Kymmenen perusvaakaominaisuutta ja parhaat neuvot vaakaille

vaakasuora-2691106_1920

Vaaka on ilmamerkki, ja Vaarat tunnetaan rakkaudesta olla muiden ihmisten ympärillä. Vaaka on uskomattoman yhteistyöhaluinen ja oikeudenmukainen, ja se on merkki, joka uskoo lujasti sosiaalisen yhteyden voimaan. Vaaka on joitakin mielenkiintoisimmista ja fiksuimmista ihmisistä ympärillä, ja heillä on paljon tarjottavaa. Alla puhumme Vaaka -ominaisuuden tärkeimmistä ominaisuuksista, siitä, miten Vaarat suhtautuvat muihin, ja neuvoja Vaaka -olemiseksi ja vaaka -asioiden kohtaamiseksi elämässäsi.

Mikä on Vaaka?

Vaaka on a henkilö, joka on syntynyt 23. syyskuuta - 22. lokakuuta . Vaarat tunnetaan viehättävistä, kauniista ja tasapainoisista. He viihtyvät tekemällä asiat järjestetyiksi ja esteettisesti miellyttäviksi. He kaipaavat myös tasapainoa ja he voivat olla yhtä itsehyväisiä kuin anteliaita.mistä tietää syntymämerkkisi

Vaaka on myös kompromissien kuningas ja kuningatar, ja he haluavat tehdä rauhaa muiden välillä. Tämä tekee heistä suuria johtajia, ystäviä ja kumppaneita, ja he voivat soveltaa näitä positiivisia ominaisuuksia henkilökohtaiseen ja työelämäänsä.

Vaaka -persoonallisuuden piirteet

Vaaka on jännittäviä ihmisiä ympärillä. Kaikki Vaarat eivät tietenkään ole täsmälleen samoja, mutta nämä Vaaka -avainpiirteet ovat tärkeitä tietää, oletko Vaaka tai haluatko tietää enemmän niihin liittyvästä.

Positiiviset Vaaka -persoonallisuuspiirteet

Jotkut parhaista Vaaka -piirteistä ovat oikeudenmukaisuuden tunne ja lähtevä luonne. He ovat osa sitä, miksi rakastamme Vaaka.

Diplomaattinen

Punnat ovat luonnolliset rauhantekijät ja ovat asiantuntijoita, jotka ovat taktisia ja diplomaattisia suhteissaan ja ryhmissään. He valitsevat sanansa huolellisesti ja pyrkivät löytämään yhteisen kielen mahdollisimman monen ihmisen kanssa.

Kohtuullinen

Vaakailla on vahva oikeudenmukaisuuden tunne. He haluavat varmistaa, että kaikki tulevat kuulluksi, ja haluavat intohimoisesti varmistaa, että asiat ovat tasapainossa, varsinkin kun kyse on ryhmätapahtumista.

Idealistinen

Vaaka katsoo aina mieluummin valoisalle puolelle. He näkevät parhaan kaikissa ihmisissä kaikissa tilanteissa. Heillä on suuria aikomuksia ja ajatella parhaita ihmisiä ja ideoita . Heillä on aina suuret toiveet uusien projektien aloittamisesta ja uusien asioiden oppimisesta.

Sosiaalinen

On olemassa muutamia merkkejä ekstraverttisempää kuin Vaaka. Vaaka rakastaa ihmisten kanssa olemista, ja he rakastavat myös uusien ihmisten tapaamista. He viihtyvät kumppanuudessa ja ympäröivät itsensä mielenkiintoisilla ihmisillä, jotka voivat esitellä heille uusia asioita. Sosiaalisuus on yksi Vaaka -persoonallisuuden perustekijöistä .

Taitava

Vaaka on nokkela, älykäs ja erinomainen keskustelija. Heillä on aktiivinen mielikuvitus ja he ovat nopeita jaloillaan, mikä tekee heistä erinomaisia ​​yrityksiä ja suuria ongelmanratkaisijoita.

kuinka tehdä klubi

astrologia-993127_1920

Negatiiviset Vaaka -persoonallisuuspiirteet

Vaarat ovat kaikki ainutlaatuisia, ja nämä `` negatiiviset '' Vaakaominaisuudet ovat osa sitä, mikä tekee heistä sellaisia ​​kuin he ovat. Vaa'an negatiiviset ominaisuudet ovat osa heidän rakkauttaan tasapainoon.

Päättämätön

Vaakarakkaus tasapainoon voi saada heidän tielleen. He käyttävät tuntikausia punnitakseen pienimpienkin päätösten hyviä ja huonoja puolia. He haluavat miellyttää kaikkia ja heillä on vaikeuksia sitoutua yhteen tai toiseen, vaikka se vaikuttaakin merkityksettömältä.

Ei-vastakkainasettelua

Vaaka on luonteeltaan rauhantekijä. He löytävät erinomaisesti kompromisseja ryhmien sisällä, olipa kyse ystävien tai liiketoimintaympäristön välillä, mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että heillä on myös vaikeuksia kohdata ongelmansa ja lykätä vaikeita keskusteluja niin pitkään kuin mahdollista.

Itse sääli

Yksi Vaakojen kaatumisista on se, että ne ovat hieman itsekeskeisiä, joten kun asiat eivät mene täysin oikein heille, heistä tuntuu, että maailma on päättymässä ja kaikki ovat heitä vastaan. Heillä on vaikeuksia nähdä isompi kuva riidan aikoina ja keskittyä sen sijaan yksinomaan itseensä.

2 totuutta ja valheen esimerkkejä

Epäluotettava

Vaaka tunnetaan lentävänä. Vaikka niiden ympärillä on hauskaa, ne eivät ole aina luotettavimpia. Monet Vaarat ovat ihania ja uskollisia ystäviä, vaikka ne eivät välttämättä näy illallissuunnitelmissasi ajoissa.

Vain

Kuten mainitsimme, Vaaka rakastaa kauniita asioita, myös itseään. Saatat löytää Vaaran ottavan selfieitä kaikkialla, missä he menevät, tai viettämässä paljon aikaa hemmotteluun ja esiintymisiin. He voivat olla kriittisiä muiden ihmisten ulkonäön suhteen tai olla haluttomia hengailemaan ihmisten kanssa, jotka heidän mielestään ovat vähemmän houkuttelevia.

Vaakaominaisuudet suhteissa

Tiedämme, että Vaaka -persoonallisuus kukoistaa sosiaalisissa olosuhteissa. On tärkeää tietää enemmän siitä, mitä Vaaka tarvitsee tietyissä ihmissuhteissa, koska jos Vaarat ovat todellisia Vaaka, heillä on todennäköisesti paljon suhteita seurata.

Miten mitoosi eroaa meioosista?

Romanttinen

Yksi tunnetuimmista Vaaka -ominaisuuksista on niiden rakkauden rakkaus. Heillä on taipumus vetäytyä kauneuteen ja jännitykseen, ja he rakastavat helposti humalassa. Kuitenkin, vaikka Vaarat nauttivat paljon heitteistä ja nauttivat romanttisten kumppaneiden seurasta, he ovat erittäin vakavia sitoutuneiden suhteiden suhteen. He valitsevat huolellisesti elämänkumppaneiden suhteen.

platoninen

Sinulla on melko varmasti taatusti hauskaa Vaa'an kanssa. Sen lisäksi, että Vaarat ovat hauskoja, he rakastavat kokeilla uusia asioita ja auttavat ihmisiä elämässään tulemaan ja pysymään ennakkoluulottomina. He ovat omistautuneet varmistamaan, että myös ihmiset elämässään saavuttavat tasapainon ja Vaaka lähtevä luonne ja idealismi voivat hieroa heidän ystäviään ja perhettään .

Ammattilainen

Johtajuus tulee Librasille luonnollisesti, ja sellaisina he menestyvät ammattimaisesti, kun he saavat antaa johtajuutensa ja luovuutensa loistaa. Vaaka voi parhaiten, kun se jää yksin kehittämään projekteja. Kuitenkin, Vaaka ei ole paras seuranta , joten on myös tärkeää varmistaa, että heitä ympäröivät maadoitetut ihmiset, jotka ovat hyviä ohjaamaan ja saamaan asioita aikaan.

horoskooppi-4374411_1920

Neuvoja puntaa

# 1: Varmista urallasi, että luot uusia haasteita itsellesi. Vaarana sinun on muutettava asioita usein, jotta vältät hilseilyltä, voit kanavoida tämän energian uusiin ideoihin, jotka hyödyttävät koko ryhmää.

# 2: Älä epäröi antaa todellisten väriesi näkyä. Ole suuri ja uskollinen ystävä, joka olet Älä tuhlaa aikaa ihmisiin, jotka tuomitsevat sinua myötätunnostasi ja idealismistasi.

# 3: Sinä painostat manipulointiin, kun olet kyllästynyt, joten yritä aina tarkistaa itsesi, kun alat tuntea olosi levottomaksi. Kanavoi tämä energia luoviin projekteihin tai vapaaehtoistyöhön.

# 4: Ole rehellinen itsellesi. Vaaka on vaikeuksissa myöntää virheensä. Älä ajattele näitä asioita negatiivisina, vain osana sinua, joka saattaa vaatia ylimääräistä huomiota. Varmista, että tiedät, missä sinun on parannettava, koska muuten saatat kävellä ihmisten yli ilman merkitystä, mikä johtaa vastakkainasetteluihin.

# 5: Puhuminen vastakkainasettelusta - käsittele sitä rauhallisesti ja varhain. Jos joudut kohtaamaan jonkun, varmista, että olet esittänyt pisteesi etukäteen ja pidät niistä kiinni vaikka keskustelu vaikeutuu.

suosituskirjeet kouluun

Vinkkejä Vaakaan liittymiseen

# 1: Kiitokset ovat kaikki Vaaka -persoonallisuudelle. He ovat ekstrovertteja, ja kiintymyksen ulkoisten merkkien osoittaminen auttaa sinua saamaan suosion suhteen alkuvaiheessa ja auttamaan edelleen pitämään kipinän elossa.

#2: Älä valitse tappeluita tai ole liian kriittinen Vaakoja kohtaan . Vaaka välttää vastakkainasettelua, joten on parasta olla avoin ja etukäteen asioista, joita parisuhteessa tapahtuu, ja puhua Vaakalle tasavertaisena.

# 3: Anna Vaakujen ottaa johtotehtäviä. He osaavat sen erittäin hyvin, eivätkä he vaaranna sitä, että Vaaka esittää tuhansia erilaisia ​​ideoita ryhmäprojekteihin tai -aktiviteetteihin. Auta heitä valitsemaan yksi ja pysymään kiinni .

# 4: Osoita, että tiedät myös kaiken tasapainosta. Vaa'an täytyy tasapainottaa asteikot kaikessa, ja he tarvitsevat ystäviä ja kumppaneita, jotka kohtelevat heitä tasa -arvoisina ja osaavat olla tasapainoisia ja vakaita elämänsä kaikilla osa -alueilla.

# 5: Jos rakastat taidetta ja muita kauniita asioita, sinulla ei ole ongelmia Vaaka -merkin kanssa. Yritetään yhdessä uusia asioita , varsinkin jos se koskee asioita, kuten luonnon tutkimista, taidegallerioiden katsomista tai jotain luovaa tekemistä yhdessä, voi auttaa sinua luomaan siteen Vaakuihin.

Yhteenveto: Vaakaominaisuudet

Jos olet Vaaka, olet hyvässä seurassa. Esimerkiksi Serena Williams ja Will Smith ovat klassisia Vaaka -esimerkkejä työetiikan, hauskanpidon ja luovuuden tasapainottamisesta. Vaaka voi menestyä vieläkin paremmin, kun tuntee itsensä ja on rehellinen siitä, keitä he ovat ja mitä he tarvitsevat. Toivottavasti sinulla on parempi käsitys siitä, mitä Vaaka on, ja opit olemaan paras versio siitä, kuka olet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.