Ensimmäinen sääntö Walmart -sovelluksesi täyttämiseen

feature_shoppingcart

Haetko Walmart -uraa? Haluatko Walmart -sovelluksesi erottuvan?

Walmart -online -sovelluksen täyttäminen voi olla hieman hämmentävää. Taustaasi koskevien tavallisten sovelluskysymysten lisäksi Walmart-sovellus pyytää sinua suorittamaan Pre-Employment Assessment -testin. Tämä 65 kysymyksen testi vaikuttaa SUURESTI mahdollisuuksiisi aloittaa Walmart-ura.Tässä oppaassa kerron sinulle, mistä löydät Walmart -verkkosovelluksen. Vielä parempi, selitän avain Walmartin työllisyyttä edeltävän arviointitestin suorittamiseen , joten sinulla on paras mahdollisuus saada Walmart -työpaikka .

Walmartin online -sovelluksen löytäminen vähittäiskauppaan

Ensinnäkin, miten löydät Walmartin työpaikan? Suuntaa kohti Walmart.com työpaikka -sivusto . Verkkosivusto vie sinut läpi muutaman askeleen löytääksesi Walmart -työpaikan lähelläsi.

Body_walmartapp1

Kun olet löytänyt työpaikan lähelläsi, sovellus jaetaan kahteen pääosaan: taustatiedot ja työsuhdetta edeltävä arviointi. Taustatieto -osio on melko yksinkertainen. Se pyytää sinua antamaan tietoja siitä, missä asut, miten otat sinuun yhteyttä, koulutuksesi, aiemman työhistoriasi jne. Yksinkertaisesti noudata verkkosivuston ohjeita ja vastaa kaikkiin kysymyksiin totuudenmukaisesti.

Kun olet suorittanut taustatieto-osan, sinut ohjataan uudelleen Walmartin työhönottoa edeltävään arviointiin.

Kuinka ässyttää Walmartin työhönottoa edeltävä arviointi

Walmart-sovelluksen toinen osa on Pre-Employment Assessment, a 65 kysymyksen testi jaettu neljään osaan. Ensimmäisessä osassa olet esitetään erilaisia ​​työhön liittyviä tilanteita ja sinun on valittava sopivin vastaus . Alla on esimerkkejä tämän tyyppisistä kysymyksistä varsinaisesta Walmart -työhakemuksesta.

body_section1

Toinen osa pyytää sinua arvioi tiettyjen työtoimien tehokkuutta asteikolla 1-5 tehokkuuden parantamiseksi.

body_section3

Kolmannessa osassa olet lausuntojen kanssa, ja sinun on valittava, kuinka paljon olet samaa tai eri mieltä siitä.

body_section2

Neljäs osa kysyy sinulta aiempi kokemuksesi.

body_section4

Työllisyyttä edeltävä arviointi on arvosanaksi hyväksytty/hylätty . Sinun on täytettävä ja läpäistävä testi, jotta voit ottaa huomioon Walmart -työn. Siksi sinun on toimittava hyvin, mutta miten?

Tärkein sääntö, joka on muistettava testin ässä, on se laadukas asiakaspalvelu on Walmartille erittäin tärkeää. Harkitse sitä ennen kuin vastaat kaikkiin kysymyksiin. Käyn läpi esimerkkikysymyksen kustakin osiosta ja näytän sinulle, kuinka soveltaa tätä sääntöä kysymykseen vastaamiseen.

Osan 1 esimerkkikysymys: Yksi asiakkaistasi on juuri sanonut sinulle: 'Palvelu täällä on kauheaa.' Sinun pitäisi sanoa:

 1. Mikä on palvelu, josta et ole pitänyt?
 2. Haluatko täyttää valituslomakkeen? Voin hankkia sellaisen sinulle.
 3. Ymmärrän, että palvelumme on huono tänään. Meillä ei ole riittävästi henkilöstöä, joten pyydän anteeksi.
 4. Olen todella pahoillani, että sanot tämän, mutta yritämme niin paljon kuin voimme.

Jos ajattelet millaista olisi laadukas asiakaspalvelu , niin luultavasti ymmärrät, että vain anteeksipyyntö ei ole paras valinta. Haluatko oppia MITÄ se oli pahaa ja kuinka voit parantaa sitä.

Siksi poistan C: n ja D: n. B on hyvä, mutta ei kovin henkilökohtainen. A osoittaa asiakkaalle, että välität ja haluat auttaa . Siksi A on paras valinta laadukkaan asiakaspalvelun kannalta, joten valitsisin A.

mikä on 4,2 gpa

Osion 2 esimerkkikysymys : Arvioi seuraava lueteltu toimenpide vihaisen asiakkaan käsittelemiseksi, joka on tehnyt sinulle valituksen asteikolla 1-5 tehokkuuden vuoksi (1 on erittäin tehoton, 5 erittäin tehokas): Selitä syy, miksi asiakkaan huolenaihe ei ole oikea .

Jos minä, työntekijä, sanon asiakkaalle, että hänen ei pitäisi olla vihainen ja että hänen valituksensa ei ole pätevä, se todennäköisesti tekee asiakasta vihaisemmaksi. Se ei varmasti tee asiakasta onnelliseksi eikä saa häntä tuntemaan, että häntä arvostetaan tai kuunnellaan. Kuvittele, jos menisit itse kauppaan ja olisit vihainen - haluaisitko, jos henkilökunta kertoisi sinulle, miksi olit väärässä?

Luultavasti ei. Siksi, se olisi huonoa asiakaspalvelua , joten se olisi mielestäni erittäin tehotonta. Antaisin sille 1.

Osan 3 esimerkkikysymys: Arvioi seuraavaa siitä, kuinka paljon olet samaa tai eri mieltä asteikolla 1-5 (1 on täysin eri mieltä, 5 olen täysin samaa mieltä): Käytän mielelläni aikaa löytääkseni vastauksia vaikeisiin kysymyksiin.

Jos Walmart välittää laadukkaasta asiakaspalvelusta, niin sitten he haluavat kaikkien Walmartin työntekijöiden vastaavan kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin. Jos asiakas esittää sinulle vaikean kysymyksen, Walmart odottaa sinun löytävän vastauksen. Jos sanot vihaavasi aikaa vaikeisiin kysymyksiin vastaamiseen, Walmart saattaa ajatella, ettet auta asiakkaita. Siksi luulen, että he haluavat sinun nauttivan aikaa vastaamalla kysymyksiin. Sanoisin, että 5 on täysin samaa mieltä.

Osan 4 esimerkkikysymys: Olet tyypillisesti asettanut työnormit, jotka on tarkoitettu:

 1. Keskimääräistä parempi verrattuna muihin työntekijöihin.
 2. Samalla tasolla kuin muut työntekijät.
 3. Saavuttaakseen korkeimman mahdollisen laadun.
 4. Suurimman työmäärän valmistuttua.

Jälleen Walmart välittää laadukkaasta asiakaspalvelusta. Siksi, he välittävät laadukkaasta työstä . Tämän logiikan avulla A tai C on luultavasti paras vastaus. Jos vertaat A: ta ja C: tä, A yksinkertaisesti sanoo, että työtaso on keskimääräistä parempi, kun taas C sanoo, että työtandardilla pyritään saavuttamaan mahdollisimman korkea laatu. C on parempi valinta, koska se on vahvempi kuin A.

Asiakkaan tulee aina olla tyytyväinen.

Asiakkaan tulee aina olla tyytyväinen.

Yhteenveto: Kuinka aloittaa Walmart -urasi

Jos aiot työskennellä Walmartissa, muista seuraavat keskeiset kohdat:

 • Löydät Walmart -työt ja voit aloittaa Walmart -sovelluksen täyttämisen osoitteessa Walmart.com työpaikka -sivusto .
 • Walmart-sovelluksessa on kaksi osaa: anna taustatietosi ja vastaa työhönottoa edeltävään arviointiin.
 • Sinun on läpäistävä työnhakua edeltävä arviointi, jotta voit saada Walmart-työn.
 • Arvioinnin aikana pidä aina mielessä erinomaisen asiakaspalvelun periaatteet.
Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 avainvinkkiä argumentatiivisen esseen kirjoittamiseen

Mikä on argumentoitu essee? Opi mikä erottaa tämän kirjoitusmuodon toisistaan ​​ja kuinka kirjoittaa argumentatiivinen paperi.

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka kirjoittaa täydellisiä ApplyTexas -esseitä

Etkö ole varma, miten lähestyä ApplyTexas -essee -kehotteita? Tämä opas opastaa sinua jokaisessa vaiheessa täydellisen vastauksen kirjoittamiseksi.

Iona Collegen pääsyvaatimukset

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Mclane High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mclane High Schoolista Fresnossa, Kaliforniassa.

30 parasta psykologian maisteriohjelmaa ja kuinka valita

Harkitsetko psykologian maisterin tutkintoa? Opi millaiset ohjelmat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tutustu luetteloon parhaista psykologian maisteriohjelmista.

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Edisonin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Edisonin lukiosta Huntington Beachissä, Kaliforniassa.

78 Viileitä sukunimiä fiktiohahmoillesi

Mitkä ovat hyviä sukunimiä hahmoillesi? Tutustu ainutlaatuisten sukunimiemme luetteloon saadaksesi viileää inspiraatiota.

3 vinkkiä tähtien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UNC: n esseekehotteet? Katso täydellinen oppaamme erottuvien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamisesta.

New Jersey City University SAT -pisteet ja GPA

Ravintolapäällikön avustavan saatekirjeen näyte

Etsitkö asemaa ravintola -alalla? Katso tästä upeasta saatekirjeesimerkistä ideoita oman kirjoittamiseen.

Union College SAT -tulokset ja GPA

10 esimerkkiä kuuluisista soneteista, selitetty

Etsitkö esimerkkejä sonettirunoista? Tutustu analyysiin 10 kuuluisasta sonetista ja opi, miksi tämä runollinen muoto on niin tärkeä.

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Milloin minun pitäisi ottaa SAT ensimmäistä kertaa?

Yritätkö päättää, milloin ensimmäisen SAT -testipäiväsi pitäisi olla? Lue yksityiskohtaisesta oppaastamme, milloin sinun tulee ajoittaa ensimmäinen koe.

Etelä -ammattikorkeakoulun osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

SAT: n kansainvälinen testauspäivämääräopas (2020 ja 2021)

Asuminen Yhdysvaltojen ulkopuolella ja ihmettelet, milloin ottaa SAT? Opi tämän vuoden kansainväliset SAT-testipäivät ja kuinka valita paras päivämäärä sinulle.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Arnold O.Beckmanin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arnold O.Beckman High Schoolista Irvine, CA.

Mitä sinun on tiedettävä Bear Creek High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Bear Creek High Schoolista Stocktonissa, Kaliforniassa.

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Montebellon lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Montebellon lukiosta Montebellossa, Kaliforniassa.