10 parasta ACT -kirjaa, joita suositellaan ACT Prep: lle

feature_peoplereading.jpg

Onko ACT -valmistelukirjat siirtäneet lukulistasi? Valittavana on paljon, ja haluat varmistaa, että käytät korkealaatuisia materiaaleja, jotka valmistavat sinut ACT: lle.

Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa sinua valitsemaan parhaat ACT -valmistelukirjat tavoitteidesi saavuttamiseksi. Olen jakanut kirjat kolmeen luokkaan: tarvitsemasi kriittinen kirja, parhaat kirjat yleiseen valmisteluun ja parhaat kirjat ACT -osioon. Ennen kuin hyppään suosituksiini, pikahuomautus näkökulmasta, josta tulen.Tiedote: Vastuuvapauslauseke

Jos kirjat ovat ensisijainen resurssi opiskeluun, ne voivat viedä sinut niin pitkälle kuin haluat mennä ACT: n valmisteluun. Koska kaikilla seuraavilla kirjoilla on erilaisia ​​vahvuuksia ja heikkouksia, Suosittelen useiden yhdistelmän käyttöä. Tällä tavalla voidaan korvata kaikki sisältö-, strategia- tai käytännön kysymykset, jotka saattavat puuttua toisesta.

Samaan aikaan sinun on tehtävä opintosuunnitelma ja pidettävä siitä kiinni. Tämä ACT -kirjaluettelo sisältää kaiken tarvitsemasi materiaalin, mutta voit itse hyödyntää niitä.

Koska suunnitelman suunnittelu ja siitä pitäminen on haastavaa kaiken ikäisille ja -tasoisille opiskelijoille (tarve viivyttää ei koskaan mene pois, ollakseni rehellinen), PrepScholarin online -ACT -valmisteluohjelma on auttanut oppilaita saavuttamaan tavoitteensa. Tämä ohjelma yhdistää kaikkien näiden kirjojen parhaat puolet vastuullisuuden mitta.

PrepScholarin ACT -valmisteluohjelma auttaa sinua suunnitella opintosuunnitelma, joka on räätälöity tarpeidesi, vahvuutesi ja heikkoutesi mukaan , seuraa edistymistäsi ja pidä kiinni vertailuarvoistasi pitkän ajan kuluessa.

Riippumatta siitä, mikä menetelmä toimii sinulle, olemme sitoutuneet antamaan kaikille opiskelijoille pääsyn resursseihin, joita he tarvitsevat akateemiseen menestykseen. Siksi julkaisemme yksityiskohtaisia ​​oppaita ACT: hen joka päivä sekä ilmaiset ACT -harjoitustestipdf -tiedostot, joita voit ladata ja tulostaa.

Siksi haluamme myös varmistaa, että käytät parhaat saatavilla olevat ACT -esikirjat. Tätä varten aloitamme keskustelemalla kriittisestä ACT -valmistelukirjasta, joka jokaisen opiskelijan tulisi ostaa.

Kriittinen kirja ACT Prep

Kutsumalla tätä kirjaa kriittiseksi, Tarkoitan, että jokaisen oppilaan tulisi käyttää tätä kirjaa opiskellakseen ACT: tä varten riippumatta hänen tasostaan ​​tai tavoitteistaan. Se on todella tärkeää. Mene eteenpäin ja hanki se. Odotan.

body-act-red-book-2021

Virallinen ACT -valmisteluopas (tai 'punainen kirja')

Amazonin hinta: noin 40 dollaria

Miksi on Virallinen ACT -valmisteluopas niin ratkaiseva? Koska testin tekijät ovat itse tehneet sen, se tarkoittaa sitä käytännön kysymykset ovat paras esitys siitä, mitä näet testissä. Ne annettiin jo testissä, ACT: n aiemmissa hallinnoissa. Kaikissa kirjoissa on kuitenkin hyvät ja huonot puolensa, joten mietitään, missä tämä on erinomainen ja missä sillä on rajoituksia.

Plussat

Tässä kirjassa on parhaat esimerkkikysymykset, koska ne ovat todellisia ACT -kysymyksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että sisältö vastaa sitä, mitä näet testissä (yhdellä varoituksella - katso haitat alla), samoin kuin kysymysten muoto, ajoitus ja sanamuoto. On tärkeää käyttää todellisia käytännön kysymyksiä valmisteluun , jotta voit tottua testiin, tietää mitä odottaa ja arvioida, missä tarvitset lisää harjoittelua.

Punaisessa kirjassa on kuusi täyspitkää harjoittelutestiä, jotka kaikki olivat aiemmin hallinnoituja virallisia testejä. Sivustolla on myös yli 400 kysymystä verkossa, joihin pääset käsiksi kirjaa ostamalla saamallasi koodilla. Vaikka tämä kirja on paras lähde harjoittelukysymyksille, se ei ole paras kirja muille testin valmisteluun liittyville näkökohdille. Tarkastellaan joitakin sen haittoja.

Haittoja

Punainen kirja on loistava lähde käytännön kysymyksille, mutta se ei ole kaikkein perusteellisin käsitteiden tai oppimisstrategioiden tarkastelun kannalta. Se on erityisesti heikko testien ottamisstrategioiden suhteen , koska ACT -testin tekijät ovat kuin taikureita: he eivät halua paljastaa temppujaan.

Toinen tämän kirjan heikkous liittyy vastausten selityksiin. Ne voisivat olla perusteellisempia. Muut kirjat käyvät paremmin läpi kysymyksiin vastaamisen tai ongelman ratkaisemisen vaiheet. Tämä auttaa sinua kehittämään ajatusprosessin, jotta voit lähestyä ja vastata kysymyksiin onnistuneesti.

Lopuksi käy ilmi, että kaikki harjoitustestit eivät ole samanarvoisia. Vaikka ACT, Inc. ei ole ilmoittanut muutoksista testiin, monet asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että ACT on vähitellen muuttunut (eli vaikeutunut) vuosien varrella. Erityisesti he ovat yleensä samaa mieltä siitä, että Tiede -osiosta on tullut haastavampaa ja lukeminen nopeampaa. Tämän kirjan käytännön testit ja kysymykset eivät aina heijasta näitä muutoksia. Itse asiassa monet tämän kirjan kysymykset näyttävät olevan helpompaa kuin mitä koet testipäivänä. Saatat huomata, että näissä harjoitustesteissä on enemmän pisteitä kuin todellisessa ACT: ssä.

Koska punainen kirja on paras käytännön kysymyksiin, sinun on täydennettävä sitä muilla ACT -kirjoilla, joissa tarkastellaan sisältöä ja opetetaan strategioita. Alla on ACT-valmistelukirjojen luettelo, joka on jaettu parhailla yleisillä kirjoilla, ja sen jälkeen ehdotukseni aihekohtaisille oppaille.

Parhaat ACT -kirjat yleiseen tutkimukseen

Kirjat, jotka sopivat parhaiten opiskeluun, käsittelevät kaikkia ACT: n osia, englantia, lukemista, matematiikkaa, luonnontiedettä ja valinnaista esseetä. Jotkut loistavat sisällön tarkistamisessa, kun taas toiset ovat parempia strategioille, kuten ajanhallintaan, kysymystyypin tunnistamiseen ja katkelmien lukemiseen.

miten löydän toimipisteet

Kaikkia näitä kirjoja voidaan käyttää Punaisen kirjan rinnalla, jossa voit soveltaa oppimaasi todellisiin näytekysymyksiin. Hyppäämme kunkin etuihin ja miinuksiin.

51I48diuGqL._SX382_BO1,204,203,200_

Barronin ACT Premium -opasopas

Amazonin hinta: noin 21 dollaria kirjasta ja noin 14 dollaria digitaalisesta

Plussat

Jos etsit suurta määrää sisältöä, strategioita ja käytännön kysymyksiä yhdessä suuressa ACT -valmistelukirjassa, niin sitten Barronin ACT Premium -opasopas on hyvä valinta. Se on perinteinen valmistelukirja, jossa on perusteellinen katsaus käsitteisiin, jotka näkyvät ACT: n jokaisessa osassa.

Se alkaa ACT: n johdannolla ja ehdotetulla tutkimussuunnitelmalla, jota seuraa ACT -pukeutumisharjoitus tai diagnostinen testi alkutason mittaamiseksi. Sitten se käsittelee jokaista testiosaa perusteellisesti , jossa on testattavat taktiikat, taidot ja käsitteet, kysymystyypit ja käytännön kysymykset. Saat myös kaksi täyspitkää harjoitustestiä ja kaksi online-harjoittelutestiä osana kirjan pakettia.

Barronin ACT Premium -opasopas on hyvä kirja yleiseen tutkimukseen, mutta siellä on myös Barron on 36 niille opiskelijoille, jotka pyrkivät täydellisiin pisteisiin. Barron'silla on myös aihekohtaisia ​​työkirjoja, kuten Barronin ACT matematiikan ja tieteen työkirja , vielä enemmän käytännön kysymyksiä. Nyt haittapuolia Barronin premium -näytös .

Haittoja

Yleinen tunne Barronin testikirjojen ympärillä on, että käytännön kysymykset ovat itse asiassa vaikeampia kuin todelliset ACT -kysymykset. Jotkut ylittävät testin testattavien käsitteiden suhteen, kun taas toiset on muotoiltu liian monimutkaisella tavalla.

Vaikka 'ylivalmistautuminen' ei välttämättä ole huono asia, se voi olla tehotonta aikasi käyttöä. Lisäksi Barronin harjoitustestit ei välttämättä anna sinulle todellista tunnetta pisteytystasostasi.

Vaikka Barron's on erittäin kattava, tämä perusteellisuus saattaa myös olla haittapuoli joillekin opiskelijoille. Pelkkä materiaalimäärä voi tuntua ylivoimaiselta, ja se tarkoittaa, että opiskelijoilla on ylimääräinen tehtävä jakaa opiskelu pienempiin, hallittavampiin tavoitteisiin.

Sen lukeminen kannesta kanteen ei olisi tehokkain tapa sinun täytyy jakaa se järjestykseen, joka on sinulle järkevä. Ilman taajuusopasta, joka asettaa jotkut käsitteet etusijalle muihin nähden, tämä saattaa tuntua lisätyöltä. Perusteellisuus Barronin näyttelijä on vahvuus, mutta se merkitsee myös ylimääräistä sitoutumista sinulta.

princetonreviewact

Princeton Reviewin Premium ACT Prep

Amazonin hinta: noin 17 dollaria

Plussat

Kuten Barronin näyttelijä , Princeton Review's Cracking the ACT on kattava, perinteinen testin valmistelukirja, joka sisältää täydellisen katsauksen sisältöön, strategioihin ja käytännön kysymyksiin. Se käyttää paljon aikaa matematiikkaan ja luonnontieteisiin, kun taas kirjan lukeminen ja englanninkieliset osat ovat lyhyempiä.

Tässä kirjassa esitetään selkeästi tärkeät kielioppisäännöt ja matemaattiset käsitteet, jotka sinun on tiedettävä ehdottaa ajatteluprosesseja testin tekemiseen. Se kertoo kuinka parhaiten käyttää poistamisprosessia, missä järjestyksessä vastata kysymyksiin ajan säästämiseksi ja kuinka ajatella kysymyksiä, jotka saavat sinut hämmentymään.

Jokaisessa osassa on harjoituksia ja esimerkkikysymyksiä. Tämä kirja tarjoaa myös kahdeksan täyttä harjoitustestiä , joista neljä on itse kirjassa ja neljä verkossa. Ja koska harjoitustestit ovat tärkeä osa ACT -valmistelua, se on hieno asia!

Haittoja

Tällä kirjalla on samanlaisia ​​haittoja kuin Barronin ACT: llä. Suurena ja kattavana kirjana se voi tuntua ylivoimaiselta ja sitä on vaikea lähestyä. Koska se on perinteinen valmistelukirja, jotkut opiskelijat saattavat löytää sen tyylin kuivana ja vaikeana pysyä mukana.

Koska käytännön kysymykset eivät ole virallisia, ne eivät ole paras esitys todellisista ACT -kysymyksistä. Toisin kuin Barronin liian vaikea materiaali, Princetonin tarkastelu voi olla liian helppoa. Jos haluat nostaa pisteesi huippuprosentteihin, Princeton Review ei todennäköisesti ole kirja, joka vie sinut sinne. Sen sijaan Barronin kaltaiset kirjat ja alla olevat aihekohtaiset kirjat ovat parempia huipputulosten saavuttamiseen.

musta kirja-1

ACT musta kirja

Amazonin hinta: noin 28 dollaria kirjalle ja noin 15 dollaria digitaaliselle

Plussat

Barronin ja Princetonin katsaus kattaa kaikki ACT -valmistelun näkökohdat, ACT Black Book keskittyy kapeammin. Tällä tarkoitan Musta kirja on vähemmän huolissaan matematiikan ja englannin taitojen opettamisesta ja enemmän opettaa sinulle kuinka testi toimii.

kenen kanssa leo on yhteensopiva

Kirjoittajan Mike Barrettin mukaan ACT on ennustettavissa oleva testi, joka käyttää samaa mallia vuodesta toiseen. Jos tutkit kysymystyyppejä ja -malleja, voit tunnistaa tarkasti, mitä jokainen kysymys sinulta kysyy. Tietyssä mielessä voit voittaa testin ymmärtämällä todella, miten se toimii perusteellisesti.

Barrett ehdottaa, että jokainen oppilas voi saavuttaa korkeat pisteet ACT: ssä riippumatta heidän akateemisesta suorituksestaan ​​koulussa. Hyvin menestyminen tarkoittaa sitä, miten ajattelet kysymyksiä ja vältä hankalia sanamuotoja ja häiritseviä vastausvaihtoehtoja. Kuten Barrett sanoo, ACT on vaikea vain, koska se testaa perusasiat - mutta hyvin outoilla tavoilla. '

Haittoja

Tärkein huijari Musta kirja onko sillä sitä ei mitään ACT -käytännön kysymyksiä. Koska se viittaa punaisen kirjan kysymyksiin, sitä on käytettävä sen rinnalla. Musta kirja ei myöskään ole liian paljon käsitteitä käsitteistä. Matematiikka ja lukeminen ovat vahvempia kuin englanti ja tiede.

Musta kirja olettaa, että sinulla on jo taidot alhaalla, ja näyttää sitten, miten voit käyttää niitä ACT: ssä. Siksi se on käytettävä yhdessä toisen kirjan kanssa sisällön tarkastelua varten ja luultavasti vasta sen jälkeen, kun sinulla on tarvittavat taidot.

Lisäksi noin 28 dollaria, tämä on yksi kalleimmista ACT -esikirjoista.

Koska se on monipuolinen ja syvällinen tarkastelu ACT: n rakenteesta, muodosta ja tempuista, se vaatii paljon omistautumista ja motivaatiota opiskelijoilta. Musta kirja opettaa sinulle paljon, mutta sinun on todella vie aikaa ja energiaa siihen. Musta kirja on paras opiskelijoille, jotka haluavat syventyä materiaaliin ja saada siten syvän käsityksen ACT: stä ja sen toiminnasta.

ykköspisteesi

Paranna pisteitäsi: ACT, The Underground Guide

Amazonin hinta: noin 10 dollaria kirjasta ja noin 9 dollaria digitaalisesta

Plussat

Maanalainen opas ottaa hauskemman lähestymistavan ACT -valmisteluun. Se hajottaa testin muodon ja käsitteet humoristisella tavalla ja tarjoaa joitain testin ottamisstrategioita. Sen ovat kirjoittaneet testaajat, jotka jakavat kokemuksiaan ja ymmärtävät, millainen koko prosessi on.

Toisin kuin muut kirjat, se perehtyy testejä ympäröivään stressiin ja paineeseen ja tarjoaa neuvoja hermojesi kesyttämiseen. Lisäksi siinä on resepti 'GameFace Quintuple Sugar Blast Bars', jos olet kiinnostunut tällaisesta asiasta.

Haittoja

Tämä kirja on kevyt poikkeus vakavammista, perinteisistä valmistuskirjoista. Vaikka se on suhteellisen hauska tapa esitellä itsesi ACT: lle ja saada mielenkiintoisia oivalluksia entisiltä testaajilta, se on luultavasti ei riitä ainoana testivalmistelulähteenä.

Se voisi olla enemmän kuin 'esikirja' aloittaa opiskelu, selventää kysymyksiä ja huolenaiheita testin ympärillä ja oppia, millainen testi ja kokemus ovat kiinnostavalla tavalla. Jotta voisit tarkastella tarkemmin ACT: n eri osia, suosittelen tutustumaan alla lueteltuihin aihekohtaisiin kirjoihin.

Tätä kirjaa ei myöskään ole päivitetty vuoden 2017 jälkeen. Jos haluat uusimman resurssin, tämä ei ole oikea kirja sinulle.

Parhaat kirjat ACT Mathille

Haluatko kiinnittää erityistä huomiota ACT: n matematiikkaosaan? Nämä kirjat keskittyvät erityisesti ACT -matematiikkaan, joten ne voivat olla erityisen hyödyllisiä, jos yrität parantaa tuloksiasi eniten. Kaksi suositustani ovat Matematiikan lopullinen opas ja McGraw Hillin 50 parasta matematiikan taitoa .

actmath-1

Matematiikan lopullinen opas

Amazonin hinta: noin 25 dollaria kirjalle ja noin 5 dollaria digitaaliselle

Plussat

mitä tapahtuu, kun lopetat luokan

Matematiikan lopullinen opas antaa selkeitä, hyvin muotoiltuja oppitunteja jokaisesta matematiikan aiheesta, joka näkyy ACT-matematiikassa, kuten algebrasta ja geometriasta. Se jakaa ne myös pienempiin alaaiheisiin, kuten funktioihin ja tasogeometriaan.

Se kattaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ja ei ylitä testissä esiintyviä käsitteitä. Sillä on myös korkean tason strategioita ongelmien ratkaisemiseksi, ajan säästämiseksi ja valmistautumiseen tehokkaimmalla ja tehokkaimmalla tavalla.

Haittoja

Vastaukset käytännön ongelmiin eivät ole niin perusteellisia kuin ne voisivat olla. Lisäksi tämä kirja ei johda sinua ongelman ratkaisun vaiheisiin, kuten ACT Musta kirja tarkoittaa, että saatat joutua sekaannukseen samanlaisen ongelman kanssa.

Lopuksi, tässä ACT -valmistelukirjassa ei ole taajuusopasta, joka näyttää, kuinka usein tiettyjä käsitteitä on odotettava tai vaikeustasoja tunnistettava. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on selvitettävä tämä ja asetettava opiskelusi etusijalle.

body_mcgrawact.jpg

McGraw Hillin 50 parasta matematiikan taitoa

Amazonin hinta: noin 18 dollaria kirjalle ja noin 10 dollaria digitaaliselle

Plussat

McGraw Hillin 50 parasta matematiikan taitoa toisin kuin monet muut matemaattiset tarkastuskirjat, se on kirjoitettu houkuttelevalla tyylillä. Siinä käsitellään 50 kriittistä matematiikan taitoa, joita tarvitset ACT: lle, sekä esimerkikysymyksiä, jotka kuvaavat kutakin konseptia.

Tämän ACT -valmistelukirjan erityinen vahvuus on se opastaa ratkaisemaan ongelmat alusta loppuun , joka voi auttaa ajattelua, kun suoritat todellisen testin. Tässä kirjassa on diagnostinen esitesti, jonka avulla voit arvioida taitojasi alusta alkaen, sekä jälkitesti, jolla voit arvioida edistymistäsi.

Haittoja

Koska tämä kirja keskittyy enemmän 50 parhaan matematiikan taidon opettamiseen, se on käytännön kysymykset ovat rajalliset. Tätä kirjaa käytetään parhaiten käsitteiden käsittelemiseen punaisen kirjan ja muun käytännön kysymysten lähteen rinnalla.

Vaikka tämä kirja on hyödyllinen opiskelijoille kaikilla tasoilla, se ei tarjoa ylimääräisiä strategioita tai vinkkejä tavanomaisen ulkopuolella. Se ei todennäköisesti ole kirja, joka työntää motivoituneita opiskelijoita pisteiden parhaaseen prosenttipisteeseen.

Parhaat ACT -valmistelukirjat englanniksi ja lukemiseen

Mitä tulee ACT: n englannin ja lukemisen osioihin, suositukseni tulee Erica Meltzerilta.

51C-zF2TlnL._SX385_BO1,204,203,200_

Erica Meltzerin täydellinen opas toimimaan englanniksi

Amazonin hinta: noin 30 dollaria

keskimääräinen gpa nc -tilassa

Plussat

Erica Meltzer opettaa sinulle erilaisia ​​englanninkielisiä kysymyksiä ja tutkii sinua kyseisissä kysymyksissä. Hän selittää tärkeitä kielioppi- ja käyttösääntöjä, joita tarvitset vastaamaan näihin kysymyksiin oikein, kuten rinnakkainen rakenne, lauseet ja palaset, jopa välimerkit, kuten heittomerkit ja viivat.

Käytännön kysymykset ovat ryhmitelty taitojen mukaan, jotta voit porata ymmärryksesi jokaisesta säännöstä. Tämä kirja on suoraviivainen ja sisältää tärkeimmät taidot ja säännöt, jotka sinun on tiedettävä.

Haittoja

Yksi ilmeinen haitta on, että tämä kirja on suhteellisen kallis ottaen huomioon, että se kattaa vain yhden ACT: n neljästä osasta. Siitä on apua kaikkien kielioppisääntöjen oppimiseen ja poraamiseen, mutta se ei riitä käytännön kysymysten lähteeksi.

Vaikka on hyödyllistä, että Erica Meltzer ryhmittelee kysymykset taitojen mukaan, todellinen ACT esittää nämä kysymykset satunnaisesti . Sinun on siirryttävä tämän kirjan ulkopuolelle varmistaaksesi, että voit tunnistaa taidon ilman, että sitä on merkitty kirjaan etukäteen.

51AiideP + aL._SX385_BO1,204,203,200_

Täydellinen opas ACT -lukemiseen

Amazonin hinta: noin 29 dollaria

Plussat

Sekä luku- että harjoituskysymykset ovat laadukas ja realistinen Erica Meltzerin Täydellinen opas ACT -lukemiseen . Erica Meltzer tekee hyvää työtä irrottaakseen taitoja, joita sinun on kehitettävä tälle osalle, joita voi olla vaikeampi tunnistaa kuin esimerkiksi matematiikkaosaa.

Hän antaa harjoituksia kunkin taidon poraamiseen sekä keskustelee strategioista, joilla jaksot luetaan ja säästää aikaa. Lisää neuvoja saat hänen blogistaan, Kriittinen lukija .

Haittoja

Kuten hänen englanninkielinen kirjansa, tämäkin on suhteellisen kallis. Yhdessä ostettuna ne maksavat noin 50 dollaria, ja se kattaa vain englannin ja lukemisen. Jotkut opiskelijat pitävät hänen kirjoitustyyliään hieman kuivana, kun taas toiset arvostavat, että se on suora ja ytimekäs. Vaikka materiaali on korkealaatuista, asettelu ei ole pakottava. Siinä on myös pieni kirjasin eikä erityisen luova grafiikka.

Paras kirja ACT Scienceille

Vaikka monet opiskelijat pitävät tiedeosaa ACT: n haastavimpana osana, viime aikoihin asti ei ollut kirjoja, jotka olisivat nimenomaan auttaneet sinua ACT -tieteen parissa. PrepScholarilla tiedämme kaikki temput ACT Sciencen helpottamiseksi, joten päätimme koota ne kirjaksi.

body_ACTscience-2

PrepScholar Guide to ACT Science

Amazonin hinta: noin 15 dollaria kirjalle ja noin 5 dollaria e -kirjalle

Plussat

Tämä kirjakattaa kaikki aiheet, taidot ja kysymystyypit, jotka näet ACT Scienessamikä tarkoittaa, että mikään tässä osassa ei tule yllätyksenä testipäivänä. Se sisältää luettelon kaikista tieteellisistä tosiasioista, joita voit testata, joten opiskelet vain tieteellisiä tietoja, jotka sinun on tiedettävä. Se sisältää myös useita strategioita ACT Science -kohtien ratkaisemiseksi, jotta voit valita itsellesi parhaiten sopivan menetelmän.

Mikä tärkeintä, tämä kirja sisältää kaikki parhaat ACT Science -testitestimme. Monet opiskelijat kompastuvat tiedeosioon, koska se on niin erilainen kuin koulussa suoritetut luonnontestit. Nämä kirjat osoittavat kuitenkin, kuinka tunnistaa jokainen temppu ACT Science -ohjelmassa ja kuinka välttää niiden huijaaminen, jotta löydät oikean vastauksen nopeasti ja helpommin.

Haittoja

Vaikka tämän kirjan jokainen luku sisältää esimerkkikysymyksiä, joiden avulla voit nähdä ja ymmärtää erilaisia ​​käsitteitä, kirjan lopussa ei ole lopullista tietokilpailua tai tenttiosaa. Jos haluat harjoittaa täysin kaikkea, mitä olet oppinut tästä kirjasta, suosittelemme käyttämään täyspitkiä tiedeosioita. Lisäksi kirja on tällä hetkellä saatavana vain e-kirjana, joten et voi ostaa paperiversiota, jos haluat opiskella näin.

vartalo-mies-kysymysmerkki-

Onko kirjoista opiskelu paras vaihtoehto sinulle?

ACT: lle opiskelu ei luultavasti ole suosikkitehtäviesi kärjessä. Monilta opiskelijoilta vaaditaan paljon itsekuria istua alas ja perehtyä englannin, lukemisen, matematiikan ja luonnontieteiden taitoihin. Tämän vuoksi et todellakaan halua tuhlata aikaasi. Jos käytät aikatutkimusta, sinun pitäisi nähdä tuloksia.

Varmistaaksesi, että valmistaudut tehokkaasti ja opit tarvitsemasi taidot, suosittelen tutustumaan kaikkiin testin valmisteluvaihtoehtoihin. Voit esimerkiksi oppia paljon ACT: stä (ilmaiseksi!) erilaisista yksityiskohtaisista oppaistamme. Paljon halvempaa (ja kevyempää) kuin kaikki nämä suositellut ACT -valmistelukirjat, koska valitettavasti ACT -valmistelukirjoja ei ole ladattavissa ilmaiseksi. Nämä ovat vain muutamia hyödyllisimmistä oppaista, ja lisäämme uusia joka päivä.

  • Paras tapa tarkistaa virheesi ACT -kysymyksissä
  • Pitäisikö sinun arvata ACT? 5 Arvausstrategioita
  • 31 ACT -kriittistä matematiikkakaavaa, jotka sinun on tiedettävä
  • ACT -kielioppisääntöjen täydellinen opas
  • ACT -sanasto: Sanat, jotka sinun on tiedettävä
  • ACT -esseen kirjoittaminen vaihe vaiheelta
  • Täydellisen ACT -pistemäärän saaminen 36 kokonaispisteellä

Me kaikki PrepScholarissa olemme käyneet läpi standardoidun testausprosessin ja ymmärrämme, mistä on kyse. Tiedämme myös, että on tärkeää valmistautua tavalla, joka on räätälöity sinulle opiskelijana, juhlii aitoa oppimistyyliäsi eikä tunnu tylsältä tai tylsältä.

Voit kokeilla viiden päivän ilmaista ACT-valmisteluohjelmamme kokeilua, toimiiko se sinulle. Voit oppia tarkalleen kuinka PrepScholar mukauttaa opintosuunnitelmasi, seuraa edistymistäsi ja auttaa sinua pysymään vastuussa tavoitteistasi.

Vaikka kirjat tarjoavat paljon tietoa, niiden perusteellisuus tuo lisähaastetta jo korkeiden panosten tilanteeseen. Ennen kuin käytät aikaasi ja rahaa kaikkiin näihin kirjoihin, mieti, miten opit parhaiten ja mitkä ovat tavoitteesi, jotta voit helpottaa itseäsi ja päättää parhaasta lähestymistavastasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Länsi-Michiganin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Kaikki lähetetyt SAT -tulokset edellyttävät oppilaitokset: Täydellinen luettelo

Mitkä oppilaitokset edellyttävät, että valitset SAT -tulosraportista Kaikki pisteet? Varmista, että tiedät, mitkä koulut näkevät pisteet kaikista testipäivistäsi.

Paras tapa opiskella SAT Vocab -sanoja

Mitä SAT -sanoja sinun täytyy opiskella? Kuinka todella muistat ne? Opi paras tapa opiskella SAT -sanastoa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Springfield College SAT -tulokset ja GPA

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas: West Pointin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gompersin valmistelevasta akatemiasta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Gompers Preparatory Academy -sivustolta San Diegossa, Kaliforniassa.

Pitäisikö sinun käyttää ensisijaista hakemusta korkeakoulussa?

Mikä on ensisijainen hakemus yliopistolle? Selitämme tämän usein hämmentävän ilmiön ja sen, voiko ensisijainen sovellus auttaa sinua pääsemään sisään.

Mitä 'Veni Vidi Vici' tarkoittaa Miksi ihmiset sanovat sen?

Kiinnostaako veni, vidi, vici? Opi kuka loi tämän kuuluisan latinalaisen lauseen ja miten se tuli niin tunnetuksi.

Kuinka päästä sisään: Texas A&M ACT Pisteet ja GPA

Modesto High School | 2016-17 Rankings | (Modesto,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Modesto High Schoolista Modesto, CA.

Itsenäisyysyliopiston pääsyvaatimukset

Suosituskirjeen pyytäminen: Täydellinen opas

Tarvitsetko opettajan, professorin tai neuvonantajan suosituskirjeen? Tässä on täydellinen opas siitä, kuinka pyytää ja mitä sinun pitäisi antaa heille parhaan mahdollisen suosituskirjeen saamiseksi.

Onko Rhinocort OTC erilainen kuin reseptivahvuus?

Saako Rhinocort -nenäsumutetta tiskiltä? Joo! Opi mitä Rhinocort OTC on, miten se toimii ja miten sitä käytetään vastuullisesti.

53 Stellar College -esiteitä inspiroimaan sinua

Mitkä ovat hyviä aiheita yliopiston esseille? Tutustu laajaan luetteloon korkeakoulujen esseeaiheista ja kerro, kuinka valita paras idea sinulle.

Miksi ACT kutsuttiin American College Testiksi?

Miksi ACT tunnettiin joskus nimellä American College Test? Mitä se tarkoittaa tänään? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on aukovuosi? Pitäisikö sinun ottaa yksi?

Harkitaanko välivuoden ottamista lukion jälkeen? Selitämme, mitä se on, yhden tekemisen hyvät ja huonot puolet sekä suosittuja kuopan vuoden ohjelmia ja ideoita.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Xavier University SAT -pisteet ja GPA

Kokeellinen suunnittelu kysymyksiä ACT Science

ACT Science -osiossa on kyse kokeiluista - miten ne on määritetty ja miksi. Hajotamme tämän hankalan taidon strategioilla ja käytännön kysymyksillä.

Cheyney University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset