10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

feature_cramming-1.jpg

PSAT on tulossa - nopeasti.

sanoja, jotka kuvaavat kirjallisuuden sävyä

Testipäivä on täällä oletko opiskellut vai et . SAT: lle suosittelen viivyttämään myöhempää testipäivää, mutta se ei ole oikeastaan ​​mahdollista PSAT: n kanssa.Jos sinulla on alle kolme viikkoa jäljellä , sinun on pakko ahdistaa.

Niin? Miten valmistaudut tenttiin parhaiten?

Tässä artikkelissa opastan sinua läpi kuinka valmistautua nopeasti , mukaan lukien mihin keskittyä testin jokaisessa osassa ja parhaat testipäivän tekniikat.

Täyte PSAT: General Guidance

Niitä on muutama ylimitoitetut periaatteet jotka ovat ratkaisevan tärkeitä tukiprosessille.

Sitoudu asettamaan aika, mutta älä ylikuormita testiä

Aika on ratkaisevan tärkeää, ja sinun on käytettävä paljon aikaa valmistautumiseen testiin. Älä kuitenkaan luovuta läksyistäsi - luokitukset ovat valtavan tärkeitä korkeakouluihin pääsyssä, paljon enemmän kuin PSAT.

PSAT ei määritä kohtaloasi . Sen ensisijainen tehtävä on auttaa sinua ymmärtämään, missä olet, kun alat ajatella SAT: ia. Ei ole väliä kuinka hyviä tai huonoja pisteitäsi, korkeakoulut eivät näe niitä.

Yksi asia, jonka PSAT -pisteesi laskee, on National Merit Scholarship. Jos tämä on sinulle tärkeää, sinun on todennäköisesti varattava enemmän aikaa saavuttaaksesi osavaltiosi pisterajan.

Älä kuitenkaan puhalla PSAT: n merkitystä suhteettomasti - jos teet huonosti, muista vain aloittaa opiskelu SAT: lle aikaisemmin!

body_bodybuilder-1.jpg

PSATin täyttäminen on kovaa työtä. Se ei kuitenkaan rakenna lihaksia.

Kuuntele omia tarpeitasi

Kun valmistaudut kokeeseen, muista pitää huolta itsestäsi.

Lepo on tärkeämpää. Harjoitella hyvä unihygienia ja esittää kunnollisesti aikainen nukkumaanmenoaika alkaa hyvä viikko ennen testiä. Kehosi alkaa tallentaa unta ei vain tapahtumaa edeltävänä yönä, vaan sitä edeltävänä yönä. Lisäksi, jos nukkumisesi on yleensä rajallista (tai yksinkertaisesti huono), riittävän unen saaminen voi aiheuttaa aluksi ylimääräistä väsymystä - joten anna kehollesi aikaa sopeutua lepäämään.

Luonne terveet hermot tavalla a todellisuuden tarkistus . Kuten edellä totesimme, se ei ole kaikki, loppu elämästäsi, koulusta tai jopa lukiosta. Säilytä luottamuksesi ja sinun rauhallisuutesi.

Rajoita stressiä, väsymystä ja pessimismiä (toisin sanoen ylityön vaikutuksia). Seuraa ajattelutapaasi : tämä on tilaisuus loistaa, ei vain mahdollisuus saada kompastusta.

Miten Cram PSAT

Sinulla ei ehkä ole paljon aikaa, mutta sinulla on niitä. Käytä nämä viimeiset päivät tai viikot hyväksi!

body_foodprep-1.jpg

Ruoanlaitto, kuten PSAT: n ottaminen, vaatii paljon valmistelua.

#1: Tee harjoitustesti

Ensimmäinen asia on ottaa täyspitkä harjoitustesti . On parasta ottaa se testipäivän olosuhteissa, jos voit, mutta jos se ei ole mahdollista, vain varmista, että selviät asiasta .

Jos ei muuta, tämä toimii mahdollisuutena tutustu perusteellisesti ohjeisiin ja niiden merkitykseen käytännössä . Tämä lisää itseluottamustasi ja vähentää aikaa, jonka tuhlaat testipäivänä yrittäessäsi selvittää, mitä sinun odotetaan tekevän.

Tämä on myös mahdollisuus sopeutua testin kysymystyypit . Ota huomioon kysymysten tyyli ja sanamuoto. Huomaa erityisesti, että kaikki kysymykset eivät ole teknisiä kysymyksiä - Jotkut sisältävät komennotermin ja päättyvät pisteeseen. (Tämä on ero 'Mikä on ratkaisu?' Ja 'Tunnista ratkaisu'.)

Katso, löydätkö kuvioita . Tietyt kysymykset ja mahdollisten vastausten muodot näkyvät suhteettomasti.

Ehkä tärkeintä, harjoitustesti näyttää, mitkä alueet tarvitsevat lisähuomiota . Ihannetapauksessa sinun pitäisi tarkistaa kaikki testin osat valmistellessasi, mutta huolehtia dokumentoiduista heikkouksista enemmän.

#2: Poraa virallisia kysymyksiä

Tämä vinkki koskee kaikkia osioita: pohdi todellisia PSAT -kysymyksiä. Ei ole mitään kuin virallisten kysymysten harjoittelu, joka osoittaa, missä mahdolliset vaikeutesi ovat.

Molemmat laadukkaita ja määrällä on väliä . Haluat ratkaista mahdollisimman monta ongelmaa, mutta haluat myös selvittää, mikä menee pieleen, kun teet virheitä ja käsittelet samoja (hankalia) ongelmia useita kertoja saadaksesi selville näistä rutiineista.

Mitä enemmän prosessia käydään läpi, sitä mukavammaksi prosessi tulee.

#3: Lue paljon

Sinulla ei ole paljon aikaa, mutta viettää vapaa -aikasi kirjallisuuteen upotettuna . Tulet lukemaan paljon sekä lukutestiä että kirjoitus- ja kielitestiä, joten eri tyyppisten tekstien ymmärtämisen ymmärtäminen on äärimmäisen tärkeää PSAT: n menestymiseen.

Kaikki lukeminen ei kuitenkaan ole tasa -arvoista . Lukeminen huviksi ja viihteeksi on hämmästyttävää. Tällä hetkellä keskitymme kuitenkin tähän testiin. Epämiellyttävän ja tuntemattoman lukeminen luo uusia yhteyksiä aivoihisi - puhumattakaan siitä, että on vain enemmän lihaa leikattavaksi, ja tekstin leikkaaminen on juuri sitä, mitä testi haluaa sinulta . PSAT esittelee melko tiheää tekstiä, ja sinun on ainakin tottuttava katsomaan ei-nykyaikaista, muodollista ja/tai akateemista kirjallisuutta. Lue huolellisesti ja kriittisesti ja päästä sisään niin paljon kuin pystyt.

Tämä tosin toimisi paremmin, jos aloittaisit prosessin aikaisemmin, mutta jopa vain tottuu lukemaan vieraita tekstejä nopeasti on hyödyllistä. Jos sukellat juuri nyt, se näyttää vähemmän stressaavalta testipäivänä.

body_readingcactus-2.jpg Tämä kaktus ei valmistautunut ennen testipäivää, ja katso nyt, kuinka hukkua hän on?

#4: Tarkista perus kielioppi

Kirjoittaminen ja kieli -osiossa sinun on ehdottomasti tiedettävä testien kattamat kielioppisäännöt. Et voi vain seurata korvaa - On monia yleisiä virheitä, jotka kuulostavat täysin oikeilta, ja nämä tahtoa olla testissä.

Onneksi tässä osassa testataan suhteellisen vähän käsitteitä, joten voit käsitellä tärkeimmät nopeasti. Jopa muutaman tunnin tarkastelu voi vaikuttaa suuresti pisteeseesi.

#5: Ole mukava matematiikan työkaluillasi

Tarkista kaavat joka annetaan sinulle testissä, sekä ne, jotka sinun on muistettava. Mitä tulee testivihkoosi, ne eivät ole sinulle hyväksi, jos tuskin tunnistat niitä; tutustu niihin. Mitä tulee muuhun, olet yksin testipäivänä, kun huomaat tarvitsevasi niitä.

Harjoitella järjestää yhtälöt uudelleen ; siellä paljon algebra tässä testissä, ja matemaattinen manipulointi on yksi tärkeimmistä taidoista, joita testintekijät katsovat.

Lopuksi varmista, että olet tyytyväinen laskimeen . Vaikka olisit käyttänyt sitä matematiikan tunnilla, kokeile sitä joidenkin porattujen matemaattisten tehtävien parissa (ohjaat, oikein ?). On olemassa muutamia outoja toimintoja, jotka ovat hyödyllisiä, ja saatat tuntea ne nyt tai et. Varmista myös laskin on hyväksytty .

body_abacus-3.jpg Älä tuo häikäisyä PSATiin.

PSAT-testipäivän vinkkejä

Riippumatta siitä, kuinka paljon olet opiskellut (tai jättänyt tekemättä), on olemassa muutamia vankkoja periaatteita, jotka voivat tehdä testipäivän sujuvammin.

Lämmitä aamu

Herää, venytä, tee asiasi - ja tee sitten vähän a lämmitellä . Tarkastele hankalia harjoitusongelmia, joita olet sinnikkäästi hallinnut, ja kokeile uutta tai uutta ongelmaa.

Älä mene pidemmälle kuin yksinkertainen lämmittely kuitenkin: älä yritä pakata uutta materiaalia päähäsi. Parhaimmillaan se ei tartu; pahimmassa tapauksessa se häiritsee sinua ja stressaa sinua.

Onko sinulla paniikki? Työskentele

Itsepuhelu on valtava . Miten kohtelet itseäsi? Ystävällisesti? Varovasti? Myötätuntoisesti? Vältä olemasta ankara tai tuomitseva . Vahvista sen sijaan omaisuutesi: olet valmistautunut ja olet valmis.

Laita pelisi kasvoille. Visualisoi mitä tulee tapahtumaan - ja miten aiot hoitaa kaiken kuin mestari.

kuinka lähettää suosituskirjeet

body_panic-1.jpg

Yritetään olla päättämättä kuin tämä kaveri - hän ei ole vielä testikeskuksen sisällä.

Vastaa jokaiseen kysymykseen

Ei siis arvausrangaistusta et voi menettää mitä tahansa kuplimalla valinnassa . Tee ensin mitä tiedät. Poista seuraavaksi vastaukset, missä voit. Arvaa sitten! Arvaa kaikki mitä on jäljellä. Älä jätä mitään tyhjäksi.

Jos haluat käyttää tätä tekniikkaa erityisen hyvin, lue hetki aikaa strategisen arvaamisen tueksi.

Johtopäätös

Se on aina parasta aloittaa minkä tahansa opinto -ohjelman runsaasti aikaa ennen tenttiä. Jos näin ei kuitenkaan tapahdu tai kun se ei vain ole mahdollista, jotkut ahtautumistyypit ovat älykkäämpiä kuin muut.

Mitä tulee PSAT: iin, harjoitustestin suorittaminen ja ylimääräisten harjoituskysymysten poraaminen voi antaa valtavia etuja. Sen lisäksi suuri osa siitä on perussääntöjen lukeminen ja tarkistaminen.

Muista myös: aiot työskennellä kovasti, joten se on erityisen tärkeää huolehdi itsestäsi tahallisesti .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset