11 parasta arkkitehtuurikoulua alakoululaisille

ominaisuus_arkkitehtuurikoulut.jpg

Rakastatko rakennusten tutkimista ja haaveiletko urasi suunnittelusta? Jos näin on, mietit luultavasti, mistä saat parhaan arkkitehtuurikoulutuksen. Parhaiden arkkitehtuurikoulujen selvittäminen voi olla vaikeaa, mutta olemme tehneet kovan työn ja koonnut luettelon Yhdysvaltojen 11 parhaasta arkkitehtuurin peruskoulusta .

Jokaisella näistä parhaista arkkitehtuurikouluista on kuvaus, joka selittää, mikä tekee siitä erinomaisen ohjelman, ja sisällytämme myös luettelon kysymyksistä, joiden avulla voit päättää, mikä on sinulle paras arkkitehtuurikoulu.Mikä on arkkitehtikoulu? Miksi haluaisit osallistua yhteen?

Tätä artikkelia varten Olemme määritelleet arkkitehtuurikoulun sellaiseksi, joka tarjoaa kandidaatin tutkinnon (BArch) , joka on vähimmäisvaatimus, joka vaaditaan arkkitehdiksi; tosiasiallisesti on kuitenkin useita erilaisia ​​arkkitehtuuriasteita. Tarvitset joko kandidaatin tai arkkitehtuurin maisterin (MArch) voidaksesi työskennellä arkkitehtina.

Vähintään arkkitehtityö on kandidaatin tutkinto. Nämä ohjelmat ovat yleensä viisi vuotta (sen sijaan, että neljä vuotta kuluu useimpien muiden tutkinto -opintojen ansaitsemiseen), ja sen loppuun mennessä sinulla on tarvittavat kurssit ja kokemus Arkkitehtuurin rekisteröintitesti ja aloittaa arkkitehtityön. Arkkitehtuurin pääaineet oppivat muun muassa arkkitehtuurin teoriasta, rakentamismenetelmistä, luonnoksesta ja rakennesuunnittelusta.

Jotkut koulut tarjoavat myös arkkitehtuurin kandidaatin tai kandidaatin tutkintoja. Nämä nelivuotiset ohjelmat opettavat sinulle samalla arkkitehtuurin perusteet, mutta yksinään he eivät tarjoa tarpeeksi kursseja tai työkokemusta, jotta voit aloittaa työskentelyn arkkitehtina .

Jotkut opiskelijat saavat nämä tutkinnot, koska he haluavat enemmän vapaata taidekasvatusta, he haluavat työskennellä arkkitehtuurikentällä, mutta eivät arkkitehtina, tai he eivät päässeet arkkitehtuurin kandidaattiohjelmaan, mutta haluavat olla hyvin valmistautuneita maisteriksi arkkitehtitutkintoa.

Jos sinulla ei ole arkkitehtuurin kandidaattia, toinen tapa tulla arkkitehdiksi on Hanki arkkitehdin maisterin tutkinto . Arkkitehtuurin maisteriohjelmat kestävät tyypillisesti yhdestä kolmeen vuotta riippuen siitä, kuinka paljon sinulla on arkkitehtuurin taustaa.

Kuinka teimme tämän luettelon parhaista arkkitehtuurikouluista

Sinun ei pitäisi koskaan käsitellä mitään koulujen ranking -luetteloa - myös tätä - absoluuttisena totuutena. Sen sijaan voit käyttää luetteloita lähtökohtana oppiaksesi kouluista, joista saatat olla kiinnostunut.

Luodaksemme parhaiden arkkitehtuurikoulujen sijoituksen otimme huomioon neljä tekijää:

  • Resurssit arkkitehtuurin opiskelijoille: Arkkitehtuurissa ja arkkitehtonisissa työkaluissa on ollut paljon innovaatioita viime vuosina, joten annoimme lisäpisteitä kouluille, jotka pysyivät nykyisen tekniikan tahdissa ja antoivat opiskelijoille pääsyn huipputason arkkitehtuuriohjelmiin ja -resursseihin.
  • Luokan vaihtoehdot: Jokaisen arkkitehtuurin opiskelijan on suoritettava tiettyjä ydinluokkia, mutta parhaat koulut tarjoavat laajan valikoiman kursseja näiden lisäksi, joten sinulla on mahdollisuus keskittyä sinua kiinnostavimpiin alueisiin.
  • Käytännön mahdollisuuksia: Ammatillisen kokemuksen saaminen ennen valmistumista ei pelkästään anna suurta vauhtia, kun aloitat työnhaun, mutta myös sinun on läpäistävä lisenssitesti. Parhaiden koulujen avulla voit helposti hankkia tarvitsemasi kokemuksen riippumatta siitä, vaatiiko se harjoittelun osana kurssityötä, tarjoamalla verkostoitumismahdollisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään työpaikan, tai sisällyttämällä käytännön osia kurssitöihin.
  • Alumnit/arvovaltaa: Tämä on subjektiivisempi tekijä, mutta koulu, joka tunnetaan erinomaisesta arkkitehtuuriohjelmastaan ​​ja tuottaa tunnettuja alumneja, voi helpottaa työn saamista valmistumisen jälkeen.

body_modernbuildings.jpg

11 parasta arkkitehtikoulua opiskelijoille

Tässä on luettelomme Yhdysvaltojen 11 parhaasta arkkitehtuurikoulusta alakoululaisille. Tarkka sijoitus on aina hieman subjektiivinen, joten katso tätä luetteloa enemmän trendinä parhaista korkeakouluista, joilla on arkkitehtuurin pääaineita, niihin, jotka ovat edelleen todella hyviä sen sijaan, että yrittäisi selvittää, miksi numero 2 sijoittuu korkeammalle kuin #3.

Kaikki nämä ohjelmat ovat akkreditoituja Kansallinen arkkitehtitoimikunta .

# 1: Cornellin yliopisto - Ithaca, NY

Cornellin arkkitehtuuriohjelma on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista , mikä tarkoittaa, että sillä on laaja alumni- ja tutkimusverkosto, jota opiskelijat voivat hyödyntää. Cornellista valmistuneita tunnettuja arkkitehtejä ovat Richard Meier, joka suunnitteli Getty Centerin Los Angelesissa, ja Peter Eisenman, joka perusti Arkkitehtuurin ja kaupunkitutkimuksen instituutin New Yorkissa.

Akateemisesti Cornellin arkkitehtuurin opiskelijat noudattavat samaa arkkitehtuurin perusopetusta ensimmäisten kolmen vuoden ajan, mikä antaa opiskelijoille tarvitsemansa kattavan tiedon ja antaa heille mahdollisuuden osallistua valinnaisiin kursseihin kaikkialta yliopistosta.

Kahden viimeisen vuoden aikana opiskelijat keskittyvät yhteen viidestä opintoalueesta : Arkkitehtuuri, kulttuuri ja yhteiskunta; Arkkitehtoninen tiede ja tekniikka; Arkkitehtuurin historia; Arkkitehti -analyysi; ja visuaalinen esitys arkkitehtuurissa.

Cornellin arkkitehtuuriohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä ja/tai opiskella ohjelman NYC- ja Rooman paikoissa koulun pääkampuksen lisäksi Ithacassa, New Yorkissa. Arkkitehtuuriohjelman maineen vuoksi huippukouluna ohjelmasta valmistuville opiskelijoille on usein suuri kysyntä , erityisesti New Yorkin töihin, joissa koululla on lukuisia yhteyksiä.

# 2: Riisin yliopisto - Houston, Teksas

Riisi on tunnettu huippuluokastaan arkkitehtuuriohjelmia ja opiskelija-opettaja-suhde 5: 1 takaa sinulle henkilökohtaisen huomion opintojesi aikana.

Riisin arkkitehtuurin alakoululaiset ilmoittautuvat kuuden vuoden ohjelmaan. Ensimmäiset neljä vuotta kuluvat arkkitehtuurin kandidaatin tutkinnon suorittamiseen. Tämä on vapaiden taiteiden tutkinto, ja se antaa sinulle mahdollisuuden käydä luentoja eri aiheista neljän ensimmäisen vuoden aikana. Tämä on hienoa, jos haluat yhdistää arkkitehtuuritutkimuksesi johonkin toiseen alueeseen, ja Rice kannustaa tätä monien tieteidenvälisten tutkimusten kanssa. Arkkitehtuurikoulu tekee tiivistä yhteistyötä monien muiden Rice -koulujen ja osastojen kanssa, mukaan lukien liiketoiminta, tekniikka ja ympäristötiede.

Neljän vuoden kuluttua käytät toinen vuosi opiskelee yksinomaan arkkitehtuuria , jonka lopussa saat toisen tutkinnon, Bachelor of Architecture, jonka avulla voit työskennellä arkkitehtina. Opiskelijat viettävät yhden vuoden tästä ohjelmasta palkattuina työntekijöinä arkkitehtitoimistoissa ympäri maailmaa, mikä on loistava tapa saada kokemusta ja luoda ammatillisia yhteyksiä.

# 3: Cal Poly, San Luis Obispo - San Luis Obispo, Kalifornia

Cal Poly's Arkkitehtuurin osasto on useita arkkitehtuuriohjelmia, joten voit keskittyä tiettyyn sinua kiinnostavaan alueeseen. Sen arkkitehtuuriosasto on yksi maan suurimmista ja noin yksi joka 20 arkkitehdistä Yhdysvalloissa (ja joka viides Kaliforniassa) valmistui Cal Polystä , mikä tarkoittaa, että on olemassa runsaasti alumniyhteyksiä.

Tämä on erityisen hyödyllistä, koska Cal Poly tarjoaa yhteistyöoppimisvaihtoehto toisen vuoden opiskelijoille, nuorille ja vanhemmille opiskelijoille, joiden avulla he voivat ansaita kurssipisteitä työskennellessään palkkatyössä arkkitehtuuriin liittyvällä alalla. Lisäksi Cal Poly tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden viettää osan vuodesta opiskelusta Euroopassa, Aasiassa tai muissa Yhdysvaltojen kaupungeissa.

# 4: Syrakusan yliopisto - Syracuse, NY

Syracuse oli maan ensimmäinen koulu, joka tarjosi kandidaatin tutkinnon , ja siitä lähtien se on vakiinnuttanut asemansa huippuarkkitehtuurikouluna. Syrakusan maineesta johtuen Arkkitehtuurikoulu pystyy saamaan monet tunnetut arkkitehdit pitämään luentoja koulussa ja on tunnettu esimerkillisestä tiedekunnastaan.

Vaikka Arkkitehtuurikoululla sijaitsee New Yorkin osavaltion pohjoisosassa, sillä on useita työskentely- ja opetustiloja New Yorkissa, jossa opiskelijat voivat opiskella Amerikan suurimman kaupungin arkkitehtuuria. Siellä on myös vahva opiskeluohjelma ulkomaille ja useimmat opiskelijat viettävät vähintään lukukauden opiskellen Syrakusan Firenzen tai Lontoon keskuksissa.

patrick henry college hyväksymisprosentti

# 5: Notre Damen yliopisto - Notre Dame, IN

Notre Damen Arkkitehtuurikoulu korostaa sekä klassista arkkitehtuuria että urbanismia. Kaikkien arkkitehtuurin opiskelijoiden on osallistuttava koulun Rooman opinto -ohjelmaan Roomassa, jossa opiskelijat viettävät vuoden oppiakseen klassista arkkitehtuuria. Itse asiassa, Notre Dame on ainoa koulu Yhdysvalloissa, joka vaatii arkkitehtuuriopiskelijoita viettämään osan ohjelmasta ulkomailla , joka varmistaa, että kaikilla opiskelijoilla on globaalimpi käsitys arkkitehtuurista.

Notre Damen arkkitehtuuriohjelmat tunnetaan myös sitoutumisestaan ​​perusasioihin, niin paljon, että tietokonepohjainen mallinnus otetaan käyttöön vasta opiskelijoiden neljännen opiskeluvuoden aikana. Tämä ei tarkoita sitä, että ohjelma olisi jumissa menneisyydessä: myös Notre Damen arkkitehtuurikoulu korostaa uusien, kestävien ja pitkäikäisten rakennusten suunnittelua , ja se edistää alueen elinkelpoisuutta.

body_florence.jpg

# 6: Virginia Tech - Blacksburg, VA

Virginia Tech Arkkitehtuurin ja kaupunkitutkimuksen korkeakoulu On yksi Yhdysvaltojen suurimmista arkkitehtuurikouluista . Arkkitehtuuri- ja kaupunkitutkimusohjelmassa on yli 2000 opiskelijaa ja se tarjoaa neljä kandidaatin tutkintoa, mukaan lukien kandidaatin tutkinto. Koulun pääkampus on Blacksburgissa, Virginiassa, ja sillä on myös muita kampuksia Alexandriassa, Virginiassa ja Riva San Vitalessa, Sveitsissä.

Neljännen vuoden aikana BArch-opiskelijoilla on mahdollisuuksia kampuksen ulkopuoliseen opiskeluun (joka voi sisältää luokkia, harjoittelujaksoja tai näiden yhdistelmän). Viides vuosi kuluu tekemiseen riippumaton suunnittelututkimus , joka toimii perustutkinnon perustana.

# 7: Rhode Islandin suunnittelukoulu - Providence, Yhdysvallat

RISD: tä pidetään laajalti yhtenä maailman parhaista suunnittelukouluista ja sitä arkkitehtuuriohjelma arvostetaan samalla tavalla. Koulu lähestyy arkkitehtuuria a ainutlaatuinen näkökulma myös.

Koska RISD on kansainvälisesti tunnettu taide- ja muotoilukoulu, arkkitehtuuriosasto yhdistää visuaalisen ja humanistisen koulutuksen ammatilliseen opetussuunnitelmaansa. Tämän avulla opiskelijat voivat lähestyä monimutkaisia ​​arkkitehtonisia ongelmia uudella näkökulmalla ja RISD: stä valmistuneet ovat tunnettuja luovista ongelmanratkaisutavoistaan .

# 8: Pratt -instituutti - Brooklyn, NY

Pratt -instituutti Arkkitehtuurikoulu panee ainutlaatuisen leiman arkkitehtuurin kandidaatin tutkintoon sitoutumalla tutkimaan teknologisia rajoja. Lisäksi Pratt tarjoaa erilaisia ​​kursseja keskittynyttä opiskelua varten.

Sen ainutlaatuisin tarjonta on sen Morfologinen keskittyminen , johon kuuluu muodon opiskelu matematiikan, laskennan, valmistuksen, rakentamisen ja uusien tekniikoiden yhdistelmän avulla (kuinka siistiä se on?). Pratt -instituutti on ylpeä siitä, että hän yhdistää mielikuvituksen eettiseen lähestymistapaan arkkitehtuuriin luodakseen uuden sukupolven kulttuurisesti tietoisia, sosiaalisesti vastuullisia arkkitehteja.

# 9: Texasin yliopisto Austinissa - Austin, Teksas

Arkkitehtuurikoulu UT Austinilla on suuri määrä resursseja opiskelijoille, mukaan lukien Kestävän kehityksen keskus , joka tutkii ympäristöä, taloutta ja sosiaalisia kysymyksiä suunnitellakseen paremmin esteettisesti miellyttäviä rakennuksia, joilla on myönteinen vaikutus ympäristöön ja sosiaaliseen tasa -arvoon. Kampuksella on myös kirjastoja, arkistoja, säilytyslaboratorioita ja tutkimustilaa arkkitehtuurin opiskelijoiden käyttöön.

UT: n Arkkitehtuurikoulu kannustaa kansainvälisiin kokemuksiin ja tarjoaa stipendejä joillekin monista ulkomailla opiskelevista ohjelmista, joihin arkkitehtuurin opiskelijat voivat osallistua. Näitä ovat Meksikon historiallisten rakennusten opiskelu modernin infrastruktuurin kiertämiseen Euroopassa. Opiskelijoiden on myös suoritettava a kuuden kuukauden ammatillinen residenssi hankkia työkokemusta ennen valmistumistaan.

# 10: Etelä-Kalifornian yliopisto ⁠ - Los Angeles, Kalifornia

USC: n opiskelijat Arkkitehtuurikoulu sinulla on pääsy koko 50 000 neliömetrin työtilaan, mukaan lukien luokkahuoneet, tutkimustilat, galleriat, laboratoriot, työpajat ja suunnittelustudiot. Jokaisella arkkitehtuurin opiskelijalla USC: llä on myös 24/7 pääsy omaan henkilökohtaiseen työasemaan jossa he voivat työskennellä projektiensa parissa milloin haluavat.

Monet kuuluisat arkkitehdit ovat valmistuneet USC: stä, mukaan lukien Frank O.Gehry (jonka työhön kuului Bilbaon Guggenheim -museo), Boris Dramov (joka suunnitteli Martin Luther Kingin, Jr. Memorialin) ja Paul Revere Williams (joka suunnitteli lukuisten Hollywoodin koteja) julkkikset).

#yksitoista: Cooper Union - New York, NY

Cooper Union on kouluttanut maan huippuarkkitehteja yli 150 vuoden ajan , joten opiskelijat voivat olla varmoja siitä, että he saavat erinomaista koulutusta täällä. Cooper Union tekee tämän erikoistumalla taiteeseen, arkkitehtuuriin ja tekniikkaan (kuten Rhode Island School of Design on erikoistunut ... hyvin, design).

Koska ne keskittyvät kapeaan joukkoon toisiinsa liittyviä tieteenaloja, Cooper Union tarjoaa opiskelijoilleen tiukan ja syvällisen opintojakson, joka opettaa arkkitehtuuria yhdistelmänä teknisen taidon, kulttuuritietoisuuden, taiteellisuuden ja teknologisen kehityksen kanssa.

arkkitehtuuri-1314416_640

Kuinka valita sinulle paras arkkitehtikoulu

Se, että koulussa on huippuluokan arkkitehtuurin pääaine, ei automaattisesti tarkoita sitä, että se on paras koulu sinulle. Jos haluat opiskella arkkitehtuuria, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset varmistaaksesi, että haet parhaisiin arkkitehtuurikouluihin.

#1: Onko heillä ohjelma, josta olet kiinnostunut?

Kuten edellä todettiin, arkkitehtuuriasteita on useita, ja ensimmäinen askel tutkiessasi koulua on varmistaa, että oppilaitoksessa on se, josta olet kiinnostunut .

Jos haluat kandidaatin arkkitehtuurin, jotta voit aloittaa työskentelyn arkkitehtina heti perustutkinnon jälkeen, koulu, joka tarjoaa vain taiteen kandidaatin tutkinnon arkkitehtuurissa, ei ole paras valinta sinulle, riippumatta siitä, kuinka hyvä sen ohjelma on.

#2: Vastaako heidän painopisteensä tai erikoisuutensa sinun?

Joillakin arkkitehtuuriohjelmilla on erikoisuuksia sellaisilla aloilla kuin kestävä suunnittelu, kaupunkisuunnittelu tai klassinen arkkitehtuuri. Heillä voi myös olla enemmän harjoittelumahdollisuuksia tai alumnia tietyissä kaupungeissa. Tarkkojen kiinnostuksen kohteidesi ei tarvitse ehdottomasti vastata sen koulun kiinnostusta, johon haluat osallistua, mutta se voi tehdä opinnoista mielenkiintoisempia ja räätälöity siihen, mitä haluat oppia .

#3: Mitä käytännön mahdollisuuksia he tarjoavat?

Parhaat arkkitehtuurikoulut tarjoavat käytännön oppimismahdollisuuksia opiskelijoille todella oppimaan, mitä arkkitehdit tekevät, ja sinun on varmistettava, että koulun tarjoamat mahdollisuudet vastaavat sitä, mitä haluat tehdä.

Jotkut koulut tarjoavat suurkaupungin kokemuksen, toisilla on kansainvälisiä ohjelmia, ja jotkut vaativat vuoden harjoittelun valmistuakseen. Mieti, mitkä vaihtoehdot näyttävät sinulle parhailta, ja muista valita koulu, joka tarjoaa haluamasi.

#4: Kuinka pidät muusta koulusta?

Vaikka olet arkkitehtuurin päällikkö, et osallistu arkkitehtuuriohjelmaan kuplassa, joten on tärkeää oppia muusta koulusta. Katso, millaisia ​​asuntoloita on, mitä klubeja ja järjestöjä koulu tarjoaa ja mitä asioita on tehtävä kampuksen ulkopuolella. Kiertoajelu koulussa voi myös auttaa sinua saamaan hyvän käsityksen siitä, onko koulu oikea sinulle.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Tämän vuoden RIT SAT -pisteet ja GPA

Pitäisikö sinun todella liittyä SAT -kesäleirille?

Monet opiskelijat menevät SAT -kesäleirille, kuten Elite tai Kaplan, yrittämään parantaa pisteitäsi. Mutta tarvitsetko todella? Ota selvää tästä.

Mikä on ehdollinen pääsy? Mitä se tarkoittaa sinulle?

Opi mitä tarkoittaa, jos olet saanut ehdollisen hyväksynnän Yhdysvaltain yliopistoon, mitkä koulut tarjoavat ehdollista pääsyä ja pitäisikö sinun hyväksyä.

Täydellinen luettelo Kalifornian 17 taidekoulusta

Etsitkö taidekouluja Kaliforniasta? Tässä on täydellinen luettelo kaikista 17 taidekoulusta, mukaan lukien listamme parhaista 5 taidekoulusta.

Philadelphian yliopiston pääsyvaatimukset

Great Fallsin yliopiston pääsyvaatimukset

Westmont College SAT -tulokset ja GPA

17 parasta korkeakoulua työpaikan löytämiseksi

Haluatko tietää parhaat tutkinnot? Luettelomme parhaat korkeakoulujen pääaineet auttavat sinua löytämään kannattavaa työtä valmistumisen jälkeen.

Pohjois -Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

Amherst Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka huijata SAT: ää

Miten ihmiset ovat jääneet kiinni SAT: n huijaamisesta aiemmin? Lue kaikki mehukkaat skandaalit täältä.

Walmart -apurahan voittaminen: strategiaopas

Mietitkö, kuinka hakea Walmart -apurahaa ja miten voittaa se korkeakoulujen kustannuksilla? Opi strategioita Walmart -kumppanin ja riippuvaisten apurahojen voittamiseksi täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Eastlake-lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Eastlake High Schoolista Chula Vistassa, Kaliforniassa.

5 parasta AP -maailmanhistorian kirjaa harjoitteluun ja tarkistamiseen

Opiskeletko AP: n maailmanhistoriaa? Tutustu katsauskirjoistamme löytääksesi sinulle parhaiten sopivat valmistelumateriaalit.

Cleveland Institute of Artin pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

9 parasta näön sanapeliä lapsille ja aikuisille

Tarvitsetko näky -sanatoimintoja keskeisen sanaston muistamiseksi? Luettelomme parhaista näkyjen sanapeleistä ja -sovelluksista saa sinut viihdyttämään ja oppimaan.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

Salem Collegen pääsyvaatimukset

Strayer University - Washingtonin kampuksen pääsyvaatimukset

Cal State Los Angelesin pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.

Kuinka hyökätä pariliitoksiin ACT -lukemisessa

Parilliset kohdat ovat aina ACT Readingissa, ja sinulla on oltava hyvät strategiat niiden ratkaisemiseksi. Lue vinkkimme ja käytäntömme parantaaksesi lukupisteitäsi.

Grove City Collegen pääsyvaatimukset

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.