10 parasta kulinaarista koulua Yhdysvalloissa

keittiö-731351_640

Jos haluat kokin uran, uusien reseptien kokeileminen kotona ei vähennä sitä. Sinun on hiottava taitojasi koulutuksella, kokemuksella tai molemmilla.

joiden kanssa Jousimies tulee toimeen

Yksi keino tulla kokiksi on kulinaarinen koulu. Tässä artikkelissa hahmotellaan mitä kulinaariset koulut ovat, heidän pitäisi osallistua niihin ja toimittaa luettelo kymmenestä parhaasta kulinaarisesta koulusta tuleville kokkeille.PÄIVITYS: Muutoksia COVID-19: n vuoksi

Kuten monet muut koulut, myös kulinaariset koulut ovat joutuneet tekemään muutoksia koronaviruspandemian vuoksi. Se, miten he käsittelevät tätä, on koulun yksilöllistä. Monista on tullut ainakin osittain virtuaalisia, kun taas joillakin on edelleen sosiaalisesti etäisiä henkilökohtaisia ​​tunteja ja toiset ovat sulkeneet tilapäisesti useita kuukausia. Tarkista kunkin koulun verkkosivustolta uusimmat tiedot siitä, miten he navigoivat pandemiassa.

Mitä ovat kulinaariset koulut?

Kulinaarikoulut tarjoavat ammattimaisia, akkreditoituja kursseja, jotka liittyvät ruoanlaittoon, reseptien luomiseen, ruoan koristeluun ja muuhun. Kun osallistut kulinaariseen kouluun, opit kaikki ruoanvalmistuksen ja palvelun näkökohdat.

Kulinaarikouluilla on eri asteet ja todistukset sen perusteella, mitä olet opiskellut.

Mitä tutkintoa saat kulinaarikoulusta?

Voit yhdistää kulinaarisia oppilaitoksia kokiksi tulemiseen, mutta nämä koulut tarjoavat itse asiassa erilaisia ​​tutkintoja. Mutta millaisia ​​tutkintoja voit saada kulinaarisessa koulussa, riippuu oppilaitoksestasi ja ohjelmasta, johon olet ilmoittautunut.

Jotkut suosituimmista kulinaaristen koulujen ohjelmista ovat:

  • Kulinaarinen taide
  • Kulinaarinen hallinta
  • Kansainvälisiä ruokia
  • Leivonta ja leivonnaiset
  • Vieraanvaraisuuden hallinta
  • Ravintolan johto

Opiskelijoilla, joilla on kulinaarinen korkeakoulututkinto, on monia työmahdollisuuksia. Sinusta voi tulla kokki, leipuri, ruoka- ja juomajohtaja, lomakeskuksen johtaja tai jotain muuta.

vesitilan tiheys/ft3

Sanotaanko, onko kulinaarinen korkeakoulututkinto välttämätön elintarvike- ja juomateollisuudessa tai vieraanvaraisuudessa?

Tarvitseeko sinun mennä kulinaarikouluun kokiksi?

Lyhyesti sanottuna ei.

Ei ole pakollista mennä kulinaarikouluun tullakseen kokiksi.

Kokkaus kulkee kulinaarisessa maailmassa pitkälle. Monet kokit saavat alkunsa keräämällä alan kokemusta linjakokkeina tai muina keittiöapulaisina.

Kuten sanottu, kulinaarikoulussa käymisellä on etunsa. Valmistuttuaan sinulla on tutkinto, joka osoittaa valmistautumisesi ja koulutuksesi. Kulinaarisen korkeakoulututkinnon saaminen voi auttaa avaamaan ovia, kun yrität saada kokin työtä.

10 parasta kulinaarista koulua

Jos haluat saada tutkinnon kulinaarisesta koulusta, nämä kymmenen koulua ovat parhaita parhaista.

#1: Culinary Institute of America Hyde Parkissa

Culinary Institute of America perustettiin vuonna 1946 ja on yksi maailman parhaista kulinaarisista kouluista. New Yorkin, Kalifornian ja Teksasin kampuksilla on monia vaihtoehtoja opiskelijoille ympäri maata.

Koulu tarjoaa useita koulutusohjelmia, mukaan lukien kandidaatin ja liitännäisasteet. Tarjolla on myös ammatillisia kehittämisohjelmia sekä todistuksia ruoka- ja viiniharrastajille.

kuinka monta kiloa on tonni

ravintola-1284351_640

#2: Kulinaarisen kasvatuksen instituutti

Kampusalueilla Los Angelesissa ja New Yorkissa, kulinaarisen kasvatuksen instituutti on hyvä vaihtoehto kulinaariseen tutkintoon. Kulinaarisen koulutuksen instituutti tarjoaa tutkintotodistuksia vieraanvaraisuudesta, leivonnaisista ja leivontataiteista, kulinaarisista taiteista ja muusta.

ICE: llä on useita eripituisia koulutusohjelmia, joten voit luoda tavoitteidesi mukaisen koulutuksen. Yli 14 000 tutkinnon suorittaneella ICE on yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista kulinaarisista koulutusohjelmista.

#3: Johnsonin ja Walesin yliopisto

Johnson ja Walesin yliopisto on toimipisteitä Floridassa, Denverissä, Charlotte ja Providence ja tarjoaa kymmenen erilaista kulinaarista ohjelmaa. Ohjelmavaihtoehtoja ovat kulinaarinen taide, kulinaarinen ravitsemus, kulinaarinen tiede, leivonnaiset ja leivonnaiset, ravintola, ruoka- ja juomahallinta ja paljon muuta.

Johnsonin ja Walesin koulutusohjelmien laajuus tarjoaa hyvän vaihtoehdon, jos haluat opiskella kulinaarista taidetta, mutta et ole vielä aivan varma, mihin haluat erikoistua.

#4: Metropolitan Community College: Omaha, Nebraska

Metropolitan Community College Omahassa Nebraskassa on yksi maan parhaista kulinaarisista ohjelmista. Täällä olevat ohjelmat keskittyvät auttamaan sinua tulemaan ravintolapäälliköksi tai kokiksi yhdistettynä koulutukseen ja kokemukseen.

Alhaiset lukukausimaksut ja mahdollisuus rakentaa vahva kulinaarinen portfolio tekevät tästä koulusta loistavan vaihtoehdon.

#5: Auguste Escoffier Culinary Arts School

Auguste Escoffier -koulu opettaa kokkien kuninkaan Auguste Escoffierin kehittämiä tekniikoita. Tämä ohjelma tarjoaa pieniä luokkakokoja sekä ainutlaatuisia mahdollisuuksia, kuten kolmen tai kymmenen viikon 'Farm to Table' -kokemuksen, joka tuo opiskelijat ulos keittiöstä ja tilalle.

korttipeli kahdelle hengelle

Opiskelijat oppivat huipputekniikoita ja saavat arvokkaita maksettuja harjoittelumahdollisuuksia.

#6: Sullivanin yliopiston kansallinen vieraanvaraisuustutkimuskeskus

Amerikan kulinaariliiton antama esimerkillinen luokitus Sullivanin yliopiston kansallinen vieraanvaraisuustutkimuskeskus tarjota osakkuusyritysten koulutusohjelmia, jotka opiskelijat voivat suorittaa kahdeksantoista kuukauden kuluessa.

Ohjelman valmistuneet ovat työskennelleet kokkeina, ravitsemusterapeutteina, elintarviketieteilijöinä ja monissa muissa paikoissa.

#7: New England Culinary Institute

Yksityinen, voittoa tavoittelematon New England Culinary Institute on monia vaihtoehtoja wannabe -kokkeille, mukaan lukien osakkuus- ja kandidaatin tutkinnot. Molemmat koulutusohjelmat edellyttävät harjoittelupaikkoja, joten opiskelijoilla on paljon käytännön kokemusta.

NECI tarjoaa myös useita urakehitysvaihtoehtoja, kuten uraneuvontaa, ammatillisen kehityksen työpajoja ja verkostoitumismahdollisuuksia. Julkkiskokki Alton Brown on NECI -aluna, joten jos olet 'Good Eats' -fani, kannattaa hakea täällä.

#8: Culinary Institute LeNotre

Culinary Institute LeNotre , joka sijaitsee Houstonissa, Texasissa, on ylpeä alhaisesta oppilas-opettaja-suhteestaan ​​ja käytännön oppimisen painottamisesta. Instituutti on erityisen tunnettu leivonnaisluokistaan, mutta sillä on myös yleisempiä kulinaarisia tutkintoja. Yleensä painotetaan ranskalaisen keittiön monimutkaisuuden hallintaa.

Vuodesta 1998 lähtien Culinary Institute LeNotre on laajentunut jatkuvasti, ja siihen kuuluu nyt kymmenen keittiö- ja leivonnaislaboratorioita, joissa opetetaan erilaisia ​​kulinaarisia tekniikoita.

#9: Kendall Culinary Arts College

Culinary Arts -ohjelma Kendall Collegessa (sijaitsee Chicagossa) keskittyy käytännön sovelluksiin ja korkeasti koulutettuihin ohjaajiin. Kaikilla kokkiopettajilla on vähintään kymmenen vuoden kulinaarinen kokemus. Ohjelmavaihtoehtoja on useita, aina kulinaarisen taiteen sertifikaatista B.A. kulinaarisessa taiteessa, joten voit valita syvyyden ja ajan, jonka haluat viettää ohjelmassa.

Kendall College -ohjelma tunnetaan taitavista kokkeista: James Beard -säätiö on tällä hetkellä kunnioittanut 12 heidän alumiaan.

#10: Savannahin kulinaarinen instituutti

Savannahin kulinaarinen instituutti palvelee opiskelijoita uran kaikissa vaiheissa, aloittelijoista kokeneisiin. Opiskelija oppii sekä kansainvälisiä että amerikkalaisia ​​ruoanlaitto -tekniikoita ja voi ansaita tutkintoja kulinaarisista taiteista tai kulinaarisista leivonnaisista ja leivonnaisista.

tutkimusaiheita, joista kirjoittaa

Kaikki koulutusohjelmat vaativat paljon aikaa keittiössä.

leipomo-1868396_640

Kulinaarikoulut: viimeiset ajatukset

Ei ole välttämätöntä mennä kulinaariseen kouluun tullakseen kokiksi, mutta jos haluat kulinaarisen tutkinnon, siellä on paljon vaihtoehtoja hyville kouluille.

Mieti, mitä haluat opiskella ja kuinka paljon käytännön kokemusta haluat päättää, mihin kulinaariseen kouluun hakea.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Tulostettavat SAT -harjoitustestit PDF -tiedostot: 18 ILMAISTA virallista testiä

Napsauta tästä, niin löydät kaikki ilmaiset tulostettavat SAT -testit ja vastaukset. Opi strategioistamme kuinka parantaa eniten pisteitä, kun suoritat jokaisen harjoitustestin.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Clemsonin pääsyvaatimukset

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

Mitkä ovat erilaiset oppimistyylit?

Etkö ole varma, mikä eri oppimistyyleistä sopii sinulle? Kokeile oppimistyylejä koskevaa tietokilpailua ja opi hyödyntämään opintoaikasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

Pitäisikö minun saada maisterin tutkinto? 6 huomioon otettavaa tekijää

Onko maisterin tutkinto sinulle sopiva? Mitä sinun pitäisi saada maisteriksi? Opi valitsemaan oikea tie unelmiesi saavuttamiseksi.

Itä -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Terveydenhuollon hallinnon tutkinto: parhaat urat ja koulut

Harkitsetko terveydenhuollon hallinnollista tutkintoa? Opi, mikä on terveydenhuollon hallintotutkinto, mihin uraan se johtaa ja mistä voit saada sen.

George Fox University SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: Ohion yliopiston pääsyvaatimukset

Mercerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka saada realistisin SAT -käytännön testikokemus

Kun otat SAT -harjoitustestit, miten saat parhaan käytännön kokemuksesta? Opi testin ottamisstrategioita parantaaksesi pisteitäsi täältä.

Kalifornian parhaat koulut | Whittier High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Whittier High Schoolista Whittierissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän SAT-pisteet?

SAT-kysymysten ohittaminen on avain hyvään testinottostrategiaan. Selvitä, kuinka monta kysymystä voit ohittaa ja jättää väliin saadaksesi hyvät SAT-pisteet.

Koko arvostelu: Erica Meltzerin täydellinen opas ACT -lukemiseen

Oletko ajatellut ostaa Erica Meltzerin täydellisen oppaan ACT -lukemiseen? Kuuntele ensin, mitä lukutaito ajattelee asiasta.

Mitä ovat NCAA -divisioonat? Lohko 1 vs 2 vs 3

Mitä eroa on NCAA -alueiden I, II ja III välillä? Kuinka monta koulua kussakin on ja miksi NCAA -osastoja on olemassa? Ota selvää tästä.

Kuinka kirjoittaa koulun ulkopuolisista opinnoista yliopistosovelluksissa

Mietitkö, miten voit kirjoittaa koulun ulkopuolisesta toiminnastasi yliopistosovelluksia varten? Tässä on oppaamme esittelemään ylimääräisiä opetuksiasi yhteisessä sovelluksessa ja sen ulkopuolella.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 8

Onko sinulla kysymyksiä Gatsbyn kuolemasta? Tutustu täydelliseen The Great Gatsbyn luvun 8 yhteenvetoon saadaksesi yksityiskohtaiset juonihahmot ja analyysit.

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Manhattanville College SAT -pisteet ja GPA

Quincyn yliopiston pääsyvaatimukset

Osavaltiot, joissa ei ole tuloveroa: pitäisikö muuttaa yhteen?

Oletko kiinnostunut valtioista, joissa ei ole tuloveroa? Selitämme, missä he ovat, miten he keräävät varoja sen sijaan ja pitäisikö sinun siirtyä yhteen.

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset