10 vaihetta Yhdysvaltain opiskelijaviisumin saamiseksi: Täydellinen hakemusopas

feature_passport_stamp

Joka vuosi monet kansainväliset opiskelijat hakevat Yhdysvaltain kouluista opiskelemaan kokopäiväisesti Yhdysvalloissa. Mutta opiskellaksesi osavaltioissa tarvitset muutakin kuin vain hyviä arvosanoja - tarvitset Yhdysvaltain opiskelijaviisumi. Valitettavasti viisumin saaminen voi olla monimutkaista, minkä vuoksi olemme täällä auttamassa.

Tässä oppaassa käymme läpi viisumien perusteet ja kuinka saada opiskelijaviisumi Yhdysvaltoihin. Annamme sinulle myös kourallisen vinkkejä ja resursseja, joilla voit varmistaa viisumihakemuksesi sujuvan.

Mikä on Yhdysvaltain opiskelijaviisumi? Tarvitsetko sellaisen?

Oppiakseen laillisesti koulua Yhdysvalloissa, Kaikkien kansainvälisten hakijoiden - toisin sanoen niiden, joilla ei ole Yhdysvaltain kansalaisuutta tai pysyvää asuinpaikkaa - on ensin hankittava Yhdysvaltain opiskelijaviisumi. Tämän kansainvälisen opiskelijaviisumin avulla voit asua väliaikaisesti Yhdysvalloissa voidaksesi osallistua hyväksyttyyn kouluun, kieliohjelmaan tai akateemiseen vaihto-ohjelmaan.

Opiskelijaviisumi päättyy, kun olet suorittanut ohjelman. Tuolloin sinun on poistuttava Yhdysvalloista. (Voit kuitenkin myöhemmin palata Yhdysvaltoihin turistina tai toisella viisumilla, kuten työviisumilla.)

On kolme Yhdysvaltain opiskelijaviisumia :

 • F-1-näyttely : Tämä viisumi on tarkoitettu lukion, korkeakoulun / yliopiston (mukaan lukien kieliohjelma) opiskeluun Yhdysvalloissa, ja se koskee sekä perustutkintoa että jatko-opiskelijoita.
 • M-1 viisumi : Tämä viisumi on tarkoitettu ei-akateemiseen tai ammatilliseen opiskeluun Yhdysvalloissa. Tällaiset ohjelmat ovat yleensä lyhytaikaisia ​​ja urakeskeisiä. Voisit esimerkiksi käydä kulinaarisessa koulussa tai lääketieteellisessä koulutusohjelmassa.
 • J-1-viisumi : Tämä viisumi on tarkoitettu vaihtovierailijoille, mukaan lukien ulkomailla opiskelevat opiskelijat, tutkijat, harjoittelijat ja au pairit.

Yleisesti ottaen, kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat opiskella kokopäiväisesti perus- tai jatko-ohjelmassa, tarvitsevat F-1-viisumin. Sitä vastoin, jos olet kiinnostunut opiskelemaan ulkomailla vain lukukauden tai kaksi yhdysvaltalaisessa oppilaitoksessa (ja haluat saada hyvityksiä, jotka menevät kotilaitoksellesi), sinun on haettava J-1-viisumia.

Milloin sinun tulee hakea Yhdysvaltain opiskelijaviisumia?

Voit hakea vain opiskelijaviisumia jälkeen olet hakenut ja hyväksytty SEVP: n hyväksymä koulu . (SEVP tarkoittaa opiskelijavaihto- ja vierailijaohjelmaa. Kaikki yhdysvaltalaiset koulut, jotka ilmoittautuvat F-1- ja / tai M-1-opiskelijoille on pakko tämän ohjelman sertifioima.) Kun olet varmistanut pääsyn kouluun, johon haluat osallistua, voit aloittaa viisumihakemuksen.

Ota huomioon, että sinun on saatava viisumi ennen ohjelman alkamispäivää. Voit saada Yhdysvaltain opiskelijaviisumin jopa 120 päivää ennen ohjelman alkamispäivää ei matkustaa Yhdysvaltoihin tällä viisumilla 30 päivää ennen lähtöpäivääsi.

body_pink_checklist

Yhdysvaltain opiskelijaviisumihakemuksen tarkistuslista

Ennen kuin selitämme, miten opiskelijaviisumia haetaan, käymme lyhyesti läpi tilaamasi tuotteet.

# 1: Passi

Jokaisella kansainvälisellä opiskelijalla on oltava kotimaansa myöntämä voimassa oleva passi. Tämän passin on myös oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta ohjelmasi päättymispäivän jälkeen Yhdysvalloissa. Joten passia, joka vanhenee Yhdysvalloissa oleskelun aikana tai pian ohjelman päättymisen jälkeen, ei saa käyttää. Sen sijaan sinun on haettava uusi passi ja käytettävä sitä.

Passimenettelyt ja kustannukset vaihtelevat maittain. Tarkista maasi hallituksen verkkosivustolta lisätietoja passin hankkimisesta tai uusimisesta.

# 2: Passi-tyylinen valokuva

Osana hakemustasi sinun on lähetettävä äskettäinen (viimeisen kuuden kuukauden aikana) passi-tyylinen valokuva. Tämä on viisumivalokuva, jonka myöhemmin lähetät ja lähetät online-viisumihakemuksesi mukana.

Yhdysvaltain viisumisivusto tarjoaa tarkat ohjeet viisumikuvan ottamiseen ja lataamiseen , yhtä hyvin kuin esimerkkejä hyväksyttävistä ja kelpaamattomista valokuvista . Huomaa, että marraskuusta 2016 lähtien lasit eivät ole enää sallittuja viisumivalokuvissa.

# 3: Rahaa

Lopuksi tarvitset kunnollinen rahasumma käsillä jotta voit maksaa erilaiset viisumimaksut. Keskustelemme tarkemmin, mitä nämä maksut ovat ja miten ne maksetaan myöhemmin. Mutta lyhyenä yleiskatsauksena tässä ovat Yhdysvaltain opiskelijaviisumin vaaditut maksut:

kuinka monta miljardia on biljoonaa
 • I-901 SEVIS -maksu : Tämä maksu on 350 USD F-1 / M-1-opiskelijoille ja220 USD J-1-opiskelijoille (tai 35 USD lyhytaikaisiin J-1-ohjelmiin osallistuville). Kaikkien hakijoiden on maksettava tämä maksu.
 • Viisumihakemus: Tämä maksu on 160 USD. Kaikkien hakijoiden on maksettava tämä maksu.
 • Viisumin myöntämismaksu (tarvittaessa): Tätä maksua vaaditaan vain tiettyjen kansallisuuksien hakijoille. Sinä pystyt näkemään onko sinun maksettava viisumin myöntämismaksu käymällä Yhdysvaltain viisumien verkkosivustolla.

body_earth_united_states

Opiskelijaviisumin saaminen: 10-vaiheinen opas

Nyt kun ymmärrät perusasiat, jotka sinulla on oltava valmiina, käydään läpi vaihe vaiheelta opiskelijaviisumin hakeminen.

miten lähettää pisteet yliopistolle

MERKINTÄ: F-1-viisumin hakuprosessi on sama kuin M-1-viisumin ja samanlainen kuin J-1-viisumin hakuprosessi. Tämän seurauksena alla kuvattua viisumiprosessia voidaan käyttää kaikki kolme Yhdysvaltojen opiskelijaviisumityyppiä. Jos sinulla on kysyttävää viisumityypistäsi tai siitä, miten sitä haetaan, ota yhteyttä Yhdysvaltain viisumien verkkosivusto .

Vaihe 1: Hakea ja saada hyväksyntä Yhdysvaltain kouluun

Ensimmäinen vaihe on hakeminen (ja lopulta pääsyn saaminen) Yhdysvaltain kouluun. Useimmat kokopäiväiset perustutkinto-ohjelmat Yhdysvalloissa edellyttävät hakemusten jättämistä joulukuuhun tai tammikuuhun mennessä joka vuosi. Koulut lähettävät pääsyilmoituksia yleensä noin maaliskuussa ja huhtikuussa.

Kuten aiemmin mainitsin, koulut, joihin haet on oltava SEVP: n hyväksymä. Etsi SEVP: n hyväksymä koulu tai vahvista, että valitsemasi koulut ovat todella SEVP: n sertifioimia, käyttämällä SEVP-kouluhakutyökalu .

J-1-opiskelijat hakevat todennäköisesti vaihto-ohjelmia kotikorkeakoulujensa kautta. Voit myös etsiä nimetyt sponsoriorganisaatiot verkossa virallisella J-1-viisumin verkkosivustolla.

Vaihe 2: Vastaanota lomake I-20 tai DS-2019 koulultasi

Kun olet päässyt kouluun, saat yhden kahdesta lomakkeesta: F-1 ja M-1 opiskelijat saavat Lomake I-20 (Todistus kelpoisuudesta maahanmuuttajaopiskelijoiden asemaan) ja J-1-opiskelijat saavat Lomake DS-2019 (Exchange Visitor (J-1) -tilan kelpoisuustodistus).

Koulusi lähettää sinulle sopivan lomakkeen. Lomakkeellasi on SEVIS-tunnuksesi, koulusi osoite ja muita ohjelmasi kannalta tärkeitä tietoja. Tarvitset tämän lomakkeen viisumihaastattelussa (selitämme haastatteluprosessia tarkemmin vaiheessa 8) ja maksat tiettyjä maksuja (joista keskustelemme seuraavaksi vaiheessa 3).

Vaihe 3: Maksa I-901 SEVIS -maksu

Kun olet saanut koulusi I-20- tai DS-2019-lomakkeen, mene verkkoon ja maksa I-901 SEVIS -maksu . Jälleen kerran tämä maksu on350 USD F-1 / M-1-opiskelijoille ja220 USD J-1-opiskelijoille. (Lyhytaikaisiin J-1-viisumiohjelmiin osallistuvat maksavat vain 35 USD.)

Suurin osa opiskelijoista (lukuun ottamatta Kamerunin, Gambian, Ghanan, Kenian tai Nigerian opiskelijoita) voi maksaa tämän maksun verkossa luottokortilla. Huomaa, että I-901 SEVIS -maksu on erillinen viisumihakemuksestasi (selitämme tarkemmin vaiheessa 7).

Kun olet maksanut tämän maksun, tulosta vahvistussivu, koska sinun on tuotava se viisumihaastatteluusi.

Vaihe 4: Etsi lähin Yhdysvaltain suurlähetystö tai konsulaatti

Sinun on haettava kansainvälistä opiskelijaviisumiasi lähimpään Yhdysvaltain suurlähetystöön tai konsulaattiin (mieluiten kaupungissa tai alueella, jossa asut). Sinä pystyt etsi Yhdysvaltain suurlähetystöjä ja konsulaatteja verkossa Yhdysvaltain ulkoministeriön kautta.

Ole tietoinen siitä Yhdysvaltain opiskelijaviisumiprosessit voivat vaihdella hieman riippuen suurlähetystöstä, jonka kautta haet. Tämä tarkoittaa, että joissakin suurlähetystöissä saatat joutua toimittamaan viisumihakemuksen mukana täydentäviä asiakirjoja. Lisätietoja lähetettävistä tiedoista saat suurlähetystön virallisilta verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä suoraan suurlähetystöösi.

Jos käytät tätä kuvaa, linkitä osoitteeseen www.CGPGrey.com attribuutioksi.

Yhdysvaltain suurlähetystö Lontoossa. ( CGP harmaa / Flickr, muutettu alkuperäisestä)

Vaihe 5: Täytä lomake DS-160 Online

Seuraava, täytä online-maahanmuuttajien viisumihakemus, joka tunnetaan myös nimellä Lomake DS-160 . Täytä tämä lomake onnistuneesti varmista, että sinulla on seuraavat kohteet:

 • Passi
 • Viisumivalokuva (kohteeseen lataa )
 • Lomake I-20 tai DS-2019 (muista, mikä lomake saat, riippuen siitä, oletko F-1 / M-1 vai J-1 opiskelija)

Lisäksi saatat joutua toimittamaan:

 • Matkasuunnitelma (jos olet jo suunnitellut matkasi Yhdysvaltoihin)
 • Viiden viimeisimmän vierailun päivämäärät Yhdysvalloissa (jos sovellettavissa) ja / tai todiste kansainvälisen matkasi historiasta viiden viime vuoden aikana
 • Ansioluettelo tai ansioluettelo
 • Lisätietoja matkatarkoituksesta riippuen

Tässä sovelluksessa valitset myös Yhdysvaltain suurlähetystön, jossa aiot haastatella viisumiasi.

Huomaa, että sinä on pakko täytä koko lomake englanniksi, paitsi kun sinua pyydetään syöttämään koko nimesi äidinkielenään aakkosiin. Lomakkeesta on saatavana käännöksiä niille, joilla on vaikeuksia ymmärtää englanninkielisiä ohjeita. Jos sinulla on kysyttävää tämän lomakkeen täyttämisestä, siirry osoitteeseen DS-160: n virallisella UKK-sivulla .

Kun olet täyttänyt tämän lomakkeen ja lähettänyt sen verkossa, tulosta vahvistussivu tuoda viisumihaastatteluun.

Vaihe 6: Suunnittele viisumihaastattelu

Kun olet lähettänyt lomakkeen DS-160, ota yhteyttä lähimpään Yhdysvaltain suurlähetystöön tai konsulaattiin (mieluiten se, jonka syötät online-hakemukseesi) viisumihaastattelun aikatauluttamiseksi.

Haastattelujen odotusaika vaihtelee suurlähetystön mukaan. Mene Yhdysvaltojen viisumisivustolle nähdäksesi suurlähetystön odotusajat .

Vaihe 7: Maksa viisumihakemuksesi

Seuraavaksi maksa 160 USD hakemusmaksu. Tämä maksu on sama hinta alkuperämaasta ja hakemuksesta riippumatta.

Ota huomioon, että kun maksat tämän maksun vaihtelee suurlähetystön mukaan. Vaikka monet suurlähetystöt vaativat hakijoita maksamaan hakemuksen ennen haastattelujaan, kaikki eivät. Suurlähetystönne tulisi antaa ohjeita siitä, milloin ja miten sinun on maksettava viisumihakemuksesi. Jos suurlähetystösi vaatii sinua maksamaan tämän maksun ennen haastattelusi, muista tuo kuitti todisteena haastattelusi maksamisesta.

body_interview_talking

Vaihe 8: Osallistu Visa-haastatteluun

Viimeinen iso askel viisumiprosessissa on haastattelu. Tämä haastattelu on ratkaiseva tekijä siitä, saatko yhdysvaltalaisen opiskelijaviisumin vai ei.

mitä tulee biljoonan jälkeen

Ennen haastatteluun osallistumista kerää seuraavat tiedot ja tiedot:

 • Passi
 • Yksi kopio viisumikuvastasi (tietyt suurlähetystöt saattavat vaatia tätä, varsinkin jos et voinut ladata viisumivalokuvaa online-viisumihakemukseesi)
 • Tulostamasi DS-160-vahvistussivu
 • Tulostamasi I-901 SEVIS -maksuvahvistussivu
 • Viisumihakemuksen maksukuitisi (tämä vaaditaan vain, jos olet maksanut hakemuksen ennen haastattelusi)
 • Lomake I-20 F-1 / M-1-opiskelijoille, tai Lomake DS-2019 J-1-opiskelijoille (muista tuoda alkuperäinen lomake - ei kopio!)

Suurlähetystösi saattaa vaatia muita lomakkeita ja asiakirjoja, kuten:

 • Viralliset kopiot korkeakouluista / yliopistoista, joihin olet osallistunut
 • Tutkinnot / tutkinnot lukioista / korkeakouluista / yliopistoista, joihin olet osallistunut
 • Vakioidut testitulokset (jos Yhdysvaltain koulu vaatii)
 • Todiste riittävistä varoista
 • Todiste aikomuksestasi lähteä Yhdysvalloista ohjelman lopussa

Sinulle tehdään turvatarkastus ja toimitetaan digitaaliset, musteettomat sormenjäljet, yleensä heti saapuessasi haastatteluun.

Haastattelun aikana sinulle kysytään useita kysymyksiä englanniksi. Nämä kysymykset keskittyvät enimmäkseen siihen, miksi haluat opiskella valitsemassasi koulussa ja mitä aiot tehdä ohjelman päätyttyä. On tärkeää sanoa se selvästi et aio jäädä Yhdysvaltoihin, kun olet suorittanut ohjelman. Sivustot, kuten Kansainvälinen opiskelija ja Hyviä kouluja tarjoaa laajan luettelon esimerkkikysymyksistä, joita sinulle voidaan kysyä haastattelusi aikana.

Jos haastattelusi onnistuu, suurlähetystösi ilmoittaa sinulle milloin ja miten se palauttaa passi (uuden viisumin mukana) sinulle. (Saadaksesi viisumin, sinun on jätettävä passi suurlähetystöön.)

Vaihe 9: Maksa viisumin myöntämismaksu (tarvittaessa)

Joidenkin opiskelijoiden on maksettava viisumin myöntämismaksu, kun heidät on hyväksytty Yhdysvaltain opiskelijaviisumille. Se, vaaditaanko tätä maksua, riippuu kansalaisuudestasi ja maasi Yhdysvaltojen kanssa tekemästä vastavuoroisuussopimuksesta. Yhdysvaltain viisumisivusto tarjoaa kartta voit tarkistaa, onko sinun maksettava viisumin myöntämismaksu.

Vaihe 10: Saada viisumi

Kun olet suorittanut kaikki yllä olevat vaiheet ja saanut hyväksynnän kansainväliselle opiskelijaviisumille Yhdysvaltoihin, suurlähetystösi palauttaa passisi sinulle uudessa viisumissasi. Huomaa, että jotkut suurlähetystöt vaativat sinua tulemaan henkilökohtaisesti hakemaan sen, kun taas toiset lähettävät sen suoraan takaisin sinulle.

Viisumin käsittelyajat vaihtelevat suurlähetystön mukaan. Voit saada arvio siitä, kuinka kauan viisumin käsittely kestää menemällä Yhdysvaltojen viisumisivusto .

body_approved_declined_stamps

kuinka monta kiloa 1 tonnissa

Entä jos sinulta evätään Yhdysvaltain opiskelijaviisumi?

Yhdysvaltain viisumisivuston mukaan suurin osa Yhdysvaltojen viisumihakemuksista hyväksytään. Harvinaisissa tapauksissa Sinulta voidaan evätä kansainvälinen opiskelijaviisumi . Tämä tapahtuu yleensä vain, jos et täytä tiettyä vaatimusta ennen haastattelua tai haastattelun aikana.

Tässä on joitain esimerkkejä ongelmat, jotka todennäköisesti tekevät sinusta kelpaamattoman Yhdysvaltain opiskelijaviisumi:

 • Et anna todisteita riittävistä varoista. Tämän sanotaan olevan yksi tärkeimmistä syistä, miksi opiskelijoilta evätään usein opiskelijaviisumit Yhdysvaltoihin. Vaikka sinulla ei välttämättä odoteta olevan tarpeeksi rahaa kestää koko ohjelmaasi, sinulla on oltava todiste riittävistä varoista (likvideissä varoissa) vähintään yhden lukuvuoden ajan.
 • Et anna näyttöä aikomuksestasi lähteä Yhdysvalloista, kun ohjelma päättyy. Yhdysvaltain hallituksen on varmistettava, että sinäkin ei (tahallaan tai vahingossa) ylittää viisumin. Siksi sinun on toimitettava riittävä todiste aikomuksestasi palata kotimaahan, kun olet suorittanut ohjelman.
 • Et läpäise turvatarkistusta. Vaikka tämä saattaa olla ilmeistä, tiettyjen rikosten tekeminen voi tehdä sinusta kelpaamattoman Yhdysvaltain viisumin saamiseksi.
 • Et tuo kaikkia vaadittuja kohteita haastatteluun. Kaikkien vaadittujen esineiden, kuten passi, kuitit ja viralliset viisumiin liittyvät asiakirjat, toimittamatta jättäminen voi johtaa viisumin hylkäämiseen.
 • Et ilmesty haastatteluun. Jos olet myöhässä haastatteluun tai yksinkertaisesti et ilmesty paikalle, viisumihakemuksesi voidaan hylätä.
 • Haet Yhdysvaltain opiskelijaviisumia liian myöhään. Viisumin hakeminen liian lyhyellä ajalla ennen ohjelman alkamista tekee sinusta todennäköisesti kelpaamattoman opiskelijaviisumin. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että viisumi tulee saataville vasta jälkeen ohjelman aloituspäivä.

Tämä luettelo tuo esiin joitain monista syistä, miksi kansainvälisiltä opiskelijoilta evätään Yhdysvaltain viisumi. Jos opiskelijaviisumihakemuksesi hylätään, suurlähetystösi kertoo sinulle miksi. Valitettavasti, et voi saada rahaa takaisin, jos hylkää. Suurlähetystöt eivät myöskään arvioi uudelleen viisumihakemuksia, joten jos sinut hylätään, sinun on toistettava yllä oleva menettely, jotta voit hakea opiskelijaviisumia uudelleen.

Lopussa, viisumin hylkääminen ei ole yleistä. Niin kauan kuin teet kaiken mitä sinun tarvitsee tehdä ja noudatat antamiamme ohjeita, sinulla ei pitäisi olla ongelmaa saada Yhdysvaltain opiskelijaviisumi!

3 vinkkiä sujuvan viisumihakemuksen varmistamiseksi

Tiedät nyt, miten saat opiskelijaviisumin - mutta miten voit varmistaa, että et kohdata mitään ongelmia matkalla? Seuraa kolme alla olevaa vinkkiä varmistaa, että viisumihakemus etenee vaivattomasti.

# 1: Aloita aikaisin

Viisumin hakeminen liian vähän aikaa ennen ohjelman alkua johtaa todennäköisesti viisumin hylkäämiseen, joten yritä hakea opiskelijaviisumia heti kun olet hyväksynyt ja saanut koulullesi lomakkeen I-20 tai DS-2019.

Jos haet useampaan Yhdysvaltain kouluun, suosittelen odottamaan viisumin hakemista, kunnes olet saanut ilmoitukset kaikista kouluistasi, tai kunnes olet saanut hyväksynnän huippuluokan kouluusi. Tämän avulla voit punnita vaihtoehtojasi ja valita sinulle parhaan koulun.

body_wing_airplane

# 2: Älä osta lentolippua, ennen kuin sinulla on viisumi

Vaikka opiskelijaviisumihakemus on hyvä aloittaa aikaisin, on parasta olla ostamatta lentolippuja vasta jälkeen olet saanut viisumin, koska ei ole takeita siitä, että hakemuksesi hyväksytään.

Jos ostat lentolipun etukäteen ja hylätään sitten Yhdysvaltain opiskelijaviisumi, todennäköisesti ei saada täysi hyvitys lentolipustasi. (Hyvityskäytännöt vaihtelevat lentoyhtiön mukaan, mutta yleensä et voi saada täyttä hyvitystä, jos peruutat yli 24 tuntia lennon varaamisen jälkeen.)

# 3: Ota yhteyttä suurlähetystöön, jos sinulla on kysyttävää

Edellä kuvattu viisumihakemusprosessi on yleinen prosessi F-1-, M-1- tai J-1-kansainvälisen opiskelijaviisumin turvaamiseksi Yhdysvaltoihin. Se sanoi, saatat huomata, että viisumiprosessisi eroaa hieman edellä kuvatuista vaiheista. Yleensä tämä johtuu eroista, miten Yhdysvaltain suurlähetystöt päättävät käsitellä tai käsitellä tiettyjä tietoja.

Tuloksena, vie aina viisumiprosessia koskevat kysymyksesi tai huolesi lähimpään suurlähetystöön. Suurlähetystösi tarjoaa parhaat resurssit palkkioihin, haastatteluun ja muihin viisumiin liittyviin kysymyksiin.

Lisäresursseja kansainvälisille opiskelijoille

Jos haluat selvennystä tai lisäohjeita Yhdysvaltojen viisumihakemusprosessin tietyistä näkökohdista, suosittelemme käyttämään seuraavia virallisia resursseja:

 • Opiskele valtioissa : Tätä virallista hallituksen verkkosivustoa ylläpitää Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriö. Klikkaamalla sivun yläosassa olevaa Opiskelijat-välilehteä saat runsaasti tietoa opiskelijaviisumin hakemisesta, saapumisvalmisteluista ja F-1- tai M-1-viisumin tilan ylläpitämisestä. . Voit myös saada kaikki tärkeimmät opiskelijan lomakkeet sinun on täytettävä Yhdysvaltain opiskelijaviisumi.
 • Koulutus USA : Tämä Yhdysvaltain ulkoministeriön ylläpitämä hallituksen verkkosivusto auttaa kansainvälisiä opiskelijoita siirtymään mahdollisiin Yhdysvaltain kouluihin, rahoitusvaihtoehdot , viisumihakemusprosessi ja paljon muuta.

body_passit

Yhteenveto: Kuinka saada opiskelijaviisumi

Kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden, jotka haluavat opiskella Yhdysvalloissa, on ensin hankittava kansainvälinen opiskelijaviisumi. Kolme pääasiallista viisumityyppiä kansainvälisille opiskelijoille ovat F-1-viisumi, M-1-viisumi ja J-1-viisumi. Opiskelijat, jotka aikovat opiskella kokopäiväisesti Yhdysvaltain perustutkinto- tai jatko-ohjelmassa, hakevat todennäköisesti F-1-viisumia.

Ennen viisumihakemuksen aloittamista sinulla on oltava passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta ohjelman päättymispäivän jälkeen, digitaalinen kopio passi-tyylisestä valokuvasta ja rahaa hakemuksiin.

Yllä oleva 10-vaiheinen oppaamme selittää, miten haetaan opiskelijaviisumia Yhdysvaltoihin. Toistaaksesi seuraavat vaiheet, jotka sinun on suoritettava:

 1. Hae ja pääse Yhdysvaltain kouluun
 2. Vastaanota kouluusi lomake I-20 (F-1 / M-1-opiskelijoille) tai lomake DS-2019 (J-1-opiskelijoille)
 3. Maksa I-901 SEVIS -maksu verkossa
 4. Etsi lähin Yhdysvaltain suurlähetystö tai konsulaatti
 5. Lähetä lomake DS-160 (online-viisumihakemus)
 6. Ota yhteyttä suurlähetystöönsi, jotta voit suunnitella viisumihaastattelun
 7. Maksa viisumihakemus (maksatko tämän maksun ennen haastattelua vai sen jälkeen suurlähetystöstä)
 8. Osallistu viisumihaastatteluun
 9. Maksa viisumin myöntämismaksu (tarvittaessa)
 10. Vastaanota viisumi suurlähetystöltäsi

Lopuksi, tärkeimmät vinkkimme sujuvan viisumihakemuksen varmistamiseksi ovat seuraavat:

 • Aloita prosessi ajoissa vähentääksesi hakemuksesi hylkäämisen riskiä
 • Vältä ostamasta lentolippuja vasta jälkeen sinulle on myönnetty Yhdysvaltain opiskelijaviisumi
 • Ota yhteyttä suurlähetystöön, jos sinulla on kysyttävää

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.