10 parasta SAT-kirjaa, joita suositellaan SAT-valmisteluille

feature_carryingbooks.jpg

Kun sinulla on niin monta SAT-esikirjaa, joista voit valita, kuinka voit erottaa hyvät pahoista? No, ei hätää, koska olemme arvioineet SAT-kirjat puolestasi! Tämä täysin päivitetty opas antaa sinulle meidän suosituksia 11 parhaasta SAT-valmistelukirjasta, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi pisteet.

Jotta erot voidaan kuvata parhaiten, Olen jakanut kirjat neljään pääosaan:mikä on yhdistelmäpiste

Ennen kuin hyppäämme SAT-kirjan suosituksiin, anna minun kuitenkin antaa sinulle sana näkökulmastani.

Vastuuvapauslauseke: Miksi suosittelen SAT-kirjoja?

Mietit todennäköisesti miksi PrepScholar, joka tunnetaan online-SAT-valmisteluohjelmastaan, menee vanhaan kouluun ja suosittelee SAT-kirjan luetteloa.

SAT-asiantuntijoina, joiden tehtävämme on ymmärtää testi ja auttaa opiskelijoita menestymään, Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaat resurssit sekä akateemisten että henkilökohtaisten tavoitteidesi saavuttamiseksi. Jos olet itse motivoitunut ja haluat mieluummin käyttää SAT-kirjoja valmistelussa, ne voivat olla hyvä tapa oppia sisältöä, harjoittaa strategioita ja kokeilla esimerkkikysymyksiä.

Tästä huolimatta kaikilla alla suositelluilla SAT-esiteillä on vahvuuksia ja heikkouksia. Useat heistä näyttävät ikään kuin kiirettäisiin julkaisemiseen, kun taas toiset eivät valitettavasti tarjoa samaa laatutasoa kuin edellisissä versioissa.

Uskon, että PrepScholar on onnistunut integroimaan näiden kirjojen parhaat osat online-valmisteluohjelmaansa lisäämällä samalla vastuullisen vastuullisuuden elementin. Autamme sinua suunnittelemaan ja noudattamaan opiskeluaikataulua, seuraamaan edistymistäsi ja hiontamaan tarvitsemasi erityiset taidot ja käytännön ongelmatyypit pisteiden parantamiseksi.

Esikirjoilla voit yrittää mukauttaa opintosuunnitelman myös omiin tarpeisiisi - mutta PrepScholarilla, teemme kaiken sen raskaan nostamisen puolestasi. Lisäksi kun otetaan huomioon siitä saatavat valtavat voitot, se on paljon kustannustehokkaampaa kuin kaikkien näiden kirjojen ostaminen!

Koska emme välttämättä hyödy näistä SAT-kirjan suosituksista, voit luottaa siihen neuvomme ovat neutraaleja, objektiivisia ja perustuvat sekä meidän että opiskelijoiden todellisiin kokemuksiin näistä SAT-valmistelukirjoista.

Nyt kun olemme saaneet kaiken poissa tieltä, siirrymme SAT-kirjojen luetteloon. Koska SAT-kysymykset edustavat aina parhaiten testinvalmistajat itse, aloitan tämän luettelon College Boardin kanssa Virallinen SAT-opas .

Kollegion hallituksen virallinen SAT-opas, vuoden 2020 painos

2020

Hinta: Noin 15 dollaria Amazonissa

Viime vuosina kerroin opiskelijoille, että College Boardin SAT-opas oli ykkönen, kriittinen kirja, jonka heidän täytyi olla opinto-arsenaalissa. Sanon nyt melko päinvastoin - älä vaivaudu! Miksi? Koska löydät kaikki sen materiaalit ilmaiseksi verkossa .

Hyödyllisessä toiminnassa kollegion hallitus on vahvistanut sitoutumisensa avoimuuteen tarjoamalla ilmainen online SAT -harjoittelumateriaali (he myös edistävät voimakkaasti kumppanuuttaan Khan-akatemia , joka tarjoaa hyödyllisiä video-selityksiä virallisten SAT-kysymysten ohella).

Jotkut opiskelijat ja kouluttajat olivat pettyneitä ostamaan Virallinen opinto-opas kirja vain löytääksesi sen sen harjoitustestit olivat samat kuin verkossa.

Joten tarjoaako tämä kirja mitään muuta kuin SAT-käytännön testejä? Se omistaa joukon sivuja testirakenteen, perusstrategioiden ja vastausten selittämiseen. Koska suurin osa tiedoista löytyy kuitenkin verkosta, En suosittele virallisen oppaan ostamista, ellet todellakaan halua kaiken materiaalin tulostettavan sinulle.

Jos sinulla on pääsy tulostimeen ja toimivaan Internet-yhteyteen, sanoisin, että hyödynnä ilmaista online-materiaalia ja opi SAT: sta tällä tavalla. Testien kokonaismäärä on edelleen rajallinen, joten voit jättää nämä SAT-harjoitustestit läpi koko valmistelusi keinona mitata edistymistäsi ja määritä mitä käsitteitä sinun on tutkittava eniten.

Näiden testien välillä voit täydentää kysymyksiä muista tämän luettelon kirjoista. Lue parhaiden SAT-prep-kirjojen edut ja haitat yhdessä SAT-osion parhaiden kirjojen kanssa.

Paras SAT-valmistelukirja: Kallisin SAT-mallistrategia

Rakas

Hinta: Noin 30 dollaria Amazonissa

Opiskelijat ja kouluttajat ovat kertoneet saavansa hyviä kokemuksia Kallisin uudistettu SAT-mallistrategia kirja. Tämä kirja tarjoaa kuusi täyspitkää harjoituskoketta, lisäämällä jopa noin 24 tunnin harjoittelutesti.

Plussat

 • SAT-kysymykset ovat yleensä realistinen ja matkivat läheisesti virallisia testikysymyksiä.
 • Kallis ylittää virallisen oppaan yksinkertaiset selitykset vaiheittaiset vastausten selitykset jokaiselle kysymykselle. Nämä perusteelliset kuvaukset auttavat sinua ymmärtämään virheet ja korjaamaan ne seuraavalle kerralle - keskeinen strategia pisteidesi parantamiseksi.
 • Kirja käsittelee 101 aihetta, jotka löydät SAT: sta, ja tarjoaa selkeän, kohdennetun esityksen kieliopin, kirjallisuuden ja matematiikan peruskäsitteet. Sisältöarvostelun lisäksi tässä kirjassa analysoidaan joitain kysymystyyppejä, jolloin voit käyttää strategisempaa lähestymistapaa valmisteluun.
 • Kallis käy yksityiskohtaisesti läpi SAT: n käsittelemän rakenteen, muodon ja aiheet sinulla on vahva käsitys logistiikasta ennen testipäivää. Tämä arvostelu säästää aikaa, kun joudut lukemaan kaikki ohjeet ja vauhdittamaan itseäsi, koska tiedät tarkalleen mitä odottaa SAT: lla.

Haittoja

 • Vaikka tämä kirja tekee hyvää työtä tarjoamalla realistisia käytännön kysymyksiä ja sisällön tarkastelua, se on vähemmän hyödyllistä keskeisten SAT-strategioiden oppimisessa , kuten ajanhallinta ja eliminointiprosessi. Koska tässä kirjassa korostetaan 'oppiminen tekemällä' -lähestymistapaa, se ei vie paljon aikaa ajattelutavan ja kriittisten testien tekemiseen liittyvien strategioiden läpi.
 • Tämä kirja on suhteellisen kallista noin 30 dollaria Amazonissa (vaikka voit saada käytetyn version noin puoleen hinnasta).
 • Se vaatii paljon itsenäisyyttä ja itsekuria. Sinun on otettava vastuu materiaalin jakamisesta tehokkaimmalla tavalla ja tuottavan opintosuunnitelman suunnittelusta ja siitä kiinni pitämisestä. Vaikka käytännön kysymykset ovat siellä, se on jopa sinä laittaa työ mukaan ja hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Parhaat perinteiset SAT-valmistelukirjat käyttö-, strategia- ja käytännön kysymyksiin

Seuraavat SAT-valmistelukirjat ovat kunnollista laatua, mutta niillä on myös vakavia heikkouksia. Seuraavat neljä kirjaa ovat parhaiten saatavilla tällä hetkellä sisällön tarkasteluun ja käytännön ongelmiin. Käydään läpi kunkin edut ja haitat.

SAT Prep Black Book, 2. painos

body_SATblackbook2nded.jpg

Hinta: Noin 27 dollaria Amazonissa

Suosittelen lämpimästi SAT Prep Black Book sen oivaltavista strategioista ja testineuvoista. SAT Black Book, kuten sitä kutsutaan, on kirjoittanut Mike Barrett, joka on ottanut aikaa ymmärtää testiä sisältä ja ulkoa. Siinä hän käy läpi erityyppisiä kysymyksiä ja esittelee kriittisiä vinkkejä, kuten kuinka tunnistaa hankala sanamuoto ja 'häiritsevät' vastausvaihtoehdot.

Plussat

 • Tämä kirja on erinomainen opiskelijat, jotka haluavat oppia SAT: n rakenteesta, muodosta ja temppuista, ja niille, jotka haluavat Hanki käytännön strategioita kysymyksiin vastaamiseksi ja ajan säästämiseksi.
 • Se voi olla hyödyllinen kaiken tason opiskelijoille, koska Barrett mukauttaa neuvonsa tavoitteesi mukaan.
 • Se tarjoaa perusteelliset vastausten selitykset neljän ensimmäisen virallisen SAT-harjoitustestin kysymyksiin. Jos kollegion hallitus ei opasta sinulle käytännön ongelman vaiheita tai selitä miksi muut vastausvaihtoehdot ovat virheellisiä, tämä kirja opastaa sinut jokaisen harjoitustestin jokaisessa kysymyksessä yksityiskohtaisesti.
 • Se voi auttaa muuttaa ajattelutapaa, kun todella otat SAT: ta. Voit sisällyttää kirjan selitykset ja strategiat omaan lähestymistapasi, jotta olisit varmempi vastatessasi jokaiseen kysymystyyppiin. Vaikka Musta kirja sopii erinomaisesti strategiaan, se on vähemmän hyödyllinen käsitteiden tutkimiseen.

Haittoja

 • Sillä ei ole omia SAT-käytännön kysymyksiä. Sen sijaan kirjaa on käytettävä yhdessä virallisten SAT-harjoitustestien kanssa. Se viittaa suoraan virallisiin SAT-kysymyksiin ja antaa perusteellisia selvityksiä etenkin vaikeimmista kysymyksistä.
 • Musta kirja keskittyy strategiaan ja SAT: n ymmärtämiseen, joten se ei ole vahvin resurssi käsitteiden ja sisällön tarkistamiseen. Jos haluat esimerkiksi oppia lauseiden rinnakkaisuuden tai lineaariset funktiot kokonaan uudelleen, tarvitset lisäresurssin.
 • Vaikka tämä kirja on mielestäni kirjoitettu melko kiehtovalla tyylillä, tämä on täysin mielipiteen asia; toisin sanoen, Barrettin selitystyyli ja testistrategiat eivät välttämättä toimi kaikille.

McGraw-Hill Education SAT Elite 2020

mcgrawsat

Hinta: Noin 30 dollaria Amazonissa

Jos etsit informatiivista yleiskatsausta SAT: n rakenteesta ja sisällöstä, niin McGraw-Hill Education SAT Elite 2020 on kunnollinen valinta. Yli 950 sivun pituinen tämä massiivinen kirja käy läpi SAT: n yksityiskohtaisesti, kysymysten lukumäärästä kunkin osan aikarajoihin, jotta voit tietää tarkalleen mitä odottaa testipäivänä.

mistä on kyse

Plussat

 • Se sisältää kahdeksan täyspitkää SAT-harjoituskoketta, mukaan lukien yksi diagnostinen testi. Viisi testeistä on kirjassa ja kolme online-tilassa. Nämä kaikki ovat melko realistisia ja sisältävät perusteelliset vastausselitykset jokaiselle kysymykselle.
 • Kirjat käytännön kysymykset ovat realistisia ja muistuttavat virallisia kysymyksiä. Erityisesti matematiikkakysymyksissä on reaalimaailman skenaarioita, jotka todennäköisesti näkisit SAT: ssa, ja ongelmat kiertävät aiheista, kuten lämpötilasta ja esityslippujen myymisestä.
 • Kirja on erittäin vahva SAT Math -konseptien esittelyssä. Se jakaa kaikki tärkeimmät aiheet yksityiskohtaisesti lausekkeista ja lineaarisista systeemeistä harvemmin testattuihin ideoihin, kuten geometriaan, peruskäynnistykseen ja kompleksilukuihin.
 • Se antaa sinulle hyödyllistä opastusta SAT-opintosuunnitelman kartoittamisessa. Samoin kuin omassa SAT-valmisteluohjelmassa, tässä kirjassa ehdotetaan valmistelun aloittamista diagnostisella SAT-harjoitustestillä ja sen avulla muotoilemaan opintosuunnitelmaasi. Se tarjoaa myös joitain tärkeitä strategioita, kuten laskimen sujuvuuden parantaminen, jotta tiedät milloin siitä on hyötyä ja milloin se vain hidastaa sinua

Haittoja

 • Se on heikko lukemisen ja kirjoittamisen tarkastelussa. Vaikka kirjassa käydään matematiikkaosaa yksityiskohtaisesti, sen kaksi sanallista osaa on rajoitetumpi ja jopa hieman epätavallisempi. Sen katsaus osioihin on käsitteellisempää ja kokeellisempaa kuin se on ominaista SAT: lle. Esimerkiksi kirjassa on lukuja, joiden otsikot ovat 'Totuuden, totuudenmukaisuuden ja kauneuden kieli' ja 'Erimielisyyden, kritiikin ja kapinan kieli'. Vaikka nämä kohdat saattavat kuulostaa mielenkiintoisilta kirjan ystäville, ne eivät ole oikeastaan ​​merkityksellisiä SAT: lle - ominaisuus, jota pidän kriittisenä valmistautuessani tähän ainutlaatuiseen, omaperäiseen testiin.

Barronin SAT, 29. painos

barronsat-1

Hinta: 20-25 dollaria Amazonissa

Barronin SAT, 29. painos on toinen perusteellinen esite, joka tarjoaa runsaasti sisällön tarkastelua, esimerkkikysymyksiä ja SAT-käytännön testejä.

Plussat

 • Kirja sisältää neljä täyspitkää harjoituskoketta, pääsyn lisäksi kaksi muuta täyspitkää online-harjoittelutestiä . Tämä antaa sinulle paljon mahdollisuuksia harjoitella.
 • Se tarjoaa diagnostinen testi, hyödyllinen työkalu, joka tutustuttaa sinut SAT: iin, vie sinut testausajatteluun ja auttaa havaitsemaan mahdolliset heikkoudet, joita sinun on käsiteltävä eteenpäin.
 • Barron's on erittäin kattava ja kattaa suurimman osan aiheista, jotka sinun on tiedettävä SAT: lle. Tiheän muodonsa vuoksi se on tyypillisesti tehokkaampi huippupisteille joka pystyy nopeasti sitoutumaan sisältöön ja ylläpitämään keskittymistä kaikkialla. Jos pystyt jakamaan ja tukemaan materiaalia hallittavalla tavalla, epäilemättä saat arvokkaita käytäntöjä tämän SAT-esituskirjan avulla.

Haittoja

 • Barron'sia on kritisoitu kierrätyskysymyksiä vanhoista kirjoistaan uuden SAT-sisällön luomisen sijasta, ja tämä ongelma säilyy myös tässä versiossa. Vanhojen kysymysten yksinkertainen uudelleenkäyttö ei anna sinulle realistista käsitystä SAT: n kysymystyypeistä ja käsitteistä. Tämä kirja on erityisen syyllinen tähän matematiikkaosastoissaan, missä se myös puuttuu riittävä algebraan keskittyminen —Testin pääkomponentti.
 • Jotkut kysymykset ovat liian hämmentäviä ja ovat monimutkainen sanamuoto. Sen sijaan todelliset SAT-testikysymykset edellyttävät syvällistä päättelytaitoa ja käyttävät suhteellisen suoraviivaisia ​​sanamuotoja. Siksi Barronin kysymykset, vaikka ne ovatkin hyödyllisiä, saattavat olla viime kädessä liian vaikeita eivätkä ole niin hyödyllisiä kuin ne voisivat olla testin valmisteluun.

Princeton Review's Cracking the SAT, 2020 Edition

Princeton-2

Hinta: Noin 21 dollaria Amazonissa (ja 38 dollaria vuoden 2019 premium-versiolle )

Samanlainen kuin Barron, The Princeton Review's SAT, 2020 -version halkeaminen prep book tarjoaa kattavan katsauksen SAT: sta, joka kattaa käsitteet, jotka sinun on tiedettävä, kuten kieliopinsäännöt ja algebralliset toiminnot, sekä strategiat testikysymyksiin vastaamiseksi ja ajan hallitsemiseksi.

Plussat

 • Se sisältää neljä täyspitkää harjoittelutestiä ja yksi ylimääräinen harjoittelutesti, johon pääset verkossa (tai jos saat premium-version, sinulla on pääsy vielä kolmeen verkkoon, mikä antaa sinulle yhteensä kahdeksan harjoittelutestiä!).
 • Kirja tarjoaa perusteelliset vastausten selitykset käytännön kysymyksiin, jotka auttavat sinua ajattelemaan, miten voit lähestyä vastaavia kysymyksiä tulevaisuudessa ja testipäivänä.
 • On online-komponentti, jonka avulla voit pisteyttää harjoitustestisi.

Haittoja

 • Princeton Review jakaa yhden Barronin suurimmista haitoista: Joissakin sen kysymyksissä on liian yksityiskohtainen sanamuoto eivätkä siksi sovi niin selkeästi virallisten SAT-kysymysten tyyliin. Vaikka käytännön kokeet ovat hyödyllisiä, ne eivät ole paras esitys SAT-kysymyksistä.
 • Joitakin kirjan sisällön arvosteluista ja kysymyksistä ovat liian käsitteellisesti helppoja. Vaikka Barron voi olla parempi erityisen motivoituneille opiskelijoille, jotka pyrkivät huippupisteisiin, tämä kirja on todennäköisesti sopivampi opiskelijoille, jotka tekevät pisteitä noin 600 tai alle testiosassa. Älä odota, että tämä kirja auttaa sinua saavuttamaan paljon enemmän kuin tämä alue.
 • Se ei jaa kutakin sisältöaluetta niin moniin aliteemiin kuin mahdollista, joten on tiettyjen aihealueiden yksityiskohtien puute.
 • Sen tyyli ei välttämättä sovi kaikille. Tämä kirja on iso, perinteinen SAT-testikirja, jossa on suoraviivainen lähestymistapa. Vaikka jotkut opiskelijat saattavat arvostaa tai mieluummin tätä, toisten mielestä se voi olla tylsää ja tylsää.

Kaikilla edellä mainituilla SAT-valmistelukirjoilla on sekä vahvuuksia että heikkouksia. Yhdessä ne tarjoavat kuitenkin suhteellisen kattavan valmistelun kaikilla pääalueilla: käytännön kysymykset, sisällön tarkastelu ja strategiat.

Jos haluat keskittyä vielä enemmän tiettyyn SAT-osioon, saat todennäköisesti hyötyä aihekohtainen SAT-valmistelukirja. Seuraavat kirjat ovat suosituimpia suosituksiani SAT-matematiikkaan, lukemiseen ja kirjoittamiseen.

helsinki-2.jpg

Toisin kuin hänen sohvillaan, tämä sammakko mieluummin SAT-valmisteluaan yksi osa kerrallaan.

Parhaat kirjat SAT Mathille

Kirjat, jotka keskittyvät yhteen SAT-aiheeseen, tarjoavat usein erityisen syvällisen valmistelun. Lisäksi ne voivat olla helpompi lähestyä kuin valtavat kattavat esivalmistelut. Jos tarvitset enemmän valmistelua yhdessä osiossa kuin muut tai hyödynnät korkeakoulujen superscoring-käytäntöjä rakentamalla SAT-pisteet yksi osa kerrallaan, nämä kirjat voivat olla suuria resursseja.

Aloitamme minun suositukset matematiikan prep-kirjoille, aloittaen tohtori Steve Warnerin 500 uutta SAT-matemaattista ongelmaa.

Steve Warnerin 500 uutta SAT-matemaattista ongelmaa

body_500_new_sat_math_problems

Hinta: Noin 40 dollaria Amazonissa

Tohtori Steve Warner 500 uutta SAT-matemaattista ongelmaa on hänen viimeisin SAT Math -valmistelussa. Hän keskustelee testin jokaisesta alueesta: Algebran sydän, matematiikan passi, ongelmanratkaisu ja data-analyysi sekä geometria ja kompleksiluvut (kollegion hallitus kutsuu tätä viimeistä aihetta lisäaiheiksi).

Plussat

 • Aivan kuten viimeisessä sarjassaan, tohtori Warner tarjoaa kattava ja selkeä sisällön tarkastelu ja ohjeistus.
 • Tämä kirja järjestää avuliaasti SAT-matemaattisia käsitteitä vaikeuksien mukaan , helpoin on taso 1 ja edistynein taso 5. Tämä organisaatio varmistaa, että matemaattiset ongelmat kaikilta eri sisältöalueilta integroidaan; sen avulla voit myös keskittyä tiettyihin lukuihin omasta tasostasi riippuen. Esimerkiksi jo 700-luvulla pisteet saaneet opiskelijat hyötyvät eniten tasojen 4 ja 5 käsitteiden ja ongelmien tutkimisesta.
 • Jokainen tämän kirjan oppitunti on laadittu huolellisesti ja käytännön ongelmat ovat realistisia, auttaa vahvistamaan ymmärrystäsi.
 • Vastausten selitykset ovat selkeät ja menevät yli joitain erilaisia ​​lähestymistapoja, joita voit käyttää ongelman ratkaisemisessa. Kuten edellä mainittiin, tällaiset monipuoliset selitykset houkuttelevat erilaisia ​​oppijoita ja antavat sinun ymmärtää virheesi huolellisesti ja korjata ne seuraavalle kerralle.

Haittoja

 • Vaikka on ehkä epäoikeudenmukaista verrata tätä kirjaa edeltäjiinsä (jotka keskittyivät SAT: n vanhaan versioon), En voi auttaa, mutta pidän sitä hieman rajoitettuna. Kirja voisi olla parempi resurssi, jos se jakaisi jokaisen sisältöalueen pienempiin, tarkempiin alateemoihin.

 • 40 dollaria, se on myös melko sijoitus kirjaan, joka kattaa vain SAT: n aiheen.

Tohtori Jangin SAT 800 Math Workbook New Edition

jangsat

Hinta: Noin 25 dollaria Amazonissa

Yli 400 sivua pitkä, Tohtori Jangin SAT 800 Math Workbook for New SAT, 2019 Edition on hieno (ja mojova) matematiikan ennakkokirja, jonka voit lisätä SAT-kirjakokoelmaasi.

Plussat

 • Ylivoimaisesti tämän kirjan vaikuttavin vahvuus on sen suuri määrä matematiikkaharjoitteluongelmia - yli 1500 heistä! Se sallii ehdottomasti 'tekemällä oppimisen' -lähestymistavan, koska voit ajastaa itsesi ja vastata harjoituskysymyksiin päivien ajan.
 • Kyselytyypit on järjestetty vaikeustason mukaan, joten voit hajottaa ne ja mukauttaa matematiikkasi tarpeidesi mukaan. Voit aloittaa tohtori Jangin diagnostiikkatestillä ja sijoittaa sitten kirjan 10 näytetestiä valmistellessasi.
 • Tohtori Jangin SAT-matemaattiset ongelmat ovat yleensä realistisia esimerkkejä siitä, mitä näet SAT: ssa. Kirja korostaa algebraa, sisältää trigonometrian ja jakaa kysymykset ei-laskin- ja laskinosioihin (aivan kuten varsinainen SAT tekee). Se tarjoaa myös vahvan esityksen käsitteistä, muodosta ja säännöistä, joita kohtaat SAT Math -osiossa.

Haittoja

 • Tämä kirja on kuin käännetty versio Dr. Warnerin yllä olevasta kirjasta - paljon käytännön ongelmia, mutta ei paljon sisällön tarkastelua. Jos haluat lisätietoja, strategioita ja yksityiskohtaisia ​​selityksiä, sinun on täydennettävä tätä työkirjaa toisella resurssilla.
 • Siinä on joitain satunnaisia ​​kirjoitusvirheitä, mikä voi heikentää valmistelua.
 • Se ei sisällä monia testinottostrategioita, kuten ajanhallinta. Tässä kirjassa on paljon käytännön ongelmia, jotka houkuttelevat kaikkien tasojen opiskelijoita, mutta se ei todennäköisesti yksin riitä valmistautumaan sinuun kaikki SAT-matematiikan näkökohdat.

PWN SAT: Math Guide, 4. painos

pwn.jpg

Hinta: Noin 28 dollaria Amazonissa

PWN SAT kohdistuu korkean suorituskyvyn, motivoituneisiin opiskelijoihin jotka pyrkivät SAT-matematiikan huippupisteisiin. Kirja sisältää viisi pääosaa: Tekniikat, Algebran sydän, Matematiikan passi, ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi sekä Matematiikan muut aiheet. Jokainen luokka on jaoteltu komponenttikonsepteihin opettaakseen sinulle SAT-matematiikassa testatut perusteet.

Plussat

 • Kirja on kirjoitettu mukaansatempaavalla, epäpyhällä tyylillä, mikä voi auttaa oppilaita pysymään mukana materiaalissa.
 • Sillä on realistiset matemaattiset ongelmat, sekä Laskin että Ei Laskinta, auttaa sinua valmistautumaan molempiin kysymystyyppeihin. Jokaisessa luvussa on myös luettelo tietyntyyppisistä virallisista kysymyksistä, joiden avulla voit porata tiettyjä taitoja.
 • Voit rekisteröityä PWN SAT -sivustolla osoitteeseen Hanki bonusmateriaalia ja katso videoiden vastausten selitykset jotka kävelevät sinut askel askeleelta käytännön ongelmien läpi.

Haittoja

 • Sen kohdeyleisö on rajallinen. Vaikka tämä kirja auttaa huippupisteitä, joilla on vahvat matemaattiset taidot, se ei ole yhtä matemaattisten kamppailijoiden käytettävissä. Jos haluat keskittyä perustietojen hankkimiseen, PWN SAT ei ole kirja sinulle.

Vaikka SAT Math -pisteiden maksimoimiseksi on valittavissa useiden eri kirjoittajien teoksia, Minulla on vain yksi kirjoittajan suositus SAT-luku- ja kirjoitustulosten parantamiseksi: Erica Meltzer.

helsinki-4.jpg

Tulin. Minä näin. Minä voitin.

Nopea kahvitauko, ja sitten se jatkuu SAT-lukemiseen ja kirjoittamiseen.

Parhaat kirjat SAT-lukemiseen ja kirjoittamiseen

Jos haluat parantaa lukutaidon taitojasi tai kielioppisääntöjä, suosittelen Erica Meltzerin kirjoja SAT: n Lukeminen ja kirjoittaminen -osioista.

Kriittinen lukija: Täydellinen opas SAT-lukemiseen, 3. painos

Kehon sulatus2017.jpg

Hinta: Noin 33 dollaria Amazonissa

Opiskellessaan SAT Reading -osassa saattaa tuntua vaikealta eritellä tiettyihin osiin, Erica Meltzerin Täydellinen opas SAT-lukemiseen tekee hyvää työtä hahmotellen tarvitsemasi taidot.

Plussat

 • Se tarjoaa hyödyllisiä strategioita kysymyksiin vastaamiseen. Vaikka englantilaisesi kurssi saattaa jättää enemmän tilaa subjektiiviselle tulkinnalle, SAT-lukeminen -osa ei. Tämä kirja auttaa sinua löytämään yhden yksiselitteisen oikean vastauksen ymmärryskysymyksiin.
 • Ajanhallinnan ja ymmärrystekniikoiden lisäksi tämä kirja opettaa sinua löytämään ja tunnistamaan tärkeimmät tiedot nopeasti ja tehokkaasti. Se tarjoaa hyödyllisiä strategioita lähestyttäessä pariksi liitettyjä todisteita ja tietojen tulkitsemiskysymyksiä, joista monet vaativat sinua lukemaan taulukoita tai kaavioita.
 • Sillä on luettelo tavallisista, moniarvoisista sanoista niiden erilaisten määritelmien ja strategioiden rinnalla, kuinka kontekstivihjeitä käytetään sanojen ja ilmausten merkityksen paljastamiseen.
 • Tässä kirjassa käsitellään kysymystyyppi joten saat paremman käsityksen siitä, millaisia ​​kysymyksiä lukemisessa esiintyy, kuten pääkohdat, yksityiskohtien tulkinta ja sanasto kontekstissa.
 • Se on täynnä korkealaatuisia kysymyksiä ja kohtia, jotka muistuttavat sitä, mitä näet SAT: ssa, mukaan lukien kappaleet Yhdysvaltain / maailmankirjallisuudesta, historiasta / yhteiskuntatieteistä ja tiedeistä. Se sisältää myös kollegion hallituksen ja Khan Akatemian kysymyksiä, jotta voit sovittaa käsitteitä asiaankuuluvien virallisten näytekysymysten kanssa.

Haittoja

 • Kaikki opiskelijat eivät ole kirjan yleinen ulkoasu ja muotoilu, jolla on pieni, tungosta fontti ja joka ei ole kovin luova tai kiinnostava.
 • Kirjoitustyyli on kaikki asiaan. Jotkut ihmiset arvostavat tätä suoruudesta; muiden opiskelijoiden mielestä se on kuiva. Voit oppia siitä lisää Meltzerin blogista, Kriittinen lukija ja katso kuinka se sopii sinulle.
 • Sen suhteellisen kallis kirja koska se kattaa vain yhden osan SAT: sta.

Kriittinen lukija: Ultimate Guide to SAT Grammar, 4. painos

vartalo_meltzergrammar2017.jpg

Hinta: Noin 30 dollaria Amazonissa

Erica Meltzerin Lopullinen opas SAT-kielioppiin selkeästi ilmaisee tärkeät kielioppisäännöt, jotka sinun on tiedettävä SAT Writing -osiossa, ja tekee upean työn tottuessasi siihen, miltä osa näyttää ja millaisia ​​kysymyksiä sinulle kysytään testipäivänä.

Plussat

 • Kysymykset ovat realistisia ja muistuttavat SAT Writing -osiossa olevia. Kuten SAT: n kysymykset, ne kaikki liittyvät pidemmän jakson kontekstiin.
 • Se hajottaa kriittiset taidot ja kieliopin säännöt, jotta voit opiskella niitä erikseen. Oppimalla kieliopin ja käytön säännöt, voit soveltaa niitä käytännön ongelmiin. Sen sijaan, että valitsisit vain oikein kuulostavan vastauksen, Meltzerin kirja opettaa sinulle kaikki säännöt, jotka sinun on ehdottomasti tiedettävä saadaksesi hyvän SAT Writing -tuloksen.

Haittoja

 • Vaikka tämä kirja on hyödyllinen siinä mielessä, että se hajottaa osan taitojen ja kieliopin sääntöjen mukaan, todellisen SAT: n kysymykset ovat satunnaisessa järjestyksessä. Tästä resurssista on hyötyä sääntöjen oppimisessa ja tutkimisessa, mutta haluat myös suorittaa harjoitustestit varmistaaksesi, että pystyt helposti tunnistamaan kielioppisäännön, vaikka sitä ei olisikaan määritelty selkeästi sinulle.
 • Taajuusohjetta ei ole, joten on vaikea tietää, mitkä säännöt tulisi asettaa etusijalle muihin nähden.
 • Se on kirjoitettu samanlaisella tyylillä kuin hänen SAT-lukukirja, jonka jotkut opiskelijat saattavat löytää kuivina.
 • Kuten Meltzerin SAT-lukukirja, se on jonkin verran kallista noin 30 dollaria.

Tämä viimeistelee luettelon parhaista SAT-esiteistä. Nyt, koska tämän oppaan on tarkoitus auttaa sinua virtaviivaistamaan opiskelua, keskustellaan nyt kuinka voit parhaiten käyttää näitä kirjoja SAT: n valmisteluun ja saavuta tavoitepisteet.

body_howtoguide.jpg

Keskeisiä vinkkejä opiskeluun SAT Prep Books -sivustolla

Kirjoista SAT-opiskeluun on paljon vaihtoehtoja. Sen sijaan, että lukisit heidät kannen peitteeksi, sinun olisi parempi palata laatimaan suunnitelma ja kunkin kirjan jakaminen pienempiin, hallittaviin tavoitteisiin.

Suosittelen käyttämään virallista College Board -harjoitustestiä anna itsellesi ennakkotesti ja ymmärrä lähtötasosi tai lähtötasosi. Pisteytä se sen vastausnäppäimellä ja analysoi sitten tulokset määrittääkseen, mihin testialueisiin sinun on keskityttävä valmistelussa.

Voit myös tallentaa yhden testeistä suoritettavaksi juuri ennen kuin otat virallisen SAT: n, jotta saat käsityksen siitä, kuinka paljon olet parantunut. Kuten mainittiin, muita testejä voitaisiin käyttää vertailukohtia matkan varrella, jotta voit mitata edistymistäsi ja muuttaa opintosuunnitelmaasi tarvittaessa.

Kattavaa kirjaa, kuten Kallis tai Barron, voitaisiin käyttää aihekohtaisen kirjan, kuten Steve Warnerin Math-kirjan ja Erica Meltzerin Luku- ja kirjoitusoppaiden, rinnalla. Tavoitteistasi ja tarpeistasi riippuen voit päättää, kuinka paljon aikaa omistaa kullekin aiheelle saadaksesi kaiken irti opinnostasi.

Täällä on paljon tilaa mukauttaa opintosuunnitelma omien vahvuuksien, heikkouksien ja tavoitteiden mukaan. Tämä vaatii paljon suunnittelua ja itsekuria, jotta pysyt suunnitelmassasi. Hyödynnä myös pohdinta siitä, mikä toimii sinulle parhaiten mielenkiinnon ylläpitämisen, tietojen säilyttämisen ja järjestäytymisen kannalta.

Jos tämä kuulostaa paljolta 'opintojen valmistelulta', ennen kuin edes pääset testivalmisteluun, saatat hyötyä SAT-valmisteluvaihtoehtojen tutkimisesta SAT-kirjan luettelon lisäksi.

seikkailu-2178746_640.jpg

Aika tutkia!

Viimeinen vinkki: Tutustu SAT-valmisteluvaihtoehtoihisi

SAT on ainutlaatuinen testi. Menestyminen matematiikan ja englannin luokassa ei välttämättä takaa korkeita pisteitä SAT-matematiikassa tai lukemisessa. Valmistelu on kriittinen osa korkeimpien pisteiden saamista useimmille opiskelijoille, jonka kollegion hallitus vihdoin tunnustaa ponnisteluillaan tarjota ilmaisia ​​online-käytäntömateriaaleja.

Koska sinulla ei todennäköisesti ole aikaa hukkaan, haluat hyödyntää valmisteluaikasi parhaalla mahdollisella tavalla. Jos otat aikaa aikataulustasi opiskeluun, sinun pitäisi nähdä tulokset.

PrepScholarin online-SAT-ohjelma on kehitetty nämä tavoitteet huomioon ottaen. Se säilyttää sisällön tarkastelun, käytännön strategioiden ja SAT-käytännön kysymysten laadun ja lisää samalla niiden elementit vastuullisuus ja räätälöinti. Se varmistaa myös, että saat kaiken irti valmistautumisestasi, eikä tuhlaa aikaa jo tuntemallesi materiaalille tai se ei auta sinua SAT: ssa.

Tämän tavoitteen mielessä olemme asettaneet saataville useita perusteellisia strategiaoppaita SAT: lle, jota lisäämme koko ajan. Tässä on joitain suosituimpia oppaita:

ap englantilainen kirjallisuus- ja sävellyskoe
 • Kuinka saada täydellinen 1600 SAT-pisteet, 2400 asiantuntijan täysi maalintekijä
 • Kuinka saada 800 SAT-lukemiseen: Täydellisen maalintekijän 11 ​​strategiaa
 • Kuinka saada 800 SAT-kirjoittamiseen: 9 strategiaa täydeltä maalintekijältä
 • Kuinka saada 800 SAT-matematiikkaan, täydellinen maalintekijä
 • Kuinka kauan minun pitäisi opiskella SAT: ta varten? 6-vaiheinen opas
 • Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa
 • 21 kriittistä SAT-matemaattista kaavaa, jotka sinun on tiedettävä
 • SAT-kielioppisääntöjen täydellinen opas
 • SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo
 • Paras tapa tarkistaa virheesi SAT: lle

Suositeltavat SAT-esikirjat voivat olla erittäin hyödyllisiä valmistautuessasi, mutta ne voivat myös tuntea ylivoimainen ja toistuva, puhumattakaan kalliista.

Ota aikaa tutkia vaihtoehtojasi oppimalla myös SAT: sta laadukkaista online-lähteistä ja yksityiskohtaisista oppaistamme. Jos vietät aikaa valmistautua SAT: lle, varmista, että näet tuloksia ja nautit prosessista matkan varrella!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 avainvinkkiä argumentatiivisen esseen kirjoittamiseen

Mikä on argumentoitu essee? Opi mikä erottaa tämän kirjoitusmuodon toisistaan ​​ja kuinka kirjoittaa argumentatiivinen paperi.

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka kirjoittaa täydellisiä ApplyTexas -esseitä

Etkö ole varma, miten lähestyä ApplyTexas -essee -kehotteita? Tämä opas opastaa sinua jokaisessa vaiheessa täydellisen vastauksen kirjoittamiseksi.

Iona Collegen pääsyvaatimukset

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Mclane High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mclane High Schoolista Fresnossa, Kaliforniassa.

30 parasta psykologian maisteriohjelmaa ja kuinka valita

Harkitsetko psykologian maisterin tutkintoa? Opi millaiset ohjelmat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tutustu luetteloon parhaista psykologian maisteriohjelmista.

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Edisonin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Edisonin lukiosta Huntington Beachissä, Kaliforniassa.

78 Viileitä sukunimiä fiktiohahmoillesi

Mitkä ovat hyviä sukunimiä hahmoillesi? Tutustu ainutlaatuisten sukunimiemme luetteloon saadaksesi viileää inspiraatiota.

3 vinkkiä tähtien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UNC: n esseekehotteet? Katso täydellinen oppaamme erottuvien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamisesta.

New Jersey City University SAT -pisteet ja GPA

Ravintolapäällikön avustavan saatekirjeen näyte

Etsitkö asemaa ravintola -alalla? Katso tästä upeasta saatekirjeesimerkistä ideoita oman kirjoittamiseen.

Union College SAT -tulokset ja GPA

10 esimerkkiä kuuluisista soneteista, selitetty

Etsitkö esimerkkejä sonettirunoista? Tutustu analyysiin 10 kuuluisasta sonetista ja opi, miksi tämä runollinen muoto on niin tärkeä.

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Milloin minun pitäisi ottaa SAT ensimmäistä kertaa?

Yritätkö päättää, milloin ensimmäisen SAT -testipäiväsi pitäisi olla? Lue yksityiskohtaisesta oppaastamme, milloin sinun tulee ajoittaa ensimmäinen koe.

Etelä -ammattikorkeakoulun osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

SAT: n kansainvälinen testauspäivämääräopas (2020 ja 2021)

Asuminen Yhdysvaltojen ulkopuolella ja ihmettelet, milloin ottaa SAT? Opi tämän vuoden kansainväliset SAT-testipäivät ja kuinka valita paras päivämäärä sinulle.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Arnold O.Beckmanin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arnold O.Beckman High Schoolista Irvine, CA.

Mitä sinun on tiedettävä Bear Creek High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Bear Creek High Schoolista Stocktonissa, Kaliforniassa.

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Montebellon lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Montebellon lukiosta Montebellossa, Kaliforniassa.