11 parasta lakikoulua

lady-Justice-2388500_1920

Jos aiot harjoittaa lakia Yhdysvalloissa, sinun on ansaittava lakitutkinto ja läpäistävä asianajajatesti. Vaikka tämä saattaa tuntua pitkältä asianajajapyrkimykseltä, matkasi oikeustieteen tutkintoon ja unelmiesi uraan alkaa päätöksestäsi yliopistossasi ja pääaineestasi opiskeluvuosina.

On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, jos suunnittelet jonain päivänä juristiksi ja haluat aloittaa koulutuksesi oikein. Se on suuri päätös, koska oikea koulu voi auttaa sinua pääsemään korkeimpaan lakiohjelmaan, mikä puolestaan ​​voi auttaa sinua saamaan työn, jota olet ajatellut vuosia.Auttaakseen sinua, olemme koonneet luettelon parhaista lainopillisista oppilaitoksista.

Mikä on esilaki?

Oikeusopiskelijat ovat niitä, jotka ovat päättäneet uransa aikana, että he aikovat jatkaa lakikoulua. Lakiasiain on monissa kouluissa epävirallinen tie, koska useimmilla korkeakouluilla ja yliopistoilla ei ole virallista lakia edeltävää pääainetta. Toisin kuin esilääkitys, oikeustieteen opiskelijoille ei ole erityisiä pakollisia kursseja oikeustieteelliseen korkeakouluun, ja virallisia perustutkinto -oikeustieteen tutkintoja on hyvin vähän.

Oikeusopiskelijoilla on erilaisia ​​pääaineita, ja on tärkeintä, että oikeusopiskelijat osoittavat akateemista huippuosaamista ja johtajuutta. Lakikoulut suosivat oppilaita, joilla on pääaineita, jotka osoittavat myös haastavan kurssityön, joka on raskas kirjoittaminen, analysointi ja kriittinen ajattelu . Monet humanististen tieteiden opiskelijat menestyvät lakikoulusovelluksissaan ja akateemisissa tiedekunnissaan, kun he aloittavat oikeustieteen opintojaksonsa.

body-kysymysmerkki-1

Asioita, jotka on otettava huomioon, kun valitaan oikeuskoulua

Yliopistoon valitsemisen valitseminen on iso päätös kaikesta huolimatta, ja sinun on muistettava, että opintojaksosi suorittaminen voi vaikuttaa lakikoulusi sovelluksiin tietyillä tavoilla. Lakikoulut harkitsevat akateemisen kurinalaisuutesi osalta, missä kävit alakoulua ja missä opiskelet, voivat auttaa sinua luomaan yhteyksiä ja vahvan sovelluksen.

Vaikka tässä luettelossa olevat koulut voivat auttaa sinua menestymään ja tarjoamaan upeita resursseja lakikoulusi uralle, on tärkeää menestyä koulussa ja pääaineessa , sekä akateemisesti että sosiaalisessa tai koulun ulkopuolisessa toiminnassa. Muista tutkiessasi kouluja, että haluat varmistaa, että valitset itsellesi sopivan koulun, jonka avulla saat kaiken irti koulutuksestasi ja valitset itsellesi parhaan oikeuskoulun.

Suuri

Koska lakikoulut haluavat oppilaita, jotka ovat akateemisesti vahvoja ja joilla on analyyttisiä taitoja, haluat valita koulun, jolla on vahva humanistinen ohjelma, jossa sinusta tulee monipuolinen opiskelija. Oikeuskoulun yleisiä pääaineita ovat: valtiotiede, historia, englanti, rikosoikeus, liike -elämä, filosofia, talous ja muut taiteet ja humanistiset tieteet. Lakikoulut rakastavat pääaineita, jotka osoittavat, että olet kriittinen ajattelija , ja GPA on elintärkeä pääsemällä parhaisiin lakikouluvalintoihisi. Tässä tapauksessa on todella hienoa saada kandidaatit johonkin, mistä pidät ja osaat.

Klubit ja järjestöt

Useimmilla korkeakouluilla ja yliopistoilla on monia opiskelijajärjestöjä, joissa voit kehittää ja viljellä etujasi. Ulkopuoliset näyttävät hyvältä lakikoulusovelluksissasi, varsinkin jos olet jonkin näiden järjestöjen johtaja . Voit liittyä mihin tahansa sinua kiinnostavaan asiaan, mutta vakiintuneet organisaatiot, jotka ovat kansallisen tai kansainvälisen ryhmän luku, ovat hyödyllisiä, koska ne ovat tunnistettavissa ja saatat pystyä muodostamaan yhteyksiä näiden ryhmien perusteella.

Lisäksi sinun pitäisi myös valitse muutama organisaatio ja pidä niistä kiinni , sen sijaan, että liittyisit moniin ryhmiin, joita et pysty tasapainottamaan ja lopettamaan joidenkin. Tämä osoittaa sitoutumista, jota lakikoulut etsivät hakijoista. (Lakikoulu on kova, ja valintakomiteat haluavat varmistaa, että olet valmis haasteeseen!)

Jos etsit lakiin perustuvia ylimääräisiä oppitunteja, Phi Alpha Delta on kansainvälinen veljeskunta, joka tarjoaa jäsenyyden oikeustieteen opiskelijoille ja opiskelijoille, jotka ovat esioppia tai aikovat osallistua lakikouluun. PAD voi auttaa oppilaita opiskelemaan lakikoulun hakuprosessia ja auttaa sinua rakentamaan yhteyksiä.

Syöttökoulut

Jotkut parhaista lainopillisista kouluista tunnetaan parhaiden lakikoulujen syöttökouluina. Jos tavoitteesi on mennä korkeimmalle oikeustieteelliselle korkeakoululle , haluat ehdottomasti katsoa suuria syöttökouluja, vaikka niillä ei olisi lakia edeltävää pääainetta. Vaikka se ei ole feeder -koulu, on monia kouluja, joilla on hämmästyttävä maine ja hyvä kokemus opiskelijoiden saamisesta lakikouluun.

kirjahyllyt-kirjapino-kirjahylly-207662

Kustannus

Kustannukset ovat valtava tekijä monille opiskelijoille. Vaikka on jännittävää harkita huippuyliopistoon siirtymistä ja se voi auttaa oikeustieteellisessä oppilaitoksessasi, kannattaa ehkä harkita rahan säästämistä nyt, jotta voit myöhemmin käydä kalliimmassa koulussa .

parhaat horoskooppi ottelut skorpionille

Osavaltiosi osavaltion koulu tai paikka, jossa voit matkustaa, jos se on mahdollista, voi auttaa alentamaan perusopetuksen kustannuksia. Monien opiskelijoiden mielestä on hyödyllistä työskennellä ahkerasti osavaltion tai paikallisen yliopiston alakoulussa ja menestyä hyvin LSAT -opinnoissaan, joten he säästävät rahaa ja käyvät edelleen korkean luokan lakikoulua.

Pitäisikö sinun oikeastaan ​​olla pääaineena esiasiantuntija?

Jos yliopistosi tarjoaa lainopillisen pääaineen, opiskelet oikeudellista ja rikosoikeusjärjestelmää, oikeusfilosofiaa, kirjoittamista, oikeushistoriaa ja paljon muuta . Saat perusteellisen ymmärryksen laista ja kehität kriittisen ajattelun taitoja.

Jos olet pääaineena esilainsäädännössä, sinulla on parempi käsitys lakikoulun toiminnasta ja sinulla voi olla myös etu LSAT: ssa. Ennen lakia pääaineena oleminen voi myös auttaa sinua määrittämään, onko lakipolku oikea sinulle, ennen kuin sitoudut menemään lakikouluun. Lakia edeltävä pääaine voi myös osoittaa sitoutumistasi asianajajaksi ja auttaa sinua muodostamaan yhteyksiä ja saamaan suosituksia.

Oikeusopiskelija ei kuitenkaan ole yleinen pääaine oikeustieteen opiskelijoille, ja sitä pidetään joskus jopa 'helpona' pääaineena, jos sitä pidetään lainkaan elinkelpoisena pääaineena. Monet parhaista pre-law-kouluista eivät tarjoa ennakko-oikeutta pääaineena. On tärkeää, että jos suoritat pääaineena esilainsäädännön, teet sen akateemisesti tiukassa korkeakoulussa tai yliopistossa, jolla on vahvat yhteydet lakikouluihin. Monet lakikoulut haluavat monipuolisen luokan ihmisiä eri suurilta yrityksiltä , mutta koulutuksesi on erikoistuneempaa ja sinulla voi olla vaikeuksia sijoittautua toiselle alalle, jos päätät olla menemättä lakikouluun.

Muun kuin lakia edeltävän alan opiskelu voi auttaa sinua erikoistumaan tai valitsemaan lainopillisen urasi kiinnostavan alueen. Yleensä useimmat akateemiset neuvonantajat eivät suosittele pääaineenaan lakia .

7096

Parhaat lainopilliset koulut

Nyt on aika vilkaista suosikkimme Yhdysvaltojen parhaisiin oikeuskouluihin.

Tämä tieteettömän parhaiden oikeusoppilaitosten sijoitus perustuu koulujen keräämiseen muutamasta eri oikeustieteellisten oppilaitosten ranking-listasta ja luetteloista ylempien korkeakoulujen perustutkintoa varten, erityisesti sellaisista, jotka ovat vahvoja humanistisissa tieteissä. Mietin myös, onko koululla poikkeuksellinen laki ennen lakia vai onko se akateemisesti vahva. Yritin myös varmistaa, että tässä luettelossa oli jonkin verran vaihtelua, koska kaikki eivät vain halua päästä 10 parhaan lakikoulun joukkoon.

Muista, että vaikka tässä luettelossa on kouluja, jotka tarjoavat lainopillisia tutkintoja, ne eivät välttämättä ole huippukouluja, koska pääaine on melko harvinainen . Sinun on vielä harkittava huolellisesti, pitäisikö sinun todella opiskella esilainsäädäntöä ja mitkä ovat tavoitteesi lakikoululle.

# 1: Harvardin yliopisto

Perinteinen syöttökoulu, että Harvard koulutus antaa sinulle epäilemättä edun lakikoulusovelluksissa, erityisesti oikeilla arvosanoilla ja LSAT -pisteillä. Harvardilla on myös useita järjestöjä oikeusopiskelijoille, mukaan lukien Harvard Law Society ja Harvard College Black Pre-Law Association . Voit myös hyödyntää Harvardin alumniverkostoa huippukouluissa ja asianajotoimistoissa.

# 2: Yalen yliopisto

Yale pidetään maan parhaana lakikouluna, ja on neljänneksi paras yliopisto kokonaisuudessaan US News and World Report . Vaikka Yalessa ei ole lakia edeltävää pääainetta, koulu tarjoaa monitieteisen radan, jonka avulla opiskelijat voivat luoda oman pääaineensa, joka voi antaa heille lakikoulujen etsimät taidot. Yalen lakikoulun pääsyneuvosto tarjoaa myös opiskelijoille lainopillista neuvontaa ja tapahtumia läpi vuoden.

# 3: Luoteis-yliopisto

Luoteis on tunnettu akateemisesta kurinalaisuudestaan, ja iso koulu tarkoittaa paljon resursseja, mukaan lukien oma lakikoulu. Luoteis Oikeustieteen opinnot voidaan suorittaa pääaineena tai sivuaineena, ja eroaa lainopillisista ohjelmista siinä, että sillä on monialainen painopiste ja sen tarkoituksena on opettaa opiskelijoita ajattelemaan kriittisesti lain ja yhteiskunnan suhdetta, ja se sisältää kaiken psykologiasta kirjallisuuteen uskonnollisiin tutkimuksiin. Se on hyvin pyöristetty tutkinto, ja Chicagossa olemisen lisäetu merkitsee enemmän mahdollisuuksia harjoitteluun.

# 4: Marylandin yliopisto

Marylandin yliopisto on osasto, joka on omistettu oikeustieteen opiskelijoiden neuvonta , joka yhdistää myös opiskelijat resursseihin ja ohjaajiin ja tekee tiivistä yhteistyötä yliopiston lakikoulun kanssa. Marylandissa on myös kolmivuotinen taiteen/lakiohjelma , jossa opiskelija voi hakea lakikoulua kolmannella ala -asteella ja saada ylioppilastutkinnon ensimmäisenä lakikoulussa. College Park on myös lähellä Washington DC: tä, mikä voi auttaa sinua harjoittelun aloittamisessa.

# 5: Georgetownin yliopisto

Georgetownin lakia edeltävä neuvontakeskus tarjoaa resursseja kaikkeen lakikouluun, mukaan lukien henkilökohtainen neuvonta, apu sovelluksiin ja työpajat. Lisäksi, Georgetownin humanististen tieteiden tutkijat tekevät siitä erinomaisen paikan oppia taidot, jotka ovat välttämättömiä oikeustieteen yliopistossa, ja sen sijainti Washington DC: ssä tarkoittaa mahdollisuuksia harjoitteluun ja yhteyden muodostamiseen oikeusalalla tai politiikassa työskentelevien kanssa.

akatemia-juhli-juhla-267885-1

# 6: New Yorkin yliopisto

NYU on keskellä yhtä maailman suurimmista kaupungeista ja tarjoaa varmasti paljon mahdollisuuksia harjoitteluun sekä laillisella alalla että sen ulkopuolella. NYU tarjoaa myös Asianajajien alumnien mentorointiohjelma tai LAMP, lainopiskelijoille. Koulun tiedemiehet ovat kaiken kaikkiaan tiukkoja, ja heillä on vahva kokemus humanistisista tieteistä, erityisesti englantia.

# 7: Michigan State University

Michiganin osavaltio tarjoaa a lakia edeltävä pääaine jota pidetään myös vapaiden taiteiden tutkintotodistuksena. Lakia edeltävän pääaineen tavoitteena on esitellä opiskelijoille oikeustieteen opinnot Samalla opetetaan myös kriittistä ajattelua ja analyyttisiä taitoja, jotta ennen lakia olevat suuret yritykset ovat valmiita työskentelemään lainvalvonnassa, ryhtymään avioerohakemuksiin tai aloittamaan uran hallituksessa.

# 8: Texasin yliopisto Austinissa

UT Austin's urakeskus isännöi yhtä suurimmat lakimessut maassa joka vuosi, jolloin opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa yli 100 lakikoulun pääsyammattilaisen kanssa. Urakeskuksessa järjestetään myös paneeleja ja työpajoja, lakikoulusovellusten valmennusta ja paljon muuta. Jos olet jumissa pääaineiden välillä, nämä resurssit voivat auttaa sinua päättämään, mikä on sinulle paras ja mikä auttaa sinua erottautumaan sovelluksesta. UT Austin tarjoaa monia pääaineita sekä tieteissä että humanistisissa tieteissä ja UT: n opiskelijat menevät oikeustieteelliseen korkeakouluun tutkinnoilla monilla aloilla.

# 9: Floridan osavaltion yliopisto

Lisäksi yksi maan parhaista Rikosoikeusohjelmat , FSU: lla on lakia edeltävä neuvontakeskus joka auttaa opiskelijoita lisäämään saavutuksiaan pääaineissaan, ja tekee tiivistä yhteistyötä lakikoulun kanssa. FSU isännöi Donald J. Weidnerin kesäohjelma oikeustieteen opinnot, neljän viikon ohjelma, jota opettavat lakiprofessorit. Vielä parempi: 70% ohjelman osallistujista on jatkanut lakikoulua. Ohjelma on avoin kaikkien koulujen opiskelijoille ja on kilpailukykyinen.

# 10: George Washington University

George Washington University kannustaa lainopiskelijat vakiinnuttaa itsensä lakiin jo alkuvaiheessa ja hyödyntää monia tähän tavoitteeseen omistettuja ryhmiä, yhteiskuntia ja paneeleja. GW: n neuvonantajat auttavat sinua löytämään lakikoulut, jotka sopivat parhaiten taustaasi ja tavoitteisiisi, ja he räätälöivät peruskoulutuksesi näihin kouluihin. Lisäksi Washington DC: n sijainti on loistava paikka harjoittelupaikkojen saamiseen.

#yksitoista: Nova Southeastern University

Nova Kaakkois on hieman erilainen kuin muut tämän luettelon koulut, koska se on perusteellinen oikeudelliset opinnot (oikeustieteen opinnot) joka tarjoaa perustutkinto -oikeustieteen tutkinto . Nova Southeastern on omistautunut auttamaan oppilaita valmistautumaan lakikouluun tarjoamalla haastavan ohjelman ja omistetun kiinnostuksen humanistisiin tieteisiin. Koulun B.S. oikeustieteen pääaineessa opiskelijat voivat myös osallistua filosofian, historian ja muun luokkaan työskennellessään tutkintoaan varten.

Parhaat korkeakoulut oikeuskäsittelyyn: Seuraavat vaiheet

Oikeuskouluun pääsy ei ole helppoa. Polkosi lakikouluun voi näyttää aivan erilaiselta kuin jonkun toisen. Sinun ei todellakaan tarvitse osallistua korkeimpaan korkeakouluun tai yliopistoon päästäksesi lakikouluun, eikä sinun tarvitse mennä korkeimpaan lakikouluun lakimieheksi. Sinun on kuitenkin varmistettava, että opiskelet ahkerasti LSAT: t ja rakentaa vahva ansioluettelo.

Arvosanat, testitulokset, ylimääräiset opinnot ja työkokemus ovat kaikki tärkeitä osia lakikoulusovelluksestasi, joten varmista, että valitset ala-asteelle sinulle parhaiten sopivan pääaineen ja koulun, jossa saat monipuolisen opiskelukokemuksen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA