10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

ominaisuuslohkot

Tarvitseeko sinun tulostaa grafiikkapaperia tehtävää, projektia varten tai vain huvin vuoksi? Oletko utelias eri tyyppiin ja mihin niitä käytetään? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan selata ja tulostaa mitä tahansa graafista paperia, jota tarvitset!

Mikä on graafinen paperi?

Alkeellisessa mielessä graafinen paperi on paperi, joka on esipainettu heikoilla viivoilla, jotka muodostavat ruudukon . Tämän saavuttamiseksi on kaikkia erilaisia ​​tapoja, mutta yleisin on ruudukko, joka koostuu neliöistä, jotka koostuvat yhdensuuntaisista vaaka- ja pystyviivoista.Olet luultavasti jo perehtynyt hallittuun paperiin - paperi, joka on valmiiksi painettu vaakasuorilla viivoilla ja jolla voit kirjoittaa siististi. Graafinen paperi tarjoaa apua samalla tavalla, mutta ruudukolla, joka ankkuroi työsi kahteen ulottuvuuteen eikä vain yhteen.

Tarvitset todennäköisesti kaaviopaperia matematiikkaa ja matematiikkaan perustuvaa työtä varten. Esimerkiksi aloittelevana opiskelijana voit käytä sitä numeroiden visuaaliseen esittämiseen kun opitaan kertolasku tai summaus. Myöhemmin koulussa löydät sen paljon helpommin käytä ruudukkopaperia geometristen kuvioiden piirtämiseen XY-tasossa kuin tyhjä tai hallittu paperi. Lopuksi tietysti kaikki kaaviot, piirustukset tai piirustukset, joiden on oltava mittakaavassa ja tarkkoja, on helpompi tehdä ruudukkopaperille.

tapaus läntinen varausyliopisto msw

Kuitenkin, voit myös käyttää kaaviopaperia huvin vuoksi. Sen täydellinen monimutkaisten mallien luomiseen sisustus, tikkaus, helmikoristelu, kirjonta ja neulonta. Se on myös erinomainen työkalu peleihin jotka sisältävät karttoja tai avaruuden strategisia jakoja: esimerkiksi useimmat roolipelit käyttävät graafista paperia osoittamaan, missä hahmot ovat suhteessa maastoon, toisiinsa ja vihollisiin.

body_graphdesign

Tämä monimutkainen tekstiilisuunnittelu käyttää graafista paperia selvittääkseen kuinka luoda toistuva kuvio.

Lataa ilmainen graafinen paperi

Projektistasi riippuen tarvitset toisenlaisen ruudukon kaaviopaperille. Olen luonut 10 tulostettavaa graafista paperia sisältävää PDF-tiedostoa (vaihtoehtoisilla JPG-versioilla) tarpeidesi mukaan.

body_graphquad

Nelisuunniteltu graafinen paperi

Tässä ovat useita versioita tavallisimmasta graafisesta paperista —Laji, joka koostuu neliöistä.

asioita, jotka näyttävät hyviltä yliopistosovelluksissa

Käytä tätä paperia matematiikkaprojekteihin, kuten viivojen tai toimintojen piirtämiseen, tiedeprojekteihin, kuten kokeiden tulosten kaavioiden luomiseen, tai luovien symmetristen tai toistuvien mallien kehittämiseen.

body_graphxy

Nelisuunniteltu graafinen paperi XY-koordinaateilla

Jos teet paljon koordinaattigeometriaa, säästä aikaa graafinen paperi, jossa on jo XY-akseli !

body_graphmultiline

Monirivinen kaaviopaperi

Tässä kaaviopaperissa on a vakio ¼ tuuman neliruudukko, jossa on hieman raskaampia viivoja 4 tai 5 neliön välein .

cal state fullerton hyväksymisaste

Käytä sitä oppimiseen ohituslaskenta, kun etsit numeroita ensimmäisen kerran, tai käytä sitä luomaan pylväskaavioita ja muuta visuaalista datan esitystä

body_graphdots

Pistepaperi

Pistepaperi on graafinen paperi, joka merkitsee vain ruudukon kulmat ja jättää sivut pois .

Käytä sitä kaavioihin ja malleihin, varsinkin jos haluat visuaalisesti vähemmän sotkuisen tuloksen. Koska paperilla on vain pisteitä, piirtämiesi viivojen ei tarvitse kilpailla ennalta painettujen viivojen kanssa, jotka tavallisella nelipaperilla on.

body_graphiso

Isometrinen (kolmion ristikko) paperi

Tällaisessa graafisessa paperissa neliöiden sijasta ruudukko koostuu tasasivuisista kolmioista .

kuinka saada kahden dollarin setelit

Sen avulla voit luoda kolmiulotteisia piirustuksia malleille, kuten puuntyöstösuunnitelmille, sisätilojen suunnittelulle tai graafisille kuville XYZ-akselilla. Piirrä pystysuorat viivat normaalisti ja piirrä sitten vaakasuorat viivat kolmioiden sivuilla. Koska ruudukko luo kulmikkaat kuutiot, piirustuksesi ovat heti 3D-muodossa.

body_isometricdesign

Tässä on hieno esimerkki siitä, mitä voit tehdä isometrisellä paperilla.
(Kuva: tygerbaer2013 kautta Deviant Art )

Asiantuntijavinkkejä graafisen paperin käyttämiseen matematiikassa

Jos käytät matemaatin oppimiseen graafista paperia, haluan jakaa muutama idea siitä, kuinka hyödyntää tätä työkalua mahdollisimman tuottavasti.

Aloittelijoille

Nuoremmille opiskelijoille voit käyttää kaaviopaperia esimerkiksi seuraavissa käsitteissä:

Numerorivi. Numeroviivan piirtäminen kaaviopaperille sijoittaa kunkin segmentin automaattisesti oikein. Voit käyttää poikkiviivoja yksiköiden, viiden, kymmenen tai sadan esittämiseen.

Yhteen-ja vähennyslasku. Käytä eri värikyniä lisätäksesi tai poistaaksesi neliöitä kokonaisuudesta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää numeroriviä osoittamaan, että summaaminen ja vähentäminen ovat tapoja tai liikkua ylös tai alas sillä.

Kertolasku ja jako. Suorakulmaisten muotojen avulla voit osoittaa, kuinka 3x8 tuottaa saman tuloksen kuin 4x6, piirtämällä kolme 8-riviä, sitten 4-kuusi-riviä ja laskemalla sitten saadut neliöt.

kuinka päästä unc kappelin kukkulalle

Murtoluvut. Jaa suorakulmio useisiin yhtä suuriin osiin värikynillä osoittamaan, kuinka monta yhtä suurta osaa voi muodostaa kokonaisuuden.

Ympäristön kartoitus. Yhdistä 3D-maailma 2D-avaruuteen tekemällä kartta huoneestasi tai kadustasi.

Edistyneempään oppimiseen

Kun jatkat koulua, kaaviopaperista tulisi tulla yksi monista työkaluista ongelmanratkaisuareenassasi.

Käytä graafista paperia automaattisesti. Muista, että graafisen paperin ongelmien ratkaiseminen voi olla helpompaa, vaikka he eivät nimenomaisesti sanoisi käyttävänsä sitä. Esimerkiksi monet geometriaongelmat on helpompi selvittää, kun näet ne visuaalisesti edustettuina.

Kuvaajapaperi on paras raaputuspaperi. Käytä ruudukkopaperia matemaattisena raaputuspaperina - se pakottaa sinut olemaan siistimpi ja tarkempi, kun järjestät todisteita, pienennät kaavoja ja niin edelleen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Länsi-Michiganin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Kaikki lähetetyt SAT -tulokset edellyttävät oppilaitokset: Täydellinen luettelo

Mitkä oppilaitokset edellyttävät, että valitset SAT -tulosraportista Kaikki pisteet? Varmista, että tiedät, mitkä koulut näkevät pisteet kaikista testipäivistäsi.

Paras tapa opiskella SAT Vocab -sanoja

Mitä SAT -sanoja sinun täytyy opiskella? Kuinka todella muistat ne? Opi paras tapa opiskella SAT -sanastoa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Springfield College SAT -tulokset ja GPA

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas: West Pointin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gompersin valmistelevasta akatemiasta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Gompers Preparatory Academy -sivustolta San Diegossa, Kaliforniassa.

Pitäisikö sinun käyttää ensisijaista hakemusta korkeakoulussa?

Mikä on ensisijainen hakemus yliopistolle? Selitämme tämän usein hämmentävän ilmiön ja sen, voiko ensisijainen sovellus auttaa sinua pääsemään sisään.

Mitä 'Veni Vidi Vici' tarkoittaa Miksi ihmiset sanovat sen?

Kiinnostaako veni, vidi, vici? Opi kuka loi tämän kuuluisan latinalaisen lauseen ja miten se tuli niin tunnetuksi.

Kuinka päästä sisään: Texas A&M ACT Pisteet ja GPA

Modesto High School | 2016-17 Rankings | (Modesto,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Modesto High Schoolista Modesto, CA.

Itsenäisyysyliopiston pääsyvaatimukset

Suosituskirjeen pyytäminen: Täydellinen opas

Tarvitsetko opettajan, professorin tai neuvonantajan suosituskirjeen? Tässä on täydellinen opas siitä, kuinka pyytää ja mitä sinun pitäisi antaa heille parhaan mahdollisen suosituskirjeen saamiseksi.

Onko Rhinocort OTC erilainen kuin reseptivahvuus?

Saako Rhinocort -nenäsumutetta tiskiltä? Joo! Opi mitä Rhinocort OTC on, miten se toimii ja miten sitä käytetään vastuullisesti.

53 Stellar College -esiteitä inspiroimaan sinua

Mitkä ovat hyviä aiheita yliopiston esseille? Tutustu laajaan luetteloon korkeakoulujen esseeaiheista ja kerro, kuinka valita paras idea sinulle.

Miksi ACT kutsuttiin American College Testiksi?

Miksi ACT tunnettiin joskus nimellä American College Test? Mitä se tarkoittaa tänään? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on aukovuosi? Pitäisikö sinun ottaa yksi?

Harkitaanko välivuoden ottamista lukion jälkeen? Selitämme, mitä se on, yhden tekemisen hyvät ja huonot puolet sekä suosittuja kuopan vuoden ohjelmia ja ideoita.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Xavier University SAT -pisteet ja GPA

Kokeellinen suunnittelu kysymyksiä ACT Science

ACT Science -osiossa on kyse kokeiluista - miten ne on määritetty ja miksi. Hajotamme tämän hankalan taidon strategioilla ja käytännön kysymyksillä.

Cheyney University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset