10 parasta kulinaarista koulua Yhdysvalloissa

keittiö-731351_640

Jos haluat kokin uran, uusien reseptien kokeileminen kotona ei vähennä sitä. Sinun on hiottava taitojasi koulutuksella, kokemuksella tai molemmilla.

joiden kanssa Jousimies tulee toimeen

Yksi keino tulla kokiksi on kulinaarinen koulu. Tässä artikkelissa hahmotellaan mitä kulinaariset koulut ovat, heidän pitäisi osallistua niihin ja toimittaa luettelo kymmenestä parhaasta kulinaarisesta koulusta tuleville kokkeille.PÄIVITYS: Muutoksia COVID-19: n vuoksi

Kuten monet muut koulut, myös kulinaariset koulut ovat joutuneet tekemään muutoksia koronaviruspandemian vuoksi. Se, miten he käsittelevät tätä, on koulun yksilöllistä. Monista on tullut ainakin osittain virtuaalisia, kun taas joillakin on edelleen sosiaalisesti etäisiä henkilökohtaisia ​​tunteja ja toiset ovat sulkeneet tilapäisesti useita kuukausia. Tarkista kunkin koulun verkkosivustolta uusimmat tiedot siitä, miten he navigoivat pandemiassa.

Mitä ovat kulinaariset koulut?

Kulinaarikoulut tarjoavat ammattimaisia, akkreditoituja kursseja, jotka liittyvät ruoanlaittoon, reseptien luomiseen, ruoan koristeluun ja muuhun. Kun osallistut kulinaariseen kouluun, opit kaikki ruoanvalmistuksen ja palvelun näkökohdat.

Kulinaarikouluilla on eri asteet ja todistukset sen perusteella, mitä olet opiskellut.

Mitä tutkintoa saat kulinaarikoulusta?

Voit yhdistää kulinaarisia oppilaitoksia kokiksi tulemiseen, mutta nämä koulut tarjoavat itse asiassa erilaisia ​​tutkintoja. Mutta millaisia ​​tutkintoja voit saada kulinaarisessa koulussa, riippuu oppilaitoksestasi ja ohjelmasta, johon olet ilmoittautunut.

Jotkut suosituimmista kulinaaristen koulujen ohjelmista ovat:

  • Kulinaarinen taide
  • Kulinaarinen hallinta
  • Kansainvälisiä ruokia
  • Leivonta ja leivonnaiset
  • Vieraanvaraisuuden hallinta
  • Ravintolan johto

Opiskelijoilla, joilla on kulinaarinen korkeakoulututkinto, on monia työmahdollisuuksia. Sinusta voi tulla kokki, leipuri, ruoka- ja juomajohtaja, lomakeskuksen johtaja tai jotain muuta.

vesitilan tiheys/ft3

Sanotaanko, onko kulinaarinen korkeakoulututkinto välttämätön elintarvike- ja juomateollisuudessa tai vieraanvaraisuudessa?

Tarvitseeko sinun mennä kulinaarikouluun kokiksi?

Lyhyesti sanottuna ei.

Ei ole pakollista mennä kulinaarikouluun tullakseen kokiksi.

Kokkaus kulkee kulinaarisessa maailmassa pitkälle. Monet kokit saavat alkunsa keräämällä alan kokemusta linjakokkeina tai muina keittiöapulaisina.

Kuten sanottu, kulinaarikoulussa käymisellä on etunsa. Valmistuttuaan sinulla on tutkinto, joka osoittaa valmistautumisesi ja koulutuksesi. Kulinaarisen korkeakoulututkinnon saaminen voi auttaa avaamaan ovia, kun yrität saada kokin työtä.

10 parasta kulinaarista koulua

Jos haluat saada tutkinnon kulinaarisesta koulusta, nämä kymmenen koulua ovat parhaita parhaista.

#1: Culinary Institute of America Hyde Parkissa

Culinary Institute of America perustettiin vuonna 1946 ja on yksi maailman parhaista kulinaarisista kouluista. New Yorkin, Kalifornian ja Teksasin kampuksilla on monia vaihtoehtoja opiskelijoille ympäri maata.

Koulu tarjoaa useita koulutusohjelmia, mukaan lukien kandidaatin ja liitännäisasteet. Tarjolla on myös ammatillisia kehittämisohjelmia sekä todistuksia ruoka- ja viiniharrastajille.

kuinka monta kiloa on tonni

ravintola-1284351_640

#2: Kulinaarisen kasvatuksen instituutti

Kampusalueilla Los Angelesissa ja New Yorkissa, kulinaarisen kasvatuksen instituutti on hyvä vaihtoehto kulinaariseen tutkintoon. Kulinaarisen koulutuksen instituutti tarjoaa tutkintotodistuksia vieraanvaraisuudesta, leivonnaisista ja leivontataiteista, kulinaarisista taiteista ja muusta.

ICE: llä on useita eripituisia koulutusohjelmia, joten voit luoda tavoitteidesi mukaisen koulutuksen. Yli 14 000 tutkinnon suorittaneella ICE on yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista kulinaarisista koulutusohjelmista.

#3: Johnsonin ja Walesin yliopisto

Johnson ja Walesin yliopisto on toimipisteitä Floridassa, Denverissä, Charlotte ja Providence ja tarjoaa kymmenen erilaista kulinaarista ohjelmaa. Ohjelmavaihtoehtoja ovat kulinaarinen taide, kulinaarinen ravitsemus, kulinaarinen tiede, leivonnaiset ja leivonnaiset, ravintola, ruoka- ja juomahallinta ja paljon muuta.

Johnsonin ja Walesin koulutusohjelmien laajuus tarjoaa hyvän vaihtoehdon, jos haluat opiskella kulinaarista taidetta, mutta et ole vielä aivan varma, mihin haluat erikoistua.

#4: Metropolitan Community College: Omaha, Nebraska

Metropolitan Community College Omahassa Nebraskassa on yksi maan parhaista kulinaarisista ohjelmista. Täällä olevat ohjelmat keskittyvät auttamaan sinua tulemaan ravintolapäälliköksi tai kokiksi yhdistettynä koulutukseen ja kokemukseen.

Alhaiset lukukausimaksut ja mahdollisuus rakentaa vahva kulinaarinen portfolio tekevät tästä koulusta loistavan vaihtoehdon.

#5: Auguste Escoffier Culinary Arts School

Auguste Escoffier -koulu opettaa kokkien kuninkaan Auguste Escoffierin kehittämiä tekniikoita. Tämä ohjelma tarjoaa pieniä luokkakokoja sekä ainutlaatuisia mahdollisuuksia, kuten kolmen tai kymmenen viikon 'Farm to Table' -kokemuksen, joka tuo opiskelijat ulos keittiöstä ja tilalle.

korttipeli kahdelle hengelle

Opiskelijat oppivat huipputekniikoita ja saavat arvokkaita maksettuja harjoittelumahdollisuuksia.

#6: Sullivanin yliopiston kansallinen vieraanvaraisuustutkimuskeskus

Amerikan kulinaariliiton antama esimerkillinen luokitus Sullivanin yliopiston kansallinen vieraanvaraisuustutkimuskeskus tarjota osakkuusyritysten koulutusohjelmia, jotka opiskelijat voivat suorittaa kahdeksantoista kuukauden kuluessa.

Ohjelman valmistuneet ovat työskennelleet kokkeina, ravitsemusterapeutteina, elintarviketieteilijöinä ja monissa muissa paikoissa.

#7: New England Culinary Institute

Yksityinen, voittoa tavoittelematon New England Culinary Institute on monia vaihtoehtoja wannabe -kokkeille, mukaan lukien osakkuus- ja kandidaatin tutkinnot. Molemmat koulutusohjelmat edellyttävät harjoittelupaikkoja, joten opiskelijoilla on paljon käytännön kokemusta.

NECI tarjoaa myös useita urakehitysvaihtoehtoja, kuten uraneuvontaa, ammatillisen kehityksen työpajoja ja verkostoitumismahdollisuuksia. Julkkiskokki Alton Brown on NECI -aluna, joten jos olet 'Good Eats' -fani, kannattaa hakea täällä.

#8: Culinary Institute LeNotre

Culinary Institute LeNotre , joka sijaitsee Houstonissa, Texasissa, on ylpeä alhaisesta oppilas-opettaja-suhteestaan ​​ja käytännön oppimisen painottamisesta. Instituutti on erityisen tunnettu leivonnaisluokistaan, mutta sillä on myös yleisempiä kulinaarisia tutkintoja. Yleensä painotetaan ranskalaisen keittiön monimutkaisuuden hallintaa.

Vuodesta 1998 lähtien Culinary Institute LeNotre on laajentunut jatkuvasti, ja siihen kuuluu nyt kymmenen keittiö- ja leivonnaislaboratorioita, joissa opetetaan erilaisia ​​kulinaarisia tekniikoita.

#9: Kendall Culinary Arts College

Culinary Arts -ohjelma Kendall Collegessa (sijaitsee Chicagossa) keskittyy käytännön sovelluksiin ja korkeasti koulutettuihin ohjaajiin. Kaikilla kokkiopettajilla on vähintään kymmenen vuoden kulinaarinen kokemus. Ohjelmavaihtoehtoja on useita, aina kulinaarisen taiteen sertifikaatista B.A. kulinaarisessa taiteessa, joten voit valita syvyyden ja ajan, jonka haluat viettää ohjelmassa.

Kendall College -ohjelma tunnetaan taitavista kokkeista: James Beard -säätiö on tällä hetkellä kunnioittanut 12 heidän alumiaan.

#10: Savannahin kulinaarinen instituutti

Savannahin kulinaarinen instituutti palvelee opiskelijoita uran kaikissa vaiheissa, aloittelijoista kokeneisiin. Opiskelija oppii sekä kansainvälisiä että amerikkalaisia ​​ruoanlaitto -tekniikoita ja voi ansaita tutkintoja kulinaarisista taiteista tai kulinaarisista leivonnaisista ja leivonnaisista.

tutkimusaiheita, joista kirjoittaa

Kaikki koulutusohjelmat vaativat paljon aikaa keittiössä.

leipomo-1868396_640

Kulinaarikoulut: viimeiset ajatukset

Ei ole välttämätöntä mennä kulinaariseen kouluun tullakseen kokiksi, mutta jos haluat kulinaarisen tutkinnon, siellä on paljon vaihtoehtoja hyville kouluille.

Mieti, mitä haluat opiskella ja kuinka paljon käytännön kokemusta haluat päättää, mihin kulinaariseen kouluun hakea.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.