10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Laske-laskin-luokka-5776Graafinen laskin on ainutlaatuinen työkalu matematiikassa ja luonnontieteissä. Graafiset laskimet suorittavat samat toiminnot kuin tavallinen laskin, ja niillä on monimutkaisemmat toiminnot, kuten mahdollisuus laskea murtolukuja, logaritmeja ja neliöjuureja. Kaavioissa on joitain isoja nimiä, jotka ovat luotettavia ja olleet käytössä jo pitkään - voit tunnistaa klassisen TI-84: n jostakin matematiikkaluokastasi. Verkkokaaviolaskimet ovat melko uusia ja usein ilmaisia. Käymme läpi parhaat fyysiset ja online-graafiset laskimet, joiden avulla voit päättää, mikä niistä sopii sinulle.

Mikä on graafinen laskin?

Piirtolaskimissa on tehokkaampia ja monimutkaisempia tietokoneita kuin tavallisissa laskimissa, ja ne on nimetty sellaisiksi, koska niillä on graafiset ominaisuudet. He pystyvät ratkaisemaan monimutkaisia ​​yhtälöitä ja piirtokaavioita . Ne ovat myös ohjelmoitavia, ja ne ovat hyödyllinen työkalu, jos työskentelet projektin kanssa pitkällä aikavälillä ja tarvitset sitä tietojen tallentamiseen tai korkeamman tason matemaattisten ongelmien ratkaisemiseen.

Joillakin kuvaajilla on myös a CAS tai tietokonealgebrajärjestelmä, eli se voi myös tehdä algebrallisia yhtälöitä . Graafiset laskimet ovat pohjimmiltaan kämmentietokoneita, joten on tärkeää saada oikea sinulle.

Mitä graafinen laskin tekee?

Graafisten laskinten avulla voit laskea tilastoja ja muuntaa tulokset helposti kaaviona. Kaavioiden piirtäminen on tietysti erittäin tärkeä osa kuvaajan laskinta. Tämän avulla voit työskennellä itse ongelman sijaan viettää aikaa matematiikan läpi. Tämä saattaa tuntua intuitiiviselta. Eikö matematiikan oppiminen itse ole asia? Kyllä, mutta vaikka olet oppinut taidot, joidenkin yhtälöiden käsittely voi kestää kauan.Graafitoiminnot ja tilastot ovat kaksi päätoimintoa, joita käytät opiskelijana. Voit käyttää niitä myös laskennassa ja trigonometriassa, jolloin CAS voi auttaa. Kaikki graafiset laskimet eivät ole varustettu CAS: llä. Varmista, että tiedät mitä käytät laskimellasi ja tarvitsetko sitä CAS: llä.

minkä merkin kanssa kauris sopii parhaiten yhteen

Mainitsin, että graafiset laskimet ovat ohjelmoitavia, joten niitä voidaan käyttää myös tietojen tallentamiseen, jos sitä tarvitaan myöhemmin yhtälölle tai kuvaajalle. Jotkut tutkijat käyttävät graafisia laskimia muiden laitteidensa rinnalla. Ne kytkeytyvät tietokoneisiin tai muihin koneisiin ja keräävät tietoja, joihin voidaan myöhemmin päästä ja jotka voidaan sisällyttää yhtälöihin. Muista, että graafiset laskimet voivat ratkaista useita yhtälöitä kerralla, joten tämä voi säästää paljon aikaa ja työtä.

Parhaat fyysiset graafiset laskimet

Fyysiset graafiset laskimet ovat iso sijoitus, ja usein todella hyvä. Jos olet tosissasi graafisen laskimen tarpeista ja tiedät, että tarvitset tehokkaan laitteen, jonka voit ottaa mukaan luokkaan, tentteihin tai työhön, tämä minitietokone on tärkeä osa elämääsi.

tili-laskea-laskea-220301

TI-84 Plus

TI-84 Plus on perinteinen graafinen laskin, ja se on yksinkertainen laite, jolla voidaan oppia graafisen laskimen perusteet. Se on loistava työkalu keski- ja lukiolaisille jotka aloittavat kehittyneempiä matematiikan opintoja, koska suunnittelu ja 10 esiladattua sovellusta voivat auttaa sinua oppimaan matemaattisia taitoja ja kuinka graafista laskinta voidaan käyttää samanaikaisesti. Tämä laskin on hyväksytty SAT-, PSAT-, ACT-, IB- ja AP-tentit.

TI-Nspire CX CAS

Tämä erittäin tehokas graafinen laskin sopii erinomaisesti lukion ja korkeakoulun opiskelijat, jotka suorittavat matematiikan ja luonnontieteiden korkeamman tason kursseja . 3,2 tuuman näyttö on hämmästyttävä ominaisuus opiskelijoille, jotka käyttävät tekniikkaa, fysiikkaa ja laskemista. CAS tallentaa ja tallentaa tietoja, joten voit muokata ja käsitellä yhtälöitä, mikä auttaa sinua käyttämään aikaa tehokkaasti monimutkaisten ongelmien ratkaisemisessa. Tämä laskin on hyväksytty SAT-, PSAT- ja AP-kokeisiin.

Casio FX-9860 GII

Casio FX-9860 GII on täydellinen nuoremmille opiskelijoille, jotka vain oppivat piirtolaskimia ja jotka ovat edullisia. Erittäin leveä näyttö ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekevät laskimesta helppoa navigoida, vaikka se onkin vähemmän tehokas kuin jotkut muut vaihtoehdot. Sen mukana tulee myös esiladattuja sovelluksia, kuten taulukkolaskenta-, geometria- ja kartiosovellus, sekä käyttöopas ja 200 tunnin akun käyttöikä. Tämä laskin on hyväksytty SAT-, PSAT-, ACT- ja AP-testejä varten.

TI-84 Plus CE

TI-84 Plus CE on korkean resoluution, värillinen taustavalaistu näytön laskin. Se on tyylikäs muotoilu ja tonnia muistia. Se on todellinen parannus muiden mallien tehoon ja käyttökokemukseen, erityisesti näytön ja nopeuden suhteen. Sen mukana tulee myös ladattava akku ja sitä on saatavana eri väreinä. Tämä laskin on hyväksytty SAT-, PSAT-, ACT-, AP- ja IB-kokeisiin.

HP Prime

Huomattavan pieni ja ohut CAS-graafinen laskin, HP Prime tarjoaa valtavan näytön, joka tekee siitä erinomaisen valinnan sekä opiskelijoille että ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokkaan työkalun. Tämä laskin on mallinnettu älypuhelimien mukaan, ja se näkyy. Siinä on kosketusnäyttö, geometria, taulukkolaskenta, kehittyneet graafiset sovellukset ja muut ladattavat sovellukset . Käyttöliittymä näyttää samanlaiselta kuin älypuhelin, ja sillä on lisäominaisuuksia, kuten tenttitila. Tämä laskin on hyväksytty SAT: lle.

Parhaat online-graafiset laskimet

Niille, jotka ovat erityisen liikkuvia, verkkolaskimet ovat hieno resurssi. Voit kokeilla erilaisia ​​laskimia ilman taloudellisia investointeja ja luoda tilin, jolla voit tallentaa työsi ja palata siihen milloin tahansa ja millä tahansa laitteella. Haluttu online-graafinen laskin riippuu tarpeistasi ja siitä, millaista käyttöliittymää haluat.

GraphCalc

Tämä ladattava graafinen laskin on hieno niille, jotka ovat käyttäneet tai oppineet TI-84: ssä siinä luetellaan toiminnot ja esimerkit verrattuna TI-84: een . GraphCalc tarjoaa myös ohjeita laskimen ja kaikkien sen työkalujen käytöstä ja väittää, että se 'korvaa melkein kokonaan TI83- ja TI84 Plus -laskimet'. Siinä on myös usein kysytyt kysymykset -osio, ja se tarjoaa resursseja muille online-graafisille laskimille.

Desmos

Desmosilla on jokaisessa luokassa pitkä luettelo esimerkkejä, jotka tekevät tämän graafisen laskimen käytöstä helppoa ja ymmärrettävää. Siinä on koko näytön kokemus, joten voit helposti nähdä ja muokata työsi. Siinä on ponnahdusikkunanäppäimistö, jonka avulla voit kirjoittaa yhtälöt vasemmanpuoleiseen valintaikkunaan ja nähdä ne näytössä, samalla kun voit tarkastella kaaviota oikealla. Voit myös luoda tilin ja tallentaa kaaviot.

Mathway

Mathwaylla on samanlainen asettelu kuin Demosilla, ja se sisältää ponnahdusnäppäimistön, valintaikkunan sekä vierekkäisen yhtälön ja kuvaajanäkymän. Eri toiminnot ovat avattavassa valikossa, mikä on erittäin hyödyllinen tapa navigoida laskimessa. Sillä ei ole esimerkkejä, mutta Siinä on chat-tyyppinen opetusohjelma, jonka avulla voit ohjata sinua, kun opit laskinta ja ratkaiset yhtälöitä . Siinä on myös kyky luoda tili.

Meta-laskin

Meta-laskin todella erottaa perinteisen graafisen laskimen toiminnot neljään eri laskimeen. Kotisivulta valitset graafisen laskimen, tieteellisen laskimen, matriisilaskurin ja tilastolaskurin. Se on helppokäyttöinen, koska et pelaa eri toiminnoilla ja etsit eri toimintoja, jos et tunne tavallista graafista laskinta. Voit vaihtaa laskinten välillä käyttämällä yläosassa olevia välilehtiä, ja kukin laskin erottaa toiminnot myös välilehdillä. Joten esimerkiksi graafinen laskin vaihtaa yhtälöiden, taulukoiden, leikkauspisteiden ja piirtopisteiden välillä. Sen avulla on helppo organisoida ja seurata työtäsi.

kuinka sulkea suosituskirje

Geogebra

Geogebra-laskimessa on kaikkein käyttäjäystävällisin järjestelmä. Työkalujen ja toimintojen valikko on määritelty kätevällä grafiikalla, jonka avulla voit selata nopeasti laskinta ja löytää helposti etsimäsi. Laskin-toiminnon avulla voit syöttää ja tarkastella yhtälöitä vasemmanpuoleisessa valintaikkunassa ja tarkastella kaaviota oikealla. Siinä on myös avattava valikko, jossa on tutut vaihtoehdot, jotka löydät useimmista ohjelmista (tallennus, vienti jne.), Ja voit luoda tilin työsi tallentamiseksi.

kuinka muuntaa loki ln: ksi
ballpen-blank-close-up-159577

Kuinka valita laskin

Sinun on tiedettävä muutakin kuin piirtolaskurin käyttö; sinun täytyy pystyä valitsemaan oikea! On tärkeää pitää se mielessä online-piirtolaskimia ei saa käyttää SAT-, ACT- ja muissa standardoiduissa testeissä. Monet fyysiset laskimet on hyväksytty testiä varten, joten jos ostat fyysisen, tarkista, että se on hyväksytty käytettäväksi. Jos et osta fyysistä laskinta, varmista, että sinulla on suunnitelma, kun suoritat standardoituja testejä, kuten laskimen vuokraus tai lainaus .

Jos et ole matematiikan tai luonnontieteiden pääaine, voit käyttää graafista laskinta kotitehtävissä vain kurssilla tai kahdella tukemaan sinua yhtälöissä tai tehtävissä. Tässä tapauksessa online-laskin voi olla oikea tapa edetä. Kursseja varten tarkista opettajalta tai professorilta, pystytkö käyttämään verkossa olevaa kurssia luokassa.

Voit myös löytää vain online-graafisen laskimen käyttöliittymä helpompi käyttää. Online-laskinten avulla voit myös tallentaa työsi ja käyttää sitä millä tahansa laitteella tilisi kautta. Jos sinulla on mukavinta olla mobiili sen sijaan, että kuljettaisit graafisen laskimen mukana joka tapauksessa, verkko voi olla sinulle sopiva.

Sillä matematiikan ja luonnontieteiden pääaineet, jotka aikovat tehdä uran STEM: ssä , sijoittaminen hyvään fyysiseen graafiseen laskimeen voisi olla tapa edetä. Koska käytät sitä usein, saat rahasi arvoltaan eikä sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi Wi-Fi-yhteyden käytöstä, jos haluat käyttää graafista laskinta.

Kun ostat graafisen laskimen, on tärkeää miettiä, miten aiot käyttää sitä. Jos tarvitset jotain vietäväksi pitkiin tentteihin yliopistossa, tekijät, kuten näytön näyttö, käsittelynopeus ja akun kesto. Varmista myös, että tarvitset CAS-laskinta vai ei.

Jos etsit laskinta käytettäväksi vain lukukaudeksi tai kahdeksi, voit vuokrata yhden tai ostaa niitä verkossa, yllä olevien loistavien ilmaisten verkkolaskinten lisäksi. Voit myös etsiä opiskelija-alennuksia, joita on saatavana koulusi tai jälleenmyyjän kautta.

Graafiset laskimet ovat uskomattoman hyödyllinen työkalu. Ne antavat opiskelijoille mahdollisuuden käyttää korkean tason matematiikkaa visuaalisesti ja leikkaavat läpi paljon aikaa vieviä yhtälöitä. Näille laskimille on paljon vaihtoehtoja, ja paljon on otettava huomioon päätettäessä kumpi hankitaan, tai jos sinun on jopa omistettava sitä ollenkaan. Päivän päätteeksi on ensisijaisen tärkeää, että saat kaikki tarvitsemasi työkalut oppimiseen ja menestykseen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ACT -pisteet vuodelle 2020?

Suunnitteletko ACT: n ottamista vuonna 2020? Opi, mikä on hyvä tulos sinulle, missä haluat hakea.

Kolmiot SAT-matematiikasta: geometrian strategiat ja käytännön ongelmat

Opiskeletko kolmioita SAT-matematiikassa? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi geometriset kaavat ja käsitteet sekä matematiikkastrategiat ja käytännön kysymykset.

Woodburyn yliopiston SAT-tulokset ja GPA

UMBC -pääsyvaatimukset

Kaakkois -Missourin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Foothill High Schoolista Santa Ana, CA.

100+ jännittävää STEM-uraa (ja korkeimmin maksavat tieteelliset työpaikat)

Harkitsetko uraa STEM: ssä? Tutustu täydelliseen STEM-uraluetteloomme, jossa on bonustietoja parhaiten maksavista tieteellisistä töistä.

Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

Harkitsetko osallistumista luonnontieteiden olympialaisiin? Entinen voittaja kertoo, mikä kilpailu on, miksi sinun pitäisi osallistua ja miten voit menestyä.

St. Edwardin yliopiston pääsyvaatimukset

SAT- ja ACT-testipäivät: Löydä paras 2021-2022 -testausaikataulu

Mitkä ovat parhaat SAT- ja ACT-testipäivät? Luettelomme kaikki tulevat SAT- ja ACT-päivämäärät, jotta voit suunnitella eteenpäin vuodelle 2021.

Yhdysvaltojen 51 kalleinta korkeakoulua

Mietitkö kuinka paljon lukukausimaksu maksaa Yhdysvaltain kalleimmissa korkeakouluissa? Tässä on luettelo 51 parhaasta.

Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Etsitkö yliopistojen sijoituksia? Tässä on katsaus parhaista käytettävissä olevista korkeakoulujen rankinglistoista, mukaan lukien US News, Forbes ja paljon muuta.

44 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet, sijoitus

Etsitkö korkeakouluja, joilla on alhaiset SAT-pisteet? Olemme luokittaneet maan koulut, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet täällä.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

Etkö ole varma mistä aloittaa SSAT -valmistelu? Täydellinen oppaamme opastaa sinua prosessin läpi ja sisältää vinkkejä käytännön testien löytämiseen ja opintosuunnitelman luomiseen.

Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Berkeley High Schoolista Berkeley, CA.

UC Riverside ACT -pisteet ja GPA

Marist College ACT -pisteet ja GPA

3 tyyppisiä ACT -tieteitä: Mitä sinun on tiedettävä

Mitkä ovat ACT -tieteen kohtien tyypit ja kysytyt kysymykset? Tutustu ACT -tieteen taitoihin ja strategioihin täällä.

Monte Vistan lukio 2016-17 rankingit | (Danville,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Monte Vistan lukiosta Danvillessä, Kaliforniassa.

ACT -trigonometria: täydellinen opas

Mitä triggeriä tarvitset ACT -matematiikkaan? Lue täydellinen ACT -trigonometriaoppaamme, jossa on kaavoja, strategioita ja käytännön kysymyksiä.

Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Claran lukiosta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

University of St. Thomas (TX) Pääsyvaatimukset

Dickinson College SAT -pisteet ja GPA

Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

Hakemus West Pointiin, ilmavoimien akatemiaan tai merivoimien akatemiaan? SAT/ACT -pisteet ja opiskeluun käytetyt strategiat ovat kriittisiä pääsyllesi.