10 parasta taidekoulua Yhdysvalloissa

feature_bestartschoolsintheus.jpg

Jos sinulla on intohimo taiteeseen, sinun pitäisi mennä korkeakouluun, joka edistää luovuuttasi. Taidekoulu auttaa sinua kehittämään taitojasi ja oppimaan lisää siitä, mitä tarvitaan menestyäksesi taiteen ja muotoilun ammatillisessa maailmassa. Tässä artikkelissa annan sinulle yksityiskohdat siitä, mikä määrittelee suuren taidekoulun, ja annan luettelon maan parhaista taidekouluista perustutkinto -opiskelijoille.

Miten taidekoulu määritellään tälle listalle?

Tässä luettelossa Yhdysvaltojen parhaista taidekouluista Otin mukaan vain koulut, jotka palvelevat yksinomaan taiteen ja muotoilun opiskelijoita.Muista, että on monia muita korkeakouluja, joilla on erinomaisia ​​taideohjelmia, mutta jotka ovat vähemmän erikoistuneita. Korkeakoulut kuten Yale , UCLA , Tufts ja Columbia on myös upeita taide -ohjelmia. En sisällyttänyt niitä kouluja, koska tämä luettelo on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat täysin varmoja, että he haluavat opiskella taidetta korkeakoulutasolla (ja haluaisin olla ympäristössä samanmielisten ihmisten kanssa).

Erikoistuneeseen taidekouluun menemisestä on valtavia etuja, jos kuulut tähän opiskelijaryhmään. Tulet ystävystymään muiden ihmisten kanssa, joilla on yhteiset kiinnostuksen kohteet ja jotka voivat innostaa sinua laajentamaan luovaa horisonttiasi. Sinulla on myös hyötyä siitä, että olet paikassa, jossa taide ei ole koskaan toissijainen huolenaihe. Urapalvelut on tarkoitettu auttamaan taiteellisten alojen opiskelijoita murtautumaan työelämään ja yleensä voit luoda vieläkin parempia yhteyksiä näissä kouluissa työskenteleviin taiteilijoihin. Jos tiedät, että aiot opiskella taiteellisella alalla, tämän luettelon koulut ovat loistavia college -vaihtoehtoja.

Koulussa, joka on täynnä taideopiskelijoita, kaikilla on maali käsissään aina, ja voit olla niin teeskentelevä kuin haluat ilman tuomitsemista!

Mikä tekee näistä taidekouluista parhaita?

On useita tekijöitä, jotka on otettava huomioon määritettäessä, mikä tekee taidekoulusta suuren. Ensinnäkin sillä pitäisi olla monipuolinen ja moderni opetussuunnitelma. Suuri taidekoulu antaa opiskelijoille tarvittavat taidot päästäkseen nopeasti muuttuville, erittäin kilpailluille työmarkkinoille. Sen pitäisi tarjota laaja valikoima ohjelmia, jotka ovat ajan tasalla nykyisten taiteellisten suuntausten ja liikkeiden kanssa. Parhaat taidekoulut on sijoitettu tarjoamaan oppilaille opetusta suunnittelukäytännöistä, jotka muokkaavat nykyään maailman luovaa maisemaa.

Suuressa taidekoulussa pitäisi olla erinomaiset tilat opiskelijoille, ja heillä olisi pääsy uusimpaan tekniikkaan ja taiteellisiin työkaluihin. Monilla tämän luettelon kouluilla on laajat digitaaliset laboratoriot, kampuksen taidemuseot ja työpajat, jotka tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella metallityötä, laserleikkausta, puuntyöstöä ja muita vähemmän saavutettavia taiteellisia aloja.

tekevätkö he silti 2 dollarin seteleitä

Tiedekunnan laatu on myös tärkeä. Parhaat taidekoulut työllistävät professoreita, jotka ovat myös menestyviä taiteilijoita ja alansa johtajia. Maine on toinen tähän vaikuttava tekijä. Jos koulun alumnit ovat menestyneet urallaan, koululla on parempi nimen tunnistus ja se tarjoaa sinulle enemmän tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Tämän luettelon kouluilla on vahvat yhdistelmät näistä ominaisuuksista (ja enemmän!). Ne kannustavat oppilaita ajattelemaan kriittisesti taiteen tekemistä nykyaikaisen yhteiskunnan kontekstissa ja tarjoavat opiskelijoille suuria mahdollisuuksia löytää markkinarakonsa taiteen ja muotoilun jännittävässä maailmassa.

Taidemaailma muuttuu aina. Onko tämä graffiti vai katutaide? Vai onko se molemmat? Kun menetelmät ja standardit muuttuvat, muuttuvat myös taidekoulujen opetussuunnitelmat!

Yhdysvaltojen parhaat taidekoulut

Annan jokaiselle tämän luettelon koululle pääsytilastot ja tiedot hakemusvaatimuksista. Olen myös luetellut muutamia tosiasioita, jotka antavat sinulle käsityksen siitä, mitä nämä laitokset tarjoavat taiteen perusopiskelijoille.

#1: Rhode Islandin suunnittelukoulu : Providence, Yhdysvallat

Tilastot

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 2,009
Hyväksymisaste: 20%
Keskimääräinen GPA: 3.7
Keskimääräinen SAT -pisteet: 1310
ACT -pisteet: 29

Erityisvaatimukset

Mahdollisia hakijoita kehotetaan noudattamaan lukion valmisteluohjelmaa lukiossa ja suorittamaan studiotaiteen ja taidehistorian kursseja mahdollisuuksien mukaan. Portfolion lähetys vaaditaan pääsyä varten.

Portfoliosi pitäisi näyttää valikoima 12–20 esimerkkiä parhaista viimeaikaisista taideteoksistasi. Tämä teos voidaan esittää millä tahansa välineellä (mukaan lukien elokuva tai video) joko valmiina tai luonnoksena. Se voi olla seurausta määrätystä projektista tai itseohjatusta taiteellisesta etsinnästä. Sinun on myös lähetettävä kaksi piirrosnäytettä. Lisätietoja on kohdassa pääsyverkkosivusto .

Merkittäviä tosiasioita

Kampusmuseossa on esillä yli 80000 taideteosta, joten inspiraatiota riittää! RISD tarjoaa opiskelijoilleen edistyneitä työkaluja ja resursseja, mukaan lukien laserleikkurit ja uunitilan. RISD työllistää myös monia kuuluisia tiedekunnan jäseniä, kuten Chris Van Allsburg (joka kuvitti The Polar Expressin).

body_RISD.jpg Rhode Islandin suunnittelukoulu

#2: Chicagon taideinstituutin koulu : Chicago, IL

Tilastot

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 2984
Hyväksymisaste: 58%
Keskimääräinen GPA: 3.5
Keskimääräinen SAT -pisteet: 1230
ACT -pisteet: 25

Erityisvaatimukset

Päästäkseen sisään sinun on lähetettävä taiteilijan lausunto, joka edustaa sinua ja työtäsi. Sinulta vaaditaan myös lähetä portfolio, joka esittelee 10-15 esimerkkiä parhaasta ja viimeisimmästä työstäsi. Taiteellisella välineellä ei ole rajoituksia! Lisätietoja, katso pääsyverkkosivusto .

Merkittäviä tosiasioita

Chicagon taideinstituutin koulussa on tietokoneresurssien ja tietotekniikan keskus, joka varmistaa, että opiskelijat pääsevät uusimpiin digitaalisiin laitteisiin ja saavat koulutusta niistä. Tarjolla on myös ainutlaatuisia ohjelmatarjontaa, kuten taideterapiaa ja visuaalista viestintää. SAIC: lla on monia tunnettuja alumneja, mukaan lukien Walt Disney.

body_SAIC.jpg Chicagon taideinstituutin koulu

#3: Kalifornian taideinstituutti : Valencia, Kalifornia

Tilastot

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 982
Hyväksymisaste: 24%
Keskimääräinen GPA: Ei raportoitu
Keskimääräinen SAT -pisteet: Ei raportoitu
Keskimääräinen ACT -pisteet: Ei raportoitu

Erityisvaatimukset

Sinulta vaaditaan lähetä 20 esimerkkiä viimeisimmästä ja korkealaatuisesta itsenäisestä taideteoksestasi salkkuusi varten. Sinun on myös liitettävä taiteilijan lausunto. Lisätietoja, katso koulun pääsyverkkosivusto .

Merkittäviä tosiasioita

Kaikki Kalifornian taideinstituutin tiedekunnan jäsenet ovat työskenteleviä taiteilijoita, joilla on paljon todellista taiteellista kokemusta. Jokaiselle opiskelijalle on nimetty mentori, joka ohjaa heitä ohjelman läpi ja auttaa itsenäisessä opiskelussa. CalArtsissa on kahdeksan galleriaa, jotka on omistettu näyttämään opiskelijoiden töitä ja auttamaan oppilaita totuttelemaan taiteen ripustamiseen ja esittämiseen eri muodoissa.

Koulu tarjoaa laajoja tiloja opiskelijoiden käyttöön, mukaan lukien erilaisia ​​medialaboratorioita ja 'Super Shop' -menetelmiä, kuten puun-, metallin- ja muotinvalmistusta. En ole varma, miksi he päättivät käyttää CalArtsia koulun nimen lyhennettynä versiona, kun CIA oli vaihtoehto.

Kalifornian taideinstituutti

#4: Pratt -instituutti : New York, NY

Tilastot

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 3435
Hyväksymisaste: 39%
Keskimääräinen GPA: 3,77
Keskimääräinen SAT -pisteet: 1220
ACT -pisteet: 28

Erityisvaatimukset

Sinulta vaaditaan lähetä portfolio, joka sisältää 12-20 esimerkkiä parhaasta työstäsi. Sinun on myös toimitettava kolmesta viiteen havainnollistuspiirustusta osoittaaksesi taitojasi. Lisätietoja on koulun pääsyverkkosivustolla. Lisätietoja, katso koulun pääsyverkkosivusto.

Merkittäviä tosiasioita

Pratt sijaitsee New Yorkissa, joten sinulla on pääsy kaikenlaisiin hienoihin harjoittelumahdollisuuksiin ja yhteyksiin taidemaailmaan. Tiedekunnan jäsenet ovat työskenteleviä taiteilijoita, joilla on kansainvälinen maine, sekä omistautuneita opettajia. Opiskelijat saavat ilmaisen pääsyn Frick -kokoelmaan, MOMAan, Whitney -museoon ja muihin.

Pratt -instituutti

#5: Maryland Institute College of Art : Baltimore, MD

Tilastot

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 1694
Hyväksymisaste: 62%
Keskimääräinen GPA: 3.5
Keskimääräinen SAT -pisteet: 1180
Keskimääräinen ACT -pisteet: Ei raportoitu

Erityisvaatimukset

Sinun täytyy lähetä 12-20 taideteoksen portfolio harkintaan. Lisätietoja, katso koulun pääsyverkkosivusto .

Merkittäviä tosiasioita

Maryland -instituutti sisältää harjoittelujaksot ja muut ammatilliset kehittämistoimet opetussuunnitelmaansa antaakseen opiskelijoille vahvan perustan taiteelliselle uralle. Maryland -instituutin opiskelijoilla, tiedekunnalla ja vierailijoilla on yli 150 näyttelyä vuodessa. Vahva neuvontajärjestelmä ohjaa opiskelijat läpi kaikki neljä vuotta MICA: ssa.

Maryland Institute College of Art

# 6: ArtCenter College of Design : Pasadena, Kalifornia

Tilastot

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 2062
Hyväksymisaste: 59%
Keskimääräinen GPA: 3,39
Keskimääräinen SAT -pisteet: 1250
Keskimääräinen ACT -pisteet: Ei raportoitu

Erityisvaatimukset

Eri suurille yrityksille on erilaisia ​​salkkuvaatimuksia, mutta yleensä sinun on lähetettävä 10-15 taideteosta. Katso sisäänpääsysivusto Lisätietoja.

Merkittäviä tosiasioita

Tämä koulu on tarkoitettu oppilaille, jotka tietävät tarkalleen, mitä haluavat tehdä: Taidekeskus antaa oppilaille kattavan opetuksen valitsemastaan ​​oppiaineesta ensimmäisestä päivästä lähtien, eikä ensimmäisen vuoden yleisopetusohjelmaa ole. Kuitenkin, Transdisciplinary Studios -ohjelman avulla opiskelijat voivat myös tehdä yhteistyötä keskenään eri pääaineissa. Art Center College of Design tekee yhteistyötä Designmatters -ohjelmansa yritysten ja organisaatioiden kanssa sponsoroidakseen opiskelijaprojekteja, joilla on todellinen vaikutus maailmaan.

ArtCenter College of Design

# 7: California College of the Arts : Oakland, Kalifornia

Tilastot

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 1468
Hyväksymisaste: 88%
Keskimääräinen GPA: Ei raportoitu
Keskimääräinen SAT -pisteet: Ei raportoitu
Keskimääräinen ACT -pisteet: Ei raportoitu

ovat geminis- ja leo -yhteensopivia

Erityisvaatimukset

Ensimmäisen vuoden hakijoita pyydetään lähetä 10–20 kuvaa parhaista töistään portfolionäytteenä. Lisätietoja, tutustu koulun pääsyverkkosivustoon.

Merkittäviä tosiasioita

Tiedekunta koostuu eri taiteellisten alojen johtajista, ja henkilökohtainen huomio on yleistä (opiskelijoiden ja opettajien keskimääräinen suhde on 8: 1). Se tunnetaan myös nimellä yksi monipuolisimmista oppilaitoksista Yhdysvalloissa. Akateemisesti, CCA sisältää ensimmäisen vuoden ohjelman, joka esittelee opiskelijat studioharjoituksiin ja sisältää portfolion katsauksen vuoden lopussa arvioidakseen opiskelijoiden valmiutta pääaineisiin. Joka vuosi järjestetään myös ensimmäisen vuoden opiskelijanäyttely. CCA tarjoaa lukuisia resursseja ammatilliseen kehittymiseen ja taiteiden verkottumiseen, mikä auttaa opiskelijoita aloittamaan uransa.

# 8: Kuvataiteen koulu : New York, NY

Tilastot

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 3714
Hyväksymisaste: 70%
Keskimääräinen GPA: 3.3
Keskimääräinen SAT -pisteet: Ei raportoitu
Keskimääräinen ACT -pisteet: Ei raportoitu

Erityisvaatimukset

Sinun on toimitettava aikomusilmoitus, jossa kerrotaan, miksi jatkat kuvataiteen perusopintoja. Sinun on myös Lähetä kuvia 15-20 kappaletta parhaasta työstäsi salkkuusi. Voit halutessasi lähettää elokuvakelan, jos olet kiinnostunut opiskelemaan elokuvaa. Muista tarkistaa koulun pääsyverkkosivustolta lisätietoja.

Merkittäviä tosiasioita

SVA: ssa on kolme galleriaa, joissa esitetään vuosittain yli 50 näyttelyä, joten opiskelijoilla on usein mahdollisuuksia näyttää työnsä. SVA: lla on Internship for Credit -ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat työskennellä New Yorkin parhaiden luovien toimistojen kanssa. Digitaalinen kuvantamiskeskus ja tulostuslaboratorio tarjoavat laajoja teknisiä resursseja opiskelijoille, jotka opiskelevat graafista suunnittelua ja mainontaa tai ilmoittautuvat keskuksen luokkiin.

Kuvataiteen koulu

# 9: Parsons Uusi muotoilukoulu : New York, NY

Tilastot

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 7444
Hyväksymisaste: 57%
Keskimääräinen GPA: 3.4
Keskimääräinen SAT -pisteet: 1260
ACT -pisteet: 27

Erityisvaatimukset

Mahdollisten hakijoiden on täytettävä Parsons Challenge, taiteellinen projekti, jossa tutkitaan jotain, joka yleensä unohdetaan heidän ympäristössään. Katso sisäänpääsysivusto saadaksesi lisätietoja tästä. (Haluan tehdä sen vain potkujen takia!) Hakijoiden on myös lähetä 8-12 kappaletta viimeaikaisia ​​taideteoksia ja taiteilijan lausunto.

Merkittäviä tosiasioita

Parsons sisällyttää digitaalisen taiteen vahvasti perustutkinto-opetussuunnitelmaansa, erityisesti ensimmäisen vuoden kursseissa. Parsonsilla on myös erityinen ensimmäisen vuoden opinto-ohjelma, joka opettaa opiskelijoita ajattelemaan luovasti eri tieteenaloilla. Sijaitsee New Yorkin taidekentän keskellä, joten tämä on loistava paikka opiskelijoille tutkia erilaisia ​​taiteen tekemisen menetelmiä ja oppia muuttamaan luova intohimonsa uraksi.

Parsons Uusi muotoilukoulu

# 10: Massachusetts College of Art and Design : Boston, MA

Tilastot

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 1945
Hyväksymisaste: 67%
Keskimääräinen GPA: 3.4
Keskimääräinen SAT -pisteet: 1170
ACT -pisteet: 24

Erityisvaatimukset

Sinun täytyy lähetä portfolio, jossa on 15-20 esimerkkiä vahvimmista ja uusimmista taideteoksistasi. Sinun on myös sisällytettävä lausunto tarkoituksesta, joka kuvaa sinua taiteilijana. Katso lisätietoja heidän pääsyverkkosivustostaan.

Merkittäviä tosiasioita

MassArt on maan ensimmäinen itsenäinen julkinen taide- ja muotoiluopisto. Yliopistolla on seitsemän kampuksen galleriatilaa, joissa on rutiininomaisesti opiskelijoiden, opettajien ja vierailevien taiteilijoiden töitä. Tutkintoja tarjotaan monilla eri aloilla teollisesta suunnittelusta animaatioon ja taidekasvatukseen.

Massachusetts College of Art and Design

Mikä taidekoulu on paras valinta sinulle?

Kaikki tämän luettelon koulut antavat sinulle erinomaisen taideopetuksen, mutta jotkut niistä saattavat sopia sinulle ja kiinnostuksen kohteillesi paremmin kuin toiset. Sijainti on suuri tekijä, joka on otettava huomioon päätettäessä sinulle sopivasta taidekoulusta. Jotkut näistä kouluista sijaitsevat New Yorkin sydämessä, mikä saattaa olla mahtava paikka joillekin opiskelijoille, mutta ylivoimainen paikka toisille. Lue lisää korkeakoulujen eroista kaupunki- ja maaseutuympäristössä.

Sinun pitäisi myös harkitse kunkin koulun ohjelmatarjontaa. Esimerkiksi Visuaalisten taiteiden koulu on loistava paikka elokuvan pääaineille. Parsons on loistava paikka muoti- ja digitaalitaiteesta kiinnostuneille opiskelijoille.

Jos et vieläkään ole varma, mitä haluat opiskella taiteessa, sinun pitäisi valita koulu, jossa on ensimmäisen vuoden yleissivistävä koulutusohjelma ja vahva neuvontajärjestelmä kuten California College of the Arts. Jos olet varma siitä, mitä haluat opiskella, voit valita koulun, kuten Art Center College of Design, jonka avulla oppilaat voivat aloittaa työskentelyn valitsemallaan pääaineella ensimmäisestä päivästä lähtien ilman yleisiä koulutusvaatimuksia.

Pääsytilastot ovat myös tärkeitä. Jos arvosanasi eivät ole näyttäviä, sinun pitäisi etsiä koulu, jossa pääsy myönnetään pääasiassa taiteellisen lahjakkuuden perusteella ja alempi GPA ja testitulokset eivät pilaa mahdollisuuksiasi. Jotkut näistä kouluista voivat olla erittäin kilpailukykyisiä, mutta jos esittelet vaikuttavan salkun, voit odottaa saavansa kuvan ottamisesta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.