1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 1.6 GPA? Mietitkö, onko 1.6 hyvä, ja mihin korkeakouluihin voit päästä 1.6: lla?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Selvitä, mitkä oppilaitokset voit päästä 1.6 GPA: lla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat ovat, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 1.6 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: ille, kuten 1.62 ja 1.58 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 1.55 - 1.6400000000000001.


Onko 1.6 GPA hyvä?

Jos GPA on 1,6, sinulla on C-keskiarvo kaikissa luokissasi. GPA, joka on alle 2.0, vaikeuttaa pääsyä yliopistoon.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa Yhdysvalloissa ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on 1.6 GPA verrattuna kansakuntaan:

mistä väreistä tulee tummanruskeita
 • pistemäärä Prosentiili: 0

  0,19 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 1,6.

 • pistekilpailu Kilpailukykyinen: 3 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan ottamisesta.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1556 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä 1,6 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 1,6 asettaa sinut kansallisesti keskiarvon alapuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 1.6 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

Hyvä uutinen on, että ensimmäisenä vuotena sinulla on paljon aikaa parantaa arvosanojasi. Kun suurin osa oppitunneistasi on edessäsi, voit parantaa GPA-arvoasi 1,6: sta 2,0--3,0: een, jos ymmärrät, missä olet vajaassa ja työskentelet kovasti parantaaksesi arvosanasi. Haluamme olla vakavia, mutta rohkaisevia - jos et paranna GPA: täsi tästä eteenpäin, mahdollisuutesi päästä 4 -vuotiseen korkeakouluun ovat pienet. Mutta kovalla työllä ja älykkäällä työllä voit kääntää tämän. Käytä alla olevaa työkalua ja kirjoita muutama koulu, joihin saatat olla kiinnostunut hakemaan, ja selvitä mahdollisuutesi nykyisen GPA: si avulla.

Tässä vaiheessa GPA: n parantaminen on vaikeampaa. 1.6 on GPA, joka vaarantaa sinut pääsemästä yliopistoon. Onneksi sinulla on vielä nuorempi vuosi nostaa arvosanoja. Jos teet kovasti töitä ja ansaitset B+s tai enemmän luokillasi, saatat saada GPA -arvon 2,5 tai korkeammaksi ennen kuin hakemusaika päättyy. Ensi vuosi on todella viimeinen laukauksesi ponnistella ja saada GPA -pisteesi pisteeseen, jossa sinulla on enemmän vaihtoehtoja yliopistolle. Näet mahdollisuutesi päästä kouluun, josta olet kiinnostunut nykyisen GPA: si avulla, käyttämällä seuraavassa osassa olevaa hakutyökalua. Saatat olla vieläkin hyödyllisempi, jos käytät seuraavan osion työkalua tarkistaaksesi, kuinka paljon voit parantaa GPA: ta ennen lukuvuotta.

GPA: n vaihtaminen on erittäin vaikeaa, kun pääset yläasteelle lukiossa. Valitettavasti 1.6: lla tämä tarkoittaa, että sinulla on vaikeita aikoja korkeakoulun hakuprosessissa. Saatat pystyä korottamaan GPA: ta hieman, jos se on vain nuoremman vuoden ensimmäinen lukukausi, mutta se ei todennäköisesti ole riittävän merkittävä, jotta se voisi vaikuttaa suuresti korkeakouluvaihtoehtoihisi. Tällä tasolla mikä tahansa koulu, johon haet, on ainakin jonkin verran ulottuvilla. Voit etsiä kiinnostavia kouluja seuraavasta osiosta nähdäksesi mahdollisuutesi päästä tähän GPA: han.

Valitettavasti, jos se on vanhempi vuosi, et voi muuttaa GPA: ta lainkaan ennen kuin haet korkeakouluihin. 1,6 on alle tietokannassamme olevien korkeakoulujen keskimääräisen hyväksytyn opiskelijan tason, joten se rasittaa hakuprosessia. Sinun on hyväksyttävä, että jokainen koulu, johon haet, tulee lopulta ulottuvillesi. Jos haluat nähdä tilastot pääsymahdollisuuksista kouluissa, joihin olet valinnut hakea, voit etsiä kouluja seuraavassa osiossa.


Mahdollisuutesi 1.6 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 1.6: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 1,6 GPA + Mahdollisuudet: 1,6 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA: si 1,6, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huolehdi siitä, mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja SAT: n täydellisiä maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen arvosanasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

1.6
0 1.6

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 1.6 GPA: lla. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Vaikka kulunut vuosi on ollut sinulle vaikea, voit silti kääntää asiat toisin. Alhaisen ensimmäisen vuoden GPA: t ovat yleisiä, koska monilla opiskelijoilla on vaikeuksia sopeutua lukion sosiaaliseen ja akateemiseen maisemaan. Sinulla on mahdollisuus muuttaa GPA: ta merkittävästi, jos haluat vakavasti korjata opiskelutottumuksesi ja täyttää aukot ymmärryksessäsi. Nyt on aika pyytää apua, jos tarvitset sitä! Seuraavien kahden vuoden aikana voit mahdollisesti tehdä dramaattisia muutoksia GPA -sopimukseesi ja saada sen tasolle, jolla sinulla on parempia vaihtoehtoja yliopistolle. Tässä vaiheessa kaikki on sinun tehtäväsi - jos olet valmis olemaan aktiivinen, alat nähdä positiivisia tuloksia.

Jos sinulla on vaikeuksia luokissasi, ei ole liian myöhäistä tuoda esiin GPA. Sinulla on vielä vähintään yksi täysi vuosi lukiota jäljellä ennen yliopisto -hakemuksia, joten yritä saada se laskemaan! Kuten voit nähdä tämän artikkelin muusta osasta, nykyinen GPA on riittävän alhainen, joten se asettaa sinut vakavaan riskiin, ettet pääse yliopistoon. Jos teet itsellesi nuoremman vuoden, saatat saada sen tasolle, joka on yhteensopiva joidenkin koulujen pääsyvaatimusten kanssa.

Nyt on myös hyvä aika alkaa vakavasti harkita standardoituja testejä. Aloita valmistelut, jotta olet valmis ottamaan SAT- tai ACT -ohjelman ensimmäistä kertaa nuoremman vuoden alussa. Korkeat testitulokset voivat lisätä merkittävästi mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon alhaisella GPA: lla.

Pelin myöhään sinun on tarkasteltava vakavasti vaihtoehtojasi. Jos olet käyttänyt tässä artikkelissa esitettyjä työkaluja, tiedät, että GPA -järjestelmäsi vaarantaa sinut pääsemättä yliopistoon. Jos tunnet olosi eksyneeksi jossakin luokassa, pyydä apua ja pyri parantamaan arvosanojasi. Jopa pieni parannus tänä vuonna antaa sinulle paremman kuvan hyväksynnästä.

Sinun tulisi myös keskittyä merkittävästi standardoitujen testien opiskeluun. Jos sinulla on kunnolliset testitulokset, koulut voivat olla taipuvaisempia antamaan anteeksi erittäin alhaisen GPA: n. Jossain määrin omistettu opiskelu ja keskittyneet ponnistelut nostaa arvosanoja tänä vuonna, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet yliopistoon.

Vaikka olet jo aloittanut korkeakoulun hakuprosessin, toivottavasti tästä artikkelista oli hyötyä arvioitaessa edessäsi olevia mahdollisuuksia. Valitettavasti GPA saattaa jättää sinulle hyvin vähän vaihtoehtoja yliopistolle tässä vaiheessa. Voit lisätä hyväksymismahdollisuuksiasi harkitsemalla SAT: n tai ACT: n uudelleenvalintaa.

Vaikka olet jo lähettänyt hakemuksia, muista, että voit yleensä lähettää kouluille uusia testituloksia viimeisen vuoden helmikuuhun asti. Yritä soveltaa realistiseen valikoimaan korkeakouluja ja tee kaikkesi selittääksesi lieventävät olosuhteet, jotka ovat saattaneet aiheuttaa kamppailun GPA: si kanssa.

Korkeakoulut hyväksyvät 1.6 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä 1,6 GPA: lla?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Helpompi päästä sisään

Kun GPA on 1.6, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Maine College of Art Portland, Yhdysvallat 111 22 1.48
Etelä -Ohion yliopisto Ironton, OH 104 2 1.47
Pattenin yliopisto Oakland, Kalifornia 95 17 1.45


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

milloin uc -sovellukset ovat määräaikaisia
1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 SAT Passport to Advanced Math -strategiaa

Etkö ole varma, mitä odottaa Passportista Advanced Math kysymyksiin SAT Mathista? Täydellinen oppaamme selittää, mitä he kattavat ja miten hyökätä heitä vastaan.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Occidental College pääsyvaatimukset

Whittier College SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

Lawrencen yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua Pre-Med-lukioon

Haluatko aloittaa varhaisessa vaiheessa pre-med-vaatimukset? Opi valmistautumaan lukion alussa alkavan lääketieteellisen koulun tiukkuuteen.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kaikki saatavilla olevat IB Economics -paperit: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Economicsin aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki HL- ja SL -aikaisemmat paperit, joita voimme löytää tästä luettelosta. Käytä näitä testejä valmistautuaksesi oikeaan IB -testiin.

University of the District of Columbia Pääsyvaatimukset

4.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.4

Mikä on 4.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 4.4 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Xavier University ACT -pisteet ja GPA

Ivy League -sijoitukset: Mitä ne todella tarkoittavat?

Mietitkö, mitkä ovat Ivy-liigan parhaat koulut? Tässä oppaassa luokitellaan korkeakoulu ja selitetään, miten he vertailevat ja miten valita paras sinulle.

Assonanssin ymmärtäminen: 6 esimerkkiä, analysoitu

Mikä on assonanssi? Opi assonanssimääritelmä ja tutustu esimerkkeihin eri tavoista, joita sitä voidaan käyttää runoudessa ja proosassa.

12 parasta luovien kirjoitusten korkeakoulua ja ohjelmaa

Etsitkö maan parhaita luovien kirjoitusten korkeakouluja? Katso 12 suosituinta luetteloa luovien kirjoitusten pääaineista ja ohjelmista.

College GPA -vaatimukset: Mitä tarvitset päästäksesi sisään?

Mietitkö korkeakoulujen GPA-vaatimuksia? Tässä artikkelissa selitetään, mitä he ovat ja kuinka varmistaa, että arvosanat tekevät leikkauksen.

Havaijin Tyynenmeren yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo: Etelä -Carolinan korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Etelä -Carolinassa? Meillä on täydellinen luettelo Etelä -Carolinan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Vaaka- ja syöpäyhteensopivuus: tulevatko ne yhteen?

Tulevatko Syöpä ja Vaaka toimeen? Täydellinen opas Vaaka-syöpä-yhteensopivuudesta katkaisee, miten tämä pari liittyy.

Butlerin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Lewis & Clark Collegen pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset