11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

kehonopiskelijat-opiskelevat tietokone

Oletko koodaaja tai tietojenkäsittelytieteen ystävä ja haluat näyttää taitosi? Tietojenkäsittelytieteen kilpailut ovat loistava tapa tehdä se! Olemme keränneet tietoa 11 parhaasta tietojenkäsittelytieteen ja koodauksen kilpailusta, joihin lukiolaiset voivat osallistua. Katso kuvaukset, jotka näyttävät sinulle mielenkiintoisimmilta, ja jatka lukemista oppiaksesi kaiken, mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta näihin kilpailuihin osallistuminen erottuu korkeakouluhakemuksistasi.

Parhaat tietojenkäsittelytieteen kilpailut lukiolaisille

Alla on yleiskatsaus 11 parhaasta opiskelijoiden tietojenkäsittely- ja koodauskilpailusta. Annamme jokaisesta kilpailusta lyhyen kuvauksen sekä sen, kuka on oikeutettu ja mitkä ovat palkinnot. Kaikki alla olevat kilpailut keskittyvät yksinomaan tai ensisijaisesti tietojenkäsittelytieteeseen. Kilpailut, jotka koskevat enemmän STEM: ää yleensä (ja voivat sisältää tietojenkäsittelytieteen), tutustu parhaisiin oppaisiimme matematiikan kilpailut ja luonnontieteelliset kilpailut lukiolaisille .Kuvittele Cup

Imagine Cup on yksi niistä tunnetuimpia tietotekniikkakilpailuja lukiolaisille. Kilpailun johtaa Microsoft, ja joka vuosi opiskelijat ympäri maailmaa kilpailevat siitä. Opiskelijat työskentelevät enintään kolmen jäsenen ryhmissä suunnitellakseen teknisen ratkaisun sosiaalisiin, ympäristöön tai terveyteen liittyviin ongelmiin. Projektin on sisällettävä Microsoft Azure -komponentti, ja siinä on otettava huomioon monimuotoisuus, osallisuus ja saavutettavuus.

Kelpoisuusvaatimukset: Täytyy olla 16 tai vanhempi

Palkinnot: Jokaiselle voittaneelle joukkueelle myönnetään 100 000 dollaria sekä Microsoftin asiantuntijoiden ohjausta ja apurahoja.

Kongressin sovellushaaste

Tämä tietotekniikkakilpailu on suunniteltu sekä kannustamaan enemmän opiskelijoita opiskelemaan STEM: ää ja koodausta että yhdistämään heidät kongressiedustajiinsa. Yksittäiset opiskelijat tai enintään neljän hengen ryhmät suunnittelevat sovelluksen. Sovellus voidaan luoda millä tahansa ohjelmointikielellä ja -alustalla, ja se voi olla mistä tahansa teemasta tai aiheesta. Jokainen sovellus arvioidaan kongressipiirin mukaan ja voittajat kansallisesti. Uusia koodereita kannustetaan osallistumaan, ja noin 44% kilpailijoista kuvaili itseään aloittaviksi koodereiksi.

Kelpoisuusvaatimukset: On oltava keskiasteen tai lukion opiskelija osallistuva kongressipiiri .

Palkinnot: Voitetut sovellukset voidaan näyttää Yhdysvaltain Capitol Buildingissa ja esitellä sivustolla Edustajainhuoneen verkkosivusto . Voittajat kutsutaan myös osallistumaan Capitol Hillin vastaanotolle, ja heille voidaan myöntää ylimääräisiä sponsoripalkintoja.

CyberPatriot National Youth Cyber ​​Defense Program

Yhdysvaltain ilmavoimat loivat CyberPatriotin innostaa opiskelijoita jatkamaan uraansa kyberturvallisuudessa tai muilla STEM -aloilla. Kansallinen nuorten kyberpuolustusohjelma antaa 2-6 opiskelijan ryhmille samanlaisia ​​tehtäviä kuin uudet IT-ammattilaiset. Joukkueet työskentelevät online -kilpailuissa, joissa heidän on löydettävä ja korjattava kyberturvallisuushaavoittuvuuksia. Parhaat joukkueet saavat kaiken kustannuksella maksetun matkan henkilökohtaiseen kansalliseen finaalikilpailuun Marylandissa, jossa he kilpailevat stipendirahoista.

Kelpoisuusvaatimukset: Keskiasteen opiskelijoilla, lukiolaisilla ja JROTC -ohjelmien opiskelijoilla on kullakin oma divisioonansa.

Palkinnot: Apuraharahat (palkinnon määrä vaihtelee)

American Computer Science League

ACSL isännöi yhtä maailman vanhimmista tietojenkäsittelytieteen kilpailuista. Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että koulusi on rekisteröitynyt ja maksanut ilmoittautumismaksun. Ennen kilpailua valmentaja opettaa koodausta keskittyen ACSL -tenttiluokat . Sitten opiskelijat työskentelevät kolmen tai viiden oppilaan ryhmissä suorittaakseen neljä testiä. Oppilaat voivat koodata Python 3: ssa, Java 8: ssa tai C ++: ssa ohjelmointialustan määritelmän mukaisesti. Eniten pisteitä saaneet joukkueet etenevät alueellisiin, osavaltion ja lopulta maailmanlaajuisiin kilpailuihin.

Kelpoisuusvaatimukset: Peruskoulun, keskiasteen ja lukion opiskelijat (maailmanlaajuisesti), joiden koulut ovat rekisteröityneet kilpailuun.

Palkinnot: ACSL All-Star -kilpailun voittajat saavat palkintoja (summaa ei julkisteta).

body_workplace_teamwork

Tietojenkäsittelyn kansainvälinen olympia (IOI)

Yksi maailman arvostetuimmista tietojenkäsittelytieteen kilpailuista, IOI on avoin lukiolaisille ympäri maailmaa. Kukin maa lähettää kahden opiskelijan ryhmän (jotka kilpailevat erikseen) kaksipäiväiseen kansainväliseen kilpailuun. Amerikkalaisten opiskelijoiden on voitettava USACO -kilpailu (katso alla), jotta heidät voidaan valita osallistumaan. IOI -osallistujien on osattava ohjelmoida (erityisesti C ++: ssa), kyettävä ymmärtämään ja toteuttamaan algoritmeja ja heillä on oltava vahvat ongelmanratkaisutaidot.

Kelpoisuusvaatimukset: Lukiolaiset, jotka voittavat kansallisen kilpailunsa.

Palkinnot: Jotkut maat myöntävät rahapalkintoja kilpailijoilleen, mutta IOI antaa virallisesti vain mitalit voittajille. Todellinen palkinto on kuitenkin se, että voit asettaa IOI-voittajan korkeakouluhakemukseesi, mikä antaa sinulle pääsyn useimpiin STEM-korkeakouluohjelmiin.

USA: n tietokoneolympialaiset (USACO)

Tämä tunnettu ja arvostettu kilpailu testaa taitoja esimerkiksi algoritmisilla ohjelmointitehtävillä, jotka voidaan ratkaista eri ohjelmointikielillä. Opiskelijat kilpailevat kolmessa verkkokilpailussa sekä kansallisessa US Open -kilpailussa. Näistä tuloksista noin 24 parasta maalintekijää kutsutaan alkukesän harjoitusleirille, joka järjestetään Clemsonin yliopistossa. Leirin päätyttyä neljä parasta osallistujaa kutsutaan kansainväliseen informaatiotieteen olympiaan (IOI).

Kelpoisuusvaatimukset: Täytyy olla lukion tai lukion opiskelija Yhdysvalloissa

Palkinnot: Neljä parasta osallistujaa kilpailevat IOI: ssa (katso yllä).

Zero -robotiikka

Tätä kilpailua varten 5-20 opiskelijan tiimit kirjoittavat ohjelmia ohjata hypoteettisia robotti -satelliitteja kansainvälisellä avaruusasemalla. Opiskelijat voivat hallita satelliitin nopeutta, pyörimistä, ajosuuntaa ja paljon muuta. He käyttävät ohjelmointia saadakseen satelliittinsa suorittamaan esteet samalla säästääkseen polttoainetta. Virtuaalikilpailuja on useita, ja näiden kierrosten finalistit kutsutaan kilpailemaan suorassa haasteessa, jota astronautti valvoo ISS: llä.

Kelpoisuusvaatimukset: Avoinna 9-12-luokan opiskelijoille Yhdysvalloissa tai Euroopan avaruusjärjestön jäsenvaltiossa

Palkinnot: Ei rahapalkintoja

roboravimus

RoboRAVE on tietotekniikkakilpailu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita sekä ohjelmoinnista että robotiikasta. 2-4 pelaajan joukkueet (sekä valmentaja) suunnitella, rakentaa ja ohjelmoida robotti, joka kykenee suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä kuten kynttilöiden sammuttaminen, lippujen asettaminen jyrkän rinteen päälle ja ylitetty sokkelo. RoboRAVE on ylpeä olemisestaan avoin kilpailu ja joukkueet voivat kilpailla mistä tahansa, kun he käyttävät minkä tahansa robotin (itse rakentamiaan) ja minkä tahansa tyyppisiä ohjelmointiohjelmistoja. Se on loistava vaihtoehto opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita robotiikasta, mutta joilla ei vielä ole paljon taitoja alueella, koska he korostavat tietojenkäsittelytieteen ja robotiikan ohjelmointitaitojen rakentamista.

Kelpoisuusvaatimukset: Lukio-osasto on tarkoitettu 14-18-vuotiaille opiskelijoille, vaikka saatavilla on myös muita ikäryhmiä.

Palkinnot: Ei rahapalkintoja

Teknologian haaste

Technovation Challenge on suunniteltu lisäämään tyttöjen kiinnostusta koodauksesta ja tietojenkäsittelytieteestä. Tytöt työskentelevät 1–5 hengen ryhmissä ja vapaaehtoisten mentorien avulla suunnitellakseen sovelluksen, joka auttaa ratkaisemaan todellisia ongelmia, kuten ilmastonmuutosta, kiusaamista ja nälkää. Sekä aloittelijat että tytöt, joilla on vahva tietotekniikan tausta, voivat osallistua, koska kilpailu on suunniteltu auttamaan tyttöjä kehittämään teknisiä taitojaan.

Kelpoisuusvaatimukset: On tunnistettava naiseksi ja oltava 10–18 -vuotias.

Palkinnot: Palkinnot ja apurahat jopa 2 000 dollaria

Majavat

Bebras on tietokonekilpailu, jossa osallistujat saavat 45 minuuttia aikaa vastata 15 monivalintakysymykseen laskennallisesta ja loogisesta ajattelusta. Oppilaat täyttävät haasteen koulussa ja voivat seurata, miten heidän tietotekniset taitonsa kasvavat ajan myötä.

Kelpoisuusvaatimukset: Kuka tahansa opettaja voi ilmoittaa oppilaansa kilpailuun.

Palkinnot: Opettajasi voi tulostaa todistuksia, joissa on saavutustasosi

Ensimmäinen robottikilpailu

Siellä on paljon robottikilpailuja, mutta First Robotics on yksi arvostetuimmista , ja se vaatii sinänsä merkittävää sitoutumista (sekä aikaa että rahoitusta). Opiskelijat työskentelevät vähintään 10 hengen ryhmissä (yhdessä 2 aikuisen mentorin kanssa) suunnittelemaan ja rakentamaan teollisen kokoisen robotin (noin 150 kiloa). Heidän on sitten ohjelmoitava robotti kilpailemaan hienostuneessa kenttäpelissä kilpailuissa. Joukkueen vuosittaiset rekisteröintimaksut ovat yleensä noin 5000 dollaria, vaikka varainhankintaohjeita annetaan.

painotettu vs painottamaton luokan sijoitus

Kelpoisuusvaatimukset: Lukio -opiskelijat Yhdysvalloissa

Palkinnot: Erilaisia ​​apurahoja ja rahapalkintoja parhaille maalintekijöille sekä niille, jotka äänestivät eniten joukkuehenkeä, kestävyyttä jne.

body_robot-2

Mitä etsiä tietojenkäsittelytieteen kilpailuissa

Yllä oleva luettelo sisältää monia tunnetuimpia lukiolaisten tietotekniikkakilpailuja, mutta se ei varmasti sisällä kaikkia näitä kilpailuja. Emme sisällyttäneet erityisesti pienempiä alueellisia kilpailuja, jotta voisimme luoda luettelon, joka soveltuu suurimmalle määrälle opiskelijoita. Jos olet kiinnostunut muista tietojenkäsittelytieteen kilpailuista, kannattaa ehkä tehdä tutkimusta itse. Käytä kuitenkin harkintaa harkittaessa tuntemattomia kilpailuja, varsinkin jos ne ovat uusia tai et löydä niistä paljon tietoa verkkosivuston tai sosiaalisen median ulkopuolelta. Varo myös kilpailuja, jotka vaativat suuria osallistumismaksuja.

Laadukkailla tietojenkäsittelytieteen kilpailuilla on selkeä ja yksityiskohtainen verkkosivusto, jossa kerrotaan, mikä kilpailu on, kuka on kelvollinen, miten voit osallistua ja keneen voit ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Niiden ei tarvitse olla julkisyhteisön tai tunnetun yrityksen tukemia, mutta joidenkin nimien tunnistaminen voi auttaa vahvistamaan heidän legitiimiytensä. Lisäksi vanhemmat kilpailut ja kansalliset (eivät vain paikalliset tai alueelliset) kilpailut ovat yleensä paremmin tunnettuja ja voivat erottua enemmän korkeakoulusovelluksista.

Vaikka jotkut kilpailut tarjoavat merkittäviä palkintorahoja, vain siksi, että tietyssä kilpailussa on pienempiä/ei palkintoja, ei tarkoita, etteivät ne ole aikasi arvoisia. Voittajat voivat saada muita etuja, kuten mentorointia tai kutsuja konferensseihin, joissa he voivat verkostoitua.

Jos olet epävarma tietyistä tietotekniikka- tai koodauskilpailuista opiskelijoille, kysy opettajalta tai opastusneuvojalta. he tietävät usein paljon näistä asioista ja voivat neuvoa sinua, jos haluat osallistua tai keskittää ponnistelusi muualle.

Tietojenkäsittelytieteen kilpailujen sisällyttäminen korkeakoulusovelluksiin

Tietotekniikka- tai koodauskilpailuun osallistuminen voi olla vahva etu yliopistosovelluksillesi, varsinkin jos aiot opiskella tietojenkäsittelytiedettä, tekniikkaa tai siihen liittyvää alaa. Korkeakoulut rakastavat nähdä hakijoita, jotka ovat intohimoisia tulevaisuuteensa ja sitoutuneet siihen, ja tietotekniikkakilpailu osoittaa kouluille, että sinulla on sekä taitoja että motivaatiota harjoittaa tietojenkäsittelytiedettä luokkahuoneen ulkopuolella. Jotta osallistumisesi olisi mahdollisimman vaikuttava korkeakoulujen hakuryhmille, noudata näitä neljää vinkkiä:

#1: Tee selväksi aikasi sitoutuminen

Mitä enemmän aikaa sitoutuu johonkin, sitä vahvemmalta se näyttää korkeakouluilta, koska sitoutuminen osoittaa omistautumista ja vahvaa työmoraalia. Joten sen sijaan, että luetteloisit vain tietotekniikkakilpailut, joihin osallistuit, muista mainita kuinka kauan olet valmistautunut kilpailuun ja mitä teit. Käytä numeroita aina kun mahdollista, esimerkiksi: 'Otti online-koodauskursseja C ++: lla ja Pythonilla 5-10 tuntia viikossa neljä lukukautta' tai 'vietti 25 tutkimusta robotin rakentamisesta, 50 rakennusrobottia, 60 tuntia ohjelmointikoodien suunnittelusta ja testaamisesta' 'Mitä tarkempi ja yksityiskohtaisempi olet, sitä enemmän oppilaitokset ymmärtävät, kuinka paljon olet panostanut kilpailuusi.

#2: Korosta aloite, jonka otit

Korkeakoulut rakastavat sitä, kun hakijat osoittavat aloitteellisuutta, koska se osoittaa johtamisominaisuuksia, kykyä ja motivaatiota. Muista tehdä selväksi kaikki hankkeen yhteydessä tekemäsi aloitteet. Tähän voi kuulua tiimin perustaminen, koulun saaminen osallistumaan kilpailuun, johon sillä ei aiemmin ollut ohjelmaa, yhteys mentoreihin, tutkimusprotokollien suunnittelu jne. Jos keksit idean itse ja seurasit sitä, tee varmasti se näkyy hakemuksessasi!

#3: Yhdistä kilpailu piikkiisi

Sinun ' piikki Tätä kutsumme kattavaksi intohimoksesi/kiinnostuksesi/uratavoitteeksesi. Esimerkiksi piikkisi voi olla loistava koripalloilija, blogin luominen tuhansien seuraajien kanssa, insinööritutkimuksen tekeminen jne. Mitä vahvempi piikki, sitä vaikuttavampi olet korkeakouluille koska näytät lahjakkuutta, omistautumista ja intohimoa, joka todennäköisesti jatkuu yliopistossa.

Jos piikkisi liittyy STEMiin, haluat yhdistää nämä kilpailut siihen miten voit. Vaikka et haluakaan olla tietokoneohjelmoija, mieti, miten unelmiesi ura liittyy tietotekniikkaan ja vaatii ohjelmointi-/koodaustaitoja.

Voit esimerkiksi olla kansanterveysanalyytikko ja suunnitella sovelluksen, joka helpottaa vakuuttamattomien ihmisten pääsyä pienituloisiin lääkäreihin. Sitten voit sitoa sen tietotekniikkakokemukseesi ja kilpailuihin, joihin osallistuit. Haluat yhdistää mahdollisimman suuren osan korkeakoulusovellusten tiedoista piikkiisi kuin mahdollista, ja tietojenkäsittelytieteen kilpailut ovat hieno asia sisällyttää.

#4: Älä tunne, että sinun täytyi voittaa, jotta se laskisi

Monilla opiskelijoille tarkoitetuilla tietojenkäsittelytieteen ja koodauskilpailuilla on tuhansia kilpailijoita, ja vain pieni osa osallistujista voittaa palkinnon. Lisäksi monet on tarkoitettu opiskelijoille tietotekniikan taitojensa kehittämiseen, joten parannusta arvostetaan enemmän kuin alun korkeat pisteet. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse viedä kultamitalia kotiin, jotta kilpailukokemuksesi olisi tärkeä.

Tietotekniikkakilpailuun valmistautuminen vie aikaa, taitoa ja vahvaa työmoraalia, kaikki korkeakoulujen arvostamat ominaisuudet. Joten jos työskentelet kovasti valmistautuaksesi kilpailuun, muista silti sisällyttää se sovelluksiisi, vaikka et lopulta sijoittaisi.

vartalo-seuraava askel

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset