käyttämällä edellä kuvattuja tekijöitä.

Muista, että kaikki nämä koulut ovat kaikki loistavia vaihtoehtoja, eivätkä itse sijoitusnumerot ole erityisen tärkeitä. Tärkeämpää on, miten nämä koulut saattavat tai eivät sovi korkeakoulusi kriteereihin.

Katsotaanpa nyt parhaita lääketieteellisiä kouluja!

# 1: Harvard

Harvardin Office of Career Services arvioi, että 17% kaikista sen luokista koskee lääketieteellistä koulua - se on valtava murto -osa opiskelijakunnasta! Ennen lääketieteen hakijoita, joilla oli 3,5 GPA tai korkeampi, hyväksyttiin 93% lääketieteellisiin kouluihin vuonna 2013, kun taas keskimääräinen hyväksymisaste oli tuona vuonna noin 42%.

Harvard College tarjoaa vertaisopetusta edeltävän neuvoa-antavan ohjelman, jossa opiskelijoille määrätään pre-med-tutor-opinto-opiskelija toisen vuoden aikana.

Harvardin yliopiston talot Yhdysvaltain lääketieteellinen korkeakoulu ja sillä on myös erittäin vahvat biologisten tieteiden osastot. Lähistöllä on myös useita sidoksissa olevia opetussairaaloita (jotka sopivat erinomaisesti sekä tutkimukseen että kliiniseen kokemukseen).

#2: Johns Hopkins

Johns Hopkins on hyvin tunnettu erittäin korkealla mitoitettu lääketieteellinen koulu ja lääketieteellinen tutkimuslaitos , mikä tarkoittaa, että sinulla on lukuisia tutkimus- ja kliinisiä mahdollisuuksia. Sinulla on varmasti pääsy vaikuttaviin resursseihin, koska yliopisto on sidoksissa yhteen maan parhaista opetussairaaloista.

Johns Hopkinsin opiskelijat seuraavat esilääkettä neuvoa ohjelmaa (mikä ei ole pääaine). Tämä neuvontaraita sisältää yksittäisiä tapaamisia, pienryhmätapaamisia ja muita erityisohjelmia, jotka on suunniteltu auttamaan pyrkiviä koululaisia ​​menestymään. Koulussa on myös paljon terveyteen liittyviä asioita opiskelijajärjestöt, jotka tarjoavat myös opiskelijoille mahdollisuuksia rakentaa lääketieteellisen koulun ansioluettelonsa.

# 3: Stanford

Stanford ei ole vain huippuluokan korkeakoulu-siinä on myös taloja huippuluokan lääketieteellinen koulu . Valmiita lääketieteellisiä neuvonantajia on saatavilla keskustelemaan ideoista, suunnittelemaan kursseja, auttamaan sinua visualisoimaan pitkän aikavälin tavoitteesi ja antamaan sinulle vaihtoehtoja kokemuksen hankkimiseksi alalla. Ne tarjoavat myös harjoittelumahdollisuuksia perustutkinto -opiskelijoille, jotka voivat auttaa sinua saamaan kliinisiä tunteja ja tähtikirjeitä tai suosituksia.

Pre-med-yhteisö Stanfordissa näyttää erityisen järjestäytyneeltä ja yhtenäiseltä. Stanfordin esilääketieteellinen yhdistys tarjoaa paljon tietoa ja resursseja opiskelijoille, kaikki yhdessä paikassa. Valitettavasti ei kuitenkaan ole hyviä tilastoja siitä, kuinka moni Stanfordin valmistunut pääsee lääketieteelliseen kouluun vuosittain. Mutta koska Stanfordilla on maailmanluokan koulutusohjelmia, voit lyödä vetoa, että tämä luku on melko korkea.

# 4: Pennsylvanian yliopisto

UPennin Perelmanin lääketieteen koulu on yksi parhaista Yhdysvalloissa ; pääsy tähän lääketieteelliseen kouluun tarkoittaa monia tutkimusmahdollisuuksia. Mutta älä vain ota sanaani! Vuonna 2018 76% Pennin opiskelijoista, jotka hakeutuivat lääketieteelliseen kouluun, hyväksyttiin - Se on selvästi yli maan keskimääräisen 43 prosentin tuona vuonna.

Koulu tarjoaa myös terveyttä edeltävä neuvontaohjelma opastaa oppilaita täyttämään pre-med-vaatimukset ja hakeutumaan menestyksekkäästi lääketieteelliseen kouluun. Myös tietyt suuret yritykset (kuten tekniikka ) keskittyä ennen lääkettä auttamaan sinua valmistautumaan lääketieteen koulumatkan seuraavaan vaiheeseen.

# 5: Columbia

Columbia on koti kymmenen parhaan lääkärikoulun . Perusopiskelijoina opiskelijat saavat kuitenkin lääketieteellisen neuvonantajan ja osallistuvat lääketieteellisen komitean sponsoroimiin tiedotustilaisuuksiin. Columbian kätevä sijainti NYC: ssä takaa myös helppo pääsy lukemattomille klinikoille ja sairaaloille, mikä antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia kliiniseen ja tutkimuskokemukseen.

Lisäksi Columbia tarjoaa esilääkärin opiskelijoille näytteen kurssiohjelman, joka auttaa heitä täyttämään lääketieteellisten koulujen sovellusten vähimmäisvaatimukset. Tämä kätevä arkki-yhdessä yliopiston huipputason neuvontapalvelujen kanssa-voi auttaa sinua saamaan edun kilpailussa lääketieteen oppilaitoksiin pääsyssä. Valitettavasti Columbia ei kuitenkaan julkaise tilastoja siitä, kuinka moni sen perustutkintoista otetaan lääketieteelliseen kouluun vuosittain.

# 6: mennessä

Duke ei ole vain yksi maan parhaista yliopistoista, vaan se tarjoaa myös vankan pre-med-ohjelman. Opiskelijat kytkeytyvät lääketieteelliseen neuvontaohjelmaan heti kävellessään kampuksella, ja heillä on myös uskomattomia mahdollisuuksia, kuten terveyskeskeiset opiskeluohjelmat ulkomailla ja käytännön tutkimuskokemuksia .

Duke -alakoululaisten hyväksymislääkärit ovat ilmiömäisiä - Duken mukaan 70-80% sen opiskelijoista pääsee lääketieteelliseen kouluun , joka on melkein kahdesti maan keskiarvo. Tämä todennäköisesti liittyy osittain siihen tosiasiaan, että Duke isännöi 15 parasta lääketieteellistä koulua .

# 7: Washingtonin yliopisto

Olet ehkä huomannut, että kaikki luettelossa olevat koulut ovat olleet yksityisiä. Mutta ei Washingtonin yliopisto! UW on yksi parhaista julkisista lääketieteellisistä kouluista tutkimuksen ja perusterveydenhuollon kannalta, ja esilääketieteen opiskelijat hyötyvät merkittävästi näistä resursseista.

Terveyttä edeltävät uravalmentajat ja neuvonantajat auttaa opiskelijoita, joilla on akateemisia ja ammatillisia huolenaiheita, kuten luokkien valitseminen, työn varjostus, tutkimus ja vapaaehtoistyö, yhdistämällä yksilö- ja ryhmäkokouksia. Niitä on myös monia pre-med opiskelijaryhmät , mukaan lukien Alpha Epsilon Delta ja Student Health Consortium, jotka auttavat sinua jatkamaan lääketieteellistä koulutustasi luokkahuoneen ulkopuolella.

Vaikka Washingtonin yliopistolle ei ole saatavilla lääketieteellisten oppilaitosten hyväksymistilastoja, se on sen lääketieteellinen koulu on yksi Yhdysvaltojen parhaista varmistaa, että esilääkärit saavat korkeatasoisen koulutuksen.

# 8: UNC Chapel Hill

Valitettavasti UNC ei seuraa yksityiskohtia, kun on kyse esikoulujen hyväksymisasteista. Voimme olettaa, että määrä on melko korkea, kun otetaan huomioon, että UNC: llä on erittäin hyvä maine monilla terveyden aloilla sekä perus- että jatko -opiskelijoille. Ne tarjoavat myös erikoisraitoja, joka voi erottaa sinut hakeutuessasi lääketieteelliseen kouluun (varsinkin jos haluat mennä lääketieteelliseen tutkimukseen).

UNC tarjoaa mielenkiintoisen yhdeksän viikon Lääketieteellisen koulutuksen kehittämisen (MED) kesäohjelma , intensiivinen ohjelma fiksuille ja sitoutuneille opiskelijoille, joilla ei ole aiempia mahdollisuuksia siirtyä kohti lääketieteen uraa. Jos et ole valmis osallistumaan yliopistoon esilääkärinä, mutta haluat tulla lääkäriksi, tämä voisi olla hyvä vaihtoehto sinulle.

# 9: Cornell

Vaikuttava 76% Cornellin esilääkkeistä, joiden GPA oli 3,4 tai suurempi, pääsi lääketieteelliseen kouluun vuonna 2016, ja 63% kaikista Cornellin hakijoista hyväksyttiin lääketieteelliseen kouluun samana vuonna. Jos päädyt esilääkäriksi Cornelliin, olet hyvässä seurassa: noin 17% siellä opiskelevista on kiinnostuneita lääketieteen urasta.

Koulut Terveydenhuolto -ohjelma tarjoaa erikoisneuvontaa, ohjelmia, tietoa ja arviointikomitean pre-med-opiskelijoille. Tämä komitea on erityisen hyödyllinen lääketieteellisten oppilaitosten sovellussuositusten saamisessa.

body_ithaca.jpg

Ulkoiluopiskelijat eivät ehkä välitä kaupasta kaupunkiympäristöä Ithacan, NY: n maisemiin.

# 10: Luoteis

Kanssa 20 parhaan lääkärikoulun joukossa , Northwestern tarjoaa paljon tutkimusta ja kliinisiä mahdollisuuksia. Auttaa, että koulu sijaitsee vilkkaalla kaupunkialueella. Valitettavasti Northwesternin opiskelijoille ei ole saatavilla tietoa lääketieteellisten koulujen lääketieteellisistä kouluista. Kuitenkin Luoteis tekee julkaisee luettelon lääketieteellisistä kouluista että sen valmistuneet ovat päässeet viimeisten viiden vuoden aikana, mikä sisältää huippuohjelmia, kuten Harvardin ja Columbian lääketieteelliset koulut.

Northwestern tarjoaa myös lääketieteen opiskelijoille tonnia resursseja, joista monet ovat saatavilla koulun lääkäriä edeltävä neuvonta-sivusto . Nämä neuvonantajat auttavat opiskelijoita kaikessa kurssien valinnasta lääketieteelliseen kouluun hakemiseen. Esilääkkeet ovat myös tervetulleita ajoittamaan yksittäisiä tapaamisia tai pysähtymään saapumisaikoina, mikä tarkoittaa, että saat runsaasti käytännön apua.

#yksitoista: Georgetown

Olemme sisällyttäneet Georgetownin tähän luetteloon, koska se tarjoaa melko mielenkiintoisen vaihtoehdon opiskelijoille, jotka haluavat suunnitella eteenpäin nimeltä Varhainen varmennusohjelma . Jos olet menestyvä lääketieteen opiskelija Georgetownissa, voit saada varmuuden pääsystä Georgetownin lääketieteelliseen korkeakouluun vanhemman vuoden lopussa. Se on paljon, varsinkin kun Georgetownin lääketieteen koulu on yksi maan 50 parhaasta lääketieteellisestä koulusta .

3 viimeistä vinkkiä tuleville Med-opiskelijoille

Jos harkitset pre-med-kappaleen valitsemista (tai vaikka vielä mietit sitä!), Voit valmistautua menestykseen noudattamalla näitä kolmea vinkkiä. Muista: lääketieteellisten oppilaitosten pääsymaksut ovat uskomattoman kilpailukykyisiä, joten keskittyminen tavoitteisiisi voi antaa sinulle valtavan jalan myöhemmin.

Jos haluat lisää opastusta, tutustu vaiheittaiseen oppaaseemme lääkäriksi ryhtymisestä ja luettelostamme parhaat kirjat esilääkärin opiskelijoille .

Vinkki 1: Keskity matematiikkaan ja luonnontieteisiin lukiossa

Tarvitset perusasteen lukiossa esilääkärikursseillesi korkeakoulussa, ja sinun täytyy pärjätä hyvin niillä yliopistokursseilla päästäksesi lääketieteelliseen kouluun-se on niin yksinkertaista! Lataa STEM -luokat lukiossa ja keskity todella materiaalin oppimiseen. Jos sinulla on vaikeuksia, muista pyytää opettajiltasi apua äläkä pelkää tuutorointia!

Sinun pitäisi myös yrittää ottaa matematiikan ja luonnontieteiden kurssit AP- tai IB -luokiksi, jos mahdollista. Ensinnäkin on tärkeää, että opit menestymään myös vaikeimmilla kursseilla. Toiseksi monet lukiot käyttävät painotettuja GPA: ita edistyneille kursseille, mikä voi vaikuttaa suuresti kumulatiivisen GPA: n nostamiseen.

body_beaker.png

Se voi olla tuskallista toisinaan, mutta matematiikan ja luonnontieteiden luokka-asiat antavat sinulle paremmat pääsymahdollisuudet jossakin näistä parhaista pre-med-ohjelmista.

Vinkki 2: Katso koulujen pre-Med-ohjelmien ulkopuolelle

On monia muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon päätettäessä siitä, minne mennä yliopistoon. Koulun esilääkitysohjelma on tietysti tärkeä, mutta niin ovat myös käytännöllisemmät ominaisuudet, jotka vaikuttavat elämänlaatuun.

Oletko tyytyväinen koulun yleiseen alueeseen? Entä koulun huone- ja hallituksen vaihtoehdot? Onko sinulla opiskelijaryhmiä tai aktiviteetteja, joista olet innoissasi? Jos et ole onnellinen koulussa päivittäin, tämä voi vaikuttaa kielteisesti suoritukseesi, kun yrität täyttää lääkettä edeltävät vaatimukset. Ota hetki aikaa arvioidaksesi henkilökohtaisia ​​tavoitteitasi ja tarpeitasi varmistaaksesi, että valitset juuri sinulle sopivan pre-med-ohjelman.

Vinkki 3: Pidä GPA korkealla

Monet tilastot, jotka löysimme lääketieteellisten koulujen hyväksymisprosentista ennen lääkettä, hyväksyivät nämä tilastot antamalla tietoja opiskelijoiden GPA-sopimusten perusteella. Epäsuora (tai joskus eksplisiittinen) seuraus tässä on se opiskelijat, joilla on korkeampi GPA, menestyvät paremmin lääketieteellisessä koulussa.

Vaikka tietysti perustutkinto -oppilaitos, jolla on tutkimusmahdollisuuksia ja hienoa neuvontaa, auttaa mahdollisuuksiasi, nämä resurssit voivat tehdä vain niin paljon, jos arvosanasi eivät ole hyviä. Vaikea perustutkinto -ohjelma auttaa vain, jos teet sen hyvin!

Päinvastoin, voit silti päästä lääketieteelliseen kouluun erinomaisilla arvosanoilla ja mahtavilla MCAT -pisteillä, vaikka et menisikään arvostettuun korkeakouluun.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA