11 parasta lukion tiedekilpailua

ominaisuus_trofi-1

Rakastatko tiedettä ja haluat näyttää taitosi? Lukion tiedekilpailut ovat loistava tapa tehdä se! Mutta mitkä kilpailut vaikuttavat korkeakouluihin eniten? Olemme keränneet tietoa 11 parhaasta lukiolaisille suunnatusta tiedekilpailusta. Katso kuvaukset, jotka vaikuttavat mielenkiintoisimmilta, jatka lukemista ja opi kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta ne erottuvat korkeakoulusovelluksistasi.

11 parasta tiedekilpailua lukiolaisille

Alla on katsauksia 11 parhaasta lukiolaisten luonnontieteellisestä kilpailusta. Ilmoitamme jokaisen arvosanan, mitkä arvosanat ovat kelvollisia, olipa kyseessä yksittäinen tai ryhmäkilpailu ja onko se tutkimuspohjainen projekti tai tenttipohjainen kilpailu. Sitten annamme lyhyen yleiskuvan siitä, mitä voit odottaa kilpailun osallistujana.AAN Neurotieteen tutkimuspalkinto

 • Tukikelpoiset arvosanat: 9-12
 • Yksilö tai ryhmä: Yksilö
 • Tutkimus tai tentti: Tutkimus

Tämän kilpailun opiskelijat keskittyvät hermostoon/aivoihin liittyvien ongelmien tutkimiseen ja ratkaisemiseen. Jos päätät kilpailla tästä palkinnosta, lähetät oman neurotieteen tutkimuksen, jonka arvioidaan liittyvän neurotieteeseen, luovuuteen, tietojen tulkintaan ja tutkimusraportteihin.

Biologian olympialaiset

 • Tukikelpoiset arvosanat: 9-12
 • Yksilö tai ryhmä: Yksilö
 • Tutkimus tai tentti: Koe

USA: n biologian olympialaiset (USABO) ovat yksi muistamisen raskaimmista olympialaisista, ja suuri osa niistä, etenkin alkukierroksilla, sisältää tekstin muistamisen. Campbellin biologia ajastetulla tavalla. Kun etenet pidemmälle, sinulla on laboratoriokomponentteja ja lyhyitä vastauksia. Käytännön osassa sinun on oltava taitava seuraavien tallennettujen toimenpiteiden suorittamisessa. Lähes 10 000 lukion opiskelijaa osallistuu biologian olympialaisiin vuosittain. Oppilaat ottavat ajoitetut kokeet ja korkeimmat pisteet saaneet pääsevät seuraavalle kierrokselle. Niin kauan kuin koulusi on rekisteröity, voit ilmoittautua USABO -avoimeen tenttiin. Jos teet pisteitä parhaan 10%: n sisällä, siirryt semifinaaliin ja mahdollisesti kansalliseen ja kansainväliseen kilpailuun.

Kemian olympialaiset

 • Tukikelpoiset arvosanat: 9-12
 • Yksilö tai ryhmä: Yksilö
 • Tutkimus tai tentti: Koe

Yhdysvaltain kansallinen kemian olympialainen (USNCO) on samanlainen kuin biologian olympialaiset siinä mielessä, että molemmat ovat tenttejä, jotka ovat avoinna lukiolaisille. Kemian olympialaiset sisältävät kuitenkin enemmän laboratoriokomponentteja kuin biologian olympialaiset. Kuka tahansa lukiolainen voi kilpailla paikallisessa kemian olympialaisten kilpailussa, ja oppilaat nimitetään seuraaviin kilpailuihin pisteiden perusteella. Paikalliset kilpailut ovat kaikki monivalintakysymyksiä, kun taas myöhemmät kilpailut sisältävät lyhyitä/pitkiä vastauskysymyksiä ja laboratorioita.

Conrad -haaste

 • Tukikelpoiset arvosanat: Ikä 13-18
 • Yksilö tai ryhmä: Ryhmä
 • Tutkimus tai tentti: Tutkimus

Conrad Challenge on kilpailu, joka haastaa nuoret ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja luomaan ratkaisuja paikallisten tai maailmanlaajuisten ongelmien ratkaisemiseksi. Oppilaat työskentelevät 2–5 hengen ryhmissä (yhdessä aikuisvalmentajan kanssa) luodakseen tuotteen tai palvelun johonkin seuraavista kategorioista: Ilmailu ja ilmailu, kybertekniikka ja turvallisuus, energia ja ympäristö, terveys ja ravitsemus, koulutuksen muuttaminen teknologian avulla , Savuton maailma: Nuorten höyrystyksen poistaminen ja vähentäminen ja Savuton maailma: Uudelleenkäytetyt viljelysmaat ja tupakkakasvit.

Kuten muut lukion tieteelliset tutkimuskilpailut, kilpailijat voivat edetä useille kierroksille, ja niitä, jotka saavuttavat innovaatiokokouksen tason, pyydetään esittämään projektinsa Kennedyn avaruuskeskuksen asiantuntijatuomaristoon.

body_science_experiment

Davidson Fellows

 • Tukikelpoiset arvosanat: Kuka tahansa 18 -vuotias tai nuorempi on kelvollinen
 • Yksilö tai ryhmä: Yksilö
 • Tutkimus tai tentti: Tutkimus

Davidson Fellows -apuraha myöntää 50 000, 25 000 ja 10 000 dollarin apurahoja 18 -vuotiaille tai sitä nuoremmille opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet projektin jollakin useista aloista, mukaan lukien STEM. Se on sekä arvostettu että kilpailukykyinen apuraha voittaa, ja voittajien tuottamat projektit ovat usein korkeakoulututkinnon tasolla. Tutkimushankkeiden pitäisi '' edistää työtä, jonka alan asiantuntijat tunnustavat erinomaiseksi saavutukseksi ja joka voi hyödyttää yhteiskuntaa ''.

on 1290 hyvä sat pisteet

Ympäristö

 • Tukikelpoiset arvosanat: 9-12
 • Yksilö tai ryhmä: Ryhmä
 • Tutkimus tai tentti: Koe

Envirothon on kilpailu, jonka tarkoituksena on edistää koulujen ympäristökasvatusta. Kilpailuja järjestetään lukuvuoden aikana, ja valtakunnallinen kilpailu järjestetään joka kesä. Oppilaat kilpailevat viiden hengen ryhmissä vastatakseen kysymyksiin, tehdäkseen laboratoriotyötä ja pitääkseen suullisen esityksen. Testausluokkia on viisi: vesiekologia, metsätalous, maaperä/maankäyttö, villieläimet ja nykyinen ympäristöongelma, joka muuttuu vuosittain.

ExploraVision

 • Tukikelpoiset arvosanat: K-12
 • Yksilö tai ryhmä: Ryhmä
 • Tutkimus tai tentti: Tutkimus

Toshiba/NSTA ExploraVision -ohjelma on kilpailu, jonka tarkoituksena on kehittää STEM -taitoja opiskelijoissa. Osallistujat tutkivat valitsemansa nykyisen tekniikan ja sitten kuvittelevat, miltä tekniikka näyttää 20 vuoden kuluttua, mukaan lukien kehitysvaiheet, edut ja haitat sekä haasteet. Opiskelijat työskentelevät 2-4 hengen ryhmissä yhdessä opettajan kanssa mentorina.

MIT THINK Scholars -ohjelma

 • Tukikelpoiset arvosanat: 9-12
 • Yksilö tai ryhmä: Enimmäkseen yksilöllisiä, vaikka kahden hengen ryhmät ovat sallittuja
 • Tutkimus tai tentti: Tutkimus

Useimmat tutkimuskilpailut edellyttävät, että osallistujat ovat jo saaneet projektin valmiiksi, mutta THINK -ohjelma on erilainen siinä mielessä, että opiskelijoiden on täytynyt suorittaa vain taustatutkimus tieteen, teknologian tai tekniikan alojen projektille ennen hakemuksen jättämistä. Ne, joiden projektit on valittu, saavat MIT: n opiskelijoilta 1 000 dollarin rahoituksen ja mentoroinnin. He saavat myös maksullisen matkan MIT: n kampukselle tapaamaan tutkimusalansa professoreita, kiertuelaboratorioita, osallistumaan MIT: n xFairiin.

Kansallinen tiedekulho

 • Tukikelpoiset arvosanat: 6-12
 • Yksilö tai ryhmä: Ryhmä
 • Tutkimus tai tentti: Koe

National Science Bowl on yksi vanhimmista ja tunnetuimmista tiedekilpailuista, joka on järjestetty vuodesta 1991. Oppilaat kilpailevat neljän hengen ryhmissä (yhdessä valmentajan ja varajäsenen kanssa) vastatakseen suullisesti kaikkiin matematiikan ja luonnontieteiden aloihin. Tuhannet opiskelijat kilpailevat vuosittain, ja sinun on kyettävä vastaamaan nopeasti kysymyksiin, jotta pärjäät hyvin. On paikallisia, alueellisia ja kansallisia kilpailuja, ja kysymykset on suunniteltu vastaamaan korkeakoulututkinnon tasoa.

Regeneronin kansainvälinen tiede- ja tekniikkamessut (Regeneron ISEF)

 • Tukikelpoiset arvosanat: 9-12
 • Yksilö tai ryhmä: Joko (ryhmissä voi olla enintään kolme jäsentä)
 • Tutkimus tai tentti: Tutkimus

Regeneron ISEF (aiemmin Intel ISEF) on yksi lukion arvostetuimmista tiedemessuista. Itse asiassa se on Yhdysvaltojen johtava tiedemessu ja yksi tunnetuimmista lukion tiedekilpailuista. Jos sijoitut 100 parhaan joukkoon, se riittää auttamaan hakemustasi erottautumaan jopa Ivy League -kouluissa.

Et voi hakea suoraan ISEFiin. Sen sijaan sinun on aloitettava ensin alueellisilla tiedemessuilla. Jos teet sen hyvin, voit siirtyä seuraaville ISEF -kierroksille. Tärkeimpiä voitontekijöitä ovat innovatiivisuus ja omaperäisyys. ISEF: n omaperäisyyden osoittamiseksi sinun on puututtava tiedeyhteisön kannalta kiinnostavaan ongelmaan. Koska harvoilla lukiolaisilla on hyvä yleiskatsaus tieteelliseen kirjallisuuteen, on tärkeää, että jokaisella oppilaalla on ammatillinen akateeminen tiedemies tai insinööri mentorinaan. Näin varmistat, että käsittelet ongelmaa, jota kenttä pitää tärkeänä.

Luonnontieteiden olympialaiset

 • Tukikelpoiset arvosanat: 9-12
 • Yksilö tai ryhmä: Jompikumpi
 • Tutkimus tai tentti: Sekoita

Olemme kirjoittaneet perusteellisen oppaan miten menestyä luonnontieteiden olympialaisissa mutta tässä lyhyt katsaus. Kouluissa, jotka kilpailevat luonnontieteiden olympialaisissa, on 15 hengen tiimi. Jokainen jäsen osallistuu tyypillisesti kolmeen tai neljään tapahtumaan. Tapahtumia on 23, joista osa on 'tutkimustapahtumia', joissa opit tietystä aiheesta ja testataan sen mukaan.Lisäksi toiset ovat 'rakentavia' tapahtumia, jotka ovat käytännönläheisiä ja joiden avulla sinun on suunniteltava jotain (lentokone, silta, proteiinimalli jne.). Tapahtumat ovat vaihtelevia ja kattavat aiheita, kuten ihmisen biologian, geologian ja piirit. Sinut pisteytetään jokaisesta tapahtumastasi, ja nämä tulokset yhdistetään joukkuepisteiksi. Vuosittain järjestetään alueellisia, valtiollisia ja kansallisia kilpailuja.

ominaisuus-matematiikka-kirja-opiskelija-tiede-laskelmat

Mitä etsiä lukion tiedetutkimuskilpailuista

Yllä oleva luettelo ei varmasti sisällä kaikkia lukiolaisille tarkoitettuja tiedekilpailuja, ja jos et löydä etsimääsi sopivaa, voit tehdä oman lisätutkimuksen. Käytä kuitenkin harkintaa, kun harkitset tuntemattomia kilpailuja, varsinkin jos ne ovat uusia tai et löydä niistä paljon tietoa verkkosivuston tai sosiaalisen median ulkopuolelta. Varo myös niitä, jotka perivät osallistumisesta suuria maksuja.

Laatutiedekilpailuilla on selkeä ja yksityiskohtainen verkkosivusto, jossa kerrotaan, mikä kilpailu on, kuka on kelvollinen, miten voit osallistua ja keneen voit ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Heidän ei tarvitse olla akateemisen tai julkisen tahon (kuten energiaministeriön) tai tunnetun yrityksen (kuten Toshiba) tukemana, mutta nimen tunnistaminen voi auttaa vahvistamaan heidän laillisuutensa.

Lisäksi vanhemmat kilpailut ja kansalliset (eivät vain paikalliset tai alueelliset) ovat yleensä paremmin tunnettuja ja voivat erottua enemmän college -sovelluksissa. Vaikka jotkut kilpailut tarjoavat merkittäviä palkintorahoja, se, että tietyssä kilpailussa on pienempiä palkintoja tai ei lainkaan palkintoja, ei tarkoita, etteivät ne ole aikasi arvoisia. Voittajat voivat saada muita etuja, kuten mentorointia tai kutsuja konferensseihin, joissa he voivat verkostoitua.

Jos olet koskaan epävarma tiedekilpailusta, kysy siitä luonnontieteiden opettajalta tai ohjaajaltasi. he tietävät usein paljon näistä asioista ja voivat neuvoa sinua, jos haluat osallistua tai keskittää ponnistelusi muualle.

Lukion tiedekilpailujen sisällyttäminen korkeakoulusovelluksiin

Osallistuminen lukion tiedekilpailuun voi olla vahva voimavara korkeakoulusovelluksillesi, varsinkin jos aiot opiskella STEM -alalla. Korkeakoulut haluavat nähdä intohimoa ja sitoutumista tulevaan opintoalueeseesi, ja osallistuminen tiedekilpailuun osoittaa, että sinulla on sekä taitoja että motivaatiota harjoittaa luonnontieteitä luokkahuoneen ulkopuolella. Jotta osallistumisestasi tulisi mahdollisimman vaikuttava, käytä seuraavia vinkkejä:

#1: Selvitä käyttämäsi aika

Mitä enemmän aikaa sitoutuu johonkin, sitä vahvemmalta se näyttää korkeakouluilta, koska se osoittaa omistautumista ja vahvaa työmoraalia. Joten sen sijaan, että luettaisit vain tieteellisiä kilpailuja, joihin osallistuit, muista ilmoittaa, kuinka kauan olet valmistautunut kilpailuun ja mitä teit. Käytä numeroita aina kun mahdollista, esimerkiksi: 'Opiskellut kemian ja biokemian aiheita 5-10 tuntia viikossa neljän lukukauden ajan' tai 'vietti 25 tuntia tutkimalla biotekniikan innovaatioita, 20 tuntia yhteyttä ja tapaamista biotekniikan asiantuntijoiden kanssa neuvojen ja palautteen keräämiseksi, 60 tuntia suunnittelua' prototyyppi… ”Mitä tarkempi ja yksityiskohtaisempi olet, sitä enemmän oppilaitokset ymmärtävät, kuinka paljon olet panostanut siihen.

#2: Yhdistä se piikkiisi

Sinun ' piikki Tätä kutsumme kattavaksi intohimoksesi/kiinnostuksesi/uratavoitteeksesi. Esimerkiksi piikkisi voi olla loistava koripalloilija, blogin luominen tuhansien seuraajien kanssa, insinööritutkimuksen tekeminen jne. Mitä vahvempi piikki, sitä vaikuttavampi olet korkeakouluille koska näytät lahjakkuutta, omistautumista ja intohimoa, joka todennäköisesti jatkuu yliopistossa.

Jos piikkisi liittyy STEMiin, haluat yhdistää nämä tiedekilpailut siihen miten voit. Sano, että haluat olla lääkäri, ja piikkisi kiinnostaa ihmisen biologiaa. Jos kilpailit luonnontieteiden olympialaisissa, haluat varmasti mainita kaikki tapahtumat, jotka liittyivät ihmisen biologiaan, mentorointi, jonka sait lääketieteen ammattilaisilta jne. Yhdistä se takaisin piikkiisi osallistuaksesi lukioon tieteellisen tutkimuksen kilpailut vieläkin vahvempia.

#3: Korosta kaikki tekemäsi aloitteet

Korkeakoulut pitävät siitä, että hakijat osoittavat aloitteellisuutta koska se osoittaa johtamisominaisuuksia, kykyä ja motivaatiota. Muista tehdä selväksi kaikki hankkeen yhteydessä tekemäsi aloitteet. Tähän voi kuulua tiimin perustaminen, koulun saaminen osallistumaan kilpailuun, johon sillä ei aiemmin ollut ohjelmaa, yhteys mentoreihin, tutkimusprotokollien suunnittelu jne. Jos keksit idean itse ja seurasit sitä, tee varmasti se näkyy hakemuksessasi!

#4: Älä tunne, että sinun täytyi voittaa, jotta se laskisi

Monissa lukiolaisille suunnatuissa tiedekilpailuissa on tuhansia kilpailijoita, ja vain pieni osa osallistujista voittaa palkinnon. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että he olisivat ainoat ihmiset, joilla on vahva ulkopuolinen lisätä sovelluksiaan. Kilpailuun valmistautuminen vaatii aikaa, taitoa ja vahvaa työmoraalia, kaikki korkeakoulujen arvostamat ominaisuudet. Joten jos työskentelet kovasti valmistautuaksesi kilpailuun, muista silti sisällyttää se sovelluksiisi, vaikka et lopulta sijoittaisi.

body_actsciencescience-1

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset