105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

feature_105_toefl_score

Onko sinun otettava TOEFL kouluun? Sitten saatat miettiä, onko TOEFL 105 hyvä tulos. Onko 105 tarpeeksi korkea päästäkseen sinut kouluihisi? Vai pitäisikö sinun tähdätä korkeammalle?

muunna celsiusaste fahrenheit -kaavaksi

Tässä artikkelissa, keskustelemme siitä, onko 105 iBT TOEFL -tulos hyvä ja kuinka kilpailukykyinen se on perustutkinto-opiskelijoille. Sitten selitämme, kuinka tärkeät TOEFL-pisteet ovat pääsylle, ennen kuin annamme sinulle vinkkejä siitä, kuinka voit nostaa TOEFL iBT 105 -pistemäärän 110 ja 115.Ominaisuuden kuva: Alan Campbell / Flickr

TOEFL-pisteet 105: Onko tämä hyvä tulos?

Ensinnäkin, onko 105 iBT TOEFL -pistemäärä hyvä TOEFL-pisteet? Totuus on, se riippuu kouluista, joihin haet. Pohjimmiltaan hyvä TOEFL-pisteet on mikä tahansa pisteet, jotka täyttävät kaikki koulusi vähimmäis-TOEFL-pisteet (mikä lisää mahdollisuuksiasi saada heidät hyväksytyksi).

Vaihtoehtoisesti voimme käyttää prosenttipisteet onko TOEFL-pisteet hyvä vai ei. Muistutuksena, prosenttipisteet kertovat meille, mikä prosenttiosuus testaajista teki tietyn pistekynnyksen alapuolella. Mitä korkeampi TOEFL-prosenttipisteesi on, sitä parempi pisteet on (verrattuna muihin testinottajiin).

Yleisesti ottaen kaikki mitä on mediaani (50. prosenttipiste) pidetään hyvänä pistemääränä ja kaikkea, mikä ylittää 75. prosenttipisteen, loistava tulos. Mukaan viralliset TOEFL-prosenttipisteet kaikille testinottajille TOEFL 105 -tulos putoaa noin 87. prosenttipisteeseen, mikä ylittää sekä 'hyvän' ja 'suuren' kynnyksen.

Prosenttipisteet voivat kuitenkin muuttua riippuen luokan tasolla. Esimerkiksi 105 iBT TOEFL -arvo nousee 87: stä 93. prosenttipisteeseen, kun otetaan huomioon vain lukiolaisten TOEFL-pisteet.

Tässä ovat prosenttipisteet, joihin TOEFL 105 -pisteet kuuluvat eri luokkatasoilla: *

Akateeminen taso Prosenttipiste 105 TOEFL-pisteelle
Lukio-opiskelijat 93
Kaksivuotiset opiskelijat 95
Perustutkinto-opiskelijat 88
Jatko-opiskelijat (muut kuin liike-elämän ohjelmat) 84
Jatko-opiskelijat (liiketoimintaohjelmat) 86
Hakijat englanninkielisiin kouluihin 92

* Kaikki prosenttipisteet arvioidaan nykyiset päästökauppajärjestelmän tiedot .

Kuten tämä kaavio osoittaa, yksi TOEFL-pisteet voivat muuttaa prosenttipisteitä melko merkittävästi riippuen siitä, mitä luokkatasoa tarkastelet. Yleensä akateemisen tason noustessa TOEFL 105 -pisteiden prosenttipiste laskee, mikä osoittaa, että mitä koulutetumpi olet, sitä todennäköisemmin saavutat yli 105.

Katsotaanpa tietoja tarkemmin. Kahden vuoden opiskelijoille 105 on erittäin korkea pisteet 95. prosenttipisteessä. Tämän pistemäärän saaminen tarkoittaa, että saavutat parempia tuloksia kuin melkein kaikki muut testivastaanottajat, jotka hakevat kaksivuotista korkeakoulua.

Toisaalta muille kuin liike-elämän jatko-opiskelijoille 105 sijaa on matalampi 84. prosenttipisteessä. Jatko-opiskelijoilla on tyypillisesti parempi englannin taito kuin kaksivuotisilla opiskelijoilla, ja siksi heillä on taipumus pisteet korkeammalle TOEFL: ssä. Tämän seurauksena voimme sanoa, että 105 on erittäin hyvä, vaikkakaan ei uskomaton pisteet jatko-opiskelijoille (kuten se on kahden vuoden opiskelijoille).

milloin näytöspisteet julkaistaan

Prosenttipisteet ovat vain yksi tapa määrittää, kuinka hyvä TOEFL-pistemäärä on. Viime kädessä kyse ei ole siitä, mikä prosenttipiste olet onko TOEFL-pistemääräsi riittävän korkea täyttämään koulusi vähimmäisvaatimukset.

body_chess_competitive

Kuinka kilpailukykyinen on TOEFL 105?

105 iBT TOEFL -pisteet ovat a erittäin kilpailukykyinen pisteet.

Mitä tulee englanninkieliseen kykyyn, 105 osoittaa, että olet hyvä, vaikkakaan ei täydellinen, englanniksi. Mukaan OLETKO , jonka pisteet ovat noin 26–27 lukemisessa, kuuntelussa, puhumisessa ja kirjoittamisessa, sijoittuu kussakin osiossa joko korkealle tai hyvälle - eli korkeimmalle - alueelle.

Parantaaksesi osastopisteitäsi, sinun on hioa englannin taitojasi vastaavasti. Esimerkiksi kirjoittamista varten ETS suosittelee vertailujen ja yhteenvetojen kirjoittamista lukemistasi kohdista . Löydät lisää vinkkejä verkosta ETS-verkkosivusto .

mikä on kiihtyvyyden kaava

Joten mihin kouluihin voit päästä 105: llä? TOEFL 105 -pisteet täyttävät useimpien erittäin valikoivien koulujen ja ohjelmien vähimmäisvaatimukset.

Mukaan US News, keskimääräinen TOEFL-pistemäärä, joka vaaditaan (opiskelijoille) Yhdysvaltain yliopistoihin on 78 . Kun on kyse erittäin kilpailukykyisistä kouluista, kuten Ivy League , tarvitset usein vähintään 100 TOEFL-pistemäärän. Pisteet 105 asettavat sinut selvästi molempien kynnysten yläpuolelle, mikä tekee siitä riittävän korkean monille kilpailukykyisille kouluille.

Perustutkinnon suorittaneille TOEFL-vähimmäispisteet määritetään yleensä koko korkeakoulussa tai yliopistossa. Valmistuneille hakijoille TOEFL-vähimmäispisteet vaihtelevat usein ohjelmittain. Alla annamme sinulle TOEFL-pisteet vaatimukset erilaisille perustutkintokouluille ja jatko-ohjelmille.

On kuitenkin otettava huomioon muutama asia: useimmat perustutkinnon hakijat tarvitsevat enintään 100 TOEFL-pistemäärän pääsylle. Tämän seurauksena on hyvin vähän (jos sellaisia) kouluja, jotka edellyttävät vähintään 105 TOEFL-pistemäärää. Toisaalta jatko-ohjelmien kanssa ei ole harvinaista, että tarvitset vähintään 105, jotta pääsy erittäin kilpailukykyisiin ohjelmiin.

Yliopistokoulut, jotka täyttävät TOEFL: n vähimmäispisteet

Koulu Pienin vaadittu TOEFL-pisteet Suositeltu TOEFL-pisteet
Amherst 100 -
Ruskea 100 -
Carnegie Mellon 102 -
Columbia 100 -
Marylandin yliopisto 100 -
Michiganin yliopisto 100 -
Riisi 100 -
Rochesterin yliopisto 100 107
USC 100 -
Texas A&M 100 -

Jatko-ohjelmat, jotka täyttävät TOEFL: n vähimmäispisteet

Ohjelmoida Pienin vaadittu TOEFL-pisteet
Carnegie Mellon - Suunnittelu MA, MDes, MPS 102
Texas A&M - Rahoitus MS 100
Harvard - Koulutus 104
Georgia Tech - Materiaalitiede ja tekniikka 100
Harvard - Teologian maisteri (ThM) 105
Iowan yliopisto - JD 105
Koilliseen - henkilökohtaisen terveydenhuollon tietotekniikan tohtori 105
UNC - Kansainvälisen koulutuksen maisteri 90
Chicagon yliopisto - Julkinen politiikka 95

Jatko-ohjelmat, joissa sinun on työskenneltävä hieman kovemmin

Ohjelmoida Pienin vaadittu TOEFL-pisteet
KANSSA - Arkkitehtuurin ja taiteen historia, teoria ja kritiikki 115
Harvard - MBA 109
Washingtonin yliopisto - Ihmiskeskeinen suunnittelu ja tekniikan tohtori 106
mennessä - Teologian maisteri (ThM) 108
Minnesotan yliopisto - Neurotieteen tohtori 107
Georgia Tech - Fysiikka 106

body_important_sign

Kuinka tärkeä on TOEFL-pisteesi pääsylle?

Onko TOEFL-pisteesi viime kädessä tärkeä pääsylle? Vastaus on yleensä kyllä ​​- mutta tämä riippuu siitä, vaatiiko koulusi tietyn vähimmäis-TOEFL-pistemäärän vai ei.

Jos koulusi vaatii vähintään TOEFL-pistemäärän, sinun on saatava vähintään tämä pisteet pääsyä varten. Jos et saa tätä pistemäärää, sinut ei voida hyväksyä (ellei koulu tarjoa ehdollista pääsyä). Esimerkiksi Iowan yliopiston JD vaatii vähintään 105 TOEFL-pistemäärää pääsylle, joten jos saavutat tätä pienemmät pisteet, et hyväksy!

Jos koulusi suosittelee TOEFL-pistemäärää, mutta ei vaadi sitä (tai vaatii suositeltua pienemmän pistemäärän), tavoittele suositeltua pistemäärää. Vaikka sinun ei tarvitse saada tätä tarkkaa pistemäärää päästäksesi sisäänpääsylle, saavuttaminen (tai ylittäminen) lisää merkittävästi mahdollisuuksiasi saada hyväksyntä. Esimerkiksi Rochesterin yliopisto vaatii vähintään 100 TOEFL-pistemäärää perustutkintoon pääsemiseksi, mutta suosittelee vähintään 107: n saamista.

Entä jos saavutat paljon yli koulusi vaaditun tai suositellun TOEFL-pistemäärän? Yleensä tämä ei anna sinulle paljon etua (jos ollenkaan). Suurin osa kouluista haluaa vain nähdä, että sinulla on englannin kielen taitotaso, joka tarvitaan koulussa menestymiseen. Näin ollen ei ole paljon eroa pienempien TOEFL-pisteiden ja täsmällisten pisteytysten välillä.

Toisin sanoen, jos saavutat paljon enemmän kuin vähimmäisvaatimukset, saatat hyötyä toimimalla a kääntöpiste eduksesi jos valintalautakunta on juuttunut sinun ja vastaavan ehdokkaan väliin.

mistä kirjastot tunnetaan

Kuinka ottaa TOEFL 105-110 tai 115

TOEFL 105 -pisteet ovat hyvät pisteet, mutta eivät aina riittävän korkeat grad-ohjelmiin pääsemiseksi. Jos sinulla on tällä hetkellä 105, kuinka voit parantaa pisteitäsi siten, että sinulla on paremmat mahdollisuudet saada hyväksesi kouluihisi?

Aloita laskemalla kuinka monta tuntia sinun on opittava, jotta saavutat maalipisteet (ts. pisteet, jotka täyttävät kaikkien ohjelmiesi vähimmäisvaatimukset). Tässä osiossa käsitellään kahta yleistä TOEFL-vertailuarvoa: 110 ja 115.

Seuraava, vähennä nykyinen pisteesi (tässä tapauksessa 105) maalipisteestäsi (110 tai 115) saadaksesi määrän pisteitä, joita sinun on parannettava. Esimerkiksi, jos minulla on 105 ja yritän saada 110, minun on parannettava 5 pistettä. Jos toisaalta minulla on 105 mutta haluan 115, minun on parannettava 10 pistettä.

Kun olet löytänyt eron kahden pistemäärän välillä, käytä seuraavaa kaaviota karkeasti arvioi jokaisen TOEFL-osan opiskeltavien tuntien määrä:

Osa Opiskeluajat yhden pisteen parantamiseksi
Lukeminen 6-8
Kuunteleminen 6-8
Puhuminen viisitoista
Kirjoittaminen 6-8

Oletetaan, että tarvitsen vähintään 110 TOEFL-pistemäärää kouluihini pääsemiseksi. Tämä tarkoittaa, että minun on parannettava nykyistä pistemäärääni (105) 5 pisteellä. Käyttäen kaaviota huomaan, että opiskelutuntien lukumäärä riippuu siitä, mitä TOEFL-osioita haluan parantaa.

milloin ei saa käyttää pemdas

Jos halusin saada 2 pistettä lukemisesta ja puhumisesta ja 1 pisteen kirjoittamisesta, minun on opiskeltava vähintään 12 tuntia lukemiseen, 30 tuntia puhumiseen ja kuusi tuntia kirjoittamiseen. Tämä tulee yhteensä 48 valmistelutuntia.

Kun tiedät kuinka monta opiskelutuntia sinulla on, valitse testipäivä, joka antaa sinulle paljon aikaa tehdä kätevä opintosuunnitelma. Suosittelen antamaan itsellesi vähintään kolme tai kuusi kuukautta ennen kuin otat (tai otat uudelleen) TOEFL: n.

Lopuksi jaa opintotuntien kokonaismäärä saadaksesi arvioitu tuntimäärä viikossa. Esimerkissä minun on opiskeltava yhteensä 48 tuntia. Jos minulla olisi neljä kuukautta ennen testipäivääni, minun pitäisi opiskella noin kolme tuntia viikossa.

Mutta mitä voit tehdä erityisesti ottaaksesi TOEFL iBT 105 -pisteet 110: een? A 115? Lue joitain parhaita vinkkejä.

body_success_blackboard

110 TOEFL -pisteen saaminen ...

  • Opi testin muoto. Tällöin tarvitset vain 5 lisäpistettä saavuttaaksesi maalipisteesi 110, joten viettää aikaa TOEFL: n rakenteen läpi. Analysoi tarkasti todelliset TOEFL-kysymykset, jotta tiedät tarkalleen mitä odotat testipäivänä, eikä tuhlaa aikaa yrittäessäsi ymmärtää mitä sinun on tehtävä.
  • Keskity heikoimpiin osioihisi. 5 pisteen kerääminen tällä TOEFL-pistetasolla on iso tehtävä, joten varmista, että kohdistat aggressiivisesti valmistelusi heikoimpiin osioihin. Jos esimerkiksi matalin pistemääräsi on kuuntelu, yritä ratkaista lisää kuuntelukysymyksiä ja kehitä tehokkaita muistiinpanotaitoja.

Saadaksesi 115 TOEFL-pisteet, tee kaikki yllä olevat…

  • Paranna yleistä englannin kykyäsi. TOEFL: n opiskelun lisäksi sinun on parannettava yleistä englannin kielen taitoasi. Kohdista heikkoutesi käyttämällä TOEFL: n ja muiden kuin TOEFL: n resurssien yhdistelmää. Esimerkiksi, jos kamppailet kirjoittamisen kanssa, voit yrittää kirjoittaa päivittäin englanninkieliseen päiväkirjaan tai saada äidinkielenään puhujia tarkistamaan kielioppisi ja sujuvuutesi.
  • Analysoi tarkasti virheesi. Jotta voisit saavuttaa tämän erittäin korkean pistemäärän TOEFL: ssä, sinun on ymmärrettävä tarkalleen mitä olet väärässä käytännön kysymyksissä. Tarkasta tekemäsi virheet huolellisesti ja selvitä, onko niissä malleja. Käytä sitten erilaisia strategioita hyökätä heikkouksiasi vastaan.
  • Ota harjoitustestit usein. Täyspitkät TOEFL-testit saavat sinut toteen koemuotoon ja auttavat sinua rakentamaan kestävyyttä testipäivää varten. Viralliset testit ovat parhaita (tosin valitettavasti eivät ilmaisia). Katso oppaastamme vinkkejä siitä, mitä testejä sinun tulee käyttää valmistelussa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.