10 hauskaa 5. luokan matematiikkapeliä oppimisen helpottamiseksi

abacus-1866497_640

Etsitkö hauskaa ja tehokasta tapaa vahvistaa 5. luokassa opittuja matemaattisia taitoja? Kokeile pelata peliä! Pelit ovat hieno tapa vahvistaa viidennen luokan oppilaiden tärkeimmät oppitunnit samalla kun he pitävät hauskaa.

Tässä artikkelissa puhumme avaintaidoista, joita opiskelijat oppivat viidennellä luokalla, miksi pelit ovat niin tärkeitä näiden taitojen hallitsemiseksi ja antavat sinulle luettelon 10 pelistä, joita voit aloittaa pelaamisen juuri nyt.Keskeiset matemaattiset taidot, jotka on opittu 5. luokassa

Viidennen luokan oppilaat yhdistävät taitoja, jotka he ovat oppineet koko peruskoulun, ratkaistakseen monimutkaiset ongelmat käyttämällä kompleksilukuja. Samalla kun he työskentelevät näiden taitojen sujuvuuden rakentamiseksi, he oppivat myös soveltamaan niitä reaalimaailman ongelmiin, jotka koskevat aikaa, mittausta ja rahaa.

Suurimmalla osalla Yhdysvaltojen osavaltioista on omat ainutlaatuiset koulutusstandardinsa, mutta viidennen luokan matematiikan perusopetussuunnitelma ja viidennen luokan oppijoiden taidot ovat melko vakiomaisia. Viidennen luokan oppilaat oppivat:

  • Kuinka jakaa kokonaisluvut jäännöksillä ja ilman niitä
  • Kuinka muodostaa yhteyksiä desimaalien, murtolukujen ja prosenttiosuuksien välillä
  • Murtolukujen kertominen ja jakaminen
  • Kuinka lasketaan geometristen perusmuotojen, kuten suorakulmioiden ja neliöiden, pinta-ala ja tilavuus

Viidennen luokkalaiset alkavat myös tutkia algebrallisia perusyhtälöitä sekä kehän ja halkaisijan suhdetta.

Kutakin näistä taidoista voidaan vahvistaa peleillä, jotta oppilaat voivat hallita ne.

veden tiheys meissä yksiköissä

Kuinka 5. luokan matematiikkapelit voivat auttaa hallitsemaan avaintaitoja

Pelit ovat loistava tapa auttaa opiskelijoita oppimaan avaintaitoja. On ollut paljon tutkimusta siitä, kuinka tehokkaat pelit auttavat oppilaita paitsi oppimaan hallitsemaan konseptia, myös saamaan turvallisen tilan tutkia ja epäonnistua. Tässä on muutama syy, miksi 5. luokan matematiikkapelien pitäisi olla tärkeä osa opiskelijan harjoittelua:

Pelit ovat hauska tapa harjoitella. Hauskat matematiikkapelit 5. luokan oppilaille auttavat heitä harjoittelemaan tarvittavia taitoja tavalla, joka tuntuu hauskalta eikä turhauttavalta. Opiskelijat eivät tunne tuhlaavansa aikaa oppimiselle, he tuntevat olevansa sitoutuneita ja innoissaan käytännöstään.

Pelit opettavat tärkeitä taitoja. Pelit ovat loistava tapa esitellä uusia taitoja opiskelijoille. Esimerkiksi koripalloa käsittelevä 5. luokan matematiikkapeli voi olla hyvä tapa saada oppilaat miettimään halkaisijaa tai ympärysmittaa ennen kuin he todella opettavat heille taitoa. Samoin kun oppilaat ovat oppineet taitosta luokassa, pelit voivat auttaa heitä soveltamaan taitoa todellisessa ympäristössä. Opiskelijoiden oppimien taitojen lisäksi pelit opettavat oppilaita myös epäonnistumisten käsittelemiseen, yhteistyöhön ja esteiden voittamiseen.

Pelit muodostavat positiivisia muistoja oppimisesta. Matematiikan oppiminen voi olla turhauttavaa monille lapsille. Jos he kokevat epäonnistumisen tai turhautumisen oppimisen luokkahuoneessa, pelit ovat loistava tapa palauttaa arvotuntemuksensa ja auttaa heitä todella oppimisen aikana.

5 hauskaa matematiikkapeliä 5. luokalle, joita voit pelata luokassa

Viidennen luokan oppilailla on tonnia hauskoja matematiikkapelejä, joita voit pelata luokassa. Tässä on kymmenen parasta.

# 1: Kertolasku / jakosota

Opiskelijat rakentavat sujuvuuden kertolasku- ja jakamisongelmilla työskentelemällä selvittääkseen, kumpi opiskelijalla on korkein summa tai tuote nopeasti. Tämä on hieno tapa vahvistaa perustaitoja, joita opiskelijat tarvitsevat muille 5. luokan matemaattisille ongelmille.

Tarvitset vain muutaman sarjan matemaattisia flash-kortteja. Käytä viidesluokkalaisille kertolasku- tai jakokortteja.

Linkki yksityiskohtaisiin ohjeisiin: tässä

lisäys-27646_640

# 2: Hämmästyttävä yhtälöpeli

Tämä peli auttaa opiskelijoita oppimaan perehtymään algebraan hauskalla, kilpailukykyisellä tavalla. Opiskelija oppii mukautumaan muuttujiin, kuten numeroihin seisoviin kirjaimiin, sekä selvittämään, kuinka yhtälöitä käsitellään.

Tätä peliä varten tarvitset romupaperia ja kyniä opiskelijoille ja valkoista paperia (tai hakemistokortteja) ja merkkejä pelin valmistelemiseksi.

Linkki yksityiskohtaisiin ohjeisiin: tässä

# 3: Prosenttisalama

Opiskelija oppii laskemaan prosenttiosuudet helposti. He vetävät kortin ja lisäävät '0' loppuun. Esimerkiksi, jos he vetävät 2-kortin, he työskentelevät 20%: lla. Sitten he heittävät noppaa ja laskevat heittamiensa lukujen prosenttiosuuden. Tämä peli auttaa opiskelijoita innostumaan prosenteista.

Tätä peliä varten tarvitset korttipakan, noppaa, yhden laskimen pelaajaa kohti, paperia ja lyijykyniä.

Linkki yksityiskohtaisiin ohjeisiin: tässä

# 4: Kuvaajan palapelit

Geometriset muodot voivat saada monet opiskelijat levottomaksi. Tämä 5. luokan matematiikkapeli voi auttaa oppilaita tulemaan varmemmiksi piirtotaitojensa avulla. Opiskelijat oppivat piirtämään muotoja positiivisten ja negatiivisten numeroiden ja järjestettyjen parien avulla luomaan hauskoja muotoja - aivan kuten pulman ratkaiseminen.

Tätä peliä varten tarvitset kaaviopaperia, kyniä ja viivaimia.

Linkki yksityiskohtaisiin ohjeisiin: tässä

# 5: Lego-alue ja ympärysmitta

Tämä taito opettaa opiskelijoille perusasiat suorakaiteen muotoisen alueen ja kehän selvittämiseksi. Sinulla on oppilaita selvittämään alue ja ympärysmitta sijoittamalla legot kaaviopaperille ja laskemalla neliöt.

Tätä peliä varten tarvitset pieniä legoja, graafista paperia, lyijykynää ja paperia.

mitä 3,5 gpa vastaa

Linkki yksityiskohtaisiin ohjeisiin: tässä

5 5. luokan matematiikkapeliä verkossa

Verkossa on tonnia 5. luokan matematiikkapelejä, joita oppilaasi voi pelata. Tässä on viisi 5. luokan matematiikkapeliä verkossa, jotka kattavat laajan valikoiman 5. luokan matemaattisia taitoja.

# 1: Kerrotaan murto-osien jalkapallopeli

Tässä pelissä opiskelija ratkaisee murto-ongelmia saadakseen mahdollisuuden maalata jalkapallojoukkueensa. Pelin avulla oppilaat tulkitsevat eri murto-kertolaskuongelmien tuotteita.

Peli on hieno, koska sitä voidaan pelata tietokoneilla ja tableteilla ilman asennusta ja sitä voi pelata yksin tai joukkueina. Opiskelijoille on hauskaa potkaista jalkapallomaaleja, mutta peli on enemmän matematiikasta kuin jalkapallosta.

liitutaulu-1644744_640

# 2: Papan CupCakeria

Tämä peli auttaa oppilaita sinnikkäästi kohtaamaan ongelmia ja manipuloimaan murtolukuja. Opiskelijan on täytettävä cupcake-tilaukset ja työskenneltävä nopeasti varmistaakseen asiakkaan virta kaupassa.

Tämä peli on hauska, kirkkaanvärisellä grafiikalla ja hauska ääniraita. Sitä voidaan pelata vain tietokoneella, mikä rajoittaa opiskelijoiden määrää, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa sen kanssa, ja se keskittyy enemmän reaalimaailman ongelmanratkaisuun kuin murtolukuihin, jolloin opiskelijat käyttävät enemmän energiaa tasapainottamaan tilauksen täyttämistä kuin murtolukujen todellisen selvittämisen.

# 3: Matematiikkapelit

Tässä online-matematiikkapelitietokannassa on runsaasti erilaisia ​​käytännön ongelmia online-alustalle. Voit harjoitella periaatteessa jokaista taitoa, jonka viidennen luokkalaisen täytyy hallita vuoden aikana jaoteltuna standardeihin.

Tämä tietokanta on hieno, koska sillä on satoja ongelmia jokaista 5. luokan matemaattista taitoa kohti. Valitettavasti taidot ovat enemmän harjoituksia kuin pelejä - ne ovat vain suoraa harjoittelua. Silti tämä on hieno tapa saada paljon käytäntöjä monilla taidoilla nopeasti.

# 4: Veneen koordinaatit

Tämä hauska ja yksinkertainen matematiikkapeli on auttanut sinua navigoimaan veneessä esteitä täynnä olevaa jokea pitkin valitsemalla oikeat koordinaatit, joihin voit ohjata neljässä neljänneksessä.

Tämä peli on hieno, koska se voidaan räätälöidä yhdelle tai neljälle kvadrantille, jotta opiskelijat voivat hallita taitoja eri tasoilla. Tämä on vankka peli monille opiskelijoille, sillä yksi varoitus, että sitä on pelattava työpöydällä, ei sovelluksessa.

# 5: Algebran sulaminen

Peli alkaa yksinkertaisella mutta vaikeutuu edetessään.

Valitettavasti peli ei reagoi opiskelijan edistymiseen, joten vaikeutuu, onko opiskelijasi valmis siihen vai ei. Opiskelija, joka suoriutuu hyvin lineaarisista yhtälöistä, pitää tätä peliä hauskana ja haastavana.

Mene leikkimään!

On tuhansia 5. luokan matematiikkapelejä, joiden avulla voit vahvistaa oppilaasi matemaattisia taitoja. Voit pelata pelejä verkossa tai henkilökohtaisesti - kummallakin tavalla, pelit auttavat heitä oppimaan hauskanpidon aikana.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset