11 parasta katolista korkeakoulua: löydä oikea sinulle

feature_bible_catholic_colleges

Olitpa katolinen vai et, olet todennäköisesti kuullut joistakin katolisista korkeakouluista Yhdysvalloissa. Nämä yksityiset instituutiot noudattavat katolista henkistä perinnettä, mikä tarkoittaa, että ne edistävät taiteiden koulutusta, yhteisöpalvelua ja etiikkaa. Vaikka sinun ei tarvitse olla katolinen opiskellaksesi yhdessä näistä kouluista, monet katoliset opiskelijat nauttivat akateemisesta ilmapiiristä, joka heijastaa ja tukee heidän uskoaan.

Tässä oppaassa esitellään Valintamme 11 parhaasta katolisesta korkeakoulusta ja tarjoa vinkkejä päättääksesi, onko katolinen yliopisto ihanteellinen valinta sinulle. Ennen kuin pääsemme siihen, käymme läpi tarkalleen mitä katoliset korkeakoulut ovat ja millaista kokemusta ne voivat tarjota opiskelijoille.Mitä ovat katoliset korkeakoulut?

Katoliset korkeakoulut ovat instituutioita, joita katolinen kirkko hallinnoi yksityisesti. Ota huomioon, että ei ole julkisia katolisia korkeakouluja Yhdysvalloissa koulujen uskonnollisen kuuluvuuden vuoksi. Tällä hetkellä pelkästään Yhdysvalloissa on yli 200 katolista korkeakoulua ja yliopistoa.

Suurin osa katolisista korkeakouluista on osa Katolisten korkeakoulujen ja yliopistojen liitto (ACCU) , joka toimii äänenä kouluille, jotka tukevat katolisen korkeakoulutuksen tehtävää ja mallia.

Mukaan AKKU , Katoliset instituutiot määrittelevätneljä pääperiaatetta:

 • Jaettu kristillinen visio ja tavoitteet
 • Heijastus uskon valossa
 • Uskollisuus perinteisiin
 • Sitoutuminen palveluun

Näiden neljän periaatteen noudattaminen on saanut monet katoliset korkeakoulut jakamaan useita piirteitä, kuten seuraavat:

 • Kampuksen kappeli (t) palvontaan, messuun ja muuhun uskonnolliseen toimintaan
 • Kampuspalvelus, joka hoitaa kaikkia kampuksen hengellisiä ryhmiä ja aktiviteetteja
 • Painotetaan taiteita ja monipuolisen koulutuksen saamista
 • Vaaditut teologia- ja / tai filosofiatunnit
 • Lukuisat mahdollisuudet harjoittaa vapaaehtoistyötä
 • Painopiste kampuksen asumisessa, jossa asuinrakennukset / asuntoloista erotetaan tyypillisesti sukupuolen mukaan

Katoliset korkeakoulut voivat kuulua moniin seurakuntiin mukaan lukien augustinolainen, kristityt veljet, benediktiiniläiset, dominikaaniset, fransiskaanilaiset, Pyhä Risti, jesuiitat ja niin edelleen.

Ehkä yllättävää, sinun ei tarvitse olla katolinen (tai kristitty tai edes uskonnollinen) opiskellaksesi katolisessa yliopistossa . Katoliset korkeakoulut hyväksyvät hyvin kaikenlaisten uskontojen ja taustojen opiskelijoita, ja pyrkivät juurruttamaan kaikille sekä henkistä että hengellistä valaistumista.

Joten minkälaisen kokemuksen voi odottaa saavan katolisessa yliopistossa? Katsotaanpa.

body_church_open_bible

Mitä odottaa katolisissa korkeakouluissa

Katolisten korkeakoulujen elämä voi olla melko ainutlaatuista.

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että kaikki katoliset korkeakoulut eivät ole samanlaisia.Jotkut ovat paljon edistyksellisempiä tai liberaalimpia, kun taas toiset ovat selvästi perinteisempiä ja konservatiivisempia.(Yleensä jesuiittakorkeakoulut ovat liberaaleja kuin muut katoliset korkeakoulut; tämä on yksi syy, miksi olemme luoneet erillisen oppaan parhaista jesuiittakollegioista.)

Ei ole harvinaista, että jotkut katoliset opiskelijat syyttävät progressiivisempia katolisia korkeakouluja olemisesta 'Katolinen vain nimessä' tai CINO . Jotkut katolilaiset suhtautuvat usein halveksuneena näihin yliopistoihin, koska he eivät ole tarpeeksi katolisia ja kannattavat katolista henkistä perinnettä, mutta eivät paljon muuta, mikä liittyy uskontoon.

Vaikka muutamat valitut katoliset korkeakoulut ovat suurempia, arvostetuimpia yliopistoja, kuten Notre Dame ja Georgetown, useimmat katoliset korkeakoulut ovat melko pieniä eikä niitä tunneta laajalti , usein alle 10000 opiskelijaa yhteensä.

Myös ympäristö voi vaihdella paljon , kaupunkien kaupunkimaisemista maaseudun ja esikaupunkien kampuksille. Esimerkiksi Amerikan katolinen yliopisto sijaitsee kansakunnan sydämessä Washington DC: ssä, kun taas Villanova sijaitsee Philadelphian esikaupungissa.

Mitä muuta voit odottaa katolisten korkeakoulujen kanssa? Yleensä suuri painotus taiteisiin. Katolinen henkinen perinne keskittyy henkiseen harjoittamiseen ja siihen, että usko ja järki voivat esiintyä rinnakkain (eivätkä välttämättä ole ristiriidassa keskenään); Siksi opiskelijoita kannustetaan suorittamaan laaja valikoima luokkia ja joskus jopa vaaditaan luentoja teologiasta ja / tai filosofiasta.

hyviä keskustelunaiheita yliopistolle

Nyt sitten,mitä opiskelijat todella ajattelevat katolisista korkeakouluista?

Monet opiskelijat Redditissä samaa mieltä siitä, että kokemuksesi katolisessa korkeakoulussa voi olla todella niin uskonnollista (tai ei-uskonnollista) kuin haluat.

Tässä eräs opiskelija kirjoitti katolisesta yliopistostaan:

Meillä on kampuksella kaunis kirkko ja läheiset siteet Vincentian-järjestykseen. Ketään ei kuitenkaan pakoteta palvomaan. Sen [sic] siellä, jos haluat sen, tai voit mennä juutalaisten, islamilaisten, protestanttien tai uskontojenvälisiin palveluihin. Meillä on suuri LGBT-luku ja vastaava, 15 uskonnollista klubia. '

Näin eräs toinen opiskelija kuvaili kokemustaan ​​katolilaisessa yliopistossa:

Jokaisen on käytävä kahta teologista kurssia, mutta ne eivät välttämättä keskity kristinuskoon ja / tai katolismiin. Monissa luokkahuoneissa on ristiinnaulittuja, mutta kukaan ei ole koskaan työntänyt uskontoaan minulle. Ei-katolilaisena olen erittäin tyytyväinen kokemuksiini uskonnosta täällä. '

Valitettavasti, koska kaikki katoliset korkeakoulut ovat yksityisiä, ne voivat kalliiksi . Läsnäolon nettokustannukset (apurahojen tai apurahojen jälkeen) vuodessa voivat vaihdella noin 7000 dollarista lähes 40 000 dollaria .

Yleisesti ottaen pienemmät, vähemmän tunnetut katoliset korkeakoulut maksavat paljon vähemmän kuin tunnetuimmat, korkeasti arvostetut. Tämän seurauksena sinun on todella mietittävä, onko harkitsemasi katolisen yliopiston hinta sen arvoinen.

body_good_ok_bad_rankings

Parhaat katoliset korkeakoulut: Menetelmät sijoitusten takana

Ennen kuin esitämme parhaat katoliset korkeakoulut, käy hetki läpi menetelmä, jota käytimme luettelomme laatimiseen.

Parhaita katolisia korkeakouluja määrittäessämme tarkastelimme pääasiassa seuraavia viittä tekijää:

 • Kansalliset sijoitukset: Tarkastelimme erityisesti kansallisten korkeakoulujen ranking-listoja US News , Forbes ja kapealla; mitä korkeampi koulu sijoittui näihin luetteloihin, sitä paremmin se toimi luettelollamme

 • Fuksi säilyttämisaste: Osoittaa, kuinka suuri osa ensimmäisen vuoden opiskelijoista pysyi koulussa ensimmäisen vuoden jälkeen; mitä korkeampi osuus, sitä korkeammalle luokitimme kyseisen koulun

 • Valmistumisaste: Neljän vuoden kuluessa valmistuneiden opiskelijoiden prosenttiosuus

 • Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde: Kuinka monta opiskelijaa professoria kohti on; mitä pienempi suhde, sitä parempi, koska tämä tarkoittaa yleensä pienempiä luokkakokoja ja enemmän mahdollisuuksia yksilölliseen huomiota

 • Mediaani alkupalkka: Tutkinnon suorittaneiden mediaanitulot; korkeammat palkat tarkoittavat sitä, että koulu sijoittui listallamme korkeammalle

Ole tietoinen siitä me päätimme ei sisällyttää luetteloon jesuiittakorkeakoulut parhaista katolisista korkeakouluista muutamista syistä:

 • Olemme jo haja aerillinen rankinglistaparhaat jesuiittaopistot

 • Jesuiittakoulut ovat yleensä ei niin perinteinen kuten muut katoliset korkeakoulut ovat

 • Jos sisällytämme tähän jesuiittakoulut, he ottavat suurimman osan tästä luettelosta , koska myös jesuiittojen korkeakoulut ovat yleisesti korkealla-pohjimmiltaan halusimme valaista joitain vähemmän tunnettuja, korkealaatuisia katolisia korkeakouluja, jotka pyrkivät työntymään ranking-listojen pohjalle korkealuokkaisten jesuiittakoulujen määrän vuoksi

Nyt kun olemme tarkastelleet rankingimme taustalla olevaa metodologiaa, pääsemme todelliseen luetteloon!

Yhdysvaltojen 11 parasta katolista korkeakoulua

Tässä on viipymättä Yhdysvaltain parhaiden katolisten korkeakoulujen valintamme. Muista, että tämä luettelo ei koske jesuiittakorkeakouluja , josta meillä on erillinen opas täällä.

body_notre_dame_golden_domeKuuluisa kultainen kupoli Notre Damen yliopistossa( Nathan Rupert / Flickr)

# 1: Notre Damen yliopisto

Sijoitettu 20 parasta yliopistoa valtakunnallisesti useilla korkeakoulujen ranking-listoilla Notre Dame on johtava katolinen laitos, joka sijaitsee Keskilännessä.

Vuonna 2018 a ennätykselliset 22 200 hakijaa kilpaili ensimmäisen vuoden pääsystä tähän erittäin kilpailukykyiseen yksityiseen laitokseenalle 1 viidestä hyväksytään.

Notre Damen kampus sijaitsee noin 100 mailin päässä Chicagosta, mutta koulussa ja sen ympäristössä on vielä paljon tehtävää. Kreikan elämää ei ole, mutta opiskelijoiden on hauskaa seurustella asuinhuoneissa, jalkapallopeleissä ja kampuksella sijaitsevassa Legends-pubissa. Irlantilaiset taistelevat ovat kuuluisia NCAA: n divisioona I -joukkueet , erityisesti heidän parhaimmillaan sijoittunut jalkapallojoukkue.

Notre Dame omaksuu voimakkaasti katolisen identiteettinsä ja rohkaisee jatkuvasti opiskelijoita osallistumaan yhteisöpalveluun. Asuinpaikassa on yli 40 Pyhän Ristin papia ja yli 50 kampuksen kappelia.

Notre Damella on erittäin korkea fuksi säilyttämisaste 98% ja neljän vuoden valmistumisaste 91%. Täältä valmistuneilla on myös suurin katolisen korkeakoulun mediaanipalkka: 65300 dollaria.

 • Sijainti: Notre Dame, IN
 • Hyväksymisaste: 18%
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 8,617
 • Suositut majorit: Rahoitus, konetekniikka, valtiotiede
 • Notre Damen pääsyvaatimukset

# 2: Villanovan yliopisto

Tunnettu yliopisto sijoittuu jatkuvasti 100 parhaan joukkoon ( 50 parastaUS News ) ja sijaitsee vain 12 mailia Philadelphian ulkopuolella,Villanova on ainoa augustinolainen katolinen instituutio Yhdysvalloissa.

Pääsymaksut ovat täällä kilpailukykyisiä, ja alle 30% hakijoista pääsee sisään. Villanovalla on myös korkea lukuvuosi, 96%, mikä osoittaa, että suurin osa opiskelijoista on tyytyväisiä koulutukseensa ja kokemuksiinsa täällä.

Laitos perustettiin vuonna 1842 ja pyrkii siihen auttaa opiskelijoita tulemaan eettisiksi johtajiksi jotka ovat sitoutuneet palveluun ja positiivisiin muutoksiin. Villanova tunnetaan NCAA-urheilutiimeistään ja tarjoaa yli 250 kerhoa ja opiskelijaorganisaatiota, mukaan lukien kreikkalaisen järjestelmän.

Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde on 11: 1 , ja noin 40 prosentilla luokista on alle 20 opiskelijaa.

 • Sijainti: Villanova, PA
 • Hyväksymisaste: 29%
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 6,917
 • Suositut majorit: Liiketoiminta, tekniikka, viestintä
 • Villanovan pääsyvaatimukset

# 3: Portlandin yliopisto

Portlandin yliopisto sijaitsee Oregonissa sijaitsevassa bluffissa, josta on näkymät Portlandin kaupunkiin, ja se on arvostettu katolinen yliopisto, jolla on vaikuttava 90%: n säilyvyys. Laitos ontällä hetkellä # 2 US NewsParhaiden länsimaisten yliopistojen luettelo .

Pyhän Ristin seurakuntaan kuuluva UP, kuten sitä kutsutaan, edistää humanististen, taiteellisten ja tieteidenvälisiä tutkimuksia sekä uskoa ja palvelua. Kampusministeriö-ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden olla suoraan yhteydessä myös katoliseen uskoon.

Opiskelijat täällä voivat valita joukosta yli 40 suurta ja 30 alaikäistä ja heillä on pääsy erilaisiin aktiviteetteihin, kuten urheilutapahtumiin ja luentoihin.

UP: n opiskelija-tiedekunnan suhde on 12: 1, mikä tarkoittaa, että opiskelijat saavat hyvän määrän henkilökohtaista huomiota professoreilta.

 • Sijainti: Portland, OR
 • Hyväksymisaste: 75%
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 3,788
 • Suositut majorit: Psykologia, biologia, markkinointi
 • UP Pääsyvaatimukset

body_providence_collegeProvidence College Rhode Islandilla( Lawrence OP / Flickr)

# 4: Providence College

Sijalla # 1US NewsParhaiden pohjoisten alueellisten yliopistojen luettelo ,Providence College on ainoa yhdysvaltalainen korkeakoulu, jota johtaa Dominikaaniset veljekset. Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden säilyttämisaste on vaikuttava 92%, ja opiskelijoilla on valittavana lähes 50 päätoimialaa ja yli 110 klubia.

Katolinen usko on syvällä PC: ssä: Pyhän Dominicuksen kappeli istuu kampuksen keskellä, krusifiksit näkyvät useimmissa luokkahuoneissa, ja joka vuosi monet opiskelijat tekevät vapaaehtoistyötä kampusministeriön kautta. Kaikki opiskelijat ovat myös vaaditaan teologian ja filosofian kursseille .

PC: llä on hyvä opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde 12: 1, ja yli 50% koulun luokista on alle 20 opiskelijaa.

 • Sijainti: Providence, RI
 • Hyväksymisaste: 49%
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 4,379
 • Suositut majorit: Koulutus, yhteiskuntatieteet, biolääketiede
 • PC: n pääsyvaatimukset

# 5: Molloy College

Vaikka Molloy College ei ole kovin rankattu muissa katolisten korkeakoulujen luetteloissa, se on listallamme # 5 lähinnä sen vuoksi korkea fuksi säilyttämisaste (88%) , vaikuttava opiskelija-tiedekunnan suhde (10: 1) ja korkea mediaanipalkka valmistuneille (60900 dollaria).

Molloyssa opiskelijat voivatvalitse yli 50 akateemisen ohjelman ja noin 60 opiskelijaklubin joukosta. Heillä on myös mahdollisuus hybridi-, verkko-, yö- tai viikonlopputunneille. Koulu sai A-luokan arvo markkinarakolle , mikä osoittaa, että useimmat opiskelijat uskovat koulutuksensa olevan kustannusten arvoinen.

Dominikaanisten perinteiden juurtunut Molloy pyrkii auttamaan opiskelijoita tulemaan eettisiksi johtajiksi, jotka arvostavat Dominikaanisen elämän neljää pilaria: opiskelu, palvelu, hengellisyys ja yhteisö. Kampusministeriöiden toimisto tukee toimintoja, kuten hengellisiä retriittejä, rukouspalveluja, messuja ja vapaaehtoisprojekteja.

 • Sijainti: Rockville Center, NY
 • Hyväksymisaste: 81%
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 3,439
 • Suositut majorit: Psykologia, koulutus, hoitotyö
 • Molloy Collegen pääsyvaatimukset

# 6: Daytonin yliopisto

Daytonin yliopisto onsijoittui 200 parhaan yliopiston joukkoon useilla listoillamukaan lukien US News ja sillä on yleinen A-taso kapealla . Sen 90%: n fuksi säilyttämisaste ja vaikuttava mediaanipalkka (55700 dollaria) tekevät siitä loistavan valinnan katolisen koulutuksen kannalta.

UD sijaitsee noin tunnin matkan päässä sekä Cincinnatista että Columbuksesta. Opiskelijoilla on yli 80 päätoimittajaa ja 200 kampuseuraa, joista valita.

Kuten monet katoliset korkeakoulut, UD työskentelee ahkerasti kannustaakseen opiskelijoita suorittamaan palveluprojekteja ja vapaaehtoistyötä kampusministeriön kautta. Koulussa järjestetään myös useita hengellisiä retriittejä.

 • Sijainti: Dayton, Ohio
 • Hyväksymisaste: 72%
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 8,617
 • Suositut majorit: Koneenrakennus, viestintä, markkinointi
 • UD: n pääsyvaatimukset

body_stonehill_college_grottoLuola Stonehill Collegessa Massachusettsissa( Massachusettsin matka- ja matkailutoimisto / Flickr)

# 7: Stonehill College

Pyhän Ristin seurakunnan perustaman Stonehill Collegen korkeakoulujen 88%: n säilyvyysaste on korkea ja 75%: n neljän vuoden valmistumisaste.

Korkeakoulu perustettiin vuonna 1948 ja rohkaisee kaikkia opiskelijoita olemaan intohimoisia moraalin, hengellisyyden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden suhteen, mutta myös löytämään ainutlaatuisen kutsumuksensa. Monimuotoisuus on olennainen osa Stonehilliä ja sen tehtävää.

Kun kampus sijaitsee vain 22 mailin päässä Bostonista ja yli 90% opiskelijoista asuu kampuksella, opiskelijoilla on loputtomat mahdollisuudet hauskaa, kampuskonserteista ja opintomatkoista koulun lahjakkuusnäyttelyyn. Stonehill tarjoaa myös hengellistä toimintaa, retriittejä ja klubeja kaiken uskonnon ja taustan omaaville opiskelijoille.

Noin 50 päätoimittajaa on tarjolla tässä koulussa 99% senioreista, jotka harjoittavat jonkinlaista harjoittelua, harjoittelua, ulkomailla opiskelua tai muuta todellista kokemusta . Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde on 12: 1, ja noin 50% luokista on alle 20 opiskelijaa.

 • Sijainti: Easton, MA
 • Hyväksymisaste: 70%
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 2,535
 • Suositut majorit: Biologia, talous, psykologia
 • Stonehillin pääsyvaatimukset

# 8: Saint Anselm College

Benediktiinien vuonna 1889 perustama Saint Anselm College on listallamme 8. sijalla ensisijaisesti sen seurauksena erinomainen 11: 1 opiskelija-tiedekunta-suhde (ilman opintoavustajia!) ja 89% fuksi pysyvyydestä. Vieläkin vaikuttavampaa, 99% vuoden 2018 luokasta työskenteli kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Täällä opiskelijoilla on lähes 100 pää- ja alaikäistä, joista valita, ja runsaasti mahdollisuuksia tehdä julkista palvelua. Saint Anselmin opiskelijat, tiedekunnat ja henkilökunta lahjoittavat vuosittain yli 50000 palvelua tuntia yhteisölle. Kapealla Saint Anselm sai Arvosana sen arvosta , mikä osoittaa, että täällä olevat opiskelijat kokevat yleensä, että heidän rahansa käytettiin hyvin.

Hengellisellä puolella koulua palvelee 24 Saint Benedict -munkin ritarikuntaa, jotka asuvat kampuksella Saint Anselmin luostarissa. Saint Anselm tarjoaa myös useita kampusministeriön tapahtumia , hengellisistä retriiteistä meditaatioistuntoihin ja päivittäiseen messuun kampuksen Abbey-kirkossa.

 • Sijainti: Manchester, NH
 • Hyväksymisaste: 77%
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 2,050
 • Suositut majorit: Kriminologia, liike, hoitotyö
 • Saint Anselmin pääsyvaatimukset

# 9: Amerikan katolinen yliopisto

Amerikan katolinen yliopisto on yksi parhaista opiskelija-tiedekunta-suhteista (7: 1) kaikista katolisista korkeakouluista, mikä tarkoittaa, että täällä oleville opiskelijoille taataan jakamaton, henkilökohtainen huomio professoreiltaan, joilla tällä hetkellä on A-taso kapealla .

CUA: lla on myös melko korkea 86%: n fuksi säilyttämisaste ja se on luokiteltu 150 parhaan kansallisen yliopiston mukaanUS News .

CUA: n opiskelijat voivat valita yli 60 perustutkinto-ohjelmaa ja 80 kampusklubia ja -organisaatiota . Kampusministeriön kautta he voivat myös tehdä lähetysmatkoja Keski-Amerikkaan ja auttaa vapaaehtoisesti auttamaan kodittomia ja muita heikommassa asemassa olevia ryhmiä. CUA tarjoaa myös hengellisiä retriittejä, messua, pyhiä tiloja ja hengellistä ohjausta.

 • Sijainti: Washington, DC
 • Hyväksymisaste: 84%
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 3,332
 • Suositut majorit: Arkkitehtuuri, hoitotyö, valtiotiede
 • CUA: n pääsyvaatimukset

body_university_of_san_diegoSan Diegon yliopisto( Loren Kerns / Flickr)

# 10: San Diegon yliopisto

Vuonna 1949 perustettu San Diegon yliopisto onsijoittui 150 parhaan paikan joukkoon useimmissa korkeakoulujen rankinglistoissamukaan lukienUS News(jossa se on 100 parhaan joukossa ). Koulu on korkea 89% fuksi säilyttämisaste ja Arvosana kapealla , mikä osoittaa, että useimmat opiskelijat ovat erittäin tyytyväisiä kokemuksiinsa täällä.

USD sijaitsee 15 minuutin päässä San Diegon keskustasta paljon tarjottavaa opiskelijoille , mukaan lukien yli 175 kampuseuraa, kreikkalaista elämää ja läheisiä rantoja; sillä on myös yli 40 päätoimittajaa.

Laitos toivottaa kaikki uskonnolliset opiskelijat, opettajat ja henkilökunnan tervetulleeksi-kaikkipäästämättä irti sen katolisista perinteistä. Yliopistoministeriö järjestää päivittäin messuja ja sponsoroi erilaisia ​​hengellisiä retriittejä, ryhmiä ja vapaaehtoistyötä.

Samaan aikaan kristillisen hengellisyyden keskus järjestää luentoja ja työpajoja opiskelijoille, kun taas katolisen ajattelun ja kulttuurin keskus isännöi katolisia suuntautuneita ohjelmia ja tapahtumia.

USD: n valmistuneet jatkavat a kiinteä mediaanipalkka 55900 dollaria .

 • Sijainti: San Diego, Kalifornia
 • Hyväksymisaste: 53%
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 5,855
 • Suositut majorit: Liiketoiminta, yhteiskuntatieteet, tekniikka
 • USD: n pääsyvaatimukset

#yksitoista: St. Thomasin yliopisto, Minnesota

88% fuksi säilyttämisaste ja A-taso kapealla , St. Thomasin yliopisto Minnesotassa (ei pidä sekoittaa St. Thomasin yliopistoon Texasissa) on vankka valinta katoliseen koulutukseen. Se on tällä hetkellä sijoittui 150 parhaan kansallisen yliopiston joukkoon mennessäUS News.

St. Thomas tarjoaa valtavasti yli 150 pää- ja alaikäistä tonnia mahdollisuuksia poikkitieteelliseen tutkimukseen . Kaikkia luokkia opettavat professorit, ei opettajat.

Yksi tämän yliopiston hieno piirre on sen erilaisia ​​yhteyksiä suuryritysten, startup-yritysten ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa , jotka auttavat tarjoamaan opiskelijoille harjoittelupaikkoja ja reaalikoulutusta. Itse asiassa 93% valmistuneista työskentelee kahdeksan kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Pyhä Thomas on sitoutunut perinteisiin katolisiin arvoihin, jotka ovat ihmisarvo, usko ja järki, akateeminen huippuosaaminen ja kiitollisuus. Kampuspalveluksen keskus kannustaa kaikkien opiskelijoiden, myös muiden kuin katolisten taustojen, henkistä kehitystä. Koululla on myös uskontojen välinen neuvosto, joka edistää eri uskontojen ymmärtämistä.

pitäisikö minun tehdä teko uudelleen
 • Sijainti: St. Paul, MN
 • Hyväksymisaste: 82%
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 6,395
 • Suositut majorit: Biologia, liike, filosofia

body_yes_no_maybe_yellow_bubbles

Onko katolinen korkeakoulu sinulle sopiva? 4 harkittavaa kysymystä

Katolilaisia ​​korkeakouluja on monia, joista valita, joten mistä tiedät, sopiiko tietty koulu sinulle parhaiten? Tässä ovat neljä kysymystä kysyä itseltäsi, ennen kuin sitoutut katoliseen korkeakouluun.

# 1: Pidätkö koulusta kokonaisuutena?

Ensinnäkin, mieti, mikä vetää sinut tähän katoliseen kouluun, paitsi sen katolinen kuuluminen (jos etsit jotain). Millaista asetusta haluat? Pidätkö kreikkalaisesta elämästä?

Tässä on tarkempia kysymyksiä itsellesi:

 • Pidätkö kampuksesta ja ympäröivästä alueesta? Jotkut katoliset korkeakoulut sijaitsevat kaupungeissa, kun taas toiset ovat esikaupunkialueita tai maaseutua. Kampuksen ympäristö voi vaikuttaa sosiaaliseen elämään sekä harjoittelumahdollisuuksiin ja työkokemukseen. Yritä käydä kampuksella saadaksesi tuntuman opiskelijaelämästä ja siitä, voitko kuvitella itsesi siellä elävän ja menestyvän.
 • Aiotko osallistua mihin tahansa klubiin tai urheiluun? Jos oppitunnit ovat sinulle tärkeitä, sinun kannattaa valita katolinen korkeakoulu, joka tarjoaa erilaisia ​​järjestöjä ja urheilulajeja, joita voit harrastaa. Suuremmilla ja tunnetuimmilla katolisilla korkeakouluilla on tyypillisesti enemmän aktiviteetteja ja ryhmiä, joista valita. Harkitse myös, haluatko liittyä veljeyteen tai seurakuntaan, koska joillakin katolilaisilla korkeakouluilla ei ole kreikkalaista järjestelmää.
 • Haluatko kehittää itseäsi hengellisesti? Jos näin on, sinun tulisi yrittää asettaa etusijalle katoliset korkeakoulut, jotka tarjoavat suuren määrän henkisesti suuntautuneita aktiviteetteja ja tapahtumia, kuten retriittejä, meditaatioita, tutkimusryhmiä, messuja ja niin edelleen.

# 2: Voitteko varata osallistua?

Koska kaikki katoliset korkeakoulut ovat yksityisiä, he voivat saada melko kallis , etenkin korkeammalle luokitellut ja tunnetut.

Tässä on yleiskatsaus kunkin ylläolevan katolisen korkeakoulun nettokustannuksiin. Muista, että nettokustannukset ovat osallistumisen kokonaiskustannukset jälkeen kaikki apurahat tai apurahat. Kaikki koulut on järjestetty kalleimmasta vähiten .

Suosituimmat katoliset korkeakoulut

Nettokustannukset vuodessa

10. San Diegon yliopisto

38 592 dollaria

Neljä. Providence College

36 099 dollaria

2. Villanovan yliopisto

35 491 dollaria

9. Amerikan katolinen yliopisto

35 214 dollaria

6. Daytonin yliopisto

35,077 dollaria

7. Stonehill College

33 583 dollaria

3. Portlandin yliopisto

33 327 dollaria

8. Saint Anselm College

31 492 dollaria

yksitoista. St. Thomasin yliopisto, Minnesota

31470 dollaria

1. Notre Damen yliopisto

27 453 dollaria

5. Molloy College

26 977 dollaria

Kuten näette, kustannukset osallistua johonkin näistä katolisten huippuopistoista voivat vaihdella noin 27 000 dollaria vuodessa 39 000 dollariin - se on iso 12 000 dollarin ero. Ja nämä kustannukset ovat jälkeen apurahoja tai apurahoja myönnetään, mikä tarkoittaa sitä, että voit odottaa maksavansi taskusta tai lainoilla vuosittain.

Ei voida kiistää, että katoliset korkeakoulut voivat kalliiksi ja joissakin tapauksissa jopa erittäin korkeaksi pienituloisten opiskelijoiden poissulkeminen . Varmista, että sinulla ja vanhemmillasi on varaa valitsemallesi katoliselle yliopistolle hyvissä ajoin, ennen kuin sitoudut virallisesti sinne.

Jos tarvitset apua korkeakoulun maksamiseen, lue asiantuntijaoppaamme lukiolaisille tarkoitetuista apurahoista ja helposti haettavista apurahoista.

body_catholic_university_of_america_statueUskonnollinen patsas Amerikan katolisessa yliopistossa( Lawrence OP / Flickr)

# 3: Kannatatko katolista henkistä perinnettä ja periaatteita?

Riippumatta siitä, onko valitsemasi katolinen korkeakoulu perinteisempi vai ei, sinun on tarkistettava, että olet kunnossa katolisen henkisen perinteen ja koulun periaatteiden kanssa.

Toisin sanoen, kannatteko sen painottamista monipuolisen koulutuksen ja vapaaehtoistyön saamiseen yhteisössä? Mitä mieltä olet yhden sukupuolen asuinrakennuksista? Oletko kunnossa, kun sinulla on kirkko tai kappeli (tai useita kappeleita) ja pappeja / papinaisia ​​kampuksella?

Jos tuet innokkaasti kaikkea tätä, katolinen korkeakoulu kuulostaa siltä, ​​että se sopisi sinulle hyvin.

Jos luulet, että sinulla on ongelmia katolisen taustan kanssa koulussa, katolinen koulu ei ehkä ole sinua varten. (Älä unohda, että jotkut katoliset korkeakoulut ovat paljon katolisempia kuin toiset, joten on tärkeää tarkistaa kampus nähdäksesi kuinka vallitsevat uskonnolliset taustat ovat.)

Jos etsiterittäinkonservatiiviset katoliset korkeakoulut, tutustu Newman-opas nähdäksesi mitkä koulut tekivät leikkauksen.

# 4: Onko sillä luokkia ja päämiehiä, jotka vetoavat sinuun?

Viimeiseksi, varmista, että katoliset korkeakoulut, jotka olet harkinnut, tarjoavat todella kiinnostavia majoreita ja kursseja.

Joillakin katolilaisilla korkeakouluilla on paljon enemmän akateemisia ohjelmia kuin muilla , joten jos haluat monenlaisia ​​vaihtoehtoja, kannattaa harkita kouluja, kuten St. Thomasin yliopisto, joka tarjoaa yli 150 pää- ja alaikäistä.

Johtopäätös: Mitä parhaat katoliset korkeakoulut merkitsevät sinulle

Yhdysvalloissa on satoja katolisia korkeakouluja, ja monet niistä kuuluvat katolisten korkeakoulujen ja yliopistojen liittoon (ACCU). Katoliset korkeakoulut ovat yksityisomisteisia instituutioita, jotka seuraavat katolista älyllistä perinnettä etiikan, monipuolisen opetussuunnitelman ja yhteisöpalvelun edistäminen.

Ne voivat kuitenkin vaihdella huomattavasti ominaisuuksiensa suhteen, esimerkiksi millaisella alueella he työskentelevät, vaativatko he opiskelijoita filosofian tai teologian kursseilta ja erottavatko he rakennukset ja asuntolat sukupuolen mukaan.

Jotkut katoliset korkeakoulut ovat paljon konservatiivisempia ja perinteisempiä kuin toiset. Silti sinun ei tarvitse olla katolinen osallistua katoliseen yliopistoon: kuten monet Redditin opiskelijat ovat huomanneet, voit tehdä kokemuksestasi niin uskonnollisen tai uskonnottoman kuin haluat.

Tarkastelimme eri tekijöitä saadaksemme luettelon yhdestätoista parhaasta katolisesta korkeakoulusta Yhdysvalloissa, jotka ovat seuraavat:

 1. Notre Damen yliopisto
 2. Villanovan yliopisto
 3. Portlandin yliopisto
 4. Providence College
 5. Molly College
 6. Daytonin yliopisto
 7. Stonehill College
 8. Saint Anselm College
 9. Amerikan katolinen yliopisto
 10. San Diegon yliopisto
 11. St. Thomasin yliopisto, Minnesota

Jos olet viime kädessä epävarma siitä, onko katolinen korkeakoulu sinulle sopiva, niin se auttaa kysy itseltäsi nämä neljä avainkysymystä :

 • Pidätkö koulusta kokonaisuutena?
 • Onko sinulla varaa osallistua?
 • Kannatatko katolista henkistä perinnettä ja periaatteita?
 • Onko sillä luokkia ja pääaineita, jotka vetoavat sinuun?

Kun olet vastannut näihin, olet matkalla selvittämään, voisivatko katoliset korkeakoulut olla sinulle sopivia-onammatillisesti ja hengellisesti.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.