1.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.5

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 1,5 GPA? Mietitkö, onko 1.5 hyvä, ja mihin korkeakouluihin voit päästä 1.5: n kanssa?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 1,5 GPA: n avulla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 1,5 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 1,52 ja 1,48 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA-luokille välillä 1.45 - 1.54.


Onko 1,5 GPA hyvä?

1,5 GPA tarkoittaa, että olet saanut C-arvoja ja D + -merkkejä lukioluokissa tähän mennessä. Koska tämä GPA on huomattavasti alle 2.0: n, se tekee asiat sinulle erittäin vaikeaksi yliopiston hakuprosessissa.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin 1,5 GPA verrataan kansaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: 0

  0,19% kouluista keskimääräinen GPA on alle 1,5.

  tekee bostonin yliopiston superscore -näyttelyn
 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 3 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1556 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 1,5 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 1,5 asettaa sinut alle kansallisen keskiarvon. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 1,5 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

1,5 GPA aiheuttaa ongelmia, ja saatat olla masentunut mahdollisuutestasi päästä yliopistoon. Mutta ensimmäisenä vuotena olet vielä lukion urasi varhaisessa vaiheessa. Sinulla on paljon luokkia ja arvosanoja edessäsi, mikä tarkoittaa, että sinulla on suuret mahdollisuudet nostaa GPA: ta. Mutta sinun täytyy työskennellä kovasti ja korjata virheesi. Koska olet ollut vaikeuksissa luokissa, ota vakavasti aikaa selvittääksesi, mihin olet jäämässä ja miten aiot saada parempia arvosanoja nyt. Jos jatkat 1,5 GPA: n käyttöä, on valitettavasti todennäköisesti vaikea päästä hyvään kouluun. Mutta jos edistyt, osoitat korkeakouluille, että sinulla on akateeminen potentiaali menestyä hyvin. Käytä alla olevia työkalujamme selvittääksesi mahdollisuutesi päästä kouluihin 1,5 GPA: lla ja nähdäksesi kuinka paljon voit parantaa GPA: ta täältä.

on 3,33 gpa hyvä yliopistossa

Olet toisen lukuvuoden aikana, joten olet yli puolivälissä yliopistosovelluksiin, mutta sinulla on silti mahdollisuus nostaa GPA: ta. Koska 1,5 on selvästi alle keskiarvon, se vaikeuttaa pääsyä yliopistoon. Jos työskentelet kovasti loppuvuoden ja ensi vuoden aikana, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada GPA yli 2,0 ja alueelle, joka tekee sinusta houkuttelevamman hakijan pienelle kouluryhmälle. Sinun on todella ymmärrettävä ongelmasi ja puututtava niihin luokissasi, mutta sinulla on vielä mahdollisuus korjata ne. Jos sinulla on tällä hetkellä mielessä kouluja, voit etsiä ne seuraavasta osasta hakutyökalumme avulla. Voit myös käyttää seuraavassa osassa olevaa työkalua laskeaksesi, kuinka paljon pystyt parantamaan GPA: ta ennen vanhempaa vuotta.

Koska se on jo nuorempi vuosi, on vaikea muuttaa GPA: ta paljon ennen kuin haet yliopistoon. Valitettavasti tämä tarkoittaa saatat joutua vaikeuksiin ensi syksynä. 1,5 GPA tarkoittaa, että ei ole oikeastaan ​​yhtään korkeakoulua, johon voit soittaa turvallisuuskouluihin, joten otat riskin riippumatta siitä, missä haet. Jos olet vielä juniorivuoden ensimmäisellä lukukaudella, saatat silti pystyä nostamaan GPA: ta hieman ja antaa itsellesi paremmat mahdollisuudet. Voit etsiä sinua kiinnostavia kouluja seuraavasta osiosta nähdäksesi, mitkä ovat todennäköisyydet hyväksyäsi.

Se on lukion viimeiseen vaiheeseen asti, ja valitettavasti et voi nostaa GPA: ta ennen kuin haet yliopistoon. Olet ehkä jo aloittanut hakuprosessin tai ainakin tehnyt luettelon siitä, mihin aiot hakea. Jos näin on, sinun tulisi olla tietoinen siitä, että kaikki korkeakoulut tavoittavat sinut GPA-tietosi perusteella. Voit päästä sisään, mutta varmoja vetoja ei tule olemaan. Jos haluat nähdä, mitkä ovat hyväksymismahdollisuutesi sinua kiinnostavissa kouluissa, etsi seuraavasta osiosta etsimällä korkeakouluja, joihin aiot hakea.


Mahdollisuutesi 1,5 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 1.5: n avulla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 1,5 GPA + Mahdollisuudet: 1,5 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA: n arvoksi 1,5, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

1 1/2 ruokalusikallista teelusikalliseen

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

mitkä ovat jotkut opetuksen ulkopuoliset aktiviteetit

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

1.5
0 1.5

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 1,5 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Tämän artikkelin lopun perusteella saatat olla hermostunut mahdollisuutestasi päästä yliopistoon. Avain parantamiseen on estää itsesi pääsemästä defeatistiseen ajattelutapaan. Suunnittele aloittamista uudella ensi vuonna tai ensi lukukaudella - ei ole mitään syytä antaa kamppailuidesi ensimmäisen vuoden määrätä loppuajasi lukiossa.

Sinun pitäisi alkaa saada ylimääräistä apua mahdollisimman pian! Pyydä opettajiasi tarkistamaan käsitteet, joita et ymmärrä, tai löydä vertaisohjaaja, joka pystyy selittämään asioita eri tavalla. Tässä vaiheessa voit silti mahdollisesti nostaa GPA: n tasolle, joka asettaa sinut kilpailemaan pääsystä useisiin vähemmän valikoiviin kouluihin ennen lukuvuotta. Mitä nopeammin aloitat uuden lehden kääntämisen, sitä enemmän kiität itseäsi myöhemmin.

Luettuasi kaikki tiedot täältä saatat olla vaikeaa pysyä positiivisena. Vaikka on totta, että sinulla on alhainen GPA tällä hetkellä, voit silti tehdä joitain muutoksia, jotka lisäävät mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon. Muista, että nyt ja hakemuksen välillä on vielä vähintään vuosi jäljellä, ja GPA voi muuttua, jos ponnistelet. Aloita pyytää apua mahdollisimman pian ja yritä torjua kaikki negatiiviset tutkimushahmot, joihin olet joutunut. Kahden vuoden lukion jälkeen näiden asioiden muuttaminen ei ole helppoa, mutta se on varmasti mahdollista.

Sinun tulisi myös miettiä SAT: ta ja / tai ACT: tä ja suunnitella jonkin aikaa opiskeluun. Vaikka GPA ei muutu dramaattisesti, korkeilla testipisteillä voi olla vahva positiivinen vaikutus pääsymahdollisuuksiisi. Älä anna itsesi menettää toivoa!

GPA: sta voi olla helppo tuntea olosi näin myöhässä pelissä, ja totuus on, että sinun on aika vaikeaa päästä neljän vuoden korkeakouluun. Kuitenkin, voit vielä ottaa askeleita, jotka antavat sinulle paremman kuvan ensi vuonna.

Tänä vuonna sinun tulisi keskittyä standardoituihin testeihin keinona parantaa mahdollisuuksiasi yliopistossa. Jos opiskelet kovasti ja päädyt kohtuullisiin pisteisiin, se voi viedä paljon eteenpäin hyväksymiskertoimiesi nostamiseksi. Pysy keskittyneenä palkkaluokkiesi parantamiseen milloin tahansa, jonka olet jättänyt riippumatta siitä, kuinka houkuttelevaa olet liukastumaan huonoihin tapoihin. Jos aiot todella mennä yliopistoon, sinun on ponnisteltava voimakkaasti muuttaaksesi asioita ennen hakemusten lähettämistä.

Ei ole epäilystäkään siitä, että GPA asettaa sinut karkeaan tilanteeseen yliopistosovelluksissa. Jos haet jo hakemusta, varmista, että selität korkeakouluille täysin henkilökohtaiset olosuhteet, jotka ovat saattaneet johtaa mataliin luokkiin luokissasi. Sen lisäksi et voi tehdä muutoksia GPA: si.

kuinka kauan kauppakorkeakoulu kestää

Saatat silti pystyä parantamaan standardoituja testipisteitäsi, joten sinun pitäisi ottaa SAT tai ACT uudelleen vanhempien syksyllä tai talvella, jos sinusta tuntuu, että pystyt paremmin. Jopa hyvin alhaisen GPA: n takia kunnolliset testipisteet voivat antaa sinulle paremmat mahdollisuudet päästä joihinkin kouluihin. Hakuprosessi on vaarallinen sinulle, mutta jos haet vähiten valikoiviin korkeakouluihin ja pärjäät hyvin standardoiduissa testeissä, on silti mahdollista, että sinut hyväksytään.

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 1,5 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä 1,5 GPA: lla?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: helpompi päästä mukaan

GPA: n ollessa 1,5 sinulla on jo voimakas kilpailu näihin kouluihin. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Mainen taidekorkeakoulu Portland, Yhdysvallat 111 22 1.48
Ohio University Southern Ironton, OH 104 2 1.47
Pattenin yliopisto Oakland, Kalifornia 95 17 1.45


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.