100 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

ominaisuus_100_toefl_score

Onko sinun otettava TOEFL kouluun? Sitten saatat miettiä, onko TOEFL 100 hyvä tulos. Onko 100 riittävän korkea päästäkseen sinut kouluihisi? Vai pitäisikö sinun tähdätä korkeammalle?

Tässä artikkelissa, keskustelemme siitä, onko TOEFL 100 hyvä pisteet ja kuinka kilpailukykyinen se on perustutkinto-opiskelijoille. Sitten selitämme, kuinka tärkeät TOEFL-pisteet ovat pääsylle, ennen kuin annamme sinulle vinkkejä siitä, kuinka voit nostaa 100 TOEFL-pisteet 105 ja 110.Ominaisuuden kuva: Robert / Flickr

TOEFL-pisteet 100: Onko tämä hyvä tulos?

Ensinnäkin, onko TOEFL 100 hyvä tulos? Totuus on, se riippuu kouluista, joihin haet. Pohjimmiltaan hyvä TOEFL-pisteet on mikä tahansa pisteet, jotka täyttävät kaikki koulusi vähimmäis-TOEFL-pisteet (mikä lisää mahdollisuuksiasi saada heidät hyväksytyksi).

Vaihtoehtoisesti voimme käyttää prosenttipisteet sen määrittämiseksi, onko 100 TOEFL-pistemäärä hyvä vai ei. Muistutuksena, prosenttipisteet kertovat meille, mikä prosenttiosuus testaajista teki tietyn pistekynnyksen alapuolella. Mitä korkeampi TOEFL-prosenttipisteesi on, sitä parempi pisteet on (verrattuna muihin testinottajiin).

Yleisesti ottaen kaikki mitä on mediaani (50. prosenttipiste) pidetään hyvänä pistemääränä ja kaikkea, mikä ylittää 75. prosenttipisteen, loistava tulos. Mukaan viralliset TOEFL-prosenttipisteet kaikille testinottajille TOEFL 100 -tulos putoaa noin 78. prosenttipisteeseen, sijoittamalla sen selvästi 'hyvän' ja vain hieman 'suuren' yläpuolelle.

Prosenttipisteet voivat kuitenkin muuttua riippuen luokan tasolla. Esimerkiksi 100 TOEFL-pistemäärä nousee 78: sta 86: een prosenttipisteeseen, kun otetaan huomioon vain lukiolaisten TOEFL-pisteet.

Tässä ovat prosenttipisteet, joihin TOEFL 100 -pisteet kuuluvat eri luokkatasoilla:

Akateeminen taso 100 TOEFL-pisteen prosenttipiste
Lukio-opiskelijat 86
Kaksivuotiset opiskelijat 90
Perustutkinto-opiskelijat 79
Jatko-opiskelijat (muut kuin liike-elämän ohjelmat) 74
Jatko-opiskelijat (liiketoimintaohjelmat) 76
Hakijat englanninkielisiin kouluihin 84

Kuten tämä kaavio osoittaa, yksi TOEFL-pisteet voivat muuttaa prosenttipisteitä melko merkittävästi riippuen siitä, mitä luokkatasoa tarkastelet. Yleensä akateemisen tason noustessa TOEFL 100 -pisteiden prosenttipiste laskee, mikä osoittaa, että mitä koulutetumpi olet, sitä todennäköisemmin saavutat yli 100.

Katsotaanpa tietoja tarkemmin. Lukio-opiskelijoille 100 on erinomainen tulos 86. prosenttipisteessä. Tämän pistemäärän saaminen lukiolaisena tarkoittaa, että saavutat parempia tuloksia kuin useimmat muut lukion koehenkilöt.

Toisaalta jatko-opiskelijoille (liike ja muu kuin liike-elämä) 100 sijoittaa sinut hieman matalammalle, 74. tai 76. prosenttipisteelle. Jatko-opiskelijoilla on tyypillisesti parempi englannin taito kuin lukiolaisilla, ja siksi heillä on taipumus saavuttaa korkeampi TOEFL. Tämän seurauksena voimme sanoa, että 100 on loistava, mutta ei erinomainen pisteet jatko-opiskelijoille.

Prosenttipisteet ovat vain yksi tapa määrittää, kuinka hyvä TOEFL-pistemäärä on. Viime kädessä kyse ei ole siitä, mikä prosenttipiste olet onko TOEFL-pistemääräsi riittävän korkea täyttämään koulusi vähimmäisvaatimukset.

body_chess_fire

Kuinka kilpailukykyinen on TOEFL 100?

100 TOEFL-pistemäärä on a melko kilpailukykyinen pisteet.

Mitä tulee englanninkieliseen kykyyn, 100 tarkoittaa, että olet hyvä, vaikkakaan ei täydellinen, englanniksi. Mukaan OLETKO , jonka pisteet ovat noin 25 lukemisessa, kuuntelussa ja kirjoittamisessa, sijoittaa sinut korkeimmalle alueelle 'korkea' tai 'hyvä'. Kuitenkin 25 puheenvuorossa sijoittaa sinut yhden tason alapuolelle 'reilulle' alueelle.

Parantaaksesi osastopisteitäsi (ja siten alueesi), sinun on hioa englannin taitojasi vastaavasti. Esimerkiksi puhuminen, ETS suosittelee suusi avaamista laajemmin puhuessasi ja harjoittelemalla vastaamista aiheisiin rajoitetulla valmisteluajalla . Löydät lisää vinkkejä verkosta ETS-verkkosivusto .

Joten mihin kouluihin voit päästä 100: lla? TOEFL 100 -pisteet täyttävät useimpien melko valikoivien koulujen ja ohjelmien, mukaan lukien, TOEFL-vähimmäisvaatimukset Ivy League kouluissa.

Mukaan US News, keskimääräinen TOEFL-pistemäärä, joka vaaditaan (opiskelijoille) Yhdysvaltain yliopistoihin on 78 . 100 pistettä vie sinut selvästi yli tämän kynnyksen, joten se on riittävän korkea useimmille kouluille.

Itse asiassa, 100 on yksi yleisimmistä katkaisuista kilpailukykyisissä kouluissa. Yliopiskelijoille 100 on yleensä korkein TOEFL-vaatimus, jonka kohtaat. Valmistuneille hakijoille 100 on yleinen vaatimus, vaikka ei ole epätavallista, että valikoivammat ohjelmat nousevat 105-110-alueelle.

Perustutkinnon suorittaneille TOEFL-vähimmäispisteet määritetään yleensä koko korkeakoulussa tai yliopistossa. Valmistuneille hakijoille TOEFL-vähimmäispisteet vaihtelevat usein ohjelmittain. Alla annamme sinulle TOEFL-pisteet vaatimukset erilaisille perustutkintokouluille ja jatko-ohjelmille.

parhaat insinööriohjelmat Yhdysvalloissa

Yliopistokoulut, jotka täyttävät suositellut TOEFL-pisteet

Koulu Pienin vaadittu TOEFL-pisteet Suositeltu TOEFL-pisteet
Bostonin yliopisto - 90-100
UCLA - 100
Chicagon yliopisto - 100
Cornell - 100
KANSSA 90 100
NYU - 100
Our Lady - 100
Vanderbilt - 100
Washingtonin yliopisto 76 92
Yale - 100

Yliopistokoulut, jotka täyttävät TOEFL: n vähimmäispisteet

Koulu Pienin vaadittu TOEFL-pisteet Suositeltu TOEFL-pisteet
Amherst 100 -
Ruskea 100 -
Claremont McKenna 100 -
Columbia 100 -
Michiganin yliopisto 100 -
Koilliseen 92 -
Riisi 100 -
Rochesterin yliopisto 100 107
USC 100 -
Tuftit 100 -

Perustutkintokoulut, joissa sinun on työskenneltävä hieman kovemmin

Koulu Pienin vaadittu TOEFL-pisteet
Carnegie Mellon 102

Jatko-ohjelmat, jotka täyttävät TOEFL: n vähimmäispisteet

Ohjelmoida Pienin vaadittu TOEFL-pisteet
Luoteeseen - musiikkitaiteen tohtori 95
Pittsburghin yliopisto - MBA 100
Stanford - Koulutus PhD 100
Rensselaer-ammattikorkeakoulu - Mekaaninen suunnittelu 88
Columbia - taloustieteen tohtori 100
Harvard - OTK 100
Tuftit - Biolääketieteen MS 100
KANSSA - kemian tohtori 100
American University - Psykologian maisteri 100

Jatko-ohjelmat, joissa sinun on työskenneltävä hieman kovemmin

Ohjelmoida Pienin vaadittu TOEFL-pisteet
NYU - Suunnittelu näyttämölle ja elokuville 105
Harvard - Koulutus 104
Cornell - Järjestelmätekniikka 105
mennessä - Teologian maisteri (ThM) 108
Columbia - OTK 105
UC Davis - Eläinlääketieteen tohtori 105
Yale - globaalien asioiden maisteri 102
Koilliseen - henkilökohtaisen terveydenhuollon tietotekniikan tohtori 105

body_glowing_question_marks

Kuinka tärkeä on TOEFL-pisteesi pääsylle?

Onko TOEFL-pisteesi viime kädessä tärkeä pääsylle? Vastaus on yleensä kyllä ​​- mutta tämä riippuu siitä, vaatiiko koulusi tietyn vähimmäis-TOEFL-pistemäärän vai ei.

Jos koulusi vaatii vähintään TOEFL-pistemäärän, sinun on saatava vähintään tämä pisteet pääsyä varten. Jos et saa tätä pistemäärää, sinut ei voida hyväksyä (ellei koulu tarjoa ehdollista pääsyä). Esimerkiksi Brown vaatii vähintään 100 TOEFL-pistemäärää perustutkintoon pääsemiseksi, joten jos saavutat tätä pienemmät pisteet, et hyväksy!

Jos koulusi suosittelee TOEFL-pistemäärää, mutta ei vaadi sitä (tai vaatii suositeltua pienemmän pistemäärän), tavoittele suositeltua pistemäärää. Vaikka sinun ei tarvitse saada tätä tarkkaa pistemäärää päästäksesi sisäänpääsylle, saavuttaminen (tai ylittäminen) lisää merkittävästi mahdollisuuksiasi saada hyväksyntä. Esimerkiksi Rochesterin yliopisto vaatii vähintään 100 TOEFL-pistemäärän, mutta suosittelee vähintään 107 saamista.

Entä jos saavutat paljon yli koulusi vaaditun tai suositellun TOEFL-pistemäärän? Yleensä tämä ei anna sinulle paljon etua (jos ollenkaan). Suurin osa kouluista haluaa vain nähdä, että sinulla on englannin kielen taitotaso, joka tarvitaan koulussa menestymiseen. Näin ollen ei ole paljon eroa pienempien TOEFL-pisteiden ja täsmällisten pisteytysten välillä.

Toisin sanoen, jos saavutat paljon enemmän kuin vähimmäisvaatimukset, saatat hyötyä toimimalla a kääntöpiste eduksesi jos valintalautakunta on juuttunut sinun ja vastaavan ehdokkaan väliin.

Kuinka ottaa TOEFL 100-105 tai 110

TOEFL 100 on erittäin hyvä pisteet, mutta ei aina tarpeeksi korkea pääsylle. Jos sinulla on tällä hetkellä 100, kuinka voit parantaa pisteitäsi siten, että sinulla on paremmat mahdollisuudet saada hyväksesi kouluihisi?

Aloita laskemalla kuinka monta tuntia sinun on opittava, jotta saavutat maalipisteet (ts. pisteet, jotka täyttävät kaikkien ohjelmiesi vähimmäisvaatimukset). Tässä osiossa käsitellään kahta yleistä TOEFL-vertailuarvoa: 105 ja 110.

Seuraava, vähennä nykyinen pisteesi (tässä tapauksessa 100) maalipisteestäsi (105 tai 110) saadaksesi määrän pisteitä, joita sinun on parannettava. Esimerkiksi, jos minulla on 100, mutta haluan 105, minun on parannettava 5 pistettä. Jos toisaalta minulla on 100, mutta haluan 110, minun on parannettava 10 pistettä.

Kun olet löytänyt eron kahden pistemäärän välillä, käytä seuraavaa kaaviota karkeasti arvioi jokaisen TOEFL-osan opiskeltavien tuntien määrä:

Osa Opiskeluajat yhden pisteen parantamiseksi
Lukeminen 6-8
Kuunteleminen 6-8
Puhuminen viisitoista
Kirjoittaminen 6-8

Oletetaan, että tarvitsen vähintään 105 TOEFL-pistemäärää kouluihini pääsemiseksi. Tämä tarkoittaa, että minun on parannettava nykyistä pistemäärääni (100) 5 pisteellä. Käyttäen kaaviota huomaan, että opiskelutuntien lukumäärä riippuu siitä, mitä TOEFL-osioita haluan parantaa.

Jos halusin saada 2 pistettä lukemisesta ja kirjoittamisesta ja 1 pisteen puhumisesta, minun on opiskeltava vähintään 12 tuntia lukemisessa, 12 tuntia kirjoittamisessa ja 15 tuntia puhumisessa. Tämä tulee yhteensä 39 valmistelutuntia.

Kun tiedät kuinka monta opiskelutuntia sinulla on, valitse testipäivä, joka antaa sinulle paljon aikaa tehdä kätevä opintosuunnitelma. Suosittelen antamaan itsellesi vähintään kolme tai kuusi kuukautta ennen kuin otat (tai otat uudelleen) TOEFL: n.

Lopuksi jaa opintotuntien kokonaismäärä saadaksesi arvioitu tuntimäärä viikossa. Esimerkissä minun on opiskeltava yhteensä 39 tuntia. Jos minulla olisi kaksi kuukautta ennen testipäivääni, minun pitäisi opiskella noin viisi tuntia viikossa.

Mutta mitä voit tehdä erityisesti ottaaksesi 100 TOEFL-pistemäärän arvoon 105 tai 110? Lue joitain parhaita vinkkejä.

body_step_up

Voit saada 105 TOEFL-pistemäärän ...

  • Opi testin muoto. Tässä tapauksessa tarvitset vain 5 lisäpistettä saavuttaaksesi maalipisteesi 105, joten viettää aikaa TOEFL-rakenteen läpi. Analysoi tarkasti todelliset TOEFL-kysymykset, jotta tiedät tarkalleen mitä odotat testipäivänä, eikä tuhlaa aikaa yrittäessäsi ymmärtää mitä sinun on tehtävä.
  • Keskity heikoimpiin osioihisi. 5 pisteen kerääminen tällä TOEFL-pistetasolla on iso tehtävä, joten varmista, että kohdistat aggressiivisesti valmistelusi heikoimpiin osioihin. Jos esimerkiksi matalin pistemääräsi on Lukeminen, yritä ratkaista lisää lukuharjoitteluun liittyviä kysymyksiä ja kehitä parempaa kohderyhmän lukemisstrategiaa.

Jos haluat saada 110 TOEFL-pistemäärän, tee kaikki yllä olevat…

  • Paranna yleistä englannin kykyäsi. TOEFL: n opiskelun lisäksi sinun on parannettava yleistä englannin kielen taitoasi. Kohdista heikkoutesi käyttämällä TOEFL: n ja muiden kuin TOEFL: n resurssien yhdistelmää. Esimerkiksi, jos kamppailet puhumisen kanssa, voit etsiä englantilaista keskustelukerhoa liittymään tai käyttämään Youtube videoita harjoitella ääntämistäsi.
  • Analysoi tarkasti virheesi. Jotta voisit saavuttaa tämän korkean pistemäärän TOEFL: ssä, sinun on ymmärrettävä tarkalleen mitä olet väärässä käytännön kysymyksissä. Tarkasta tekemäsi virheet huolellisesti ja selvitä, onko niissä malleja. Käytä sitten erilaisia ​​strategioita hyökätäksesi heikkouksiisi.
  • Ota harjoitustestit usein. Täyspitkät TOEFL-testit saavat sinut toteen koemuotoon ja auttavat sinua rakentamaan kestävyyttä testipäivää varten. Viralliset testit ovat parhaita (tosin valitettavasti eivät ilmaisia). Katso oppaastamme vinkkejä siitä, mitä testejä sinun tulee käyttää valmistelussa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.