1.9 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.9

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 1.9 GPA? Mietitkö, onko 1.9 hyvä, ja mihin oppilaitoksiin voit päästä 1.9: llä?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

tarvitsevatko UC: t sat esseen
 • Selvitä, mitkä oppilaitokset voit päästä 1.9 GPA: lla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat ovat, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 1.9 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: ille, kuten 1.92 ja 1.88 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 1,85 - 1,94.


Onko 1.9 GPA hyvä?

Jos sinulla on 1,9 GPA, olet luultavasti ansainnut Cs-luokan ja joitakin C-luokkia luokillasi. Kun GPA on alle 2.0, sinulla voi olla vaikeuksia päästä yliopistoon. On vain pari koulua, joissa 1.9 GPA antaa sinulle hyvät mahdollisuudet hyväksyä.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa Yhdysvalloissa ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on, miten 1.9 GPA verrataan kansakuntaan:

 • pistemäärä Prosentiili: 0

  0,38 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 1,9.

 • pistekilpailu Kilpailukykyinen: 6 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan ottamisesta.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1553 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä 1,9 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 1,9 laskee sinut kansallisesti keskiarvon alapuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 1.9 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

Fuksivuoden hieno asia on, että olet vielä todella varhaisessa vaiheessa lukiossa. Sinulla on mahdollisuus noutaa GPA, kun haet oppilaitoksiin. Jos ansaitsit esimerkiksi B+ -keskiarvon muun lukion ajan, saatat saada jopa noin 3,0 GPA: n, mikä antaa sinulle hyvän kuvan korkeakouluista. Käytä alla olevia työkalujamme tutkiaksesi joitain oppilaitoksia ja nähdäksesi, mitä mahdollisuuksia sinulla on 1.9 GPA: n kanssa ja kuinka pitkälle voit nostaa GPA: si sisäänpääsyaikaan mennessä.

Toisen vuoden opiskelijana sinulla on vielä aikaa tuoda GPA esille ensi vuoden aikana. 1,9 on alhainen, mutta jos pystyt nostamaan GPA: ta jopa pari kymmenesosaa pisteestä vanhempaan vuoteen, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet päästä yliopistoon. Jos onnistut saamaan B+ -keskiarvon luokillasi seuraavien kolmen lukukauden aikana, nostat GPA: si 2,6: een, mikä antaa sinulle paljon enemmän vaihtoehtoja turvallisuuskouluille. Voit etsiä sinua kiinnostavia oppilaitoksia seuraavassa osiossa nähdäksesi mahdollisuutesi päästä sisään nykyisellä GPA: lla. Voit myös käyttää seuraavan osion työkalua nähdäksesi, kuinka paljon voit nostaa GPA: ta ennen vanhempaa vuotta.

GPA: n muuttaminen tässä vaiheessa on vaikeaa, vaikka on edelleen mahdollista, että se on hieman erilainen vanhemman vuoden aikana. Kun sinulla on 1.9 GPA nuorempana vuotena, sinulla on hyvin vähän vaihtoehtoja korkeakoulun hakuprosessissa ensi syksynä. On harvinaista, että monet koulut ottavat vastaan ​​oppilaita, joiden GPA on alle 2.0. Sinulla on vielä pari vaihtoehtoa, mutta suurimmaksi osaksi missä tahansa haet, se on lopulta tavoitekoulu. Jos olet kiinnostunut pääsymahdollisuuksista sinua kiinnostavien koulujen tilastojen perusteella, voit etsiä kouluja alla olevan työkalun avulla.

Jos olet tällä hetkellä vanhempi, haet oppilaitoksiin, joilla on 1.9 GPA. Tämä on jokseenkin vaikea tilanne, koska on vain pari koulua, joihin voit luottaa turvallisina panoksina. Sinulla voi olla luettelo kouluista, joihin aiot hakea, tai olet ehkä jo lähettänyt joitakin hakemuksia. Jos näin on, voit yrittää etsiä oppilaitokset seuraavasta osiosta nähdäksesi todennäköisyytesi tulla hyväksytyksi.


Mahdollisuutesi 1.9 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 1.9: llä? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 1.9 GPA + Mahdollisuudet: 1.9 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA: si 1,9, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huolehdi siitä, mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja SAT: n täydellisiä maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

mikä on viittaus kirjallisuuteen

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen arvosanasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

1.9
0 1.9

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 1.9 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Joskus ei ole helppoa sopeutua lukion tutkijoiden vaatimuksiin, mutta voit aina tehdä positiivisia muutoksia parin seuraavan vuoden aikana. Jos voit astua taaksepäin ja arvioida, mikä on vialla, saatat pystyä korjaamaan ongelmat ja parantamaan arvosanojasi merkittävästi. Tärkeintä on muistaa, että on aina parempi pyytää apua aikaisemmin kuin myöhemmin luokissasi. Jos et ymmärrä jotakin, pyydä opettajalta tai opettajalta selvennystä ennen kuin olet hämmentynyt. Sinulla on vielä paljon aikaa nostaa GPA yli 2,0 ja alue, joka tarjoaa sinulle enemmän vaihtoehtoja yliopistolle.

Koska olet toisen vuoden opiskelija, sinulla on vielä aikaa parantaa GPA -tasoa siihen pisteeseen, joka antaa sinulle paljon enemmän vapautta yliopisto -valinnoissasi. Seuraavan vuoden aikana sinun on panostettava merkittävästi arvosanojen nostamiseen ja selvitettävä, mikä saattaa olla pielessä luokissasi. Muista, että voit aina pyytää apua, jos et ymmärrä jotain!

Tämä on myös hyvä aika alkaa ajatella standardoituja testejä. Käytät todennäköisesti SAT- tai ACT -ohjelmaa ensimmäistä kertaa nuoremman vuoden alussa, joten mitä nopeammin aloitat valmistautumisen, sitä parempi. Vaikka sinulla olisi alhainen GPA, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet päästä yliopistoon, jos teet kohtuullisen hyvin standardoituja testejä. Voit silti tehdä muutoksia GPA -sopimukseesi, joten älä menetä motivaatiota!

Tämän artikkelin tietojen perusteella voit nähdä, että 1.9 GPA nuorempana saattaa vaarantaa sinut pääsemästä yliopistoon. On vaikea tehdä merkittäviä muutoksia GPA -sopimukseesi tämän jälkeen, mutta sinulla on edelleen valta tehdä älykkäitä päätöksiä siitä, missä haet ja parantaa vakioituja testituloksiasi.

Tämän vuoden aikana sinun on työskenneltävä arvosanojen parantamiseksi samalla, kun käytät SAT- tai ACT -lääkettä kerran tai kahdesti. Jos suunnittelet opiskeluasi vastaavasti, saatat pystyä saavuttamaan korkeat pisteet ja parantamaan pääsymahdollisuuksiasi. Voit jopa jatkaa opintoja kesällä ja ottaa SAT- tai ACT -kurssin uudelleen ensi syksynä. Vaikka kohtaat väistämättä joitain vaikeuksia korkeakoulujen valintaprosessissa, voit silti päästä yliopistoon, jos olet varovainen hakemuspaikasta ja sinulla on kunnolliset testitulokset.

Toivottavasti tämä artikkeli oli hyödyllinen antamaan sinulle jonkin verran näkemystä siitä, millaisia ​​mahdollisuuksia sinulla saattaa olla GPA: si perusteella. On todennäköistä, että olet jo työstämässä korkeakouluhakemuksiasi tai olet jo lähettänyt joitakin niistä, joten tämä voi olla vanha uutinen. Sinun pitäisi kuitenkin varmista, että haet vähintään yhteen kouluun, joka on turvallinen veto GPA: si perusteella, jotta et joudu ilman vaihtoehtoja keväällä. Voit myös harkita SAT: n tai ACT: n uusimista tänä syksynä tai talvena, jos sinusta tuntuu, että voit vielä parantaa tuloksiasi. Tämä voi johtaa pitkälle sovelluksesi potentiaalin lisäämiseen.

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 1.9 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä GPA: lla 1,9?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Helpompi päästä sisään

Kun GPA on 1,9, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
New Yorkin Metropolitan College New York, NY 2.1
Puerto Ricon amerikkalainen yliopisto - Fajardon kampus Fajardo, PR 2
Columbia College Caguas, PR 2
Voorhees College Tanska, SC 75 viisitoista 2


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 kaunista sinistä jalokiviä, jotka sinun täytyy nähdä

Etsitkö sinisiä kivikoruja? Tutustu täydelliseen oppaaseemme sinisistä jalokivistä safiireista ja lapis lazulista akvamariiniin valitaksesi täydellisen helmen.

Sekin täyttäminen, vaihe vaiheelta

Mietitkö, miten voit kirjoittaa sekin? Opastamme prosessin vaihe vaiheelta, mukaan lukien tarvitsemasi tiedot ja kuinka kirjoittaa summa.

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Harvardin TOEFL -vaatimus: Pisteet, joita tarvitset

Mikä on hyvä TOEFL -pisteet Harvardissa? Selitämme Harvardin perustutkinto -TOEFL -vaatimuksen ja tarjoamme vinkkejä tarvittavan pistemäärän saavuttamiseen.

Täydellinen opas: Korkeakoulut eivät vaadi SAT-pisteitä

Mitkä koulut ovat SAT: n valinnaisia ​​eivätkä vaadi SAT: ta? Meillä on täydellinen luettelo täällä.

900 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Tunnin tarina: yhteenveto ja analyysi

Kysymyksiä Kate Chopinin kuuluisasta tarinasta? Täydellinen The Story of a Hour -yhteenveto sisältää yksityiskohtaisen analyysin teemoista ja hahmoista.

Youngstown State Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on SAT Superscore? Kuinka se auttaa sinua?

Miten SAT -superscoring toimii ja miten se muuttaa testausstrategiaasi? Lisätietoja täältä.

Anna Maria Collegen pääsyvaatimukset

High Point University ACT -pisteet ja GPA

Lawrencen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Milloin SAT-aiheiden testitulokset tulevat esiin?

Ota selvää, milloin voit odottaa, että SAT Subject Test -tulokset julkaistaan ​​ja ovat käytettävissä.

11 parasta katolista korkeakoulua: löydä oikea sinulle

Etsitkö parhaita katolisia korkeakouluja? Katso sijoitustamme sekä sitä, miten katolinen korkeakoulu sopii sinulle.

Kuinka monta vapaaehtoistyötä tarvitset yliopistoon?

Keskusteletko vapaaehtoistyöstä yhteisössäsi? Lue, kuinka monta yhdyskuntatyötä tarvitset yliopistolle ja mitä vastaanottovirkailijat etsivät.

7 parasta peliä englannin oppimiseen ryhmissä ja yksin

Etsitkö hauskaa tapaa oppia englantia? Kokeile käyttää pelejä oppiaksesi englantia! Luettelemme parhaat englanninkieliset pelit, joita voit käyttää luokassa tai yksin opiskelemassa.

Kalifornian parhaat koulut | Casa Granden lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Casa Grande High Schoolista Petaluma, CA.

Frostburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on sosiologinen mielikuvitus? Kuinka voit käyttää sitä?

Oletko hämmentynyt sosiologisen mielikuvituksen käsitteestä? Tutkimme, mitä tämä termi tarkoittaa, mistä se on peräisin ja miten sitä käytetään sosiologisissa mielikuvitusesimerkeissä.

Kuinka piirtää ääriviivat: 4 avainta

Kiinnostaako ääriviivapiirros? Katso täydellinen opas ääriviivojen käyttämisestä taiteessa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Ivy League -sijoitukset: Mitä ne todella tarkoittavat?

Mietitkö, mitkä ovat Ivy-liigan parhaat koulut? Tässä oppaassa luokitellaan korkeakoulu ja selitetään, miten he vertailevat ja miten valita paras sinulle.

ACT Päivän kysymys: Täydellinen opas

Mistä löydät päivän parhaan ACT-kysymyksen ja miten käytät sitä tehokkaimmin? Lue ACT QOTD -oppaamme saadaksesi selville.

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Mikä on pyöreä valkoinen pilleri? 21 Mahdollisuudet

Yritätkö tunnistaa pyöreän valkoisen pillerin? Selitämme, miten määritetään valkoinen pyöreä pilleri, ja luetellaan 21 yleistä lääkettä.