10 parasta oikeinkirjoituspeliä, joilla voit parantaa sanataitojasi

ominaisuus-hauskoja legoja

Jos et ole kuullut, Taylor Swiftin mukaan oikeinkirjoitus on hauskaa! Mutta jos Taylorin sana ei riitä vakuuttamaan sinua, olemme laatineet luettelon tavoista, joilla oikeinkirjoituspelien pelaaminen voi todella parantaa oikeinkirjoitustasi, mukaan lukien esimerkkejä kymmenestä oikeinkirjoituspelistä, jotka ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja lapsille, aikuisille tai muille haluaa parantaa oikeinkirjoitustaitojaan! (Älä huoli: oikeinkirjoituspelien mahdollisuudet mennä Scrabblen yli. )

Katso luettelo 10 hauskasta ja haastavasta oikeinkirjoituspelistä, joita voit pelata yksin tai ystävien kanssa oikeinkirjoitustaitojesi ja sanastosi kehittämiseksi. Tässä artikkelissa selitämme, miksi oikeinkirjoituspelit ovat tehokas tapa parantaa taitojasi nopeasti, ja autamme sinua myös valitsemaan parhaat oikeinkirjoituspelit, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.Aloitetaan!

runko-vihreä-nuoli ylös

4 parasta tapaa, joilla pelit voivat parantaa oikeinkirjoitustasi

Tiesitkö että oikeinkirjoituspeli Sanat ystävien kanssa on yksi kaikkien aikojen suosituimmista mobiilipeleistä? Tämä johtuu luultavasti ystävällisestä kilpailusta, pelaamista ja taitojen kehittäminen voi olla todella hauska yhdistelmä!

Hauskan lisäksi pelottava oikeinkirjoitus voi tarjota sinulle myös muita etuja. Tässä on neljä tapaa, joilla oikeinkirjoituspelit voivat parantaa oikeinkirjoitustasi, tarjota kognitiivisia etuja ja lisätä sanastoasi!

#1: Oppiminen voi tulla luonnollisemmin, kun se yhdistetään peleihin

Tutkijat ovat löytäneet että pelien (kuten oikeinkirjoituspelien) sisällyttäminen virallisiin luokkahuoneisiin voi parantaa opiskelijoiden oppimista. Erityisesti opettajat, jotka ovat käyttäneet lapsille oikeinkirjoituspelejä luokkahuoneissaan, kertoivat paremmista testituloksista, oppilaiden sitoutuneisuuden lisääntymisestä ja paremmasta huomioinnista. Pelien hyödyt eivät kuitenkaan pääty lapsuuteen - nuoret ja aikuiset voivat saada monia samoja etuja sisällyttämällä leikin ja pelit elämäänsä.

Valitettavasti on helppo sivuuttaa leikin ja oppimisen tarve elämässämme. Oikeinkirjoitus sanapelit ovat suosittu ja helposti saatavilla oleva tapa aikuisille rentoutua ja nauttia oppimisesta, ja saatat jopa ystävystyä pelin muiden pelaajien kanssa.

#2: Pelit tarjoavat harjoittelua

Mitä monet ihmiset todella tarvitsevat voidakseen parantaa jotain, jota he yrittävät hallita harjoitella. Mutta istua paperin kanssa ja kirjoittaa sana uudestaan ​​ja uudestaan ​​on tylsää! Samoin luokkahuoneessa oleminen voi olla myös pelottavaa.

Oikeinkirjoitus sanapelit - erityisesti lapsille tarkoitetut oikeinkirjoituspelit - tarjoavat hauskan ympäristön oikeinkirjoituksen harjoittamiseen ... ilman luokkahuoneympäristön stressiä.

ero kodinominanssin ja epätäydellisen määräävän aseman välillä

Muodolliset ympäristöt, joissa sinun on suoritettava taito muiden ihmisten edessä - kuten koulu tai työ - voivat aiheuttaa ahdistusta tämän taidon kehittämisessä. Oikeinkirjoituksen harjoittaminen pelimuodossa antaa sinun yrittää, epäonnistua ja yrittää uudelleen huolehtimatta seurauksista. Ja kun ihmiset pelaavat pelejä, heillä on taipumus yrittää uudelleen ja uudelleen epäonnistumisen jälkeenkin, koska he viihtyvät!

Sellainen toistuva käytäntö ja halu yrittää uudelleen, joita oikeinkirjoituspelit edistävät, voi auttaa ketään parantamaan oikeinkirjoitustaitojaan missä iässä tahansa.

body-girl-reading-red-book

#3: Ne sopivat erinomaisesti ESL -oppijoille ja dysleksiapotilaille

Mainitsimme, kuinka korkean panoksen ympäristöt, kuten koulu tai työ, voivat tehdä oikeinkirjoituksesta pelottavaa joillekin ihmisille. Loppujen lopuksi kukaan ei halua tuntea itsensä typeräksi, jos tekee virheen! Tämä voi koskea erityisesti ihmisiä, jotka yrittävät oppia uutta kieltä tai joilla on lukihäiriö.

Oikeinkirjoituspelit voivat olla erityisen hyödyllisiä näissä tilanteissa oleville ihmisille. Tutkimus on osoittanut että oikeinkirjoituksen, lukemisen, kirjoittamisen, kuuntelun ja puhumisen tekeminen peliksi voi auttaa englannin kielen oppijoita ja lukihäiriöisiä oppimaan muistamaan asiat nopeammin ja paremmin ja kehittää suurempaa sujuvuutta. Yhdistämällä ihmisiä, jotka oppivat uutta kieltä tai joilla on lukihäiriö, tehokkaat oikeinkirjoituspelit voivat auttaa heitä kielen oppimisessa.

#4: Oikeinkirjoituspelit voivat auttaa muissa tärkeissä taidoissa

Pelit antavat ihmisille mahdollisuuden oppia kirjoittamaan sanoja pitkän ajan kuluessa, ja ne auttavat kehittämään ymmärrystä siitä, miten sanat muodostetaan. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että oikeinkirjoituksen oppiminen ja lukemisen ja kirjoittamisen oppiminen perustuvat suurelta osin samaan perustietoon.

Monet aikuiset kuvaavat itseään sekä köyhiksi lukijoiksi että köyhiksi kirjoittajiksi, ja viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että aika, jonka amerikkalaiset viettävät lukemiseen, on kaikkien aikojen alhaisin . Mutta arvatkaapa, mikä on kasvanut kahden viime vuosikymmenen aikana? Aika, jonka amerikkalaiset käyttävät mobiilipelien pelaamiseen. Oikeinkirjoituspelit tarjoavat loistavan mahdollisuuden pyyhkiä pois luku- ja kirjoittamiseen liittyvät taidot samalla kun nautit itsestäsi. Se on lisäbonus, että jo lukemisen ja kirjoittamisen taitojen harjoittaminen pelin avulla voi auttaa sinua kasvattamaan ja laajentamaan olemassa olevia taitoja myös uusilla tavoilla.

body-little-girl-blonde-pink-hat

Top 4 Oikeinkirjoituspelit lapsille

Nyt kun tiedät, miten sana-/oikeinkirjoituspelit voivat hyödyttää ihmisiä kaikilla elämänaloilla, katsotaan luetteloa parhaista oikeinkirjoituspeleistä. Ensinnäkin: parhaat oikeinkirjoituspelit lapsille!

body-pbs-kids-pelejä

PBS -lasten oikeinkirjoituspelit

Jos etsit verkosta oikeinkirjoituspeleihin yhtä resurssia, joka tarjoaa pääsyn erilaisiin oikeinkirjoitus-, sanasto- ja lukupeleihin, jotka koulutuksen ja lapsen kehityksen asiantuntijat ovat suunnitelleet lapsille, katso vain PBS Kids Online . PBS Kids -sivusto luokittelee kätevästi tarjoamansa monet koulutuspelit eri sisältöalueiden perusteella. Lapsille on myös pelejä esilukuvaiheesta 8-vuotiaaksi.

Nuoremmat lapset saattavat myös arvostaa sitä monissa PBS Kidsin oikeinkirjoitus-, sanasto- ja lukupeleissä on hahmoja, jotka he ehkä jo tuntevat ja rakastavat suosikkitelevisiosarjoistaan, kuten Big Bird, Clifford the Big Red Dog ja pienet sankarit Super Miksi! Näiden suosittujen tv -hahmojen tuntemus voi toimia suurena kannustimena nuoremmille lapsille harjoittaa opettavaisia ​​pelejä.

Vaikka sivustolla on paljon opettavaisia ​​pelejä, yksi suosituimmista PBS Kids -sana-/oikeinkirjoituspeleistämme, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi verkossa Super Miksi pelastaa päivän. Tämä peli esittelee tutun tarinan, kuten sadun, ja pyytää pelaajia auttamaan tarinan kirjoittamisessa uudelleen pelissä kirjoittamillaan sanoilla. Pelaajat valitsevat kirjaimet sellaisina kuin ne näkyvät näytöllä ja kirjoittavat 3-5 kirjainta, ja valitsevat sitten kirjoittamiensa sanojen joukosta kirjoittaakseen tarinan eri osat uudelleen. Super Miksi pelastaa päivän auttaa lapsia sekä oikeinkirjoituksessa että luetun ymmärtämisessä.

Ihanteellinen: 3-8-vuotiaat lapset

Mistä löytää/ostaa: PBS Kids -sivusto tai lataa PBS Kids Games -sovellus iOS, Android tai Amazon Fire

vartalo-oikeinkirjoitus-kaupunki

Sanasto Oikeinkirjoituskaupunki

Jos olet vanhempi tai opettaja, lasten auttaminen menestymään koulupohjaisessa lukemisessa ja kirjoittamisessa on todennäköisesti sinulle tärkeää. Spelling City -pelit voivat olla loistava tukilähde!

Spelling City on verkkosivusto ja sovellus, joka lisää lukutaidon oppimista auttaakseen lapsia ja nuoria kasvamaan ja parantamaan sanastoaan, oikeinkirjoitustaan, foniikkaansa ja kirjoitustaitojaan. Spelling Cityn tarjoamat aktiviteetit ja pelit jäljittelevät oppimis- ja arviointimuotoja, joita käytetään lukutaidon oppimiseen Yhdysvaltain kouluissa. Oikeinkirjoituskaupungin käyttäminen voi auttaa oppilaita kehittämään luottamusta ja tuntemaan tapoja, joilla heidän lukutaitoaan arvioidaan koulussa hauskojen, kiinnostavien pelien avulla.

Spelling Citystä on tällä hetkellä saatavilla kaksi eri versiota: ilmainen versio ja maksullinen vuositilaus, nimeltään Perheen vuosijäsen . Ilmaisen version avulla voit käyttää oikeinkirjoituspelejä verkossa tai sovelluksen kautta. Perheen vuotuinen jäsenyys tarjoaa enemmän ominaisuuksia: yli 40 oikeinkirjoituspelin lisäksi jäsenyys tarjoaa sinulle sanatutkimussoittolistoja, automaattisesti luokiteltuja oikeinkirjoitus- ja sanastotestejä sekä seuraa opiskelijoiden tietoja ja edistymistä. Lisäksi jäsenversio on ilman mainoksia.

Ihanteellinen: K-12-vuotiaat opiskelijat; perheet, jotka opiskelevat kotona; vanhemmat, jotka haluavat lisätukea lapsilleen; opettajat, jotka haluavat pelata lukutaidon oppimista; Englannin kielen oppijat

Mistä löytää/ostaa: Online osoitteessa Sanasto Spelling Cityn verkkosivusto tai lataa VocabularySpellingCity -sovellus iOS: lle tai Androidille.

body-wordplay-lapsille

Sanapeli lapsille

Jos yrität lyhentää näytön aikaa, Sanapeli lapsille on loistava lautapelivaihtoehto lasten oikeinkirjoituksen, sanaston, sananrakentamisen ja keskittymiskyvyn kehittämiseen.

Peli toimii näin: pelaajat käyttävät kirjainpyörittäjää hankkimaan tiettyjä kirjaimia, joita he käyttävät sitten sanan muodostamiseen ennen kuin aika loppuu. Mitä pidempi sana muodostuu, sitä enemmän pisteitä he saavat. Sanojen on kuuluttava kuuteen erityiskategoriaan: ruoka ja juoma, esine tai asia, elävä olento, jotain talossa, pojan tai tytön nimi ja mikä tahansa sana.

Toinen Wordplay for Kids -etu on, että peliä voi pelata yksilönä tai 2-6 muun pelaajan kanssa. Tämän pelin osallistava luonne antaa lapsille mahdollisuuden harjoitella oikeinkirjoitusta muiden kanssa, mikä voi poistaa ahdistuksen prosessista. Lisäksi jokainen pelaaja osallistuu jokaiseen kierrokseen, mikä pitää jännityksen ja vauhdin yllä nuorille pelaajille, jotka haluavat pysyä toiminnan keskellä.

Ehkä parasta on, että Wordplay for Kids on Opettajien valinta -palkinnon voittaja, joten tiedät, että sen potentiaali auttaa lapsia löytämään menestystä koulupohjaisissa oikeinkirjoitustoimissa. Yksi varoituksen sana kuitenkin: Tämä lautapeli sisältää pieniä paloja, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran, joten muista pitää poissa lasten ulottuvilta, jotka ovat vielä maku-kaikki-kosketus -vaiheessa.

Ihanteellinen: Lapset 6+

Mistä löytää/ostaa: Osta lautapeli verkossa kautta Amazon

body-montessori-ristisanatehtävä

Montessorin ristisanatehtävät

Montessori Crosswords on sovellus, jota suositellaan lukihäiriöisille lapsille. Montessori-oppimismenetelmän avulla Montessori-ristisanatehtävät käyttävät foniikan avulla liikkuvia aakkosia, joiden avulla lapset voivat rakentaa sanoja 320 sanan, kuvan, äänen ja foniikan yhdistelmästä.

Montessori -ristisanatehtävien käyttämät oppimismenetelmät auttavat lapsia ymmärtämään, että sanat koostuvat äänistä, tai foneemit . Se auttaa myös lapsia muistamaan kirjaimiin liittyvät äänet. Sovellus toteuttaa nämä kaksi asiaa antamalla lasten osallistua ristisanatehtävien kirjaimiin ja foniikkaan äänen, kosketuksen, ja näky.

Kuten aiemmin mainitsimme, oppimisen tunteminen pelaamisesta voi vähentää monien nuorten oppijoiden ahdistusta oikeinkirjoituksen suhteen. Lisäksi tämä sovellus käsittelee oikeinkirjoitusta ainutlaatuisesta oppimisnäkökulmasta, joten se tekee oikeinkirjoituksen saataville lapsille, joilla on ollut vaikeita kokemuksia lukutaidon oppimisesta.

Ihanteellinen: Jokainen lapsi ja erityisesti lapset, joilla on lukihäiriö

Mistä löytää/ostaa: Sovelluskauppa vain iOS -laitteille

vartalo-nainen-ipadilla

Top 3 Oikeinkirjoituspelit aikuisille

Nyt kun olemme tarkastelleet erityisesti lapsille suunniteltuja oikeinkirjoituspelejä, katsotaanpa joitain aikuisille suunnattuja oikeinkirjoituspelejä.

runo-sana-taistelu

WordBattle

WordBattle on reaaliaikainen moninpelin online-sanapeli, joka on suunniteltu auttamaan sinua harjoittelemaan sanojen rakentamista ystävällisessä kilpailussa ystävien, perheen tai muiden Facebook-käyttäjien kanssa. Peli toimii näin: jokaiselle pelaajalle annetaan samat 9 satunnaista kirjainta ja he yrittävät luoda sanan käyttämällä niitä 40 sekunnissa. Tässä on saalis: jokaiselle kirjaimelle annetaan eri pistearvo. Tavoitteesi on keksiä sana, jolla on suurin pistearvo, koska se, jolla on eniten pisteitä, voittaa!

Koska WordBattlea voi pelata sosiaalisen median sivuston kautta, on myös mahdollisuus keskustella yhteisöstä pelistä. Joskus keskustellaan jopa pelattujen sanojen laillisuudesta. Erityisen innostuneet pelaajat saattavat jopa tuhota sanakirjan! Kaiken kaikkiaan WordBattle on yksinkertaisesti tarkoitus olla hauska tapa venyttää aivojasi ja parantaa ketteryyttäsi sanapelissä ... ja saatat saada vain muutamia uusia ystäviä prosessin aikana.

Ihanteellinen: Jokainen Facebook -käyttäjä, joka ei ole mukana kilpailussa!

Mistä löytää/ostaa: WordBattle Facebook -sivu tai lataa sovellus iOS: lle tai Androidille.

body-new-york-times-ristisanatehtävä

New Yorkin ajat Ristisanatehtävä

Klassikko oikeinkirjoituspelien maailmassa, New Yorkin ajat ristisanatehtävä on ollut amerikkalaisen kulttuurin ikoni 1940 -luvulta lähtien. Se ilmestyi ensin sunnuntailehdessä, ja päivitettiin sitten päivittäiseksi ominaisuudeksi 1950 -luvulla.

New Yorkin ajat ristisanatehtävä vaikeutuu koko viikon ajan, helpoin palapeli ilmestyy maanantaina ja vaikein lauantaina. Tietäen kuinka vaikeus lisääntyy viikon aikana, voit valita sinulle sopivan palapelin. Ja vielä parempi: sinun ei tarvitse kantaa sanomalehteä mukanasi pelataksesi! New Yorkin ajat ristisanatehtävä on nyt saatavilla sovelluksessa puhelimeesi tai tabletillesi .

Jos haluat osallistua rakastettuun kansalliseen perinteeseen ja testaa oikeinkirjoitus- ja sanastotaitojasi New Yorkin ajat ristisanatehtävä on taattu voittaja.

Ihanteellinen: Aikuiset etsivät uusia haastavia oikeinkirjoituspelejä

Mistä löytää/ostaa: New Yorkin ajat verkossa ; iOS-, Google Play- ja Amazon Fire -sovelluskaupat

body-letter-tycoon

Kirjepohja

Jos olet kiinnostunut kasvokkain tapahtuvista interaktiivisista oikeinkirjoituspeleistä, harkitse Letter Tycoonin tutkimista. Tämä lautapeli on esimerkki vankasta lähestymistavasta integroida tuttu, suosittu teema oikeinkirjoitustaitoihin. Letter Tycoon pyytää 2–5 pelaajaansa ryhtymään hyödykespekulaatioihin, kädenhallintaan ja keräilyyn arvokkaimman imperiumin luomiseksi ja kirjepohjaksi. Se on tavallaan kuin Monopoly-Meet-Scrabble!

Peli toimii näin: pelaajat muodostavat vuorotellen sanan käyttämällä seitsemän kortin kättä ja kolmen kortin yhteispokeria, sitten tekevät rahaa ja ansaitse osakepalkintoja pelaamansa sanan perusteella. Pelaajat voivat käyttää ansaitsemiaan rahoja ostaakseen yhden kirjaimen patentin tekemässään sanassa. Kun muut pelaajat käyttävät omistamaasi kirjettä koko pelin ajan, saat rojalteja pankilta. Patentit, raha ja osakkeet lasketaan yhteen pelin lopussa voittajan selvittämiseksi!

Jos etsit hauskaa, hienostunutta oikeinkirjoituspeliä, jonka voit tuoda peli -iltaan, Letter Tycoon on loistava vaihtoehto.

Ihanteellinen: Aikuiset (ja ihmiset, jotka pitävät talouspohjaisista peleistä, kuten Catanin uudisasukkaat )

Mistä löytää/ostaa: Osta lautapeli osoitteesta Amazon Prime tai Walmart.com

onnellinen perhe-vanhemmat-lapset

Top 3 oikeinkirjoituspelit kaikille!

Pelit ovat kuitenkin aina hauskempia, jos voit pelata niitä koko perheesi kanssa, olivatpa he kuinka vanhoja tahansa. Siksi olemme koonneet myös suosikki kaikenikäiset oikeinkirjoituspelimme.

kehon banaaniohjelmat

Bananagrammit

Bananagrams on kuin Scrabblen lonkka -nuorempi veli. Se käyttää samanlaista käsitettä, koska ensimmäinen pelaaja kaikki sanaristikon luomiseen piirtämistään kirjainlaatoista on voittaja. Mutta Bananagrams parantaa draamaa tekemällä siitä kilpailun muita pelaajia vastaan. Bananagrams on myös söpö, kompakti, banaaninmuotoinen kangaskassi, joka on suunnilleen kynäkotelon kokoinen, joten se on helppo laittaa reppuun tai kukkaroon ja viedä minne tahansa. Sen pelaaminen ei myöskään vaadi kynää, lyijykynää tai paperia!

Classic Bananagrams sopii erinomaisesti kaikenikäisille. Alle seitsemänvuotiaat lapset voivat leikkiä, ja kaiken ikäiset aikuiset voivat pitää hauskaa. Mutta Bananagrams tekee myös version pelistä nimeltä Ensimmäiset banaanikuvani , joka on suunniteltu nelivuotiaille lapsille, jotka ovat vielä esilukuvaiheessa.

Ja ota tämä: jos yrität korjata oikeinkirjoitustasi muulla kielellä kuin englanniksi, voit ostaa Bananagrammit muilla kielillä ! Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat: tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, heprea, unkari, islanti, italia, korea, norja, puola, venäjä, espanja ja ruotsi.

Iästäsi tai äidinkielestäsi riippumatta Bananagrams on suunniteltu helpottamaan kirjainten ja sanojen käyttöä ja parantamaan oikeinkirjoitustasi.

Ihanteellinen: Kaikenikäisiä ja eri kielitaustoisia ihmisiä

Mistä löytää/ostaa: Amazon , myymälässä tai verkossa Target, Barnes & Noble, Walmart tai paikallisissa lelukaupoissa

body-big-boggle

Big Boggle

Boggle on sana-/oikeinkirjoituspeli, joka on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta se on edelleen suosittu kaikenikäisten ihmisten keskuudessa.

Big Boggle on muunnelma klassisesta pelistä, ja näin se toimii: pelaajat yrittävät löytää mahdollisimman monta toisiinsa liittyvää sanaa kuvapuoli ylöspäin -kirjeistä 25-kuutioisessa ruudukossa. Mutta pelaajat ovat myös kellossa! Kun aika on kulunut, pelaajat vertaavat sanalistojaan ja poistavat sitten yhteiset sanat. Pelaajat saavat pisteitä jäljellä olevien sanojensa kirjainten määrän perusteella.

Aikaelementin lisääminen auttaa sinua harjoittelemaan oikeinkirjoitustasi paineen alla ja antaa sinulle luottamusta ottaa oikeinkirjoitusriskejä, joita et normaalisti ota. (Loppujen lopuksi yrität ansaita arvokkaita pisteitä!)

Ihanteellinen: Kuka tahansa, mutta suosittelen yli 8 -vuotiaita

Mistä löytää/ostaa: eBayssa, Amazonissa tai myymälässä ja verkossa Walmartissa

kehon sanat ystävien kanssa

Sanat ystävien kanssa

Olet luultavasti kuullut Words With Friends -tapahtumasta, joka on pitkäaikainen peli online- ja moninpeleissä. Sanoissa ystävien kanssa pelaajat rakentavat vuorotellen sanoja ristisanatehtävämuodossa. (Jos tämä kuulostaa tutulta, olet oikeassa: Words With Friends riffs on the klassinen Scrabble Jos olet melko aktiivinen pelin pelaaja ja pidät moniajoa, Words With Friends antaa sinun osallistua jopa 30 peliin kerralla!

Pelaajat voivat myös olla yhteydessä tuntemiinsa ihmisiin pelatakseen sanoja ystävien kanssa tai olla sattumanvaraisesti määritettyjä vastustajia Smart Matchin kautta. Kuten monet muut sovellukset, joita voidaan toistaa sosiaalisen median verkkojen kautta, Words With Friends tarjoaa myös sisäänrakennetun chat-ominaisuuden, jonka avulla pelaajat voivat lähettää viestejä toisilleen pelin aikana.

Ihanteellinen: Kuka tahansa, mutta suositeltava ikä 8+

Mistä löytää/ostaa: iOS, Android ja Windows -sovelluskauppa; Facebook, Kindle Fire ja Nook Tablet.

vartalo-seuraava askel

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pakata ACT: lle: 10 päivän, 4 pisteen valmistelusuunnitelma

Etsitkö ACT cram -suunnitelmaa? Olemme hahmottaneet tarkalleen, mitä sinun on tehtävä parantaaksesi pisteitäsi 4 pisteellä vain 10 päivässä.

New England Universityn pääsyvaatimukset

Virginia Techin pääsyvaatimukset

Bellarmine Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka COVID-19 vaikuttaa 12 suosittuun lukion kesäohjelmaan

Kuinka koronaviruspandemia vaikuttaa kesäsuunnitelmiin? Opi suosittujen lukion kesäohjelmien COVID-käytännöt ja mitä ne merkitsevät sinulle.

Willametten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Houstonin yliopistoon: Pääsyvaatimukset

Kuka oli kuningatar Victoria? Mistä hän oli kuuluisa?

Kiinnostaako kuningatar Victoria? Kuuluisan brittiläisen kuningattaren elämäkerta sisältää paljon hauskoja faktoja ja koko sukupuun.

Länsi -Virginian osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosenttiosuudet vuosina 2006 ja 2007

Etsitkö SAT -prosentteja vuodelle 2006 tai 2007? Täältä löydät viimeisten vuosien täydelliset pisteet, joissa on asiantuntija -analyysi pisteiden kehityksestä.

Cruciben tärkeimmät teemat, analysoitu

Etkö ole varma The Cruciblen tärkeistä teemoista tai siitä, miten niistä kirjoitetaan? Tutustu näytelmän aihekohtaiseen analyysiin ja paperikirjoitusvinkkeihin.

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Dominguezin valmistelevasta koulusta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Dominguezin valmistuskoulusta Long Beachissa, Kaliforniassa.

13 parasta muotikoulua Yhdysvalloissa

Harkitsetko muodin uraa? Tutustu näihin huippumuotisuunnittelukouluihin ja vinkkejä oikean valitsemiseen - autamme sinua määrittämään, mistä aloittaa.

920 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Dinuban lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dinuban lukiosta Dinubassa, Kaliforniassa.

Laguna College of Art + Suunnittelun pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -minimipiste College -opinnoissa?

Etkö ole varma, mikä on SAT -minimipistemäärä? Selvitämme, mikä on alhaisin mahdollinen pisteet ja miten määritetään alin pistemäärä, jonka voit saada yliopistolle.

Kuinka saada lukion transkriptio

Tarvitsetko lukion transkription ja mietitkö, miten saat sen? Tässä on opas transkriptin ja arvosanojen saamiseen.

15 pakollista esinettä suurille Gatsby-faneille

Tarvitsetko lahjaideoita Gatsby -faneillesi elämässäsi? Tutustu luetteloon hienoimmista materiaaleista, vaatteista, asusteista ja sisustuksesta, jotka juhlivat klassista kirjaa ja sen ikonista 1920 -luvun asetusta.

Kaikki tarvitsemasi ACT-idioomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset ACT-englannin kielen sanat, jotka sinun on tiedettävä? Tässä on täydellinen luettelo, jossa on käytännön kysymyksiä ja vinkkejä.

Florida Institute of Technology SAT -tulokset ja GPA

Hunter Collegen pääsyvaatimukset

Winston-Salemin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo IB -kouluista Yhdysvalloissa osavaltion mukaan

Mitkä ovat kaikki kansainväliset ylioppilastutkinnot Yhdysvalloissa, ja miten valitset, mihin mennä? Luettelen kaikki IB -tutkintotodistukset Yhdysvalloissa, jotta voit valita oikean.