10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

ominaisuuslohkot

Tarvitseeko sinun tulostaa grafiikkapaperia tehtävää, projektia varten tai vain huvin vuoksi? Oletko utelias eri tyyppiin ja mihin niitä käytetään? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan selata ja tulostaa mitä tahansa graafista paperia, jota tarvitset!

Mikä on graafinen paperi?

Alkeellisessa mielessä graafinen paperi on paperi, joka on esipainettu heikoilla viivoilla, jotka muodostavat ruudukon . Tämän saavuttamiseksi on kaikkia erilaisia ​​tapoja, mutta yleisin on ruudukko, joka koostuu neliöistä, jotka koostuvat yhdensuuntaisista vaaka- ja pystyviivoista.Olet luultavasti jo perehtynyt hallittuun paperiin - paperi, joka on valmiiksi painettu vaakasuorilla viivoilla ja jolla voit kirjoittaa siististi. Graafinen paperi tarjoaa apua samalla tavalla, mutta ruudukolla, joka ankkuroi työsi kahteen ulottuvuuteen eikä vain yhteen.

Tarvitset todennäköisesti kaaviopaperia matematiikkaa ja matematiikkaan perustuvaa työtä varten. Esimerkiksi aloittelevana opiskelijana voit käytä sitä numeroiden visuaaliseen esittämiseen kun opitaan kertolasku tai summaus. Myöhemmin koulussa löydät sen paljon helpommin käytä ruudukkopaperia geometristen kuvioiden piirtämiseen XY-tasossa kuin tyhjä tai hallittu paperi. Lopuksi tietysti kaikki kaaviot, piirustukset tai piirustukset, joiden on oltava mittakaavassa ja tarkkoja, on helpompi tehdä ruudukkopaperille.

tapaus läntinen varausyliopisto msw

Kuitenkin, voit myös käyttää kaaviopaperia huvin vuoksi. Sen täydellinen monimutkaisten mallien luomiseen sisustus, tikkaus, helmikoristelu, kirjonta ja neulonta. Se on myös erinomainen työkalu peleihin jotka sisältävät karttoja tai avaruuden strategisia jakoja: esimerkiksi useimmat roolipelit käyttävät graafista paperia osoittamaan, missä hahmot ovat suhteessa maastoon, toisiinsa ja vihollisiin.

body_graphdesign

Tämä monimutkainen tekstiilisuunnittelu käyttää graafista paperia selvittääkseen kuinka luoda toistuva kuvio.

Lataa ilmainen graafinen paperi

Projektistasi riippuen tarvitset toisenlaisen ruudukon kaaviopaperille. Olen luonut 10 tulostettavaa graafista paperia sisältävää PDF-tiedostoa (vaihtoehtoisilla JPG-versioilla) tarpeidesi mukaan.

body_graphquad

Nelisuunniteltu graafinen paperi

Tässä ovat useita versioita tavallisimmasta graafisesta paperista —Laji, joka koostuu neliöistä.

asioita, jotka näyttävät hyviltä yliopistosovelluksissa

Käytä tätä paperia matematiikkaprojekteihin, kuten viivojen tai toimintojen piirtämiseen, tiedeprojekteihin, kuten kokeiden tulosten kaavioiden luomiseen, tai luovien symmetristen tai toistuvien mallien kehittämiseen.

body_graphxy

Nelisuunniteltu graafinen paperi XY-koordinaateilla

Jos teet paljon koordinaattigeometriaa, säästä aikaa graafinen paperi, jossa on jo XY-akseli !

body_graphmultiline

Monirivinen kaaviopaperi

Tässä kaaviopaperissa on a vakio ¼ tuuman neliruudukko, jossa on hieman raskaampia viivoja 4 tai 5 neliön välein .

cal state fullerton hyväksymisaste

Käytä sitä oppimiseen ohituslaskenta, kun etsit numeroita ensimmäisen kerran, tai käytä sitä luomaan pylväskaavioita ja muuta visuaalista datan esitystä

body_graphdots

Pistepaperi

Pistepaperi on graafinen paperi, joka merkitsee vain ruudukon kulmat ja jättää sivut pois .

Käytä sitä kaavioihin ja malleihin, varsinkin jos haluat visuaalisesti vähemmän sotkuisen tuloksen. Koska paperilla on vain pisteitä, piirtämiesi viivojen ei tarvitse kilpailla ennalta painettujen viivojen kanssa, jotka tavallisella nelipaperilla on.

body_graphiso

Isometrinen (kolmion ristikko) paperi

Tällaisessa graafisessa paperissa neliöiden sijasta ruudukko koostuu tasasivuisista kolmioista .

kuinka saada kahden dollarin setelit

Sen avulla voit luoda kolmiulotteisia piirustuksia malleille, kuten puuntyöstösuunnitelmille, sisätilojen suunnittelulle tai graafisille kuville XYZ-akselilla. Piirrä pystysuorat viivat normaalisti ja piirrä sitten vaakasuorat viivat kolmioiden sivuilla. Koska ruudukko luo kulmikkaat kuutiot, piirustuksesi ovat heti 3D-muodossa.

body_isometricdesign

Tässä on hieno esimerkki siitä, mitä voit tehdä isometrisellä paperilla.
(Kuva: tygerbaer2013 kautta Deviant Art )

Asiantuntijavinkkejä graafisen paperin käyttämiseen matematiikassa

Jos käytät matemaatin oppimiseen graafista paperia, haluan jakaa muutama idea siitä, kuinka hyödyntää tätä työkalua mahdollisimman tuottavasti.

Aloittelijoille

Nuoremmille opiskelijoille voit käyttää kaaviopaperia esimerkiksi seuraavissa käsitteissä:

Numerorivi. Numeroviivan piirtäminen kaaviopaperille sijoittaa kunkin segmentin automaattisesti oikein. Voit käyttää poikkiviivoja yksiköiden, viiden, kymmenen tai sadan esittämiseen.

Yhteen-ja vähennyslasku. Käytä eri värikyniä lisätäksesi tai poistaaksesi neliöitä kokonaisuudesta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää numeroriviä osoittamaan, että summaaminen ja vähentäminen ovat tapoja tai liikkua ylös tai alas sillä.

Kertolasku ja jako. Suorakulmaisten muotojen avulla voit osoittaa, kuinka 3x8 tuottaa saman tuloksen kuin 4x6, piirtämällä kolme 8-riviä, sitten 4-kuusi-riviä ja laskemalla sitten saadut neliöt.

kuinka päästä unc kappelin kukkulalle

Murtoluvut. Jaa suorakulmio useisiin yhtä suuriin osiin värikynillä osoittamaan, kuinka monta yhtä suurta osaa voi muodostaa kokonaisuuden.

Ympäristön kartoitus. Yhdistä 3D-maailma 2D-avaruuteen tekemällä kartta huoneestasi tai kadustasi.

Edistyneempään oppimiseen

Kun jatkat koulua, kaaviopaperista tulisi tulla yksi monista työkaluista ongelmanratkaisuareenassasi.

Käytä graafista paperia automaattisesti. Muista, että graafisen paperin ongelmien ratkaiseminen voi olla helpompaa, vaikka he eivät nimenomaisesti sanoisi käyttävänsä sitä. Esimerkiksi monet geometriaongelmat on helpompi selvittää, kun näet ne visuaalisesti edustettuina.

Kuvaajapaperi on paras raaputuspaperi. Käytä ruudukkopaperia matemaattisena raaputuspaperina - se pakottaa sinut olemaan siistimpi ja tarkempi, kun järjestät todisteita, pienennät kaavoja ja niin edelleen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset